• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دم ِ خسرو حيدري گرم ... امروز تو تيم ملي خيلي خوب بازي كرد :happy:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام ، مخلصم !
نه بابا فکر کنم شایعه بود ...
نکونام بیاد اینجا چی کار کنه :دی
ما جباری رو داریم :D

سلام علیرضا جان

واقعا ؟ من چه خوش خیال بودم:دی
بله واقعا , جباری اگه مصدوم نباشه هنوزم تو ایران بهترینه:happy:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
فرهاد مجیدی:استقلالی ها رای دادند ، محبوب تر از مسی شدم! /جایم در تیم‌ملی خالی نیست!

خبر عجیب و در عین حال جالبی بود: «از سوی فدراسیون تاریخ و آمار فیفا، فرهاد مجیدی به عنوان محبوب‌ترین بازیکن جهان انتخاب شد.»

طبعاً این افتخار ممکن نمی‌شد مگر با آرای مردم ایران که به چهره‌های محبوبی چون کریم باقری و فرهاد مجیدی رأی داده‌اند. این نظرسنجی در عین حال نشان از علاقه مردم ایران به فوتبال و به ستاره‌های محبوبشان دارد چرا که می‌بینیم به فرض یک ایرانی اول است (مجیدی) و سوپراستاری مثل لیونل مسی در پله دهم جای گرفته است.

در همین رابطه دیروز با فرهاد مجیدی مصاحبه‌ای اختصاصی انجام دادیم که می‌خوانید:

FARHADMAJIDI_COM4.jpg

فرهاد! تبریک اول شدی.

کجا اول شدم؟

در رده‌بندی محبوب‌ترین بازیکنان جهان که از سوی فدراسیون تاریخ و آمار اعلام شده ...

خب خیلی خوشحالم و از عموم هواداران استقلال تشکر ویژه‌ای دارم.

فکر می‌کنی فقط استقلالی‌ها به تو رأی دادند؟

به هر حال این رأی را هموطنان عزیز ایرانی‌ام داده‌اند ولی فکر می‌کنم اکثر آنها استقلالی بوده‌اند. به هر حال از طریق خبرورزشی از تک‌تک کسانی که به من رأی داده‌اند و به خصوص از هواداران دوست‌داشتنی استقلال تشکر می‌کنم.

هنوز هم روی حرفت هستی؟ استقلال قهرمان لیگ می‌شود؟

بله، هستم. ما باید تمام تلاشمان را بکنیم تا به جام برسیم.

فکر می‌کنی استقلال با این پتانسیل در آسیا موفق شود؟ تو یک‌بار با پیراهن العین امارات جام آسیا را تصاحب کرده‌ای و ...

این بزرگ‌ترین آرزوی ورزشی من است و فکر می‌کنم اگر این‌طوری فوتبالم تمام شود، بهترین حالت ممکن است، البته به کوری چشم مخالفان!

این افتخار در حالی نصیب تو شده که خیلی‌ها می‌گویند جایت در جام‌ملت‌ها خالی است.

نه،‌ اینگونه هم نیست. دیدید که در غیاب من جوان‌های تیم‌ملی خیلی خوب کار کردند و تیم ایران با 9 امتیاز صعود کرد.

این عنوانی که به دست آوردی مسلماً هواداران استقلال را خوشحال خواهد کرد.

واقعاً بابت این مسئله مسرورم و بار دیگر از تک‌تک هواداران استقلال و تمام کسانی که به من رأی دادند، تشکر می‌کنم.

منبع: خبرآنلاین

تبریک به همه دوستان استقلالی :)

شاد و پیروز باشید

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ممنون ساسان جان , منم به همه دوستان تبریک می گم.

Last edited:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
سلام به همه آبی دلان عزیز

دلم خیلی تنگ شده برای بازی استقلال ... بازیها فکر کنم 16 بهمن باشه . درسته ؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
تبریک به همه دوستان استقلالی :)

درود و سپاس
ممنون ساسان جان
خبر خیلی خیلی خوشحال کننده ای بود که مخصوصا الان میتونه مرهمی باشه برای باخت به کره //

شیر فرهاد کاپیتان ارزنده آبی دلان ..

فایل های ضمیمه

• 5-fr-afb758c5a302251ac6c76542dfb71061.jpg
    5-fr-afb758c5a302251ac6c76542dfb71061.jpg
    168 KB · نمایش ها: 10

leylandblue

Registered User
لایک‌ها
98
تبریک می گم به طرفدارای استقلال و شیر فرهاد آخرین نفر از آخرین نسل بازیکنان متعصب ایشان کجا و امثال حیدری ها و اکبر پور ها کجا جداً دمش گرم

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فهرست 42 نفره استقلال اعلام شد

A0894586.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، اسامي مقامات رسمي، كادر فني و بازيكنان تيم استقلال جهت شركت در ليگ قهرمانان آسيا به شرح زير است:
مقامات رسمي:
1- علي‌فتح‌الله‌زاده 2-علي نظري جويباري 3- بهرام اميري 4-علي اميري

كادر نيمكت:
1- منصور پورحيدري 2-پرويز مظلومي 3-بهتاش‌ فريبا 4-محمود فكري 5-يورگن گده 6-حسين‌ ترابپور 7- امين نوروزي 8- كاوه ستوده 9- بهزاد نوشادي 10-محمد حيراني 11-مدد جباري

بازيكنان:
1- وحيد طالب‌لو 2- اميرحسين ‌صادقي 3- مهدي ‌اميرآبادي 4- حنيف‌ عمران‌زاده 5- بيژن‌ كوشكي 6- هادي شكوري 7- فرهاد مجيدي 8- مجتبي ‌جباري 9- آرش‌ برهاني 10- ميلاد ميداودي 11- ايمان مبعلي 12- سيدمهدي سيدصالحي 13- محسن يوسفي 14- كيانوش رحمتي 15- يعقوب كريمي 16- آندره‌ لوئيز 17- فرزاد آشوبي 18- مهرشاد مومني 19- فيليپ آلوز 20- اميدرضا روانخواه 21- فردين عابديني 22- جواد شيرزاد 23- هوارمحمد طاهر 24- پژمان منتظري 25- اسماعيل شريفات 26- محمد محمدي 27- محمد تركمن

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بروبچ کجائین ؟؟ :hmm: وقتشه کم کم برگردین سر خونه زندگیتون :f34r:

پيروزي شاگردان مظلومي مقابل استقلال

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال كه روز گذشته براي برپايي اردوي چهار روزه به جزيره قشم رفته از ساعت 15 امروز در ورزشگاه تختي قشم به مصاف استقلال اين جزيره رفت.
در اين بازي كه 5 هزار تماشاگر از آن استقبال كرده بودند استقلال تهران موفق شد با نتيجه 3 بر صفر به پيروزي برسد. گل هاي استقلال را فردين عابديني فر در دقيقه 37، فليپ دسوزا در دقيقه 88 و بيژن كوشكي در دقيقه 89 به ثمر رساندند.
نكته قابل توجه اين بود كه اين ورزشگاه سه هزار نفري است و نزديك به دو هزار نفر در اطراف زمين و به صورت ايستاده اين مسابقه را تماشا كردند.
پرويز مظلومي تركيب زير را به ميدان فرستاد:
طالب‌لو، امير‌آبادي، منتظري، صادقي، شيرزاد، رحمتي، آشوبي، عابديني‌فر، روانخواه، شريفات و برهاني
به جز طالب‌لو ساير بازيكنان استقلال در نيمه دوم تغيير كردند.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
سلام دوستان این محمد ترکمن کیه ؟ همون دروازبان جدید که گرفتن؟؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام دوستان این محمد ترکمن کیه ؟ همون دروازبان جدید که گرفتن؟؟

بهله ..

:blink:
دروازه بان جدید گرفتیم ! :

اميري: مدارك استقلال فردا تحويل فدراسيون مي‌شود

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ علي اميري معاون اجرايي باشگاه استقلال در مورد ارسال مدارك تيم براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا گفت: مدارك تيم تا پايان وقت امروز آماده مي‌شود تا فردا صبح به فدراسيون فوتبال تحويل شود و جاي هيچ نگراني نيست.
اميري در مورد جذب دروازه‌بان جديد گفت: با توجه به آنكه فريدون رضايي دروازه‌بان سوم استقلال چند وقتي است دچار آسيب‌ديدگي شديد از ناحيه رباط صليبي شده، وي با نظر كادرفني از ليست استقلال خارج شد و محسن تركمن دروازه‌بان فولادگستر تبريز به ليست استقلال اضافه شد و امروز با حضور در هيات فوتبال قراردادي رسمي با استقلال به ثبت رساند تا به عنوان گلر سوم در خدمت استقلال باشد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من کماکان شده خودم تنهائی چراغ تاپیک رو روشن نگه میدارم :دی

مظلومي: كريمي بازيكن بزرگي است اما ليست استقلال جا ندارد

A0964127.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري 3 بر صفر در ديدار دوستانه مقابل استقلال قشم عنوان كرد: خوشحال هستم كه به اين منطقه خوش آب و هوا آمده‌ايم و چند روزي را ميهمان منطقه آزاد قشم هستيم.
وي افزود: هدف ما از اين ديدار دوستانه برد و باخت نبود و تنها براي سنجيدن توانايي‌ها و آمادگي بازيكنان به ميدان رفتيم. البته چمن مصنوعي ورزشگاه كمي مشكل داشت ولي با اين وجود از بازيكنان راضي هستم و از آنها به خاطر گوش دادن به مسائل تاكتيكي تشكر مي‌كنم.

مظلومي با اشاره به اينكه اين تيم متعلق به تمام مردم ايران است گفت: استقلال فقط به طرفداران تهراني تعلق ندارد. اين تيم متعلق به مردم ايران است و در صورتي كه فرصت‌هايي نصيب ما شود در ديگر شهرها نيز اردو خواهيم زد.
وي با بيان اينكه براي آماده سازي تيمش قبل از آغاز نيم فصل دوم به قشم سفر كرده‌اند گفت: تنها هدف ما اين بود كه روند بازيكنان كه از تركيه آنها را زير نظر داشتيم سنجيده و براي نيم فصل برنامه ريزي كنيم.
مظلومي در خصوص غيبت‌هاي فرهاد مجيدي و عدم حضورش در اردوي آبي پوشان در قشم تصريح كرد: اين بازيكن در اختيار كميته انضباطي باشگاه است و دو سه روز آينده تكليف مشخص خواهد شد.

مظلومي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر شايعاتي كه پيرامون حضور علي كريمي در استقلال شنيده مي‌شود گفت: همانطور كه آقاي فتح الله زاده در مصاحبه‌اي عنوان كردند هيچ شخصي از باشگاه با اين بازيكن تماس نگرفته است. علي كريمي بازيكن خوب و بزرگي است و ما به او احترام مي‌گذاريم اما چون فهرست ما پر است و جايي براي به خدمت گرفتن بازيكن نداريم نمي‌توانيم كريمي را به خدمت بگيريم.

طالب‌لو اردوي استقلال را ترك كرد

A0976163.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب‌لو دروازه‌بان تيم استقلال بلافاصله پس از پايان ديدار دوستانه تيمش در قشم براي انجام امور شخصي اردوي آبي پوشان را ترك كرد و راهي تركيه شد.
اين بازيكن طبق توافقاتي كه از قبل با مسئولان باشگاه داشته تا روز پنجشنبه در تركيه خواهد بود و از روز جمعه در تمرينات استقلال كه در تهران برگزار مي‌شود شركت خواهد كرد.
استقلال برپايي اردوي چهار روزه به قشم رفته و روز گذشته در ديداري دوستانه 3 بر صفر برابر تيم استقلال اين جزيره به برتري رسيد.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
به افتخار پرافتخارترین مرد تاریخ استقلال

50954_364.jpg

از آن روزی که حس کردم علاقه‌ای درونی در من نسبت به نام استقلال و مجموعه آبی وجود دارد این مرد سکاندار کشتی آبی بود ... مردی که مرد روزهای سخت بود ... آنهایی که رنگ موهایشان با گذر عمر استقلال گره خورده متفق‌القول بر این عقیده‌اند که مرد داستان من در دهه 60 از همه چیز گذشت و تمام سختی‌ها را به جان خرید تا استقلال، استقلال بماند. مردی که بی‌گفت‌و‌گو پرافتخارترین سرمربی تاریخ 65 ساله باشگاه استقلال و به لحاظ آماری پس از مرحوم دانایی‌فر و رایکوف سومین سرمربی تاریخ باشگاه به شمار می‌رود. مردی که مردان بزرگ استقلال خود را شاگرد او می‌دانند.
او در ششم بهمن ماه سال 1324 در تهران به دنیا آمد. تحصیلات خود را در دبیرستان‌های فردوس و تمدن و ایران مهر گذراند و در سن 17 سالگی برای نخستین بار پیراهن تیم دارایی را پوشید و در جمع بزرگان ظاهر شد. با انحلال باشگاه دارایی به همراه جلال طالبی در سال 1346 به باشگاه تاج راه پیدا کرد و طی 8 سال (46 تا 54) برای تاج به عنوان یک عنصر موثر دفاعی بازی کرد. در سال 1349 مفتخر به عنوان قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا شد و پس از دوران بازیگری، دستیار رایکوف و جکیچ شد. ادامه زندگی او با استقلال پس از انقلاب بسیار زیبا و پرافتخار است. در دهمین دوره جام باشگاه‌‌های آسیا در سال 1369 (1990) توانست قهرمان آسیا شود تا تنها فردی در تاریخ استقلال باشد که به عنوان بازیکن و سرمربی دو بار به افتخار قهرمانی آسیا نائل گشته است. سال بعد نیز مجدداً تا فینال به همراه استقلال پیش رفت اما در ضربات پنالتی عنوان قهرمانی را از دست داد. در سال 1381 بار دیگر فرصت تکرار قهرمانی آسیا با تیم پرقدرتی که ساخته بود فراهم شد اما در چهاردهم فروردین ماه آن سال گویی قسمت نبود تا استقلال قهرمان شود چرا که بارش وحشتناک باران زمین باتلاقی و پنالتی به آسمان زده شده همه و همه دست به دست هم دادند تا آبی‌پوشان به حریف قدر کره‌ای خود ببازند و در نهایت عنوان سومی آسیا به استقلال رسد. در کنار این سه عنوان باارزش قهرمانی، کسب دو عنوان قهرمانی در لیگ در سال‌های 1368 و 1379 دو قهرمانی جام حذفی در سال‌های 1374 و 1379 را هم باید اضافه کنیم و در عین حال چندین و چند عنوان بین‌المللی دیگر...
بله، صحبت از منصور پورحیدری است، مردی که افتخاراتش از حافظه‌های پر قدرت هم خارج شده... مردی که نامش گره خورده با نام استقلال است ... مردی که در مقام سرمربیگری تیم‌ملی بدون شکست و ناکامی، با افتخار کامل و برای حضوری دوباره در استقلال خداحافظی کرد. پورحیدری بداند که مردم می‌دانند ... می‌دانند اگر او از افتخاراتش صحبت نمی‌کند و با آن فخر نمی‌فروشد ولی آنها همه چیز را می‌دانند ... به خوبی هم می‌دانند ... 6 بهمن روز تولد بزرگ مرد تاریخ استقلال است ... برای مرد محبوب و متشخص باشگاه استقلال آرزوی بهروزی می‌کنیم و روز تولدش را از طرف مجموعه استقلال به ایشان و خانواده محترم پورحیدری تهنیت می‌گوییم.

به قلم : میلاد ملک‌محمدی نوری

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
عمو فرزاد نبینم تنهایی..

به امید اینکه استقلال سربلندمون کنه بعد از نا امیدی از تیم ملی

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
پول توجیبی توی ترکیه کمتر از بازیکنای بزرگسالان گرفته بودند شاکی شده بودند !

من موندم این استقلال یا داره محروم میکنه یا داره جریمه میکنه ، دیگه شورش رو در آورده ! اون از فرهاد اینم از امیداااا ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
عمو فرزاد نبینم تنهایی..

داش محسن رو عشقه ..
خب مجید و علیرضا هم اومدن کم کم بقیه بروبچ هم پیداشون میشه .. :happy::happy:

تيم فوتبال استقلال با 13 گل به پيروزي رسيد

به گزارش خبرگزاري فارس، استقلال در دومين ديدار دوستانه خود در جزيره قشم مقابل منتخب سازمان منطقه آزاد قشم با نتيجه پر گل 13 بر صفر به برتري رسيد.
اين ديدار از ساعت 14 و در حضور بيش از 2000 نفر در ورزشگاه تختي قشم در حالي برگزار شد كه پرويز مظلومي تيمش را با تركيب مجيد تركمن، بيژن كوشكي، هادي شكوري، حنيف عمران‌زاده، محسن يوسفي، ‌مهرشاد مومني، آندره لوئيز، فيليپ آلوز، سيدمهدي سيدصالحي، اميد روانخواه و كيانوش رحمتي به زمين فرستاد.
گل‌هاي استقلال را در اين بازي حنيف عمران زاده، هادي شكوري، سيد مهدي سيد صالحي، اميد روانخواه، محسن يوسفي، مهرشاد مومني (2 گل)، فيليپ آلوز، آرش برهاني (2 گل، يك گل از روي نقطه پنالتي) امير حسين صادقي، جواد شيرزاد و اسماعيل شريفات به ثمر رساندند.
استقلال امشب به تهران بازمي گردد و پس از استراحت يك روزه مجددا از روز جمعه تمريناتش را پيگيري خواهد كرد.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

نمي‌دانم منظور هوار محمد كدام شنبه است
مظلومي: قطبي شيميزو را قهرمان كند مربيگري را كنار مي‌گذارم

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: اگر قطبي بتواند شيميزو را قهرمان كند من مربيگري را كنار مي‌گذارم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز استقلال درباره شرايط اين تيم اظهار داشت: دو اردوي خوب را پشت سر گذاشتيم. صبح و بعداز ظهر بازيكنان به تمرين پرداختند. خوشحاليم كه در اردوي دوم به قشم رفتيم. استقلال متعلق به همه ايراني‌ها است و اين حق همه مناطق است كه تيم خود را از نزديك ببينند. استقبال خوبي از استقلال شد و جا دارد از مردم خونگرم قشم و مسئولان اين منطقه تشكر كنم. اميدوارم بازي با شهرداري ياسوج استارت خوبي براي شروع نيم فصل دوم باشد و دل هواداران را شاد كند.
وي درباره وضعيت مصدومان اين تيم و همچنين حضور هوار ملا محمد عنوان كرد:‌ هوار محمد در تماسي كه با قائم مقام باشگاه داشته گفته كه فردا مي‌آيد اما اينكه اين شنبه كدام شنبه است، نمي‌دانم. اطلاعات من هم در همين حد است.
وي افزود: خوشبختانه سيدصالحي و روانخواه شرايط خوبي پيدا كردند كه آمادگي آنها با كمك تيم پزشكي بوده است اما هنوز جباري و ميداودي مشكلاتشان برطرف نشده است.

سرمربي استقلال در خصوص آخرين وضعيت فرهاد مجيدي عنوان كرد: فرهاد بازيكن بزرگ وكاپيتان تيم است. او مورد احترام همه ما است و فتح‌الله‌زاده هم او را دوست دارد. هر موقع مشكلي داشتيم، به فرهاد مي‌گفتيم با باشگاه صحبت كند. نمي‌دانم چه مسائلي پيش آمد اما او يك جلسه غيبت غيرموجه در تمرين داشت. ما انتظار داشتيم فرهاد مجيدي به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي قوانين تيم را رعايت كند. در هر صورت در مورد او باشگاه تصميم مي‌گيرد.
مظلومي در ادامه درباره اينكه گفته بود كف دست قطبي نوشته شده بود "حذف " گفت:‌ متاسفانه مصاحبه‌ها را آنطور كه مي‌خواهند جلوه مي‌دهند. من گفته بودم قطبي كه گفته بود مثل كف دست كره را مي‌شناسد نشان داد نه تنها از كره جنوبي شناخت ندارد از خودمان هم شناخت نداشت. او فقط قول‌هاي الكي داد. اكنون هم مي‌گويد تيم شيميزوي ژاپن را قهرمان مي‌كند ولي اگر او بتواند اين تيم را قهرمان كند من مربيگري را كنار مي‌گذارم. عده‌اي در ايران ساده هستند و وعده‌هاي او را باور كردند.

سرمربي استقلال تاكيد كرد: از قبل هم گفته بودم او نمي‌تواند كاري كند. پيش از اين ايران در مسابقات غرب آسيا با تيم دوم خود قهرمان شده بود اما تيم ملي با افشين قطبي مقابل تيم ضعيف كويت نتوانست نتيجه بگيرد. قطبي تجربه‌اي براي سرمربيگري تيم ملي نداشت. نيمكت تيم ملي براي او سنگين بود. تيم وقتي مي‌بازد حرف‌ها زياد است. من پيش از اين حرف‌هايم را گفته بودم اما برخورد خوبي با من نشد. اگر ما حرفي مي‌زنيم واقعيت‌ها است و ما هم به دنبال منافع فوتبال ايران هستيم.
مظلومي تصريح كرد: ديديد كه يك ماه قبل از مسابقات همه گونه همكاري با تيم ملي داشتيم اما در حالي كه از تيم ما بازيكنان بودند كه پتانسيل حضور در تيم ملي را داشتند فقط يك نفر دعوت شد و آن يك نفر هم تيم ملي را مقابل عراق نجات داد و در بازي بعد او نيمكت‌نشين شد اما باز حرفي نزديم.

سرمربي استقلال با اشاره به اينكه اگر كميته فني تشكيل داده‌ايم بايد اقتدار داشته باشد يادآور شد: كميته فني بايد در مورد مسائل فني حرف اول و آخر را بزند. اگر قرار باشد از كميته فني حمايت نشود چرا آن را تشكيل مي‌دهيم. همه چيز بايد روي روال منطق باشد.
مظلومي در پايان در مورد صحبت‌هاي متفاوت افشين قطبي و استفاده او از كلماتي مثل دل شير گفت: خيلي‌ها گفتند كه افشين قطبي فرهنگ جديدي را به فوتبال ايران وارد كرد. كدام فرهنگ؟ ما دهداري‌ها را در اين فوتبال داشتيم كه اخلاق‌گرا بودند. بله ما يك فرهنگ جديد وارد فوتبال ايران كرديم كه آنهم فريب دادن مردم بود ما فريب دادن را ياد مردم داديم.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
آخرین وضعیت جباری

سایت گل- دکتر امین نوروزی رئیس کمیته پزشکی باشگاه استقلال گفت: «عصر امروز (جمعه) از مجتبی جباری تست خواهیم گرفت تا روند بهبودی او را ارزیابی کنیم. جباری هم از ناحیه کشاله ران و هم از ناحیه رباط داخلی دچار مصدومیت است.»
وی ادامه داد: «با این شرایط یقینا جباری به بازی مقابل شهرداری یاسوج نمی‌رسد و با توجه به اینکه او نیاز به بدنسازی دارد حتی در صورت مثبت بودن تست امروز، صلاح نمی‌بینم که مقابل استیل‌آذین به میدان برود چرا که احتمال تشدید مصدومیت او بسیار زیاد است. »

مجیدی:چطور مي‌توانم در كار تيمي كه كاپيتانش خودم هستم بگذارم؟!/ خداحافظی لفظی کاپیتان مجیدی از استقلال

بايد به حال اين فوتبال تاسف خورد كه عده‌اي براي رسيدن به اهداف‌شان مي‌خواهند همه را قرباني كنند، اكنون هم بازي نمي‌كنم تا خيال آقايان راحت شود. من در فضايي که به من تهمت بي تعصبي مي زنند بازي نمي کنم.

سایت گل-كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: بايد به حال اين فوتبال تاسف خورد كه عده‌اي براي رسيدن به اهداف‌شان مي‌خواهند همه را قرباني كنند.

فرهاد مجيدي در واكنش به مشكلات به وجود آمده بين او و باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: «دوست نداشتم درباره اين مسائل بي‌ارزش حرفي بزنم، اما متاسفانه در اين چند روزه اتفاقاتي افتاد كه مجبورم صحبت‌هايي را داشته باشم. برايم جالب بود چرا آقايان در باشگاه استقلال اين مسائل را در مطبوعات مطرح كردند؛ بهتر بود آن‌ها واقعيت را مي‌گفتند. »

وي افزود: »جمعه شب گذشته علي فتح‌الله زاده (سرپرست باشگاه استقلال) با يكي از دوستانم تماسي گرفت و با الفاظي ناشايست مسائلي را در مورد من مطرح كرد. وي به دوستم گفته بود كه فرهاد براي ما فوتبال بازي نمي‌كند. فرهاد رفيق واعظي آشتياني است، "دارد توي كار ما مي‌گذارد" و يكسري حرف‌هاي نامربوط ديگر كه از عنوان كردن آن‌ها خودداري مي‌كنم. در پايان هم گفته بود فرهاد از فردا سر تمرين نيايد تا تكليفش را معلوم كنم. ‌پس از انتقال اين صحبتها به من، سه بار با فتح‌الله زاده تماس گرفتم كه ايشان در هر سه مرتبه تلفن همراهش را جواب نداد. پس از آن با منصور پورحيدري (سرپرست تيم فوتبال استقلال) تماس گرفته و تمامي مطالب را به وي منتقل كردم و ايشان هم از تمام ماجرا باخبر شد. جالب بود كه پس از تمرين فرداي آن روز در ساعت 12، آقايان 30 ميليون تومان من را جريمه كردند! اصلا دوست نداشتم اين موارد در مطبوعات عنوان شود چرا كه اعتقاد داشتم، اين يك مساله خانوادگي است. حتي در چند روز گذشته هم صحبتي با هيچ رسانه‌اي نداشتم. پس از آن ديدم آقايان مسئله برگشت خوردن چكم را علت عدم حضورم در تمرين‌ها اعلام كردند كه متاسفانه اين دور از واقعيت بود. »

كاپيتان تيم استقلال افزود: «حتي آن‌ها با كمال وقاحت اعلام كردند كه من 70 درصد مبلغ قرارداد اين فصل را گرفته‌ام. واقعا بايد به خاطر اين فوتبال افسوس خورد. با توجه به اينكه مي‌دانم آقاياني که فصل گذشته پس از شكستهاي استقلال به يكديگر پيامک تبريك مي‌زدند، حالا اطراف مديرعامل را احاطه كرده‌اند. در جوابشان بايد بگويم كه مبلغ قراردادم در سه سال گذشته كمترين مبلغ را در ميان قراردادهاي بازيكنان بزرگسال اين تيم داشته است. قرارداد من در سال اول مبلغ 170 ميليون تومان داشت كه در سال دوم هم با همين رقم تمديد شد و سال سوم هم تنها به رقم 190 ميليون تومان رسيد. اين در شرايطي است كه طبق قانون فدراسيون بازيكنان مي‌توانند 20 درصد از مبلغ قرارداد هر ساله‌شان را به رقم قرارداد سال بعد اضافه كنند كه من اين اضافه را هم دريافت نكردم. در ابتداي اين فصل هم پيشنهادي داشتم كه در نهايت با 350 ميليون تومان زير آن پيشنهاد با تيم استقلال قرارداد بستم. »

مجيدي تصريح كرد: «اين كمال بي‌انصافي است كه آقايان برگشت خوردن چك را علت عدم حضورم در تمرين تيم استقلال بيان مي‌كنند. زماني كه ما براي اردو در تركيه بوديم، چك من برگشت خورده بود و اگر مي‌خواستم به اين علت در تمرين‌ها نباشم، همان موقع تمرين نمي‌كردم! با توجه به اينكه بدهي سال گذشته تيم را پرداخت كردند، بخشي از مبلغ پرداختي مربوط به سال گذشته من را جزو دريافتي‌هاي امسالم محاسبه كردند كه با احتساب اين مبلغ، باز هم مجموعه دريافتي‌هاي من 70 درصد نمي‌شود. من به عشق استقلال و هوادارانش به اين تيم آمدم و آقايان بدانند كه در انگيزه بازي كردن من در استقلال هيچ نقشي ندارند كه من بخواهم به خاطر آن‌ها در تيم بازي كنم يا نكنم. »

كاپيتان استقلال گفت: «پس از چندين سال بازي کردن در استقلال که با تمام وجود بازي کردم؛ اين جواب من نبود که به من تهمت بي تعصبي مي زنند و مرا منتصب به اشخاص کنند. من اگر در اين 4 روز صحبت نکردم به احترام مظلومي، فريبا و بچه‌هاي تيم بوده است. اکنون هم که صحبت مي کنم، به دليلي است که آقايان مواردي مطرح کردند که مجبور شوم حقيقت را براي هواداران بازگو کنم. براي من استقلال، هوادارانش و عشقي كه به اين تيم دارم مهم است، چرا كه هر چه دارم از استقلال است. واقعا متاسفم كه اين مساله را مي‌شنوم. من با پارگي20 سانتي‌متري پايم براي استقلال بازي كردم، پس چطور مي‌توانم در كار تيمم بگذارم؟ چطور مي‌توانم در كار تيمي كه كاپيتانش خودم هستم بگذارم؟! بايد به حال اين فوتبال تاسف خورد كه عده‌اي براي رسيدن به اهداف‌شان مي‌خواهند همه را قرباني كنند، اكنون هم بازي نمي‌كنم تا خيال آقايان راحت شود. من در فضايي که به من تهمت بي تعصبي مي زنند بازي نمي کنم. »

:hmm:
امیدوارم که همچی درست بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا