• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
استقلال در همدان متوقف شد/ آبی‌پوشان به صدر جدول بازگشتند

تیم فوتبال استقلال تهران هفته دوازدهم مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور را با تساوی مقابل پاس همدان پشت سرگذاشت. به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه هفته دوازدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 14:45 امروز (شنبه) تیم فوتبال پاس همدان در ورزشگاه قدس به دیدار تیم استقلال رفت و در حالیکه به کسب پیروزی در این دیدار خانگی نیاز مبرم داشت، به نتیجه تساوی بدون گل رضایت داد.
دو تیم استقلال و پاس در طول این بازی بارها و بارها صاحب شانس و موقعیت گلزنی شدند اما نتوانستند از آنها بهره لازم را ببرند تا جدال‌شان در پایان به نتیجه تساوی بدون گل بیانجامد.
با این تساوی تیم فوتبال استقلال تهران 23 امتیازی شد و مجددا به صدر جدول رده بندی بازگشت، پاس همدان نیز با هشت امتیاز در رده شانزدهم جدول باقی ماند.
قضاوت دیدار پاس همدان - استقلال برعهده البرز حاجی پور بود. او در این بازی به صابر میرقربانی، امید خورج و ساشا کلونیجا از تیم پاس همدان و کیانوش رحمتی و هاشم بیک زاده از تیم استقلال تهران کارت زرد نشان داد.

======================

صمد مرفاوی: باید پیروز می‌شدیم/ فاصله خود را با دیگر مدعیان افزایش می‌دهیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به اینکه بازیکنان تیمش فرصت‌های بسیاری را در دیدار با پاس همدان از دست دادند، گفت: باید در این مسابقه پیروز می شدیم اما این اتفاق رخ نداد. به گزارش خبرنگار مهر، صمد مرفاوی پس از تساوی تیمش برابر پاس همدان ضمن بیان مطلب فوق افزود: ما با توجه به موقعیت‌های بسیاری که داشتیم، می توانسیم در این دیدار به پیروزی دست یابیم اما بازیکنانم به خوبی قدر فرصت‌های خود را ندانستند. قطعا اگر یکی از این موقعیت‌ها به گل تبدیل می شد ما به راحتی در این دیدار 3 امتیاز را کسب می کردیم.
وی با بیان اینکه هر دو تیم پاس و استقلال بازی خوبی را به نمایش گذاشتند، در مورد عملکرد تیم پاس همدان تصریح کرد: تغییرات فنی این تیم مانند یک شوک بوده و تاثیری مثبت در این تیم داشته است. پاس حتی در بازی هفته گذشته خود هم می توانست با 10 بازیکن مقابل پیکان پیروز شود که این نشان دهنده رشد فنی این تیم است.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در مورد دو دیدار سخت آینده این تیم برابر صبای قم و ذوب آهن اصفهان خاطر نشان کرد: درست است که بازی‌های سختی را پیش رو داریم اما هدف‌مان این است که با موفقیت در این دیدارها، ضمن حفظ صدرجدول، فاصله امتیازی‌مان را با دیگر تیم‌های تعقیب کننده خود افزایش دهیم.
وی در ادامه ضمن انتقاد از گزارشگر دیدار گذشته تیمش برابر استقلال اهواز، ناهماهنگی‌ها را عامل حاضر نشدن خود در گفتگوی زنده پایان بازی عنوان کرد و گفت: متاسفانه در پایان آن دیدار واقعیت‌ها از رسانه ملی مطرح نشد زیرا من منتظر بودم تا برای حضور در این گفتگو صدایم کنند که این اتفاق نیفتاد.
مرفاوی در پایان گفت: بازیکنانم تلاش و زحمت زیادی برای پیروزی در دیدار مقابل پاس متحمل شدند اما آنچه از آنها خواسته بودیم را به طورکامل در زمین مسابقه پیاده نکردند.
دیدار تیم‌‎های فوتبال پاس همدان و استقلال تهران که عصر امروز در ورزشگاه قدس همدان برگزار شد در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
خیابانی ؟ گزارشگره ؟

بیشتر توضیح میدی .
بعد بازی گزارشگر با مربی دو تیم صحبت کرد که اول مرفاوی فکر کنم داشت راجب اینکه چرا بازی قبلی با خیابانی بعد بازی صحبت نکرده توضیح میداد و شاکی بود
من البته دقیقا نفهمیدم چی داشت میگفت ولی عصبی بود!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
تیم چندان خوب بازی نکرد
حیف شد باید میبردیم 2 امتیاز مفت از دست رفت

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
موضوع خیابانی این بود که اس وقتی مقابل اهواز باخت ! خیابانی گفت باید یه مربی باید تحمل یه باخت رو داشته باشه بعد از بازی بیاد مصاحبه کنه .. و ...
مرفاوی هم قشنگ جوابش رو داد این بازی خیابانی خیلی پررو شده بود ..

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این برهانی چقدر بد بازی کرد اون بیگ زاده هم خیلی خوب بازی می کرد کم کم داره ازش خوشم میاد.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خیابانی ؟ گزارشگره ؟

بیشتر توضیح میدی .
گفت که قرار بود بیان خبر بدن بیام برای مصاحبه اما کسی خبری نداد من هم نیومدم. خیابانی حق نداره توی یه رسانه ملی اینطوری در مورد یه مربی حرف بزنه.

سلام دوستان

این برهانی چقدر بد بازی کرد اون بیگ زاده هم خیلی خوب بازی می کرد کم کم داره ازش خوشم میاد.

بیگ زاده هر چقدر هم بد باشه بالاخره سمت چپ فعال میشه و همه فشارها روی سمت راست نمی اد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
b403935a-63db-4df9-a6b0-e892a07155b6.jpg

اخبار و حواشی اولین تمرین تیم استقلال تهران پس از دیدار با پاس

روزهای پر التهاب مرفاوی در استقلال

گالری عکس بازی پاس استقلال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جدایی عمران زاده و اکبرپور از استقلال ؟ مرفاوی فعلاً تکذیب کرد

284_723413588572793.jpg

عبدالصمد مرفاوی گفت : عمران زاده یکی از خریدهای مهم تیم استقلال در فصل نقل و انتقالات محسوب می‌شود و به هیچ وجه حاضر به جدایی این بازیکن نیستیم.

وی اضافه کرد: اگر مشکلاتی از سوی مسوولان سابق باشگاه پاس برای این بازیکن ایجاد نمی‌شد، وی می‌توانست در نیم فصل اول استقلال را در لیگ برتر همراهی کند.

مرفاوی بیان داشت: عمران زاده از جمله مدافعان خوب استقلال به شمار می‌رود و هم اکنون به دلیل محرومیت نمی‌تواند در مسابقات حضور یابد.

مرفاوی درخصوص احتمال جدایی سیاوش اکبرپور مهاجم تیم استقلال گفت: اکبرپور هم یکی از بازیکنان مورد نظرم است و اجازه جدایی او را از تیم استقلال نمی دهم.

وی افزود: تیم استقلال دارای بازیکنان پرشماری در هر پست است و هر بازیکنی که آمادگی لازم را داشته باشد، بر اساس سیستم و نوع بازی حریف به میدان می رود.

سرمربی استقلال تهران درباره اخباری مبنی بر اختلاف بازیکنان این تیم گفت: بین بازیکنان ما هیچ گونه اختلافی وجود ندارد و نمی‌دانم چرا برخی خبرنگاران سعی در دامن زدن به حاشیه‌ها را دارند.

وی در خصوص درگیری با تنی چند از هواداران تیم پاس در پایان بازی،گفت: آنها به شخصیتم توهین کردند و نمی‌توانستم در مقابل بی‌حرمتی عده ای تماشاگرنما سکوت اختیار کنم.

مرفاوی خاطرنشان کرد: در دوران مربیگری ام هیچ گاه برخورد نامناسب با هواداران نداشتم و فکر نمی‌کردم در همدان نیز با این چنین برخورد نامناسبی مواجه شوم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خیلی از دست قلعه نوعی ناراحتم ....

بابا دست از سر استقلال بردار دیگه .... :wacko:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سپاهان هم که باخت .... حرف مظلومی رو قبول دارم اگه صبا رو نبریمبه حاشیه کشیده میشیم ...

بچه ها بیاید همه دعا کنیم که استقلال فردا بازی رو ببره ... من میرم ورزشگاه ... امیدوارم رگ گردنم پاره نشه این وسط .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

امیدوارم که صبا رو بزنیم .:rolleyes:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آرش برهانی: فقط 4 گل با کریمی فاصله دارم

showimage.aspx

آرش برهانی ظهر دیروز یکی از میهمانان غرفه ایران ورزشی در نمایشگاه مطبوعات بود. حضور آرش برهانی در غرفه ایران ورزشی باعث شد سر حرف با این بازیکن درباره بازی فردا مقابل صبای قم باز شود. آرش که این روزها سعی می‌کند کمتر مصاحبه کند بار دیگر در خلال حرف‌هایش به تکرار آقای گلی فصل قبل اشاره کرد. او تنها 4 گل تا رسیدن به علی کریمی فاصله دارد و شاید برایش فاصله زیادی نباشد

حضورت در نمایشگاه مطبوعات بهانه‌ای است تا درباره فضای مطبوعات از تو بپرسیم.
متاسفانه طی روزها و ماه‌های گذشته بارها اخبار دروغ درباره بازیکنان و تیم‌ها منتشر شده که این اصلاً خوشایند نیست.
همه رسانه‌ها این کار را نمی‌کنند، شاید خیلی انگشت‌شمار باشند؟!
منظور من هم همان تعداد انگشت‌شمار بود. غالب رسانه‌های ما خوب کار می‌کنند و اخلاق‌شان حرفه‌ای است اما بعضی‌ها بی‌انصافی می‌کنند و اخبار دروغ به چاپ می‌رسانند.
این رویه برای شما دردسرساز بود؟
نه تنها برای من بلکه برای همه دوستان من هم دردسرساز شده است. اینجور کارها باعث حاشیه‌سازی می‌شود و بازیکنان را وارد یک محیط پرحاشیه می‌کند. من امیدوارم روزی برسد که حتی یک مصاحبه دروغ هم از بازیکنان چاپ نشود.
درباره خودت هم مگر این اتفاق رخ داده؟
متاسفانه بله! چند وقتی است که مصاحبه‌های دروغ از خودم می‌بینم اما به احترام رسانه‌ها چیزی نمی‌گویم.
... بگذریم! فردا با صبای قم بازی دارید. ارزیابی‌ات از این بازی چیست؟
بازی دشواری است. ما نباید صبای قم را دست کم بگیریم. باید از بازی با استقلال اهواز درس بگیریم که این اتفاق هم افتاده است.
یعنی چوب غرورتان را خوردید؟
نباید یک نیمه مقابل استقلال اهواز آنطوری بازی می‌کردیم. ما فکر کردیم نیمه دوم آن بازی هم برنده هستیم اما همه چیز یکدفعه برعکس شد.
به این ترتیب باید بتوانید صدرنشینی‌تان را حفظ کنید. البته اگر غرور شما را نگیرد.
هر لحظه باید احساس کنیم برای قهرمانی خیلی چیزها کم داریم. اگر با این تفکر وارد میدان بشویم هیچ وقت شکست نمی‌خوریم و همیشه صدر جدول در دست ما است.
تو بارها گفتی که آقای گل می‌شوی اما الان علی کریمی با 10 گل در صدر جدول است.
فقط 4 گل با علی کریمی فاصله دارم. مطمئن باشید این 4 گل عقب ماندگی را جبران می‌کنم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا