• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گزارش و حواشی تمرین تیم استقلال تهران

984386d1-6df9-4f62-8166-c2c04c3051db.jpg

تمرین استقلال از ساعت 15 امروز در ورزشگاه دستگردی زیر نظر مربیان این تیم برگزار شد.

* امیدرضا روانخواه به دلیل مصدومیت و سیاوش اکبرپور به دلیل اعتراض به کادر فنی در تمرین امروز غایب بودند. اکبرپور از سوی باشگاه فعلا اجازه حضور در تمرینات را ندارد.

* هاشم بیک‌زاده که با لباس شخصی به محل تمرین آمده بود پس از صحبت با پزشک تیم راهی کلینیک شد. ضمن اینکه وحید طالب‌لو به دلیل سرماخوردگی شدید به محل تمرین آمد اما به تشخیص کادر پزشکی برای تزریق سرم راهی بیمارستان شد.

* صمد مرفاوی در ابتدای تمرین حدود 5 دقیقه باری بازیکنان استقلال به صحبت پرداخت.

* مهدی امیرآبادی پس از گذشت 10 دقیقه از تمرین به صورت انفرادی به دویدن دور زمین پرداخت.

* در اواسط تمرین صمد مرفاوی به صورت جداگانه با حسین کاظمی و آرش برهانی دو بازیکن این تیم در خصوص آخرین وضعیت‌شان به گفت‌وگو پرداخت.

* تنها 20 نفر از هواداران تیم استقلال از تمرین امروز این تیم دیدار کردند.

* ضربات ایستگاهی، بازی تمرینی در نیمی از زمین و حرکات سرعتی از بخش‌های عمده تمرین امروز بود که زیر نظر مربیان این تیم برگزار شد.

* تیم فوتبال استقلال فردا ساعت 16 تهران را به مقصد اصفهان ترک خواهد کرد و آخرین جلسه تمرینی این تیم فردا ساعت 13 در ورزشگاه دستگردی برگزار می‌شود.

* استقلال در هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر روز سه‌شنبه در ورزشگاه فولاد شهر میهمان ذوب‌آهن اصفهان خواهد بود.

عکسهای تمرین یکشنبه

100% تائید میشه :D:D
فرزاد پرسپولیسی :D
پ.ن : چاکر آقا فرزاد :cool:

مخلصم علیرضا جان ، خوبی رفیق ؟ :happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

البته فکر کنم جای بیگ زاده بازی کنه. اگه قرار باشه بیگ زاده هم باشه یکی باید بره بیرون . باید دید صمد چه میکنه.

آخه این بیگ زاده توی دفاع چپ هم خوب کار می کنه:D

سلام و درود
یوسفی بازیکن کامل خوب و جنگنده ای یه فقط یه ایراد بزرگ داره اونهم اینه که خیلی عصبی یه چند درجه ای بالاتر از اکبرپوره این مسئله ش هم خداکنه خوب شده باشه

در ضمن به نظرم بیک زاده هم این دو سه بازی قبل خیلی خوب کار کرده یعنی انقدر قلعه نویی و مرفاوی بهش میدون دادن و فیکس بازی کرد تا تکمیل شد ( تا حدودی ) :دی

اگه آماده باشه که خوبه فکر نکنم زیاد روی نیمکت بشینه.
به نظر من بیگ زاده 45 دقیقه مفید بیشتر نمی تونه بازی کنه شایدم کمتر می تونه یک تعویض طلایی در دقیقه 65 به بعد باشه:cool:

* امیدرضا روانخواه به دلیل مصدومیت و سیاوش اکبرپور به دلیل اعتراض به کادر فنی در تمرین امروز غایب بودند. اکبرپور از سوی باشگاه فعلا اجازه حضور در تمرینات را ندارد.

اینم از اکبرپور:(

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اینجا تاپیک استقلاله یا بادمجون فروشی ؟؟؟؟؟

ما هر کی از بروبچ استقلالی رو دیدیم بادمجون به دست بودن که ؟؟؟؟ :)

آقا دعا کنید ذوب آهن رو بزنیم از حاشیه خارج بشیم .... اوضاع حریف بدجوری آفتابیه .... خدا کنه که بتونیم ذوب آهن رو بزنیم ...

اکبرپور که نیست .... مجیدی هم که نیست .... طالب لو هم که گویا نمیرسه به بازی ..... بیک زاده هم که (البته خدا رو شکر) نیست ..... کی هست ؟؟؟؟ :cool:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آقا دعا کنید ذوب آهن رو بزنیم از حاشیه خارج بشیم .... اوضاع حریف بدجوری آفتابیه .... خدا کنه که بتونیم ذوب آهن رو بزنیم ...

اکبرپور که نیست .... مجیدی هم که نیست .... طالب لو هم که گویا نمیرسه به بازی ..... بیک زاده هم که (البته خدا رو شکر) نیست ..... کی هست ؟؟؟؟ :cool:

اونم تو این بازی به این مهمی :hmm: به شدت به این سه امتیاز نیاز داریم !!! تو این چند هفته اگه اینقدر مفت امتیاز از دست نمیدادن الان....

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
طالب لو هم که گویا نمیرسه به بازی ..... بیک زاده هم که (البته خدا رو شکر) نیست ..... کی هست ؟؟؟؟ :cool:

طالبلو به خاطر سرماخوردگی نیست؟ خدا کنه انفولانزا خوکی نباشه :دی
بیگ زاده کجاست؟ باز باید این کوشکی رو تحمل کنیم اون کنار

البته یوسفی می اد

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
عذرخواهي اكبرپور؛ حرف‌هايم عجولانه بود

آخرين وضعيت مصدومان استقلال

در اردوي استقلال وحيد طالب‌لو نيز با سرماخوردگي و هاشم‌بيك‌زاده با مصدوميت جزئي مواجه‌اند كه اين دو نفر تيم را در سفر به اصفهان همراهي كردند اما وضعيت نهايي اين دو بازيكن ظهر فردا پس از معاينات نهايي پزشكي مشخص خواهد شد

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
دوباره شکست http://img2.************/files/uqkq5aelj90cesdc9n7w.gif

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
خیلی خوب بازی کردیم ولی ...

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
15 دقیقه ی آخر اگر تیم خونسریش رو حفظ میکرد به راحتی دوتا گل میتونستیم بزنیم ، ذوب آهن بخاطر دوندگیهای بسیار زیاد نیمه ی اول، کاملا تحلیل رفته بود!

سید صالحی خیلی ضعیف بازی کرد
nea.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بازیم باختیم .... 15 دقیقه ی آخر بازی رو فقط تونستم ببینم ....

ای خدا ... چیکار کنم ؟؟؟؟؟

اختلافشون بامون شد 1 امتیاز ....

البته اگه بتونیم دو تا بازی بعد که توی تهرانم هستن با شاهین و راه آهن و پیکان رو ببریم مطمئنا صدرنشین میشیم و اختلافمون رو هم زیاد میکنیم ( خیلی خوشبینم نه؟)

به نظرم تیم احتیاج به یه شوک داره که از این حالت خلسه (درست نوشتم؟) بیاد بیرون ...

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
من جدا دلم روشنه..;)
این مسائل مخصوصا واسه تیمی که چندین هفته صدر نشینه پیش میاد
فقط امیدوارم یکی پیدا شه که بتونه تیم رو جمع کنه
مخصوصا تو این شرایط که کس و نا کس می خوان زهرشون رو به تیم وارد کنن

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حیف شد باختیم واقعا نیمه دوم استقلال سوار بازی بود فقط گل نزدیم...
دیگه گذشته.حالا ایشالا بازی خونگی رو میبریم وضع تیم بهتر میشه

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
حیف شد باختیم واقعا نیمه دوم استقلال سوار بازی بود فقط گل نزدیم...
دیگه گذشته.حالا ایشالا بازی خونگی رو میبریم وضع تیم بهتر میشه

من شک ندارم که استقلال صدر جدول رو پس می گیره
اما خودمونیم تو این کل کل امیر خان و واعظ پوز مدیر عامل داره زده می شه ها:wacko:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
من جدا دلم روشنه..;)
این مسائل مخصوصا واسه تیمی که چندین هفته صدر نشینه پیش میاد

دقیقا ! تایید میشه

به خصوص با اینکه تیم قشنگ بازی کرد و باخت این عیبی نداره فوتباله. نه مثل تیمهای دیگه که بد بازی می کنند و بازی دست حریفه و با شانس امتیاز میگیرن !!

اتفاقا تا پایان نیم فصل نسبتا بازیهای اسون پیش رومونه و دوباره میریم صدر شک نکنید.

فقط امیدوارم جباری هر چه زودتر تو نیم فصل دوم به تیم ملحق شه نبودش حس میشه.با اومدن جباری هافبکمون فوق العاده میشه.

پ.ن: چرا کاظمی همیشه اینجوری بازی نمیکنه؟ خیلی وقت بود همچین بازی ازش ندیده بودیم.امروز شده بود خود حسین کاظمی ! و دیگه اینکه این رحمتی رو اعصابه نه؟!

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
دقیقا ! تایید میشه

به خصوص با اینکه تیم قشنگ بازی کرد و باخت این عیبی نداره فوتباله. نه مثل تیمهای دیگه که بد بازی می کنند و بازی دست حریفه و با شانس امتیاز میگیرن !!

اتفاقا تا پایان نیم فصل نسبتا بازیهای اسون پیش رومونه و دوباره میریم صدر شک نکنید.

فقط امیدوارم جباری هر چه زودتر تو نیم فصل دوم به تیم ملحق شه نبودش حس میشه.با اومدن جباری هافبکمون فوق العاده میشه.

پ.ن: چرا کاظمی همیشه اینجوری بازی نمیکنه؟ خیلی وقت بود همچین بازی ازش ندیده بودیم.امروز شده بود خود حسین کاظمی ! و دیگه اینکه این رحمتی رو اعصابه نه؟!

می دونی یه نکته ای که من هر فصل بهش نگاه می کنم اینه که آخر فصل با چه تیمایی بازی داریم و اگه اون آخر با یه تیمی شونه به شونه حرکت کردیم اوضاع چطور خواهد بود
این فصل از اون فصل هاست که اوضاع بدک نیس (البته نه خیلی)
آخرین بازی فصل با پیکانه؛ قبلش راه آهن؛ قبلشم شاهین..
می شه امیدوار بود

من که دیگه رو جباری حساب نمی کنم (یعنی تیم باید بی خیالش باشه، اصلا نمی شه روش حساب کرد)
حسین کاظمی هم کلا عشق است:cool:

mehraboni

Registered User
لایک‌ها
0
اون دفعه که مارو کسی تحویل نگرفت دی:
ببینیم اندفعه چی میشه مثل اینکه از تازه واردا خوشتون نمیاد:lol:

خوب باختیم :(
در حالی که مخصوصا نیمه دوم خوب بازی کردیم ...خوب حیف شد آره افت کردن یه امر عادیه مگه پیکان نیست یا حتی همین ذوب آهن دوباره به اوج برمیگردیم بازی بعد نباید آسون بگیریم انشا...میبریم

امتیازای جدول دیدن مادر جان:wacko: چقدر نزدیکه :wacko:

کاظمی خوب بود حیف فقط گل نزد
بازهم به آینده امیدواریم حداقل از خیلیااااااااااا بهتر بازی میکنیم:D

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
متاسفانه نیمه اول یه گل روی اشتباه مدافعا خوردیم. بعدش هم که ذوب فقط ضد حمله میکرد. این رحمتی بودنش کلی مایه دردسره. البته نباید از حق گزشت که بازیکن نداشتیم. نه فرهاد بود نه بیگ زاده. صادقی هم نبود دفاع کلا تعطیل بود. هر توپی اومد زدم تو سر خودم که وای گل خوردیم. این کوشکی هم که من تا وقتی تعویض شد اصلا نفهمیدم توی بازی هست :دی
یوسفی باید بین دو نیمه می اومد.
رینالدو هم کم کم داره روی دور می افته. بازیکن خوبیه. جانو واریو و خسرو هم اصلا روی فرم نبودن. کلا روی تیمی که اینقدر دفاعی بازی میکنه شوت از راه دور و سانتر بهترین راهه که استقلال متاسفانه شوتهاش رو هم همش با اینکه در چارچوب بود یا گلر میگرفت یا دیرک.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
اون دفعه که مارو کسی تحویل نگرفت دی:
ببینیم اندفعه چی میشه مثل اینکه از تازه واردا خوشتون نمیاد:lol:

D

دوست عزیز سلام
ورودتون به تالار ورزش خصوصا فوتبال رو خوشامد میگم و امیدوارم در کنار دوستان استقلالی اوقات خوشی در این تاپیک داشته باشید. شاد و پیروز باشید

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

منم به mehraboni عزیز خوش آمد می گم.

استقلال بد بازی نکرد رینالدو یکی از شوت هاش معرکه بود یه جا می تونست گل بزنه که توپ رو به آسمون کوبید ولی خوب برای بازیکنی که دومین بازیش رو انجام می ده خیلی خوب بود.
می شد نیمه دوم اکبر پور رو آورد تو ولی متاسفانه ...........

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا