• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
20-9-1388%5CIMAGE633961579630625000.jpg

]

چی می شد اگه این غلامپور موقع بازی کردنشم اینجوری شیرجه می زد...

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
واقعا خدا کنه عقل این آقای واعظ به کار بیفته ب جای مهاجم خارجی یا میداوودی رو بگیرن یا زنیدپور رو ....

در مورد این سه تا بازیکن استقلال هم شنیده شده که حشیش :blink: مصرف کرده بودن ؟؟؟؟؟ واقعا درسنه ؟ پس باید بگم چه حححححححالی بردن :D

عجــــــــــــــــــــب :blink:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بازهم بیانیه این بار علیه فدراسیون

پاداش ‪ ۲۰‬میلیون تومانی برای استقلالی ها
کوفتشون بشه. با این بازی مزخرف و شانسی که اوردیم که فرهاد گل زد چرا باید این پاداش رو بگیرن؟ امثال برهانی که فقط الکی برای خود شیرینی میدون توی زمین باید یخ چیزی هم ازشون کم بشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گزارش و حواشی تمرین دیروز استقلال

acaae3d3-3742-4a47-ade7-32a7ef870eef.jpg

آبى هاى پایتخت با پیروزى که مقابل مقاومت کسب کرده بودند، با روحیه بالا پا به دستگردى گذاشتند تا تمرین آنها هم تحت الشعاع این برد قرار بگیرد. استقلالى ها در هواى ابرى تهران و سوز سرد زمستانى، مشغول به تمرین شدند تا این بار خود را براى بازى با فولاد آماده کنند؛ سوت تمرین ساعت ۱۵ به صدا در آمد.

مرفاوى کسالت داشت
صمد مرفاوى مقابل مقاومت روز سختى را سپرى کرده بود تا استرس ها و فشار هاى این دیدار سرمربى استقلال را کسل نشان دهد. مرفاوى که جمعه شب هم به دلیل پایین آمدن فشارش زیر سرم رفته بود، فقط نظاره گر این تمرین بود. او با لباس شخصى روى نیمکت نشست تا دستیارانش بازیکنان را تمرین دهند.
روانخواه انفرادى تمرین کرد
امیدرضا روانخواه همچنان در بند مصدومیت به سر مى برد. او دیروز بعد از اینکه ۲۰ دقیقه دور زمین دوید زیر نظر دکتر نوروزى به انجام کار هاى سرعتى و قدرتى پرداخت. او به احتمال زیاد
تا ۲ هفته دیگر هم از غایبان بازى هاى استقلال به حساب مى آید.
فابیو اضافه ماند
فابیو جان واریو تنها بازیکن ثابت استقلال در بازى با مقاومت بود که در این تمرین به صورت اضافه تمرین کرد. او پس از انجام ریکاورى حدود ۱۰ دقیقه به صورت اختصاصى تمرین و بعد از آن ورزشگاه دستگردى را ترک کرد. انجام تمرینات اضافه براى این بازیکن با دستور کادر فنى استقلال صورت گرفته بود.
اخراجى ها و کوشکى
تمرین دیروز ۴ غایب داشت. بیژن کوشکى به دلیل مصدومیت طولانى مدتى که سپرى مى کند، همچنان جزو غایبان تمرین استقلال به حساب مى آید. اکبر پور، کاظمى و عنایتى هم به دلیل محرومیتى که از سوى باشگاه استقلال شامل حالشان شده، در این تمرین حضور پیدا نکردند. مرفاوى بقیه شاگردانش را در اختیار داشت.
شرح تمرین
استقلالى ها در ابتدا زیر نظر کرافت به گرم کردن بدن هایشان مشغول شدند و بازیکنان اصلى پس از ۲۰ دقیقه دویدن محل تمرین را ترک کردند. در ادامه بازیکنان ذخیره هم در ۲ قالب سبز و آبى فوتبال تحت فشار را انجام دادند. این تمرین چیزى حدود یک ساعت به طول انجامید.
استقلالى ها امروز صبح تمرین مى کنند
تمرین امروز استقلالى ها برخلاف روال همیشگى، صبح انجام مى گیرد. آبى ها امروز ساعت ۱۱ صبح در دستگردى مشغول به تمرین مى شوند تا تاکتیک هاى لازم را براى بازى با فولاد مرور کنند.

مصاحبه های بازیکنان استقلال بعد از برد مقاومت

عکسهای تمرین روز شنبه استقلال

amk

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها از جباری چه خبر؟ زندس؟
من هیچ جا ازش خبر جدیدی ندیدم !

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بچه ها از جباری چه خبر؟ زندس؟
من هیچ جا ازش خبر جدیدی ندیدم !

مجتبى جبارى: استقلال را در لیگ قهرمانان همراهى مى کنم

مجتبى جبارى هافبک مصدوم استقلال گفت: درحال حاضر روند درمانى خود را زیر نظر دکتر نوروزى انجام مى دهم و در مرحله فیزیوتراپى قراردارم. خوشبختانه شرایط بسیار خوبى دارم و اگر دچار بدشانسى نشوم مى توانم استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. وى با اشاره به اینکه تا ۲ماه دیگر به میادین باز خواهد گشت، گفت: تمام سعى و تلاشم این است که باآمادگى هرچه بیشتر استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. او خاطر نشان کرد: درحال حاضر روند درمانى خود را زیر نظر دکتر نوروزى انجام مى دهم و در مرحله فیزیوتراپى قراردارم. خوشبختانه شرایط بسیار خوبى دارم و اگر دچار بدشانسى نشوم مى توانم استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. وى همچنین در خصوص قرعه استقلال در این رقابت ها گفت: به هر شکل بازى در سطح آسیا مقابل هر تیمى سخت است اما فکر مى کنم شانس در این مورد کمى به استقلال رو کرده است. مجتبى جبارى از اظهار نظر در مورد وضعیت این روزهاى استقلال امتناع کرد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مجتبى جبارى: استقلال را در لیگ قهرمانان همراهى مى کنم

مجتبى جبارى هافبک مصدوم استقلال گفت: درحال حاضر روند درمانى خود را زیر نظر دکتر نوروزى انجام مى دهم و در مرحله فیزیوتراپى قراردارم. خوشبختانه شرایط بسیار خوبى دارم و اگر دچار بدشانسى نشوم مى توانم استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. وى با اشاره به اینکه تا ۲ماه دیگر به میادین باز خواهد گشت، گفت: تمام سعى و تلاشم این است که باآمادگى هرچه بیشتر استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. او خاطر نشان کرد: درحال حاضر روند درمانى خود را زیر نظر دکتر نوروزى انجام مى دهم و در مرحله فیزیوتراپى قراردارم. خوشبختانه شرایط بسیار خوبى دارم و اگر دچار بدشانسى نشوم مى توانم استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا همراهى کنم. وى همچنین در خصوص قرعه استقلال در این رقابت ها گفت: به هر شکل بازى در سطح آسیا مقابل هر تیمى سخت است اما فکر مى کنم شانس در این مورد کمى به استقلال رو کرده است. مجتبى جبارى از اظهار نظر در مورد وضعیت این روزهاى استقلال امتناع کرد.

خیلی ممنون فرزاد...
امیدواریم که به قول خودش دوباره دچار بدشانسی نشه...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
محمدي: پسرم خوشحال‌ترين استقلالي روي زمين بود
فولاد را مي‌بريم و به صدرجدول فكر مي‌كنيم

1255500174.jpg

در پي پيروزي استقلال مقابل مقاومت سپاسي شيراز با محمدمحمدي، سنگربان استقلال در این مسابقه تماس گرفتيم حاصل گفت‌وشنود همكار ما با این دروازه‌بان را بخوانید

بازي استقلال مقابل مقاومت را چگونه ارزيابي مي‌كني؟

بازي خوبي بود، فكر مي‌‌كنم بچه‌ها از نظر روحي رواني تحت‌فشار بودند. به واقع جملگي استرس داشتيم اما به لطف خدا توانستيم با وجود این شرايط مقاومت را شكست بدهيم و به سه امتياز شيرين اين بازي برسيم.

پس از مدت‌ها در درون دروازه استقلال قرار گرفتي، چه احساسي داشتي؟

قبلاً شرايط روحي و رواني خوبي نداشتم ولي در بازي با مقاومت سپاسي از آمادگي خوبي برخوردار بودم و براي جنگيدن و پيروزي روحيه بالايي داشتم . خدا را شكر خدا كه در اين ديدار استقلال سربلند بود.

از عملكرد خودت در درون دروازه استقلال راضي هستي؟

نمي‌خواهم از خودم دفاع كنم ولي فكر مي‌كنم عملكرد بدي نداشتم و با بازی بيشتر بازي شرايطم بهتر میشود.

نقاط ضعف و قوت تيم رقيب در كجا بود؟

مقاومت تیمی جوان،‌دونده و خوب بود و با انگيزه مقابل استقلال حضور يافتند. ولي خب درايت كادرفني،‌تلاش بچه‌ها و لطف خدا شامل حال ما شد تا استقلال برنده از زمين خارج شود.

روي گل‌هاي خورده استقلال خودت را مقصر مي‌داني؟

اصولا من عادت ندارم در تيمي كه بازي مي‌‌كنم فردي فكر كنم ؛ تيم 11 نفر است، اگر تيمي برنده شد هر يازده بازيكن برنده و مجموعه و تشكيلات برنده شده‌اند و اگر هم تيمي باخت همه تیم مقصر هستند.

فكر مي‌‌كني با اين پيروزي آرامش به جمع استقلالي‌ها برگشته است؟

استقلال تيم بزرگي است و حاشيه‌ها هم نمي‌توانند به استقلال ضربه بزند. گاهي اختلاف نظر و سليقه در هر خانواده‌اي پيش مي‌آيد وگرنه استقلال هميشه آرامش داشته است.

قضاوت قاضي ميدان را چگونه ديدي؟

همانگونه كه داوران در مورد من هيچ وقت صحبت نمي‌كنند، من هم در مورد داوران و نحوه قضاوت آنها صحبت نمی كنم .

اين هفته رقيب استقلال، فولاد خوزستان است. با اين تيم چه كار مي‌كنيد؟

مطمئن باشيد كه استقلال تمامي بحران‌ها را پشت‌سر گذاشته است و ما براي پيروزي و كسب هر سه امتياز به اهواز مي‌رويم. به واقع استقلال محكوم به شكست فولاد است و با اين پيروزي شرايط خودمان را بهتر مي‌كنيم. اگر قرار است به صدر جدول صعود كنيم ديگر براي ما بازي در تهران و يا خارج از خانه فرقي نمي‌كند. به ويژه اينكه اهواز خانه همه استقلالي‌هاي ايران است.

چه توصيه‌‌هايي به هواداران داريد؟

صبور باشند فوتبال 90 دقيقه و شايد هم بيشتر از نود دقيقه است. ديديد كه بازي با استقلال اهواز ما در دقايق پاياني بازي را باختيم و در مقابل مقاومت در دقايق پاياني بازي را برديم. بنابراين هواداران صبورتر باشند و تشويق كنند ما هم نهايت تلاش‌مان را براي پيروزي و شادي هواداران به كار مي‌بريم.

حرف ناگفته‌اي داري بگو؟

اول اينكه از شما تشكر مي‌كنم. فرصتي را داريد تا با هواداران درد دل كنم دوم اينكه قبل از اين ديدار اتفاق شيريني افتاد؛ من و وحيد‌طالب‌لو كدورت‌ها را كنار گذاشتيم و دست ياعلي داديم چرا كه اعتقاد دارم فوتبال تمام مي‌شود ولي رفاقت‌ها باقي مي‌ماند. و نکته مهمتر اين كه پسرم در پايان اين بازي خوشحال‌‌ترين استقلالي روي زمين بود چرا كه هم من درون دروازه استقلال بودم و هم استقلال برنده از ميدان خارج شد. او به قدري از اين پيروزي تيم محبوبش خوشحال بود كه نمي‌توانم شادي پسرم را توصيف كنم.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بالاخره محمدی یه بازی رو با استقلال برد و طلسم رو شکوند

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منتظري؛ پاي ثابت ليگ

در پايان هفته نوزدهم ليگ برتر تنها 5 بازيكن در تمام بازيهاي ليگ براي تيم هايشان به ميدان رفته اند كه پ‍ژمان منتظري يكي از آنهاست.

به گزارش ايسنا منتظري از استقلال به همراه ميرهاني هاشمي و مصطفي صبري از مقاومت، مهدي محمدي از استيل آذين و پيروز قرباني از مس 5 بازيکني هستند كه 1710 دقيقه و نوزده بازي، در ميدان حضور داشته اند و از اين حيث ركورد دارند.

پژمان از ابتداي تا به حال روي نيمکت استقلال ننشسته، و به دليل مصدوميت، دريافت كارت زرد سوم و يا اخراج از هيچ بازي محروم نبوده است.

برنامه بازيهاي استقلال تا هفته بيست و هفتم
استقلال 14 بهمن ميهمان سرخپوشان است.

از هفته 21ام بازیهای توی ورزشگاه ازادی استقلال شروع میشه ملوان - سایپا - ترختور - استیل اذین - ابومسلم - پرسپولیس - مس. خدا کن هاین افت تموم شده باشه و بهترین نتیجه ها رو از این 7 بازی ازادی بگیرن.

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام
دوستان وقتی برنامه ی بازی ها رو دیدم خیلی خوشحال شدم ...
بازی بعد با فولاد تو اهواز هست که هیچ ... ولی از بازی با ملوان تا هفته ی 27 تو تهران هست .
خدا کنه به خاطر پاکی و صداقت صمد بتونیم اینا رو ببریم ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام
دوستان وقتی برنامه ی بازی ها رو دیدم خیلی خوشحال شدم ...
بازی بعد با فولاد تو اهواز هست که هیچ ... ولی از بازی با ملوان تا هفته ی 27 تو تهران هست .
خدا کنه به خاطر پاکی و صداقت صمد بتونیم اینا رو ببریم ...

ایشالا .... اگه بتونیم فولاد و توی اهواز بزنیم و یکی دو تا بازی اول توی تهران برنده باشیم مطمئنم که توی همین بازیای داخل خونه صدرنشینی رو پس میگیریم .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
طالب لو و مهرباني عجيب به دروازه بان حريف
اين واكنش جالب طالب لو در حالي بود كه وي بعد از اشتباهات محمد محمدي در بازي استقلال اهواز نيمكت را ترك كرد تا جو ورزشگاه عليه دروازه بان دوم استقلال بشود

وحيد طالب لو دروازه بان استقلال كه روز گذشته نيمكت نشين شده بود بين دو نيمه براي دلجويي از محمدرضا امين صنايعي دروازه بان مقاومت كه گل مفتي را از استقلال دريافت كرده بود سراغ او رفت و او را دلداري داد.

اين واكنش جالب طالب لو در حالي بود كه وي بعد از اشتباهات محمد محمدي در بازي استقلال اهواز نيمكت را ترك كرد تا جو ورزشگاه عليه دروازه بان دوم استقلال بشود. در عين حال محمدي كه در بازي روز گذشته براي دومين بار از دروازه استقلال محافظت مي كرد در بازي ديروز هم مثل بازي استقلال اهواز گل هاي بدي خورد تا نگراني استقلال بابت دروازه همچنان در جاي خود باقي باشد.

به نظر مي رسد ترميم رابطه بين اين دو دروازه بان مي تواند به بهبود كيفيت هر دو كمك كند. شرايط فعلي مشابه با زماني است كه مهدي رحمتي و طالب لو دروازه بان استقلال بودند و رابطه شكراب ميان آن ها استقلال را متضرر كرد. اين در شرايطي است كه طالب لو در سال هاي گذشته كه دروازه بان بزرگي را در كنار خود نمي ديد بهتر دروازه باني مي كرد.

صادقي:
در استقلال دو دستگي وجود ندارد
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: به هيچ وجه در استقلال دو دستگي وجود ندارد و همه براي موفقيت تيم تلاش مي كنند.

اميرحسين صادقي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مطبوعات دوست دارند هر روز در استقلال يك نفر را با ديگري درگير كنند و فقط به دنبال ايجاد حاشيه هستند.

وي تأكيد كرد: با وجود اين شرايط حتي روزنامه نمي خوانم چرا كه روزنامه ها فقط دروغ مي نويسند و ترجيح مي دهم بيشتر به فكر پيشرفت فوتبالم باشم.

صادقي عنوان كرد: مقاومت در نيمه دوم بسيار با انگيزه كار كرد و از غفلت ما توانست بهترين استفاده را كند و دو گل به ثمر برساند.

مظلومي:
استقلال جايي براي بي انضباطي نيست

مدير تيم فوتبال استقلال اهواز گفت: اگر بازيكني بخواهد در كار تيم اختلال ايجاد كند، قطعاً با وي به شدت برخورد خواهيم كرد.

غلامحسين مظلومي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال برابر مقاومت سپاسي بسيار خوب و با برنامه كار كرد به خصوص در نيمه نخست بازي موقعيت هاي زياد گل داشتيم اما در نيمه دوم به خصوص در دقايق پاياني مسابقه يك مقدار بازي را راحت گرفتيم و مقاومت گل تساوي را زد اما خوشحاليم كه توانستيم پيروز ميدان باشيم.

مظلومي عنوان كرد: به هيچ وجه جاي خالي بازيكنان اخراجي در تيم احساس نشد و خوشبختانه بازيكنان ما توانستند جاي آنها را پر كنند و اگر بعد از اين بازيكني در استقلال بخواهد بي انضباطي كند به شدت با وي برخورد خواهيم كرد./
وي اظهار داشت: با اين پيروزي به جايگاه سوم رسيديم و قطعا هنوز براي قهرماني استقلال اميد وجود دارد./گ

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سیدصالحی: هواداران استقلال نباید کم طاقت باشند

120.9024121.jpg

مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: ما تلاش می کنیم دل هواداران را شاد کنیم و آنها نیز باید کم طاقت نباشند.

"مهدی سیدصالحی"در گفتگو با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهارداشت: بازی خوبی مقابل مقاومت به نمایش گذاشتیم و مستحق کسب پیروزی بودیم. در نیمه اول 2 گل زدیم. با شروع نیمه دوم بد موقعی گل خوردیم و باعث شد تمرکز لازم را از دست داده و گل تساوی را نیز دریافت کنیم به هر حال خوشحالم که موفق شدیم 3 امتیاز را بدست آوریم و در هواداران را خوشحال کنیم.

وی در مورد تیم مقاومت افزود: مقاومت از جمله تیمهای خوب لیگ است و نشان داده جایگاهش در لیگ شانسی نبوده و حاصل کار گروهی می باشد. به آنها بابت چنین بازیهایی تبریک می گویم.

مهاجم استقلال در مورد شعار تماشاگران علیه کادر فنی بعد از دریافت گل تساوی تصریح کرد: فکر می کنم حرمت ما باید حفظ شود. تمام اعضای کادر فنی و بازیکنان استقلال تلاش می کنند تا در مسابقات پیروز شویم و دل هواداران را شاد کنیم. آنها نباید کم طاقت باشند. باز هم می گویم ما هر چه داریم از همین طرفداران می باشد.

سیدصالحی در پایان گفت: تلاش می کنیم که روند این پیروزیها ادامه داشته باشد تا بتوانیم باز هم به صدر جدول برسیم و قهرمانی را به دست بیاوریم.

مرفاوی: نبود 3 بازیکن محروم به ما ضربه نمی زند/ هواداران شعار بدهند یا ندهند، آنها را دوست دارم
عبدالصمد مرفاوی" سرمربی استقلال پس از 3 شکست متوالی توانست تیمش را به پیروزی برساند. برای مرفاوی دیدار مقابل مقاومت سپاسی اتفاقات زیادی داشت.

37a96656-9de7-4151-a0f4-13e60c690586.jpg

"عبدالصمد مرفاوی" سرمربی استقلال پس از 3 شکست متوالی توانست تیمش را به پیروزی برساند. برای مرفاوی دیدار مقابل مقاومت سپاسی اتفاقات زیادی داشت. گفتگوی او با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، در مورد مسائلی که اخیرا به وجود آمده را در ادامه بخوانید:

*در مورد بازی مقابل مقاومت سپاسی صحبت کنید؟

- فکر می کنم بازی خوبی به نمایش گذاشتیم. در نیمه اول توانستیم 2 گل به ثمر برسانیم اما با شروع نیمه دوم روی اشتباهات فردی یک گل خوردیم که باعث شد نظم تیمی ما برهم بخورد. خدا را شکر توانستیم 3 امتیاز مهم را بدست بیاوریم.

*خط دفاعی استقلال در این دیدار خوب کار نکرد. در این خصوص چه نظری دارید؟

- قبول دارم، راضی کننده نبود و باید روی این منطقه بیشتر کار کنیم تا آنها هماهنگ تر شوند.

*عملکرد داور را چگونه ارزیابی می کنید؟

- عملکرد داور خوب بود و فکر می کنم تیم داوری روز پرفروغی را پشت سر گذاشت.

*بعد از گل سوم روی نیمکت اشک ریختید، دلیل خاصی داشت؟

- قبلا جواب این سوال را داده ام. هم خوشحال بودم، هم ناراحت. خوشحالی بابت کسب پیروزی و ناراحتی به خاطر...(سکوت می کند)

*تماشاگران در برخی از دقایق دوباره علیه شما شعار دادند! چه صحبتی دارید؟

- من طرفداران استقلال را دوست دارم. بعضی از آنها طاقت دارند و بعضی نه. فکر می کنم آنها باید صبر و حوصله بیشتری داشته باشند. باید بگویم شرمنده مردم هستم چون در چند هفته اخیر نتایج خوبی نگرفته بودیم اما تلاش می کنیم از این پس نتایج دلخواه طرفداران را کسب کنیم.

*واعظی آشتیانی قبل از این دیدار خیلی از شما حمایت کرد!

- از او تشکر ویژه دارم و تلاش می کنم جواب اعتماد وی را بدهم.

*فکر نمی کنید در آینده از نبود 3 بازیکن اخراجی متضرر شوید؟

- دوست ندارم از واژه اخراجی ها استفاده کنم. تصمیم کمیته انضباطی بوده و تغییری در آن ایجاد نمی شود. این چنین نیست که از نبود آنها متضرر شویم. ما متکی به فرد نیستیم. هر کدام از بازیکنان ما از توانایی بالایی برخوردار هستند. همچنین ما بازیکنان امید خوبی داریم که در آینده حرفهای زیادی برای گفتن دارند.

* تصمیمی برای بخشش آنها نگرفته اید؟

- راجع به بخشش نظری ندارم. نیم فصل فقط تحمل کردم و در پایان نیم فصل به همه بازیکنان اولتیماتوم دادم. به نظرم تیم باید نظم و انضباط داشته باشد. بازیکنان باید بیرون از زمین نظم داشته باشند تا بتوانند از داخل زمین تاکتیک پذیر باشند.

*آینده استقلال را چطور می بینید؟

- فکر می کنم این برد خیلی به ما کمک کرد تا در آینده نتایج بهتری بگیریم. از لحاظ روحی و روانی به شرایط بهتری دست پیدا کردیم و این روند را دوباره مقابل فولاد حفظ خواهیم کرد.

حيدري:
بالاخره رنگ آرامش را ديديم

بازيكن تيم فوتبال استقلال پس از پيروزي تيمش مقابل مقاومت سپاسي شيراز در هفته نوزدهم ليگ برتر گفت: به اين پيروزي احتياج داشتيم و با اين برد حاشيه‌ها تا حدود زيادي از تيم دور شد.

خسرو حيدري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: مقاومت براي ايجاد شگفتي به ورزشگاه آزادي آمده بود و به خوبي اين موضوع را در نيمه دوم ثابت كرد ، البته اين در حالي است كه استقلال در نيمه نخست سراسر هجومي كار كرد و به دو گل دست پيدا كرديم .
وي گفت: به خاطر نتايج هفته ‌هاي اخير و حاشيه ‌هايي كه پيش آمده بود بازيكنان استرس داشتند و اين استرس در روند تيمي ما در نيمه دوم تأثير گذار بود ، اما با وجود اين پيروزي ،رنگ آرامش به استقلال بازگشت.
حيدري گفت: به هواداران قول مي‌دهم استقلال براي قهرماني مي‌جنگد و قطعاً با تمام وجود به اين هدف دست پيدا می کنیم.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ایشالا .... اگه بتونیم فولاد و توی اهواز بزنیم و یکی دو تا بازی اول توی تهران برنده باشیم مطمئنم که توی همین بازیای داخل خونه صدرنشینی رو پس میگیریم .

انشالله مصطی جان ....

واعظ بازگشت، استقلال متولد شد !

بازگشت واعظ آشتیانی از سرزمین وحی و حضور مستمر او در باشگاه استقلال آن قدر اثر بخش بود که اوضاع بحرانی استقلال اندکی رو به بهبود گذاشت و این تیم از شرایط حاد و خطرناک خارج شد. در روزهایی که واعظ آشتیانی در کشورمان حضور نداشت، با اینکه دیگر مسوولان باشگاه استقلال به خصوص محمدسعید نفریه سعی می‌کردند بی‌وقفه و بدون کاستی به انجام امور محوله بپردازند

بازگشت واعظ آشتیانی از سرزمین وحی و حضور مستمر او در باشگاه استقلال آن قدر اثر بخش بود که اوضاع بحرانی استقلال اندکی رو به بهبود گذاشت و این تیم از شرایط حاد و خطرناک خارج شد. در روزهایی که واعظ آشتیانی در کشورمان حضور نداشت، با اینکه دیگر مسوولان باشگاه استقلال به خصوص محمدسعید نفریه سعی می‌کردند بی‌وقفه و بدون کاستی به انجام امور محوله بپردازند اما ظاهرا غیبت واعظ آشتیانی آن قدر اثرگذار بود که کوشش دیگر اعضا هم نتوانست در جلوگیری از برخی بحران‌ها تاثیرگذار باشد و گویا اینکه غیبت مدیرعامل سبب شده عده‌ای افسار گسیخته عمل کنند و کانون تیم را به محلی برای دوستی‌ها و رفیق‌بازی‌های خود تبدیل کنند. در این میان البته بودند کسانی هم که دست به رفتارهای شیطنت آمیز می‌زدند. شایعه کنار رفتن واعظ آشتیانی از مدیریت باشگاه استقلال خود یکی از حاشیه‌هایی بود که در زمان سفر معنوی مدیرعامل استقلال به حج پیش آمد. از سوی دیگر شایعاتی پیرامون اختلاف مرفاوی با روته مولر استقلال را تحت تاثیر خود قرار داد و شکست‌های پی در پی هم عاملی در جهت تشدید و وخامت اوضاع استقلال به شمار می‌رفت. بازگشت واعظ آشتیانی از سرزمین وحی به مثابه مرهمی بر زخم‌های استقلال بود. وقتی واعظ آشتیانی آمد انگار حاشیه‌ها هم از سوی دیگر رفت. دیگر کسی به خود اجازه نمی‌داد بی‌نظمی کند، اختلاف‌ها اگر هم بود، مسکوت ماند و تیم از حالت چند دستگی و چند پارگی خارج شد. شاید هم سفر معنوی واعظ آشتیانی به سرزمین وحی فرصتی بود تا استقلال دوستان و دشمنان خود را بشناسد و در اثنایی که سپاهان اسب خود را برای قهرمانی زین کرده بیشتر به ضعف‌ها و اشکال‌های خود پی ببرد.
■ ■ ■
برتری استقلال مقابل مقاومت در حقیقت نقطه آغازین برون رفت استقلال از بحران‌ها است. یکی از عمده دلایلی که باعث شد استقلال در شرایطی کاملا دشوار از سد مقاومت بگذرد جملات بسیار قاطع و احساسی مدیرعامل استقلال پس از باخت مقابل سپاهان بود. واعظ با همان ژست محکم خود مقابل دوربین‌ها قرار گرفت و گفت: «صمد تا پایان لیگ سرمربی ما است و از او حمایت می‌کنم.»
شاید به تعبیر یکی از دوستان استقلال و مرفاوی برای شنیدن همین تک جمله لنگ می‌زد. کسی باید از مرفاوی که در هفته‌های اخیر فشار بسیاری را تحمل می‌کرد، حمایت می‌کرد و چه کسی بهتر از آقای مدیرعامل؟
■ ■ ■
آقای واعظ آشتیانی، حجکم مقبول و سعیکم مشکور! حمایت شما از سرمربی استقلال سبب شد بسیاری از ابهام‌ها پاسخ داده شود. حالا دیگر هیچ کس منتظر اخراج شدن مرفاوی نیست و آنها که از درون تیم آینده مرفاوی را ابهام‌آمیز می‌دیدند حالا دیگر سکوت خواهند کرد و تا پایان فصل چهره صمد را روی نیمکت استقلال مشاهده خواهند کرد. حالا دیگر کسی از احتمال سرمربی شدن پرویز مظلومی نمی‌گوید. دیگر علیرضا منصوریان نمی‌تواند خود را گزینه سرمربیگری استقلال معرفی کند و شاید جایی هم برای بازگشت منصور پورحیدری نباشد. امروز به این باور می‌رسیم که مبدا و منشا همه ثبات‌ها در باشگاه استقلال مدیرعامل است و بس!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
راستی تو این اخبار که گذاشتی ماله این مظلومی رو از کجا کپی کردی .. نوشته مدیر استقلال اهواز !!! :D

اگه میخوایم قهرمان بشیم . تو این زمانی که برنامه کاملا به نفعمونه .. همش تو زمین خودمون.. باید همرو ببریم ..
ببینیم چی میشه !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
راستی تو این اخبار که گذاشتی ماله این مظلومی رو از کجا کپی کردی .. نوشته مدیر استقلال اهواز !!! :D

اگه میخوایم قهرمان بشیم . تو این زمانی که برنامه کاملا به نفعمونه .. همش تو زمین خودمون.. باید همرو ببریم ..
ببینیم چی میشه !

والله همه کپی هست !
خودم که نرفتم سر تمرین :دی:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا