صمد مرفاوي:
از داوري امروز گله دارم
اگر آرامش ميداشتيم پيروز ميشديم
مثل بعضيها نيستم كه فيلم بازيهايمان را براي برنامه 90 بفرستم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: عادت ندارم زير بغل كسي هندوانه بگذارم و بگويم از داوري رضايت دارم، من از داوري امروز گله دارم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صمد مرفاوي پس از تساوي استقلال برابر صباي قم در جمع خبرنگاران گفت: بازي سخت و پرفشاري بود. فكر ميكنم اگر آن گل زود هنگام را نميخورديم و بازيكنمان اخراج نميشد روند بهتري پيدا ميكرديم. در اين بازي غير از 10، 15 دقيقه اول ساير دقايق بازي تحت كنترل ما بود، اما زماني كه بازيكنمان اخراج شد نميتوانستيم فشار گذشته را روي دروازهي صبا وارد كنيم. پس از گلي كه دريافت كرديم بازيكنان ما تلاش بيشتري به خرج دادند و توانستيم گل مساوي را وارد دروازه حريف كنيم.
وي افزود: موقعيتهاي زيادي را از دست داديم، ميتوانستيم در اين ديدار پيروز شويم؛ اما چون 10 نفره بوديم كيفيت بازي پايين آمد. تفكر صبا هم حفظ بازي بود.
مرفاوي درباره داوري گفت: نميتوانم خودم يا كس ديگري را گول بزنم و بگويم كه از داوري راضي هستم. نميتوانم از ترس احضار به كميته انضباطي بگويم كه داوري خوب بود. عادت هم ندارم زير بغل كسي هندوانه بگذارم. اميدوارم كه ديگر چنين اتفاقاتي تكرار نشود، من مثل بعضيها نيستم كه فيلم بازيهايمان را براي برنامه 90 بفرستم. اين واقعيتي است كه در اين بازي نمايان بود. اميدوارم مسئولان رسيدگي كنند و اينطور حق تيمي ضايع نشود.
وي با بيان اينكه ما براي بازي با ذوبآهن برنامه داريم، گفت: نميتوان از الان درباره تيم پيروز يا بازنده آن بازي حرف زد و اگر در بازي امروز با 11 بازيكن بازي ميكرديم حتي ميتوانستيم پيروز باشيم.
مرفاوي درباره نقش تماشاگران در تساوي امروز گفت: صددرصد تماشاگران در امتيازي كه به دست آورديم تاثيرگذار بودند، آنها 90 دقيقه تيم ما را حمايت ميكردند، از اينكه نتوانستيم با پيروزي جواب حمايتهاي آنها را بدهيم ناراحتم. تماشاگران استقلال مستحق تماشاي برد تيمشان بودند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر ميكنيد غرور از مجموعه استقلال جدا شده است، گفت: پس از باختي كه مقابل استقلال اهواز داشتيم خوشبختانه با وجود فرصت كمي كه در اختيارمان بود توانستيم برگرديم. امروز ديديد كه ميتوانستيم پيروز بازي باشيم، اين نشان ميدهد كه غرور از تيم ما فاصله گرفته است. امروز بازيكنان ما به دنبال كسب هر سه امتياز بودند.
وي در پاسخ به اين سوال آيا مشكلاتي بين فغاني (داور ) و مجيدي وجود داشت كه باعث اخراج او شد، گفت: نميدانم چه مشكلي بين اين دو وجود دارد اما فكر ميكنم كارت اول درست نبود و كارت دوم هم همچنين شرايطي داشت. جاي تعجب دارد كه فغاني چطور به مجيدي دو كارت زرد داد.
وي افزود: با اين حال كاپيتان تيم بايد صبورتر باشد، با اين حال ما بيرون از زمين هستيم و ممكن است شرايطمان فرق بكند. وقتي بازيكني به ناحق كارت زرد ميگيرد ممكن است عصبي شود و از كوره در برود. در بين دو نيمه با بازيكنان صحبت كردم و از آنها خواستم كه اعتراضي نكنند. چون ميدانستم اگر آرامش داشته باشيم ميتوانيم پيروز شويم و اگر آن آرامش وجود داشت ميتوانستيم سه امتياز را كسب كنيم.
واعظي آشتياني در غرفه ايسنا:
نگران انتخاب مديرعامل جديد استقلال هستم