• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بهتون ثابت شد این مظلومی در حد استقلال نیست؟ دختر خاله 10 ساله من هم میفهمه اندره لوییس رو نباید بازی بده!

مردک فقط بلده رنگ بخره موهاشو سیبیلاشو رنگ کنه!

کاملا مشخص شد تیم با شانس و اقبال تیم دومه!

و به هیچ عنوان لیاقت قهرمانی نداره!

به نظر من اصلن اینجوری نیست که شما میگی
دانش فنی مظلومی هم خیلی بالاست
تنها کسی که میتونه تیمو بالا نگه داره مظلومیه اونم تو این شرایط

و ما هم فقط باید حمایت کنیم از کادر فنی ! همینو بس

هیچ کس بهتر از مظلومی و دستیاراش نمیتونن کار کنن تو استقلال ! اینو مطمئن باش

تیم دستش خالیه خودت که میبینی چه قدر مشکلات داشتیم ، خط حمله نبود

تازه مبعلی هم که اخراج شد مجبور شدیم تغییر تاکتیک بدیم !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
نصیرزاده: اخراج بازیکن استقلال مشکوک بود

www.bornanews.ir
هوشنگ نصیرزاده از کارشناسان داوری گفت: اخراج ایمان مبعلی برای من هم خیلی مبهم بود ،اما اخراج بازیکن شهرداری تبریز کاملا صحیح بود.
باید در برنامه های تلویزیونی روی اخراج بازیکن تیم استقلال کارشناسی شود.

وی در ادامه صحبت های خود درمورد داوری در نیمه اول گفت: آفساید گرفته شده استقلال در نیمه اول کاملا اشتباه بود و در واقع یک موقعیت عالی به دست آمد که شاید خطری جدی روی دروازه شهرداری به وجود می آورد؛ بنده به این آفسایدها ،آفساید کامرانی فری می گویم.

بیا گل سالم ما رو نگرفتن... با یه لشگر مصدوم و محروم یه گل نگرفتم ایمانم به نا حق اخراج کردن..چی از جون استقلال میخوان!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من از اوخر بازی دیدم.
شهرداری حرفی برای گفتن نداشت.
بالاخره 2 بازی خوب نبودیم بردیم.این بازی خوب بودیم نبردیم.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به نظر من اصلن اینجوری نیست که شما میگی
دانش فنی مظلومی هم خیلی بالاست
تنها کسی که میتونه تیمو بالا نگه داره مظلومیه اونم تو این شرایط

و ما هم فقط باید حمایت کنیم از کادر فنی ! همینو بس

هیچ کس بهتر از مظلومی و دستیاراش نمیتونن کار کنن تو استقلال ! اینو مطمئن باش

تیم دستش خالیه خودت که میبینی چه قدر مشکلات داشتیم ، خط حمله نبود

تازه مبعلی هم که اخراج شد مجبور شدیم تغییر تاکتیک بدیم !

دانش مظلومی هیچم بالا نیست!

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
دانش مظلومی هیچم بالا نیست!

من نمیدونم با این وضعیت تیمو این همه مصدوم و محروم
به علاوه اینکه تو خط حمله کسی نیست که بازی کنه

چه توقعی داری شما ؟ :blink: خودش بره تو زمین بازی کنه ؟:blink:

آخه کسی نیست میبینی که دست مربی خالیه تو زمین

یه بازی هافبک بازی ساز نیست ، مهاجم داریم هوارتاااااا
یه بازی مهاجم نداریم عوضش ریخته تو بازی هافبک

یه بازی دفاع نداریم

بابا گیریم دانش مظلومی پایین ! ناصر حجازی و بهتاش فریبا و پورحیدری کشکن ؟ :eek: نقش شلغم رو بازی میکنن؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خوب بودیم و نبردیم/
موقعیت طلایی رو از کف دادیم و بدتر از اون دو امتیاز خانگی رو دادیم رفت.
حیف از اون هد شریفات. به نظر منم اون گل درست بود.
مبعلی هم که شیرین کاشت

نشد دیگه / بیخیال.

باید یه آدم اجیر کنیم تا ترتیب این لوئیس رو بده. مرتیکه خیلی مزخرفه/ چنان میکشه زیر توپ فکر کنم تو دریاچه فرود اومد. اه اه. یه پاس سالم دو متری هم نمیتونه بده.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من نمیدونم با این وضعیت تیمو این همه مصدوم و محروم
به علاوه اینکه تو خط حمله کسی نیست که بازی کنه

چه توقعی داری شما ؟ :blink: خودش بره تو زمین بازی کنه ؟:blink:

آخه کسی نیست میبینی که دست مربی خالیه تو زمین

یه بازی هافبک بازی ساز نیست ، مهاجم داریم هوارتاااااا
یه بازی مهاجم نداریم عوضش ریخته تو بازی هافبک

یه بازی دفاع نداریم

بابا گیریم دانش مظلومی پایین ! ناصر حجازی و بهتاش فریبا و پورحیدری کشکن ؟ :eek: نقش شلغم رو بازی میکنن؟

ناصر حجازی؟ :lol: میشه بگید ناصر حجازی چه دانشی داره؟ :blink:

اصلا تو بحث فنی الان تیم ناصر خان چه کارست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهتاش فریبا هم فقط یه اسمه!

پورحیدری هم سرپرسته! نه مربی!

شما میگی مظلومی دانش داره؟ ولی چون مصدوم و محروم داریم نتیجه این میشه؟

باشه پس حتما 2 تا بازی بعد رو باید به شانس و اقبال دست بندازیم دیگه؟

چون همچنان مصدوم و محروم داریم و دانش مطلومی هم با این بازیکنای ناقص نمیتونه راه به جایی ببره!

پس از همین حالا 2 باخت آینده رو تسلیت عرض میکنیم!

استقلال مثل پرسپولیس در حال حاضر نابوده!

گول رده دوم رو نخورید.

از دست خواهد رفت!

فکر اساسی اینه که نیم فصل 5-6 بازیکن رو پرت کنن بیرون! یعنی اخراج کنن!

2-3 بازیکن اساسی بیارن!

نه هوار ملا محمد رو! :lol:

صالح حسن :lol:

میخوان تیم ملی عراق رو تشکیل بدن!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سلام
خوب بودیم و نبردیم/
موقعیت طلایی رو از کف دادیم و بدتر از اون دو امتیاز خانگی رو دادیم رفت.
حیف از اون هد شریفات. به نظر منم اون گل درست بود.
مبعلی هم که شیرین کاشت

نشد دیگه / بیخیال.

باید یه آدم اجیر کنیم تا ترتیب این لوئیس رو بده. مرتیکه خیلی مزخرفه/ چنان میکشه زیر توپ فکر کنم تو دریاچه فرود اومد. اه اه. یه پاس سالم دو متری هم نمیتونه بده.

چون دانش پرویز مظلومی بالاست این بازیکن ثابت تیمه!

اصلا هم به مغز نامبارکش خطور نمیکنه که اگه یه بازیکن از تیم امید استقلال بیراه بذاره جای اون بهتر بازی میکنه!

پول کمتری هم میخواد!

عشقم میکنه که تو تیم بزرگسالان راهش دادن!

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
دوستان من خودم هم از اول علاقه و اعتقادی به مظلومی نداشتم، اما خواهشا بی جهت پشتش رو خالی نکنید از همین الان!
تیم شرایط مناسبی از نظر بازیکن و ترکیب ثابت نداره.
کاملا قابل پیش بینی بود که بازی جالبی نکنند. اخراج مبعلی هم که شد مزید بر علت.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

حیف شد می تونستیم خودمون رو به ذوب برسونیم:دی

راستی این هوار از کی می تونه بازی کنه؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
کلکسیون اشتباهات بچگانه و ازدست دادن 2 امتیاز طلائی

2248.jpg

واقعا جای افسوس و عصبانیت داره .......... :hmm:

اول از همه اون قشنگ هائی که بازی دیروز رو به بهانه آلودگی هوا ؟؟؟؟!! کنسل کردن و تماشاگران بازی رو به حداقل رسوندن ، اگه دیروز بازی برگزار میشد قطعا استقلال از حمایت بیشتری هم برخوردار میشد
البته به حق امروز هوا خیلی بهتر بود ! به حدی که یکی از تماشاگران اس اس همون اول بازی به فنا رفت !!!!
آقائی که تو فدراسیون نشستی ؟! فرق آلودگی دیروز با امروز چی بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm:

استقلال بازی رو خوب و هماهنگ شروع کرد ، و با همون ترتیب قطعا به گل میرسید و شهرداری عملا هیچ حرفی برای گفتن نداشت ، کلا تو دفاع بودن و حتی نمیتونستن ضد حمله تدارک ببینن تا جناب مبعلی اون اعتراض الکی رو کرد و الکی هم اخراج شد .... دقیقا همون اشتباه بچگانه ای که هفته پیش مجیدی هم با کوله باری از تجربه انجام داد و باعث محرومیتش شد .. آقای بازیکن حرفه ای چرا الکی اعتراض میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟ :hmm:

بعد اخراج هم دیگه شیرازه تیم ازهم پاشید ، امروز برهانی و شریفات خیلی خوب بودن ، خط دفاعمون هم فکر میکنم به مرز هماهنگی و بلوغ فکری رسیده تازه با وجود نبودن امیرحسین عملکرد قابل قبولی داشت

آخر سر هم مظلومی سلسله اشتباهات رو تکمیل کرد و تو روزی که امیر آبادی واقعا خوب بود با ابله ترین بازیکن تاریخ استقلال تعویضش کرد ......... :hmm:

چیزی هم نمونده بود دقیقه 94 بازنده بازی شیم ... حیف و صد حیف

مظلومي: شهرداري 11 نفره دفاع مي‌كرد
اخراج نابجاي مبعلي برنامه‌هاي ما را به هم ريخت

عکسهای بازی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
واقعاٌ من موندم- امیر آبادی دو تابازیه داره خوب بازی میکنه
امروز هم بهترین بازیش تو لیگ امسال بود فکر کنم - حالا واسه چی عوض شد خدا میدونه - یعنی این لوئیز یه دونه پاس درست نداد - صفر
ایمان هم الکی اخراج شد -دوربین قشنگ روش بود بعد از اخطار پشتش به داور بود هیچی نگفت
این داور هم عقده ای ادای قهرمانی رو در آورد که چهار سال پیش از 50 متری اومد اکبرپور رو اخراج کرد گفت فحش دادی
در کل دقت کنید اخراج ایمان و از اون طرف اخراج جاسم کرار بازیکن تراکتور هر دو الکی بودن به نظرم اینقدر این دائی و اونوریها قر زدن سر داوری و هی بد گفتن داورا دارن برای توجیهش به ضرر اس اس و رقبای پرسپولیس سوت میزنن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چون دانش پرویز مظلومی بالاست این بازیکن ثابت تیمه!

اصلا هم به مغز نامبارکش خطور نمیکنه که اگه یه بازیکن از تیم امید استقلال بیراه بذاره جای اون بهتر بازی میکنه!

پول کمتری هم میخواد!

عشقم میکنه که تو تیم بزرگسالان راهش دادن!

ببین دوست من
من اگه به لوئیز بد میگم دیگه دلیلش واضحه اما نظرم در مورد مظلومی همونی هست که بود

من شخصا اعتقاد دارم مربی خارجی به شرطی تو فوتبال ما موفق میشه که شناخت کاملی از مدل و شرایط فوتبال ما داشته باشه البته تو تیمهای پر هوادار/ مثل استقلال و پرسپولیس و تیم ملی و .. وگرنه تو تیمهای دیگه یه مربی میتونه با استعداد پروری موفق بشه. نمونه اش هم تو لیگ و تو سالهای پیش زیاد بوده. با توجه به این مورد من فکر میکنم چون ما هوادارایی داریم که راحت مربی رو آبکش میکنند بهترین گزینه برای تیمهامون مربی ایرانیه. حالا اگه یه مربی ضعف هایی داره بهتره اون ضعف ها رو تقویت کنیم. این از این مورد/
بعدش باید بگم که شخصا سالها بود که در انتظار حضور مظلومی تو استقلال بودم.اینم بخاطر سبک کاریش تو تیمهای دیگه بوده. شرایط جدول رو کاری ندارم/ بحث فنی هم به نظر من خوب بوده. ما امروز فقط رو بدشانسی نبردیم. اونها فقط دفاع کردند و از نظر من یه گل اول رو میزدیم گلهای دیگه هم میرسید.
الان هم حاضرم این دومی (به نظر شما غیر واقعی) از دست بره و یا هر اتفاقی میخواد بیافته. اما من دوست دارم مظلومی بالا سر این تیم بمونه. شخصا خیلی هم بهش اعتقاد دارم. شرایط تیم ما الان به جهت مهره خیلی خاص شده. وگرنه ما تو همین فصل بازیهای خیلی خوبی داشتیم که کسی نمیتونه بزنه زیرش. تیم الان با این اوضاع نتایجش قابل قبول بوده و داره تو روزهای بدش خوب نتیجه میگیره اگرچه که امروز نتیجه اونی که باید میشد نشد.

در مورد مهره ها هم شما ببین همین امیرآبادی / الان دو فصله که همه میگند تموم شده/ اما تو همین دو بازی آخر بازیهای خوبی ازش دیدیم که نشان از برگشتنش میده. اینم کار مربیه. همونطوری که معتقدم وحید برمیگرده و ....

بهر حال بازم میگم این نظر منه و خب اعتقاد شخصی/ نظر شما هم که میگی بی دانشه باز محترمه و نظر شماست.
من فکر میکنم ما با این مربی موفق میشیم و اگر هم نشدیم نباید از مربی در قبال تیمی که اون شرایط رو در اول فصل داشته انتظار شق القمر داشته باشیم. فکر نمیکنم تا الان تیم ما یه بازی با همه قوا به زمین اومده باشه. لیست بازیکنهای استقلال و بازیهایی رو که داشته مرور کنید شاید نظرتون معتدلتر بشه.

ناصر خان هم تاج سره / چه گیریه به اون میدید حالا؟؟؟:f34r:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
واقعاٌ من موندم- امیر آبادی دو تابازیه داره خوب بازی میکنه
امروز هم بهترین بازیش تو لیگ امسال بود فکر کنم - حالا واسه چی عوض شد خدا میدونه - یعنی این لوئیز یه دونه پاس درست نداد - صفر

بازی قبل اس اس پاس گل شریفات رو هم اون داد ، با یک حرکت و دریبل سرعتی و پاس تو در واسه اسی مسی

فکر کنم هوار بیاد با وجود اینکه ظاهرا قراره تو کناره ها بازی کنه دیگه کامل از شر این مثلا برزیلی خلاص شیم

من نمیدونم این و اون دوس سانتوز #$$%@ رو از کجا پیدا کرده بودن ؟؟! حتما از تو لپ لپ درشون آورده بودن !

راستی جناب هوار هم امروز تشریف آوردن بلاخره .. :hmm:

Last edited:

saxp

Registered User
لایک‌ها
341
البته بعضی از بازیکن ها در قرار دادشون تعداد بازی یک فصل رو هم شرط میکنن
شاید این برزیلیه هم اینجوری بوده

مظلومی هم مربی خوبیه مثلا فکر میکنین این بازیکنهایی که داریم کی هستن تا الانش هم با این تیم و مشکلات این دوره خوب نتیجه گرفته حالا میخواد فکر کنید شانسه یا هر چیز دیگه ...
بعدم اینکه تو استقلال یه مربی فقط نباید مربیگری کنه خیلی مسائل دیگه هم هست که باید از پسش بر بیاد و من فکر میکنم مظلومی با شناخت وتجربه ای که داره بخوبی این مسائل رو کنترل میکنه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بازی رو ندیدم متاسفانه.

مجید جان بگو خوشبختانه نه متاسفانه ! من که دیدم الان ضعف اعصاب گرفتم بخدا .. :(

راستی بروبچ کسی از وضعیت مصدومیت شریفات خبر داره ؟؟! ظاهرا تو بازی از ناحیه کتف مصدوم شده .. :eek:

عکس تیمی اس اس در بازی دیروز
اسی مسی شریفات
عکسهای بازی دیروز

Last edited:

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
هوار محمد به استقلال نمي‌آيد
2mo5pow.gif

www.football3.ir www.ipna.ir
جریان حضور هافبک عراقی و سابق تیم فوتبال پرسپولیس در تیم استقلال هر روز وارد فاز جدیدی می‌شود. در شرایطی که قرار بود این بازیکن چند روز پیش به ایران بیاید تا در تمرینات استقلال شرکت کند اما تاکنون خبری از وی نشده است.

هوارمحمد در گفتگو باخبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، درباره عدم حضورش در تهران گفت: من در استانبول هستم و می‌خواستم از این طریق به تهران بیایم ولی اتفاقاتی افتاد که تصمیم گرفتم فعلا برای حضور در تمرینات استقلال صبر کنم.

وی افزود: من قرار بود شنبه شب وارد تهران شوم ولی متوجه شدم در صورت استقلالی شدن باید 110 هزار دلار جریمه بابت سالی که در پرسپولیس حضور داشتم پرداخت کنم و به علاوه آن 20 درصد از مبلغ قرارداد جدیدم را نیز به این باشگاه پرداخت کنم.

هافبک عراقی و سابق پرسپولیس تصریح کرد: وقتی فهمیدم قانون سازمان لیگ ایران به این شکل است که ابتدا باید با پرسپولیس تسویه‌حساب کنم نظرم برای استقلالی شدن تغییر کرد.

هوارمحمد گفت: من می‌توانم 6 ماه به یک تیم غیر ایرانی بپیوندم و در این صورت دیگر نیاز نیست به پرسپولیس جریمه بدهم و به علاوه آن 20 درصد از قراردادم را تقدیم سرخپوشان کنم. این پول زور است که می‌خواهند از من بگیرند و به همین خاطر به احتمال زیاد استقلالی نمی‌شوم تا پول زور به پرسپولیس ندهم.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال راه‌های قانونی هستم تا به استقلال نیایم و خواهش می‌کنم دیگر وارد جزئیات این موضوع نشوید.
2mo5pow.gif

لعنت به این شانس ، از زمینو زمان برامون میباره
127fs1982754.gif

نامجومطلق: استقلال بد بسته شده و در كناره‌ها مشكل دارد

www.goal.com
مجيد نامجومطلق بازيكن اسبق استقلال كه سال گذشته در اين تيم مربيگري مي‌كرد، معتقد است كه اسكلت تيمي استقلال مشكل دارد. او ابتدا به بازي مقابل شهرداري اشاره كرده و به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« استقلال برخلاف بازي‌هاي قبل كه خيلي‌ها معتقد بودند بد بازي كرده است، در اين مسابقه بهتر بازي كرد و برخلاف قبل بدشانس بود. اين تيم در موقعيت‌سازي بهتر عمل كرد و دوندگي بيشتري داشت ولي فكر مي‌كنم آنها در مجموع دچار مشكلاتي هستند.»

او ادامه مي‌دهد:« به نظرمن استقلال در بعضي از پست‌ها دچار كمبود و ضعف است و همين باعث شده كه نتوانيم بازي‌هاي زيبايي را از اين تيم ببينيم. مهمترين مشكل استقلال در كناره‌هاست و اين تيم در خط دفاع و همچنين در فاز تهاجمي مشكلاتي را در كناره‌ها احساس مي‌كند. در حال حاضر محسن يوسفي مصدوم است و استقلال هافبك راست خوب هم ندارد. البته فكر مي‌كنم با آمدن حوارملامحمد وضعيت كمي بهتر شود.»

نامجومطلق تأكيد مي‌كند:« با همه اين مسائل بايد بگويم كه مظلومي تقصير چنداني ندارد. به نظر من استقلال با شرايط ويژه‌اي كه قبل از شروع فصل داشت بد بسته شده است ولي با اين حال مظلومي نتايج خوبي در اين تيم گرفته است. بايد اين را هم در نظر بگيريم كه استقلال در اين فصل با غيبت و مصدوميت چند بازيكن خود مواجه شد.»
او در پايان حرف‌هايش مي‌گويد:« بازيكنان خارجي استقلال هم در اين فصل جواب ندادند هر چند كه من به بازي دسوزا اعتقاد دارم. به نظر من استقلال بايد تا شروع ليگ قهرمانان آسيا نقاط ضعف خود را برطرف كند در غير اين صورت با اين روند در آسيا با مشكل مواجه مي‌شود چرا كه تيم‌هاي آسيايي تا دندان مصلح هستند.»

---------------------------
راستی یه مهاجم کامروني به جاي "حوار" در تمرين استقلال شرکت کرد
این بازیکن 26 ساله که "کندو" نام دارد، در لیگ‌های استرالیا و اسلواکی بازی کرده و از امروز برای تست در تمرین استقلال شرکت کرده است.

نکته جالش اینه که

ظاهرا این بازیکن پیش از این در تمرینات تیم پیکان قزوین شرکت کرده اما از نظر فنی مورد تایید حمید علیدوستی، سرمربی این تیم قزوینی قرار نگرفته است.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب !!!!!!!!!!!

کلا بازیکنیه که اخلاق حرفه ای نداره :) مسخره کرده ایرانیها رو

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها