وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
پول نقد ندادن
چک دادن
حالا توپ مثلا اوردن تو زمین خودشون !
یکی از یکی دیگه شارلاتان تر
چک دادن
دقیقاپول نقد ندادن
چک دادن
نمیتونست بزنه زیر همه چی و بره چون غرامت فسخ سنگینی باید پرداخت میکرد !میزد زیر همه چی میرفت ! بی انگیزه تمرین میداد تیمو هفته 5 اخراج میشد !
راه زیاد بود
مثل دنیزلی ! از ترس زلزله !
اینم میگفت از دود و دم تهران خسته شدم میرم
داداش خب چیکار میشه کرد؟باشگاه با اولتیماتوم دادن داره همه چیو خراب میکنه!
استراجان جون دالیلاجونت برو بانک! اصلنم درد نداره!
تو پیامرسان ها گفتن که استرا به وریا گفته دارم میرم سفارت چکو تحویل بگیرمداداش خب چیکار میشه کرد؟
نه استرا کوتاه میاد از سیستم پرداختی خودش نه این بی شرفای تو باشگاه ی گوهی میخورن
تا کی تیم بدون سرمربی باشه؟
بلاخره باید تکلیف روشن بشه دیگه!
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
تا الان ۱ درصد امید داشتیم فتحی بره فتح الله زاده بیاد یا ی کاری بکنن ک استرا برگرده و اوضاع تیم روال شهتو پیامرسان ها گفتن که استرا به وریا گفته دارم میرم سفارت چکو تحویل بگیرم
خداکنه خبر راست باشه و کارت ملیشو جا نذاره استرا![]()
داداش چ حرفیه میزنی اخه!!مگر اینکه به خاطر طرفدارا بخواد خودش کوتاه بیاد و یه سری چیزها رو نادیده بگیره. وگرنه حرف وکیلهاش چیز دیگهایه. الان اونا میگن پول باید بره تو حسابش تو پراگ. اینا تا بخوان دست بجنبونن پول رو بریزن تو حساب پراگش، یه هفته طول میکشه. از اونور هم باشگاه تا امشب بهش فرصت داده.
با این وضع تحریمها، نه استقلال، بلکه تیم ملی و باشگاههای دیگه هم به مشکل میخورن. مربیای داخلی رو از قبل میتونستن به عنوان دستیار استرا بذارن کنار تیم. الان حداقل یه چیزایی یاد گرفته بودن.
اگه تصمیم به قطع همکاری باشه، حتما مربی ایرانی میآرن. ینی چارهای به جز این نیست. از بین مربیای ایرانی، خوباشون که الان شاغل هستن. تنها گزینهی قابل اتکا هم میشه همون فرهاد مجیدی که همون روز اول رفتن باهاش مذاکره کردن. ولی هوادارا اون موقع واکنش بد نشون دادن. الان با درک شرایط، هوادار هم میپذیره که فرهاد بیاد.
به هر حال، کاچی به از هیچی.
این ویدئو رو ببین. امروز صبح تو شبکهی ۳، جویباری، سرپرست سابق باشگاه رو آورده بودن. میگفت الان میگه پولم بره تو حساب پراگ.داداش چ حرفیه میزنی اخه!!
اولا استرا از روز اول گفته پول باید به حسابم تو ایتالیا منتقل شه
پراگ از کجا اومد اخه؟ یارو تو ایتالیا زندگی میکنه چرا باید دستمزدشو بفرسته جمهوری چک؟[emoji52]
بعدم فرهاد مجیدی بدترین گزینه ایه ک میشه انتخابش کرد!!
چون سوخته میشه عین منصوریان!
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk
جویباری اخه چیکارس ک از مکالمات استرا و باشگاه خبر داشته باشه؟این ویدئو رو ببین. امروز صبح تو شبکهی ۳، جویباری، سرپرست سابق باشگاه رو آورده بودن. میگفت الان میگه پولم بره تو حساب پراگ.
علی منصوریان و فرهاد خیلی با هم فرق دارن. بعد هم نمیشه فقط به خاطر اینکه یکی مهرهی سوخته میشه و ممکنه خراب کنه و محبوبیتش از بین بره، کلا از بیخ بیخیال شد. یه جاهایی باشگاه مجبور به ریسک میشه.
چرا همچین درخواستی داره ؟ مگه نمیدونه امکانش نیست ؟داداش چ حرفیه میزنی اخه!!
اولا استرا از روز اول گفته پول باید به حسابم تو ایتالیا منتقل شه
والا من که نمیدونم! ولی خب ی مقدار میشه بهش حق داد بعد از اینکه حسابشو بستن سر همین داستان انتقال پولچرا همچین درخواستی داره ؟ مگه نمیدونه امکانش نیست ؟