• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
من موندم چرا همه تیما دنبال کنعانی بودن ! سمت چپ تیم هم همونطور که مشخص بود مشکل داریم

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
این 3نفر تو ترکیب نباشند خیلی به نفع تیمه ( اقای حیدری ک مهره سوختس نمیدونم چطور باهاش تمدید کردن بیش از 20 تا ارسال داشت 1 دونش گرفت رفت گل . اشتباه بزرگی کردن که اینو تو تیم گذاشتن/ و اون جابر انصاری کلنگ 2 موقعیت 100 در100 رو گل نکرد دیگه خبری ازش نشد . این بشر در خدمت خوشه نه تیم ./ و دیگر این کنعانی نمیدونم چطور خریدنش )
هفته های اغازینه کار داره و مطمنا تیم تو چند بازی دیگه کم کم راه میفته (نباید این تیم رو که 70 درصد از تیم تغییر کرده رو به زمان قلعه نوعی و مضلومی مقایسه کنیم )
بنطرم فرشید اسماعیلی (واقعا حیفه رو نیمکت بشینه خیلی استعداد داره)و امید کنار هم باشند خیلی خوب عمل کنند
ارش افشین باید ازهمون اول تو ترکیب و نوک باشه و پشتش کاوه باشه بهتره
این مدافع رابسون هم موسطه باید دید بازی بعدی چطوره
واقعا جای سجاد خیلی خالیه حیف شد
شما اصلا بازی رو دیدی ؟
خسرو تو این بازی بهترین بازیکن ما بود . همین چهارتا و نصفی موقعیت گل هم صدقه سری خسرو بود ! فرشید باقری ؟ تو این دو تا بازی اصلا تو زمین گم بوده ! اصلا من ندیدمش ! حیف پولی که بابتش دادن !
جابر انصاری هم تو فاز حمله خوب بوده .
لبخوای دو تا بازیکن خوب استقلال رو تو این دو تا بازی بگی همون خسرو و جابرن!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
حالا من در حدی نیستم که ترکیب بچینم برا تیم !

ولی فک میکنم هجومی تر بازی کنیم بهتره . یه مهاجم دیگه جواب نمیده واقعا .. حداقل ارش افشین و کاوه رضایی رو بذاره مهاجم . بختیار و حیدری و انصاری هم پشت سرشون . امید ابراهیمی هم هافبک دفاعی

کنعانی زادگان هم اگه بخواد اینجوری بازی کنه بندازنش رو نیمکت

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
همش شانسی بود گل هایی که استقلال خورد من شک ندارم این تیم راحت این فصل یه جام میبره ، دوستانی که شاید بگن پرسپولیس بهتر بازی میکنه باید بهشون گفت پرسپولیس اسکلت تیمش از 4 سال پیش شکل گرفته الان داره نتیجه میده استقلال بازیکن جدید گرفته یکم صبر کنید و یادتون نره مظلومی هم اوایل فصل همه رو برد داشت دربی رو هم میبرد ولی ته فصل هیچی کسب نکرد مهم آخر فصله نه الان ....

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب یک مربی جدیدی اومده و اگر شما به ترکیب ابتدایی نگاه کنی بیش از نیمی از بازیکنها تازه وارد ترکیب شدن حالا اینکه یکی بیاد بگه مربی نباید آنقدر ترکیب رو دست میزد و بازیکنهارو عوض میکرد یک حرف دیگه است ولی این پوست اندازی در استقلال نیاز بود و باید ایستاد و از تیم حمایت کرد

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
شما اصلا بازی رو دیدی ؟
خسرو تو این بازی بهترین بازیکن ما بود . همین چهارتا و نصفی موقعیت گل هم صدقه سری خسرو بود ! فرشید باقری ؟ تو این دو تا بازی اصلا تو زمین گم بوده ! اصلا من ندیدمش ! حیف پولی که بابتش دادن !
جابر انصاری هم تو فاز حمله خوب بوده .
لبخوای دو تا بازیکن خوب استقلال رو تو این دو تا بازی بگی همون خسرو و جابرن!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
اصلا نوشته رو خوندی ؟ اگر میخوندی میفهمیدی دیدم یا نه
من حرفی از فرشید باقری زدم ایا؟
معلوم نخوندی ک یهو نقل قول کردی

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
تیم حداقل دو برابر حریف موقعیت داشت و با بدشانسی باختیم من که به این تیم بخصوص تو این بازی خیلی امیدوار شدم فقط حیف حنیف باتعصب که رفت و جاش این آویزون اومد.
وریا غفوری هم یبار تو حمله شرکت نکرد مث ماستم جا میموند تو دفاع و دم مگوییان هم گرم که تو هر پستی کارشو به بهترین نحو انجام میده
درکل به این تیم خیلی امیدوارم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این بازی خیلی بهتر از بازی اول بودیم ولی بنظرم بعضی چیز ها ربطی به هماهنگی تیمی نداره ما داریم روی سوتی های خط دفاع گل میخوریم این چیزی نیست که با گذشت زمان حل بشه
الان جای یکی دو تا بازیکنی که فقط برای پر کردن لیست جذب شدن این حنیف بدبخت متعصب روی نیمکت بود بهتر نبود ؟
رحمتی هم مقصر نیست بنده خدا کم نمیزاره ... دفاع باید توپ برگشتی رو جمع کنه و وظیفه رحمتی نیست همه جای محوطه جریمه باشه
الانم انتقاد کار درستی نیست دلیل اش هم اینه این تیم خوب یا بد تا نیم فصل همینه و بازیکن جدیدی جذب نمیشه پس حداقل با حمایت هوادار میتونه خیلی از بازی های سخت رو پشت سر بزاره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
شروع پرماجرای کنعانی‌زادگان با استقلال

محمدحسین کنعانی‌زادگان که بعد از به توافق نرسیدن با پرسپولیس با استقلال قرارداد امضا کرد از زمان شروع کارش با این تیم با حاشیه‌های زیادی همراه بود، حاشیه‌هایی که به نظر می‌رسد به داخل زمین هم کشیده شده است.
جالب است که بدانید استقلال در پایان هفته دوم لیگ‌برتر 3 گل دریافت کرده است که روی هر 3 گل کنعانی‌زادگان تاثیر مستقیم داشته است.
کنعانی‌زادگان که در اردوهای تیم‌ملی در لیست کی‌روش حضور دارد باید هرچه زودتر خود را به فرم ایده‌آل برساند تا بتواند همچنان شانس حضور در بازی‌های انتخابی جام‌جهانی را داشته باشد.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حمایت حنیف عمران‌زاده از استقلال(عکس)

مدافع سابق استقلال از این تیم حمایت کرد.

به گزارش "ورزش سه"،حنیف عمران زاده بعد از شکست استقلال مقابل استقلال خوزستان با انتشار عکس لوگوی آبی پوشان پایتخت و 4 قلب آبی در اینستاگرام حمایتش را از تیم منصوریان اعلام کرد.

عمران زاده در نقل و انتقالات از سوی منصوریان از لیست استقلال کنار گذاشته شد.

استقلال از دو بازی اول لیگ برتر شانزدهم فقط یک امتیاز به دست آورده است.

01130555.jpg

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
یبار شد یکی بیاد مربی شه بگیم باو این چه بازیه مربی قبلی بهتر بود!!!
مظلومی اومد چندتا بازی واداد گفتیم زمان قلعه نوعی که بهتر بود لااغل نتیجه که میگرفت
الان این بنده خدا اومده میگیم باز خوبه زمان مظلومی دوتا حمله میکرد تیم...
حکایت چند سال اخیر تیم شده...هرسال بدتر از پارسال...البته فعلا...
یادمه سال 88 که با قلعه نوعی قهرمان شدیم تیم چند هفته اول رو فاجعه بود..درست ادامه فصل پیش که فیروز کریمی مربی بود سیزدهم شدیم فک کنم...دیگه بازی هارو نگاه نمیکردم که بازی استقلال با استقلال اهواز که 6-0 شد رو جسته گریخته دیدم باخودم گفتم بعد اینهمه بازی لج درار الان فایده داره مگه که کم کم تیم یهو متحول شد ازون بازی تیمارو بعدش چندتایی میکرد ولی خب بازم اخر فصل به روغن سوزی افتاد تیم...ولی باز خداروشکر هرجورشده قهرمان شدیم تا اون بازی های قشنگی که تیم انجام میداد سرانجام خوشی داشته باشه...
الانم ممکنه داستان همون فصل باشه...بعد چند هفته بازیکنا هماهنگ شدن و بدنا اماده و باقی ماجرا...
سناریو دیگه هم اینه که تا اخر فصل تیم نتیجه نگیره و تمام تقصیرا بیفته گردن منصوریان...
درسته هنوز زوده برا قضاوت برا ادامه فصل ولی دیگه بعضی چیزا همین الانم مشکل دارن...
تیم گیجه...استراتژی خاصی نداره غیر پاس به خسرو و سانتر...دفاع فوق افتضاح...تو یه صحنه مگویان رو میدیدم تو کورس با بازیکن حریف،چنان سنگین بود که نزدیک بود بخوره زمین...دقیقا همین فیزیک هم برا کنعانی...
تن لش...باز جانواریو(اخی جانواریو خودمون:rolleyes:)ازین دوتا بهتر بود.
بختیار رحمانی هم فعلا چیز خاصی ازش ندیدم...یا اینکه توقع من ازش بالا بوده.یا اینکه خوب مهارش کردن
کاوه هم تا الان رو کاغذ باید راضی باشیم ازش ولی خوب ظاهرا از هوش زیادی بهره نمیبره،مثل ارش برهانی
یه کله خر رفت بیرون یکی دیگه اومد جاش:D
درکل وسط و با ارفاق جلوی تیم رو میشه بهش امیدوار بود ولی دفاع تعطیله متاسفانه....
انشالله که کم کم بازیکنا ازین حالت منگی دربیان و بازی خودشون رو انجام بدن...هنوز دیر نشده...تیم های رقیب ادامه فصل اینقدر امتیاز از دست بدن که این 5 امتیاز اصلا به چشم نیاد در برابرش...بشرطی که ادامه فصل خوب جمع جور بشه تیم و امتیازای مفت از دست ندیم...

club4fun

Registered User
لایک‌ها
793
در کل بیاین خوش بین باشیم انشالله بازی صنعت نفت رو ببریم این قضایا هم تموم میشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
منصوریان مربی خوبیه و در این شکی نیست
یکی بدرد استقلال بخوره همین پسره ... من که واقعا دوستش دارم ... چه نتیجه بگیره چه نگیره
اما کم تجربه هست . من ترسم از روزی هست که تیم بره تو حاشیه و داش علی بخاطر سن کمش و بی تجربگی نتونه جمع کنه اوضاع رو و یا با بزرگای تیم به مشکل بخوره
در ضمن این هم یادمون نره 5 امتیاز از صدر عقب افتادیم و گاهی یک امتیاز تیم اول لیگ رو معلوم میکنه

بنظرم داش علی باید بدون تعارف بازیکنی که اشتباه داره رو بزاره رو نیمکت تا به خودش بیاد نه اینکه بزاره تو زمین تا اشتباهاتش رو تکرار کنه

Last edited by a moderator:

Obaydok

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
969
واقعا متاسفم ازین طرز حرف زدن که تیمو با تیم مظلومی مقایسه میکنین. بازی این تیمو وقتی آدم می بینه تازه نظم و درک میکنه پارسال که پاسم به هم نمیتونستن بدن همش شانسی شانسی سهمیه گرفتن. این تیم کلا مالکیت توپ دستشه.
واقعا شاهکاره بازیشون
مرسی داش منصوریان

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
هر چند اعتقاد دارم داش منصور این تیم رو به جایگاه اصلی خودش یعنی قهرمانی میرسونه،اما اگر چنین اتفاقی هم نیفته بازم باید مث بعضی ها یکی دو سالی بهش فرصت بدن.
تیم کلا عوض شده و خودشم اولین تجربه مربیگری استقلال رو داره.
من که تا هفته پنجم اصلا قصد ندارم در مورد تیم یا بازیکن خاصی نظر بدم.

Sent from my hi6210sft using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یکی دیگه از تیمای تهرانی هم پارسال 4 تا بازی اول 1 امتیاز گرفت و در قعر جدول بود

به نظرم هنوز زوده. اگه هفته 5 م شد و تیم همچنان همینطوری بازی میکرد و نتیجه میگرفت ( حتی بعد از تعطیلی لیگ و کامل شدن بدنسازی ) اون وقت میشه انتقاد کرد

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
واقعا کنعانی زادگان چرا به تیم ملی دعوت شده!
این ربطی به هماهنگی نداره چون طرف سوتی میده..اشتباه کردن که ربطی به هماهنگی نداره قشنگ رو همه گلا مقصره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این کنعانی این فصل نقش سوهان روح طرفداران استقلال رو بازی میکنه . فعلا گلهایی هم خوردیم از شاهکارهای این بشر هست . مگویان وسط بازی کنه بهتره . حنیف به نظر من لیاقت داشت بهش فرصت داده بشه .در کل به نظرم طول میکشه تا این تیم منصوریان راه بیوفته . ولی اگر راه بیوفته کمتر تیمی میتونه رقابت کنه . مشکل کار تیمی و هماهنگی طول میکشه تا درست بشه.

امیر موسر

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
121
منصوریان 3سال قرارداد داره ! تو این 3 سال قول میدم یه تیم رویایی میبنده ! جفت گلای دیشب تقریبا شانسی خوردیم ! ولی کلی موقغیت داشتیم . جابر باید از موقعیتاش بهتر استفاده میکرد .
جمعه ایشالا استادیوم رو باید پر کنیم ، این تیم امسال جام میاره .
پنالتی 100 درصد روی قربانی رو هم طبق معمول کسی ندید .

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
بنظر من سمت چپ خیلی ضعیف بودیم تو این 2 بازی! نمیدونم چرا یعقوبو استفاده نمیکنه..... مگویان بنده خدا رو از راست بردیم دفاع چپ بعدم تمام جور یه هافبک چپم داشت میکشید!!
دومین مشکل هم نبود بازیکن سرعتی تو فاز حملس, برای همین بازی رو با تاخیر انجام میدیم و ضد حمله زن خوب نداریم.... چندبار که رحمتی توپو گرفت اصلا کسی نبود حمله بزنه مجبور شد توپو نگه داره... حالا اینو مقایسه کنین با سرعتی های پرتعداد رقیب که با یه پرتاب دست 70 متری میتونه راهشون بندازه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا