• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

berna

Registered User
لایک‌ها
53
فاصله دفاع با هافبک های خیلی زیاده
پاس رو به عقب میدن ، مهاجم حریف راحت میگیره !!!!
نمی دونم من چیزی از فوتبال نمی فهمم یا منصوریان . مگه میشه اینقدر فاصله بین خطوط آخه؟
امروز مخصوصا نیمه اول چندتا سوتی بد توی پاس رو به عقب داشتن که شانس آوردیم

berna

Registered User
لایک‌ها
53
نمیشه که ...
هوادار منصوریان رو نمیخواد
بازیکنان یکی از یکی بدتر
خسرو حیدری نبود باور کنید سوژه خنده شده بودیم

berna

Registered User
لایک‌ها
53
بازی بعدی رو اگه با گلهای زیاد ببره ، منصوریان خودشو نشون میده. پیکان تیمی نیست که نبریم ولی 1-0 و... به درد خودش میخوره. باید 3-4 تا به بالا بزنیم تا روحیه برگرده.
و الا برد 1-0 پیکان هیچ فرقی با مساوی و باخت نداره

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
این چه تعویض هایی بود کرد آخه!!!!!

چقدر سوتی دفاع...

کنعانی هم که میدونین از لیست میخوان خارجش کنن مصدومیتش جدیه یه حرفاییم هست که با پای مصدوم قرارداد بسته با استقلال واقعا نمیدونم تست پزشکی تو ایران معنیش چیه!!!

جای روزبه چشمی تو تیم خیلی خالیه امیدواریم هفته بعد نتیجه بگیرن وعلا سکو ها میخوان حیا کن رها کن و شروع کنن و این اصلا برا اسم استقلال خوب نیست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
با وجود این تیم ، تا پایان نیم فصل هیچ تیمی تو جدول باقی نمیمونه که براش زیر ستون "برد" خط تیره ثبت شده باشه!

berna

Registered User
لایک‌ها
53
منصوریان باید قبل این تعطیلات اخراج بشه تا مربی جدید توی تعطیلات 30 روزه تیم رو درست کنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دوستان حسنی خو بیانیه داد استعفا داد

به نظرم بهترین موقع س که فتح الله زاده برگرده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سرپرست باشگاه استقلال پس از باخت تیمش برابر صنعت نفت آبادان از سمت خود استعفاء کرد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، حسنی خو که چهارشنبه گذشته با تصمیم اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال، مدیرعامل شده بود، دلیل تصمیمش را وجود افراد کارآمدتر برای این پست عنوان کرده است.

متن بیانیه مدیرکل حراست ورزش و جوانان به این شرح است:

به نام خدا
اعضا محترم هیئت مدیره باشگاه فرهنگى ورزشی استقلال

همانگونه که استحضار دارید در جلسه روز چهارشنبه مورخ 13 مرداد سال 1395، با لطف و اعتماد وزیر محترم ورزش و جوانان و اعضاء دلسوز هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال، اینجانب به عنوان مدیرت باشگاه و نایب رئیس هیئت مدیره انتخاب شدم.

از همان زمان تا لحظه نگارش متنی که در حال مطالعه آن هستید، با رعایت مصالح تیم پرطرفدار استقلال تهران، بهترین راه را در سکوت یافتم و اینک لازم میدانم به استحضار متولیان محترم ورزش و مدیران باشگاه استقلال برسانم :

اعتقاد دارم پذیرش هر سمت مدیریتی در شرایطی که فرد یقین دارد افرادی کار آمدتر، لایق تر و متخصص تر از او میتوانند از عهده آن مسئولیت برآیند، جفا در حق خود، مردم و کشور است. لذا همان چهارشنبه شب در تماس با وزیر محترم ورزش و جوانان ضمن تشکر و قدردانی بابت اعتمادشان، با ذکر دلایلم از آن مقام محترم درخواست کردم که از اینجانب سلب مسئولیت نمایند.

جایگاه ویژه و مردمی باشگاه استقلال و مسابقه جمعه شب این تیم ، مرا بر آن داشت با توجه به رسانه ای شدن خبر انتصاب حقیر، عدم پذیرش این مسئولیت را در اختیار رسانه ها قرار ندهم تا استقلال بدون تنش و بحران و در آرامش کامل بازی روز جمعه را برگزار کند.

حال که این مسابقه برگزار شده و مدیران محترم از آغاز هفته فرصت مغتنم تری برای تصمیم گیری در حوزه مدیریت باشگاه استقلال دارند لازم میدانم ضمن تشکر از وزیر محترم ورزش و جوانان، اعضاء بزرگوار هیئت مدیره و اهالی مهربان ورزش ، جامعه فوتبال، اعضاء کادر فنی، پیشکسوتان و بازیکنان تیم استقلال بخصوص هوادارن عزیز، استعفای خود را از مدیریت باشگاه پر طرفدار استقلال اعلام نمایم.

امیدوارم تصمیم این حقیر مورد توجه تمام کارگزاران ورزش کشور قرار گیرد و یادآور آن باشد که هیچ مدیری تا اشخاصی مفیدتر و موثرتر از خود را میشناسد، عنان مسئولیتی را به دست نگیرد.

بدیهی است در خانواده بزرگ استقلال و ورزش پر افتخار ایران عزیز، کم نیستند بزرگان، پیشکسوتان و مدیرانی که می توانند بسیار مطلوب تر این باشگاه را مدیریت کرده و به جایگاه واقعی و مورد نظر طرفداران و علاقمندان برسانند.

اینجانب همانند گذشته این آمادگی را دارم که در راستای سیاست هاى دولت تدبیر و امید در هر بزنگاهی، در حد توانایی و بضاعت خود سهمی اندک در شادی دل مردم و گسترش آشتی، همدلی و همزبانی در جامعه ورزش ایران اسلامی داشته باشم.

به امید موفقیت جامعه ورزش و شنیدن اخبار خوش از کاروان ورزشی ایران در المپیک ریو

برادر کوچک شما رضا حسنی خو

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
حسنی خو آدم با هوشیه. خیلی سریع فهمید که با شرایط موجود اگه بمونه آبرو و اعتبار خودش رو لجن مال میکنه بنابر این استعفا داد و رفت تا سقوط یک تیم به لیگ پایین تر تو سابقه مدیریتیش ثبت نشه. فتح الله زاده هم بیاد نهایتاً برمیگردیم به 3 سال قبل که البته شرایط 3 سال قبل باز قابل تحمل بود. این یکی رو که حتی یک ثانیه هم نمیشه تحمل کرد.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان من عاشق منصوریانم چون واقعا میدونم تمام توانش رو برای استقلال همیشه گزاشته اما دلایلی که میگم این تیم نتیچه نمیگیره
1- این تیم دفاع با تجربه نداره . کسی نیست دفاع رو جمع کنه . اگر بازیکنی سوتی بده هیچ کس پشتش نیست جمع کنه توپ رو . رحمتی هم مثل همیشه نیست و خیلی معمولی شده
2- بازیکن بدرد بخور در دفاع نداره نه توی زمین نه روی نیمکت همشون در یک حد فاجعه هستن اصلا مهم نیست کدوم تو زمین باشن هر بازی داریم میبینیم چطور سوتی میدن
3- سمت چپ تعطیله و یک حرکت از اون سمت نمیبینیم و تا آخر فصل هم همینه
4- بازیکن های تو زمین توجیه فنی نیستن گیج میزنن تو زمین . همین امید ابراهیمی بهترین بازیکن ایران یک پاس یا شوت یا حرکت بدرد بخور نکرده سه بازیه !!!!
5- نیمکت ذخیره های داغون یعنی یک بازیکنی که تاثیر گزار باشه نداریم هرکی میاد بدتر از نفر قبلیه
6- کادر فنی ضعیف یعنی یک نفر کنار منصوریان آدم شناخته شده و قابل قبول از نظر فنی نیست که اشتباهات این مربی رو بهش بگه
7- اصلا اون عتش گل زنی رو در بازیکن ها نمیبینیم یک گل که میزنن راضی میشن و بر میگردن عقب . اون انگیزه رو نه بازیکن داره نه مربی میتونه منتقل کنه

در کل ما یک حرکت ترکیبی تو این سه بازی ندیدیم که دلچسب باشه و معلوم باشه روی این تیم کار شده
تیم بر اساس نیاز بازیکن نگرفته فقط بحث کل کل مطرح بوده که رفتیم هرچی مهاجم تو لیگ بوده گرفتیم و به همین راحتی شهباززاده ی آینده دار رو از دست دادیم و جاش آرش افشین بدرد نخور و مهره ی سوخته با چند تا جوان امتحان پس نداده رو گرفتیم فقط برای اینکه تیم رقیب یک وقت اینا رو نگیره
رفتیم جای اینکه فکر تقویت دفاع باشیم منصوریان گفت می خوایم هجومی بازی کنیم تماشاگر پسند باشه مهاجم فقط خریدیم و از طرف دیگه حنیف با تجربه و استقلالی اصیل رو رد کردیم که کنعانی زادگان پرسپولیسی رو بیاریم تا روی پرسپولیس کم شه !!!!!
منصوریان میدونست این تیم جناح چپ نداره اما باز دل به حاج صفی خوش کرد که معلوم بود به این تیم نمیاد ... هیچ بازیکن بدرد بخوری اونجا نگرفتیم که بتونه حداقل بازم مثل هر سال تاکتیک تیم فقط سانتر خسرو نشه !!!
رفتیم بازیکن گرفتیم دلیل گرفتنش هنوز معلوم نیست . بازیکن تعویضی میاد تو زمین نمیدونه کجای زمین باید بازی کنه !!! گیج و منگ بقیه رو نگاه میکنه برای همین این بازیکن های تعویضی توپ اصلا گیرشون نمیاد

رفتیم گفتیم مربی بدنساز خارجی فقط... تمرین رو ول کردن تا یک هفته مونده به شروع لیگ رفتن مربی بدنساز آوردن !!!! نتجه اش هم اینه آخر بازی بازیکن ها بازی رو وا میدن حال ندارن توپ از جلو پاش رد میشه توپ رو بگیره حالا تا هفته چندم همینه خدا میدونه !!!

فکر منصوریان قبل شروع لیگ روی کل کل با پرسپولیسی ها افتاده بود بجای اینکه این تیم رو هماهنگ کنه یا ببینه نقاط ضعفش کجاست !!!
آقای منصوریان تک خوری چرا کردی تو که بی تجربه ای میرفتی پاشازاده که مدرک A مربی گری آلمان رو داره که تنها مربی در ایران هست این مدرک رو داره می آوری کنار دستت باهم میرفتید جلو ... دانشتون بی تجربه گیتون رو جبران میکرد
هر بازی هم یک بهانه : یک روز هوا گرمه - یک روز تیم قهرمان بوده - یک روز مهمان بودیم - یک روز بدشانسی بوده - بک روز اشتباهات فردی بوده ... اینجوری که نمیشه بابا این تیم گرون ترین تیم لیگه و این چند ساله هست

من گاهی شک میکنم واقعا منصوریان شاید چیزی از مربیگری نمیدونه ... مگر میشه یکی این همه اشتباهات بچه گانه توی هر کاری انجام داده بکنه

پرسپولیسی ها همین مشکلات رو داشتن سرنوشت استیلی ها و درخشان ها و علی دایی ها رو دیدیم همه ... بهتر نبود مثل اونا که یک مربی درجه دوم آوردن ما هم یک مربی درجه دوم میاوردیم که به خیال آقایون خرج میلیاردی هم نکرده باشیم !!!ولی قطعا این وضعمون نبود
دلیل اینکه میگم این تیم نتیجه نمیگیره چون من همچین استقلالی در تمام 30 سالی که بازی های استقلال رو نگاه میکنم ندیدم !!!قطعا هیچ مربی فعلا نمیتونه این تیم رو جمع کنه

راهکار : بنظرم هیچ راهی نداریم ... این تیم از اول امسال پایه هاش در یازگیری بد گزاشته شد در آماده سازی بد بوده و و در همه چی بد بوده ... بد یا خوب تا نیم فصل باید با منصوریان جلو بریم

Last edited:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
قید تیم امسال رو بزنید. اگه معجزه ای اتفاق افتاد و سال دیگه این تیم توی لیگ برتر حضور داشت ، باید براش مربی خارجی بیارن و لاغیر.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
سوال مهم اگر خسرو مصدوم شه تکلیف این تیم چیه !!!

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
تيم قشنگ رفت توي بحران [emoji15][emoji15]

fe30cd3968718936a37ac65c2e395e94.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
هوادار واقعی استقلال الان فقط از تیم حمایت میکنه. خوبه پارسال تیم رقیب رو دیدین که تا هفته ها در ته جدول داشت دست و پا میزد!
فقط مشکل تیم دفاع هست.
اگه به منصوریان فشار نیارن من مطمئنم این تیم میره بالا حدود 20 ساله هوادار استقلال هستم از 13 سالگی تا الان که 33 سالم هست و مطمئنم که اشتباهات دفاعی درست میشه و تیم میاد بالا.
میتونید این پست من رو آخر فصل بیاید بخونید! و از این حرفایی که الان زدید همتون پشیمون بشید!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
پورحیدری: تقصیر من است!
منصور پورحیدری بعد از شکست استقلال مقابل صنعت نفت آبادان با عصبانیت شدید اظهار داشت: من بابت این شکست عذرخواهی می کنم. از فرصت هایمان استفاده نکردیم و آنها خوب استفاده کردند و پیروز شدند.پ

وی افزود: روز خوب استقلال بود؛ هواداران کمک کردند تا موفق شویم اما نشد. بازیکنان مقصر نبودند و نباید به آن ها خرده گرفت.

وقتی از پورحیدری درباره ضعف تاکتیکی استقلال سوال شد، او اعلام کرد صحبت دیگری ندارد.

پورحیدری درباره مقصر این شکست گفت: تقصیر من است که عصا دستم است و نمی توانم به داخل زمین بروم!

پ.ن: خیلی مرده . بخدا تو اون باشگاه فقط این بنده خدا حرص میخوره و میدونه داستان چیه ولی تلویحا داره میگه تقصیر منصوریانه

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
قیاس مع الفارق نکنید. اون تیم اگه طرفداراش حمایتش میکردن برای این بود که ارزشش رو داشت. چون خوب و شناور و کم اشتباه و امیدوار کننده بازی میکرد . ولی این تیم هیچی نداره ، هیچی!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
فقط یک چیزی به فرض محال اگر این تیم نتیجه بگیره خواهشا اونهایی که دارن الان این حرفها رو میزنن و میگن منصوریان باید اخراج بشه دیگه خودشون رو سهیم ندونند...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فعلن تنها راهکار حمایته ...حتی اگه تا دربی همه ی بازیها رو هم ببازم

• Like
Reactions: ap3
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا