• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
خوب دوستان یه سری شایعات داره بوش میاد ... که نمیشه فهمید کدوم واقعیته یا کدوم شایعه است ...

من اینارو کلا به حساب حاشیه میذارم ...

ولی یکیش اینه که ، ناصر حجازی از استقلال رفتنی شد !
حجازی که مترصد فرصتی بود تا از استقلال جدا شود پس از اینکه زنوزی مدیر عامل باشگاه فولاد گستر تبریز به او پیشنهاد فعالیت در این تیم را داد، قصد دارد برای همیشه از استقلال جدا شود و به تبریز برود

نکته دوم اینه که ایمان مبعلی هم نیم فصل به قطر ترنسفر میشه ! که اینم خیلی حرف و حدیث توشه ....

طالب‌لو از استقلال رفتنی شد
جالبه که میگن طالب لو هم میخواد از تیم بره !!!

من اینارو گفتم ، ولی خودم هیچ کدوم رو قبول ندارم و به عنوان حاشیه میشناسم این اخبار رو
امیدوارم هیچ کدومشون صحت نداشته باشه !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
متاسفانه تعدادی از سایتها فقط قصد جنجال دارند/ فقط هم سوزنشون گیر کرده به استقلال. واقعا که شرافت قلم رو به هیکل ناپاکشون فروختند.
اصل اصلشون هم یکی این سایت فوقالعاده کثیف گل هست و دیگری هم همین سایت فوتبال 3 شبکه سه. اگه دقت کنید تمام خبرهاشون هم کپی از هم دیگه هست. یه سر بزنید ببینید چه اراجیفی رو کردند خبر. اصلا خبر نیست تخیلاتشون رو کردند خبر.
بقیه سایتها هم که ده تا به نعل میزنند و یکی به میخ.
فرهاد که تو این سن به همچین جایگاهی دست پیدا کرده، به فرض هم که انتخاب بشه و یا نشه حسادت و غرض ورزی اونها رو برانگیخته. در صورتی که اگه طرف از اس اس نبود میشد یه ایرانی. البته اینها همش از یه ضربه ساده آب میخوره. ولی از اون طرف اخبار دوش گرفتن شیث براشون در صدر اخبار قرار میگیره. من نمیفهمم اینها چرا اینقدر تنگ نظر و حسود هستند. واقعا من ده تا پرسپولیسی دور و برم هست/ خیلی هم منطقی / خدایی همشون از این رفتار مسخره حمایتی خنده شون میگیره. دیگه هر چیزی اندازه ای داره.
همه این سایتها و روزنامه ها منتظر بودند استقلال نتیجه نگیره و بریزند سرش.
البته باید خدا رو شکر کرد که این بازهای آسیایی هست وگرنه اینها سرگرم نبودند داستان داشتیم.

نبايد اسير شايعه‌هاي هدايت شده شويم
مظلومی: در 3 جام مدعی هستیم؛ هیچ بازیکنی را از دست نمی دهیم
سرمربي تيم فوتبال استقلال جدايي دروازه‌بان و شماري از بازيكنان را تكذيب كرد.
در پي انتشار شايعاتي مبني بر جدايي و معاوضه وحيدطالب‌لو و تني چند از بازيكنان تيم فوتبال استقلال، پرويز مظلومي گفت: براي من بسيار عجيب است كه چطور ممكن است تيمي كه در سه جام مدعي است و توانسته نتايج خوبي هم در طي فصل جاري كسب كند مي‌تواند بهترين بازيكنانش را از دست بدهد! استقلال براي ادامه موفقيت‌هاي خود به نفرات موثر و بزرگ خود قطعاً نياز دارد.وي ادامه داد: در حال حاضر دكتر فتح‌اله‌زاده در ايران حضور ندارند و هرگونه تصميمي هم اگر در مورد جابجايي نفرات در نيم فصل داشته باشيم منوط به تصميم و اجازه ايشان است.در نتيجه در حال حاضر كليه شايعات اخير در مورد جدايي وحيد طالب‌لو و ديگر نفرات استقلال را تكذيب مي‌كنم. به هر صورت ما و همه استقلالي‌ها بايد هوشيار باشيم و اسير اين شايعات هدايت‌شده نشويم چرا كه استقلال توانسته هم در ليگ و هم در جام حذفي نتايج خوبي را كسب كند و اين مهم مطلوب عده‌‌اي نيست و سعي در جلوگيري روند رو به جلو استقلال دارند.
--------------------
بهتاش فریبا، مربي تيم فوتبال استقلال: مشكل بدني بازيكنان برطرف شده است

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
از اول هم کاملا مشخص بود که جو سازی و شایعه سازیه این اخبار ...

هافبك مورد نظر استقلال به الوكره قطر پيوست

www.farsnews.com
به گزارش خبرگزاري فارس، نشات اكرم كه قرار بود به تيم استقلال ملحق شود امروز با عقد قراردادي پنج‌ماهه به مبلغ 600 هزار دلار به تيم الوكره قطر پيوست.
پيش از اين مسئولان باشگاه استقلال براي جذب اين بازيكنان اقداماتي را انجام داده بودند كه ظاهرا بر سر مبلغ قرارداد به توافق نرسيدند.

اینم از اکرم خانم :D
اینم پرید :D تو بد ستمی افتادیم ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا این عراقی ها خیلی عجیب غریبن
این از اکرم

اون از عماد رضا که هر روز تو یه تیمه

یه روز شاهین یه روز استقلال یه روز پرسپولیس الانم تراکتور

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
الان بازی استقلال - شاهین رو تو 90 دیدم.

محمدی گند زده به بازی. 4تا خروج داشت 4تا موثعیت گل داد به شاهین. یعنی میشه مظلومی یه خورده سر عقل بیاد و طالب لو رو برگردونه به دروازه؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

محمدی گند زده به بازی. 4تا خروج داشت 4تا موثعیت گل داد به شاهین. یعنی میشه مظلومی یه خورده سر عقل بیاد و طالب لو رو برگردونه به دروازه؟

مگه بازی با شاهین تو لیگ یادت نیست روی گل که کلا فریب خورد این اون بر شوت زد این داشت این بر سایه توپ رو می گرفت :wacko:
توی همون بازی هم چندتا اشتباه دیگه هم کرد که شانس آوردیم گل نشد :)
من نمی دونم آخه محمدی کجاش از طالبلو بهتر دروازه بانی می کنه ؟؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مگه بازی با شاهین تو لیگ یادت نیست روی گل که کلا فریب خورد این اون بر شوت زد این داشت این بر سایه توپ رو می گرفت :wacko:

آقاجان کلن هرچی باشه ها ، محمدی تو دروازه هست تیم باخت نمیده :cool:
حالا اگه طالب لو باشه تیم 3 تا میخوره میاد بیرون :D
حق اعتراض ندارید تا وقتی تیم جلوئه
5.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
WOW
نیم فصل فتل میخواد میداوودی و مجیدی رو بده و خسروحیدری رو بگیره 150 تا هم سپاهان بده

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
همش شایعه ای بیش نیست.
23370437018621856415.gif

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
طالب‌لو در بيمارستان آتيه بستري شد
www.farsnews.com
خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال به دليل سرماخوردگي در بيمارستان آتيه بستري شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب‌لو به دليل سرماخوردگي شديد به تمرين صبح در زمين نوبنياد نرفت. اين بازيكن به دليل بهبودي حالش در بيمارستان آتيه زير سرم رفت.
طالب لو پيش از بستري شدن در بيمارستان با حسين تراب پور مربي گلرهاي استقلال هماهنگي هاي لازم را انجام داد.
اين دروازه بان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس اظهار داشت: به دليل وضعيتي كه دارم، نمي توانم در تمرين حاضر شوم. با اجازه از كادر فني به بيمارستان رفتم تا هرچه زودتر حالم بهتر شود.

شانس نامزدهای ایرانی پایین است
www.bornanews.ir

منابع خبری از پایتخت مالزی خبر می‌دهند که شانس بازیکنان ایرانی برای تصاحب عنوان برترین فوتبالیست سال آسیا کمتر از سایر نفرات است.

به گزارش سرویس ورزشی برنا، در حال حاضر فرهاد مجیدی کاپیتان تیم فوتبال استقلال تهران و فرشید طالبی مدافع تیم ذوب آهن نامزدهای معرفی شده از سوی AFC برای عنوان برترین بازیکن سال آسیا هستند.

منابع خبری در فاصله یک روز مانده تا برگزاری مراسم فردا شب اعلام می کنند که شانس بازیکن تیم کره‌ای از نامزدهای ایرانی بیشتر است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

طالبلو باید بیاد که مثل بازی هایی که بود از کریم باقری گل 40 متری بخوره ؟

طالبلو اگر بود 4-0 میباختیم !

ببین هر وقت محمدی سوتی داد گل شد اون وقت بگو محمدی بره ، فعلا که بهترین بازیکن زمین هست !

طالبلو که تو 90 درصد بازی ها لباسشم خاکی نمیشه ، دفعه بعد نشسته می پوشه !!!

با این بحث باز شد !

آخه فرامرز جان این شد حرف ؟ طالبلو تو 10 بازی آخر یک شوت گرفته ؟ یک شیرجه زده ؟

یا توپ بهش خورده یا اصلا خروج نکرده که اشتباه باشه ، یا توپ فرطی رفته تو گل !

آخه دیگه پنالتی هم نمیگیره بگیم پنالتی گیره ...

طالبلو ضعیفترین دروزبان لیگ هست در حال حاضر !

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
آلبوم رضا عنایتی با اسم همه چیم تو اومد بیرون
میگن قشنگه من گرفتم ولی به خاطر فوت پدر بزرگم هنوز گوش نکردم
اگه خواستین گوش کنید حتما سی دی ش رو بخرید تا از رضای آقای گل حمایت بشه.@};-:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
طالبلو باید بیاد که مثل بازی هایی که بود از کریم باقری گل 40 متری بخوره ؟
طالبلو اگر بود 4-0 میباختیم !
طالبلو که تو 90 درصد بازی ها لباسشم خاکی نمیشه ، دفعه بعد نشسته می پوشه !!!
آخه فرامرز جان این شد حرف ؟ طالبلو تو 10 بازی آخر یک شوت گرفته ؟ یک شیرجه زده ؟
یا توپ بهش خورده یا اصلا خروج نکرده که اشتباه باشه ، یا توپ فرطی رفته تو گل !
آخه دیگه پنالتی هم نمیگیره بگیم پنالتی گیره ...
طالبلو ضعیفترین دروزبان لیگ هست در حال حاضر !

سلام داداش گرامی‌
من حاضر هستم طالبلو باشه گل ۴۰ متری بخوره تا محمدی باشه
وحید اگه الان رو فرم نیست اما همیشه جزو غیرت دار‌ترین‌ها هستش اگه اون بحث‌های پارسال نبود هنوز فیکس بود
محمدی دستش درد نکنه خوب گلری داره میکنه انصافاً با اینکه سوتی هم داره زیاد ولی‌ به قول اون دوست عزیز دیگه تیم باخت نمیده فعلا این فصل وقتی‌ هستش ولی‌ متاسفانه وقتی‌ از استقلال بره هیچ وقت نمیتونی‌ روش حساب کنی‌ چون با تعصب نیست مثل فرهاد وحید با امیر آبادی ( فرزاد مجیدی هم غیرتی‌ بود که دود کردنش ).

درسته همه برای افتخار استقلال خوشحال میشیم اما همیشه وقتی‌ اسم یوونتوس بیاد اولین اسم‌ها چی‌ به ذهن میرسه ؟ الکس عزیز ندود و ... رم :توتی مونتلا ...
ما تیم رو دوست داریم اما به با غیرت‌ها همیشه بیشتر بها میدن تا حزب باد
مثلا مانسینی خوب بود تو روم اما وقتی‌ رفت اینتر چی‌ شد ؟ شد یک ضدّ رومی
من دیدم اول فصل محمدی رفت دست عابد زده رو بوس کرد اصلا خوشم نیومد با این که احمد یه استقلالی بوده اما اون بازی اون حرکت خیلی‌ پیام میتونست داشته باشه
در هر حال تیم موفق باشه فعلا کافیه ولی‌ با گذشت زمان این نام‌ها هم هستن که خاطره میشن بیشتر از نام تیم .
این حرف‌های من برای این بود که خاطرات گذشته که با داش وحید داریم هرگز مثل زدنی‌ با محمدی نیست حالا هرکی‌ بهتره باشه برای من غیرت و تعصب به استقلال مهم تر از خوب گلری کردن هستش

دم همه شما گرم که آبی هستین و معذرت اگه حرفام رو کسی‌ یا خیلی‌‌هاتون قبول ندارین ولی‌ این هم نظر من از اول بوده تا حالا چه از اوایل دههٔ ۶۰ چه همین الان

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

اولا که من به مت عزیز بابت از دست دادن پدر بزرگش تسلیت میگم و رفیق ما رو شریک بدون.

وقتی‌ اسم یوونتوس بیاد اولین اسم‌ها چی‌ به ذهن میرسه ؟ الکس عزیز ندود و ...

من نوکرتم داداش / خیلی آقایی که با مثالت سطح مرامت و عزتت رو نشون میدی. ولی جون من دیگه الکس رو مثال نزنید. یهو یکی شاکی میشه بهش فحش میده من کم میارم. :دی

و اما ماجرای وحید که بقول علی رضا دوباره باز شد.
ما یه بار اساسی سر این موضوع یقه همو گرفتیم. من با حرفهای دوست عزیزمون که اسمشون رو هم خوشحال میشم بدونم (معین فان ز) کاملا موافقم. بازیکن متعصب یه چیز دیگست.
اون بار هم دو دسته نظر داشتیم که یه طرف آرمین و علی رضا و یکی دو نفر دیگه بودند که میگند وحید خوب نیست و ال و بل و محمدی خیلی خوبه/// یه طرفم من و فرامرز و محسن و مجید و... بودیم که گفتیم بابا وحید هر چی باشه وحید خودمونه و آبیه و شایستگیش رو ثابت کرده و درست که تو افته اما تا میدون نبینه و بهش اعتماد نشه درست نخواهد شد. اون موقع هم به نتیجه نرسیدیم و مطمعنا الان هم راه به جایی نمیرسه. بگذریم.

من فقط یه سوال دارم از ارمین و علی رضا و دوستان دیگه ای که اعتقادشون به محمدی بیشتر از وحیده. خدایی قصد چالش و جدل هم ندارم. میدونید با جواب شما / تو این قضیه/ خیلی از مسائل حداقل برای من روشن میشه. شاید ما روی موضوع کوچکتر و یا بزرگتری اتفاق نظر داریم و یا نداریم که بحثمون به این موارد میرسه. من سوالم اینه:
اگه به فرض محال/ آقا اسمون اومد به زمین/ قرار شد یا وحید و یا محمدی یکیشون رو بدیم به پرسپولیس. (تو همین شرایطی که هستند)خب! شما باشی میگی کدوم بره؟

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
ای آقا ، جواد داری با این صبتا بحث رو به حاشیه میبری که بی جواب بمونه دیگه :D
الکی شلوغش میکنی و مغلطه کاری ... :D
آخه برادر من ، کی گفت وحید بی تعصب ؟ کی گفت به وحید نیاز نیست ؟ کی گفت وحید باید بره ؟

درسته با تعصبه ، درسته با غیرته ، درسته به درد تیم میخوره
ولی تو دروازه که غیرت دروازه بانی نمیکنه برادر من
فرز بودن و چابک بودنه که دروازه رو نجات میده

گیریم که وحید خدای تعصب ، وقتی عکس العمل مناسبی نداره برای توپ ، چه طوری دروازه بانی کنه ؟

آقا اصلا منو تو هیچ ! این کادر فنی ، مربی دروازه بانا ، این همه آدم ؟ هیچی نمیفهمن که محمدی رو میزارن دروازه ؟
خوب مشخصه اونام خیالشون راحت تره که محمدی رو میزارن اون تو دیگه !

وگرنه کسی دشمنی نداره با وحید که بگیم نیمکت نشین شه !

آقا نیمکت نشینه ؟ خودشو تحمیل کنه به کادر فنی ، تو تمرینا آماده باشه ، توپ گیری هاشو بهتر کنه ، مگه ما بدمون میاد دروازه بان اول تیممون همیشه رو فرم باشه و تو دروازه باشه ما بهش افتخار کنیم ؟
ها ؟
بدمون میاد ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
:hmm: عجب شلوار تابلوئی پوشیده این ایمان مبعلی ! خدایی خیلی ضایست ، نیست ؟
پسر اینا چرا اینجوری میپوشن آخه ؟ :D
حتما 200 - 300 هزار تومنم پولشو داده :D
همین اینا میان اینجور آتوآشغالارو میخرن که ما باید برای یه شلواری که مفت گرونه 70 - 80 تومن پیاده شیم دیگه :D

جواد ، فرامرز و احتمالا مجید در آینده ، هیکلو داری ؟:D
جــــــی داداش ؟
63izs7n.gif
استیلو عشقست :D
پرچم بالاست
146fs96171.gif

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا