• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
جالب اینجاست ... کجاست؟
اینجاست که به امید خدا نیم فصل هم برای تقویت تیم سروش رفیعی و روزبه چشمی رو به تیم اضافه میکنیم
سروش که رفیق فابریک بختیاره امکان نداره بره جای دیگه غیر از استقلال ...
سروش رفیعی مال ماسسسسسسستتتتتتت بدون وجود هیچ عابر بانکی

رفیعی با خوشحالی نکردن بعد از گل زدن به استقلال نشون داد استقلالیه
ماشالا این تبریزیا انقدر مهمان نوازن که هر کی سربازیش تموم میشه دمشو میذاره رو کولش در میره

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
الان کلا یه دونه جای خالی داریم که اگه امید ابراهیمی بمونه اون یه دونه هم پر میشه. و اگه بخوایم پژمان و حاج صفی و یا حدادیفرو بگیریم دیگه جا وجود نداره. به نظرم باید میثم مجیدی و این جابر انصاری رو از لیست خارج کنند.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من چند تا بازی آخر فصل استقلال دیدم
جابر انصاری بازیکن خیلی خوبی هست نباید از دست بدن
مثل رحمتی و امید این بازیکن هم از جون مایه میزاشت برای تیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
سروش رفیعی تا نیم فصل تراکتوره بخاطر سربازی
بعدش بافولاد قرارداد داره

رمضانیو ک منصوریان نمیخاد

الان واقعا4تا مهاجم زیاده
دفاع بیشتر میخایم
یه کی مثل منتظری ک بتونه ارسال بلند بازی سازی از دفاع
درکل ی شخصیت ***** تو دفاع ایجاد کنه
رحمتیی هم حاشیه نداشته باشه
هافبک طراح فقط بختیاره
کاوه رضایی گل بزن نیست
امار گلش ک اینو نشون میده
امیدوارم امسال اوکی باشه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بی خیال داداش. ولشون کن بگذار بدبختا بسوزن. فکر کنم تا حالا تو یک هفته توسط دو تا بازیکن دو بار رنگی نشده بودن!

آخه بدترین خرید تاریخ باشگاه بایرن مونیخ از دید تماشاگرا حرف نمیزنه وقتی میزنه جفنگ میگه.
حالا اگه میومد بازیکن بزرگی بود الان شد بزرگش نکنید
خف بابا!

اینم تقاوت قبل و بعد!

زمانی که کاوه رضایی خیلی خوب بود ..بمب بود :

o7u_820_piroozi-1395-03-26.jpg

2b4z_820_piroozi-1395-03-29.jpg

و زمانی که کوچک شد!

0uph_820_piroozi-1395-03-31.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بیانیه کیروش علیه بلانکو

به گزارش "ورزش سه"، کارلوس کی‌روش با انتشار مطالبی بر روی صفحه شخصی اش از فیس بوک به مسائل پیش آمده درباره ملی پوشان و اعتراض های برانکو ایوانکوویچ واکنش نشان داد.

کی روش در این بیانیه آورده است:

«طبیعت انسانی بالاتر از فرهنگ، مذهب و یا رنگ پوست است. مهم نیست که شما سفید، سیاه، سرخ یا زرد پوست باشید. شما اگر با عقاب ها نشست و برخواست کنید پرواز را یاد خواهید گرفت، اگر با گرگ ها بنشینید زوزه خواهید کرد و اگر با مارها وقت بگذرانید کاری جز خزیدن و سم تف کردن نخواهید کرد و متاسفانه من می‌توانم این بازی‌های شما را پیش بینی کنم.

مثل همیشه من تلاش کردم تا بهترین کارم را انجام دهم و صادقانه برنامه های مورد نیاز تیم ملی را پیاده کنم، نه برای تیم ملی کارلوس کی‌روش بلکه برای تیم ملی ایران.

تیم ملی باید در اولویت باشد و همه چیز در راستای منافع تیم ملی باشد اما متاسفانه یک بار دیگر این طور نشد و از آنجایی که یک‌بار دیگر عده‌ای به این موضوع اهمیت نمی‌دهند، من می‌خواهم به این عده بگویم که شما می‌توانستید احترام مرا داشته باشید اما از حالا به بعد فقط بی تفاوتی مرا خواهید داشت.»

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
داره از این کیروش خوشم میاد!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منصوریان: افشین امروز استقلالی می‌شود

siyahmoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
تکرار خندوانه با حضور استقلالی های عزیز ساعت 5 بعد از ظهر پخش می شود.خیلی جالبه حتما ببینید.:general404::oops:

siyahmoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
بله دارم میبینم ولی آخرشه از اول ببینن بهتره

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این آرش برهانی اصلا بهش نمیاد فوتبالیست باشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حاج صفی هم تکلیفو مشخص نمیکنه
میخای بیای بیا دیگه
چپمون اتوبانه

××××××××××××××××××××××
بمب های بعدی استقلال مشخص شدند

↩ ۴ بازیکن همچنان در تیررس استقلالی ها برای خرید در فصل نقل و انتقالات هستند.

⬅ به گزارش کاپ، بعد از اینکه استقلال با خرید کاوه رضایی توانست گام بلندی برای به یدک کشیدن موفق ترین تیم در نقل و انتقالات بردارد، همچنان منصوریان و مسئولان این باشگاه به دنبال خریدهای بعدی هستند. قاسم حدادی فر همچنان یکی از گزینه های استقلال است. با اینکه سهمیه های لیگ برتری آبی پوشان پر شده اما در صورتی که آبی پوشان یکی از خریدهای جدید خود را با این بازیکن ذوب آهن معاوضه کنند، خرید هافبک خلاق اصفهانی ها شدنی است.

⬅ از سوی پژمان منتظری با توجه به جدایی از الاهلی یکی از گزینه های کادرفنی محسوب می شود و ممکن است بعد از چند سال به استقلال برگردد.

⬅ احسان حاج صفی که از تیم آلمانی جدا شده و به دنبال تیم جدید است، می تواند بمب بعدی آبی پوشان باشد، اگرچه او به دفعات اعلام کرده اولویتش بازی کردن در خارج از ایران است.

⬅ در آخر هم باید به آرش افشین اشاره کرد که سهمیه آزاد محسوب می شود و قطعا اگر تست پزشکی اش دارای مشکلی نباشد، امروز و فردا می تواند قرارداد خود را با استقلال منعقد کند.

منصوریان: جباری و منتظری بتوانند فسخ کنند برای آنها جا باز می‌کنیم/ امروز با افشین قرارداد می‌بندیم

↩ به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علیرضا منصوریان بعد از پایان تمرین امروز استقلال با سوالات هواداران پیرامون مجتبی جباری روبرو شد که وی پاسخ داد اگر جباری و منتظری بتوانند فسخ قراردادشان را از الاهلی بگیرند برای آنها جا باز می‌کنیم و مشکلی از این بابت وجود ندارد. وی در پاسخ به این سوال که تکلیف آرش افشین با آمدن کاوه رضایی چه شد؟ گفت: افشین را هم امروز بعدازظهر به خدمت گرفته و با او قرارداد می‌بندیم.

+++++++++++++++++

برهانی هم از تیمهای خارج کشور به پیکان پیوست

موفق باشی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بچه ها ساعت تمرین اس اس چنده ؟ تو کمپ حجازی برگزار میشه دیگه؟ عصری اگه بشه میخوام برم تمرینشونو ببینم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هر تیم چند تا بازیکن آزاد میتونه بگیره؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظر من هم جابر انصاری فصل قبل با جون ودل برای استقلال بازی کرد . به نظرم چنین بازیکنی رو نگه دارند بهتره .

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
جالبه هر چی می گذره پست می زارند که ما نمی سوزیم !!!
ما از اول هم نمی خواستیم !! آره شما درست میگی :))
حالا با این تعداد پست و طومار بلند بالا در بابت عدم سوزش ما موندیم قسم شون رو باور کنیم یا دم خروس رو :))))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا