DVD_16X
Registered User
تبریک میگم
دستگيري دو هوادار دختر تیم استقلال
ايرنا- اين دو هوادار دختر قصد داشتند با لباس مردانه از درب غربي وارد ورزشگاه آزادي تهران شوند كه ماموران حراست آنان را دستگير كردند.
خب
بردیم :دی
سلام
از بازی که باید بگم. اینبار اصلا برام شور و حال خاصی نداشت. ولی بعد بازی حسش زیاد شد.
رفت و برگشت رو بردیم و این مورد خیلی خاصی هست.
در مورد پنالتی من درصد پنالتی بودنش رو بیشتر از نبودنش میدونم. هر چند اینها حرفه. بازی تموم شد و از این ضرر ها ما خیلی کردیم. مثل اون پنالتی که رو مجاهد خذیراوی نگرفتند. رو علی اکبرپور و یا مومن زاده و.... خلاصه هم برا ما بوده هم برای اونها.
برای تی وی خیلی متاسف شدم . یه بار دیگه مشخص شد که چقدر رنگی عمل میکنند و دم از بی طرفی میزنند.
تعویض ها بد بود. هر سه تاش. کاملا در راستای راحت کردن خیال اونها بود. هوار/ارش و فرهاد. برای همین اونها بازی رو تو لحظات اخر خیلی مسلط شدند.
محمدی گل نخورد و خداییش شجاع هم بود اما خوشبختانه خوش شانس بود چون اشتباه هم کم نکرد.
ارش گل رو خوب زد. یعنی عالی زد ولی فقط گل رو زد :دی
خط دفاع از بیست 17 میگیره. چندین بار سر در گم بودند. امیر آبادی رو داشتین :دی. خیلی عالی بازی کرد بنظرم. پاس گل هم که داد. از بهترینها بود.
هوار تا بود خیلی خوب بود. فرهاد یه مقدار دور بود از اون فرهاد ولی خیلی ترس داشت برای اونها و این خیلی بهمون کمک کرد. ایمان هم خوب بود.
جالب اینکه امروز اشوبی گند نزد. رحمتی مثل همیشه.
تبریک میگم و سه روز پایانی تعطیلات خوش بگذره.
این بازیکنهای تیمها هم صحبتهاشون اخر منطق بود. 15 دیقه خودش رو زمین انداخت:blink: چه دردی داره باخت توی بازیهای رفت و برگشت.
بابا این محمدی بیچاره از دیقه 80 دستش رو نقاط حساسش بود حالا 2 دیقه همون دیقه 90 افتاد زمین .....
یکی به من بگه مگه پول علف خرسه؟
این کمیته انضباطی داره از این راه پول کثیفی در میاره!
فرهاد مجیدی و شریفات هر کدوم 3 میلیون تومن جریمه شدن! اونم به خاطر چی؟ اعتراض به تصميمات داور مسابقه!!
خدایی من به جای اینا بودم نمیدادم بعدشم می رفتم شکایت میکردم..
یعنی چی بازکن هر کاری تو زمین میکنه 3 میلیون جریمه 5 میلیون جریمه!
کسب درآمد میکنن اینا؟