یبار شد یکی بیاد مربی شه بگیم باو این چه بازیه مربی قبلی بهتر بود!!!
مظلومی اومد چندتا بازی واداد گفتیم زمان قلعه نوعی که بهتر بود لااغل نتیجه که میگرفت
الان این بنده خدا اومده میگیم باز خوبه زمان مظلومی دوتا حمله میکرد تیم...
حکایت چند سال اخیر تیم شده...هرسال بدتر از پارسال...البته فعلا...
یادمه سال 88 که با قلعه نوعی قهرمان شدیم تیم چند هفته اول رو فاجعه بود..درست ادامه فصل پیش که فیروز کریمی مربی بود سیزدهم شدیم فک کنم...دیگه بازی هارو نگاه نمیکردم که بازی استقلال با استقلال اهواز که 6-0 شد رو جسته گریخته دیدم باخودم گفتم بعد اینهمه بازی لج درار الان فایده داره مگه که کم کم تیم یهو متحول شد ازون بازی تیمارو بعدش چندتایی میکرد ولی خب بازم اخر فصل به روغن سوزی افتاد تیم...ولی باز خداروشکر هرجورشده قهرمان شدیم تا اون بازی های قشنگی که تیم انجام میداد سرانجام خوشی داشته باشه...
الانم ممکنه داستان همون فصل باشه...بعد چند هفته بازیکنا هماهنگ شدن و بدنا اماده و باقی ماجرا...
سناریو دیگه هم اینه که تا اخر فصل تیم نتیجه نگیره و تمام تقصیرا بیفته گردن منصوریان...
درسته هنوز زوده برا قضاوت برا ادامه فصل ولی دیگه بعضی چیزا همین الانم مشکل دارن...
تیم گیجه...استراتژی خاصی نداره غیر پاس به خسرو و سانتر...دفاع فوق افتضاح...تو یه صحنه مگویان رو میدیدم تو کورس با بازیکن حریف،چنان سنگین بود که نزدیک بود بخوره زمین...دقیقا همین فیزیک هم برا کنعانی...
تن لش...باز جانواریو(اخی جانواریو خودمون

)ازین دوتا بهتر بود.
بختیار رحمانی هم فعلا چیز خاصی ازش ندیدم...یا اینکه توقع من ازش بالا بوده.یا اینکه خوب مهارش کردن
کاوه هم تا الان رو کاغذ باید راضی باشیم ازش ولی خوب ظاهرا از هوش زیادی بهره نمیبره،مثل ارش برهانی
یه کله خر رفت بیرون یکی دیگه اومد جاش

درکل وسط و با ارفاق جلوی تیم رو میشه بهش امیدوار بود ولی دفاع تعطیله متاسفانه....
انشالله که کم کم بازیکنا ازین حالت منگی دربیان و بازی خودشون رو انجام بدن...هنوز دیر نشده...تیم های رقیب ادامه فصل اینقدر امتیاز از دست بدن که این 5 امتیاز اصلا به چشم نیاد در برابرش...بشرطی که ادامه فصل خوب جمع جور بشه تیم و امتیازای مفت از دست ندیم...