• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
سلام به همگی دوستان.

من یک هفته مسافرت شمال بودم و دسترسی به اینترنت نداشتم؛ دقیقا از روز دربی.

واقعا حیف شد، هم دوست داشتم توی جشن پیروزی اس اس باشم، هم دلم می خواست توی امضا مشارکت کنم (هر چند امضا باحال و توپ بوده)، هم دلم می خواست بدونم در شرایطی که هیچ بهانه ای اعم از اشتباه داوری یا بدشانسی یا نزدیک بودن بازی یا نتیجه و... وجود نداره چی قراره توی تاپیک کل کل نوشته بشه؟ :دی

چند شب قبل شبکه خبر یکی از طرفدارهای استقلال رو قبل از دربی توی استادیوم نشون می داد که می گفت من سه روز توی راه بودم تا بازی رو ببینم. بعد مجری با تعجب می پرسید که واقعا سه روز تو راه بودی؟ و طرف با هیجان جواب می داد: بله، فقط به عشق استقلال! من فقط داشتم فکر می کردم این برد چقدر جواب مناسبی برای همچین طرفداریه؟
o9yixf2ub5cv8r8mz0k5.gif

از صمیم قلب به همه بچه های گل استقلالی تبریک میگم و امیدوارم از این شادی ها زیاد دور همدیگه داشته باشیم.
3e3vvsup06n3812ei9g.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
جواد دمت گرم !

از صمیم قلب به همه بچه های گل استقلالی تبریک میگم و امیدوارم از این شادی ها زیاد دور همدیگه داشته باشیم.
3e3vvsup06n3812ei9g.gif

محمود جان خوش برگشتی ، بر خودت نیز مبارک بیدا .. :دی :happy:

خب ! خبر خاصی که نیست ظاهرا فقط مثه اینکه ولید علی خواسته قراردادش رو فسخ کنن چون این چند بازی اخیر نیمکت نشین بوده تمرین هم این چند روزز پشت درهای بسته انجام شده ! بریم چند تا عکس از تمرین سه شنبه چهارشنبه رو باهم ببینیم :

مرسی ژست ! :

in35jvdk3y3zt76z9kqj.jpg

آرش آقای پاس گل ! :

gf0ff5ms4pr3nctk70zz.jpg

خوشمزه یه ؟! بخور ! بخور ! :

bm76o68ojtdepk43dac2.jpg

مردان آهنین ! :

vqateq7mdjehns16vhh9.jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مجيدي و عمران‌زاده به بازي سايپا مي‌‌رسند/ زندي هفته آينده پا به توپ مي‌شود

084418_PhotoA.jpg

اکبر رضایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد آخرین وضعیت فرهاد مجیدی اظهار داشت: مجیدی کمی آسیب دیدگی از ناحیه زانو داشت. با توجه به استراحتی که به او داده شد و تکنیک های پزشکی مشکل مجیدی برطرف شد و برای بازی روز دوشنبه با سایپا مشکلی ندارد. البته به او توصیه کردم که مراقب باشد.

وی در خصوص وضعیت عمران زاده نیز گفت: او دچار کشیدگی درجه یک رباط داخلی شده بود که یک وعده تمرینی را به این بازیکن استراحت دادیم و اکنون به تمرینات بازگشته و شرایط بدی هم ندارد.

پزشک تیم استقلال در ارتباط با پژمان منتظری عنوان کرد: همان طور که استاد همه ما دکتر رازی اعلام کرده باید درمان او ادامه داشته باشد. با توجه به توصیه های ایشان منتظری مشکلی ندارد.

رضایی در خصوص زندی اظهار داشت: این بازیکن زیر نظر من و مولایی تمریناتش را پیگیری می کند و از هفته آینده می تواند پا به توپ شود.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
لعنت به هر چی بازیکن عربه!
وليدعلي خواستار فسخ قرارداد با استقلال شد

بازيکن کويتي تيم فوتبال استقلال درخواست فسخ قرارداد کرد.

ولید علی در دو بازی اخیر در ترکیب استقلال حضور نداشت. وی در دیدار با تراکتورسازی به دلیل اینکه دیر از اردوی تیم ملی کویت به تهران برگشت، به بازی نرسید و برای مسابقه با پرسپولیس هم مظلومی از وجود این بازیکن استفاده نکرد.

روز چهارشنبه هفته گذشته ولید علی غایب بود و در حالی باید خود را به تمرین می رساند شایعه شده بود که این بازیکن به دلیل بازی نکردن قهر کرده است.

ولید علی از شرایط فنی خود در استقلال راضی نیست و می خواهد بازی های بیشتری به او برسد و به همین دلیل از باشگاه خواسته قراردادش با این تیم فسخ شود.
باشگاه استقلال هنوز جوابی به این درخواست نداده است.
در روزهای آینده کادرفنی و باشگاه استقلال در مورد ولید علی تصمیم گیری می کنند.

سال گذشته دسوزا و دوسانتوس دو بازیکن برزیلی استقلال نیز قراردادشان را با این تیم فسخ کردند و حالا نوبت ولید علی رسیده تا استقلالی ها در این زمینه هت تریک کنند.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
لعنت به هر چی بازیکن عربه!
وليدعلي خواستار فسخ قرارداد با استقلال شد

فدا سرت برادر ..
ناز کرده توجه جلب کنه بیاد تو ترکیب اصلی ، دیده جاسم کرار هم اردو یه تیم ملی عراق رفت و برگشت و داربی بازی کرد حسودیش شده !
تازه تو پستش هم بازیکن زیاد داریم خیالی نیست :دی

296633_168566866558682_157564470992255_349630_529556241_n.jpg

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام به همه ابی دلان

ولید که خواسته تو شهر شلوغ هفت تیر بکشه. یه حال گیری ازش میکنن و ردش هم نمیکنن بره. بازیکن خوبیه. :دی

بعد اینکه آقا فرزاد با اجازه ات من عکس شاهکارت رو برمیدارم بجای عکس خودم میذارم. این خیلی قشنگ تر که شما گذاشتی :دی/ نصبیدمش

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
بعد اینکه آقا فرزاد با اجازه ات من عکس شاهکارت رو برمیدارم بجای عکس خودم میذارم. این خیلی قشنگ تر که شما گذاشتی :دی/ نصبیدمش

لا قابل سینیور :دی

خاک ورچوک ! این قهرمانی یه داورمونه ! خداکنه بعد از اون حرف و حدیثای داربی نخواد واسه اینکه ثابت کنه اس اسی نیست سلاخی واسه مون راه بندازه ..

محسن قهرمانی، قاضی استقلال - سایپا

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران هفته هشتم لیگ برتر جام خلیج فارس را اعلام کرد که بر این اساس محسن قهرمانی با کمک حسن کامرانی فر و سعید زارع و منصور نوری با نظارت حسین عسگری بازی دو تیم استقلال و سایپا را سوت خواهد زد.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظر من نباید به ولید علی زیاد رو بدن والا دیگه نمیشه تیمو جمع کرد - به قول فرزاد عزیز تو پستش هم بازیکن زیاد داریم زندی هم که داره میرسه - البته اگر فتله یه جوری نیم فصل میفرستتش اماراتی جایی که یه پولی هم به جیب یزنیم :دی

از قهرمانی تو بازی با سایپا خاطرات خوبی ندارم - مثل اون سالی که الکی سیا رو اخراج کردو باختیم و سایپا هم قهرمان شد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
از قهرمانی تو بازی با سایپا خاطرات خوبی ندارم - مثل اون سالی که الکی سیا رو اخراج کردو باختیم و سایپا هم قهرمان شد.

از اون بازی نگو.
گل اولو اکبرپور زد.نیمه دوم یه توپمون خورد به تیرک همون توپ برگشت شد گل اول سایپا. بعدشم گل دوم و ......
هیچ وقت اون بازی رو فراموش نمیکنم.اون تیرک گل میشد 100% قهرمان بودیم.
tantrumsmiley.gif

داغ دلم تازه شد.
پس فردا 4-3 تا بزنیم دلم خنک شه :lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اميدوار رضايي در تمرين استقلال حضور يافت

1111966_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین تیم استقلال امروز بر خلاف روزهای گذشته برای اولین بار در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد.

امروز بازی تیم های نفت تهران و ملوان در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود استقلالی ها مجبور شدند امروز محل تمرین خود را تغییر دهند.

تمرین آبی پوشان در شرایطی برگزار شد که از چند روز قبل اعلام شده بود خبرنگاران و هواداران نمی توانند در تمرین حاضر باشند و بدین ترتیب تمرین پشت درهای بسته استقلال با حضور یک میهمان ویژه برگزار شد.

امیدوار رضایی عضو هیئت مدیره استقلال در غیاب علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه که در باکو به سر می برد در محل تمرین آبی پوشان شرکت کرد.

وی برای دقایقی برای بازیکنان صحبت کرد و مهدی رحمتی به نیابت از بازیکنان به طور اختصاصی با امیدوار رضایی در مورد مشکلات مالی بازیکنان حرف زد و حرف های سایرین را به او انتقال داد.
تمرین استقلال ساعت 18 آغاز شده بود. این تیم فردا به مصاف سایپا می رود.

مهلت 3 ماهه به استقلال بابت پرداخت بدهي به رينالدو

766605_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، محمد حیرانی مشاور بین الملل باشگاه استقلال در خصوص نامه درخواستی باشگاه به فیفا بابت شکایت رینالدو گفت: فیفا فرجام خواهی استقلال را پذیرفته و به طور موقت باشگاه از محدودیت زمانی برای پرداخت مطالبات بازیکن پرویی رهایی یافته، اما این به منزله لغو بدهی یا لغو حکم قبلی فیفا نیست و استقلال به این ترتیب از مدت زمانی 2، 3 ماهه برای پرداخت این مطالبات برخوردار شده است.

خبر دیگر از استقلال اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا از مدیرعامل استقلال برای شرکت در اجلاس کمیته باشگاه‌های حرفه‌ای فوتبال آسیا دعوت کرد.

دومین نشست کمیته باشگاه‌های حرفه‌ای آسیا در سال 2011 روز 29 آبان در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا در کوالالامپور برگزار خواهد شد و در آن در مورد نحوه برگزاری لیگ قهرمانان در چهار دوره آتی تصمیم گیری می شود. ای اف سی ضمن دعوت از فتح الله زاده، از وی خواسته است پیشنهادهای خود در این باره را برای قرار گرفتن در دستور جلسه، تا 10 روز آینده به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کند.

214708545_PhotoA.jpg

مظلومي:پيروزي در دربي عادي شده/ كميته انضباطي حداقل به ما احترام مي‌گذاشت

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
مرسی جواد بابت عکسها.

گلهای دربی 71 با فرمت MP4. کیفیت خوب + حجم کم

گل اول 10.3 mb
گل دوم 10.4 mb

منم برای گلها ممنونم. اتفاقا یه فایل داشتم که های لایت بازی بود ولی بی کیفیت بود. این خوب بود :)

و مهدی رحمتی به نیابت از بازیکنان به طور اختصاصی با امیدوار رضایی در مورد مشکلات مالی بازیکنان حرف زد

اول تو ذهنم اومد که بگم مگه فرهاد نبوده که مهدی رحمتی به نیابت حرف زده ولی
ولی بعد به خودم گفتم خاک عالم جواد :دی یعنی فرهاد از پول حرف بزنه؟ کسی که پیشنهاد یک و نیم میلیونی رو رد میکنه میاد دنبال طلبش رو بگیره؟ !!! من بابت فکر خطام از جامعه فرهاد دوست عذر خواهی دارم :دی
TAEL_SmileyCenter_Misc%20%28305%29.gif

s050.gif
s050.gif
s050.gif

ولی حالا جدی باید فکری برای این بی پولی باشگاه بشه. بازیکن باید راضی نگه داشته بشه/ همین که با پول نگرفتن تا اینجای کار دل به کار دادند خیلیه. مظلومی تو ورزش و مردم میگفت همه بازیکنها از پارسال هنوز طلب دارند و کار به قراردادهای امسال نرسیده هنوز.

فردا رو بگو.
گمانم دو هیچ بزنیم

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
فلمینگ:مسی و ژاوی در ایران به دنیا می آمدند ، فوتبالیست نمی شدند/مرفاوی از مشورت‌های من استقبال نکرد

امروز بازی پرسپولیس رو نگاه میکردم گفتم شاید حاجی به عمد نصرتی رو آورد اینور که اونوریا حول بشن بگیرنش و حاجی هم راحت گذاشت بره - یه توپ آروم اومد طرفش استپ کرد توپ هفت هشت متر پرید :wacko: و بازیکن فجر برداشت برد جلو.

به نظرم اگر فردا اسیر چیزهای عجیب و قریب مثل داوری قهرمانی نشیم و بازی رو ببریم قهرمانی نیم فصل رو راحت داریم.
هفته بعد صبا با پرسپولیس بازی داره که برای ما بازی دو سر برده هر کی ببره یا مساو بشه.

یادش به خیر فکر کنم سال 79 بود که سایپا تیمش یکم قدر بود دقیقه 91 فرهاد از رو 18 یه گل قشنگ بهشون زد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
نصرتی هدیه ما به پرسپولیس بود .
:دی

فردا باید ببریم. یعنی اگه نبریم بد میشه :دی

دوس دارم فرهاد و میلاد گل بزنن.

more

Registered User
لایک‌ها
0
تبریک.
استقلال 66 ساله شد!
استقلال امروز در شصت و ششمین سالروز تاسیس اش به مصف سایپا می رود و با پیروزی در این بازی می تواند هدیه خوبی به هوادارانش در 66 سالگی اش بدهد.
امیدواریم که این اتفاق خوش یمن باشه .

فقط خدا کنه قهرمانی نخواد خیلی چیزارو ثابت کنه!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
من شنیدم توی کمپ استقلال تمرین کردیم.درسته؟

یعنی صاحب زمین تمرین اختصاصی شدیم؟

آره بالاخره بعد از سالها در سالروز 66 باشگاه بچه ها تو زمین خود باشگاه تمرین کردن.
آینده تیم اگر گند نزنن توش خیلی خوبه - همین قضیه یعنی کم شدن کلی از حواشی و هزینه های باشگاه

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
میریم برا ترکوندن سایپا.
دیدن گلهای میداودی و شیر فرهاد یه لذت دیگه ای داره.
97b1ae1f409849939bf4.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا