منم با گوشای خودم شنیدم! حداقل برای حرف خودشون ارزش قائل شن! پینوکیو را روسفید کردن!عجب احمقیه این!
خودم شنیدم تو شبکه ۳ گفت فتحی جدا شده و فتح ا... زاده عضو هیأت مدیره شده!!!!
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
استراماچونی حق داره نیاد
منم با گوشای خودم شنیدم! حداقل برای حرف خودشون ارزش قائل شن! پینوکیو را روسفید کردن!عجب احمقیه این!
خودم شنیدم تو شبکه ۳ گفت فتحی جدا شده و فتح ا... زاده عضو هیأت مدیره شده!!!!
واقعا هیچ بعید نیست دوشنبه هم پوله نشینه حساب و باز حرفشونو عوض کننمنم با گوشای خودم شنیدم! حداقل برای حرف خودشون ارزش قائل شن! پینوکیو را روسفید کردن!
استراماچونی حق داره نیاد
ناظمی دوباره حرفشو خورد گفت من نگفتم فتل میادواقعا هیچ بعید نیست دوشنبه هم پوله نشینه حساب و باز حرفشونو عوض کنن
خدایی هرکس باشه با همچین ادمایی عمرا همکاری نمیکنه!!
تیم رفته تو حاشیه جممع کردنش خیلی سختهفکر نکنم استرا هم برگرده همون مربی سابق بشه برامون..اینا قطعا باز نمیتونن حقوقهای بعدیشو به موقع بدن..بازم میزاره میره
دقیقا..تیم رفته تو حاشیه جممع کردنش خیلی سخته
تازه هفته بعدی با سپاهان بازی داریم
که خودش هم تیم خوبیه به همراه تیم داوری و اقای تاج و فدراسیون واقعا بازی کردن جلوی این افراد نیاز به تمرکز میخاد
ظاهرا جمعه زدن من طبق صحبتهای اخیر دارم می گم اگر حقیقت داشته باشه و از طریق سفارت پیگیری شده باشه به هر حال ایشون هر چی هم بدی این مدت دیده بود می تونست کمی صبر کنه! شما 5 ماه با فتحی کار کردی ایشون سر این قضیه استعفا کرد و رفت طبق گفته ها بعد از تعطیلی پول به حساب تون میاد تا 2 شنبه صبر می کردی برای خداحافظی
به هر حال من حس میکنم اینها جوری دارن قضیه رو مدیریت میکنن که نیاد وگرنه خلیل زاده رو نمی فرستادن برای مذاکره
ببینیم دوشنبه هم برسیم چی میشه...
با این نتیجه هم نباید جو گیر بشیم..
منم امروز از داداشم که بانک سپه کار میکنه پرسیدم مگه الان تو رم شعبه دارید گفت نه!بانک سپه رم هشت ساله میگن تعطیله !
تیم رفته تو حاشیه جممع کردنش خیلی سخته
تازه هفته بعدی با سپاهان بازی داریم
که خودش هم تیم خوبیه به همراه تیم داوری و اقای تاج و فدراسیون واقعا بازی کردن جلوی این افراد نیاز به تمرکز میخاد
طبق قوانین فیفا مذاکره با بازیکنی ک تحت قرارداد تیمی دیگه س جرمه و محرومیت داره!
![]()
روزبه چشمی در یک قدمی ترابزون اسپور
نمایندههای باشگاه ترابزون بازی روزبه چشمی در بازی برابر شاهین را دیدند و به زودی برای مذاکره نهایی و عقد قرارداد با این بازیکن جلسه خواهند داشت.www.isna.ir