• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

more

Registered User
لایک‌ها
0
امروز یه مصاحبه از مرحوم حجازی توی خبر ورزشی چاپ شده پیشنهاد میکنم حتما بخونید.وقتی چند خط اخر مصاحبه اش می خوندم بیشتر افسوس میخوردم که کی از دست دادیم!
بیخود نبود که اون همه ادم برای مراسمش اومدن.
روحش شاد.
خبر ورزشی

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حضور مظلومي با لباس شخصي و آمادگي هافبك عراقي

1091222_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال آخرين تمرين خود را قبل از ديدار با فولاد خوزستان زير نظر كادر فني پشت سر گذاشت.

•پرويز مظلومي با لباس شخصي در تمرين آبي‌پوشان حاضر شد و در ابتدا براي دقايقي با بازيكنان در ورزشگاه دستگردي صحبت كرد. وي خطاب به بازيكنان استقلال گفت: بايد روي بازي فردا شب تمركز كنيد چون شما توانايي شكست فولاد در اهواز را داريد. ما براي آنكه در كورس مدعيان بالاي جدول بمانيم بايد از حريف امتياز بگيريم و چه بهتر كه شما از فرصت‌ها استفاده كنيد و با 3 امتياز به تهران برگرديم. مظلومي همچنين از برنامه تمريني آبي‌پوشان پس از بازي با فولاد خبر داد و اعلام كرد كه تمرينات به مدت 2 روز تعطيل است و از روز يكشنبه مجددا برنامه‌هاي آماده‌سازي تيم از سر گرفته خواهد شد.

•مجتبي جباري و خسرو حيدري دو بازيكن استقلال با اندكي تأخير به محل تمرين رسيدند و در كنار ساير بازيكنان كارهاي تاكتيكي را انجام دادند.

•پژمان منتظري و فريدون زندي به علت مصدوميت در تمرين غايب بودند.

•حدود 20 نفر از هواداران استقلال از تمرين امروز ديدن كردند.

•محور اصلي تمرين، فوتبال تحت فشار بود كه هنكه مربي آلماني استقلال در حين اين تمرين تذكرات لازم را به بازيكنان گوشزد مي‌كرد.

•جاسم كرار هافبك عراقي آبي‌پوشان يكي از آماده‌ترين بازيكنان تمرين بود و مورد تشويق مربي آلماني قرار گرفت.

•تمرين امروز ساعت 17:15 به پايان رسيد و استقلالي‌ها بلافاصله راهي فرودگاه شدند. اين تيم ساعت 18:10 به شهر اهواز سفر مي‌كند.
استقلال از ساعت 22:30 فردا از هفته پنجم رقابت‌هاي ليگ برتر در ورزشگاه تختي شهر اهواز ميهمان فولاد خوزستان خواهد بود.

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
خوب به سلامتی ترمز صبا رو کشیدن.

پایان نیمه اول

شاهين 2 - 0 صباي قم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
:hmm:

به سلامتی فری زندی رو هم حدود 2 ماه نداریم !

حالا معلوم نیست دوستان اصلا بازیکن مصدوم خریدن یا بعدا مصدوم شده ، البته سر همین مصدومیت هم چند جور صحبت عنوان شده ..

تو روزنامه ها نوشته تو تمرین اس اس دچار مصدومیت منیسک (فکر کنم ) شده و کادر پزشکی نفهمیدن و بهش فیزیوتراپی دادن ! و بعد که داستان وخیم تر شده باشگاه فرستادتش پیش کادر پزشکی سابق اس اس و اونهها تشخیص دادن پارگی مینیسک داره و نیاز به عمل داره و حدود 1 و نیم ماه هم نقاهت !!

تو فارس هم زده خود پزشک اس اس گفته زندی دچار لب پرگی !! مینیسک شده و باید عمل شه و بازم البته حدود 2 ماه نیست ..

خب اگه این مشکل رو زودتر فهمیده بودن و سریع عمل کرده بودن الان حدود یکماهش گذشته بود ....

خلاصه که زندی حالا حالا ها نیست .. :eek:

نه بابا!

عجب...! حاج فتل که گند زد!:دی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
فتح الله زاده در استقلال ماندگار شد؟

امیدوار رئیس مجمع ؛ رسولی نژاد ، انصاری و حاجی در هیات مدیره

علی فتح الله زاده صبح امروز به وزارت ورزش رفت تا تکلیفش برای حضور در استقلال روشن شود.

به گزارش خبرآنلاین؛ فتح الله زاده که این روزها مدام از بی پولی می نالد و خودش ادعا دارد سایه واعظ روی صندلی او سنگین شده است ، صبح چهارشنبه به دفتر وزیر ورزش رفت. دیداری که دستور کار اصلی اش ماجرای نحوه اداره استقلال بود. هیات مدیره ای که تنها برای تشکیلش باید وزارتخانه تا 9 روز دیگر تصمیم بگیرد وگرنه استقلال از لیگ قهرمانان حذف می شود.

بر اساس آخرین اخبار رسیده اگرچه تلفن همراه فتح الله زاده پس از نشست با وزیر خاموش است اما در این نشست بر سر تعیین تکلیف هیات مدیره تیم بحث شده است و لیستی که در دستور کار قرار گرفته ، همان لیستی بوده که قبل از این در زمان علی سعیدلو هم مطرح بوده است.

وزیر جدید که در حال حاضر می خواهد اختیار مجامع استقلال و پرسپولیس را تا قبل از واگذاری به بخش خصوصی به نمایندگانش در دو مجمع بسپارد و اینگونه خطر تعلیق را از سر وزارت ورزش دور کند ، پذیرفته تا دوست و همکار سابقش در مجلس شورای اسلامی یعنی امیدوار رضایی به عنوان رئیس مجمع آبی ها منصوب شود. رضایی که در مقام رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی حضوری پررنگ در رای اعتماد وزیر جدید داشته است.

او البته یک گزینه ویژه را هم برای هیات مدیره استقلال دارد که ریاست هیات مدیره را هم در دست خواهد گرفت. گزینه ای که کسی نیست غیر از احمد رسولی نژاد ، نماینده پیشین مردم دماوند که در زمان واگذاری استقلال به وزارت رفاه ، نفر دوم هیات مدیره ای بود که ریاستش را امیدوار رضایی بر عهده داشت. رسولی نژاد که همراه با عباسی از وزارت تعاون به وزارتخانه جدید آمده تا معاون پارلمانی دوست قدیمی اش باشد . رسولی نژاد روزگاری با آصفی ، عشرت شایق و امیدوار رضایی ، بزرگترین اشتباه تاریخ فوتبال ایران را انجام دادند و در دوره مدیریت مقداد نجف نژاد ، لیست آسیایی استقلال را نفرستادند تا تیم از بازی های لیگ قهرمانان محروم شود و حالا وزارتخانه که برای تکرار تراژدی تلخ محرومیت این تیم ، تنها 9 روز زمان دارد ، می خواهد باری دیگر به رسولی نژاد ماموریت بدهد تا شاید آن اتفاق را تلافی کند.

more

Registered User
لایک‌ها
0
فتح الله زاده در استقلال ماندگار شد؟

امیدوار رئیس مجمع ؛ رسولی نژاد ، انصاری و حاجی در هیات مدیره
اگه واقعا همینا باشن که خوبه.
چون رضایی که یه ادم بی حاشیه است و سالها هم تو این تیم بوده.انصاری هم که از نظر اقتصادی خیلی می تونه به تیم کمک کنه.رسولی نژادم که اگه از دوستان عباسی باشه مسلما به نفع تیمه.کلا هیئت مدیره های خلوت خیلی بهتر از هیئت مدیره های پنج نفره به بالاست و حاشیه و دردسر کمتری داره.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من نمیدونم رو چه حساب خبر به این شکل هست.
رئیس هیات مدیره که از اول هم معلوم بود.

این پست خودم هست تو تاپیک نود / کلی بود ولی این تیکش بدرد میخورد برا اینجا. خب! حالا
سلام
.......
عزیز محمدی میگه ریئس هیات مدیره دو تا تیم قرمز و ابی یکی هست. آخه وقتی رئیس سازمان لیگ این حرف و میزنه ادم چی میتونه بگه. مگه میشه خبر نداشته باشه. رئیس هیات مدیره تو اسیا رو متفاوت لیست دادن. اون موقع سعیدلو پرسپولیس رو به اسم خودش داد و برای استقلال رو به نام امیدوار زدن. که تو اسیا به مشکل نخورن. کلا تو همه زمینه ها یه بحث بیجایی رو مطرح میکنند و با دلایل خنده دار در موردش حرف میزنن. ول کن اقا اصن

من نمیدونم چه طور همچین چیزی رو زدن به عنوان خبر. خدا کنه که حاجی رو از این تیم نگیرن. امیدوار رضایی ادم خوبیه برا استقلال . برشش هم خوبه و خودشم فکر کنم جنوبیه و استقلالی.
انصاری هم تو این سالها برادریش رو ثابت کرده. خیلی هم بهتر از افراد بی خرد و باند بازی هست که قبلا داشتیم تو هیات مدیره / اسم نمیببرم.
اما اینکه گفتن این هیات مدیره اعلام شده به نظرم کذبه. این ادمها از قبل تعیین شده بودن و حاجی همه زورشو میزد که رسولی نباشه.
حالا که این باشه تا اونجایی که من میدونم حاجی ناراضی میشه و البته رسولی هم مخالف حاجی. این میشه که ممکنه خیلی بد بشه.

این داستان اسیا هم الکی هست. یعنی امیدوارم که الکی باشه چون تا اونی که من خبر داشتم لیست رو رد کردن قبلا. اون زمان سعیدلو قبول نکرد اسمش ریئس مجمع استقلال باشه و گفت دو تا به یه اسم نباشه. اون کار یه جورایی جانب داری بود ولی به نفع ما هم شد. چون الان تیم قرمز باید برای سعیدلو جایی رو باز کنه ولی ما امیدوار رئیس مجمعمون رد شده که خب بوده.

فقط امیدوارم حاجی موندنی بشه و رسولی رو از گود بیرون کنند.

پ.ن مرسی مصطفی جان. منتظریم
پ.ن : مگه رفتیم صدر ؟ :دی مبارک باشه

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

منم فکر میکنم موندن حاجی بهترین گزینه ممکن برای استقلاله فقط خداکنه زودتر تکلیف رو مشخص کنن که تو رفتن به آسیا به مشکل نخوریم

درضمن با چهارتا گلی که صبا خورد تفاضلش اومد پایین و ما بدون بازی رفتیم صدر الان !! فقط تراکتور هم 9 امتیازی تیم سومه خطری میزنه :دی

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
انصافا هیچ مدیری تو 20 سال گذشته نتونسته مثل حاجی برای استقلال مدیریت کنه.
همیشه بهترین بازیکنهارو برای تیم آورده - بهترین رکوردها رو با تیمهای حاجی زدیم.
کلی قهرمانی
جدا وقتی میگه رو آکادمی استقلال کار کردیم من خودم از نزدیک شاهدش بودم و مدتی تو همون تیم - اون آکادمی حداقل 20 تا بازیکن در سطح لیگ برتر تحویل داد - جباری - آندو - منیعی - صادقی - آشوبی - قربانی - محمد خانی - نیک سیرت - قاسمی و ...
یادمه همون موقع میخواست عقاب تهران رو بخره به عنوان تیم دوم استقلال که امیدها رو بفرسته اونجا با تجربه که شدن بیان بزرگای استقلال که همون موقعها بود که برش داشتن.
یه جا دیگه هم گفتم یادم میاد اون موقعی که میشد باشگاهی فینال و نیمه نهایی جام باشگاهها رو برگزار کنه هر وقت رفتیم نیمه نهایی حاجی هر جوری بود نیمه هنهایی و فینال رو انداخت تو تهران
امسال و سال گذشته هم که به نظرم شاهکار حاجی بود. جدا کدوم یکی از ماها با اون وضعیت سال گذشته فکر میکردیم استقلال بتونه مقامی بیاره وقتی بهترینهامون رفته بود و واعظ نیمی از دوران نقل و انتقالات رو ازمون گرفته بود - یا امسال هر جوری به این تیم نگاه میکنی میبینی بابا ستاره داره از کنارش میریزه - فکر کن امروز کرار قراره بازی کنه خب به نظرتون کی رو باید بزاریم بیرون که کرار بازی کنه؟ مجتبی؟ آندو ؟ یا جلو آرش رو ؟ - حالا فکر کن امروز زندی نیست اگر بود باید چه کسی بیرون میموند - میلاد برسه چی؟ یعنی تازه الان میتونیم متوجه بشیم که تیم تو هر پست چند تا بازیکن تاپ تاپ داره - حالا این تو چه شرایطی به دست اومده - شرایطی که وزارت ورزش تازه میخواد شکل بگیره و یه ریال پول ندادن به حاجی و تیم رو با دست خالی بسته که مطمئن باشید اگر پول بود سید جلال هم الان اینجا بود ( البته با سوتی که بازی با نفت داد بهتر که نیومد :دی)
جدا اگر به هر دلیلی حاجی از استقلال جدا بشه میتونیم مطمئن باشیم که فقط و فقط وفقط نقشه ای بوده برای خراب کردن استقلالی که قراره رویاییترین روزها رو برامون به ارمغان بیاره.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
بازی پرسپولیس رو ندیدم، ولی یکی از معدود دفعاتی بود که از برد تیم شون خوشم اومد.

من همیشه اینها می باختند حال می کردم، ولی دیگه این چند وقته انقدر وضع شون افتضاح شده بود که نمی دونم چرا بیشتر از این که از باخت شون حال کنم به حال شون تاسف می خوردم. یه جورایی بردشون تنوع بود و ممکنه از این وضع افتضاح خجالت آور خارج شون کنه (البته ظاهرا مثل این که بازی درست و حسابی نکردند).

امشب هم بازی سختی در پیش رو داریم. به امید موفقیت بچه ها. :)

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
این انصاری همونیه که از کله گنده های بازار موبایله و تیم و زمان آشتیانی ساپورت میکرد ؟ اگه اون باشه که خیلی خوبه ولی مشکل اینه که این طرف رفیق تو رگی واعظه فکر نمی کنم واعظ بزاره بیاد چون اگه بیاد تنها مشکل این روزهای استقلال که پول هست و حل میکنه ...

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
زود زد و خورد شد.
میتونیم سه تا پوئن رو بگیریم.

دفاع جلو وامیسته با مهاجمهای سرعتی اونها خطرناکه این کار.

بازی هم داره درگیرانه میسه / خدا کنه کارتی ندیم.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
چرا تا گل میزنیم به حریف فرصت گل میدیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عجب داستانی شده ها!

ایول به رحمتی :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یاور جان دو یک جلو افتادیم
مین 39

این گل هم مدیون فرهادیم و مجتبی

اخه چرا اعتراض کردی فرهااااااااااااااااااااد

پنالتی گرفت. بود؟؟؟؟؟؟؟؟// نبود!

onesmiley2.gif

یس

ادیت:
فقط حیف که فرهاد سه کارته شد

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
قربونت ما تی وی مون سوخته نیمه اول چی شد؟

نیمه اول تموم نشده
2-1 به نفع ماس

یه پنالتی رو هم رحمتی گرفت.

دوستان کی مصدوم شد؟ نفهمیدم..

امیر حسین صادقی و سیاوش اکبرپور اون ور گل زدن!

Last edited:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
نیمه اول تموم نشده
2-1 به نفع ماس

یه پنالتی رو هم رحمتی گرفت.

دوستان کی مصدوم شد؟ نفهمیدم..

شیر فرهاد که زود هم برگشت

من دقیقه 18 رسیدم دیدم یک یکه !! گلا چجوری بود ؟ یه جا کرار داشت همه شون رو دریبل میزد که زدنش :دی

خدائیش بازی تیمو میبینم لذت میبرم *******************************

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا