zxcvmohsen
Registered User
- نوشتهها
- 1,033
- لایکها
- 25
چی می شد اگه این غلامپور موقع بازی کردنشم اینجوری شیرجه می زد...
واقعا خدا کنه عقل این آقای واعظ به کار بیفته ب جای مهاجم خارجی یا میداوودی رو بگیرن یا زنیدپور رو ....
در مورد این سه تا بازیکن استقلال هم شنیده شده که حشیش :blink: مصرف کرده بودن ؟؟؟؟؟ واقعا درسنه ؟ پس باید بگم چه حححححححالی بردن![]()
کوفتشون بشه. با این بازی مزخرف و شانسی که اوردیم که فرهاد گل زد چرا باید این پاداش رو بگیرن؟ امثال برهانی که فقط الکی برای خود شیرینی میدون توی زمین باید یخ چیزی هم ازشون کم بشهپاداش ۲۰میلیون تومانی برای استقلالی ها
بچه ها از جباری چه خبر؟ زندس؟
من هیچ جا ازش خبر جدیدی ندیدم !
مجتبى جبارى: استقلال را در لیگ قهرمانان همراهى مى کنم
مجتبى جبارى هافبک مصدوم استقلال گفت: درحال حاضر روند درمانى خود را زیر نظر دکتر نوروزى انجام مى دهم و در مرحله فیزیوتراپى قراردارم. خوشبختانه شرایط بسیار خوبى دارم و اگر دچار بدشانسى نشوم مى توانم استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. وى با اشاره به اینکه تا ۲ماه دیگر به میادین باز خواهد گشت، گفت: تمام سعى و تلاشم این است که باآمادگى هرچه بیشتر استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. او خاطر نشان کرد: درحال حاضر روند درمانى خود را زیر نظر دکتر نوروزى انجام مى دهم و در مرحله فیزیوتراپى قراردارم. خوشبختانه شرایط بسیار خوبى دارم و اگر دچار بدشانسى نشوم مى توانم استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. وى همچنین در خصوص قرعه استقلال در این رقابت ها گفت: به هر شکل بازى در سطح آسیا مقابل هر تیمى سخت است اما فکر مى کنم شانس در این مورد کمى به استقلال رو کرده است. مجتبى جبارى از اظهار نظر در مورد وضعیت این روزهاى استقلال امتناع کرد.
خیلی ممنون فرزاد...
امیدواریم که به قول خودش دوباره دچار بدشانسی نشه...
سلام
دوستان وقتی برنامه ی بازی ها رو دیدم خیلی خوشحال شدم ...
بازی بعد با فولاد تو اهواز هست که هیچ ... ولی از بازی با ملوان تا هفته ی 27 تو تهران هست .
خدا کنه به خاطر پاکی و صداقت صمد بتونیم اینا رو ببریم ...
ایشالا .... اگه بتونیم فولاد و توی اهواز بزنیم و یکی دو تا بازی اول توی تهران برنده باشیم مطمئنم که توی همین بازیای داخل خونه صدرنشینی رو پس میگیریم .
راستی تو این اخبار که گذاشتی ماله این مظلومی رو از کجا کپی کردی .. نوشته مدیر استقلال اهواز !!!
اگه میخوایم قهرمان بشیم . تو این زمانی که برنامه کاملا به نفعمونه .. همش تو زمین خودمون.. باید همرو ببریم ..
ببینیم چی میشه !