• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آقا تبريك بابت برد شيرين استقلال :)

aghamostafaa مخلصيم :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
روانخواه منتظرجوابMRI ! پزشک استقلال :‌رباط روانخواه آسیب دیده است!

در بازى استقلال و سایپا، امیدرضا روانخواه مهاجم استقلال از ناحیه پاى راست دچار آسیب دیدگى شد که گویا مصدومیت او جدى است.گفتنى است روانخواه روز گذشته از پاى مصدومش MRI گرفت تا وضعیت آن مشخص شود. البته ناگفته نماند که پیش از این، روانخواه پاى چپ خود را به تیغ جراحان سپرده بود. طى امروز و فردا پزشکان در رابطه با آسیب دیدگى روانخواه نظر قطعى را خواهند داد.
نوروزی فیزیوتراپ استقلال در مورد وضعیت روانخواه گفت: او از ناحیه رباط داخلی دچار مصدومیت شده و پس از دیدن ام آر آی پایش می‌توان در مورد وضعیت قطعی این بازیکن اظهار نظر کرد.

ملاقات واعظى آشتیانى با منصوریان

یکشنبه عصرعلیرضا منصوریان نه به عنوان بازیکن و کاپیتان سابق استقلال، بلکه در قامت مشاور ارشد واعظى آشتیانى پس از مدت ها وبه بهانه گفت وگو در زمینه هاى مختلف بامدیرعامل باشگاه استقلال به بحث وتبادل نظرپرداخت. به نقل از سایت گل، تردیدى وجود ندارد که هدف علیرضا منصوریان ازمربیگرى، نشستن روى نیمکت داغ سرمربیگرى استقلال است. او حتى چندى پیش در یک اظهارنظر رسمى گفت: «من مستاجر فوتبال همدان هستم.» ملاقات منصوریان با واعظى باعث برانگیخته شدن حس کنجکاوى بسیارى از خبرنگاران شد. به نقل از یکى از نزدیکان منصوریان، او در این ملاقات از شرایط بغرنج خود در همدان گفته است. منصوریان به واعظى گفته شرایط سختى را در پاس تجربه مى کند اما به کارش ادامه مى دهد تا آینده مربیگرى اش را بسازد. واعظى که به دلیل مسائل ایجاد شده بر سر محرومیت عمران زاده رابطه چندان خوبى با اولیایى، مدیرعامل پاس ندارد از منصوریان خواست بدون توجه به افرادى که نمى خواهند او در پاس موفق باشد به کارش ادامه بدهد.

جاسم کرارو نصرتى غایبان بازى مقابل استقلال

از هفته پنجم رقابتهاى لیگ برتر تیم تراکتور سازى تبریز مقابل پیکان قزوین با نتیجه ۱ بر صفر تن به شکست داد. جاسم کرار مهاجم گلزن این تیم که در نیمه دوم به میدان آمد، پس از مصدومیت بازى را ترک کرد. همچنین محمد نصرتى مدافع ملى پوش این تیم نیز با دریافت کارت قرمز از بازى اخراج شد تا تراکتور سازى در هفته آینده مقابل استقلال این ۲ مهره تاثیر گزارش را در اختیار نداشته باشد

فنایى: گل استقلال صحیح بود

محمد فنایى درباره قضاوت مسعود مرادى در بازى استقلال و سایپا اظهار داشت: او در مجموع عملکرد خوبى داشت و این بازى سنگین را به خوبى مدیریت کرد. وى در مورد دقایق آخر بازى و وقت هاى اضافه این بازى که در نهایت منجر به گل پیروزى بخش استقلال شد، عنوان کرد: قبل از هر چیز بگویم این که کسى بخواهد برد استقلال را به تصمیم مرادى ربط دهد و با این برد قضاوت مرادى زیر سئوال برود غیر منصفانه نیست. فنایى ادامه داد: زمان جزو وظایف داور است و تنها او است که مى تواند زمان پایان بازى در وقت هاى اضافه را تعیین کند. در آن زمان که او ۳ دقیقه وقت اضافه گرفت تیم سایپا تعویض کرد که همان ۳۰ ثانیه از وقت را گرفت و مرادى هم حتما همان را مدنظر قرارداده که در پایان ۳ دقیقه سوت پایان بازى را نزد. گل اول استقلال هم درست بود. این کارشناس داورى تاکید کرد: این توجیه خوبى نیست که چون داورى ۳۰ ثانیه بیشتر وقت اضافه گرفته همان عامل برد استقلال شده است. البته بعد از به ثمر رسیدن گل به جریان افتادن دوباره بازى قابل توجیه نیست که آن را باید خود مرادى توضیح دهد که بر چه استدلالى بازى جریان گرفت

پیروزى تیم فوتبال زیر ۱۷ سال مقابل امیدهاى استقلال

تیم فوتبال زیر ۱۷ سال ایران در دیدارى تدارکاتى موفق شد مقابل امیدهاى استقلال تهران به پیروزى دست یابد. تیم فوتبال زیر ۱۷ سال کشورمان عصر دوشنبه در دیدارى تدارکاتى موفق شد مقابل تیم امید استقلال تهران به پیروزى ۳ بر ۲ دست یابد.در این مسابقه که در کمپ تیم هاى ملى برگزار شد، پیام صادقیان(۲ گل) و میلاد قریبى(یک گل) براى تیم زیر ۱۷ سال کشورمان به ثمر رساندند.ضمن اینکه این تیم امروز هم یک دیدار دیگر برگزار مى کند که هنوز حریف شاگردان على دوستى مشخص نشده است، البته احتمالا این تیم مقابل تیمى دسته اولى قرار خواهد گرفت

amk

Registered User
لایک‌ها
9
صحبتها و نظرات بازیکنان استقلال بعداز برد مقابل تیم سایپا .

منتظرى : همه باید به استقلال احترام بگذارند

پژمان منتظرى، مدافع راست استقلال تهران از نظر مرفاوى روى گلى که استقلال خورد، مقصر بود اما در کل بازى خوبى از خود به نمایش گذاشت. منتظرى پس از این بازى گفت: با بازى خوبى که انجام دادیم مستحق این پیروزى مقابل سایپا بودیم. هر ۲تیم فوتبال خوبى را به نمایش گذاشتند. خدا به ما کمک کرد تا در دقیقه آخر به گل برترى دست پیدا کنیم. وى افزود:مستحق این پیروزى بودیم و با بازى که انجام دادیم، حق ما بود تا ۳ امتیاز این دیدار را کسب کنیم. منتظرى در مورد تیم سایپا گفت: نباید از عملکرد خوب این تیم بگذریم چرا که زحمت خود را کشیدند و بازى خوبى را مقابل استقلال انجام دادند. منتظرى تأکید کرد: امیدوارم هفته به هفته بهتر شویم و بتوانیم با پیروزى هاى پى در پى، روند صعودى داشته باشیم و در نهایت قهرمانى را از آن خود کنیم. به نظر من تیمى که در ثانیه هاى پایانى بازى را به نفع خود مى کند، تیم بزرگى است و سایر تیمها باید به آن احترام بگذارند.

برهانى: یک استقلالى آقاى گل لیگ مى شود

آرش برهانى در بازى با سایپا اگرچه به عنوان بازیکن تعویضى وارد میدان شد اما با گل دیرهنگامى که زد ۳ امتیاز بازى را به حساب استقلال ریخت. برهانى پس از این بازى مدعى شد که آقاى گل این فصل لیگ یک استقلالى خواهد بود. برهانى در این باره گفت: با هافبک ها و مهاجمانى که استقلال دارد در پایان فصل آقاى گل از تیم ما خواهد بود.برهانى در ادامه افزود: خدا را شکر که این بازى را بردیم. براى من مهم ۳ امتیاز بود تا با شاد کردن دل هواداران استقلال که پس از افطار به ورزشگاه آمده بودند تا تیم را تشویق کنند، خستگى را از تن آنها در بیاوریم. با مهاجمانى که داریم مطمئن باشید هفته به هفته بهتر مى شویم و اگر از استرس دور باشیم مى توانیم بهتر کار کنیم۴. مهاجم بزرگ در تیم استقلال هستند و این مورد باعث مى شود در جریان بازى استرس تعویض داشته باشیم. برهانى افزود: در استقلال نیمکت نشینى سخت است و طبیعى است که این موضوع روى مهاجمان تیم تأثیرگذار باشد. البته گذشت زمان این مشکلات را حل خواهد کرد و در هفته هاى بعد با هماهنگ تر شدن تیم به مراتب بهتر از این نتیجه مى گیریم. برهانى درباره ضعف گلزنى در تیم ملى، تصریح کرد: ما لژیونرهاى خوبى داریم و در این زمینه ضعفى نداریم و دیدید روى کار خوب خط میانى، زندى ۲ گل به ثمر رساند و نباید از این موضوع انتقاد کرد.

مجیدى: با تعصب ، غیرت و حمایت هواداران به این ۳ امتیاز رسیدیم

استقلال بعد از پیروزى مقابل سایپا، به رده سوم رسید تا با روحیه اى بهتر لیگ را ادامه دهد. کاپیتان استقلال در خصوص این دیدار، گفت: احساس مى کنم تماشاگران از این بازى لذت برده باشند. ما در طول ۹۰ دقیقه حملات بسیار زیاد و موقعیت هاى فراوانى را با بدشانسى از دست دادیم اما بچه ها توانستند با تعصب و غیرت و حمایت هواداران این دیدار را با پیروزى پشت سر بگذارند و ۳ امتیاز حساس دیدار را کسب کنند.کاپیتان استقلال ادامه داد: بازى سخت اما فوق العاده زیبا و دلچسبى بود. بازیکنان ما با تمام توان در این دیدار براى کسب ۳ امتیاز آمده بودند و به این مهم هم دست پیدا کردند. به جرات مى توانم بگویم که اکثر دقایق این بازى از آن استقلال بود ودرنهایت مزد زحماتمان را در زمین گرفتیم و به این پیروزى با ارزش دست پیدا کردیم. مجیدى در ادامه افزود: هفته هاى ابتدایى لیگ است و ما خود را به صدر جدول نزدیک کردیم قصد داریم با ادامه دادن روند پیروزى هایمان صدر جدول را به تیم دیگرى ندهیم. معتقدم با همت و تلاش کل تیم رسیدن به این مسئله چندان دور از دسترس نخواهد بود.

شکورى: گل من سالم بود

استقلال در هفته پنجم توانست با ۲ گل از سد سایپا بگذرد. هادى شکورى مدافع استقلال در بازى گلزنى کرد تا نقشش در این پیروزى بیشتر از سایرین باشد. شکورى در رابطه با این دیدار گفت: بازى خوبى بود. خوشبختانه بازى با پیروزى استقلال به پایان رسید که به واسطه آن صدر جدول را در اختیار گرفتیم. ما به واقع شایسته این ۳ امتیاز بودیم و خوشحالیم که به حقمان رسیدیم.او ادامه داد: به اعتقاد من یکى از بهترین بازى هاى لیگ بود خصوصاً نیمه دوم که هر ۲ تیم براى به دست آوردن ۳ امتیاز یک لحظه آرام و قرار نداشتند. مدافع استقلال در ادامه افزود: گل اول استقلال سالم بود و به هنگام به ثمر رسیدن گل به هیچ عنوان روى دروازه بان سایپا خطا نکردم. هنگام به ثمر رسیدن گل، شیخ ویسى با من فاصله زیادى داشت که این نشان مى دهد من به هیچ عنوان خطا نکردم. شکورى خاطرنشان کرد: گلى که به ثمر رساندم حاصل تلاش تمام بازیکنان بود و خوشحالم با این گل تماشاگران استقلال که ما را شرمنده کردند و به ورزشگاه آمدند را خوشحال کردم.

اکبرپور: هر نتیجه اى غیر از پیروزى استقلال، ناعادلانه بود

بعد از پیروزى استقلال مقابل سایپا، استقلالى ها این ۳ امتیاز را حق خود مى دانستند. سیاوش اکبرپور مهاجم استقلال در رابطه با این بازى گفت: هر ۲ تیم براى کسب ۳ امتیاز به میدان آمده بودند و فکر مى کنم که تجربه بازیکنان استقلال باعث شد که پیروز این میدان باشیم. سایپا با بازیکنان جوان بسیار باانگیزه ظاهر شدند و کاملاً مشخص بود آنها براى ۳ امتیاز پا به میدان گذاشته اند. او ادامه داد: ۲ تیم نمایش خوبى از خود نشان دادند اما به عقیده من غیر از پیروزى استقلال هر نتیجه دیگرى کاملاً غیرعادلانه بود. ما مزد زحماتمان را در زمین گرفتیم. مهاجم استقلال در ادامه افزود: معتقدم گل اول ما به سایپا کاملاً سالم به ثمر رسید و اگر این گل قبول مى شد شاید تا پایان، سایپا را با گل هاى بیشترى بدرقه مى کردیم. امسال شرایط ما بسیار حساس است و باید قدر تک تک فرصت ها و امتیازات را بدانیم تا در پایان فصل حسرت گذشته را نخوریم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خیر مقدم به آقا مصطفی و فراز عزیز که مدتی بود نبودند

amk

Registered User
لایک‌ها
9
عضو هیات مدیره استقلال اختلافش را با مدیر عامل این تیم تکذیب کرد.

علی انصاری در گفت و گو یی درباره این که گفته می‌شود به دلیل مشغله کاری در فدراسیون دوچرخه سواری تمایلی برای ماندگاری در هیات مدیره باشگاه استقلال ندارد، تصریح کرد: تعبیر گفته می‌شود؛ مجهول است به این معنی که توسط چه کسانی گفته شده یا می‌شود؟ بنده فکر می‌کنم اولا شرط لازم برای یک خبر منبع خبر است. وقتی منبع خبر مجهول است کل خبر تکذیب می‌شود اما در این باره لازم است بگویم که من علاوه بر مسئولیت در فدراسیون دوچرخه سواری و عضویت در هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال، فعالیت‌های متنوع دیگری دارم که هیچکدام از فعالیت‌ها دیگری را تحت‌الشعاع قرار نمی‌دهد.
وی افزود: در باشگاه استقلال و به ویژه در هیات مدیره اصل تقسیم کار به طور کامل اجرا شده و می‌شود. به این معنی که هر کس وظایفی که به عهده دارد انجام می‌دهد. انعکاس اخبار مربوط به هیات مدیره و باشگاه هم بر اساس همان تقسیم کار، بر عهده مدیرعامل باشگاه است. بنابراین نمی‌توان از عدم اظهار نظر و یا عدم خبرسازی اعضای محترم هیات مدیره چنین نتیجه‌گیری کرد که عدم تمایل ایجاد شده یا فعالیت افراد کم شده است.
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری تاکید کرد: طبق اصول نوین مدیریت علمی، معتقدم مدیریت مدرن، مبتنی بر پیامدگرایی است به این معنی که در تقسیم کار سازمانی، فرآیندگرایی و دقت در امور اجرایی و فنی بر عهده عوامل فنی، مربیان و مسئولان اجرایی است.
انصاری یادآور شد: نتیجه‌گرایی در رده بالاتر مجموعه، مورد توجه است. به این معنی که مدیرعامل می‌تواند نگاه نتیجه‌گرا داشته باشد کما اینکه دارد اما هیات مدیره به پیامدها و آثار مدیریت می‌پردازد و به نحوی آنها را رصد می‌کند. من با دقت همه مسائل را بررسی می‌کنم اما در اظهار نظر، بر اساس همان اصل تقسیم کار، عمل می‌کنم و وارد محدوده وظایف دیگران نمی‌شوم.
وی در مورد این که ظاهرا قصد دارد منابع مالی خود را صرف فدراسیون دوچرخه سواری کرده و به همین دلیل با واعظ آشتیانی دچار اختلاف نظر شده، عنوان کرد: اصلا این طور نیست. من نمی‌دانم چگونه برخی این قصد را کشف کرده‌اند. باید بگویم فدراسیون دوچرخه سواری دارای ردیف بودجه‌ای مشخص و منابع مالی معلوم است و بنده مسئول این فدراسیون هستم نه مالک آن و منابع مالی خاصی هم صرف این فدراسیون نخواهد شد.
انصاری اظهار داشت: در ارتباط با واعظ آشتیانی هم لازم است بگویم که عمق و پیشینه رابطه دوستی من با ایشان به زمانی بسیار بیشتر از زمان همکاری‌مان در باشگاه استقلال برمی‌گردد. یعنی با ایشان، در باشگاه استقلال آشنا نشده‌ام. اختلاف میان بنده و ایشان نیز از اساس تکذیب می‌شود.
عضو هیات مدیره استقلال تاکید کرد: باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال و به عبارتی هر باشگاه ورزشی، برای ادامه فعالیت خود به طور طبیعی با حامیان و به قول شما رسانه‌ای‌ها با اسپانسرها قرارداد همکاری می‌بندد. بازار موبایل ایران به عنوان یک مجموعه اقتصادی، سال گذشته قراردادی با باشگاه استقلال داشته که در سال جاری هم آن قرارداد تمدید شده است. بنابراین هیچگونه کاهشی در این بخش ایجاد نشده است. من ضمن تقدیر از زحمات رسانه‌ها، انتظار دارم همکاران محترم شما، به ویژه در رسانه‌های ورزشی مکتوب اصل صحت خبر و درستی و اطمینان از منبع و ادبیات تنظیم خبر را حتما در فعالیت‌هایشان مدنظر قرار دهند و بر اساس "شنیده‌ها "، "گفته می‌شود " و تعابیری از این دست عمل نکنند.

عابر بانک از هیات مدیره استقلال می رود !

پس از انتخاب به عنوان رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری، علی انصاری ترجیح داد به عنوان تصمیم‌گیرنده اصلی فدراسیون مشغله‌های دیگر خود را کنار بگذارد و تمام توان خود را برای فدراسیون دوچرخه‌سواری به کار بندد. شاید برای استقلالی‌ها بسیار سخت باشد اما به زودی علی انصاری عضو هیات مدیره باشگاه استقلال که بسیاری از مشکلات مالی این باشگاه را از طریق ارتباطاتش حل و فصل می‌کرد از جمع اعضای هیات مدیره این باشگاه خارج می‌شود و حالا بزرگ‌ترین دغدغه ‌آبی‌های پایتخت در فصل جدید همین مساله است. نزدیکان علی انصاری همان زمان در حاشیه مراسم تودیع و معارفه سرمربی تیم ملی دوچرخه‌سواری با تائید تلویحی این موضوع اعلام کردند علی انصاری دیگر تمایل به فعالیت در هیات مدیره استقلال را ندارد از این رو با کمرنگ‌کردن حضور خود قصد دارد به زودی از این مسوولیت کنار برود.
علی انصاری که در فصل پیش و فصل جاری کمک‌های بسیاری در جذب اسپانسر استقلال داشته حالا به این مساله فکر می‌کند که از این پس به جای هزینه کردن از اعتبار خود در باشگاه استقلال توان مالی خود را در فدراسیون دوچرخه‌سواری به کار گیرد.

جبارى: آخر لیگ براى استقلال بازى مى کنم

مجتبى جبارى که بعد از عمل جراحى رباط صلیبى،شایعات زیادى در موردش به وجود آمده است در تازه ترین اظهار نظرش از بازگشت به فوتبال در اواخر فصل خبر مى دهد.وى گفت: شرایط تیم خوب است اما افسوس که من در کنار آنها نیستم، این روزها کار فیزیوتراپى انجام مى دهم تا هر چه زودتر به فوتبال بازگردم. وى افزود: عمل جراحى روى مینیسک پایم موفقیت آمیز بود و به مدت ۶ تا ۷ ماه از میادین دور خواهم بود. فکر مى کنم در اواخر لیگ و در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا استقلال را همراهى کنم. وى خاطر نشان کرد: دوست داشتم بازى مى کردم تا بتوانم انتظارات هواداران و جواب اعتماد کادر فنى را بدهم. من بازى استقلال را از طریق تلویزیون نگاه مى کنم و خوشحالم که استقلال سایپا را شکست داد. البته ۲ گل براى شکست سایپا کم بود ، اگر توپ هاى استقلالى ها وارد دروازه مى شد، الان نتیجه عجیبى رقم مى خورد و مطمئن هستم که استقلال یکى از مدعیان اصلى لیگ نهم خواهد بود.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
عضو هیات مدیره استقلال اختلافش را با مدیر عامل این تیم تکذیب کرد.

علی انصاری در گفت و گو یی درباره این که گفته می‌شود به دلیل مشغله کاری در فدراسیون دوچرخه سواری تمایلی برای ماندگاری در هیات مدیره باشگاه استقلال ندارد، تصریح کرد: تعبیر گفته می‌شود؛ مجهول است به این معنی که توسط چه کسانی گفته شده یا می‌شود؟ بنده فکر می‌کنم اولا شرط لازم برای یک خبر منبع خبر است. وقتی منبع خبر مجهول است کل خبر تکذیب می‌شود اما در این باره لازم است بگویم که من علاوه بر مسئولیت در فدراسیون دوچرخه سواری و عضویت در هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال، فعالیت‌های متنوع دیگری دارم که هیچکدام از فعالیت‌ها دیگری را تحت‌الشعاع قرار نمی‌دهد.
وی افزود: در باشگاه استقلال و به ویژه در هیات مدیره اصل تقسیم کار به طور کامل اجرا شده و می‌شود. به این معنی که هر کس وظایفی که به عهده دارد انجام می‌دهد. انعکاس اخبار مربوط به هیات مدیره و باشگاه هم بر اساس همان تقسیم کار، بر عهده مدیرعامل باشگاه است. بنابراین نمی‌توان از عدم اظهار نظر و یا عدم خبرسازی اعضای محترم هیات مدیره چنین نتیجه‌گیری کرد که عدم تمایل ایجاد شده یا فعالیت افراد کم شده است.
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری تاکید کرد: طبق اصول نوین مدیریت علمی، معتقدم مدیریت مدرن، مبتنی بر پیامدگرایی است به این معنی که در تقسیم کار سازمانی، فرآیندگرایی و دقت در امور اجرایی و فنی بر عهده عوامل فنی، مربیان و مسئولان اجرایی است.
انصاری یادآور شد: نتیجه‌گرایی در رده بالاتر مجموعه، مورد توجه است. به این معنی که مدیرعامل می‌تواند نگاه نتیجه‌گرا داشته باشد کما اینکه دارد اما هیات مدیره به پیامدها و آثار مدیریت می‌پردازد و به نحوی آنها را رصد می‌کند. من با دقت همه مسائل را بررسی می‌کنم اما در اظهار نظر، بر اساس همان اصل تقسیم کار، عمل می‌کنم و وارد محدوده وظایف دیگران نمی‌شوم.
وی در مورد این که ظاهرا قصد دارد منابع مالی خود را صرف فدراسیون دوچرخه سواری کرده و به همین دلیل با واعظ آشتیانی دچار اختلاف نظر شده، عنوان کرد: اصلا این طور نیست. من نمی‌دانم چگونه برخی این قصد را کشف کرده‌اند. باید بگویم فدراسیون دوچرخه سواری دارای ردیف بودجه‌ای مشخص و منابع مالی معلوم است و بنده مسئول این فدراسیون هستم نه مالک آن و منابع مالی خاصی هم صرف این فدراسیون نخواهد شد.
انصاری اظهار داشت: در ارتباط با واعظ آشتیانی هم لازم است بگویم که عمق و پیشینه رابطه دوستی من با ایشان به زمانی بسیار بیشتر از زمان همکاری‌مان در باشگاه استقلال برمی‌گردد. یعنی با ایشان، در باشگاه استقلال آشنا نشده‌ام. اختلاف میان بنده و ایشان نیز از اساس تکذیب می‌شود.
عضو هیات مدیره استقلال تاکید کرد: باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال و به عبارتی هر باشگاه ورزشی، برای ادامه فعالیت خود به طور طبیعی با حامیان و به قول شما رسانه‌ای‌ها با اسپانسرها قرارداد همکاری می‌بندد. بازار موبایل ایران به عنوان یک مجموعه اقتصادی، سال گذشته قراردادی با باشگاه استقلال داشته که در سال جاری هم آن قرارداد تمدید شده است. بنابراین هیچگونه کاهشی در این بخش ایجاد نشده است. من ضمن تقدیر از زحمات رسانه‌ها، انتظار دارم همکاران محترم شما، به ویژه در رسانه‌های ورزشی مکتوب اصل صحت خبر و درستی و اطمینان از منبع و ادبیات تنظیم خبر را حتما در فعالیت‌هایشان مدنظر قرار دهند و بر اساس "شنیده‌ها "، "گفته می‌شود " و تعابیری از این دست عمل نکنند.

عابر بانک از هیات مدیره استقلال می رود !

پس از انتخاب به عنوان رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری، علی انصاری ترجیح داد به عنوان تصمیم‌گیرنده اصلی فدراسیون مشغله‌های دیگر خود را کنار بگذارد و تمام توان خود را برای فدراسیون دوچرخه‌سواری به کار بندد. شاید برای استقلالی‌ها بسیار سخت باشد اما به زودی علی انصاری عضو هیات مدیره باشگاه استقلال که بسیاری از مشکلات مالی این باشگاه را از طریق ارتباطاتش حل و فصل می‌کرد از جمع اعضای هیات مدیره این باشگاه خارج می‌شود و حالا بزرگ‌ترین دغدغه ‌آبی‌های پایتخت در فصل جدید همین مساله است. نزدیکان علی انصاری همان زمان در حاشیه مراسم تودیع و معارفه سرمربی تیم ملی دوچرخه‌سواری با تائید تلویحی این موضوع اعلام کردند علی انصاری دیگر تمایل به فعالیت در هیات مدیره استقلال را ندارد از این رو با کمرنگ‌کردن حضور خود قصد دارد به زودی از این مسوولیت کنار برود.
علی انصاری که در فصل پیش و فصل جاری کمک‌های بسیاری در جذب اسپانسر استقلال داشته حالا به این مساله فکر می‌کند که از این پس به جای هزینه کردن از اعتبار خود در باشگاه استقلال توان مالی خود را در فدراسیون دوچرخه‌سواری به کار گیرد.

جبارى: آخر لیگ براى استقلال بازى مى کنم

مجتبى جبارى که بعد از عمل جراحى رباط صلیبى،شایعات زیادى در موردش به وجود آمده است در تازه ترین اظهار نظرش از بازگشت به فوتبال در اواخر فصل خبر مى دهد.وى گفت: شرایط تیم خوب است اما افسوس که من در کنار آنها نیستم، این روزها کار فیزیوتراپى انجام مى دهم تا هر چه زودتر به فوتبال بازگردم. وى افزود: عمل جراحى روى مینیسک پایم موفقیت آمیز بود و به مدت ۶ تا ۷ ماه از میادین دور خواهم بود. فکر مى کنم در اواخر لیگ و در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا استقلال را همراهى کنم. وى خاطر نشان کرد: دوست داشتم بازى مى کردم تا بتوانم انتظارات هواداران و جواب اعتماد کادر فنى را بدهم. من بازى استقلال را از طریق تلویزیون نگاه مى کنم و خوشحالم که استقلال سایپا را شکست داد. البته ۲ گل براى شکست سایپا کم بود ، اگر توپ هاى استقلالى ها وارد دروازه مى شد، الان نتیجه عجیبى رقم مى خورد و مطمئن هستم که استقلال یکى از مدعیان اصلى لیگ نهم خواهد بود.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
راستی کسی سایتی سراغ داره که بشه دربی هارو کامل دانلود کرد؟ مثلا همین دربی 58 دلم تنگ شده واسش :cool: جدا اگه سراغ دارید بگید من هرچی میگردم پیدا نمیکنم که یه جا باشه بازی هارو کامل بذاره برا دانلود

کسی نیست یعنی جواب منو بده؟ :(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ببخشید که اینجا پست می دم
خواستم به سراب خوش امد بگم
دلم تنگ شده بود:)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ممنونم از همگی برو بچ خوب استقلالی ....

من بابا بازی بعدی تیم مقابل تراکتور باید بگم که خیلی عالی شد که بدون تماشاچی مقابل ما بازی میکنن .... راستش آذربایجانیای عزیز حس نژادپرستی شدیدی دارن که مطمئنا ورزشگاه رو پر پر میکردن و همش هم مر حمایت تیم خودشون بود ....

شنیدم که محمد نصرتی محروم شده که واقعا جای تاسف داره .... اینم از شانس بد تیم ماست که سوراخی که طرف نصرتی باز بود ممکنه بسته بشه ....

در ضمن در مورد عنایتی هم باید بگم که به نظر میرسه که هنوز هم اون حس گل زنی قوی رو داره و اگه روی غلطک بیافته مشکل گلزنی حل میشه ....

هفته ی بعد با بارد مقابل تراختور صدرنشینیم ان شاءالله ....

چرا ؟

چون ذوب آهن به مس امتیاز میده .... مقاومت هم دیگه بسشه ، زیادی اومده بالا .... استیل آذین هم که با پیکان بازی داره و امتیاز میده (البته نده هم مهم نیست)

ایشالا همین روند رو حفظ کنیم قهرمانیم :cool:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
ببخشید که اینجا پست می دم
خواستم به سراب خوش امد بگم
دلم تنگ شده بود:)

ممنون مرجان جان :cool:
شما لطف داري :happy:
دل ما هم تنگ شده بود براي سوتي هاي شما :cool:
مخلصيم

amk

Registered User
لایک‌ها
9
فایل محرمانه پرسپولیس در باشگاه استقلال!

براساس اعلام سازمان لیگ، استقلال و پرسپولیس در هفته نهم لیگ برتر مقابل هم صف آرایی خواهند کرد، به همین خاطر کاملاً طبیعی است که هر دو تیم از هم‏اکنون تدابیر ویژه‏ای برای دربی بیاندیشند چون همه می‏دانند این دیدار بسیار مهمتر از یک مسابقه عادی بوده و نتیجه آن در آینده کاری مربیان و مدیران نقش بسزایی ایفا می‏کند.
بد نیست بدانید هم اکنون قایل ویژه‏ای به نام پرسپولیس در باشگاه استقلال گشوده شده که شامل 5 بازی گذشته سرخپوشان، مردان اخطاری و آنالیز آن‏هاست. ظاهراً قرار است طی روزهای آتی عملکرد پرسپولیس مجدداً توسط آنالیزورهای استقلال به نقد کشیده شود تا اطلاعات جامعی در اختیار مرد شماره یک آبی‏ها قرار بگیرد.
استقلال و پرسپولیس دهم مهر به مصاف هم خواهند رفت.

پزشک استقلال: رباط روانخواه پاره نشده ،لیگامنت زانوی وی کشیده شده همین !

امین نوروزی پزشک تیم فوتبال استقلال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: متأسفانه در برخی رسانه‌های خبری موضوع پارگی رباط امید رضا روانخواه منتشر شده است که این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد.

وی ادامه داد: امیدرضا روانخواه تنها دچار کشیدگی لیگامنت زانوی چپ شده که مراحل درمانی خود را نیز آغاز کرده است و امیدوارم هر چه سریعتر به تیم ملحق شود چرا بازیکنان تیم استقلال همگی تأثیرگذار هستند.

پزشک تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: امسال تیم فوتبال استقلال تهران جزو تیم‌های جوان و با انگیزه ای لیگ است که قطعاً وجود مصدومیت تیم را بسیار آزار می‌دهد و امیدوارم روانخواه نیز که تنها مصدوم تیم است به ترکیب برگرد

روابط عمومی استقلال : فقط 10 نفر قلعه نویی را تشویق کردند !!!
باشگاه استقلال اعلام کرد: تاب شنیدن همه صداها را داریم

هواداران استقلالى در بازى دوشنبه شب این تیم در یک اتفاق عجیب به تشویق امیر قلعه نویى پرداختند. این مسأله در حالى صورت گرفت که استقلال بازنده این میدان نبود و فقط نتیجه تساوى آن هم مقابل تیم سایپا رقم خورده بود اما عده اى از تماشاگران استقلال که تاب تساوى را هم نداشتند به سردادن شعار به نفع سرمربى سابق خود پرداختند. اما در این خصوص واکنش باشگاه استقلال نسبت به این مسأله چیست؟ محمد حیرانى روابط عمومى این باشگاه در این خصوص گفت: آن عده تماشاگرى که به نفع قلعه نویى شعار دادند تعداد خیلى کمى بودند که شاید بتوان گفت تعداد آنها به بیشتر از ۱۰ نفر هم نمى رسید.با این حال ما تاب شنیدن همه صداها را داریم. هواداران ما در بازى با سایپا عجله کردند. البته شاید خستگى آنها در شب باعث شد این عده تماشاگر بى تاب نشان دهند. با این حال قطعاً آنها هم با برد استقلال ورزشگاه را با شادى ترکیب کردند. باشگاه استقلال امیدوار است در بازى هاى بعدى هم هواداران فقط تیم خود را تشویق کنند و حمایتى یکپارچه را در ورزشگاه به نمایش بگذارند.

دکترنوروزى پزشک تیم استقلال: روانخواه احتیاجى به جراحى ندارد .

هافبک استقلال به دلیل کشیدگى لیگامنت یک ماه از میادین دور شد. امین نوروزى مسئول کادر پزشکى باشگاه استقلال با اشاره به مصدومیتى که در دیدار استقلال مقابل سایپا براى امید رضا روانخواه رخ داد، اظهار داشت: پس از معاینات دقیق و بررسى تصاویر MRI زانوى چپ این بازیکن که تا شامگاه امروز با همفکرى متخصصان ادامه داشت، نهایتاً مشخص شد روانخواه از این ناحیه دچار کشیدگى لیگامنت داخلى شده است و براى درمان کامل به ۴ هفته فیزیوتراپى نیاز دارد. به این ترتیب روانخواه براى بهبود زانوى پاى چپ خود نیاز به جراحى ندارد که این خبر خوبى براى پزشکان و مربیان استقلال است. نوروزى همچنین با اشاره به اینکه زانوى پاى راست روانخواه که سال گذشته مورد جراحى قرار گرفته بود، کاملاً سالم است، افزود: با توجه به حضور روانخواه در کلینیک معاینات معمول روى پاى راست این بازیکن نیز انجام گرفت که بررسى ها نشان از سلامت کامل زانوى راست روانخواه دارد و عمل جراحى سال گذشته این بازیکن کاملاً موفقیت آمیز بوده است.

سیدصالحى: در مورد ناراحتى عنایتى حرفى ندارم

مهدى سیدصالحى مهاجم استقلال سرانجام فرصت بازى پیدا کرد و اتفاقا توانست با دادن یک پاس گل نقش مهمى در پیروزى تیمش مقابل سایپا داشته باشد.سیدصالحى با اشاره به این بازى مى گوید: خوشحالم که ۳ امتیاز را گرفتیم تا هواداران با خوشحالى ورزشگاه را ترک کنند. ما فرصت هاى زیادى براى گلزنى داشتیم که آنها را هدر دادیم و همین موضوع باعث شد که تالحظات آخر در انتظار گرفتن ۳ امتیاز باشیم و در نهایت به خواسته اى که داشتیم دست پیدا کردیم.سیدصالحى که با ورودش به زمین یک پاس گل به آرش برهانى داد تاکید مى کند: پاس گل دادن را دوست دارم و اگر همتیمى من در فرصت بهترى قرار داشته باشد به طور حتم به او پاس خواهم داد و در این مورد آدم خودخواهى نیستم. خوشحالم که در برد استقلال سهم کوچکى داشتم و امیدوارم باز هم براى این تیم بازیکن مثمرثمرى باشم.سیدصالحى در پاسخ به این سؤال که فکر مى کنى در بازى هاى آینده به ترکیب ثابت راه پیدا کنى، مى گوید: این نظر فنى است اما من بازیکن بى تجربه اى نیستم و سابقه کاپیتانى سپاهان آقاى گلى آسیا و حضور در جام باشگاه هاى جهان را دارم و نمى خواهم بارى روى دوش استقلال باشم. مهاجم استقلال در مورد ناراحتى رضا عنایتى بعد از تعویضى که انجام شد به گفتن این جمله کوتاه بسنده مى کند: من در مورد ناراحتى عنایتى حرف و نظرى ندارم و فقط باید بگویم که بازى کردن کنار عنایتى افتخار است.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
تغییر در خط حمله استقلال ،‌برهانى و سید صالحى به جاى اکبر پور و عنایتى

کادر فنى استقلال مقابل تراکتور دست به تغییر ترکیب تهاجمى خود مى زنند و این بار زوج خط حمله جدیدى را از دقیقه اول به میدان مى فرستند. عملکرد مطلوب آرش برهانى و سید مهدى سید صالحى دیدار استقلال مقابل سایپا سبب شده تا صمد مرفاوى تصمیم به میدان دادن به این ۲ مهاجم به صورت ثابت بدهد . شنیده ها حکایت از این دارد که در بازى استقلال مقابل تراکتور ، عنایتى و اکبر پور نیمکت نشین مى شوند و برهانى و سید صالحى در ترکیب ثابت آبى ها قرار مى گیرند. با این حال همه چیز در این خصوص در فاصله چند ساعت مانده به بازى مشخص مى شود، مرفاوى به کدام مهاجمانش اعتماد مى کند؟

انگشت اتهام به سوى مربیان استقلال ،‌چه کسى به روانخواه اجازه بازى داد؟

امیدرضا روانخواه در اواسط نیمه اول جدال استقلال مقابل سایپا مصدوم شد و به بیمارستان انتقال یافت تا مرفاوى دوباره یکى دیگر از شاگردان خود را آسیب دیده ببیند. البته به نظر مى رسد مسأله بسیار جدى تر از آن است که تصور مى کردیم چون هافبک سرعتى استقلال به بیمارستان منتقل شد و حالا صحبت از دورى ۲ ماهه او مطرح شده است. اتفاقى که اگر رخ بدهد بدون شک ضربه بزرگى براى مرفاوى و تدابیر تهاجمى او خواهد بود چون روانخواه طى ۵ هفته اى که از لیگ مى گذرد یکى از آماده ترین بازیکنان استقلال بوده است. البته مصدومیت او حاشیه هاى مهمى هم خلق کرد. مهمترین آن صدور اجازه براى حضور وى در میدان است.روانخواه ۳ روز قبل از بازى مصدوم شد و تحت درمان قرار گرفت اما یکشنبه شب کادر پزشکى به مرفاوى اطمینان داد که مشکلى براى بازى ندارد و انتخاب با خود مرفاوى است که وى را به میدان بفرستد یا نیمکت نشین کند. در این میان امید به حضور خود در میدان اصرار مى کرد و سرمربى استقلال هم سرانجام وى را جزو نفرات ثابت راهى میدان کرد اما ...هر چند روانخواه با مجوز پزشکان بازى کرد اما عده اى معتقدند با توجه به سابقه مصدومیت وى مرفاوى باید احتیاط مى کرد و این بازیکن را از نیمه دوم به میدان مى فرستاد تا فشار کمترى را متحمل شود.

هافبک تیم ملى نیجریه در راه استقلال

با وجود اینکه ۵ هفته از آغاز لیگ نهم مى گذرد و تقریباً تمام تیمها ترکیب ثابت خودشان را شناخته اند، میل به جذب بازیکنان خارجى هنوز هم میان آنها وجود دارد و به همین خاطر تماس هایى با آن سوى آب ها انجام مى شود.یکى از این تیمها استقلال است. تیمى که ۲۴ مهره خود را جذب کرده و هنوز یک جاى خالى دیگر دارد که مى خواهد آن را با خرید یک هافبک چپ پاى خارجى پر کند. هدفى که صمد مرفاوى از ابتداى فصل به دنبال تحقق آن افتاده اما هنوز موفق به انجام آن نشده است.براساس خبرى که صبح دیروز به دستمان رسید، احتمالاً کم تر از یک ماه دیگر یک هافبک تنومند آفریقایى براى آزمایش شدن توسط مرفاوى به تهران خواهد آمد. این طور که مى گویند بازیکن فوق سابقه اى بیش از ۱۵ بازى در تیمهاى جوانان و امید نیجریه داشته و چند مرتبه هم به صورت مقطعى به تیم ملى کشورش دعوت شده است.

باشگاه تراکتورسازى: فقط ۱۰ درصد سکوها به استقلالى ها مى رسد

قائم مقام باشگاه فرهنگى و ورزشى تراکتورسازى تبریز گفت: طبق قوانین فیفا در دیدار هفته ششم مقابل استقلال تهران تنها ۱۰ درصد از سکوهاى ورزشگاه یادگار امام (ره) به هواداران این تیم تهرانى تعلق خواهد گرفت. با توجه به جایگاه و پایگاه مردمى تیم تراکتور در نزد مردم آذربایجان بعید است که در مقابل استقلال تهران در ورزشگاه یادگار امام جاى خالى باقى بماند اما با این وجود ما سکوهایى به میزان ۷ هزار نفر براى استقلالى ها اختصاص مى دهیم. وى از تدارک وسیع باشگاه براى تشویق و حضور گسترده مردم در بازى تراکتور با استقلال خبر داد و افزود: از هم اکنون مقدمات حضور بیش از ۷۰ هزار نفر هوادار را در این بازى فراهم کرده ایم. غفورى گفت: در این راستا قرار است تعداد ۲۰ هزار پیراهن سرخ تیم تراکتور در بین هواداران حاضر در ورزشگاه توزیع شود تا یادگار امام(ره) یکپارچه سرخ پوش شده و براى میزبانى این بازى حساس زیباتر مهیا شود. وى همچنین از سفارش بالون هاى بادى تشویقى براى این بازى خبر داد و اظهار داشت: امیدواریم ۴۰ هزار عدد از این بالون ها براى بازى تراکتور و استقلال آماده شود تا هواداران به وسیله آن یک صدا و بدون حاشیه ۹۰ دقیقه تراکتورسازى را تشویق کنند.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

باشگاه تراکتورسازى: فقط ۱۰ درصد سکوها به استقلالى ها مى رسد

قائم مقام باشگاه فرهنگى و ورزشى تراکتورسازى تبریز گفت: طبق قوانین فیفا در دیدار هفته ششم مقابل استقلال تهران تنها ۱۰ درصد از سکوهاى ورزشگاه یادگار امام (ره) به هواداران این تیم تهرانى تعلق خواهد گرفت. با توجه به جایگاه و پایگاه مردمى تیم تراکتور در نزد مردم آذربایجان بعید است که در مقابل استقلال تهران در ورزشگاه یادگار امام جاى خالى باقى بماند اما با این وجود ما سکوهایى به میزان ۷ هزار نفر براى استقلالى ها اختصاص مى دهیم. وى از تدارک وسیع باشگاه براى تشویق و حضور گسترده مردم در بازى تراکتور با استقلال خبر داد و افزود: از هم اکنون مقدمات حضور بیش از ۷۰ هزار نفر هوادار را در این بازى فراهم کرده ایم. غفورى گفت: در این راستا قرار است تعداد ۲۰ هزار پیراهن سرخ تیم تراکتور در بین هواداران حاضر در ورزشگاه توزیع شود تا یادگار امام(ره) یکپارچه سرخ پوش شده و براى میزبانى این بازى حساس زیباتر مهیا شود. وى همچنین از سفارش بالون هاى بادى تشویقى براى این بازى خبر داد و اظهار داشت: امیدواریم ۴۰ هزار عدد از این بالون ها براى بازى تراکتور و استقلال آماده شود تا هواداران به وسیله آن یک صدا و بدون حاشیه ۹۰ دقیقه تراکتورسازى را تشویق کنند.

مگه محروم نبودن ؟ :(

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خیلی ممنون که جواب مارو دادید حداقل یه راهنمایی میکردید :hmm:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آرش برهانی : گلم را به روانخواه تقدیم می کنم

showimage.aspx

پارسال از هفته هفتم پایش به گل زدن باز شد و نتیجه چیزی نبود جز آقای گلی. حالا امسال که هفته پنجم اولین گلش را زد باید ببینیم چه نتیجه‌ای به بار می‌آید. برهانی اصلاً از آقای گلی حرفی نمی‌زند اما از ته صحبت‌هایش می‌شود این برداشت را کرد که باز هم هدف اول او آقای گلی است. شاید هم منظور اصلی‌اش از این جمله که یک استقلالی آقای گل می‌شود مترادف با هدفش باشد.

عجب گلی زدی آن هم در دقیقه 93، فکر می‌کردی گل 3 امتیازی را تو بزنی؟
نظر لطف شما است. فقط یک چیزی بگویم، اینکه خدا را شکر این گل را زدم تا شرمنده هواداران نشویم. آنها دیروقت به ورزشگاه آمده بودند و باید کاری می‌کردیم تا خستگی‌شان برطرف شود.
چه احساسی داری که این گل را خودت زدی؟
برای من فرقی نمی‌کند که این گل را من زده باشم یا بازیکن دیگری. من سهم کوچکی در این پیروزی داشتم و فقط از این خوشحالم که تماشاگران خوشحال به خانه‌های خود رفتند.
سایپا هم تیم خوبی نشان داد آن هم با مربیگری محمد مایلی‌کهن مربی سابقت...
بله، آنها تیم خوبی بودند اما فکر می‌کنم در نیمه دوم و به دلیل اینکه با یک مهاجم بازی کردند دلخوش به ضد حمله بودند که این مساله توانست ما را در زدن گل برتری کمک کند.
طلسم گل نزدنت را هم شکستی، همیشه نشان داده‌ای که یک ناجی خوب برای استقلال هستی...
خیلی دوست داشتم کمک حال باشم. بچه‌ها زحمت زیادی کشیدند و خدا هم کمک کرد تا اولین گل امسالم را بزنم. پارسال هفته هفتم اولین گلم را زدم اما امسال رکورد شکستم و هفته پنجم موفق شدم گل اولم را برای استقلال بزنم.
فکر می‌کنم این گل هشداری باشد برای صدرنشین‌های فعلی جدول گلزنان؟
هشدار که نه اما مطمئن باشید در ادامه مسابقه‌ها بیشتر گل می‌زنم تا دیگر کسی نگوید مهاجمان استقلال ضعیف هستند.
یعنی آقای گلی امسال را هم باید برای تو کنار بگذاریم؟
من دوست دارم مثمر ثمر باشم، برای هیچ کس هم کری نمی‌خوانم. کار خودم را انجام می‌دهم اما شما مطمئن باشید امسال آقای گل لیگ یک استقلالی است حالا فرقی نمی‌کند چه بازیکنی.
اما مهاجمان استقلال نشان داده‌اند که فعلاً آمادگی لازم را برای تصاحب عنوان بهترین گلزن ندارند...
اینطور هم که شما می‌گویید نیست. ما 4 مهاجم هستیم که در برخی دقایق فکر می‌کنیم مربی می‌خواهد تعویض‌مان کند. همین موضوع برای ما استرس به وجود می‌آورد. اگر استرس از ما دور شود شک نکنید آقا گل یکی می‌شود از بین ما.
قبل از اینکه وارد زمین شوی مرفاوی چه صحبتی کرد که رفتی و گل زدی؟
آقا صمد حرف خاصی نزد فقط گفت که آرش برو داخل زمین بجنگ. من هم از این دستور اطاعت کردم.
گل را که زدی مدام از دست بازیکنان فرار می‌کردی، مگر می‌خواستی جایی بروی؟
می‌خواستم بروم پیش روانخواه. کمی که به سمت نیمکت نگاه کردم یادم افتاد امید رفته رختکن. گفتم اگر بروم رختکن و برگردم داور سوت را می‌زند. (خنده) به همین دلیل دیگر پیش امید نرفتم. اما باید بگویم این گل را به روانخواه تقدیم می‌کنم و امیدوارم آسیب‌دیدگی‌اش زودتر برطرف شود.
بعد از بازی مرفاوی در رختکن صحبتی با تو انجام نداد؟
نه، صحبت خاصی نبود فقط از همه تشکر کرد و گفت که دست‌تان درد نکند که تماشاگران را این موقع شب خوشحال به خانه‌هایشان فرستادید.

خیلی ممنون که جواب مارو دادید حداقل یه راهنمایی میکردید :hmm:

دوست عزیز حتما کسی نمیدونسته که جواب نداده .. در ضمن برای دانلود گلهای داربی با یک سرچ آدرس های زیادی پیدا میکنید ولی برای دانلود خود بازیها اطلاع ندارم

موفق باشی

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بروبچز یه سئوال !
کسی نمیدونه چرا امیر ابادی بازی نمیکنه جای این الاغ بیک زاده !؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا