امروز گل دوم تقصیر صمد نبود که بعد از اون علیهش شعار دادن مرفاوی حیا کن
/QUOTE]
بیشتر باخت های استقلال تقصیر صمد نبوده ...
فقط اینو میدونم که صمد گناهش اینه که سادست !
امروز یک روزنامه نوشته بود :
حسن روشن : قلعه نویی باید بازیکنایش را هم با خودش میبرد ...
فکر کنم بهترین جمله ی ممکن هست ...
http://s79.eu.rapidbaz.com/get/_R5rN/Esteghlal_3-2_Sepasi_Loverboy.rar
بله
چه میکنه داش فرهاد. استقلالی اصل به این میگن. در مورد بازی نمیگم بهتره چون اونقدر سر نیمه دوم حرصمون دادن که حد نداره. برای اسیا جدا به یکی دوتا مهاجم فرز و ماهر نیاز داریم. اخ اگه این میداوودی بیاد عالی میشه. دفاع هم که کلا .....
میگم جای این گلرها غلامپور رو بزارن فکر نمیکنم گلی بخوریم. چه پرش هایی میکرد بعد از گل.
پ.ن : مصطفی توی پستهایی که موقع بازی میزنی یه مقدار رعایت کن یه وقت بنت میکنن :دی
بحث سیاسی رو بزارین کنار بروبچز .. هوا بدجور ابریه...فرهاد نیمه ی اول چنگی به دل نمیزد .... ولی نیمه ی دوم همه کاری کرد خدائیش ....
میگم مگه قراره واقعا این میداوودی بیادش ؟؟؟؟ شایعه درست میکنی ؟
ج.پ.ن (جواب پی نوشت :) : با رویش سبز جوانه ها چه میکنند ؟
(از طرف موسوی)
میگم مگه قراره واقعا این میداوودی بیادش ؟؟؟؟ شایعه درست میکنی ؟
قرار نیست اما خب قراره یه مهاجم بگیرن. میداوودی بیاد دوتا مهاجم (اکبرپور - عنایتی) رو بردارن. بهتر از این یکی میگیره دو تا میده :دیمیگم مگه قراره واقعا این میداوودی بیادش ؟؟؟؟ شایعه درست میکنی ؟
پیروزی هم مبارکتون باشه
سلام
این اولین پست من توی تاپیک شما باشه
اما خب نه می شد توی تاپیک خودمون بنویسم نه کل کل بود که اونجا بنویسم
دیشب یه مصاحبه از مرفاوی دیدم که بعد از بازی گفت من برای هیچکدوم اون بازیکنای محروم ( عنایتی اینا ) تقاضای بخشش نکردم و محرومیتشون کماکان برقراره و ...
خیلی خوشم اومد
و امیدوارم این رویه در حد شعار نباشه ( البته با حضور واعظ که جدی هم هست یکم بعیده لااقل به این زودی کوتاه بیان ) و باید بازیکن بفهمه که به هردلیلی اگر رفتارش بی انضباطی تلقی بشه محروم میشه و بخششی هم در کار نیست .
نه مثل بدوای و رضایی ( ؟ ) که وسط زمین با لباس تیم ملی همدیگه رو زدن و همون شبم براشون مراسم آشتی کنون برگزار کردند . یا 10 تا مثال دیگه توی همین استقلال و پرسپولیس .
بخصوص مد شده بعد از برد ، میان می گن به میمنت این پیروزی اونا رو هم بخشیدیم و ماست مالی و دوباره روز از نو روزی از نو
اما واقعا دیشب مرفاوی خیلی خوب صحبت کرد . پیروزی هم مبارکتون باشه
پیروزی هم مبارکتون باشه
حالا چطوری فهمیدم که اینها خطا کردن ؟ کسی گزارش داده ؟