• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خوبه دیگه به جای 110 هزار تا اضافه به هوار نزدیک 2-3 میلیارد به یوسفی ، لوئیز ، دوسانتوز و ... میدیم !

بابا 110 تا رو بدن بیاد این عرب بدبخت گدا ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گزارش و حواشی تمرین تیم استقلال

ایمان مبعلی به دلیل اخراج در بازی روز گذشته مقابل شهرداری تبریز و اینکه گفته می شود به آرش برهانی توهین کرده، از سوی پرویز مظلومی اجازه تمرین پیدا نکرد. سرمربی استقلال به وی گفت باید در کمیته انضباطی باشگاه حاضر شود. این دومین بار در طول فصل جاری است که مظلومی به مبعلی اجازه تمرین نمی دهد.
پیش از این وی به دلیل مصاحبه مورد غضب سرمربی تیمش قرار گرفته بود.

* یک بازیکن آفریقایی به نام کندو در تمرین حاضر شده بود. این بازیکن 26 سال سن دارد. وی پیش از این در تمرینات تیم پیکان حاضر شده بود اما مورد تایید آنها قرار نگرفت. گفته می شود کندو سابقه بازی در لیگ استرالیا و اسلواکی را دارد.

* هوار ملا محمد نیز که گفته می شد امروز در تهران خواهد بود همچنان وارد ایران نشده است. مظلومی اعلام کرده بود در ازای هر روز غیبت غیر موجه از سوی این بازیکن عراقی وی را 1000 دلار جریمه خواهند کرد.

* محمد محمدی، امیرحسین صادقی، مهدی امیرآبادی و فرهاد مجیدی به دلیل مصدومیت از غایبان تمرین آبی پوشان بودند.

* بازیکنان اصلی استقلال 20 دقیقه به دویدن پرداختند و سپس به استخر و سونا رفتند ولی ذخیره ها به بازی فوتبال مشغول شدند.

* تماشاگری امروز در محل تمرین حاضر نبود.

* سید مهدی سید صالحی به تمرین انفرادی مشغول بود

مبعلي از سوي باشگاه استقلال 10 ميليون تومان جريمه شد

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
تویه یکی از اخبار نوشته بود که هوار بابت نمیدونم چی چی .. جریمه شده !!!
جریمش هم تائید شده .. !!
حال نداشتم بخونم این غیر آدمیزاد چرا جریمه شده !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کلا اصلا نباید از اعراب بازیکن بگیرند.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فتح الله زاده : از خود هوارمحمد بپرسید چرا به استقلال نیامد

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: نمى توان هم قطبى را تخریب کرد و هم حقى به او نداد و قرارداد با شیمیزو حق طبیعى این مربى بود.
سرپرست باشگاه استقلال و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال درباره بازى مقابل شهردارى تبریز، عدم حضور هوار محمد، وضعیت میلاد میداودى و شرایط افشین قطبى صحبت هاى زیر را مطرح کرد:
از میزبانى به خوبى استفاده نکردیم
استقلال مقابل شهردارى تبریز خوب بود اما فوتبال همین است. یکى از دلایلى که توانسته ایم امتیاز بگیریم حمایت هاى هواداران بوده است و از میزبانى خود استفاده کردیم. دیدارى که مى توانست ،۳۰ ۴۰ هزا هوادار را به ورزشگاه بکشاند با کمتر از هزار نفر و سوت و کور برگزار شد. براى شهردارى تبریز هم یک امتیاز مهم بود. آنها خوب دفاع و به خوبى استقلال را کنترل کردند.
ما ۲ امتیاز خوب را از دست دادیم.
بازیکنى که حرفه اى پول مى گیرد باید حرفه اى هم رفتار کند
من فکر نمى کنم ایمان مبعلى به داور توهینى کرده باشد اما در مورد توهین به آرش برهانى باید منتظر گزارش مربیان باشم. باید از خودشان پرسید که قضیه چه بوده است. در صورتى که چنین اتفاقى رخ داده باشد کمیته انضباطى باشگاه به اندازه بزرگى قضیه تصمیم گیرى خواهد کرد. بازیکنى که حرفه اى پول و حقوق مى گیرد باید حرفه اى هم رفتار کند. اینجا باشگاه استقلال است و همه باید شرایط را درک کنند.
۳ امتیاز مسلم ما را گرفتند
گل صحیح ما را داور آفساید اعلام کرد اما کسى صدایش در نیامد. ۳ امتیاز مسلم را از ما گرفتند اما جار و جنجال به پا نمى کنیم. همه به اشکلات داورى براى حریفان ما نگاه مى کنند اما ضررهایى که به استقلال
مى رسد را نمى بینند.
از هوار باید پرسید چرا نیامده است
هوار ملا محمد قرار بود چهارشنبه بیاید اما اعلام شد که به دلیل مشکلات پروازى از عراق به ایران نتوانسته بیاید و سپس قرار شد از بیروت بیاید که آن هم با مشکل روبرو شد. تا ساعت ۲۴ دیشب هم به تهران نیامده بود. باید منتظر ماند تا او بیاید و دلایل غیبتش را بپرسیم.
در مورد میداودى خواستم عجله نشود
قرار بود میلاد میداودى تحت جراحى قرار گیرد اما من از دکتر نوروزى خواستم پرونده او را به ،۷ ۸ پزشک دیگر هم نشان دهد. به هر حال او جوان است و باید به فکر آینده او هم باشیم و بى جهت پایش را به تیغ جراحى نسپاریم. من خواستم بدون عجله در مورد میداودى تصمیم گیرى شود. شاید هم عمل شود.
به فکر جذب مهاجم سرزن خارجى هستیم
با توجه به اینکه میداودى را براى مدتى در اختیار نداریم باید با دوستان مشورت کنیم تا بهترین تصمیم گرفته شود. ما به دنبال جذب مهاجم خارجى سرزن هستیم. هوار ملا محمد هم به تیم اضافه شود شرایط تیم بهتر مى شود. البته باید تیم هماهنگ تر شود ولى اکنون به لحاظ بازیکن شرایطمان از پرسپولیس و سایر تیم ها بهتر است.
شاید در دستگردى تمرین کنیم
این احتمال وجود دارد که تمرینات استقلال را به دستگردى انتقال دهیم. به لحاظ امکانات استخر و سونا اکنون با محدودیت هایى روبرو و در حال رایزنى هستیم.
قطبى حق دارد براى آینده خود تصمیم گیرى کند
جلسه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال هنوز تشکیل نشده است. معتقدم قطبى حرفه اى است. البته خوب بود که او تمام توانش را براى تیم ملى مى گذاشت تا در جام ملت هاى آسیا قهرمان شود و سپس با همان تیم ایران به کار خود ادامه دهد اما در تصمیمى که حقش است با تیم شیمیزوى ژاپن قرارداد بست. وقتى او مى داند تا چه تاریخى با ایران قرارداد دارد حق دارد براى بعد از این تاریخ برنامه ریزى کند. نمى شود که ما هم قطبى را تخریب کنیم و دست و پاى او را ببندیم و بعد او کارى هم نکند. خودم در مورد قطبى زیاد حرف زده ام اما او شخصیت حرفه اى دارد. نه صحبت هاى من را به حساب دشمنى گذاشته و نه من از رفتار او چیز دیگرى تلقى
کرده ام. این قرارداد حق طبیعى قطبى بود.

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
میلاد میداودی: شرمنده هواداران و باشگاه استقلال هستم

www.milad10.com
بعد از ظهر فردا (سه شنبه) موعد انجام عمل جراحی است و میلاد امید دارد که با دعای خیر هموطنان عزیز، جراحی موفقیت آمیزی را پشت سر بگذارد. میلاد میداودی در رابطه با آسیب دیدگی اخیر، مراحل درمان مصدومیت، از دست دادن جام ملت های آسیا، غیبت اجباری از میادین فوتبال و سایر مسائل توضیحاتی داد که با هم مرور می کنیم.

شرمنده هواداران و باشگاه هستم
«هرگز چنین شرایطی را تجربه نکرده بودم. چه در اهواز و چه در امارات، غیبت ناشی از مصدومیتم از یک بازی بیشتر نمی شد. امسال هم چند بار مصدوم شده بودم؛ یک بار از ناحیه مچ دست و بار دوم بدلیل کشیدگی رباط داخلی زانویم در تمرین قبل از بازی با سپاهان؛ ولی فقط بازی با مس کرمان را از دست دادم و در مسابقه بعدی برابر سایپا در نیمه دوم به میدان رفتم. این بار اما شرایط کاملا متفاوت است و شرمنده هواداران و باشگاه استقلال شده ام که در میانه مسابقات آن ها را تنها گذاشتم. میزان مصدومیت به حدی بود که تا سه شب بعد از بازی با ملوان از شدت درد نمی توانستم بخوابم و تا چند روز بعد از بازی هم قادر نبودم پایم را روی زمین بگذارم. خدا را شکر در دو هفته گذشته با فیزیوتراپی مداوم و زحمات دکتر نوروزی و همکارانش، تورم پای مصدومم کاهش یافته است.»

دو راه برای انتخاب داشتیم
«پزشکان متخصص بعد از انجام معاینات و مشاهده نتیجه عکسبرداری، دو راه پیش رویم قرار دادند. راه نخست این بود که فقط به فیزیوتراپی اکتفا کنم و بعد از گذشت دو ماه، در اواخر بهمن ماه آماده شرکت در تمرینات استقلال شوم. پزشکان می گفتند در این صورت امکان درمان قطعی مچ پای آسیب دیده ام از بین می رود و با کوچکترین ضربه ای ممکن است دچار آسیب دیدگی شدیدی بشوم. راه دوم این بود که با انجام عمل جراحی، استخوان شکسته و رباط های آسیب دیده ترمیم شود و بعد از چهار ماه بتوانم برای استقلال بازی کنم. در این رابطه تصمیم گیری را بر عهده باشگاه استقلال گذاشتم.»

باشگاه استقلال با جراحی موافقت کرد
«دکتر فتح الله زاده گفت نمی توانیم ریسک کنیم و آینده ورزشی ات را بخاطر دو ماه به خطر بیندازیم؛ پس بهتر است جراحی کنی و با سلامت کامل به تیم برگردی. آقای مظلومی هم چنین نظری داشت و در نهایت عصر روز یکشنبه انجام عمل جراحی قطعی شد. از مدیر عامل و سرمربی استقلال عذرخواهی کردم که در میانه مسابقات بالاجبار تیم را ترک می کنم اما آن ها خواستند که فقط روی مراحل درمان پای آسیب دیده ام تمرکز کنم و بعد از بهبودی با آمادگی به میادین بازگردم. مسئولان باشگاه، کادر فنی، کادر پزشکی، بازیکنان و هواداران استقلال در این دو هفته بارها به من روحیه دادند و انگیزه ام را برای مبارزه با آسیب دیدگی و بازگشت سریعتر به میادین چند برابر کردند.»

از افشین قطبی تشکر می کنم
«حضور و درخشش در جام ملت های آسیا با تیم ملی ایران، یکی از اهدافی بود که در این فصل داشتم که در نهایت قسمت نشد. افشین قطبی جزو اولین نفراتی بود که پس از مصدومیتم با من تماس گرفت و مرا دلداری داد. قطبی گفت که تا آخرین لحظه منتظر بازگشتت به تیم ملی و حضورت در جام ملت ها هستم و برای درمان آسیب دیدگی ات هر مشکلی داری می توانی روی من حساب کنی. واقعا از قطبی ممنونم که در آن روزهای سخت به من روحیه داد و اکنون منتظر بازگشت وی از آلمان هستم تا تماس بگیرم و تشکر کنم. به هر حال قسمتم نبود که در جام ملت ها بازی کنم اما قطبی معرفت به خرج داد و باید از ایشان تشکر کنم.»

برخی ها حاشیه سازی می کنند
«متأسفانه برخی ها از مصدومیت من سوء استفاده و اقدام به درج مطالب کذب می کنند؛ بستگان و آشنایانم با اطلاع از این مطالب نگران می شوند و با من تماس می گیرند تا ببینند که واقعیت دارد یا خیر؟ بعنوان مثال یک روزنامه تیتر می زند که میلاد دیگر تا آخر عمر نمی تواند فوتبال بازی کند و چند روز بعد می نویسد که میلاد چون فهمیده باید جراحی کند، گریه کرده است! روزنامه دیگری هم نوشته مصدومیت میلاد دروغ است و این بازیکن چون با قطبی مشکل دارد به دکتر نوروزی گفته پایم را گچ بگیر تا برای تیم ملی در جام ملت ها بازی نکنم و از قطبی انتقام بگیرم! این افراد بهتر است حقایق را بنویسند و نان حلال به خانه هایشان ببرند. در خصوص وضعیت مصدومیت و مراحل درمان نیز دکتر نوروزی مسئول کمیته پزشکی باشگاه استقلال تنها فردی است که می تواند اطلاع رسانی صحیح داشته باشد و سایر مطالبی که منتشر می شود، اشتباه است. در 10 روز گذشته هم مصاحبه ای با رسانه ها نداشته ام و همه روزه صبح و عصر در کلینیک دکتر نوروزی مشغول فیزیوتراپی بودم.»

درباره بازیکن ملوان صحبت نمی کنم
«در خصوص بازیکن ملوان انزلی که مرا مصدوم کرد، صحبتی نمی کنم. فقط امیدوارم چنین مصدومیتی گریبان گیر هیچ ورزشکاری نشود. از دکتر نوروزی و همکارانش در کلینیک فیزیوتراپی و کادر پزشکی باشگاه استقلال که در این دو هفته به من لطف داشتند تشکر می کنم و امیدوارم با دعای خیر مردم عزیز، عمل جراحی ام با موفقیت انجام شود تا بتوانم در بازگشت به میادین فوتبال محبت های هواداران و اعضای باشگاه استقلال را جبران کنم. از هواداران متعصب استقلال هم تقاضا دارم که در دو بازی حساس مقابل فولاد و ذوب آهن از بچه های تیم حمایت کنند تا انشالله قبل از تعطیلی لیگ بتوانیم صدرنشین شویم.»

154fs232528.gif
چشم اونایی که نمیتونن تورو تو ترکیب استقلال ببنین در بیاد حاج میلاد
154fs232528.gif
توچرا شرمنده
154fs232528.gif

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بچه ها بیاین تو ، حریف جام حذفی مشخص شد

شهرداري ياسوج حريف استقلال شد

تيم فوتبال شهرداري ياسوج با پيروزي برابر کاوه تهران حريف استقلال در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي شد.

00023821.jpg

ديدار تيم‌هاي شهرداري ياسوج و کاوه تهران از مرحله يک هشتم نهايي جام حذفي از ساعت 14 امروز در ورزشگاه تختي ياسوج برگزار شد و با نتيجه يک بر صفر به سود ميزبان به پايان رسيد.
محمد خاله‌احمدي دردقيقه 83 تک گل ميزبان را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند تا شاگردان زرينچه از رقابت‌هاي جام حذفي وداع کنند.
البرز حاجي‌پور قضاوت اين ديدار را بر عهده داشت. وي به اکبر صادقي از کاوه و عليرضا کردي از شهرداري کارت زرد نشان داد.
شهرداري ياسوج با پيروزي در اين ديدار حريف استقلال در مرحله يک چهارم نهايي شد. ميزبان اين ديدار با توجه به ميزباني هر 2 تيم استقلال و شهرداري در مرحله يک هشتم، با قرعه‌کشي مشخص خواهد شد.
شهرداري در مرحله قبل ذوب‌آهن را در اصفهان حذف کرده بود.

این تیمو اینجوری مثل اینکه نمیشه دست کم گرفت :blink:
همین جوری دیمی دیمی داره میاد بالا :blink:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بروبچ امروز تولد ناصر خان حجازی اسطوره دوست داشتنی آبی دلانه ، تبریکات فراوان

ایشالا با اقتدار بیماریش رو هم پشت سر بذاره و حالا حالا ها باهامون باشه :)

ظاهرا حریف شهرداری یاسوج شدیم تو جام حذفی ، میزبان هم با قرعه کشی مشخص میشه احتمالا ، در کل حریف خطرناکی به نظر میرسه ..

سه خاکریز تا صدور مجدد جواز آسیایی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
هر چند این تیم های ناشناخته واسه استقلال خطرناک ترن اما می ریم که داشته باشیم فتح جام حذفی رو

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
مهم ترین خبر امروز
127fs1982754.gif

مجيدي و شريفات به فولاد نمي‌رسند
www.goal.com
مشكلات استقلال كم بود يكي يكي به آن اضافه هم مي‌شود. با اينكه كادر پزشكي استقلال تلاش فراواني به خرج مي‌دهد تا تعداد مصدومان را به حداقل برساند و حتي از بين ببرد اما موج مصدوميت‌ها هنوز فروكش نكرده و ادامه دارد. پس از بازي با شهرداري تبريز اسماعيل شريفات هم به مصدومان استقلال اضافه شد! دليل چيست؟
127fs1982754.gif

گفته مي‌شود شريفات كه در اين بازي دوندگي زيادي هم داشت با مصدوميت جزيي از ناحيه دست روبرو است و ممكن است اين هفته نتواند استقلال را در اهواز همراهي كند. اين در حالي است كه بازگشت فرهاد مجيدي هم در هاله‌اي از ابهام قرار دارد و آقافرهاد نيز با مصدوميت روبرو است. پرويز مظلومي پس از تساوي خانگي مقابل شهرداري چشم به هنر نوروزي دوخته تا شايد پزشك باشگاه استقلال بتواند فرهاد و اسماعيل را به شرايط بازي برساند.
127fs1982754.gif

اگر پزشك باشگاه استقلال موفق نشود تا يكشنبه هفته بعد اين دو را به شرايط ايده‌آل برساند آنگاه استقلال مجبور است تنها با يك مهاجم مقابل فولاد قرار بگيرد. ايمان مبعلي هم كه غايب است و بودن يا نبودن اميرحسين صادقي هم كه تاكنون سابقه مصدوميت نداشته چندان روشن نيست.
127fs1982754.gif

به نظر شما پرويز مظلومي استقلال را در اين شرايط چگونه ارنج خواهد كرد؟
127fs1982754.gif

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
بچه ها تورو خدا بیاین اینجارو نگا کنین :lol:
آدم خندش میگیره به خدا ! فقط کردن جریمه :lol: طرف دس تو دماغش کرده جریمه ش کردن ! :blink:

ایمان مبعلی و امیرقلعه‌نویی محروم شدند/ تذکر کتبی به یک مدیر عامل!
www.mehrnews.com
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در جدیدترین آرای خود هافبک میانی استقلال و امیرقلعه نویی سرمربی تیم فوتبال سپاهان را محروم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال عصر سه‌شنبه آخرین آرای خود را اعلام کرد که در زیر می خوانید:

* تیم فوتبال شاهین بوشهر به دلیل تخلف تماشاگران در دیدار مقابل صنعت مس کرمان در روز 9 آذرماه به پرداخت مبلغ سی میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

* ایمان مبعلی بازیکن استقلال تهران که در دیدار مقابل شهرداری تبریز روز 20 آذرماه به داور مسابقه توهین کرده به یک جلسه محرومیت از همراهی تیم مربوطه و حضور در مسابقات رسمی و پرداخت مبلغ پنجاه میلیون ریال محکوم شد. ضمنا دو تیم هنگام ورود به زمین مسابقه دو دقیقه تاخیر داشته که هر دو تیم هر کدام به پرداخت مبلغ چهار میلیون ریال جریمه نقدی محکوم می شود.

* کوروش بختیاری زاده مربی فولاد خوزستان در دیدار مقابل استیل آذین روز 18 آذر به دلیل اعتراضات مکرر به نحوه قضاوت از زمین مسابقه اخراج شده بود به توبیخ کتبی با درج در پرونده و پرداخت مبلغ ده میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. تیم فولاد خوزستان به دلیل دارا بودن شش بازیکن اخطاری 10 میلیون ریال جریمه نقدی شد.

تخلفات دیدار فولاد مبارکه سپاهان و راه آهن شهرری روز 18 آذر

1- سید جلال حسینی بازیکن شماره 6 سپاهان به دلیل اهانت به داور ، سی میلیون ریال جریمه نقدی
2- امیر قلعه نویی سرمربی سپاهان به دلیل اعتراضات مکرر به نحوه قضاوت و اهانت به داور، یک جلسه محرومیت از همراهی تیم مربوطه و حضور در مسابقات رسمی و پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. یک جلسه محرومت قلعه نویی تا پایان فصل به صورت تعلیقی است.
3- کریم بوستانی، قاسم زارعی نژاد، رضا فتاحی و ناصر ملارضایی ، به دلیل اعتراض به نحوه قضاوت و دخالت در امر داوری، هر کدام به پرداخت مبلغ 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

4- تیم سپاهان اصفهان به دلیل تخلف تماشاگران مبنی بر سر دادن شعارهای غیر اخلاقی ضمن تذکر به پرداخت مبلغ هفتاد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

5- مهدی تارتار سرمربی تیم فوتبال راه آهن به دلیل اعتراضات مکرر به نحوه قضاوت به تذکر کتبی و پرداخت مبلغ پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

6- محمدحسن انصاریفرد مدیر عامل باشگاه راه آهن شهرری به دلیل اعتراض به داور و دخالت در نحوه قضاوت به تذکر کتبی و پرداخت مبلغ پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

حالا اینو داشته باشید که مقابل فولاد استقلال میخواد چیکار کنه ؟ :lol::lol:

مجیدی ؟ مصدوم :rolleyes: ! شریفات ؟ مصدوم هاله از ابهام :rolleyes: ، میلاد میداوودی ؟ باطل :lol: صادقی ؟ مصدوم :lol: مبعلی ؟ محروم :lol: محمد محمدی ؟ مصدوم :lol:

آماده شید باید بریم واسه تیم بازی کنیم :lol:

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

اول از همه به محسن خان خیر مقدم میگم ، فقط آقا محسن لطف کن پست هات درباره استقلال باشه و اسپمی یاهوئیش نکن .. ممنون

آقا ! میلاد اوروز جراحی شد : صبح امروز در بيمارستان آتيه؛ رباط پاي ميداوودي زيرتيغ جراحان رفت

به سلامتی همه بروبچ هم از دم مصدوم شدن خیالمون راحت شده !! :blink: :wacko: تکلیف چیه حالا ؟؟ لابد باید دست به دامن بازیکنان امیدمون بشیم .. اتفاقا بهتر ، یهو دیدی یه پدیده از توشون کشف شد ، قطعا از آندره لوئیس بهتر گیر میاد حداقل :دی

یه بازیکن کامرونی بنام کندو ! هم چند روزه داره با تیم تمرین میکنه : گزارش و حواشی تمرین تیم استقلال تهران

اینم چند خبر پایانی : اخبار کوتاه باشگاه استقلال تهران

پاینده باشید ..

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
بنده امادگی خودم رو اعلام میکنم که خیلی راحت میتونم جای لوییز بازی کنم ! :D

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
بنده امادگی خودم رو اعلام میکنم که خیلی راحت میتونم جای لوییز بازی کنم ! :D
مخلصم داداش
مگه می شه تیم بکشید و من بازی نکنم؟
چاره ای نیس جز اینکه یه تنه جای میلاد رو پر کنم
پیشنهادم هم اینه که عارمین رو بذاریم جای محسن حاجیلو (اون مثلا خبرنگاره) به هیچ درد دیگه ای نمی خوره

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
مخلصم داداش
مگه می شه تیم بکشید و من بازی نکنم؟
چاره ای نیس جز اینکه یه تنه جای میلاد رو پر کنم
پیشنهادم هم اینه که عارمین رو بذاریم جای محسن حاجیلو (اون مثلا خبرنگاره) به هیچ درد دیگه ای نمی خوره

ما بیشتر داداش

پس حله , فقط من یکم باید رو ارسال توپ تمرین کنم تا همچین برات پاس گل بدم حالشو ببری :دی فقط میدونی که گلشون نکنی دیگه خودت میدونی و هوادارا :دی

-اقا دور از شوخی این چه وضعشه؟ :eek: جدی 11 نفر میشیه تیم ؟! بعد بگن ما شانس داریم !!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
الان فرا صب فرزاد میاد میگه چه خبره باز دوباره اینجارو کردین چت روم کته کله های شومپته چرمته توسکا توسکا
5yjbztv.gif
راست میگه دیگه ! ! جو گیرا یه پیشنهاد بازی دادن آ !! :D
من یه استقلالی میشناسم اینهو جباری میتونه بازی کنه فقط هنوز وارد فوتسال نشده رباط پاش پاره شد :D
گرم نکرده بود ترکید :D

غايبان استقلال در ديدار مقابل فولاد

مشکلات استقلال کم بود يکي يکي به آن اضافه هم مي‌شود. با اينکه کادر پزشکي استقلال تلاش فراواني به خرج مي‌دهد تا تعداد مصدومان را به حداقل برساند و حتي از بين ببرد اما موج مصدوميت‌ها هنوز فروکش نکرده و ادامه دارد.

پس از بازي با شهرداري تبريز اسماعيل شريفات هم به مصدومان استقلال اضافه شد! دليل چيست؟
گفته مي‌شود شريفات که در اين بازي دوندگي زيادي هم داشت با مصدوميت جزيي از ناحيه دست روبرو است و ممکن است اين هفته نتواند استقلال را در اهواز همراهي کند. اين در حالي است که بازگشت فرهاد مجيدي هم در هاله‌اي از ابهام قرار دارد و آقافرهاد نيز با مصدوميت روبرو است. پرويز مظلومي پس از تساوي خانگي مقابل شهرداري چشم به هنر نوروزي دوخته تا شايد پزشک باشگاه استقلال بتواند فرهاد و اسماعيل را به شرايط بازي برساند.
اگر پزشک باشگاه استقلال موفق نشود تا يکشنبه هفته بعد اين دو را به شرايط ايده‌آل برساند آنگاه استقلال مجبور است تنها با يک مهاجم مقابل فولاد قرار بگيرد. ايمان مبعلي هم که غايب است و بودن يا نبودن اميرحسين صادقي هم که تاکنون سابقه مصدوميت نداشته چندان روشن نيست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا