• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
16308_cf57ea44fcf7e3dcfc931a763e831e864e01b12d.jpg

pic2.jpg

pic1.jpg

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
حمید خان ممنون بابت عکسها.

اگه بخواد مثل سال قبل بشه پس خیالمون راحت میشه که بقیه رو باید ببره. پس میشه به سهمیه امیدوار بود :دی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
متاسفانه با طرز تفکر شماهاست که ما باید به قبای پاره راضی باشیم اگه شما رفتی خودت پنت هوس تو نیاوران دیدی ما هم دیدیم شما چرا از اون ورزشگاه اختصاصی استقلال که بعد از رفتن فتح ا.. زاده یدفعه نیست و نابود شد حرف نمیزنی اما اینکه میگی تيم و از 4 تيم 4ام كردند
وقتی 3 ماه قبل مربی میاد به مدیر عامل میگه من برای بازیهای آسیایی به مهاجم احتیاج دارم بعد خیار هم دستش نمیدن چه توقعی باید داشت؟ دیدی که مشکل تیم هم تو اون مقطع یک تموم کننده بود ! وقتی مدیر عاملتون میاد وسط دونیمه جای مربی تو رختکن برای بازیکن ها سخنرانی میکنه چه توقعی باید داشت؟ وقتی آقا جواد زرینچه بازیهای آسیایی که میشه زبون باز میکنه جنگ و دعوا راه میندازه چه توقعی باید داشت؟ چرا شما واقع بین نیستی ؟درست که حذف شدیم ولی جوری بازی کردیم که لااقل کسی نگه حقمون باخت بود.
الان دیگه بهانه چیه که تو جام حذفی باید حذف بشیم وضعمون تو لیگ اینطوریه گیریم که از گروه مون صعود کردیم مگه با این وضعیت چقدر میتونیم بریم جلو شما دلت رو به یه برد خوش کردی داداش همین !

خوب اولا سلام
دروست عزيز امثال شما با اين فكر باعث رواج لمپنيسم و ونداليسم ميشه دوست عزيز
ديدن يا نديدن من چه فرقي داره ؟ مهم اين هست كه اقايون از نازي اباد رسيدن به نياوران فقط و فقط از استقلال !
الان استاديم نيست و نابود شد دليل ميشه ما 4 ام بشيم تو 4 تيم ؟ عجب !!!
يعني فرها و آرش و سياوش اونقدر بد هستند كه تو 4 تيم 4 ام بشيم ! ميخواي مسي رو بگيريم شايد آقايون تيم رو 3وم كردند تو 4 تيم !
اون مربي بايد بره لباس زير بفروشه كه ميزاره مديرعاملش بياد بين دو نيمه سخنراني كنه ( اگر منظورت آبي استقلالي هست ، پيشنهاد ميكنم 1 بازي ديگه نگاه كن ...‌)
در مورد زريچه هم فكر كنم آقايون كه عادت داردند ! هر روز با يكي دعوا دارند ، اسطوره ي تموم نشدني استقلال و فوتبال ايران ، ناصر حجازي رو كه با سرطان به كام مرگ دارن ميكشونن !
آهان ! ببخشيد كدوم تيم تا حالا توي ليگ بوده كه هم قهرمان جام حذفي شده ، هم ليگ قهرمان شده ، هم از گروهش صعود كرده ! 1 مثال بزنه حرفت قبول !‌( هر كدوم از اينا بشه كافيه ..‌. )

بحث در پست مهاجم بازی کردن یه هافبک یه چیزه شناور بودن سیستم هم یه چیزه دیگه. این آقا میگه جانواریو مهاجم بوده ولی ما که ندیدیم ایشون مهاجم باشن نه من نه هیچ کارشناس و مربی دیگه ای دیدن تا دید همه گفتن چرا با یک مهاجم بازی میکردین این صحبت ها رو کرد تا فقط با این حرفهاش یه عده ای رو فریب میده

دوست عزيز مربي تيم داره ميگه در يك سري حملات و تاكتيك ها ، جانواريو نقش مهاجم رو داشته ،‌ الان اين كجاش مشكل داره ؟
در ضمن دوست عزيز مسئوليت تيم به عهده ي يك نفر هست !‌به آقايون كارشناس ربطي نداره از كي كجا استفاده ميكنه !‌:hmm:

اولا که یادت باشه کی تیم رو برد آسیا همین آقا و مدیرعاملتون فعلا وضعیت رو برای سال دیگه تو کما گذاشتن
به نظرت مقایسه درست نباید شرایطی یکسان داشته باشه حداقل خودت میدونی از نظر بازیکن امسال تیم چقدر تقویت شد ما بقی بماند

البته خوب حرف جالبي زدي ، تيم استقلال بيشتر تقويت شده يا رقيباش ؟ مثلا سپاهان !
فكر كنم هنوز هيچ چيز مشخص نيست ، همون طور كه سال قبل تا 10 دقيقه به پايان ليگ ، هيچ چيز مشخص نبود !

مثل اینکه شما یادت رفته که همین جناب واعظتون سخنرانی کردند گفتن روته مولر مشاورفنی تیم هست شما دیگه چرا آقای طرفدار !!!

خوب مشاور فني ،‌مديز فني ، مربي يا هر پست ديگه !‌ مشكلش چيه ؟ بازم مسئوليت مستقيم با سرمربي هست ، ‌دليل فرار واسه مربيان چيه ؟

این یعنی چی یعنی مسخره کردن دیگران ، توهین یا...
من هم به راحتی میتونم با روش خودت باهات صحبت کنم اما این روش چیزی جز نشان دادن شخصیت نیست البته میدونم که شخصیت شما به این چیزها نمیخوره شاید کمی از حرفهای من دلخوری
توی محیط اینجا بهتره با حفظ احترام به هم صحبت کنیم بلاخره هممون در یک دردی با هم مشترکیم هیچ کدومم بد ، تیم رو نمیخواد چه کسی که حمایت میکنه چه کسی که انتقاد میکنه

دوست عزيز قصد مسخره كردن ، توهين يا چيزي شبيه اين رو نداشتيم !
فقط خواستم يك شوخي بكنم و نهايت بگم شما و مثل امير خان صحبت ميكني ...
در هر صورت قصد توهين نداشتم ...

در مورد سوال اولت منم همون قدر میدونم که دیگرون میدونن ترکیب و سیستم علی اصغری هست وقتی توی یک بازی در عین ناباوری امتیاز میدی تو یک بازی هم انتظار امتیاز رو نداری امتیاز میگیری وقتی هافبک میشه مهاجم ، هافبک دفاعی میشه هافبک هجومی ، هافبک راست میاد پست وسط ، مهاجم میشه هافبک چه سیستمی حاکمه ؟شما فکر کن سیستم شناوره این جوری برای خودت بهتره

عجب‌! علي اصغري ؟ ميشه سيستم علي اصغري رو تعريف كني !
شما اسمش رو بزار علي اصغري ، ولي صداش كن 4-4-2 علي اصغري :D
البته سوال من در مورد تركيب بود و نه تاكتيك !

اماجواب سئوال دومت تیمی که تو خونه خودش بیشتر دقایق رو دفاعی کار میکنه اونم دربرابر یه تیم عربی !!! همین تیم عربی قهرمان داره با تیم قهرمان ایران بازی میکنه به نظرت این تیم جزو تیمهای درجه چند آسیا محسوب میشه یا چقدر افتخار داره حتی یه بازیکن بهتر از بازیکنان تیم ما نداشت لااقل یه جوری بازی میکرد که بگیم حقمون برد بود
همون قدر که ما فرصت گلزنی داشتیم اونهاهم داشتن بیشتر این امتیازات رو مدیون دروازه بانی خوب محمدی هستیم

عجب !
شما ديگه خيلي باحالي ...
من نمودونستم تيم ميلياردر هاي امارات تيم درجه چند هست ....
ببخشيد تيم پارسال استقلال در مقابل همين تيم چند چند پيروز شد ؟
الان حقمون برد نبود ؟ شما فكر كنم اصلا بازي رو نديدي ! چند صفحه ورق بزنيد اين تاپيك رو نظر چند تا از دسوتان رو بعد بازي ببينيد !

مورد سوم هم شما مدرکی به ما نشون بده که فلان فرد به تماشاگراها خط میداده که فحش بدند تا ما هم مثل شما از این به بعد فکر کنیم پس اگه اینجوری به شما هم پول میدن بیای از این مدیرعامل و مربی حمایت کنی در صورتی که اگه کل اینترنت رو بگردی میبینی که فقط خودتی که داری از این وضعیت حمایت میکنی

اين پست فقط جوابش اينه : :D:D
تو همين تاپيك چند نفر ديگه هستند كه حمايت رو به بهم ريختن تيم ترجيح ميدن !‌الان به نظرت بهتر نيست تو استاديم ها فحش نديم ؟2 ماه ديگه فصل تموم ميشه ميتونيد ايشون رو بندازيد بيرون ... توقع زيادي هست ؟

کسی شما رو مجبور نکرده اینجوری صحبت کنی شما چیزی نگی این تاپیک روند خودش رو طی میکنه من که اصلا فکر نمیکنم شما طرفدار مرفاوي هستی طناب یکم صبر و حمایت رو از اول گرفتی دستت میگی بریم تو چاه
شما اول فصل هم از این خیالبافی ها میکردی دیدی که هیچی نشد با خواب وخیال که نمیشه جام قهرمانی رو برد شما هنوز فرق حمایت از یک فرد خاص رو با حمایت از تیم تشخیص نمیدی انتظار چی رو داری !!! من که دو جمله راجب عملکرد مرفاوی نوشتم به هزار تا چیز وصلش کردی تا کی باید آدم خودش رو فریب بده !!!

اابته اين قسمت ربطي به شما نداشت ، يعني منظورم به مجيد و فراز بود !
شما طفدار استقلال هستي بايد حمايت كني ! اگر زمان تغيير مربي رسيد ميشه ، نظرت رو بگب ولي بعد بازي هاي سخت و فشره فحش دادن به مربي كار طرفدار نيست ...
در حالي كه ما واسه صعود به مرحله ي بعد و كسب سهميه اميد بسياري داريم !

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
نیکبخت هم اخراج شده از استیل اذین. واقعا اگه روی فرم باشه بهترین چپ ایرانه. حیف بود رفت. از وقتی از استقلال جدا شد دیگه نابود شد :دی

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب بچه ها فك كنم بازي داره يواش يواش سروع ميشه .. به اميد پيروزي ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
چه بازی کسل کننده ای بود نیمه اول.

نیمه دوم امیدوارم بزنیم...

اون تک به تک رو فرهاد چرا وقتی دروازبانم دریبل داد شوت نزد :eek:

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
بازی از این الکی تر نمیشه. خوابم گرفت نیمه اول.

فرهاد هم فکر کنم چون دفاع جلوش بود نزد. خواست پاس گل بده که خب چش بسته پاس داد.

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
تبریک به این سه امتیاز واقعا نیاز داشتیم.

یوسفی خیلی خوب بازی کرد. به نظرم فرهاد باید تو این بازی تنهایی 4تا گل میزد.

اون تک به تکی هم که ارش افتاد خیلی جالب بود :دی

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب بچه ها منم تبريك ميگم ولي از اون بدهاي ناپلوني بود يعني موقعيت داشتيم ولي تاكتيك تيم در حد محلات بود به نظر من...

Majid_4553

کاربر فعال
لایک‌ها
653
کاملا سوار بازی بودی. راحت میشد پاس رو با 3-4 گل شکست داد.
این مکانی هم جلو استقلال همیشه تبدیل به بوفون میشه
کاظمی واقعا بد بازی میکرد. خیلی راحت توپها رو لو میداد. ارش و فرهاد هم که گل کاشتن با توپ هایی که زدن بیرون اما بازم مثل همیشه فرهاد بالاخره استفاده کرد.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

ایستاده از راست

برومند . حسن زاده . موسوی . نوازی . بختیاری زاده . منصوریان

نشسته از راست

تقوی ( من اینو دوست داشتم ) . یزدانی . زرینچه ( بدتون نیاد اما اینم مثل جباری آخر هر فصل می گفت میرم پرسپولیس بعدش قیمت رو می برد بالا و می موند استقلال ) فرهاد مجیدی ( هنوزم ازش خوشم میاد ) . آخری هم فکر کنم گروسی باید باشه

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
برومند . حسن زاده . موسوی . نوازی . بختیاری زاده . منصوریان
این موسوی واقعآ بازیکن خوبی بود یا من ازش خاطره خوبی دارم ؟! یه زمانی خیلی مطرح بود !

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
خب بچه ها منم تبريك ميگم ولي از اون بدهاي ناپلوني بود يعني موقعيت داشتيم ولي تاكتيك تيم در حد محلات بود به نظر من...

گویا مرفاوی صحبت های شما رو شنیده و این هم پاسخ از زبان مرفاوی

مرفاوي:برد استقلال برابر پاس فني بود

اما پیراهن جدید پاس هم توی این بازی واقعا زیبایی خاصی داشت:D

amk

Registered User
لایک‌ها
9
این موسوی واقعآ بازیکن خوبی بود یا من ازش خاطره خوبی دارم ؟! یه زمانی خیلی مطرح بود !

يه بار داشتيم كنار مرغوبكار فوتبال بازي ميكرديم توپمون افتاد تو چمن بعد از اونور فنس ها موسوي 2 تا روپايي زد توپو انداخت اينور بعد ما واسش دست زديم...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلال با گل سه امتیازی شیرفرهاد به استقبال الغرافه رفت

6580003f-4569-4726-ade9-a2746212e5c8.jpg

بازی 2 نیمه متفاوت داشت یکی سرد و کسل کننده یکی جذاب و دیدنی تر حداقل نسبت به نیمه اول ، میتونست گلهای بیشتری هم برای آبی پوشان داشته باشه که متاسفانه نشد
ولی در هر حال خوشبختانه پرونده بازیهای سال 88 استقلال با یک برد بسته شد و آبی دلان با خوشحالی برای بازی حساس با الغرافه آماده میشن

عکسهای بازی

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
تبریک میگم بچه ها، برد مهمی بود، رتبه ی دوم کاملا در دسترس هست.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
صادقي: در قراردادم نوشته نشده فيكس بازي كنم

مدافع استقلال گفت: در قرارداد من نوشته نشده که فيکس بازي کنم.

اميرحسين صادقي پس از پايان بازي مقابل پاس اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. در نيمه اول اندکي سنگين بوديم. با شروع نيمه دوم بازيکنانمان به خود آمدند و خدا را شکر مي‌کنم که تجربه فرهاد مجيدي به کارمان آمد و توانستيم به گل برسيم.
مدافع استقلال ادامه داد: تمام بازيکنان استقلال با تجربه هستند و در چنين شرايطي مي‌توانند از تجربه خود نهايت استفاده را کرده و نتيجه را به سود استقلال رقم بزنند.

صادقي در مورد عملکرد تيم استقلال در سال 88 گفت: در مجموع عملکرد خوبي داشتيم. در ابتداي فصل با بدشانسي مواجه شديم به طور مثال مجتبي جباري و روانخواه به دليل مصدوميت از جمع ما جدا شدند. در حالي که با اختلاف خوبي نسبت به حريفانمان در صدر جدول بوديم اما متاسفانه به خاطر همين مشکلات جايگاهمان را از دست داديم. اميدوارم در سال 89 بتوانيم بازي‌هايمان را با برد آغاز کنيم و هواداران را راضي به خانه‌هايشان بفرستيم.

صادقي در مورد خودش در اين فصل گفت: من حاشيه خاصي نداشتم. متأسفانه يک سري از افراد مي‌خواستند در بيرون باشگاه سنگ اندازي کنند که با درايت مديرعامل اين مسئله خنثي شد. هر گاه هم به عنوان بازيکن ذخيره به ميدان رفتم تمام تلاش خود را انجام دادم. متاسفانه پس از بازي حساس مقابل پرسپوليس بود که حاشيه‌ها زياد شد و همه روي نيمکت نشيني من حساس شدند.

وي گفت: در قرارداد من نوشته نشده که فيکس بازي کنم ولي بخاطر اينکه دربي حساس را واگذار کرديم اين مسئله بزرگ شد. اميدوارم در سال 89 طوري براي استقلال بازي کنم که همه راضي باشند.

منبع:فوتبال3

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا