• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
من برام عجیبه . فصل شروع شده . علی منصور هنوز دنبال شناخت فرمیشن بازیشه . والا سالها پیش این همه تجهیزات و کادر آنالیزور نداشتیم . شروع فصل ترکیب و فرمیشن دست مربی بود .
امیدوارم دیگه تا آخر فصل خون به دل ما نکنند .
همه چی عوض شده استقلالم خیلی بد شانسه خداییش اون گلایی که استقلال رو اشتباه مدافعاش تو چند بازی گذشته خورد مقایسه کنین با تیرک امروز یا گل وحید امیری به خسوس شانسم خیلی مهمه

یا بازیکنایی مثل کاوه و بختیار امدن استقلال تو تیمای خودشون از بهترینای لیگ بودن کنعانی ملی پوس بود امدن اینجا شانسه ما.....

به امید استارت رو به رشد از فردا

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اصلا خوشم نمیاد تیمی که برام واقعا باارزشه رو در رتبه ی آخر جدول ببینم حتی برای یک ساعت

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
این تراکتور رو باید از بازی های خونگی محروم کنن!

چرا باید همیشه در تبریز یه بلایی سر تیم های تهرانی بیارن؟؟؟ یه سری قوم وحشی ریختن اونجا...نمیدونم واقعا اونجا کیا میان ورزشگاه!! از یه طرف میگن مردم تبریز مهمان نواز و !!!از یه طرف چیزی که ما هر دفعه می بینیم 180 درجه فرق داره
تبریز ؟! مهمون نواز ؟! یه چیز بگو بگنجه! رفته بودیم تبریز از یه بچه آدرس سوال کردیم به فارسی جواب داد یهو باباش اومد زارت گذاشت زیر گوشش ! بهش گفتیم حاجی چرا میزنیش ؟ یه مشت ترکی بلغور کرد رفت. این دوستمون ترکی بلد بود گفتیم چی میگفت ؟! بهمون گفته بود فارس سگ! اصلا میری تبریز زیاد نباید توقع داشته باشی چون فکر میکنن ما فارسها مال هفت جد و آبادشون رو خوردیم و دشمن خونیشون هستیم !

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

hamid_rahmani

Registered User
لایک‌ها
292
تبریز ؟! مهمون نواز ؟! یه چیز بگو بگنجه! رفته بودیم تبریز از یه بچه آدرس سوال کردیم به فارسی جواب داد یهو باباش اومد زارت گذاشت زیر گوشش ! بهش گفتیم حاجی چرا میزنیش ؟ یه مشت ترکی بلغور کرد رفت. این دوستمون ترکی بلد بود گفتیم چی میگفت ؟! بهمون گفته بود فارس سگ! اصلا میری تبریز زیاد نباید توقع داشته باشی چون فکر میکنن ما فارسها مال هفت جد و آبادشون رو خوردیم و دشمن خونیشون هستیم !

داداچ اینجوریا هم نیست من دقیقا صدو هشتاد درجه مخالف اینی که شما دیدی رو تو تبریز دیدم و خیلی گرم و صمیمی برخورد کردن نمیشه برخورد یک نفر رو خوب یا بد دونستن کل یک شهر و طایفه دونست ازین برخوردا تو همه شهرای ایران هست .....

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
یه جوری القا شده تو تبریز ک انگار همه شغلا و امکانات رو فارس ها گرفتن !!
خدا وکیلی نفرتشون واسم اصلا قابل درک نیست.. من هرکیو میشناختم دانشگاه تبریز بوده بعد 1 ترم انصراف داده

فارس و کرد و لر و غیره هم براشون مهم نیس

البته نمیشه در مورد همه اینطور فکر کرد. بهرحال ادمای باصفا هم بینشون هست

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
داداچ اینجوریا هم نیست من دقیقا صدو هشتاد درجه مخالف اینی که شما دیدی رو تو تبریز دیدم و خیلی گرم و صمیمی برخورد کردن نمیشه برخورد یک نفر رو خوب یا بد دونستن کل یک شهر و طایفه دونست ازین برخوردا تو همه شهرای ایران هست .....

یه فقره دیگش هم تو اون محله دو تا نونوایی بود رفتیم نون بگیریم بهمون ندادن میگفتن نون مال ترکهاست و به فارسها نمیدیم ... مجبور شدیم از این نون بسته بندیا بخریم !
من خودم شهرهای زیادی رفتم و تا حدی تعصب دارن بعضی جاها ولی اینها دیگه خیلی تعصب عجیب دارن مخصوصا قدیمیترهاشون! تعصب که چه عرض کنم پدرکشتگی دارن !

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
حاج محمدی و افشین برای بازی فردا خط خوردن .
یه سری از فوتبالیست ها فقط شانس دارن مثل امین حاج محمدی . نه فوتبال بلده نه قافیه درست و درمونی داره اونوقت سالی یک میلیارد و 100 تومن میگیره ! این ارش افشین هم حکمت اوردنش به استقلال رو من نفهمیدم ! بابت اوردن این سجاد هم ول کرد و رفت حالا هم این همش رو سکو هست یا رو نیمکت !

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ترکیبو ترو خدا!!!

سيد مهدي رحمتي، وريا غفوري، هراير مگويان، رابسون، سيد مجيد حسيني، فرشيد باقري، جابر انصاري، خسرو حيدري، اميد ابراهيمي، كاوه رضايي و فرشيد اسماعيلي

دفاع که داغونه....خجالت میکشم بگم این استقلاله.
بقیه هم تکراری.
افشینم که خرید اشتباه بوده لابد!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
شاید سید مجید حسینی نقطه قوت ترکیب امروز استقلال باشه ، شاید!

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
به نسبت به بازیهای قبل بهتر بازی میکنن ولی دفاع هنوز ضعیفه . این پادوانی نمیدونم اوضاع بدنیش در چه حده ولی برای دربی با این خط دفاعی به مشکل میخوریم.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بهتر از بازیهای قبل بازی کردن تا الان.ولی از دقیقه ۲۰ به بعد بازیشون افت کرده.جابر انصاری هم زیاد خوب نیست.ولی خدایی فرشید اسماعیلی عالیه و خیلی به تیم کمک کرده

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آخ از این دفاع..یه توپ اومد و بازیکن نیم متریشون زدش تو دروازه.تو دفاع خیلی مشکل داریم.با این وضع تو دربی خیلی مشکل داریم تو فاز دفاع.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یک ماه کادر فنی وقت داشته تیم داغون ماشین سازی رو آنالیز کنه !!! آخرشم اینه !!! مثلا تو آزادی هم بازی میکنیم
قطعا بازی بعدی با این وضع بازی آخر منصوریانه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
یک ماه کادر فنی وقت داشته تیم داغون ماشین سازی رو آنالیز کنه !!! آخرشم اینه !!! مثلا تو آزادی هم بازی میکنیم
قطعا بازی بعدی با این وضع بازی آخر منصوریانه
اگه این‌بازیو نبریم که دیگه هیچی...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا