• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پدر جانوآریو: روز قهرمانی استقلال فراموش ناشدنی است

d35162c5-116d-4cf0-95f7-ac97404607a6.jpg

فابیو جانوآریو از فرصت کوتاه تعطیلات استفاده کرد تا سری به خانواده اش در برزیل بزند.

بازگشت به برزیل و دیدار فابیو با پدرش در شهر لوندرینا(شهری در شمال برزیل و در حوالی 140 کیلومتری مرز آرژانتین) بهانه ای بود که گفت و گوی کوتاهی با جورج جانوآریو داشته باشیم.

گفت و گوی اختصاصی سایت استقلال را با پدری که به پسرش افتخار می کند، بخوانید؛

بازی های استقلال را دنبال می کنید؟

- بله همه بازیها را دنبال می کنم؛ همیشه لحظه به لحظه از اینترنت پیگیر روند بازیهای استقلال هستم و از اتفاقات بازی ها خبردار می شوم.

چند سایت می شناسم که بصورت آنلاین و زنده دقیقه به دقیقه بازی را خبر میدهند، از طریق آنها از نتیجه مطلع می شوم و از طریق سایت شما (http://www.fcesteghlal.ir)هم عکس ها و تصاویر بازیها را می بینم.

از قهرمانی سال گذشته استقلال و بازی آخر که فابیو گلزنی کرد خاطره ای دارید؟

- مگر می شود نداشته باشم! آن مسابقه همیشه در ذهن من است.چون در منزل ما قاب عکس های زیادی از آن بازی و لحظات قهرمانی هست. حتی در ورودی خانه ما چند عکس از فابیو و استقلال قهرمان ایران نظر همه را به خود جلب می کند!

روز قهرمانی استقلال برای خود فابیو و همه خانواده ی ما فوق العاده و فراموش ناشدنی است.

وقتی با فابیو هستید چه توصیه ی پدرانه ای به او می کنید؟

- همیشه از او خواستم به راهی که برای خود انتخاب کرده ادامه بدهد. او یک پسر خوب و فوق العاده، یک دوست خوب و یک همدم عالی است. همیشه به او توصیه می کنم متواضع باشد و دوستانه برخورد کند. و بالاتر از همه چیز به خودش ایمان داشته باشد و با اعتماد به نفس قدم بردارد که به این ترتیب همیشه یک برنده خواهد بود.

دوست دارید به ایران سفر کنید؟

- من زمستان سال 2007 در ایران بودم. به تهران،اهواز، یزد و نقاط دیگری در ایران سفر کردم و واقعا لذت بردم. امیدوارم دوباره این فرصت برایم مهیا شود و به کشور شما بیایم.

و حرف ناگفته؟

- از شما بابت این گفت و گو تشکر می کنم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خسرو دیروز بازی کرد ..... سرحال نشون داد .... یه شوت 40 متری هم زد که بدظانسی آورد و توپ توی دیرک خورد .... ولی از اینکه دوباره شرایط بازی رو پیدا کرده خوشحالم .... ایشالا بازی این هفته مقابل پیکان برنده باشیم ....

amk

Registered User
لایک‌ها
9
جان واریو: تأخیرم عمدى نبود !

فابیو جان واریو، بازیکن برزیلى استقلال وارد اردوى آبى پوشان در کیش شد.وى در مورد تاخیرش گفت: طبق بلیتى که براى من از طریق باشگاه تهیه شده بود به سائوپائولو رفتم و از آنجا براى سفر به شهر خودم باید بلیت تهیه مى کردم.وى افزود: به دلیل پر بودن پروازها موفق نشدم به موقع بلیت برگشت از زادگاهم به سائوپائولو را تهیه کنم و به همین دلیل ناخواسته تأخیر کردم.وى در توضیح به سرمربى استقلال در مورد طولانى شدن غیبتش افزود: در این مدت ۵ جلسه تمرین کردم و زیر نظر یک مربى بدنساز حرفه اى که از دوستان نزدیکم در برزیل است کار مى کردم تا آمادگى بدنم حفظ شود. فابیو در پایان گفت: اصلا دوست ندارم که فکر کنند همچون اول فصل من باز هم تاخیر کردم و واقعا عمدى در این کار نبوده است.

مولر پیدا نمى شود
استقلالى ها موفق به پیدا کردن روته مولر در پیونگ یانگ نشده اند. این مربى که جهت تدریس کلاس هاى مربیگرى به کره شمالى سفر کرده، تلفن همراه خود را خاموش کرده تا همین مسأله سبب دور از دسترس بودن وى شود. آنها حتى نمى دانند روته چه زمانى به کیش مى رسد تا همین مسأله سبب بلاتکلیفى حضور مولر در اردوى کیش باشد. با این حال به نظر نمى رسد این مربى در جزیره بتواند حضور پیدا کند تا با بازگشت استقلال از کیش به جمع آبى ها بپیوندد.
جان واریو با همسرش به اردوى استقلال پیوست
بالاخره فابیو جان واریو خود را به اردوى کیش رساند. این بازیکن که در تعطیلات نیم فصل به برزیل سفر کرده بود با ۳ ، ۴ روز تأخیر خود را به جزیره رساند البته جان واریو ترجیح داد همسر خود را هم به اردو ببرد تا در این چند روز تنها نباشد. هزینه اقامت همسر جان واریو در کیش برعهده خود این بازیکن است.
رینالدو رفتنى نیست
رینالدو قرار نیست در جزیره کیش حاضر شود. اگر چه صحبت از این به میان آمده بود که این بازیکن در اواسط اردو به جمع آبى ها مى پیوندد اما دکتر نوروزى اجازه رفتن رینالدو به کیش را صادر نکرد و از این بازیکن خواست تا همچنان در تهران به انجام فیزیوتراپى بپردازد. با بازگشت استقلال از کیش، رینالدو در تمرینات تیمش حاضر مى شود. رینالدو به احتمال، از غایبان استقلال در بازى با پیکان است.
سرماخوردگى یوسفى رفع شد
محسن یوسفى بالاخره سرماخوردگى اش رفع شد تا با صحت وسلامتى بتواند در تمرینات استقلال حاضر شود. این بازیکن پس از تزریق آمپول وسرم به شرایط ایده آل رسید تا بدون هیچ مشکلى با استقلال مشغول به تمرین شود. از آنجا که یوسفى در اواخر نیم فصل اول براى استقلال بازى کرد، نیاز به انجام تمرینات ویژه بدنسازى دارد تا به همین دلیل کرافت برنامه هاى اختصاصى را براى او در نظر بگیرد.
مرفاوى، پیشنهاد قلعه نویى را براى بازى دوستانه رد کرد
امیر قلعه نویى تمایل زیادى داشت که با استقلال قبل از هفته هجدهم رقابت هاى لیگ دیدارى داشته باشد. برپایى اردوى همزمان آبى ها و سپاهانى ها در کیش سبب شد تا اصفهانى ها از این فرصت استفاده کرده و به استقلال پیشنهاد بازى دوستانه در جزیره را بدهند اما صمد مرفاوى این درخواست را نپذیرفت. مرفاوى گفت چون نیمى از بازیکنان اصلى استقلال در این اردو حضور ندارند و تیمش تمرینات بدنسازى را دنبال مى کند صلاح نیست که این بازى انجام بگیرد و بهتر است ۲ تیم در همان هفته هجدهم رقابت هاى لیگ رو در روى هم قرار بگیرند.
شایعه
کتک کارى عنایتى و سیدصالحى در اردوى استقلال شایعه اى بود که حتى سبب خنده آبى ها هم شد. آنها از اینکه چطور این شایعه به تهران رسیده بود متعجب زده شدند و کلى آن را سوژه قرار دادند.
مباشرى جا ماند
مسئول پشتیبانى و امور مالى استقلال نتوانست در کیش حاضر شود. هادى مباشرى در حالى که دیروز بلیت سفر به جزیره را در دست داشت به دلیل مشکلات مالى استقلال و رسیدگى به آن، به ناچار در تهران ماند و قید سفر به کیش را زد.
مرفاوى: براى خرید عجله نکنید
صمد مرفاوى از شاگردانش خواست تمام فکر و ذکر خود را معطوف به انجام تمرین کنند و فعلاً قید رفتن به مراکز تجارى و خرید کیش را بزنند. سرمربى استقلال طى صحبتى که با شاگردانش داشت گفت: هنوز وقت براى خرید زیاد است و شما اول باید در تمرین آماده حاضر شوید و بدون حاشیه انگیزه تان را براى نیم فصل دوم بالا ببرید، بنابراین براى خرید عجله نکنید و ما جمعه و شنبه به شما فرصت خرید مى دهیم تا اردوى استقلال فقط با سختگیرى همراه نباشد. پس از صحبت هاى مرفاوى بازیکنان قول دادند که بدون اجازه سرمربى به خرید سوغاتى نپردازند.
مجیدى به جاى کیش به دوبى رفت
فرهاد مجیدى به دلیل مصدومیتى که نصیبش شد اردوى تیم ملى را از دست داد و از رفتن به کیش هم باز ماند البته کاپیتان استقلال وقتى دید نمى تواند به دلیل مصدومیت تمرین کند، ترجیح داد یکى، دو روزى به دوبى سفر کند تا استراحت در تعطیلات نیم فصل را اینگونه از دست ندهد.
پیانو، سرگرمى استقلالى ها
بازیکنان استقلال هر شب در لابى هتل جمع مى شوند و به گوش دادن پیانو مى پردازند. از آنجا که نواختن پیانو در لابى به صورت زنده اجرا مى شود بازیکنان استقلال علاقه خاصى نسبت به این هنر دارند و با ذوق ومیل زیادى در لابى حاضر مى شوند تا یکى، دو ساعت از اوقات فراغت خود را اینگونه سپرى کنند.
۲ ساعت اجازه خروج داده شد
بازیکنان استقلال برخلاف دیگر اردوهاى گذشته این تیم در قرنطینه نیستند و هر شب فرصت بیرون رفتن از هتل را پیدا مى کنند. آنها سه شنبه شب هم ۲ ساعت مجوز بیرون رفتن از هتل را گرفتند و در مراکز تفریحى و گردشى کیش حاضر شدند. مرفاوى به شاگردانش تأکید کرده بود که در ساعت ۲۲ و۳۰ دقیقه به هتل برگردند و آنها هم دقیقاً به حرف سرمربى خود گوش کردند و رأس ساعت در هتل ارم حاضر شدند تا جاى دلخورى چندانى باقى نماند.
شهردارى کیش به دیدار استقلالى ها رفت
حضور آبى هاى پایتخت در کیش سبب دیدار مسئولان این جزیره با مرفاوى و شاگردانش شد. شهردار کیش و رئیس مناطق آزاد این جزیره دقایقى در کنار استقلالى ها حاضر شدند و ضمن خوشامد گویى به آنها ابراز امیدوارى کردند که آبى ها با خاطره اى خوش جزیره را ترک کنند.
تمرین صبح تعطیل بود
برگزارى بازى دوستانه استقلال مقابل آریا گسترش کیش، سبب لغو تمرین صبح آبى ها شد. آنها بر خلاف روزهاى گذشته، صبح تمرین نکردند و از انجام تمرینات بدنسازى معاف شدند.
گرفتگى عضلات پا
انجام تمرینات پرفشار بدنسازى براى استقلالى ها سبب گرفتگى عضلات پاى چند تن از بازیکنان این تیم شد تا براى رفع این مشکل ماساژور استقلال دست به کار شود. تمرینات استقلال در کیش پرفشار دنبال مى شود و آنها سعى دارند با انجام این تمرینات فشرده خود را براى نیم فصل دوم، آماده راهى میادین کنند.
بصیرت به اردوى استقلال رفت
سرپرست سپاهان هم در اردوى استقلال حاضر شد. مجید بصیرت دقایقى با کادر فنى استقلال به صحبت پرداخت و پس از گفت وگو با مرفاوى و دستیارانش هتل ارم را ترک کرد.
تحریم روزنامه خوانى
بازیکنان استقلال زیاد حق مطالعه روزنامه در هتل را ندارند تا اینگونه بیشتر به دنبال دورى از حاشیه و حفظ آرامش باشند. این تحریم استقلالى ها در نوع خودش حرکتى تازه است که البته فقط در اردوى این تیم سپرى مى شود وآبى ها با بازگشت به تهران مى توانند دوباره روزنامه بخوانند.
سپاهان بعد از استقلال
ساعات تمرین استقلال بعد از سپاهان دنبال مى شود و آنها بیشتر متمایل هستند که در ورزشگاه با هم برخوردى نداشته باشند البته در این بین گاهى ۲ طرف تقابل هاى کوتاهى با هم دارند که بیشتر مربوط به رو در رویى بازیکنان با هم مى شود.
بینى سیدصالحى شکست
سیدمهدى سیدصالحى در بازى دوستانه دیروز استقلال، دچار مصدومیت از ناحیه بینى شد. وى در برخوردى که در اوایل بازى با یکى از بازیکنان تیم آریا گسترش داشت، از ناحیه بینى دچار شکستگى شد تا به همین دلیل راهى بیمارستان هم شود. میزان آسیب دیدگى این بازیکن امروز مشخص مى شود

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
استقلال برنده ديدار تداركاتي

تيم فوتبال استقلال عصر امروز در يك ديدار دوستانه برابر تيم آرياناگستر كيش به پيروزي دو بر يك دست يافت.

به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال، در اين ديدار كه در ورزشگاه المپيك كيش برگزار ‌شد، استقلال با گل‌هاي رضا عنايتي در دقيقه 43 و حنيف‌عمران‌زاده در دقيقه 68 در مقابل تك‌گل دقيقه 73 آريانا‌ به برتري رسيد.

در دقيقه 15 اين بازي سيدصالحي در برخورد با مدافع آريانا دچار شكستگي بيني شد و از زمين خارج و از اين دقيقه محسن يوسفي به جاي او وارد زمين شد.

در دقيقه 42 بازي رضا عنايتي با استفاده از تجربه خود توپي را از مدافعين ربود و با ضربه‌اي دقيق گل اول بازي و استقلال را به ثمر رساند.

در ابتداي نيمه دوم اولين موقعيت اين بازي نصيب تيم آرياناگستر شد كه ضربه كاشته پشت 18 قدم اين تيم بعد از عبور از خط دفاعي استقلال توسط محمد‌محمدي به بيرون فرستاده شد.

در دقيقه 59 محسن يوسفي توپ ارسالي از جناح چپ را در موقعيت تك به تك بيرون زد.

در دقيقه 62 رضا عنايتي در شرايطي مشابه با يوسفي با ضربه‌ قيچي برگردان توپ را به تير مخالف دروازه زد كه حاصل آن لرزيدن ستون دروازه حريف بود.

در اين فاصله تيم آريانا نيز صاحب دو موقعيت شد كه هر دو بار با هوشياري مدافعان استقلال بي‌نتيجه ماند.

در دقيقه 64 سياوش‌اكبرپور به دليل خطا روي بازيكن حريف كارت زرد دريافت كرد.

در دقيقه 68 بازي حنيف عمران‌زاده با پروازي بلند كرنر ارسالي از جناح راست را با ضربه سر وارد دروازه حريف كرد و استقلال را به دومين گل خود در اين بازي رساند.

در دقيقه 73 تيم آريانا روي غفلت مدافعان استقلال از فرصت ضدحمله به دست آمده استفاده كرد و سيدسجاد احمدي اختلاف را به يك گل رساند.

در دقيقه 74 مهرشادمومني به جاي مهران نورافكن در تركيب استقلال قرار گرفت.

در دقيقه 78 نيز فرزاد مجيدي با شماره 7 برادرش فرهاد و به جاي پژمان منتظري به ميدان رفت.

در دقيقه 90مشاجره لفظي ميان هافبك چپ تيم آريانا و رضا عنايتي پيش آمد كه منجر به اخراج عنايتي از بازي شد.

تيم استقلال در مجموع با وجود خستگي ناشي از تمرينات بدنسازي بازي منظم و قابل قبولي را ارائه داد و به ويژه در نيمه دوم كنترل بازي را به طور كامل در اختيار داشت.

تيم فوتبال آرياناگستر با بهره‌گيري از بازيكنان جوان و ارائه يك فوتبال فيزيكي اما با برنامه حريف تداركاتي قابل توجهي براي استقلال بود.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
مرسی از اخبار بروبچز .. !!
این یوسفی .. !! باز اومد توپ گل نکنه .. !! این منو سکته میده ..

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مرسی از اخبار بروبچز .. !!
این یوسفی .. !! باز اومد توپ گل نکنه .. !! این منو سکته میده ..
من نمیدونم چرا هر چی با خودم کلنجار میرم نمیتونم وجود یوسفی و بیک زاده و امیر آبادی رو توی استقلال تحمل کنم ؟

میگم این آریانا هم تیم بوده که استقلال ازش گل خورده ؟

Last edited by a moderator:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان استقلالی بشتابن که در این مکان دارن شمارش آرا میکنن تا ببینن استقلالیا بیشترن یا پرسپولیسیا .....

بشتابین که تیمتون نباید کم بیاره :cool:

http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=15112

عزیز جان یه نیگا هم به تاریخش مینداختی خوب بید .....

البته جالب توجه هست که آراء استقلالیا توی همین تعداد کم هم از پرسپولیسیا بیشتره .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دوستان استقلالی بشتابن که در این مکان دارن شمارش آرا میکنن تا ببینن استقلالیا بیشترن یا پرسپولیسیا .....

بشتابین که تیمتون نباید کم بیاره :cool:

http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=15112

جالبه که اگه به نتیجه رای گیری نگاه کنید، ehsan ادمین اول فروم هم استقلالی می باشند. :دی
فکر کنم بشه این رو ازش بعضی موقع ها استفاده کرد برای ترسوندن اون وری ها! لوووول
gigglesmile.gif

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
محمدي: اين بهترين اردوي عمرم بود

محمدمحمدي، سنگربان شايسته تيم فوتبال استقلال در جريان اردوي كيش يكي از آماده‌ترين‌ها بود.

وي در مورد اردو گفت: فكر مي‌كنم بعد از چند روز استراحت و تعطيلات خوبي كه داشتيم اين اردو لازم بود. همه چيز به خوبي پيش مي‌رفت. صبح و بعدازظهر تمرين مي‌كرديم شرايط بدني خيلي خوبي دارم و اميدوارم با اين شرايط در نيم فصل دوم نتايج خوبي بگيريم. محمدي در مورد برخي مطالب واهي و شيطنت‌هايي كه در مورد اين بازيكن و وضعيت نهايي وي مطرح شده افزود: اين شيطنت‌ها از اول فصل هم بوده و من به آنها بي‌توجهم. بحمدا... احساس مي‌كنم در طول عمر فوتبالم هرگز تا اين اندازه آماده نبوده‌ام.

الان هم با تجربه‌ام و در آمادگي كامل بدني هستم كه اين شرايط آرماني فكر مي‌كنم اين بهترين اردو بود و مربيانم راضي بودند.

ديگر برايم مهم نيست كه برخي روزنامه‌ها در مورد من چه مي‌نويسند مهم اين است كه من چطور كار كنم و مربيانم از من راضي باشند.

سنگربان استقلال در پايان گفت:در نيم فصل دوم ليگ قهرمانان آسيا را پيش‌رو داريم و لازمه موفقيت در آن مسابقات حضور پرقدرت در رقابت‌هاي ديگر است و انشاا... در نيم‌فصل دوم يك تيم خوب و پرقدرت خواهيم شد كه در آسيا هم مدعي است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آخرين تمرين در جزيره كيش

تيم استقلال عصر امروز آخرين تمرين خود را در جزيره كيش برگزار كرد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، تمرين روز آخر استقلالي‌ها سبك‌تر از روزهاي گذشته و بانشاط بيشتري دنبال شد. كار با توپ،‌فوتبال تحت فشار و بازي دو تيم بنفش و نارنجي مهمترين بخش اين تمرين بود.

اين تمرين در حالي در زمين شماره 2 ورزشگاه المپيك كيش برگزار شد كه هواي جزيره از روزهاي قبل نسبتا خنك تر است.

میگم اگه خدا بخواد فکر کنم نیم فصل دوم خیلی بهتر از نیم فصل اول باشیم .... کلا مثل اینکه اردوی خوبی رو پشت سر گذاشتن .... خسرو حیدری هم که مشکل مصدومیتش برطرف شده ..... جان واریو رو هم از همون ابتدای نیم فصل دوم (بر خلاف نیم فصل اول) داریم .... حنیف عمران زاده هم که میتونه دفاع رو قوی تر کنه .... امید رفت و برگشت هم که بر میگرده ..... برای جام باشگاه ها هم که مجتبی جباری میرسه ....

خدایا شکرت .... دیگه چی میخوایم ؟؟؟؟:)

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
10 گلزن برتر استقلال در تاريخ ليگ
سايت گل- ارش برهاني مهاجم ملي پوش استقلال در نيم فصل اول با به ثمر رساندن 8 گل بهترين گلزن ابي هاي پايتخت بود. برهاني طي سه فصل اخير با گلزني هاي پياپي خود به يکي از برترين گلزنان تاريخ استقلال در ليگ تبديل شده و تا شکستن رکورد صمد مرفاوي و غلامحسين مظلومي فاصله زيادي ندارد. سايت گل 10 گلزن برتر استقلال در تاريخ ليگ را معرفي مي کند:

1.رضا عنايتي(55 گل)

کاپيتان دوم استقلال در اين فصل از سال 82 تا 84 با زدن 52 گل در 82 بازي توانست رکورد بهترين گلزن استقلال در ليگ را به نام خود ثبت کند. عنايتي در فصل 84 با هت تريک مقابل ملوان رکورد 30 ساله مظلومي را شکست و برترين گلزن استقلال در ليگ شد. اين بازيکن در اين فصل نيز 3 گل زده است و در مجموع 98 بازي در ليگ براي استقلال 55 گل زده است. ميانگين گلزني عنايتي در هر بازي حدود 0.6 گل است. عنايتي در صورت حضور مستمر در استقلال مي توانست رکورد خود را به 100 گل نيز برساند.

2. غلامحسين مظلومي(40 گل)

سرپرست فعلي ابي هاي پايتخت از سال 54 تا 84 رکوردار گلزني براي اين تيم به شمار مي رفت. مظلومي طي 82 بازي در ليگ موفق به زدن 40 گل شد. مظلومي در فصل 52 و 53 دو بار موفق به کسب عنوان اقاي گلي شد. 10 گل او در فصل 53 تخت جمشيد نقش مهمي در اولين و تنها قهرماني استقلال در ليگ تخت جمشيد داشت.

3. صمد مرفاوي (38 گل)

سرمربي کنوني تيم استقلال از سال 68 تا 76 براي اين تيم در ليگ به ميدان رفت و طي 88 بازي موفق به زدن 38 گل شد. البته مرفاوي مدتي را در کشاورز و مدتي نيز در کويت و سنگاپور بازي کرد. وي در اولين فصل حضور در استقلال در ليگ قدس سال 68 براي اين تيم 13 گل زد و دومين گلزن برتر فصل پس از محمد احمدزاده شد. مرفاوي در همين فصل زننده گل قهرماني استقلال در بازي فينال مقابل پرسپوليس بود.

4. آرش برهاني (37 گل)

اقاي گل فصل گذشته ليگ برتر در اولين سال حضورش در استقلال نا اميد کننده ظاهر شد، اما در فصل قبل 21 گل زد و نقش مهمي در قهرماني استقلال داشت. برهاني تاکنون طي 76 بازي براي استقلال در ليگ برتر موفق به زدن 37 گل شده است و تا پايان فصل به رتبه دوم گلزنان استقلال در تاريخ ليگ صعود خواهد کرد.

5. سياوش اکبرپور(36 گل)

مهاجم نيمکت نشين استقلال در اين فصل فقط موفق به زدن يک گل شده است که اين گل را در بازي با ابومسلم به ثمر رساند. اکبرپور اولين گل خود براي استقلال را نيز در فصل 83 به ابومسلم زد و تاکنون 115 بازي 36 گل به ثمر رسانده است. اين بازيکن در فصل 83-84 زوج موفقي را با عنايتي تشکيل داده بود که منجر به قهرماني استقلال و اقاي گلي عنايتي شد.

6. علي سامره (32 گل)

علي سامره در فصل 79 به استقلال پيوست و در اولين سال حضورش در اين تيم با زدن 13 گل دومين گلزن برتر ليگ شد. سامره در 77 بازي موفق به زدن 32 گل براي استقلال شد و در اواسط فصل 83 بود که به دليل نيمکت نشيني هاي مداوم و اختلاف سليقه با امير قلعه نوعي راهي فوتبال امارات شد. اين بازيکن در ليگ امارات نيز يکي از گلزنان برتر بود و در اين فصل نيز پس از بازگشت به ايران اکنون در تيم مس کرمان بازي مي کند.

7. فرهاد مجيدي(31 گل)

کاپيتان و باسابقه ترين بازيکن حال حاضر استقلال در 118 بازي که تاکنون براي استقلال در ليگ انجام داده ، 31 گل نيز به ثمر رسانده است. فرهاد مجيدي زماني اولين گل خود را به ثمر رساند که صمد مرفاوي در حال خداحافظي از اين تيم بود. مجيدي بيشتر دوران فوتبال خود را در ليگ امارات سپري کرد و يکي از بهترين گلزنان امارات در دهه اخير بود. اين بازيکن در داربي اين فصل بالاخره موفق به گلزني مقابل پرسپوليس نيز شد.

8. هادي نراقي (29 گل)

مهاجم ريز نقش ابي پوشان در دهه پنجاه طي 106 بازي 29 گل براي اين تيم به ثمر رساند. نراقي که سابقه قهرماني اسيا با تيم ملي جوانان را نيز دارد، اولين بار در فصل 52 تخت جمشيد مقابل بانک ملي گلزني کرد. بهترين رکورد وي نيز 9 گل در يک فصل بود که در فصل 56 ان را ثبت کرد.

9. علي جباري(28 گل)

کاپيتان و ستاره استقلال در اواخر دهه چهل يکي از برترين گلزنان تاريخ باشگاه استقلال است. جباري فقط در 5 فصل ليگ استقلال را همراهي کرد و در 80 بازي موفق به زدن 28 گل شد. بهترين عملکرد او در يک فصل زدن 10 گل بود که در سال 1350 رقم خورد. در فصل 53 که استقلال با کاپيتاني اين بازيکن قهرمان ليگ تخت جمشيد شد، جباري 5 گل براي استقلال به ثمر رساند. کاپيتان اسبق استقلالي ها اخرين گل خود را مقابل ملوان در فصل 54 به ثمر رساند و پس از ان راهي تيم راه اهن شد.

10. ادموند اختر(26 گل)

مهاجم ارمني استقلال در دهه هفتاد، از سال 73 تا 76 طي چهار فصل 75 بار براي اين تيم به ميدان رفت و موفق به زدن 26 گل شد. اختر در اولين فصل حضورش در استقلال 10 گل زد و البته گل او به پرسپوليس در بازي نيمه نهايي ليگ نيز جنجال به پا کرد! در دومين فصل 11 گل زد و در فصل 75 نيز فقط 5 گل به ثمر رساند. ادموند اختر در اخرين فصل حضورش در استقلال موفق به گلزني نشد.

منبع:گل

amk

Registered User
لایک‌ها
9
کیانوش رحمتى: باید پیکان و سپاهان را ببریم

کیانوش رحمتى هافبک دفاعى استقلال معتقد است که این تیم بعد از پشت سر گذاشتن یک اردوى مفید در جزیره کیش با آمادگى بیشتر نیم فصل دوم را آغاز خواهد کرد.

کیانوش رحمتى هافبک دفاعى استقلال معتقد است که این تیم بعد از پشت سر گذاشتن یک اردوى مفید در جزیره کیش با آمادگى بیشتر نیم فصل دوم را آغاز خواهد کرد. وى در مورد اردوى استقلال گفت: اردوى بسیار خوبى بود و در جزیره کیش بیشتر تمرینات بدنسازى و استقامتى انجام دادیم. تمرینات تاکتیکى هم در تهران برگزار مى شود و بطور حتم با آمادگى کامل واردبازى ها خواهیم شد. رحمتى در ادامه حرف هایش تاکید کرد: هرچند صدر جدول را از دست دادیم اما دوباره مى توانیم آن را به دست آوریم. ما ۲ بازى سخت باپیکان و سپاهان داریم و براى بازگشت به صدر جدول تحت هر شرایطى باید این ۲ تیم را شکست دهیم.رحمتى که در تمرینات استقلال دچار آسیب دیدگى شده است در مورد وضعیتش گفت: مشکل خاصى نیست. فقط چند روز باید زیرنظر دکتر نوروزى تمرینات ویژه اى را انجام دهم چراکه به زانویم فشار آمده و کمى باید استراحت کنم. هافبک استقلال در پایان حرف هایش تاکید کرد: در کیش خیلى خوب تمرین کردم و کاملا آماده هستم. امیدوارم که در نیم فصل دوم جزو بازیکنان ثابت استقلال باشم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
كاربران سايت استقلال فرهاد مجيدي،‌ آرش برهاني و وحيد طالب لو را به ترتيب به عنوان محبوب ترين بازيكنان استقلال برگزيدند.

مهلت شركت در نظرسنجي سايت رسمي باشگاه استقلال از كاربران اينترنت براي انتخاب محبوب ترين بازيكن استقلال به پايان رسيد و پس از 10 روز جمع آوري آرا فهرست محبوب ترين بازيكنان استقلال از ديد كاربران سايت اينترنتي WWW.FCESTEGHLAL.IR مشخص شد.

طي اين ده روز صدر جدول بارها دست به دست شد و در چند مقطع خسرو حيدري، فرهاد مجيدي و آرش برهاني به صدر صعود كردند.

فهرست نهايي 10 بازيكن محبوب تر استقلال در نيم فصل نخست ليگ برتر از نگاه كاربران اينترنتي به اين شرح است:

1-فرهاد مجيدي 8431 امتياز

2-آرش برهاني 7362

3-وحيد طالب لو 7349

4-خسرو حيدري 6643

5-حسين كاظمي 6468

6-فابيو جانوآريو 6444

7-اميرحسين صادقي 4826

8-سيد مهدي سيد صالحي 4662

9-پژمان منتظري 4210

10-اميد روانخواه 4021

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بغض حنيف تركيد

عمران‌زاده: شده‌ام آدم بد فوتبال ايران

با هزاران اميد با هزاران آرزو به نزديكي‌هاي پيراهن پرافتخار استقلال رسيده بود كه ناگهان دست‌هايي از آستين برخي‌ها بيرون آمد تا دست حنيف،‌اين جوان رعنا و بلندبالاي فوتبال ايران به پيراهن آبي استقلال كه روياي كودكي‌هايش بود نرسد.

هرچند حنيف سرانجام به آرزويش رسيد و پيراهن پرافتخار استقلال را بر تن خود ديد ولي گويي هنوز دستان نامرئي قصد رها كردن افكار پوچ و بي‌معني خود همانا آزار حنيف‌عمران‌زاده را ندارند و به همين جهت بود كه عمران‌زاده عصبي و دل‌نگران از مصاحبه مديرعامل سابق باشگاه پاس همدان به باشگاه آمد حنيف حرف‌هاي بسياري زد و بسياري را هم در نزد ما به امانت گذاشت، آنچه كه مسلم است اين جوان دلشكسته در آينده نيز حرف‌هايي را خواهد داشت كه همه چيز را به روز دادخواهي محول كرد و هم‌ اينك ماحصل گفت و شنود همكار ما با حنيف عمران‌زاده از نظر شما گراميان مي‌گذرد.

از بازگشت به فوتبال و اينكه بالاخره موفق شدي بي‌گناهي‌ات را ثابت كني چه احساسي داري؟

وقتي به فوتبال برگشتم خيلي خوشحال شدم و مي‌دانستم كه بي‌گناه هستم و كاري نكرده‌ام و تمامي اين قضايا پشت پرده‌اي بود كه برخي از آقايان شيطنت كردند.

در بازگشت به جمع استقلال فضاي استقلال را چگونه ديدي؟

من از اول تمرينات در كنار استقلال بودم و اعتقاد دارم كه هيچ تيمي استقلال نمي‌شود و فكر مي‌كنم هواداران هم در انتظار بودند كه حنيف را در تركيب استقلال ببينند و من تماي سعي و تلاش خودم را به كار خواهم برد تا هواداران را بتوانم با بازي‌هاي خوب خوشحال كنم.

از ميزان آمادگي‌ات بگو؟

من از اول فصل با استقلال بودم و حتي يك جلسه هم در تمرينات غيبت نكردم و اكنون خدا را شكر مي‌كنم كه در انتهاي نيم‌فصل دوباره در تركيب استقلال به ميدان رفتم..

اردوي كيش چطور بود؟

اردوي كيش خيلي خوب بود. صبح و بعدازظهر تمرين مي‌كرديم ولي در غياب چند بازيكن مصدوم و ملي‌پوش كار مقداري سخت بود.

فكر مي‌كني در بازي‌هاي برگشت در تركيب ثابت استقلال قرار بگيري؟

اين ديگر بستگي به نظر سرمربي تيم دارد. ولي من شخصاً اميدوارم اگر در تركيب استقلال قرار گرفتم با بازي‌هاي خوب بتوانم رضايت سرمربي،‌مديران و به ويژه هواداران استقلال را جلب كنم.

مي‌گويند مربيان قصد دارد از وجود تو در خط حمله استفاده كند، نظرت چيست؟

پست من دفاع است، ‌البته سابقه بازي در خط حمله را دارم كه فصل پيش هم در اواخر بازي‌هاي پاس معمولاً به خط حمله فرستاده مي‌شدم. البته بايد بگويم استقلال به اندازه كافي مهاجم دارد و نيازي به بازي من در خط حمله نيست.

آينده استقلال را چطور مي‌بيني؟

آينده استقلال روشن ا ست، استقلال با اين كادرفني و مديريت قوي مطمئن باشيد كه قهرمان ليگ خواهد شد و طلسم قهرماني پي‌درپي را استقلال خواهد شكست.

چه صحبتي با هواداران داري؟

به هواداران قول قهرماني مي‌دهم. فقط هواداران بايد صبور باشند چرا كه تا پايان ليگ راه زيادي مانده است. به هر حال هواداران بايد با صبوري از استقلال حمايت كنند.

اين قضيه مصاحبه مديرعامل سابق پاس همدان درباره تو چيست؟ مگر بي‌گناهي‌ات ثابت نشده است؟

راستش هر چه مي‌خواهم حرفي نزنم باز مي‌بينيم آقايان ساكت نمي شوند و همواره در پي آزار من هستند. به درستي نمي‌دانم اين آقايان از جان من چه مي‌خواهند. چند وقتي پيش طي تماسي كه با آنها داشتم مدعي شدند كه باعث محروميت من نشده‌اند و من هم باور كردم. بعد امروز كه مصاحبه شان را خواندم متوجه شدم كه حرف‌هايشان چقدر با هم فرق مي‌كند و مطمئن شدم كه اين آقا باعث محروميت من شده‌ است. ايشان مدعي شده‌اند كه پاس چهار بازيكن منشوري داشته‌اند. به واقع اين از ضعف مديريت اين آقا بوده است كه اين همه بازيكن منشوري داشته‌اند، خيلي دوست دارم آقاياني كه اين قبيل مصاحبه‌ها را مي‌گيرند از حراست سازمان تربيت‌بدني استان همدان و يا دادگستري همدان استعلام بگيرند كه حنيف چند تا پرونده داشته است و اصولاً با حراست سازمان اصلاً مكاتبه‌اي شده است ياخير، تنها اين آقا براي من به واقع براي ضمانت من يك جواز كسب مغازه را به دادگستري ارائه كردند كه 10ميليون بيشتر ارزش نداشت، تازه براي همين جواز 10 ميليوني هم براي من شرط و شروط گذاشته بودند كه قرادادم را تمديد كنم و متاسفانه به بهانه همين جواز وقتي كه قراردادم را با پاس تمديد نكردم، باعث محروميتم شدند. همين آقايان كه مدعي هستند ما حنيف را نمي‌خواستيم! سرمربي تيم و معاون باشگاه در چند نوبت در منزل برادرم با من مذاكره كردند و يك بار هم سرمربي تيم پاس و مدير روابط‌عمومي باشگاه در اتومبيل آقاي منصوريان مذاكره كردند و يك بار خود مديرعامل بنا به درخواست سرمربي تيم و معاون باشگاه با من مذاكره كردند. وقتي به توافق نرسيديم و وقتي خطاب به ايشان گفتم براي تسويه حساب كي مراجعه كنم؟ گفتند كه "ما نمي‌توانيم به شما برگه بدهيم"! علت را جويا شدم و پاسخ شنيدم كه "برو تسويه حسابت را از قاضي پرونده‌ات بگير!"

اصرار كردم اما گفتند: برو باشگاه تسويه حساب از قاضي بگير! به نظر شما تسويه حساب خواستن يك بازيكن به قاضي دادگستري ربط پيدا مي‌كند؟ در مجموع بايد بگويم آقايان در حق فوتبال من و پاس همدان و استقلال خيلي ستم كردند. اين آقا اين همه پيگير محروميت من بود اگر پيگير كار خودشان و وضعيت پاس بودند اكنون هم وضع پاس خوب بود و هم وضع مديرعامل آن.

اما گفته شده تو بازارگرمي كردي تا از استقلال بيشتر پول بگيري؟

اين حرف كاملا دروغ است. خودشان خيلي خوب مي‌دانستند كه من با استقلال داخلي بستم و از مبلغ قرارداد هم با خبر بودند و آن شخص كه ايشان مدعي شده‌اند اخراج كرده‌اند جناب‌ آقاي رمضاني بودند كه در چند نوبت براي فسخ قرارداد من با استقلال تلاش كردند كه موفق نشدند و بايد بگويم آقاي رمضاني خودشان جدا شدند.

پس از اين قضايا من يك بار به باشگاه پاس رفتم و خيلي تفاوت مي‌ديدم. فكر مي‌كنم مديرعامل جديد پاس و سرمربي اين تيم تا حدودي موفق عمل كرده‌اند كه قبلا اينگونه نبود. در مجموع فضاي باشگاه تغيير يافته و بچه‌ها همه شاد و خوشحال به نظر مي‌رسيدند و اكنون تيم درجه سومي به تيم حرفه‌اي و ليگ برتري تبديل شده است.

در انتها هر صحبت خاص و ناگفته‌اي داري بگو؟

اين آقايان با من به گونه‌اي رفتار كردند كه من "آدم بد" داستان شدم. به هر حال دنيا و آخرتي هم در كار هست و من اعتقاد دارم به روزي كه دادخواهان داد خواهند و من هم داد خودم را خواهم خواست.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

براي برگزاري ديدار دوستانه
پاناتينايكوس يونان به استقلال پيشنهاد داد

خبرگزاري فارس: باشگاه پاناتينايكوس يونان براي حضور در تهران و برگزاري يك ديدار دوستانه با قهرمان ايران اعلام آمادگي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال؛ نماينده رسمي باشگاه پاناتينايكوس با ارسال ايميلي اعلام آمادگي كرد اين تيم روز 29 دسامبر(8 دي) در تهران حضور يابد و در مصافي دوستانه رو در روي استقلال قهرمان ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران قرار گيرد. اين در حالي است كه استقلال روز 28 دسامبر (7دي) در شهر دبي به مصاف الوصل امارات خواهد رفت. با اين حال پيشنهاد طرف يوناني از سوي مسئولان باشگاه استقلال در دست بررسي است.
پاناتينايكوس سابقه 19 قهرماني در ليگ و 16 قهرماني در جام حذفي يونان را در كارنامه دارد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9

براي برگزاري ديدار دوستانه
پاناتينايكوس يونان به استقلال پيشنهاد داد

خبرگزاري فارس: باشگاه پاناتينايكوس يونان براي حضور در تهران و برگزاري يك ديدار دوستانه با قهرمان ايران اعلام آمادگي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال؛ نماينده رسمي باشگاه پاناتينايكوس با ارسال ايميلي اعلام آمادگي كرد اين تيم روز 29 دسامبر(8 دي) در تهران حضور يابد و در مصافي دوستانه رو در روي استقلال قهرمان ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران قرار گيرد. اين در حالي است كه استقلال روز 28 دسامبر (7دي) در شهر دبي به مصاف الوصل امارات خواهد رفت. با اين حال پيشنهاد طرف يوناني از سوي مسئولان باشگاه استقلال در دست بررسي است.
پاناتينايكوس سابقه 19 قهرماني در ليگ و 16 قهرماني در جام حذفي يونان را در كارنامه دارد.

پسر اگه خبر راست باشه خیلی خوبه ها ... این تیم خیلی تیمه با پرستیژیه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا