• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
خب البته میشد یک مقدار ترس رو تو چهره بازیکنا دید
چند روز پیش گفتم اکبرپور داره بچه بازی در میاره که امروز به اوجش رسوند مردک به خاطر دو زار تو بدترین شرایط استقلال رو ول کرد رفت استیل انتظار داشت امسال که استیل رفته لیگ دو دوباره بگن آقا بفرما - جدا ازش بدم اومد
امیر نشون داد کارش رو بلده - این بازیکنا هیچ کدومشون در حد ذخیره های استقلال هم نبودن
یه نکته دیه اینه آشوبی امروز یکی از بهترینها و شاید بهترین بازیکن تراکتور بود - دیروز هم دسوزا یکی از بهترینهای ذوب آهن بود - هر دوی اسن بازیکنا سال گذشته میشستن رو نیمکت تا رحمتی در پسا اونا بازی کنه و هر دوشون هم امسال به درخواست مظلومی رفتن تقریبا
اینجا معلوم میشه که مربی که بلد نباشه از بازیکن بازی بگیره کیه و کدوم مربی میتونه از بازیکنش بهترین بازی رو بگیره.
راستی صادقی قضیه اون چسب قرمز که رو انگشت شصتش زده بود چی بود؟

در کل تیم به نظرم بد نبود و شاید بشه گفت ضربه زیادی هم از تیم ملی خوردیم -سه بازی در 8 روز - ضمن اینکه بازیکنای ملی پوشمون تو دو هفته گذشته فقط یک جلسه با تیم تمرین کردن.
از جهت دیگه به نظرم برای جلوگیری از مغرور شدن شاید یه باخت لازم بود ولی نه جلوی تراکتور

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خب بازی رو باختیم اما با اینکه باخت در هر شرایط ناراحت کنندست اما وقتی بازی قشنگی دیدیم از تیم و مستحق باخت هم نبودیم از این جهت اصلا نباید ناراحت شد . این دیگه بر میگرده به اصل فوتبال و برد و باخت هاش و استفاده کردن از موقعیت ها , که تراکتور این کار رو به خوبی کرد .

تیم با اینکه مهره تاثیر گذاری مثل آندو رو نداشت بازم اونجور که فکرش میشد وسط رو از دست نداد . 20 دقیقه اول بازی هم تراکتور حرفی برای گفتن نداشت تا موقع گل فرهاد , اما من اینش رو نمیفهمم که چرا باید بعد از زدن گل بازی رو شل کنیم ؟!!

3 گل شبیه به هم خوردیم که نبود یه قد بلند برای دفع کردن توپ اون وسط به شدت حس میشد .اگه آندو با پژمان هم بودن تو ترکیب اینو مطمئنم که اون 3 تا توپ هر 3 تاش گل نمیشد. بگذریم از این که بازی دادن عزیز زاده با تجربه تو این بازی میتونست خیلی خیلی انتخاب بهتری نسبت به میثم حسینی باشه. از طرفی این باخت یه خوبی هم داشت اونم اینه که تیم رو از غرور کاذبی که این روز ها روزنامه ها با عنوان کهکشانی ها و ... میدادن به تیم هم از بین بره و تیم واسه بازی دربی حواسش رو جمع میکنه . شک ندارم که بازی خوبی تو دربی میکنیم

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
دفاع رسما خاموش بود..!

اگر به گل ها دقت کرده باشین کاملا تاکتیکی بود..
چند نفر رو میفرستادن تقریبا جلوی تیرک اول تا تجمع مدافع های استقلال اونجا بیشتر بشه و بعد آشوبی توپ رو به صورت قوسی طوری میفرستاد که از بالای سر اون تجمع بازیکن رد بشه و به بازیکن خالی تراکتور برسه و خیلی راحت توپ گل میشد..

http://up6.iranblog.com/files2/88234442.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام بر آبی دلان

خب بازی رو باختیم. خیلی هم بد باختیم. واقعا آفرین به این هوادار. مخصوصا با این که باختیم ولی رفتار با وقاری داشتند. بعد باخت تنها نکته ای برام تو چشم بود همین بود. /// آزادی بی نهایت مامور کاشته بودند و ترافیک بسیار سنگین که علتش همین نیروی انتظامی و راهنمایی رانندگی بود. تو دربی ها هم هیچ وقت اینطوری نبوده. همه چیو سی اسی کردن و .. بگذریم

باخت بدی بود ولی به نظرم خوب موقعی بود. درسته در برابر تراکتور بود و اون باباهه ولی مهم نیست . به نظر من اثرش تو بازی بعد مشخص میشه.

تیم ضعف داشت ولی ضعف ها مربوط به همین بازی بود. رو گلها رحمتی تقریبا مقصر نبود. چون زبه سر بسیار گرفتنش مشکله به این دلیل که نمشه تشخیص داد توپ قرار کدوم سمت بره.
حنیف روز بدی داشت وگرنه وسط هیجده ما رو سر گل نمیزدن. حنیف اون بازیکن ما نبود که میشناسیم.
به غیر از ایم امیرابادی فوق العاده ضعیف بود و در واقع اونها هم خوب شناختنش. البته دیگه همه میشناسنش :دی
و این کیانوش که همچنان خطا بیخود میکنه/ پاس بیخود میده/ضرب تیمو میگیره/ بی فکر بازی میکنه/تو درگیری ها شرکت نداره بلکه فرار هم میکنه و ..

ما امروز وسط و دادیم به اونها بخاطر نبود اندو که کلا دیگه جنگندگی تعطیل شد و کیانوش هم گفتم دیگه.

یه ضعف دیگه داشتیم اونم چه کنم چه کنم تو سمت راست. به نظرم وظایف حمودی و خسرو قاطی شده یه مقدار. همکاری دارن با هم ولی گاهی اضافه کاری های بی مورد دارند یا تعارف میکنن.

و از همه میتونم بگم بدتر اینکه. برای من که نود دقیقه تک تک این بازیکن ها رو دنبال کردم و بازی بدون توپشون رو هم دیدم به وضوح روشن هست که کرار امروز به عمد کم فروشی کرد. خیلی برام سخته که بخوام همچین حرفی بزنم ولی واقعا این تمام اون چیزی بود که من دیدم. هیچ فشار یا استرسی هم از جانب تراکتوری ها بهش وارد نشد و تماما توپ ها رو بی جهت تقدیم کرد/ خودشو انداخت/پاس غلط داد/ پاسی رو که باید میداد نداد و نگه داشت/ضرب تیم رو گرفت/ درگیری ها رو شرکت نکرد و ... تمام فاکتور هایی رو که همیشه نشون میداد امروز خاموش کرد. !!! باشگاه صد در صد باید جریمه اش کنه.

فرهاد بعد از اون فیلم گلر اونها تو دقایق اول کاملا رفت تو فکر و احتیاط کرد. گلش رو زد و بازیش رو هم انصافا کامل کرد . دستش درد نکنه. افتخار میکنم که به این کاپتان افتخار کنم.

دو تا حرکت هم از حاشیه اول بازی بگم که برام بسیار مهم بود. یکی اینکه فرهاد نرفت سمت نیمکتشون/کاملا هم بجا بود دلایلش بماند (مرسی فرهاد) و دوم اینکه وقتی اون باباهه اومد سمت نیمکت ما با همه دست داد و روبوسی کرد ولی آتیلا فقط بهش دست داد و کنار وایساد( درود بر تو و رحمت بر روح ناصر خان)

با اومدن اندو و رهاتر و بی ترس بودن سایر بازیکن ها بسیار بسیار به این دربی امیدوارم.

more

Registered User
لایک‌ها
0
وقتی هودارا رو از چند ساعت قبل از بازی می دیدی که چه طور به ورزشگاه می یومدن اون وقت... اینم 80 هزار استقلالی دیگه چی می خوای اقای مظلومی؟
بعد از بازی این ترکها اینقدر خوشحالی می کردن که ...قانون 10 درصدم که دیگه کشکه!!!
اخه وقتی تیم از ضربات ایستگاهی اسیب پذیره چرا باید اصلا اطراف محوطه این همه خطا انجام بشه؟یادمه چند سال پیش بعد از بازی منچستر با چلسی گاس هیدینگ می گفت به بازیکنانم گفتم حتی اگه بازیکن حریف با چک تک به تک هم میشه ولی نزدیک محوطه به رونالدو ضربه ایستگاهی ندید...این وظیفه ی مظلومی که اینارو به بازیکنا بگه.
من نمیدونم گروه انالیز استقلال کیه؟!اگه فقط بازی تراکتور با داماش می دیدن راحت به این قضیه پی می بردن.بازی با سپاهان فصل پیش تو ازادی یادت رفت که دقیقا مثل امشب چه طور به گل می رسیدن؟دیگه تاکتیک قلعه نوعی همه میدونن...
دقیقا موقع گرم کردن بازیکنا قبل از بازی کرار انچنان به سمت هوادارای تراکتور رفت و واسشون دست زد که اصلا همونجا تا تهش رفتم.منم بعد از بازی شکم به یقین تبدیل شد که کرار امروز به عمد خوب بازی نمی کرد ولی باز هم نکته ی عجیب تر 90 دقیقه بازی کردن این بازیکن بود!!!
از امیر ابادی هم که اینقدر تو این چند سال گفتیم که دیگه خسته شدیم!بازیکنی با 8 سال سابقه ی لیگ برتر از سانتر کردن با پای چپ عاجزه!نمیدونم قرارداد امثال امیر ابادی چه جوری هر سال تمدید می شه از اون سوالهایی که مدتهاست ذهن من مشغول کرده.
امروز استیلی تو استادیوم بود و کاملا متوجه نقاط ضعف استقلال شد.هفته ی بعد دیگه خستگی و نا هماهنگی و ...قابل قبول نیست.قطعا پرسپولیسم رو به همین حربه میاره.
میثم حسینی بازیکن سرعتی و خوبی ولی رو توپهای هوایی کم مییاره.اقای مظلومی از عزیز زاده کی می خوای استفاده کنی؟باید برای ضربات ایستگاهی یه فکری بکنن تا به سرنوشت امشب دچار نشن.

Last edited:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
از باخت خيلي ناراحتم
فقط از اين متعجبم كه بازيكنايي مثل برهاني و امير آبادي كه در حد استقلال نيستن چرا بايد بازي داده بشن ؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
مدافع نيوزلندي استقلال وارد ايران شد

مدافع نيوزلندي براي حضور در تمرينات استقلال امروز وارد تهران شد.
استوان دیوید اولد مدافع اهل نیوزلند که قرار بود برای حضور در تمرین استقلال در ایران حضور پیدا کند صبح امروز به تهران آمد.
وی اکنون در هتل المپیک مستقر است و چون مسیر طولانی را برای حضور در ایران طی کرده قرار است از دوشنبه در تمرینات آبی پوشان شرکت کند.

این بازیکن سابقه بازی در لیگ برتر اسکاتلند را دارد و عضو تیم زیر 23 ساله های نیوزلند بوده است. وی 25 ساله است.
در صورتی که کادرفنی استقلال این بازیکن را تایید کنند با وی قرارداد بسته شده و می تواند مقابل پرسپولیس بازی کند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مدافع نيوزلندي استقلال وارد ايران شد

pxayc6vmri3ov01xhm7.jpg

Steven Old

1.91

25 سالشه .. مشخصاتش که خوبه دوستمون !

با هشتادمین گل، مجیدی دومین گلزن برتر تاریخ استقلال شد

nogar44mco3skk3nb7j8.jpg

رکورد مرفاوی شکسته شد / فقط 10 گل تا رکورد بهترین گلزن تاریخ استقلال

درود بر آبی دلان

آقا ! حیف قدر گل شیرفرهاد رو ندونستن که هیچ تتیجه هم با سادگی واگذار شد اونم تو یه همچین بازی مهمی اونم قبل از داربی

اصلا یه سوال ؟! رو اون 2 تا گل هدی که خوردیم رحمتی نباید میومد جلو برا گرفتن توپ ؟! جفت ارسالا تو شش قدم بود ..

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
دفاعيه مجيدى در رختكن: چرا بايد سمت قلعه نويى مى رفتم؟!

در حالى كه امير قلعه نويى قبل از شروع مسابقه سمت نيمكت استقلال آمد و با همه احوالپرسى كرد؛ فرهاد مجيدى ترجيح داد به سمت او نرفته و كارى به كار مربى سابقش نداشته باشد. اتفاقى كه از چشم رسانه ها دور نماند و اتفاقا در خود ورزشگاه هم سر و صداى زيادى راه انداخت. البته هيچ كس فرهاد را بابت رفتارش مورد مواخذه قرار نداد و همه ترجيح دادند از كنار ماجرا عبور كنند چون دربى در پيش بوده و نبايد اجازه داد فضاى تيم به خاطر چنين اتفاقاتى بر هم بخورد اما در عين حال بحث به داخل رختكن استقلال هم كشيده شد.در اين ميان كاپيتان آبى پوشان از كارى كه انجام داده بود اصلاً ابراز ناراحتى نكرده و مى گفت: چرا بايد سمت نيمكت حريف مى رفتم. من آنجا كارى نداشتم و ترجيح دادم ذهنم را معطوف بازى بكنم.

--------

دمت گرم فرهاد خان !
حال کردم :)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
600_Esteghlal-1390-06-20.jpg

دوستان به نظر شما ..جمعه..آرش و فرهاد از اول بازی کنن بعد میلاد رو نیمه دوم بیاره خوبه؟

ظاهرا میلاد هنوز نمیتونه 90 دقیقه بازی کنه..

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
600_Esteghlal-1390-06-20.jpg

دوستان به نظر شما ..جمعه..آرش و فرهاد از اول بازی کنن بعد میلاد رو نیمه دوم بیاره خوبه؟

ظاهرا میلاد هنوز نمیتونه 90 دقیقه بازی کنه..

منم فکر کنم همین اتفاق بیوفته
خدا کنه زودتر میلاد بتونه 90 دقیقه بازی کنه

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
این سوال پائین رو با صدای مزدک بخونید و پاسخ بدین.
به نظر شما ضربه کاشته کدام بازیکن در دربی تبدیل به گل خواهد شد؟
1-میلاد کریس رونالدو
2-جاسم کرار
3- مجتبی جباری
4- ممد نصرتی (گل به خودی)

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
این سوال پائین رو با صدای مزدک بخونید و پاسخ بدین.
به نظر شما ضربه کاشته کدام بازیکن در دربی تبدیل به گل خواهد شد؟
1-میلاد کریس رونالدو
2-جاسم کرار
3- مجتبی جباری
4- ممد نصرتی (گل به خودی)

ايشالا هر 4 تاش با هم

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
شیر فرهاد که یه گل ناز گذاشته کنار.
میلاد هم بمب انگیزست برای این بازی.
نگرانیم روی توپهای هوائیه که امیدوارم وضعیت با اومدن منتظری بهتر بشه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان بیاید یه کم درباره وضعیت تیم صحبت کنیم..

به نظرتون ایده آل ترین ترکیب برای شروع بازی چیه؟

الان استیلی به نظرم روی توپ های بلند حساب باز کرده! متونیم معادلاتشو به هم بزنیم...چون اونا نمیتونن در مرکز زمین برتری داشته باشن..با حضور آندو خیال من راحته..

فقط باید کریمی رو مهار کرد که روی زمین در محوطه جریمه خیلی خطرناکه.....حالا نمیدونم مظلومی چه برنامه ای داره..

به نظرتون ولید علی بازی کنه خوبه؟ یا نه؟ ...
کاش زندی مصدوم نمیشد...خیلی بهش نیاز داریم..

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
خیلی بازی بدی بود گل قشنگ مجیدی رو نتونستن نگه دارن :hmm:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مظلومي: میتوانستم عزیز زاده را به زمین بفرستم ولی نخواستم!//کرار را از زیر سرم و کیانوش را با زور آمپول به زمین فرستادیم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: من به هيچ عنوان از تشکيل کميته فني ترسي ندارم، چرا که شرح وظايف من به عنوان سرمربي متفاوت با مدير و رئيس کميته فني است. با اين جود از آقاي فتح الله زاده خواهش کردم اگر قرار است کميته فني داشته باشيم، آن را به پايان فصل موکول کند.

پرویز مظلومی ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار استقلال مقابل تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: بازی خوبی بود و همه اهالی فوتبال و کارشناسان اذعان داشتند که هر دو تیم استقلال و تراکتورسازی یک بازی جذاب و نفسگیری را به نمایش گذاشتند. من می دانستم که بازی سختی را پیش رو داریم و تدابیر لازم را برای این دیدار اندیشیده بودم اما متاسفانه نفراتم را در اختیار نداشتم و نتوانستم ایده‌هایی که مدنظر داشتم را با بازیکنان تمرین کنم.

وی در ادامه تاکید کرد: به خوبی می دانستم تیم حریف روی ضربات ایستگاهی برنامه دارد اما نفراتم را در اختیار نداشتم تا برنامه‌های تاکتیکی مهار این تاکتیک را تمرین کنیم. متاسفانه تیم حریف به غیر از سه تا چهار ضربه ایستگاهی فرصت دیگری برای گلزنی نداشت و توانست با این حربه روی غفلت ما به پیروزی برسد با این حال به تیم حریف تبریک می گویم و امیدوارم این شکست را با پیروزی در دربی جبران کنیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران خستگی بازیکنان ملی پوش این تیم را از عوامل شکست آبی پوشان عنوان کرد و گفت: فرهاد مجیدی، سیدمهدی رحمتی و خسرو حیدری طی یک هفته، سه بازی سخت را انجام داده‌اند. مسلما این خستگی و انجام دیدارهای پی در پی روی عملکرد این بازیکنان تاثیر منفی گذاشته بود که این تاثیر را در دیدار با تراکتورسازی تبریز شاهد بودیم.

غیبت بازیکنانی چون پژمان منتظری، ولید علی و آندرانیک تیموریان از دید مظلومی از دیگر عوامل شکست آبی پوشان در دیدار با تراکتورسازی است و افزود: ما در غیاب این بازیکنان در خط میانی با کمبود بازیکن مواجه بودیم و ناچار شدیم کیانوش رحمتی را به زور آمپول و جاسم کرار را از زیر سرم به زمین بفرستیم. قبول دارم مردم از ما توقع داشتند، از بازیکنی چون جاسم کرار توقع داشتند و ... اما باید بدانند در چه شرایطی به میدان رفتیم.

مظلومی درعین حال از بدشانسی تیمش شکوه کرد و گفت: تصور کنید اگر توپ میلاد گل می شد، روند بازی تغییر می کرد، کلا تعویض‌های من شکل دیگری به خود می گرفت. من حتی زمانی که بازی 2 بر 2 بود می توانستم جریان مسابقه را کنترل کنم اما این کار را نکردم، چرا؟ چون در خانه برد می خواستم. حتی می توانستم حمید عزیززاده را به زمین بفرستم تا ضربات سر اول را بزند اما این کار را نکردم تا ببریم. من ریسک کردم اما متاسفانه این ریسک جواب نداد.

"غفلت کردیم و باختیم از این شکست درس‌های زیادی را آموختیم"، سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان این جمله گفت: امروز که فیلم بازی را دیدیم خود بازیکنان پذیرفتند سهل انگاری کرده و روی غفلت آنها نتیجه را واگذار کردیم و قول دادند در دربی جبران کنند.

وی در خصوص این موضوع که "در بین دو نیمه دیدار استقلال - تراکتورسازی فتح الله زاده به سرمربی استقلال توصیه تاکتیکی داشته و حتی تاکید بر تعویض کرده است و اینکه چنین مسائلی ناراحتی مظلومی را به دنبال داشته و او از روی نیمکت بلند نشده است و ..."، گفت: یکسال و نیم است که با فتح الله زاده همکاری می کنم در این مدت او نه تنها به من توصیه و دستوری برای تعویض نداشته، بلکه ارنج را نیز از من نمی پرسد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال افزود: آقای فتح الله زاده در بین دو نیمه به رختکن می آید، نه اینکه نیاید، او می آید و به تیم و بازیکنان روحیه می دهد و به امور فنی کاری ندارد. مانند دیدار با مس کرمان، فولاد خوزستان و ... . این بار هم آقای فتح الله زاده اما بحثی نبود.

مظلومی خاطر نشان کرد: می گویند مظلومی در نیمه دوم از فتح الله زاده ناراحت بوده و روی نیمکت نشسته است. من همیشه در نیمه دوم روی نیمکت می نشینم این هم به خاطر پا دردی است که دارم. من سال گذشته اکثرا در نیمه دوم روی نیمکت می نشستم و توصیه‌های فنی را محمود فکری به بازیکنان منتقل می کرد. امسال هم این مسئولیت را بهتاش و آتیلا برعهده دارند. خوشبختانه تا به امروز این راهکار پاسخ داده و نتایج خوبی هم کسب کرده‌ایم.
"آقای فتح الله زاده به خود اجازه نمی دهد هیچ وقت در امور فنی ورود کند"، مظلومی با بیان این جمله افزود: تعویض شریفات برنامه ما بود. ما او را به زمین فرستادیم تا مدافعان تیم تراکتورسازی را خسته کند و بعد با ورود میلاد میداودی به زمین ضربه نهایی را به تراکتورسازی بزنیم که این کار را هم کردیم اما توپ‌های مان به گل نرفت.
وی با گلایه از اینکه برخی‌ها قبل از دربی تهران می خواهند تیم استقلال را به حاشیه ببرند، افزود: ما بازی با تراکتورسازی را قبل از مسابقه باختیم. ما در هتل المپیک اقامت داشتیم و اتاق بازیکنان مشرف به سمتی بود که هواداران تیم تراکتورسازی در آنجا تردد می کردند. متاسفانه رفت و آمدها و سروصدای آنها باعث شد بازیکنان شب قبل از بازی خوب نخوابند. نمی گویم این کار خود خواسته بوده است، نه، اتفاقا ناخواسته این اتفاق افتاده و هواداران تراکتورسازی مقصر نیستند.
سرمربی تیم استقلال تاکید کرد: من، سید مهدی رحمتی و دیگر بازیکنان استقلال شب قبل از بازی به علت این مشکلات خوب نخوابیدیم و روز مسابقه نیز با شلوغی و رفت و آمدهای زیادی که در هتل بود، تمرکز بازیکنان بهم خورد. البته قرار بود محل اقامت تیم شب قبل از بازی هتل آکادمی باشد که به دلیل استقرار بازیکنان تیم بانوان در این محل با محبت مسئولان هتل المپیک به این هتل رفتیم.
مظلومی در ادامه گفتگوی خود انتقادهای حسن روشن را نیز بی پاسخ نگذاشت و گفت: مسئول کمیته فنی باشگاه استقلال تا به امروز به من به عنوان سرمربی تیم معرفی نشده است. آقای روشن می داند که من برای ایشان به عنوان یک پیشکسوت احترام زیادی قائلم و تا به امروز حرفی در مورد ایشان نزده ام اما ایشان مطالبی را عنوان کرده که دور از واقعیت است.
وی افزود: ایشان می گوید ما برنامه نداشتیم که باید در این خصوص بگویم مگر ایشان به عنوان مدیر و رئیس کمیته فنی به ما معرفی شده بود که به ایشان برنامه داده باشیم یا نه. من به شخصه مخالف کمیته فنی نیستم و حتی موافق تشکیل آن هستم. فصل گذشته در سخت‌‍ترین شرایط از کمک‌های فکری مرحوم حجازی و دیگر اعضای کمیته فنی باشگاه مانند آقایان رجبی، بیانی، محصص و ... استفاده می کردیم. من و آقای فتح الله زاده گاهی پیش می آمد که دو ساعت باهم بحث می کردیم و در نهایت به راهکاری مثبت برای کمک به استقلال می رسیدیم.
سرمربی تیم استقلال خاطر نشان کرد: من از آقای فتح الله زاده خواهش کرده‌ام اگر قرار است کمیته فنی داشته باشیم، ابتدای فصل این کمیته تشکیل شود و با نظر خود گزینه مورد نظرشان را به عنوان سرمربی انتخاب کنند. با این شرایط حرف گزینه مورد نظر خود را بهتر می فهمند و با او می توانند کار کنند. اینکه وسط فصل کمیته فنی تشکیل شود، خود به خود ایجاد حاشیه می کند.
مظلومی تاکید کرد: من به هیچ عنوان از تشکیل کمیته فنی ترسی ندارم، چرا که شرح وظایف من به عنوان سرمربی متفاوت با مدیر و رئیس کمیته فنی است. با این جود از آقای فتح الله زاده خواهش کردم اگر قرار است کمیته فنی داشته باشیم، آن را به پایان فصل موکول کند.
وی افزود: اینکه عنوان شود مظلومی برنامه ندارد، درست نیست. من ابتدای فصل برنامه ام را به آقای فتح الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه استقلال دادم و هر هفته یا هر دو هفته یکبار به آقای پورحیدری برنامه‌های خود را ارائه می کنم. برای هر هفته برنامه و نحوه تمرینات ما مشخص است و آقایان پورحیدری و فتح الله زاده از آن باخبرند. متاسفانه طرح این مسائل تنها ایجاد حاشیه کرده و آرامش تیم ما را برهم می زند.
سرمربی تیم استقلال در خصوص دربی هفتادویکم تهران گفت: با قاطعیت می گویم روحیه بردن پرسپولیس را داریم. درست است که تیم ما با پرسپولیس هفت امتیاز اختلاف دارد اما این دلیل ندارد خود را از پیش برنده بدانیم. اما شرایط تیم به گونه ای است که من امیدوارم به کسب یک پیروزی دیگر در دربی هستم.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد فتح الله زاده فقط مقایسش کنید با اون عابدینی داماش .....که همه میدونیم به کدوم تیم گرایش داره! و در کمال پررویی برمیگرده میگه من باید دخالت کنم ×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا