• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
امیدوارم ناصر خان هر چه زودتر خوب بشه و سایش بالا سر تاج کبیر آسیا باشه.
در مورد بازی به نظر من اگر ادعای آسیا داریم که میتونیم این بازی رو ببریم و اگر خدای نکرده نتونیم با نتیجه دلخواه ببریم یعنی لیاغتش و قدرتش رو نداشتیم و نهایتا دور بعد این اتفاق میافتاد.
این مثل یه بازی حذفی هست که باید ببریم و بس.
پرویز هم مطمئنا میدونه که فتح ا.. زاده همونجور که میگه و میخنده همونجور جاه طلبه برای خودش و تیمش و اگر نتونیم بریم بالا احتمالا پرویز خان برای فصل بعد باید دنبال تیم باشه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
پرویز هم مطمئنا میدونه که فتح ا.. زاده همونجور که میگه و میخنده همونجور جاه طلبه برای خودش و تیمش و اگر نتونیم بریم بالا احتمالا پرویز خان برای فصل بعد باید دنبال تیم باشه.

بگذریم که قرارداد 2 ساله داره و انصاف حکم میکنه برای سال بعد هم فرصت کار داشته باشه ولی فکر کنم مظلومی برای هر سعی و خطا و آزمایشی وقت کامل رو داشته و الان دیگه وقت نتیجه گیری یه
میدان دادن بیشتر دیگه میشه فرصت سوزی !
به نظرم این تیم کنونی دیگه آمادگی انتظار داشتن رو داره ..

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
فرزاد جان ما امسال واقعا تیم خوبی داشتیم - و البته بزرگان زیادی هم کنار تیم بودن.
ولی دقیقا همه چیز رو پرویز از ابتدا صحیح و خطا رفت - ترکیبهای اشتباه - تعویضهای اشتباه - تفکرات اشتباه
و الان دیگه موقع اینه که نتیجه بگیریم و به همین دلیل میگم این ممکنه آخرین فرصت حاجی به پرویز باشه .

و البته از همه دوستان میخوام خارج از هر نوع تفکر آزادی رو روز مسابقه با النصر منفجر کنیم با هم.
حداقل پرویز خراب کرد به زور تماشاگر میبریم D:

راستی داش جواد کم پیدایی؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
واقعا ناراحت شدم !
چرا آخه اینجوری باید بشه ؟:( :( :( :(

attachment.php

خوبه که گذشته یادمون هست ، اون حرف ها ، اون مصاحبه ها ، دست های پشت پرده که ناصر خان همیشه ازش حرف میزد :(

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ببین خدا دلهای ما از یه روزی که تو خواستی آبی شد. از همان روز هم یه مردی را شناختیم که همیشه برای آبیمان پدری دلسوز بوده. مردی که تکیه اش به تو بوده. اون از جنس فوتبال هست و خب البته فوتبال گاهی بی رحم است و گاهی مهربان. تو فوتبالی نباش و همیشه مهربان بمان. اینبار ما را امتحان نکن و ناصر را بذار برای ما نه خودت...
اسطوره من بلند شو و دوباره تو پیست آزادی سجده شکر بگذار... (بیاد اون بازی 4-3 با دالیان چین، روز تاسوعا)

راستی داش جواد کم پیدایی؟

مخلصیم آقا. هستیم. بقول علی باتیستوتا میخونیم :دی (حالا اصلا با من بودید یا داش جوادم:))

-------------------------

دقیقا موافقم.
اول با علی که واقعا کی یادش میره که چرا ناصر خان دوباره با اس اس پا نگرفت و کیا چوب لای چرخ گذاشتن.
دوم هم با مت جان (که باز من اسم قشنگش رو فراموش کردم) و فرزاد جان. پرویز همه جور تست و ازمایشی داشته و از بختش تو روزهای بد هم خیلی به قهقرا نرفتیم. الان دیگه تیم کاملا اماده هست. مصدوم نداریم و خلاصه وقت چیدن ثمره کار هست. اگر با یه لگد بخواهیم بکشیم زیر همه چیز مطمعنا حاجی به فکر میره و پیامدش برای پرویز شاید خوب نباشه.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
امیدوارم حال ناصر حجازی خیلی زود خوب بشه​

هنوز یادم نمیره بازی دالیان و استقلال تلوزیون خراب بود از رادیو گوش می کردم و خیلی برد شیرینی بود
همچین بازی فینال که خیلی خوب بازی کردیم اما نشد :)

پاشو ما هنوز بهت احتیاج داریم​

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
باید هوادارها بیان ورزشگاه و مطمئن باشن اگر بیان یک روز بیاد ماندنی خواهیم داشت شاید مثل اون بازی استقلال برق شیراز 5 سال پیش!
همین طور که ما این همه از تیم انتظار داریم باید خودمون هم حداقل کار ممکن یعنی مسئولیت یار 12ام را بر عهده بگیریم.
من که خیلی پایه هستم برم.

Last edited:

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
ببین خدا دلهای ما از یه روزی که تو خواستی آبی شد. از همان روز هم یه مردی را شناختیم که همیشه برای آبیمان پدری دلسوز بوده. مردی که تکیه اش به تو بوده. اون از جنس فوتبال هست و خب البته فوتبال گاهی بی رحم است و گاهی مهربان. تو فوتبالی نباش و همیشه مهربان بمان. اینبار ما را امتحان نکن و ناصر را بذار برای ما نه خودت...
اسطوره من بلند شو و دوباره تو پیست آزادی سجده شکر بگذار... (بیاد اون بازی 4-3 با دالیان چین، روز تاسوعا)

مخلصیم آقا. هستیم. بقول علی باتیستوتا میخونیم :دی (حالا اصلا با من بودید یا داش جوادم:))

دقیقا موافقم.
اول با علی که واقعا کی یادش میره که چرا ناصر خان دوباره با اس اس پا نگرفت و کیا چوب لای چرخ گذاشتن.
دوم هم با مت جان (که باز من اسم قشنگش رو فراموش کردم) و فرزاد جان. پرویز همه جور تست و ازمایشی داشته و از بختش تو روزهای بد هم خیلی به قهقرا نرفتیم. الان دیگه تیم کاملا اماده هست. مصدوم نداریم و خلاصه وقت چیدن ثمره کار هست. اگر با یه لگد بخواهیم بکشیم زیر همه چیز مطمعنا حاجی به فکر میره و پیامدش برای پرویز شاید خوب نباشه.

ما(مهدی) بیشتر داداش با خودت بودم :)

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
درسته دیگه ! الان تفاضل النصر 4 هست و گل زدش 9 ، استقلال تفاضلش صفره و گل زدش 9 و اگه 2-0 بزنه تفاضلش میشه 2 و گل زدش 11 ، النصر هم تفاضلش میشه همون 2 با گل زده 9 اونوقت دیدار رودر رو مساوی میشه تفاضل هم مساوی میشه و اس اس به لطف گل زده بیشتر تیم دوم صعود میکنه

پ ن 1 : مخلصیم حامد جان ، تبریکات فراوان بابت صعود ذوب آهن و سپاهان ! ( چه آهنگین شد :دی)
پ ن 2 : قربون شیر فرهاد که حداقل یه گل زده خوب برامون مهیا کرد
پ ن 3 : کیانوش :)

دوست عزيز استقلال2-1 باخته و اگه 2-0 ببره بازي رودرو رو مي بره مساوي نميشه :happy:

حتي اگه 1-0 هم ببره باز هم برده

پ.ن : پاختاكتور عجب خدمتي كرد به النصر 4-0

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به امید سلامتی کامل برای ناصر خان:rolleyes:

تیم پتانسیل گل باران کردن حریف رو داره ولی منم از مظلومی می ترسم :eek:

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
امیدوارم حال ناصر حجازی خیلی زود خوب بشه​

هنوز یادم نمیره بازی دالیان و استقلال تلوزیون خراب بود از رادیو گوش می کردم و خیلی برد شیرینی بود
همچین بازی فینال که خیلی خوب بازی کردیم اما نشد :)

پاشو ما هنوز بهت احتیاج داریم​

شرمنده بابت اسپم

اون روز اصلا بازی رو پخش نکردند.اگر اشتباه نکنم شبکه سه امتیاز رو نخریده بود یا همزمان شده بود با بحث فتح الله زاده در خصوص حق پخش.ولی هر چی بود بعدا پخش کردند

فینال هم از بس بازیکن ها موقعیت خراب کردند مخصوصا علی موسوی:(

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ظاهرا اوضاع ناصر خان یه ذره بهتره.
خبرهایی از عیادت و ... هست و این خودش بهر حال امیدوار کننده هست.
کنار این عیادتها بعضی ها هستند که فقط شنیدن اسمشون هم راضی کننده هست. کسایی که همیشه موقع سختی ها هستند و موقع شادی ها پیداشون نیست.
برعکس اونها کسایی هستند که اینجور وقتها پیداشون نیست ولی بازم شرف دارن به کسایی که برای خودنمایی یهو ظاهر میشند و دنبال یه عکس یادگاری....

/تمرين تيم استقلال/سرقت توپ!غيبت "فيليپ دسوزا" در تمرين استقلال
نمیدونم ورزش و مردم رو دیدید یا نه!! :
فتح‌الله‌زاده:
ساختن كمپ بيش از ده قهرماني برايم مي‌ارزد
نمي‌توانم سرتمرين بروم، چون شرمنده بازيكنانم
بر اساس عقل، نبايد ابتداي فصل به استقلال مي‌آمدم

هواداران حجازی مانع عیادت قلعه نویی از حجازی شدند !
سرپرست باشگاه استقلال به عیادت حجازی رفت/شوخی های فتح الله‌زاده با ناصر خان
خوشبختانه با دعای خیر مردم ، شرایط ناصر حجازی بهتر از گذشته شده است
سعيدلو، فتح‌الله زاده و مهاجراني به عيادت حجازي رفتند. نام‌گذاري كمپ استقلال به نام حجازي

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ظاهرا اوضاع ناصر خان یه ذره بهتره.
خبرهایی از عیادت و ... هست و این خودش بهر حال امیدوار کننده هست.
کنار این عیادتها بعضی ها هستند که فقط شنیدن اسمشون هم راضی کننده هست. کسایی که همیشه موقع سختی ها هستند و موقع شادی ها پیداشون نیست.
برعکس اونها کسایی هستند که اینجور وقتها پیداشون نیست ولی بازم شرف دارن به کسایی که برای خودنمایی یهو ظاهر میشند و دنبال یه عکس یادگاری....

/تمرين تيم استقلال/سرقت توپ!غيبت "فيليپ دسوزا" در تمرين استقلال
نمیدونم ورزش و مردم رو دیدید یا نه!! :
فتح‌الله‌زاده:
ساختن كمپ بيش از ده قهرماني برايم مي‌ارزد
نمي‌توانم سرتمرين بروم، چون شرمنده بازيكنانم
بر اساس عقل، نبايد ابتداي فصل به استقلال مي‌آمدم

سرپرست باشگاه استقلال به عیادت حجازی رفت/شوخی های فتح الله‌زاده با ناصر خان
خوشبختانه با دعای خیر مردم ، شرایط ناصر حجازی بهتر از گذشته شده است
سعيدلو، فتح‌الله زاده و مهاجراني به عيادت حجازي رفتند. نام‌گذاري كمپ استقلال به نام حجازي

حیفم اومد اینا رو اینجا باز نکنم :دی

امیر قلعه نوعی صبح امروز راهی بیمارستان کسری شد تا از ناصر حجازی عیادت کند.او وهمراهانش به محض حضور مقابل بیمارستان با برخی هواداران دو آتشه ناصرخان مواجه شدند.
ابتدا زمزمه ها شروع شد. یکی گفت:«زمانی که حجازی سرپا بود برای زمین زدنش همه کار کردی حالا که خوابیده بهتر است به دیدنش نروی.»
امیر سعی کرد نشنیده بگیرد وعبور کند اما ماجرا جدی تر از این حرفها بود.او برای رفتن به بیمارستان باید این هواداران را راضی می کرد واین کار آسانی نبود.یکی دیگر گفت:«خودت رویت شد بیایی؟چی فکر کردی ؟!اگر اومدی حلالیت بطلبی مرخصی.ناصرخان کینه ای نیست.برو با خودت حسابت را صاف کن.او هم انشا الله همین روزها بر میگرده.» کم کم کار بالا گرفت.
قلعه نوعی شانس آورد چند مامور پلیس آن اطراف بودند ومانع از درگیر شدند.هواداران حجازی وقتی قلعه نوعی بالا رفت هم حرفهایشان را ادامه دادند:«اون حرفای عقاب وغم پرواز وقفس که ناصرخان تو سایتش نوشته با همین هاست. خودشون هم می دونن.حالا پاشده اومده اینجا که بگه منم نگرانم.»

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
منم بعنوان یه هوادار اس اس امیدوارم که حالش خوب بشه..

اینم بدونیم که امیر قلعه نوعی هنوز هم یه استقلالیه..

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
منم بعنوان یه هوادار اس اس امیدوارم که حالش خوب بشه..

اینم بدونیم که امیر قلعه نوعی هنوز هم یه استقلالیه..

این عکس نیست که این موضوع رو اثبات میکنه آدم باید از درون خونش برای استقلال بجوشه امیدوارم امیر هم هنوز این حالت رو داشته باشه

مظلومی :)

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
دوست عزيز استقلال2-1 باخته و اگه 2-0 ببره بازي رودرو رو مي بره مساوي نميشه :happy:

حتي اگه 1-0 هم ببره باز هم برده

پ.ن : پاختاكتور عجب خدمتي كرد به النصر 4-0

اگه 2-0 ببره اره مستقیم میره بالا اما اگه 1-0 ببره تو بازی رو در رو 2-2 میشن که چون طبق عکسی که جواد از قوانین گزاشت گل زده در خانه حریف تاثیری نداره پس تفاضل محاسبه میشه که استقلال حذف میشه.

پ.ن : از تیم غیر عربی بعید بود این کارها. اگه بازی با پاختاکور استقلال 1 امتیاز میگرفت الان اینقدر غصه تفاضل و ... نداشتیم :hmm:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اگه 2-0 ببره اره مستقیم میره بالا اما اگه 1-0 ببره تو بازی رو در رو 2-2 میشن که چون طبق عکسی که جواد از قوانین گزاشت گل زده در خانه حریف تاثیری نداره پس تفاضل محاسبه میشه که استقلال حذف میشه.

پ.ن : از تیم غیر عربی بعید بود این کارها. اگه بازی با پاختاکور استقلال 1 امتیاز میگرفت الان اینقدر غصه تفاضل و ... نداشتیم :hmm:

مجید مطمئنی ؟
تو خبر ورزشی هم صحبت فرزاد رو تائید کرده بود ...
فکر کنم 1-0 هم استقلال صعود کنه !

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
مجید مطمئنی ؟
تو خبر ورزشی هم صحبت فرزاد رو تائید کرده بود ...
فکر کنم 1-0 هم استقلال صعود کنه !

والا من طبق عکسی که جواد گزاشته بود گفتم. گفته گل زده هیچ تاثیری نداره بالطبع تفاضل میشه که استقلال 1 میشه و النصر 3

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
فارس: عضو فدراسیون فوتبال عربستان اعلام کرد که انتظار دارد بازی تیم‌های استقلال و النصر در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا بدون تماشاگر در ایران برگزار شود.

به گزارش پایگاه خبری "الاقتصادیه "، "محمد السراح " عضو فدراسیون فوتبال عربستان سعودی و رئیس باشگاه التعاون که به طور رسمی ماموریت همراهی تیم‌های الاتحاد و الهلال عربستان به ایران را در چارچوب دور پنجم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا برای مصاف با تیم‌های پرسپولیس و سپاهان در تهران و اصفهان برعهده داشت؛ گفت: انتظار دارم که تصمیمات قاطعانه‌ای علیه تماشاگران دو باشگاه میزبان مسابقات به خاطر نقض قوانین و مقررات کنفدراسیون‌های فوتبال آسیا و فوتبال جهان (فیفا) صادر شود زیرا این تماشاگران شعارهای سیاسی و دینی و طائفه‌ای در رقابت‌های فوتبال سر داده‌اند.

او این را گفت و ادامه داد: کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا مخالف ورود سیاست در ورزش هستند و سازمان‌های بین المللی این امر را ممنوع کرده‌اند.

پ.ن : چقدر احتمال داره afc قبول کنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا