• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
والا رو اخراج مجیدی مقصر خودش بود یه بازیکن تو لیگ برتر اون هم کاپیتان تیمی مثله استقلال نباید سر اعتراض زیاد کارت بگیره((هر چند خطا روش شده باشه)) اون قدر عصبانی بشه در عوضش بره یه خطای دیگه هم بکنه

هر چند داور جبران هم کرد و یک گله سالم صبا رو هم خطا گرفت(( به نظرم خطا نبود))

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خداییش این افغانی رو باید یه 2 ماه محروم کنند با این داوریش.

رینالدو هم اگه روی دور بیفته به نظر بازیکن تکنیکی هستش. حسین کاظمی کجا بود ؟

احیانا این صمد مرفاوی میدونه که 3تا تعویض میتونه بکنه؟؟؟؟؟؟

داور واقعا افتضاح بود...
کاظمی گفتن سرما خورده بود
استقلال 10 نفره که شد خیلی جون دار تر بازی کرد اوایل نیمه اول خیلی ضعیف بودیم
به هر حال کل نیمه دوم 10 نفره بودیم تساوی گرفتن هم خوبه ایشالا بازی های بعدی رو با برد پشت سر میگذاریم

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

این فردوسی پورم شورشو در آورده بود با اون گزارش کردنش هی به مجیدی گیر می داد اعصابم پاک خورد کرد .
آرش هم خوب بازی کرد فقط آخرش باید اون موقیت رو گل می کرد ,
خسرو حیدری هم انگار اولش عقب تر بازی می کرد بجاش منتظری بازی می کرد! ولی تا اومد جلو تیم راه افتاد.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
صمد مرفاوي:
از داوري امروز گله دارم
اگر آرامش مي‌داشتيم پيروز مي‌شديم
مثل بعضي‌ها نيستم كه فيلم بازي‌هايمان را براي برنامه 90 بفرستم

hp260-136.jpg

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: عادت ندارم زير بغل كسي هندوانه بگذارم و بگويم از داوري رضايت دارم، من از داوري امروز گله دارم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، صمد مرفاوي پس از تساوي استقلال برابر صباي قم در جمع خبرنگاران گفت: بازي سخت و پرفشاري بود. فكر مي‌كنم اگر آن گل زود هنگام را نمي‌خورديم و بازيكن‌مان اخراج نمي‌شد روند بهتري پيدا مي‌كرديم. در اين بازي غير از 10، 15 دقيقه اول ساير دقايق بازي تحت كنترل ما بود، اما زماني كه بازيكن‌مان اخراج شد نمي‌توانستيم فشار گذشته را روي دروازه‌ي صبا وارد كنيم. پس از گلي كه دريافت كرديم بازيكنان ما تلاش بيشتري به خرج دادند و توانستيم گل مساوي را وارد دروازه حريف كنيم.

وي افزود: موقعيت‌هاي زيادي را از دست داديم، مي‌توانستيم در اين ديدار پيروز شويم؛ اما چون 10 نفره بوديم كيفيت بازي پايين آمد. تفكر صبا هم حفظ بازي بود.

مرفاوي درباره داوري گفت: نمي‌توانم خودم يا كس ديگري را گول بزنم و بگويم كه از داوري راضي هستم. نمي‌توانم از ترس احضار به كميته انضباطي بگويم كه داوري خوب بود. عادت هم ندارم زير بغل كسي هندوانه بگذارم. اميدوارم كه ديگر چنين اتفاقاتي تكرار نشود، من مثل بعضي‌ها نيستم كه فيلم بازي‌هايمان را براي برنامه 90 بفرستم. اين واقعيتي است كه در اين بازي نمايان بود. اميدوارم مسئولان رسيدگي كنند و اين‌طور حق تيمي ضايع نشود.

وي با بيان اينكه ما براي بازي با ذوب‌آهن برنامه داريم، گفت:‌ نمي‌توان از الان درباره تيم پيروز يا بازنده آن بازي حرف زد و اگر در بازي امروز با 11 بازيكن بازي مي‌كرديم حتي مي‌توانستيم پيروز باشيم.

مرفاوي درباره نقش تماشاگران در تساوي امروز گفت: صددرصد تماشاگران در امتيازي كه به دست آورديم تاثيرگذار بودند، آن‌ها 90 دقيقه تيم ما را حمايت مي‌كردند، از اينكه نتوانستيم با پيروزي جواب حمايت‌هاي آنها را بدهيم ناراحتم. تماشاگران استقلال مستحق تماشاي برد تيمشان بودند.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مي‌كنيد غرور از مجموعه استقلال جدا شده است، گفت: پس از باختي كه مقابل استقلال اهواز داشتيم خوشبختانه با وجود فرصت كمي كه در اختيارمان بود توانستيم برگرديم. امروز ديديد كه مي‌توانستيم پيروز بازي باشيم، اين نشان مي‌دهد كه غرور از تيم ما فاصله گرفته است. امروز بازيكنان ما به دنبال كسب هر سه امتياز بودند.

وي در پاسخ به اين سوال آيا مشكلاتي بين فغاني (داور ) و مجيدي وجود داشت كه باعث اخراج او شد، گفت: نمي‌دانم چه مشكلي بين اين دو وجود دارد اما فكر مي‌كنم كارت اول درست نبود و كارت دوم هم همچنين شرايطي داشت. جاي تعجب دارد كه فغاني چطور به مجيدي دو كارت زرد داد.

وي افزود: با اين حال كاپيتان تيم بايد صبورتر باشد، با اين حال ما بيرون از زمين هستيم و ممكن است شرايط‌مان فرق بكند. وقتي بازيكني به ناحق كارت زرد مي‌گيرد ممكن است عصبي شود و از كوره در برود. در بين دو نيمه با بازيكنان صحبت كردم و از آنها خواستم كه اعتراضي نكنند. چون مي‌دانستم اگر آرامش داشته باشيم مي‌توانيم پيروز شويم و اگر آن آرامش وجود داشت مي‌توانستيم سه امتياز را كسب كنيم.

واعظي آشتياني در غرفه ايسنا:
نگران انتخاب مديرعامل جديد استقلال هستم

wh120-121.jpg

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
خب ورزش از نگاه دو یه پنالتی رو گفت برای ما نگرفت. بازیکن صبا باید قرمز میگرفت - اخراج مجیدی هم 100% اشتباه. روی اون گله که محاسبه نکردن فکر کنم گفت خطا بود نفهمیدم چی گفت دقیق.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سه امتیاز منفی برای داور در روزی که استقلال شایسته پیروزی بود ..

e67e98a0-a844-4ab0-b390-e52fb5e9ceb0.jpg

در روزی که همه چیز برای تثبیت صدرنشینی آبی ها و یک بازی جذاب و زیبا مهیا بود داور (..) با تصمیمات اعصاب خرد کن همه چیز رو بهم ریخت !
استقلال خوب بود و با همین 10 نفر هم میتونست برنده باشه ولی امان از آرش ... یک گل رو با هشیاری بدست آورد و یک دروازه خالی رو هم به اوت زد
این دو سه هفته فرصت خوبی بود تا اختلاف امتیازات با تیمهای تعقیب کننده رو بالا ببریم ولی همینکه بقیه تیمها هم کجدار و مریض جلو میان عامل خوبیه که باعث شده هنوز صدر جدول رو حفظ کنیم ولی بازی هفته بعد با ذوب آهن بسیار مهم و حساسه ..
به امید موفقیت پسران آبی ..

عکسهای بازی استقلال و صبا

صحبتهای مربیان استقلال تهران و صبای قم در کنفرانس بعد از بازی

استقلال و ثبت یک رکورد دیگر : بهترین خط حمله تاریخ لیگ برتر ایران

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این عنایت واقعا دیگه شورش رو در اورده . با اون مدل حرف زدنش

ول نمیکنه بره. اخه این فغانی که گند زده اکثر کارشناس ها مثل نصیر زاده ، دزفولی هم گفتند که اشتباه کرده

ادبیاتش هم که همیشه مشخصه تو تصاویر که اصلا درست نیست.

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
سلامممممم
منو که یادتونه :wacko:خوب نیست اشکال نداره دی: همه پسرین!!!؟؟:blink:

فقط اومدم بگم عزیزان خون خودتونو کثیف نکنین
این عنایت همیشه اعتماد به نفسش در حد تیم ملیه!!!! چرتو پرت زیاد میگه

دیروز شاهد این بودیم که داور چگونه میتواند کل بازیو به گ..... بکشه دی:

ما باید دعا کنیم هر چه زودتر استقلال به روزای او جش برگرده البته هنوزم نسبت به بقیه تو اوجه;)

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
جک سال

عنایت : فغانی نمره قبولی گرفت

پ.ن : البته میشه از این تصمیم به این نتیجه رسید که کل کمیته داوران ضد استقلال هستن.

خوب اتفاقا حرف درستی زده !
مشکل اینجاست که وظایف و معیارهای ما برای داور ، با معیارها و وظایف مورد نظر جناب عنایت خیلی فرق میکنه
N_aggressive%20%2833%29.gif

پ.ن :
1148394932.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
یوسفی از بازی با ذوب آهن می تواند استقلال را همراهی کند

A0658213.jpg

شواری حل اختلاف فدراسیون فوتبال مجوز بازی محسن یوسفی را برای استقلال صادر کرد.
شورای حل اختلاف کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از بررسی‌های دقیق پرونده محسن یوسفی بازیکن تیم استقلال که دوران خدمت مقدس سربازی را در باشگاه صبا به پایان رسانده است رای نهایی خود را درخصوص این بازیکن اعلام کرد که بر این اساس محسن یوسفی از این پس می‌تواند با دریافت کارت بازی از سازمان لیگ استقلال را در رقابت‌های لیگ برتر همراهی کند.

به این ترتیب با صلاحدید کادرفنی یوسفی می‌تواند استقلال را در بازی‌های آینده این تیم همراهی کند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

فرزاد جان خبر خیلی خوبی بود حالا یه چپ زن درست و حسابی داریم بیگ زاده هم به دفاش می رسه .
فقط خدا کنه یوسفی بازیش افت نکرده باشه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خیلی جالبه مدیرای اینجا همه پرسپولیسین...تو اون تاپیک کلی توهین میکنن هیچی پاک نمیشه... اون وقت مدیر غیر استقلالی هر روز اینجا سرک میکشه ببسنه یه وقت به تیمش نگن ***.جالبه!
یکی نیست بگه شما که استقلالی نیستی اصلا چرا میای اینجا.
sasan s: جناب اینو بدونید که حیطه وظایف من رو شما تعیین نمی کنید . اگر کمی به خودتون زحمت می دادید و قوانین تالار فوتبال رو می خوندید به خودتون اجازه استفاده از چنین کلماتی نمی دادید . ضمنا اگر در هر تاپیکی توهین می بینید فقط ریپورت بدید. جواب پستتون رو هم که فرزاد عزیز دادند ولی مطمئن باشید اگر فرزاد پستهای آنچنانی شما رو قبل از من پاک نمی کرد حتما خودم این کارو انجام می دادم.این پست شما هم بنا به همان دلایل و خارج بودن از موضوع تاپیک ویرایش شد.

Last edited by a moderator:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
این اکبر پور داره تیم رو میبره تو حاشیه...

یکی نیست بگه تو مگه کی هستی که باید ثابت بازی کنی؟ باید افتخار کنی که نیمکت نشین هستی در استقلال..

ذات بازیکن این جور مواقع معلوم میشه...بازیکن بی تعصب نمیخوایم...

جباری کجاست؟ چرا نمیاد؟

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
فرزاد جان خبر خیلی خوبی بود حالا یه چپ زن درست و حسابی داریم بیگ زاده هم به دفاش می رسه .
البته فکر کنم جای بیگ زاده بازی کنه. اگه قرار باشه بیگ زاده هم باشه یکی باید بره بیرون . باید دید صمد چه میکنه.

عزیز گفتمت که پستت رو ویرایش کن فردا پاک میشه.. در مورد تاپیک دیگه هم هر پستی دیدی توهین کردن ریپورت کن تا رسیدگی بشه.

این اکبر پور داره تیم رو میبره تو حاشیه...

میگم بدون رضایتنامه میتونه بره جایی اصلا؟ اگه باید حتما رضایتنامه اش رو بدن که چرا پس داره زر بیخودی میزنه (هر چند اگه بره و یه مهاجم 6 دانگ بتونه بگیره برای اسیا هم خوب میشه)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام دوستان

سلام و درود
یوسفی بازیکن کامل خوب و جنگنده ای یه فقط یه ایراد بزرگ داره اونهم اینه که خیلی عصبی یه چند درجه ای بالاتر از اکبرپوره این مسئله ش هم خداکنه خوب شده باشه

در ضمن به نظرم بیک زاده هم این دو سه بازی قبل خیلی خوب کار کرده یعنی انقدر قلعه نویی و مرفاوی بهش میدون دادن و فیکس بازی کرد تا تکمیل شد ( تا حدودی ) :دی

خیلی جالبه مدیرای اینجا همه پرسپولیسین...تو اون تاپیک کلی توهین میکنن هیچی پاک نمیشه... اون وقت مدیر غیر استقلالی هر روز اینجا سرک میکشه ببسنه یه وقت به تیمش نگن ***.جالبه!
یکی نیست بگه شما که استقلالی نیستی اصلا چرا میای اینجا.

سلام
دوست عزیز پست های شما رو من پاک کردم دلیلش هم کاملا معلوم بود مجید عزیز هم چند بار بهتون یادآوری کرد تو تاپیک های طرفداری گیر دادن و توهین به تیم مقابل ممنوعه ، شما اگه موردی رو هم تو تاپیک پرسپولیس دیدید که توهینی بوده و رسیدگی نشده لطف کنید عنوان کنید
همین پستتون هم باید ویراش بشه .. خواهشا تو این تاپیک فقط به استقلال و مسائل پیرامون اون بپردازید و کری و کل کل احتمالی رو هم تو تاپیک کل کل ، توهین به تیم مقابل هم هرجا باشه هم پست پاک میشه هم جریمه داره (برای طرفداران هر رنگ هم هیچ تفاوتی وجود نداره دوست عزیز)
ممنون میشم اگه رعایت کنید :)

جباری کجاست؟ چرا نمیاد؟

مصدومه .. شاید برای بازیهای ،آسیائی برسه ..

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی این جریان اکبرپورتون چیه ؟ میگفت صد در صد از استقلال میرم تو نیم فصل

افشاگری میخواد بکنه !!!!!!!!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
راستی این جریان اکبرپورتون چیه ؟ میگفت صد در صد از استقلال میرم تو نیم فصل

افشاگری میخواد بکنه !!!!!!!!!

در دهه اخیر سابقه نداشته کسی این حرف رو موقع رفتن نگه, تعجب نداره که;)

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
در دهه اخیر سابقه نداشته کسی این حرف رو موقع رفتن نگه, تعجب نداره که;)
کاملا تائید میشه !
به عنوان مثال جباری تهدید میکرد همیشه که هی افشاگری میکنم یه سری چیزا هست که فقط من میدونم مردم حق دارن بدونن اینجور چیزارو من میرم و همرو هم میگم و .. ازاین جور حرفا !
اگه دلشون میخواد واعظ با ترلی از روشون رد شه .. خلاف قانون اس اس حرکت کننن :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا