• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
تبريک بابت صعود و همچنين له کردن تيم عربستانی
استقلال اين روز ها واقعاً خوب بازی ميکنه

تعويض پست اکبرپور و به کار گيريش تو خط ميانی،اکبر پور رو تبديل به 1 مهره بسيار ارزشمند کرده
از اون طرف يوسفی به نظر من داره عالی کار ميکنه نسبت به امير آبادی و بيک زاده
فرهاد هم که فوق تصور داره ظاهر ميشه

به نظر من تازه صمد ترکيب تيمش رو بعد از کلی تغيير و تحول پيدا کرده

از همه مهم تر اينکه استقلال شخصيت تيميش رو تو آسيا به دست آورده و وقتی تو قطر از تيم قطری عقب ميآفته ،بسيار با برنامه ميآد مساوی ميکنه و نتيجه رو حفظ ميکنه و مثل بعضی تيم ها اونجا کيسه گل حريف قطری نميشه:whistle:

البته مراحل بعدی کار بسيار سخت تر هست به اين تيم ميشه اميدوار بود اما نميشه انتظار شق القمر هم داشت،چون هنوز با شرقی ها روبرو نشديم.
به اميد موفقيت اس اس تو آسيا:happy:

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
82cac666-3605-4e3c-a9ae-0da61af57d9d.jpg

استقلالی ها در بازار موبایل ایران
استقلال دو اخطاره ندارد
صعود سيدصالحي در رده‌بندي آسيايي
حواشی کامل دیدار استقلال - الاهلی
واعظی آشتیانی: به فوتبال ایران درس دادیم
میداودی، نوری , فشنگچی و انصاریفرد در لیست خرید استقلال

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اينم تيتر AFC

22613740.png

29066895.png

استقلال دوباره رکورد تماشاگران آسیا را شکست

کوالالامپور – نزدیک به 65 هزار نفر روز بازی استقلال – الاهلی در استادیوم آزادی گردهم آمدند تا رکورد تعداد تماشاگران این فصل را بشکنند.
چهارشنبه هفته گذشته نه تنها استقلال حریف قدری به نام الاهلی عربستان را 2-1 شکست داد بلکه توانست صعود به مرحله شانزدهم را قطعی کند.
و در این روز استقلالی ها جشن صعود را با حضور بیشترین تعداد تماشاگر در این فصل بازیهای لیگ قهرمانان برپا کردند.
استقلالی ها که در بازی قبل مقابل الغرافه و با 60 هزار تماشاگر بهترین آمار تماشاگر در یک بازی را بدست آورده بودند حالا رکورد خودشان را جابجا کرده اند.
در فهرست بیشترین تماشاگران، بازی الاتحاد عربستان – بنیادکار ازبکستان در ورزشگاه پرینس عبدالله الفیصل در شهر جده قرار دارد. الاتحاد با حضور 17 هزار و پانصد نفر در رده دوم ایستاد. الهلال هم با کشاندن 17 هزار نفر به استادیوم کینگ فهد با السد تساوی کرد و به مرحله بعد رسید.

منبع :
کد:
http://www.the-afc.com/fa/tournaments/clubs/afc-champions-league/28363-esteghlal-fans-set-attendance-record

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بازی بعدی کیعه ؟! ! ها !؟
بازی تو آزادیه؟!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازی بعدی کیعه ؟! ! ها !؟
بازی تو آزادیه؟!

سلام کامی جان
خوبی رفیق ؟

بازی بعدی تو لیگ همین دوشنبه ساعت 17.30 با ذوب آهن تو آزادی
لیگ قهرمانان هم 8 اردیبهشت با الجزیره تو امارات

ایشالله هر 2 رو میبریم :happy:

پ ن : علیرضا اینتر یوه رو هم بردم :دی :cool:

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
esteghlal_fan_newslead.jpg

Esteghlal fans set attendance record

Nearly 65,000 Esteghlal fans flocked to the cavernous Azadi Stadium in Tehran and set a season attendance record on Tuesday.

the-afc.com

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ناصر حجازی: هر تیمی به آزادی بیاید می‌بازد ، حتی سپاهان

hejazi-iranpaak08.jpg

لحظه‌ای که حجازی برای تماشای بازی استقلال مقابل الاهلی پا به ورزشگاه آزادی گذاشت سکوها تا مرز انفجار پیش رفت. او بیش از گذشته در دل هواداران جای دارد. محبوبیتی که تنها مختص به دایره نگاه و عواطف استقلالی‌ها نیست. همه اسطوره فوتبال ایران را دوست دارند. اگرچه او این روزها به واسطه بیماری‌اش دیگر آن سیمای جذاب را با خود ندارد؛ با اینکه موهای سرش ریخته، اثری از ابروهای باریکش نیست و صدایش دیگر مثل همیشه رسا به گوش نمی‌خورد اما او هنوز هم برای آبی‌ها اسطوره است. وقتی بازی استقلال مقابل الاهلی تمام شد حجازی لحظه‌ای به حرف‌هایی که چند روز پیش زده بوده فکر می‌کرد. او می‌گفت نمایندگان فوتبال ایران شانسی برای قهرمانی ندارند اما حالا نظر ناصرخان تغییر کرده است. آیا اتفاقی افتاده است؟آیا بازی‌های دور از انتظار استقلال، نظر ناصرخان را تغییر داده است؟

عصر چهارشنبه در ورزشگاه آزادی بودید. آن روز چه حالی داشتید آقای حجازی؟
روز خوبی بود. بچه‌ها بازی قشنگی انجام دادند و سرانجام توانستند حریف را شکست بدهند و صدرنشین بمانند.
به لحاظ فنی استقلال را در لیگ قهرمانان آسیا چطور ارزیابی می‌کنید؟
بدون تعارف باید بگویم که استقلال باید تقویت شود.
اگر این کار انجام شود به اعتقاد شما می‌توان به استقلال امیدی داشت؟
صد درصد! شک نکنید اگر استقلال تقویت شود می‌تواند تا فینال لیگ قهرمانان آسیا بالا برود.
اما شما چند وقت پیش گفته بودید تیم‌های ایرانی شانسی ندارند.
هنوز هم می‌گویم شانس تیم‌های ایرانی کمتر از شرقی‌ها است. نگاهی به امکانات و تدارکات آنها کنید. آن وقت متوجه منظور حرف من می‌شوید.
با این حال معتقدید استقلال به فینال لیگ قهرمانان آسیا می‌رود. همینطور است؟
بله، معتقدم استقلال پتانسیل رسیدن به فینال لیگ قهرمانان آسیا را دارد اما باید بعد از بازی در مرحله حذفی یعنی دور بعد تیمش را تقویت کند. استقلال سه چهار مهره ارزشمند می‌خواهد البته اصلی‌ترین دلیلی که باعث می‌شود استقلال را شانس رسیدن به فینال بدانم حضور تماشاگران است.
احتمال تقابل استقلال با سپاهان کم نیست. شاید این بازی برای استقلال خیلی خطرناک باشد.
هرگز اینطور فکر نکنید. جوی که این روزها در استقلال آسیایی حاکم شده بسیار متفاوت‌تر از آن چیزی است که در لیگ یا جام حذفی می‌دیدید. من مطمئن هستم هر تیمی به ورزشگاه آزادی بیاید مقابل استقلال به زانو درمی‌آید.
حتی سپاهان با امیر قلعه‌نویی؟
مطمئن هستم اگر استقلال با سپاهان یا هر تیم دیگری در آزادی بازی کند شکستش می‌دهد. به این موضوع ایمان دارم.
عده‌ای معتقدند استقلال اگر در گروهش دوم شود و آنگاه با سپاهان بازی نکند خیلی عاقلانه‌تر است.
عقل حکم می‌کند استقلال با اقتدار از گروهش صعود کند و صدرنشین شود. در جریان بازی داشتم درباره همین موضوع با آقای واعظ حرف می‌زدم. به ایشان گفتم حتماً باید در گروه‌تان اول شوید چون در آن صورت می‌توانید از امتیاز میزبانی بهره بگیرید.
این تقابل احتمالاً دوباره شما را به ورزشگاه خواهد کشاند، درست است؟
برایم فرقی نمی‌کند استقلال در مرحله بعد با چه تیمی بازی کند. من قطعاً به ورزشگاه می‌روم تا تیم محبوبم را تشویق کنم. فقط همین.
دوباره شنیده می‌شود می‌خواهید به استقلال برگردید. این شنیده‌ها را تأیید می‌کنید؟
مسوولان باشگاه استقلال به من لطف دارند اما من اولاً با تیم دی استرادا قرارداد دارم و دوم اینکه هنوز سلامتی کامل را به دست نیاورده‌ام و نمی‌توانم به این زودی‌ها به میدان برگردم.
آقای حجازی ماجرای آن قلک و آن نوجوان چه بود؟
آن پسر به من لطف داشت. آمد و گفت هرچه پول در قلک دارم را به شما می‌دهم. من هم دستی به سر و رویش کشیدم و بوسیدمش. این کارها برای من خیلی ارزش دارد. من محتاج کسی نیستم، از آنها که باید به وظایف‌شان عمل کنند توقع دارم هوای من را داشته باشند.
تا حالا این اتفاق رخ داده؟
همه‌اش در حد حرف و وعده بوده اما من می‌خواهم موضوعی را که تا حالا به کسی نگفته‌ام را به شما بگویم.
بفرمایید...
چند روز پیش در حیاط خانه‌ام پاکتی را دیدم که داخلش چند میلیون تومان پول نقد بود! نمی‌دانم چه کسی آن پاکت پول را در خانه‌ام گذاشته؟! البته دارم پیدایش می‌کنم. می‌خواهم بدانم چه کسی بود که این کار را انجام داد. باور کنید وقتی این چیزها را می‌بینم اشک در چشم‌هایم جمع می‌شود. مردم به من لطف دارند. آن کسی که این کار را انجام داده بود خیلی معرفت داشت چون اگر می‌خواست برای خودش تبلیغ کند حتماً خودش می‌آمد و آن پاکت پر از پول را به من می‌داد تا من اسمش را بیاورم.
فکر می‌کنید آن کسی که این کار را انجام داده چه کسی است؟
خودم هم دوست دارم بدانم. دارم دنبالش می‌گردم و به نتایجی هم رسیده‌ام. مطمئن باش پیدایش می‌کنم و پولش را پس می دهم.
... قرار بود شنبه به اتریش بروید. امروز شنبه است.
بله اما نمی‌توانم. هوای اتریش مناسب حال و روز من نیست. می‌ترسم اگر دوباره به اتریش بروم ریه‌ام با مشکل روبرو شود. برای همین نمی‌خواهم ریسک کنم.
فکر می‌کنید چه زمانی به اتریش بروید؟
باید صبر کنم تا ببینم آب و هوای اتریش چگونه می‌شود. من به دی‌استرادا تعهد دارم و باید به تعهدم عمل کنم.
آقای حجازی دیگر سوالی باقی نمانده، اگر حرف خاصی هست بگویید.
می‌خواستم دوباره از مردم تشکر کنم. آنها خیلی به من لطف دارند. به خصوص آنهایی که در استادیوم حضور داشتند. ان‌شاءالله با هم جشن قهرمانی استقلال را می‌گیریم.

با آرزوی شفای کامل برای این اسطوره آبی ..

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
یک در خواست از بچه های استقلالی PT :
دوستان نمی دونم با داشنامه ویکی پدیا چقدر آشنایی دارید.
بنده پارسال که وقت آزاد بیشتر داشتم، مقالات زیر مشارکت داشتم:

باشگاه فوتبال استقلال در فصل ۸۸-۱۳۸۷
فهرست فصل‌های باشگاه فوتبال استقلال تهران
باشگاه فوتبال استقلال در فصل ۸۹-۱۳۸۸
فهرست بازیکنان خارجی باشگاه فوتبال استقلال

یا صفحه بازیکنان
آرش برهانی ، امیر قلعه نویی ،

که غیر از اولی تقریبا بقیه شون ناقص هست، از دوستان تقاضا دارم در توسعه مقاله های مرتبط با استقلال و بازیکنان استقلالی در ویکی پدیا مشارکت کنید و مطمئن باشید خدمت بسیار بزرگی به باشگاه و هوادارانش خواهید کرد.... مخصوصا بخش انگلیسی که هم اکنون در آسیا نام استقلال دوباره مطرح شده..

اگر با ویکی و نحوه نوشتن و ... آشنا نیستید پی ام بدین تا راهنمایی تون کنم/

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
مرفاوي در گفت‌وگو با ايسنا:
سه امتياز را از ذوب آهن مي‌گيريم
جباري بايد خودش را با شرايط تيم هماهنگ كند
هنوز براي فصل آينده صحبتي نكرده‌ام

205.jpg

دوباره تكرار نشود!
تذکر كتبي AFC به بازيکنان خاطي ليگ آسيا؛
2 ذوب‌آهني، 4 استقلالي، 3 سپاهاني و يك مسي تذكر گرفتند

هم‌چنين کنفدراسيون فوتبال آسيا به حنيف عمران زاده به دليل دور کردن توپ ،حسين کاظمي به دليل تکل بي پروا، فابيو جانواريو به ديلي تاخير در شروع مجدد بازي و آرش برهاني به دليل گول زدن داور تذکر داد و از اين بازيکنان خواسته شد تا در آينده چنين اعمالي را تکرار نکنند.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها بپرید اینجا Vote بدید. این عربای اسپمر دارن جلو میفتنا :D

http://www.fifa.com

بلوک سمت راست!

PHP:
Which of the following players have been the most impressive in the 2010 AFC Champions League?
Results
1) Yasser Al Qahtani
2) Farhad Majidi
3) Lee Dong-Gook
4) Koji Nakata
5) Krunoslav Lovrek

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آرش برهانی : برهانی: فصل بعد به تیمی می‌روم که بتوانم در آن بازی کنم

27-3-1388%5CIMAGE633808473908593750.jpg

دلش با استقلال است. می‌خواهد فصل بعد را هم در استقلال پشت سر بگذارد. نمی‌تواند لحظه‌ای دوری از اردوگاه آبی را در ذهن تجسم کند اما حاشیه‌ها و حرف‌های بی‌پایه و اساس باعث شده خیلی‌ها تصور کنند او و استقلال به پایان خط رسید‌ه‌اند.
وقتی از جدایی از استقلال با آرش حرف می‌زنی ته دلش خالی می‌شود و بغض می‌کند!‌ او در اوج ناراحتی هم دوست ندارد از استقلال جدا بشود. می‌خواهد بماند و بار دیگر همان آرش آماده و قبراق را روی صحنه لیگ بیاورد. بازی با الاهلی بهانه‌ای شد تا دوباره سراغ آقای گل فصل قبل استقلال برویم. مردی که در دل هواداران قرار دارد و هرگاه در میدان ظاهر می‌شود با این جملات: «آرش آقای گل، آرش آقای گل» صدایش می‌کنند.

می‌خواهیم بدانیم چه بر سر آرش برهانی آمده که اینقدر راحت موقعیت‌های صد در صد گلزنی را از دست می‌دهد؟
-‌از کدام موقعیت صد در صد صحبت می‌کنید؟
‌موقعیتی که روبروی الاهلی به دست آوردی اما خیلی راحت آن را از دست دادی.
-‌اولا که موقعیت صد در صد نبود، ضمن اینکه باید بگویم این اولین فرصتی بود که در مسابقات امسال لیگ قهرمانان از دست داده‌ام. فرصت خوبی بود اما نه صد در صد که این همه سر و صدا به پا کرده.
‌جواب خودمان را نگرفتیم. مشکل اصلی آرش برهانی کجاست، روحی و روانی یا فنی؟
-‌ مشکل من فنی نیست و به مسائل روحی روانی و عدم تمرکز باز می‌گردد.
حتما یکی از این مسائلی که باعث شده تمرکز نداشته باشی فیکس بازی نکردنت مقابل الاهلی بود. درست است؟
-‌صد در صد. به شخصه انتظار داشتم از ابتدا در ترکیب قرار بگیرم اما وقتی دیدم باز هم نیمکت‌نشینم تمرکزم به هم ریخت و فکر می‌کنم همین مساله دلیل اصلی از دست دادن موقعیت گلزنی بود.
می‌توانیم بپرسیم چرا انتظار داشتی از ابتدا بازی کنی؟
-‌به این دلیل که هم مقابل صبا خوب بازی کردم و گل زدم، هم در طول هفته گذشته جزو بهترین‌های تمرین بودم. آمادگی‌ام در تمرین‌ها را می‌توانید از مرفاوی بپرسید چرا که خود آقاصمد به خوبی روی این مساله اشراف داشت.
اما این مساله را هم باید در نظر بگیری که در این فصل هم سیدصالحی خوب کار کرده و هم مجیدی، فکر نمی‌کنی همین خوب بازی کردن‌ها باعث شده کمتر مورد استفاده قرار بگیری؟
-‌من هیچ وقت بدکسی را نخواسته‌ام اما به من 15 بازی داده‌اند که 11 گل زده‌‌ام. بیشترین گل زده را در تیم‌مان داشته‌‌ام اما این روزها کمتر از بقیه بازی می‌کنم. خودم احساس می‌کنم امسال به اهدافی که داشتم نرسیدم و به همین دلیل خیلی ناراحتم.
بازیکنی بودی که در بحرانی‌ترین شرایط حقت را می‌گرفتی، حالا چه شده که نمی‌توانی مثل گذشته حق خودت را از کادر فنی بگیری؟
-‌من زحمت خودم را می‌کشم، مقابل صبا هم گل زدم اما وقتی تیم باخت همه چیز رنگ دیگری به خود گرفت. نمی‌دانم آیا شکست استقلال مقابل صبا تقصیر من بود که مقابل الاهلی دوباره نیمکت‌نشین شدم؟ واقعا نمی‌دانم چگونه باید حقم را بگیرم اما یک روز به تمام این مسائل پایان خواهم داد.
صمد مرفاوی مرد اول کادر فنی استقلال است و انتخاب ترکیب اصلی برعهده او. از دست مرفاوی بابت کم بازی کردن ناراحت نیستی؟
-‌من با کسی مشکلی ندارم، فقط از دست آنهایی ناراحتم که نگذاشتند هدف‌های امسالم را دنبال کنم. امسال راحت‌تر می‌توانستم آقای گل شوم چرا که استقلال بسیار قدرتمندتر از فصل گذشته بود اما متاسفم که یکسری‌ها نگذاشتند.
می‌توانیم بدانیم این یکسری‌ها چه کسانی هستند؟
-‌ببینید در این افت 50 درصد خودم مقصر بودم و 50 درصد هم همین یکسری افراد.
این یکسری افراد از کادر فنی هستند یا کادر مدیریتی باشگاه؟
-‌خوب شد از کادر مدیریتی صحبت کردید، جا دارد همین جا از آقای واعظ که حسابی من را زیر چتر حمایتی خود قرار دادند و هر جا که لازم بود، با من صحبت کرده‌اند تشکر کنم.
پس منظورتان از یکسری افراد چه کسانی هستند؟
-‌برخی‌ها که می‌توانستند به من روحیه بدهند اما ندادند یا افرادی که در زمان افت قادر بودند مرا از شرایط ناآمادگی بیرون بیاورند اما نیاوردند.
پس به نظر می‌رسد یکجوری‌هایی در زمان افت تنها بودی؟
-‌بله. گفتم که جز آقای واعظ که حسابی مرا مورد لطف خود قرار داد خیلی‌ها می‌توانستند به من روحیه بدهند تا آرش همیشگی شوم اما مرا تنها گذاشتند تا نتوانم حقم را بگیرم.
در همین شرایط بحرانی بحث حضورت در استیل‌آذین هم مطرح شده. خیلی‌ها لجبازی کادر فنی با آرش برهانی را به دلیل مطرح شدن چنین بحث‌هایی می‌دانند. درست است؟
-‌فکر می‌کنم این شایعات به دلیل حضور آقای آجورلو است و احتمالا آمدن دنیزلی به استیل‌آذین. من این 2 نفر را خیلی دوست دارم، دنیزلی مربی بوده که تاثیر بسیاری در رشد فوتبالم داشته اما خب یکجور‌هایی هم به استقلال مدیونم و می‌خواهم سال آینده جواب همان افرادی را بدهم که نگذاشتند به اهدافم برسم.
گفته بودی برای ماندن در استقلال شرط و شروطی داری. از خواسته‌هایت برای تمدید قرارداد صحبت می‌کنی؟
-‌خواسته‌هایم جزیی و کوچک است.
مثلا؟
-‌فکر می‌کنم در این 2 سال خیلی بیشتر از برخی بازیکنان بازی کردم اما جالب است بدانید اندازه بازیکنی پول گرفتم که خیلی کمتر از من بازی کرده بود البته مشکل من مالی نیست و خواسته‌های دیگری دارم که امیدوارم مورد موافقت باشگاه قرار بگیرد.
انگار خواسته‌هایت فقط مالی است...
-‌مثل تمام بازیکنان خواسته‌هایی دارم که مسائل مالی هم جزیی از آنها است.
خیلی‌ها می‌گویند آرش برهانی قصد دارد هم استقلال را داشته باشد و هم استیل‌آذین را تا در نهایت هر کدام را که پیشنهاد مالی بهتری دارند به عنوان تیم آینده‌اش انتخاب کند...
-‌ببینید من یک پیشنهاد خیلی معقولانه و عادلانه به استقلال داده‌ام و اصلا در مورد استیل‌آذین هم صحبتی نکرده‌ام. اصلا این حرف‌ها هم نیست که هر کدام بیشتر پول بدهند آن تیم را انتخاب می‌کنم. هر تیمی را که بیشتر به فوتبالم کمک کند انتخاب می‌کنم.
باز هم برخی‌ها معتقدند آرش برهانی اضافه وزن پیدا کرده که نمی‌تواند از موقعیت‌ها به خوبی استفاده کند. این صحبت‌ها را قبول داری؟
-‌چه بگویم؟ آرش برهانی وقتی به صبا گل زد اضافه وزن نداشت اما حالا که آن موقعیت گل نشده اضافه وزن پیدا کرده. امیدوارم روزی برسد که جواب این افراد را در زمین مسابقه بدهم

نکاتی جالب درباره جدال استقلال و ذوب آهن
به امید پیروزی استقلال در بازی امروز..

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
حیف که بازی قبلی رو نبردیم ...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
حیف که بازی قبلی رو نبردیم ...

ولش کن گذشته هارو... حالا رو بچسب :happy:

و این است اس اس شکست ناپذیر..

تبریک. خداییش باید 4تا میزدیم ! بازیهای باقیمونده ما الان نسبت به 3تا تیم دیگه میشه گفت راحت تره. نائب قهرمانی واقعا دور از دسترس نیست.

برای ذوب اهن هم تو جام حذفی ارزوی موفقیت و قهرمانی رو دارم :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا