• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
استقلال شده گوشت قربونی هرکی می خواد بیشتر ازش بکنه !!! دیشب فوتبال برتر برنامه ساخته توش نشستن هی میگ کار رو به جوان ها بدید و ... !!! مثلا پیروز قربانی رو مدیر عامل کنن یا هادی طباطبایی رو !!! شایدم زرینچه رو !!! یا می خواید اصلا سرمربیتون کنن!! انگار تیم با 40 میلیون هوادار موش آزمایشگاهی هست که 4 تا آدم دوزاری که نه تجربه مدیریت دارن نه رابطه با کسی دارن نه پولی دارن که به باشگاه کمک کنن نه کسی قبولشون داره بخوان مدیر عامل باشگاه بشن یا بار فنی اینقدر بالایی دارن که سرمربی شن !!!
اکثر موفقیت های استقلال زمان فتح الله زاده به عنوان مدیر عامل قلعه نوعی به عنوان سرمربی و رحمتی به عنوان کاپیتان و بازیکن بوده
دقیقا با یک مشت نقشه کثیف هر 3 تایی این ها رو با هم دشمن کردن بعد هم از استقلال بیرونشون کردن تا استقلال رو نابود کنن!!!
اکر حاجی مدیر عامل نشه یکی رو میزارن بدتر از فتحی و فاتحه تیم و استراماچونی خوندس !!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
این زرینچه شاید آدم خوبی باشه اما دقیقا چیکارس تو باشگاه و چه کار مفیدی به عنوان سرپرست باشگاه از وقتی اومده سر کار انجام داده ؟ چرا استعفا نمیدن اینا !! این بدبخت استرا تمام بار باشگاه رو دوشش اش بوده بعد میگن چرا گزاشته رفته !!!
الانم همش داره جو باشگاه رو خراب میکنه و هر ساعت مصاحبه های چرت و پرت میکنه ... وقتی توی باشگاه مفت خوری میکنی و هیچ کاری انجام نمیدی از هوادار هم فحش می خوری ربطی هم به کسی نداره !!! این بابا فقط یک کار از زمانی که اومده انجام داده رو بگه بنده همه حرفام رو پس میگیرم
در مورد شاد روان ناصر حجازی هم اگر این زرینچه مرد بود همون موقع این رو عنوان میکرد نه اینکه آتو بگیره که بعدا ازش سو استفاده کنه !!!
فقط داره دندون نشون میده که یک وقت برکنارش نکنن بتونه به مفت خوری ادامه بده
بعد میگن چرا از جوونای استقلال استفاده نمیشه !!! همون قدیمی ها حداقل شکمشون سیره و 4 تا کار مفید تو باشگاه انجام میدن

Last edited:

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
گروه A: الوحده امارات- الشرطه عراق- برنده پلی آف الاهلی عربستان با (برنده لوکوموتیو ازبکستان و استقلال تاجیکستان) و برنده پلی‌آف الریان قطر با (برنده الفیصلی اردن -الکویت کویت با استقلال)

گروه B: الهلال عربستان- الشباب امارات- پاختاکور ازبکستان- برنده پلی آف السیلیه قطر با (چنای سیتی هند -الرفاع بحرین - شهر خودرو)

گروه C: الدحیل قطر- التعاون عربستان- الشارجه امارات- پرسپولیس

گروه D: السد قطر- النصر عربستان- سپاهان- برنده پلی آف العین امارات با (بنیادکار ازبکستان -الزوراء عراق)

منطقه شرق آسیا:

گروه E: بیجینگ FC چین - چیانگرای یونایتد تایلند - برنده پلی‌آف نمایندگان ژاپن، استرالیا و سنگاپور - برنده پلی‌آف نمایندگان کره، مالزی و هنگ کنگ

گروه F: اولسان هیوندای کره جنوبی - شانگهای شنهوای چین - پرث گلوری استرالیا - برنده پلی‌آف نمایندگان ژاپن، تایلند و فیلیپین

گروه G: نماینده دوم ژاپن - سوون سامسونگ بلووینگز کره جنوبی- گوانگژوی چین - جوهور دارالتعظیم مالزی

گروه H: سیدنی FC استرالیا - یوکاهاما مارینوس ژاپن - جئونبوک موتورز کره جنوبی - برنده پلی‌آف چین، تایلند و ویتنام

قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
حتی اگه فقط همین چهار تا سایت رو مطالعه میکردی باید میدونستی که استرا موندنی نیست !
حتی استرا هم بره نیاد ! شکایت کنه از باشگاه !

تا یک سالم زور بزنی بگی دیدی گفتم استرا نمیمونه

حرف تو اشتباه اس

رفتن استرا هیچ ربطی به اون جمله ات که دلش نیست با تیم نداره !!

از دیروزم احتمالا رو خبر فیک مربی گری لاتزیو داشتی فکرمیکردی بزاری یا نزاری

که بگی دیدی گفتم قیمت میخواد بالا ببره!!

---
پولشو بدید میاد میمونه و قهرمان میکنه تیمو

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
حتی استرا هم بره نیاد ! شکایت کنه از باشگاه !

تا یک سالم زور بزنی بگی دیدی گفتم استرا نمیمونه

حرف تو اشتباه اس

رفتن استرا هیچ ربطی به اون جمله ات که دلش نیست با تیم نداره !!

از دیروزم احتمالا رو خبر فیک مربی گری لاتزیو داشتی فکرمیکردی بزاری یا نزاری

که بگی دیدی گفتم قیمت میخواد بالا ببره!!

---
پولشو بدید میاد میمونه و قهرمان میکنه تیمو
نگفتم دلش با تیم نیست ! چون میدونم در فوتبال حرفه ای این حرفها بی معناست ! برداشت شما از جمله من اشتباه بود !
نمیدونم چرا نمیفهمید که استرا تمایلی به موندن نداره و حرف از زمان دادن میزنید !!؟؟
فقط بحث پول نیست !

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اکثر موفقیت های استقلال زمان فتح الله زاده به عنوان مدیر عامل قلعه نوعی به عنوان سرمربی و رحمتی به عنوان کاپیتان و بازیکن بوده
دقیقا با یک مشت نقشه کثیف هر 3 تایی این ها رو با هم دشمن کردن بعد هم از استقلال بیرونشون کردن تا استقلال رو نابود کنن!!!
اینو گفتی ناخودآگاه یاد محمودرضا بابایی (دفتردار سابق واعظ آشتیانی در وزارت صنایع) افتادم !!!
واعظ آشتیانی : خدا به هرکس نعمت‌های خاصی می‌دهد و به محمودرضا بابایی هم هوش بالایی داده که از آن استفاده می‌کند.

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
احترام زرینچه باید حفظ بشه !
... تو ناموس نداشته فتل !

... میخوری زرینچه میزاری کنار هوادار
جاکش موضوع سال 80 چه ربطی به الان داره بی ناموس

زرینچه نباید انتظار داشته باشه که بهش احترام بذارن چون به ناصر حجازی احترام نذاشت !

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
وزیر ورزش بازی قشنگی کرد با فتح الله زاده
دو سه ساعت تو وزارت با حاجی جلسه گذاشت که یعنی که یعنی!
یکم فشارها کاهش پیدا کرد
بعید میدونم حاجی مدیرعامل بشه اگر غیر این بود کار تموم بود الان و حاجی مدیرعامل شده بود
واعظ هم مصاحبه کرده و بدش نمیاد مدیرعامل بشه
من بین تمام گزینهای روی میز با میرشاد ماجدی موافقم. ..فقط میرشاد ماجدی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
تیمو بی صاحب کردن جمعه بازی داریم دوباره
دو امتیاز قطعیمون پرید حداقل بجنبن جمعه امتیاز کامل بگیریم
مدیرعامل هم همشون از یه قماشن. تیم با فتح اله نتیجه گرفته هرچند الانم واسه اون موقع بدهی داریم
جدا از مدیر عامل این خلیلزاده رو هم باید بندازن بیرون

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
تیمو بی صاحب کردن جمعه بازی داریم دوباره
دو امتیاز قطعیمون پرید حداقل بجنبن جمعه امتیاز کامل بگیریم
مدیرعامل هم همشون از یه قماشن. تیم با فتح اله نتیجه گرفته هرچند الانم واسه اون موقع بدهی داریم
جدا از مدیر عامل این خلیلزاده رو هم باید بندازن بیرون
اگر بنا بود حاجی مدیرعامل بشه همین امروز مدیر عامل شده بود! وزیر ورزش برای اولین باره که درباره مدیرعاملی استقلال میخواد فکر کنه؟ اینا با حاجی مشکل دارن! امروزم که جواد زرینچه حاجی رو شسته کنار......واعظ آشتیانی هم لیف و صابونشو زده! باز صد رحمت به قریب و اولیایی که چیزی نمیگن
ولی حاجی بیاد قشنگ استراماچونی رو کنترل میکنه..با چک های بی محل هم قزل آلا صید میکنه و بمب میترکونه:)
منم دوست دارم حاجی بشه ولی مطمئنم نمیشه....بنظرم بعد حاجی بهترین گزینه میرشاد ماجدیه....شخصیتشو دوست دارم و فکر میکنم آدم مدیری باشه

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اگر حاجی مدیر عامل میشد هم استرا موندنی میشد هم تیم قهرمان میشد هم دست دلال ها از تیم کوتاه میشد هم افراد ناکارآمد رو مینداخت از باشگاه بیرون
این جماعت 7 یا 8 ساله دارن نقشه میکشن استقلال داغون بشه بعد بیان همچین مدیر عاملی براش بزارن !!! این ها همه برنامه ریزی شده هست اعتبار فتح الله زاده رو زیر سوال ببرن و خرابش کنن ... هرکی با فتح الله زاده تو شرایط فعلی مخالفت میکنه شک نکنید داره دلالی میکنه در باشگاه

در مورد بحث احترام هم احترام هرکس دست خودشه وقتی کسی داخل مجموعه استقلال هست و به تیم ضربه میزنه و حاشیه درست میکنه و کارش رو درست انجام نمیده حقش هست فحش هم بخوره
اگر دنبال احترام هست یا کارش رو درست انجام بده یا از مجموعه استقلال خارج شه تا هوادار احترامش رو نگه داره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
راستی نوشتن استرا بزودی سرمربی اودینزه توی سری A میشه و بهش پیشنهاد هم دادن !!! با این وضع که مدیر عامل هم نداریم بسیار بعیده برگرده
بنظرم هدف اصلی زدن استرا بود به هر قیمتی چون توی استقلال داشت جواب میداد مثل این همه بازیکن خارجی که از تیم بیرونشون کردن

SKYROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,112
استراماچونی: اینطوری زنده زنده می‌میرم!

ماجرای جدایی من از استقلال از ورزش فراتر رفت
1575982810878.png

استراماچونی با مبلغ یک و نیم میلیون دلار و قراردادی دو ساله به استقلال ایران پیوست اما تاکنون مبلغ کمی را دیده است. او روز گذشته از ایران به ایتالیا آمد در حالی که تیم خود را به صدر جدول رده بندی رسانده بود.
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی ایتالیایی استقلالی ها که اکنون در ایران حضور ندارد امروز در مصاحبه ای با روزنامه ایل مساجرو درباره خروج خود از ایران و فعالیت در تهران و تیم استقلال به صحبت پرداخت.
این روزنامه پیش از آغاز صحبت ها با استراماچونی می نویسد: ایران کشوری است که این روزها تحت فشار تحریم های اقتصادی قرار دارد و به همین دلیل نمی تواند از کانال های معمول برای انتقال پول استفاده کند. آنها می توانستند از یکسری از درآمدهای خود برای حضور در لیگ داخلی و لیگ آسیایی استفاده کند اما این موضوع نیز امکان پذیر نشد.
در حالی که عنوان می شد به باشگاه استقلال پول خواهد رسید این اتفاق نیفتاد و پس از پیروزی در دیداری مهم برابر صنعت نفت و رسیدن به صدر جدول رده بندی باز هم این اتفاق نیفتاد تا اتفاقاتی در این باشگاه بیفتد.

* تاخیر در پرداخت پول در کشورهای اروپایی هم پیش می آید. به چه دلیل شما تصمیم گرفتید باشگاه را ترک کنید؟
بله در پاناتینایکوس هم اتفاق اینچنینی برای من افتاد و آنها با شش ماه تاخیر پول قرارداد من را می دادند اما اینجا مشکل بزرگی که وجود داشت این بود که هیچ نظمی در پرداخت ها نیست و عملا بلاتکیلیفی حاکم است. درخواست پرداخت می دهید و بعد از آن هم وارد پروسه ای می شود که تکلیف آن مشخص نیست.

* بهتر نبود ایران را ترک نمی کردید؟ شما می توانستید در ایران بمانید چون آنها دیر یا زود پول شما را می دادند.
از زمانی که فیفا تصمیم گرفت که مدرک مربیگری من را معلق کند دیگر نمی توانستم کار کنم. پس از نامه فیفا کار کردن برای من ریسک بود و ممکن بود که دیگر نتوانم کار کنم.
(توضیح: حرفهای استراماچونی درباره ابلاغیه فیفا مبنی بر تعلیق وی، احتمالا به پرداخت غیرمعمول پول قرارداد او بر می گردد که برای فدراسیون جهانی فوتبال مورد سوال واقع شده بود.)

* خداحافظی شما باعث شد برای هواداران تیم به مانند آخرالزمان بود. آنها به خیابان ها آمدند و وزیر ورزش را زیر سوال بردند و همینطور کانالی دیپلماتیک با سفارت ایتالیا برای بازگرداندن شما راه افتاد.
بدشانسی من همین چیزهاست. قضیه من فراتر از ورزش شد و پیدا کردن زمینه ای سیاسی چیزی بود که من حتی تصورش را هم نمی کردم.
* به چه دلیل مربی که اینتر، اودینزه، اسپارتا پراگ و پاناتینایکوس را مربیگری کرده است تصمیم می گیرد که برود و در ایران مربیگری کند. چه کسی شما را مجبور به این کار کرد؟
نمی توانم دو رو باشم. وقتی در تابستان با یک باشگاه ایتالیایی به نتیجه نرسیدم تصمیم گرفتم که بروم. من 43 سال دارم و می خواهم مربیگری کنم و به غیر از آن هم این ماجراجویی برای من بسیار جالب بود. یک دنیا طرفدار که آدمهای گرم و پرشوری هستند و ورزشگاه هایی که همیشه پر هستند و بازی آسیایی و جوی که من را یاد دهه هشتاد می انداخت اتفاقات مهمی بود. من از همان ابتدا با خانواده ام در تهران حاضر شدم. شهر بسیار زیبایی که هم به خوبی می توان در آن زندگی کرد و هم غذاهای بسیار خوشمزه ای دارد.
* این را تایید می کنید که بانوان نقش مهمی در فوتبال آسیا دارند؟
بله من تایید می کنم. هیچ جا به اندازه ایران با خانم های طرفدار فوتبال عکس نینداختم. در ایران فوتبال، یک سوپاپ اطمینان اجتماعی است. قیمت بلیت ها چهار، پنج یورو است و علاقه خیلی شدیدی به فوتبال وجود دارد.
* الان که به خانه برگشته اید، جو کمی سرد شده و در شهر خودت دیگر اثری از توتی و ده روسی نیست.
قلبم زخمی شده است. من مثل فرانچسکو متولد 76 هستم. 6 سال از جوانی ام را در جالوروسی بودم و آنجا بزرگ شدم در کنار توتی، ویتو اسکالا و ده روسی.
* عوض کردن نسل اتفاق خوبی است.
بله ولی قلب من زخمی است. چیزهایی هست که فقط در رم متوجه می شوید. مثل اینکه وقتی در بولونیا بودم، نمی فهمیدم. یکشنبه ها قطار می گرفتم برای اینکه در المپیکو باشم و از باشگاه مورد علاقه ام (ماتزونه) حمایت کنم.
* تیم ملی زیر 17 سال ایتالیا بدون حتی یک بازیکن از رم...
اینطوری دیگر واقعا زنده زنده می میرم. خیلی عذاب می کشم. حالا می شود فهمید کاری که برونو کونتی در رم انجام داد، چقدر مهم بود. وقتی که یک نفر می آید، نمی فهمیم که آمده. وقتی که می رود، می فهمیم چه کسی رفته. (درست مثل همان اتفاقی که برای استراماچونی افتاد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا