• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اصلا یادم نبود آ
آی گفتی ..
یادش بخیر اون موقع اخرین بازی بودش بعد نیکبخت چه دیریپل میزد حالا رفته پیش لنگیا ر....
سیا اومده تو اوج به نظر من یونگ خیلی تاثیر گذاشته تو تیم نظر شما چیه؟

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
فقط کاشکی نیمه اول هم همینجوری قشنگ بازی میکردن.

Times Master

Registered User
لایک‌ها
1
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تغيير تاكتيك تيم استقلال تهران بعد از دريافت گل اول از ملوان نتيجه داد.

"صمد مرفاوي" كه عصر روز يكشنبه بعد از پيروزي تيمش در مقابل ملوان با خبرنگاران سخن مي‌گفت، افزود: بازيكنان تيم استقلال در نيمه اول مشكل فني داشتند و كاري را كه خواستيم انجام ندادند.

وي افزود: بعد از گلي "محسن يوسفي" به اشتباه وارد تيم استقلال كرد،تغيير تاكتيك داديم كه اين تغيير تاكتيك نتيجه داد در نيمه دوم بهتر بازي كرديم.

وي با اشاره به حملات زياد استقلال به روي دروازه ملوان گفت: اين حملات در نهايت منجر به زدن دو گل توسط تيم استقلال شد.

وي درباره نيمكت نشيني محمود فكري گفت:من نمي‌توانم بيشتر از ‪ ۱۱‬نفررا به داخل زمين بفرستم و صلاح ديدم امروز مرتضي ابراهيمي به جاي وي بازي‌كند.

وي گفت:حساس نباشيد ، سرمربي تصميم مي‌گيردكه چه كسي داخل زمين باشد.

وي اختلاف با يونگ را رد كرد و گفت: ما همكار هستيم و باهم ارنج مي‌كنيم مرفاوي علت علاقه زياد استقلال به پرتاب بلند اوت را رد كرد و گفت:
البته اوت دستي بخشي از تاكتيك فوتبال‌است و مثل يك ضربه ايستگاهي است.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با اين پيروزي فاصله تيم استقلال با سايپا در صدر جدول كم شده است و بزودي در صدر جدول قرار خواهيم گرفت.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
گله خودی رو قربانی زده من فکر کنم اون بالا باید یه ادیت بشه

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
استقلال قهرمان می شود / بازیکنان آماده در ترکیب تیم قرار می گیرند
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: من برخلاف دیگران نمی گویم حتما قهرمان می شویم بلکه می گویم ان شاء الله استقلال قهرمان می شود.
به گزارش خبرنگارمهر، صمد مرفاوی پس از پیروزی 2 بر1 تیمش برابرملوان بندرانزلی با بیان این مطلب درجمع خبرنگاران گفت : هردوتیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند خصوصا درنیمه دوم که سه بارتوپ ازخط دروازه ها گذشت. نیمه اول به دلیل مشکلاتی که با آن مواجه بودیم نتوانستیم بازی که مورد نظرمان بود انجام دهیم. متاسفانه بازیکنان آنچه که از آنها خواسته بودیم را انجام ندادند اما درنیمه دوم با تغییرشیوه وآرایش بازی روند کارمان بهترشد و توانستیم با اعمال فشاربیشتربه گل برسیم و بازی را به سود خود تمام کنیم.

وی ادامه د اد: ملوان یکی ازتیم های جوان و با انگیزه لیگ برتراست که با انگیزه و تلاش بسیاربازی خوبی را مقابل ما به نمایش گذاشت. این تیم همانند بازی با سایپا بازی خوبی را به نمایش گذاشت و همانطوری بازی کرد که انتظارش را داشتیم . به بازیکنانم گفته بودم که بازی با ملوان آسان نیست و این تیم برابرما ازپیش بازنده نخواهد بود.

سرمربی تیم فوتبال استقلال با ابرازرضایت ازعملکرد بازیکنانش خاطرنشان ساخت، بازیکنان من درنیمه دوم آنچه را که از آنها خواسته بودم به اجرا گذاشتند که ثمره آن زدن دوگل و شکست ملوان بود.

وی با تاکید براینکه درکادرفنی استقلال نظرهیچ مربی بر دیگری ارجح نیست، اذعان داشت: علت عدم حضورمحمود فکری در بازی با ملوان اعمال نظرتئودویونگ نیست . ما ترکیبی را به میدان فرستادیم که مد نظرکادرفنی بود. بازیکنانی که بتوانند خواسته های ما را در زمین اجرا کنند دربازی های آتی نیز به نوعی ترکیب قرارخواهند گرفت تا بتوانیم روند رو به رشد خود را ادامه دهیم.

مرفاوی در پاسخ به اصرارخبرنگاران که از وی درخصوص دلایل نیمکت نشینی فکری سئوال می کردند پاسخ داد: منصوریان هم در تیم نیمکت نشین است . درتیم ما بازیکنانی که آمادگی داشته باشند به زمین می روند و اگر شما (خبرنگاران) صلاح می دانید خودتان تیم را ارنج کنید.

وی تاکید کرد: تمرکز ما روی استفاده از اوت های دستی نبود . از اوت دستی به عنوان یک تاکتیک استفاده می کنیم. مهم پیروزی تیم است ، حال می خواهد با اوت دستی به دست آید یا کرنر وضربات ایستگاهی .

وی در پاسخ به اظهارات علی دایی که قهرمانی تیمش را حتمی خوانده بود گفت: من راجع به اظهارنظردیگران حرفی نمی زنم . ما کار خود را می کنیم و برای قهرمانی تلاش می کنیم. من برخلاف دیگران نمی گویم حتما قهرمان می شویم بلکه می گویم ان شاء الله استقلال قهرمان می شود.

مرفاوی اذعان داشت : برای ما همه بازیها مهم است و هیچ تفاوتی با بازی دربرابرپرسپولیس ندارد. دربازی هفته آینده با تمام قوا به مصاف تیم راه آهن می رویم و تلاش می کنیم 3 امتیاز را به دست آوریم. دربازی آتی به پیروزی احتیاج داریم و رویارویی با پرسپولیس دلیل نمی شود که بازی آینده مان را با توان کمتری به میدان برویم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال خاطرنشان ساخت : نیمه اول، ایده ای داشتیم که برای اجرای آن درترکیب تیم مان تغییراتی را اعمال کردیم و در همین راستا مرتضی ابراهیمی درترکیب اصلی به میدان رفت، اما با شروع نیمه دوم پس ازدریافت گل اول ملوان دست به تغیراتی درترکیب تیم مان زدیم که خوشبختانه موثر واقع شد و توانستیم نتیجه را به سود خود کنیم.

وی تاکید کرد: برای استفاده از توپ های برگشتی برنامه داشتیم اما متاسفانه بازیکنان مان خیلی کم از این روش برای گلزنی استفاده کرند. قطعا دربازی های آینده با استفاده از این تاکتیک به دنبال گلزنی خواهیم بود.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
نیمه دوم تیم واقعی بودیم / سایپا را در کورس قهرمانی پشت سر می گذاریم
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت : با تمام احترامی که برای علی دایی قائلم اما سایپا را در کورس قهرمانی پشت سر خواهیم گذاشت .
به گزارش خبرنگارمهر،علیرضا منصوریان با بیان این مطلب درجمع خبرنگاران گفت : استقلال درنیمه دوم به مراتب بهتر از نیمه نخست بازی کرد. انتظار داشتیم استقلال از ابتدا به همین نحو بازی کند زیرا تمرینات خوبی را پشت سرگذاشته بودیم.

وی ادامه داد: استقلال درسال های گذشته در 45 دقیقه دوم بازی های قابل قبولی را به نمایش گذاشته و توانسته نتایج مورد نظر را کسب کند. امروز نیز برخلاف نیمه نخست در 45 دقیقه دوم به مراتب بهتر بازی کردیم و نتیجه را به نفع خود رقم زدیم.

هافبک تیم فوتبال استقلال ضمن تمجید از بازی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی گفت : ملوان با بضاعت اندکی که دارد مقابل ما خیلی خوب بازی کرد. در مصاف با ملوان هر تیمی که خوب بازی کند باید تا دقیقه 90 به دنبال گل زدن باشد ما نیزبا آگاهی از این مسئله تا آخرین لحظات بازی برای گل زدن تلاش کردیم.

وی تاکید کرد: سایپا از نظر روحی افت کرده و من با تمام مشکلاتی که تیم پرسپولیس دارد هنوزهم این تیم را سخت ترین رقیب خود برای قهرمانی می دانم. سایپا تیم خوبی است و دایی به خوبی شخصیت قهرمانی خود را به این تیم تعمیم داده است. اما برای ماندن در کورس قهرمانی شرایط خوبی ندارد.

منصوریان ادامه داد: دایی از دوستان خوب من است و با اینکه وی به قهرمانی تیمش اطمینان دارد اما تیم ما با ادامه روند فعلی سایپا را از کورس قهرمانی جا می گذارد و به قهرمانی می رسد.

منصوریان تاکید کرد: من نمی توانم بگویم قطعا قهرمان می شویم زیرا تیم های استقلال اهواز و سپاهان نیزجزو مدعیان اصلی قهرمانی هستند و آنها نیزمی توانند و شانس قهرمانی دارند.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
الان اخبار هم گفت که گل به خودی رو یوسفی زده
175.gif

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
استقلال به يک قدمي سايپا رسيد
تيم فوتبال استقلال تهران با برتري مقابل ملوان انزلي اختلاف امتيازات خود با سايپا را به عدد 3 رساند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا) در اين ديدار معوقه از هفته بيست و يکم رقابت‌هاي ليگ برتر استقلال با نتيجه 2 بر يک ملوان انزلي را مغلوب کرد.

پيروز قرباني مدافع استقلال در دقيقه 46 به اشتباه دروازه تيمش را باز کرد تا ملوان با يک گل از ميزبان خود جلو بيفتد، اما همين بازيکن در دقيقه 73 گل تساوي بازي را به‌ثمر رساند.

سياوش اکبرپور در دقيقه 88 گل دوم را به‌ثمر رساند تا استقلال اين مسابقه را با نتيجه 2 بر يک به سود خود پايان برساند.

با توجه به توقف سايپا مقابل ابومسلم استقلال با يک بازي کمتر نسبت به سايپا و با 42 امتياز در مکان دوم جدول رده‌بندي قرار گرفت. هم‌اکنون سايپا با 45 امتياز در صدر جدول رده‌بندي قرار دارد

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مجيدي: منصوريان‌ گفت‌ «من‌ هم‌ آمدم‌ بازوبند را خودت‌ ببند!» استقلال‌ قهرمان‌ مى‌شود!

فرزاد مجيدى‌ جوان‌ در ديدار استقلال‌ مقابل‌ ملوان‌ کاپيتان‌ آبى‌پوشان‌ پايتخت‌ بود. او به‌ محض‌ حضور منصوريان‌ در ميدان‌ مسابقه‌ به‌ سمت‌ او دويد و بازوبند کاپيتانى‌ را به‌ منصوريان‌ داد. با مجيدى‌ گفتگويى‌ انجام‌ داديم.
فرزاد! چطور شد که‌ برد استقلال‌ مقابل‌ ملوان‌ رقم‌ خورد؟
به‌ نظر من‌ ما وقتى‌ به‌ ارائه‌ بازى‌ زيبا فکر نکنيم‌ بهتر نتيجه‌ مى‌گيريم. ما در نيمه‌ اول‌ خوب‌ نبوديم، اما در نيمه‌ دوم‌ بهتر شديم‌ و مى‌توانستيم‌ با تعداد گل‌هاى‌ بيشترى‌ حريفمان‌ را شکست‌ دهيم. ما در ديدار مقابل‌ ملوان‌ تغيير سيستم‌ داده‌ و توانستيم‌ به‌ سه‌ امتياز اين‌ بازى‌ برسيم.
با اينکه‌ فرزاد هم‌ اين‌ روزها آماده‌ است‌ اما زياد از پاس‌هاى‌ طلايى‌ و ارسال‌هاى‌ خطرناکش‌ خبرى‌ نيست.
من‌ سه‌ هفته‌ است‌ که‌ فيکس‌ شده‌ام‌ و تمام‌ تلاشم‌ اين‌ است‌ که‌ روز به‌ روز بهتر شوم. مطمئن‌ باشيد رفته‌ رفته‌ به‌ اوج‌ آمادگى‌ مى‌رسم‌ و ثابت‌ مى‌کنم‌ فيکس‌ شدنم‌ بى‌جهت‌ نبوده‌ است.
به‌ هنگام‌ تعويض‌ منصوريان‌ و حضور او در ميدان‌ مسابقه، بلافاصله‌ به‌ سمت‌ او دويدى‌ و بازوبند را به‌ او دادي، چرا براى‌ دادن‌ بازوبند به‌ منصوريان‌ عجله‌ داشتي؟
استقلال‌ تيم‌ بسيار بزرگ‌ و پرافتخارى‌ است. من‌ اگر بازوبند اين‌ تيم‌ پرطرفدار را بر بازويم‌ مى‌بندم، از تمام‌ بزرگان‌ و پيشکسوتان‌ استقلال‌ رخصت‌ گرفته‌ام‌ و افتخار هم‌ مى‌کنم‌ که‌ کاپيتان‌ استقلال‌ شده‌ام. قبل‌ از بازى‌ على‌ (منصوريان) به‌ من‌ گفته‌ بود اگر من‌ هم‌ وارد ميدان‌ مسابقه‌ شدم، بازوبند را خودت‌ ببند! اما وقتى‌ ديدم‌ او در کنار زمين‌ حضور دارد بلافاصله‌ به‌ سمت‌ او دويدم‌ تا هرچه‌ سريعتر بازوبند را به‌ اين‌ بازيکن‌ باتجربه‌ بدهم‌ و...
آيا استقلال‌ مى‌تواند امسال‌ هم‌ قهرمان‌ شود؟
صددرصد، مطمئن‌ باشيد سايپا در ادامه‌ مسابقات‌ ليگ‌برتر، امتيازهاى‌ زيادى‌ را از دست‌ خواهد داد اما استقلال‌ مصمم‌تر و باانگيزه‌تر از قبل‌ به‌ مصاف‌ حريفان‌ خواهد رفت. استقلال‌ بايد دوباره‌ قهرمان‌ شود تا هواداران‌ به‌ آرزوى‌ خود برسند. ما هميشه‌ تلاش‌ مى‌کنيم‌ شرمنده‌ هواداران‌ نباشيم

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حق‌ امتياز از دست‌ دادن‌ نداريم‌ اکبرپور: لياقت‌ هواداران‌ استقلال، صدرنشينى‌ است‌

ديروز سوپراستار تيمش‌ بود. يک‌ پاس‌ گل‌ و يک‌ گل‌ در دقايق‌ حساس‌ از سياوش‌ باعث‌ شد تا استقلال‌ از باخت، برد بسازد. او روحيه‌ بسيار خوبى‌ دارد و با بازيهاى‌ خوبى‌ هم‌ که‌ انجام‌ داده، قلعه‌نوعى‌ را متقاعد ساخته‌ تا وى‌ را براى‌ بازى‌ با قطر دعوت‌ کند.
مصاحبه‌ سوپراستار آبى‌ها را بخوانيد:
بازى‌ حساسى‌ بود.
خوب‌ شروع‌ نکرديم‌ و در ابتداى‌ بازى‌ بى‌دليل‌ به‌ ملوان‌ اجازه‌ خودنمايى‌ داديم‌ اما در پايان‌ بازى‌ را خوب‌ تمام‌ کرديم.
ملوان‌ تيمى‌ بود که‌ هميشه‌ براى‌ شما دردسرساز مى‌شود.
آنها خيلى‌ زود به‌ دفاع‌ رفتند. البته‌ وقتى‌ گل‌ را هم‌ خورديم، مطمئن‌ بوديم‌ که‌ بازى‌ را مى‌بريم‌ اما سه‌ امتياز باارزشى‌ بود و خوشحالم‌ که‌ هواداران‌ خوشحال‌ به‌ خانه‌هايشان‌ رفتند.
روى‌ دو گل‌ استقلال‌ هم‌ نقش‌ داشتي.
به‌ هر حال‌ من‌ هميشه‌ اميدوارم‌ براى‌ استقلال‌ مفيد ظاهر شوم‌ و مهم‌ اين‌ است‌ که‌ استقلال‌ برنده‌ بازى‌ شد.
فکر مى‌کنيد بتوانيد سايپا را به‌ زير بکشيد؟
هدف‌ ما همين‌ است‌ و اختلاف‌ سه‌ امتيازي، چندان‌ زياد نيست‌ که‌ هراسى‌ داشته‌ باشيم. ما تا چند هفته‌ ديگر به‌ صدر جدول‌ خواهيم‌ رسيد چون‌ لياقت‌ هواداران‌ استقلال‌ صدرنشينى‌ است. پس‌ از اتفاقاتى‌ که‌ براى‌ استقلال‌ افتاد، صدر جدول‌ حق‌ اصلى‌ هر استقلالى‌ است.
گل‌ بسيار حساسى‌ زدي.
بايد اين‌ گل‌ را مى‌زديم‌ وگرنه‌ از سايپا عقب‌ مى‌مانديم. استقلال‌ حق‌ ندارد امتياز از دست‌ بدهد. البته‌ منصوريان‌ مى‌خواست‌ کاشته‌ را بزند ولى‌ به‌ داش‌ على‌ گفتم‌ اگر بزنم‌ گل‌ است‌ و او هم‌ توپ‌ را به‌ من‌ داد تا شادى‌ را به‌ مردم‌ هديه‌ کنم.
حرف‌ آخر؟
از هواداران‌ مى‌خواهم‌ فقط‌ از تيم‌ حمايت‌ کنند چون‌ اين‌ تيم‌ قهرمان‌ ليگ‌ مى‌شود.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
براى‌ صدرنشيني... استقلال‌ بايد 6 بر صفر راه‌آهن‌ را ببرد
استقلال‌ اگر بازى‌ معوقه‌اش‌ با راه‌آهن‌ را ببرد، با امتياز و تعداد بازى‌ مساوى‌ با سايپا، هم‌امتياز شاگردان‌ دايى‌ مى‌شود. البته‌ استقلالى‌ها براى‌ صدرنشينى‌ بايد 6 بر صفر راه‌آهن‌ را ببرند ولى‌ سايپا هم‌ روز جمعه‌ با برق‌ شيراز در کرج‌ بازى‌ دارد که‌ بازى‌ حساسى‌ است.

در اين‌ بازى‌ ذوالفقارنسب‌ مقابل‌ تيم‌ سابقش‌ قرار مى‌گيرد

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مرفاوى‌ قرص‌ خورد، من‌ ترسيدم‌ منصوريان: ديديد شانس‌ قهرمانى‌ سايپا کم‌ شد

کاپيتان‌ باتجربه‌ استقلال‌ تهران‌ وقتى‌ وارد ميدان‌ مسابقه‌ شد؛ شتاب‌ حملات‌ اين‌ تيم‌ افزايش‌ پيدا کرد تا استقلالى‌ها هم‌ در اين‌ ديدار خانگى‌ برنده‌ شوند. عليرضا منصوريان‌ هنوز هم‌ مى‌تواند مهره‌ کارساز و مؤ‌ثرى‌ براى‌ تيمش‌ باشد. منصوريان‌ درخصوص‌ مسائل‌ اخير استقلال‌ و شکست‌ ملوان‌ حرفهاى‌ جالبى‌ زد که‌ چکيده‌ گفته‌هاى‌ وى‌ از نظرتان‌ مى‌گذرد:
* من‌ بازيکن‌ استقلال‌ هستم‌ و فقط‌ به‌ تمرين‌ و حضور قدرتمندانه‌ در مسابقات‌ فکر مى‌کنم، اصلاً‌ به‌ فکر جاسوسى‌ استقلال‌ نيستم‌ و هيچ‌ علاقه‌اى‌ هم‌ به‌ اين‌ قبيل‌ کارها ندارم.
* استقلال‌ در شرايط‌ فعلى‌ نه‌ سرپرست‌ دارد و نه‌ مديرعامل! عيد هم‌ نزديک‌ است، اعضاى‌ تيم‌ بايد از لحاظ‌ مالى‌ شارژ شوند و حق‌ و حقوقشان‌ را دريافت‌ کنند اما متأ‌سفانه‌ کسى‌ در باشگاه‌ حضور ندارد و ما نمى‌دانيم‌ بايد مشکلاتمان‌ را با چه‌ کسى‌ در ميان‌ بگذاريم.
* از وقتى‌ که‌ تيم‌ دوباره‌ تحت‌ پوشش‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ درآمد، وضعيت‌ بهتر شد ضمن‌ اينکه‌ آقاى‌ على‌آبادى‌ مبلغى‌ را هم‌ به‌ حساب‌ باشگاه‌ واريز کردند که‌ من‌ از ايشان‌ خواهش‌ مى‌کنم‌ دو تيم‌ پرسپوليس‌ و استقلال‌ را به‌ جايگاه‌ واقعى‌ خود برساند تا خود به‌ خود تيم‌هاى‌ ملى‌ ايران‌ هم‌ تقويت‌ شوند.
* من‌ يک‌ ماه‌ است‌ که‌ حقوق‌ نگرفته‌ام‌ اما موضوع‌ اصلى‌ عدم‌ پرداخت‌ پيش‌ قراردادهاست‌ که‌ حدود 15 نفر از بازيکنان‌ تيم‌ حتى‌ پيش‌ قراردادهاى‌ سال‌ قبل‌ خود را نيز دريافت‌ نکرده‌اند.
* سال‌ قبل‌ هم‌ از قلعه‌نوعى‌ حمايت‌ مى‌کردند و دکتر قريب‌ هم‌ به‌ خوبى‌ تيم‌ را حمايت‌ مى‌کرد اما امسال‌ صمد مرفاوى‌ عملاً‌ در استقلال‌ تنهاست. در مورد عملکرد يونگ‌ هم‌ بايد به‌ او فرصت‌ بدهيم.
* استقلال‌ در ليگ‌ امسال‌ هم‌ قهرمان‌ مى‌شود، رقيب‌ اصلى‌ ما سايپا بود که‌ همگان‌ ديدند شانس‌ قهرمانى‌ سايپا روز به‌ روز کمتر مى‌شود، حالا استقلال‌ با اميدوارى‌ و انگيزه‌ بالاترى‌ به‌ مسابقات‌ آينده‌ فکر مى‌کند و پس‌ از شکست‌ ملوان‌ بايد به‌ ادامه‌ همين‌ روند فکر کنيم. مطمئن‌ باشيد لياقت‌ استقلال‌ براى‌ کسب‌ عنوان‌ قهرمانى‌ بيشتر از ساير تيم‌هاست.
* دوست‌ دارم‌ با استقلال‌ در مسابقات‌ آسيايى‌ افتخار ديگرى‌ کسب‌ کنم‌ و سپس‌ عرصه‌ بازيگرى‌ را به‌ جوان‌ها واگذار کنم. مربيگرى‌ کار بسيار دشوارى‌ است، باور کنيد صمد مرفاوى‌ وقتى‌ وارد رختکن‌ مى‌شود، از شدت‌ استرس‌ دست‌ راست‌ و يا يک‌ دفعه‌ رگ‌ گردنش‌ مى‌گيرد. در يکى‌ از ديدارهاى‌ حساس‌ وقتى‌ مرفاوى‌ قرص‌ آرام‌بخش‌ مى‌خورد من‌ ترسيدم‌ و فکر کردم‌ او قصد دارد...
منبع از پست 390 تا این پست

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مدافع تیم فوتبال استقلال تهران :
مهم کسب سه امتیاز بود / روی گلی که خوردیم یوسفی اشتباه کرد نه من
پیروز قربانی گفت: مهم پیروزی و کسب سه امتیاز بود و خوشحالم که این تتیجه در دقایق پایانی مسابقه بدست آمد.
به گزارش خبرنگارمهر، مدافع تیم فوتبال استقلال تهران که پس ازپیروزی تیمش برابرملوان درجمع خبرنگاران سخن می گفت، ضمن بیان مطلب فوق افزود: فرقی نمی کند که درمسابقات چه نتیجه ای بدست بیاوریم ولی مسئله مهم کسب پیروزی و 3 امتیازاست که در این دیدارموفق به کسب آن شدیم.

وی ادامه داد: ما باید برای کاهش اختلاف خود با تیم سایپا درمسابقات بعدی پیروزشویم و دراین زمینه مهم کسب 3 امتیازاست و ارائه بازی بد و یا نتیجه نباید ملاک قضاوت قراربگیرد.

قربانی همچنین تاکید کرد: گل اول ملوان روی اشتباه محسن یوسفی به ثمررسید نه من، البته این موضوع زیاد مهم نیست زیرا با تلاش بازیکنان در نهایت موفق به شکست ملوان شدیم.

دیدارمعوقه دو تیم استقلال تهران و ملوان بندر انزلی ازهفته بیست ودوم لیگ برترعصرامروزبا پیروزی 2 بریک تیم استقلال تهران به پایان رسید.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
هاشم ساعدی در گفتگو با مهر :
عملکرد مرفاوی و دستیارانش شایسته تقدیر است / امیدوارم هیات مدیره جدید تنها به فکر خدمت باشد
قائم مقام اسبق باشگاه استقلال گفت: با توجه به شرایطی که باشگاه استقلال طی فصل جاری داشته است، مرفاوی و دیگر اعضاء کادر فنی استقلال به همراه بازیکنان عملکردی شایسته تقدیر از خود بر جای گذاشته اند.
هاشم ساعدی با بیان این مطلب درگفتگو با خبرنگار مهراظهار داشت: بازیکنان استقلال درفصل جاری به خوبی ثابت کرده اند اگر آرامش داشته باشند حتی می توانند به مراتب بهتر از امروز نتیجه بگیرند. استقلال تا به امروز که 21 هفته از مسابقات لیگ برتر گذشته است عملکردی قابل قبول داشته است. زمانی که نگاهی گذرا به شرایط تیم و باشگاه در یکسال گذشته داشته باشیم درمی یابیم با نابسامانی های که متوجه باشگاه استقلال بوده است بازیکنان و مربیان این تیم فراتر از حد تصور بازی کرده اند.

وی ادامه داد: در یکسال گذشته تغییرات پی درپی در سطح مدیریتی باشگاه استقلال شاهد بوده ایم و مجمع باشگاه دوبار دستخوش تغییرات شده است. تیم در شرایط مالی نامساعدی قرار داشته و فشار روحی زیادی نیز به بازیکنان وارد آمده است با این حال مرفاوی و شاگردانش فوق العاده عمل کرده و یکی از مدعیان جدی قهرمانی محسوب می شوند.

قائم مقام اسبق باشگاه استقلال اذعان داشت: اینکه استقلال در 21 بازی خود در لیگ برتر42 امتیاز کسب کرده و میانگین 2 امتیاز در هر بازی دارد، نشان دهنده توانایی بالای بازیکنان و کادر فنی استقلال است که تنها در سایه حمایت بی دریغ هوادران محقق شده است. باید توجه داشت تیمی که در شرایط نابسامان پس از شوک حذف از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا به این خوبی نتیجه می گیرد این پتانسیل را دارد که بهتر از امروز کار کند. این امر محقق نمی شود جز با هدایت صحیح باشگاه و کمک سازمان تربیت بدنی که با انتخاب مدیران خدمتگزار موفقیت چشمگیر تیم را در آینده تضمین کند.

ساعدی با تاکید بر نقش تعیین کننده سازمان تربیت در انتخاب مدیرانی اصلح برای باشگاه استقلال خاطر نشان ساخت: امیدورایم سازمان تربیت بدنی با تدبیراندیشمندانه و درایت لازم (که پیش از این آن را به اثبات رسانده است) بتواند با مدیریت صحیح افرای را برای خدمت در باشگاه استقلال انتخاب کند که تنها به دنبال خدمت باشند.

وی تاکید کرد: هر زمان که آرامش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس حاکم بوده و توانسته اند نتایج مناسبی کسب کنند فوتبال ما رشد کرده است . این واقعیتی است جدا از فوتبال دو قطبی که آن نیز با حمایت بی شمار هواداران دو تیم حقیقتی انکار ناپذیراست. در این بین نقش رئیس سازمان تربیت بدنی به عنوان رئیس مجمع دو باشگاه تعیین کننده است زیرا می تواند با هدایت به موقع خود استقلال و پرسپولیس را به آرامش برساند.

قائم مقام اسبق باشگاه استقلال اذعان داشت: درشرایط فعلی باید از مرفاوی حمایت کرد. استقلال درفصل جاری با اینکه با مشکلاتی متعدد دست به گریبان بوده اما نتایجی به مراتب بهتر از سال های گذشته کسب کرده است.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ديدار تيم‌هاي پرسپوليس و استقلال در زمان تعيين شده برگزار مي‌شود تهران، خبرگزاري جمهوري اسلامي ‪۸۵/۱۲/۲۱‬
داخلي. ورزشي. فوتبال.

يكي از مسوولان سازمان ليگ فوتبال گفت : ديدار تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس واستقلال در زمان تعيين شده قبلي (‪ ۱۰‬فروردين ماه آينده) برگزار مي‌شود.

"آلبرت گريگوريان" روز دوشنبه به ايرناافزود: اين ديدار راس ساعت ‪ ۱۶‬روز ‪ ۱۰‬فروردين ماه سال آينده برگزار مي‌شود.

گريگوريان ديروز در گفت وگو با ايرنا از احتمال تغيير زمان اين مسابقه به علت آنچه كه نظر شوراي تامين استان تهران عنوان كرد ، خبر داده بود.

دبيرخانه شوراي تامين استان تهران روز گذشته زمان اين ديدار را دهم فروردين اعلام كرده‌بود.

نشست كميسيون ورزش شوراي تامين‌استان تهران نيزكه‌امروز در محل فدراسيون فوتبال برگزار شد بر برگزاري مسابقه تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران درهمان زمان قبلي يعني ساعت ‪ ۱۶‬روز جمعه دهم فروردين ماه آينده تاكيد كرده بود.

در اين جلسه درباره ديدار تيمهاي اميد ايران و اردن در روز چهارشنبه هشتم فروردين ماه آينده نيز در ورزشگاه‌آزادي بحث و تبادل نظر شد.

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در صورت برتري مقابل راه‌‏آهن؛
بازيكنان استقلال پاداش ويژه مي‌‏گيرند
تهران- خبرگزاري كار ايران

بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران سه شنبه هفته جاري پاداش و حقوق فروردين ماه خود را دريافت مي‌‏كنند.
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران ( ايلنا ) بنابر اعلام مسئولان باشگاه استقلال تهران حقوق فروردين ماه و پاداش پيروزي مقابل ملوان انزلي روز سه شنبه هفته جاري پرداخت مي‌‏شود .
براساس اين گزارش، مسئولان استقلال در صورت پيروزي اين تيم مقابل راه آهن تهران نيز پاداش ويژه‌‏اي را براي بازيكنان در نظر مي‌‏گيرند.
بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران هم روز چهارشنبه هفته جاري در ساختمان اين باشگاه حضور خواهند يافت تا ضمن تماشاي فيلم ديدارهاي راه آهن تهران با نقاط ضعف و قوت اين تيم آشنا شوند .

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عليرضا منصوريان:

سپاهان و استقلال اهواز هم شانس قهرماني دارند //پرسپوليس، رقيب قهرماني استقلال است

ايران اکونوميست:بازيكن مياني تيم فوتبال استقلال تهران گفت: رقيب اصلي ما در راه قهرماني در ليگ برتر پرسپوليس است، چرا كه اين تيم شخصيت قهرماني دارد.

فوتبال ايران 1385/12/21
عليرضا منصوريان درباره‌ي پيروزي تيمش مقابل ملوان انزلي اظهاركرد: بنا به دلايلي فني در نيمه اول اين ديدار بازي هماهنگ و خوبي را انجام نداديم اما، با تغييراتي كه كادر فني در نيمه دوم انجام داد.استقلال كاملا دگرگون شده و چهره‌ي هجومي‌تري به خود گرفت. ما در نيمه‌ي دوم به مراتب بهتر از نيمه اول بازي كردم كه خوشبختانه تلاش تمام بازيكنان با يك پيروزي ارزشمند و شيرين همراه بود.

وي ادامه داد: در ديدارهاي گذشته نشان داديم كه در نيمه دوم عملكرد بسيار بهتري داريم و اكثر پيروزي‌هاي ما در نيمه دوم اتفاق افتاده است. اين نشان دهنده عملكرد خوب و مثبت كادر فني است كه با محك زدن حريف در نيمه اول و برطرف كردن ضعف‌هاي تاكتيكي تيم شرايط بازي را كاملا به سود استقلال تغيير مي‌دهند.

منصوريان تاكيدكرد: گل دقايق ابتدايي ملوان در نيمه‌ي دوم شوك بزرگي به تيم وارد كرد اما، با صحبت‌هاي مربيان بازيكنان بار ديگر بر اعصاب خود مسلط شده و با حفظ آرامش بازي را ادامه دادند. بازي منطقي استقلال و حفظ اين آرامش دليل اصلي جبران اين گل و سرانجام كسب 3 امتياز بازي بود. اگر بازيكنان ما پس از دريافت گل دچار استرس و اضطراب مي‌شدند به هيچ عنوان توانايي جبران اين گل را نداشته و نتيجه ديگري رقم مي‌خورد. به هر حال با اين پيروزي فاصله امتيازهاي خود را از سايپا كاهش داده تا در بازي‌هاي آينده اميدوارنه‌تر به زمين برويم.

هافبك استقلال درباره‌ي تساوي‌هاي اخير سايپا گفت: سايپا در اين فصل تيم بسيار خوب و هماهنگي نشان داده است. آنها به خصوص در نيم فصل اول ليگ بازي‌هاي خوبي را به نمايش گذاشته و نتايج جالب توجهي را نيز به دست آوردند اما، تساوي‌هاي اخير اين تيم حكايت از افت سايپا به خصوص از نظر روحي دارد. با اين شرايط بعيد به نظر مي‌رسد كه سايپا بتواند روند صعودي‌اش را ادامه داده ودر كورس قهرماني باقي بماند.

وي درباره‌ي اظهارات علي دايي كه قهرماني سايپا را قطعي دانسته بود، گفت: دايي دوست صميمي من است. چندين سال با دايي در تيم ملي همبازي بوده‌ام و احترام زيادي براي او قائل هستم. دايي به خوبي شخصيت خود را به سايپا تحميل كرده و اين رمز موفقيت اين تيم است. با اين وجود معتقدم كه در فوتبال چيزي به نام قطعيت وجود ندارد و زيبايي فوتبال نيز به همين است. حتي تيم‌هايي مانند سپاهان و استقلال اهواز هم شانس قهرماني در ليگ دارند و نمي‌توان چيزي را پيش بيني كرد.

منصوريان درباره‌ي زمان خداحافظي‌اش از فوتبال تصريح كرد: خيلي دوست داشتم كه با قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا از فوتبال خداحافظي كنم. متاسفانه اين آرزو محقق نشد و استقلال از حضور در اين مسابقات محروم شد. خداحافظي‌ام از فوتبال تا اندازه زيادي به شرايط فيزيكي و جسماني‌ام بستگي دارد اما، به احتمال زياد نوروز سال 78 از فوتبال خداحافظي خواهم كرد. دوست دارم تا در اوج فوتبال را كنار بگذارم تا هواداران وتماشاگران استقلال خاطره خوشي از منصوريان در ذهن داشته باشند.

مرجع:ايسنا

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
در گفت ‌و گو با فارس

عليزاده: يكي بايد استقلال را جمع كند

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: تيم استقلال باز هم مي‌تواند قهرمان شود؛ اما مسئولان بايد فكري به حال تيم كنند.

علي عليزاده در گفت‌ و گو با خبرگزاري فارس، در ارتباط با شرايط ديدار مقابل ملوان بيان كرد: نيمه اول به دليل دوري دو سه هفته‌ي از فوتبال بازي خوبي انجام نداديم. بازيكنان هنوز به خاطر حذف در ليگ قهرمانان ناراحت بودند؛ اما نيمه دوم بازي متفاوتي را انجام داديم.
وي درباره تحول بازي استقلال كه با حضور يونگ صورت گرفت اظهار داشت: منكر حضور يونگ نمي‌شويم؛ اما در بازيهاي گذشته هم همين طور بازي مي‌كرديم.
عليزاده درباره بازي خود گفت: در چند ديدار اخير براي استقلال خوب بازي كردم. چون گل نزده بودم حسابي اعصابم به هم ريخته بود. هر فوتباليستي دوران افتي دارد و دوران افت من با اوايل فصل شروع شد؛ اما حالا در اوج قرار داردم.
اين مهاجم كه بازي خوبي را مقابل ملوان انجام داد درباره اوت هايش بيان كرد: من چند موقعيت خوب نصيبم شد؛ اما قسمت نبود از آنها استفاده كنم. خوشحالم كه پرتاب هاي اوتم مؤ‌ثر بود. حالا ديگر كسي از آن انتقاد نمي‌كند چون به آن عادت كرده‌اند.
وي ادامه داد: زماني مدام مي‌نوشتند كه استقلال به زور اوت برنده شده؛ ولي حالا همه اين تاكتيك را قبول كرده‌اند. تيم‌هاي دنيا دنبال سانتر هستند؛ ولي من يك سانتر جهاني براي تيم فراهم مي‌كنم.
عليزاده در پايان به وضعيت نامشخص مديريت اشاره كرد و گفت: از مسئولان خواهش مي‌كنيم كه تيم را جمع و جور كنند. حالا كه ما داريم نتايج خوبي مي‌گيرم و امكان دوباره قهرماني در ليگ مهيا است بايد تكليف مديريت مشخص شود. اگر قرار باشد وضع به همين منوال پيش رود، دوباره همين اتفاقات امسال براي استقلال رخ مي‌دهد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا