• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

مثه اینکه قسمت نیست اس اس به آرامش و سکون دست پیدا کنه :hmm:

ظاهرا بین میداوودی و مظلومی درگیری شدید لفظی پیش اومده

میلاد از تو ترکیب اصلی نبودن مقابل سایپا تو یک مصاحبه گلایه کرده و سر همین کار به صحبت و بگومگو کشیده :hmm:

این مصاحبه دردسر ساز میلاد :

160554912_PhotoA.jpg

واكنش میداودی به خروج از تركيب استقلال /حقم ضايع شود تصميم ديگري مي‌گيرم

اینم شرح تمرین و جریان پیش اومده : :eek:

ميداودي: بعد از ملوان تكليفم را روشن مي‌كنم/مظلومي: 8 ماه پايت ايستادم

160941459_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که تیم فوتبال استقلال تمام شده بود و بازیکنان برای ترک محل تمرین خود را آماده می‌کردند پرویز مظلومی نسبت به مصاحبه میلاد میداودی واکنش نشان داد.

مهاجم تیم استقلال در ادامه به داخل اتاق مربیان رفت و از سرمربی تیمش خواست که با او صحبت کند.
مظلومی این کار را انجام داد اما پس از دقایقی صدای سرمربی و مهاجم تیم استقلال آنقدر بالا رفت که حتی هوادارانی که بیرون از محوطه رختکن منتظر بودن تا با بازیکنان عکس یادگاری بگیرند از این سر و صدا ها متعجب شدند.

پرویزی مظلومی خطاب به مهاجم تیمش گفت من در هنگام مصدومیت 8 ماه پای تو ایستادم تا به تو بازی برسد. مقابل پرسپولیس هم به تو بازی دادم و چه کسی فکر می‌کرد در آن بازی به میدان بروی ولی جالب است که حالی اعتراض می‌کنی. تو حق مصاحبه نداری و اگر اعتراض داشتی باید به خودم می‌گفتی.

مهاجم تیم استقلال در پاسخ به سرمربی خود با صدای بلندتر گفت: بعد از بازی با ملوان تکلیفم را روشن می‌کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس، با این درگیری لفظی به نظر می‌رسد در غیاب فرهاد مجیدی چالش‌های جدیدی بین مهاجم تیم استقلال و پرویز مظلومی به وجود آمده باشد که حتی منجر به این شود که مسئولان تیم استقلال میداودی را به انزلی نبرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
میلاد با این کار برای خودش مشکل سازی میکنه.
باید خودش درک کنه که آرش هم با توجه به امار و امادگی حق داره که شانس داشته باشه. نباید این تصور براش بوجود می اومد که فکر کنه چون تو انزلی فرهاد نیست وقت گرو کشی هست. مطمعنا اول باید دید این روزها کی با میلاد مه صحبت و مشاور بوده.
اولین اقدام هم میتونه ***** کردن امیرابادی بخاطر حرف های بی اساسش باشه و بعد هم میلاد.
اگه قرار باشه بازیکن بزرگ بجای کمک مشکل درست کنه باید مثل خودش باهاش رفتار کرد.

در کل شکی ندارم که با وجود منصورخان و پرویز و حاجی سه سوت این حواشی جمع میشه. این ها تلنگری بود که از باد موفقیت ها بیرون بیاییم و دشمنان حاشیه ساز همیشگی رو فراموش نکنیم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
خب ! شکر خدا مثه اینکه قضیه رو جمعش کردن یا شایدم فارس بهش شاخ و برگ داده بوده :

تکذیب شایعه درگیری لفظی

ساعتی پیش خبرگزاری فارس زیر عنوان "درگيري لفظي مظلومي و ميداودي" از برخوردسرمربی استقلال با مهاجم آبی پوشان خبر داد در حالی که ماجرا به گونه ای دیگر بود.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال در جریان تمرین امروز آبی پوشان، مظلومی میلاد میداوودی را به رختکن فراخواند تا با او صحبت کند. سرمربی استقلال در گفت و گو با شاگردش گفت که به این بازیکن اعتقاد دارد و به همین دلیل 8 ماه پای او ایستاده است و از او خواست باانگیزه به کار خودش ادامه دهد. میلاد نیز پس از شنیدن صحبتهای مربی اش قانع شد که بدون عجله و در زمانی کوتاه می تواند دوباره به روزهای اوجش در ترکیب استقلال بازگردد. این گفت و گوی معلم و شاگرد در خبرگزاری فارس به شکل دیگری انعکاس داشت درحالی که حاضران در ورزشگاه دستگردی نیز با بی اطلاعی از درگیری از انتشار چنین خبری متعجب شده بودند.
پرویز مظلومی سرمربی استقلال نیز با رد خبر منتشره در این باره گفت: به میداوودی اعتقاد دارم، او را برای بازی با ملوان می خواهم و همراه تیم به انزلی خواهم برد.به خودش هم گفته ام که برای بازی برابر ملوان آماده باشد.

روایت میداوودی از ماجرای بعد از تمرین

میلاد میداوودی نیز خبر منتشره مبنی بر درگیری اوبا سرمربی استقلال را به شدت تکذیب کرد.

میداوودی در گفت و گویی با سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: بعد از تمرین آقای مظلومی از من خواست به اتاق مربیان بروم تا با من صحبت کنند تا از نظر روحی برای بازی با ملوان آماده شوم.
میلاد افزود: پرویز خان به من خیلی لطف دارند و تاکید کردند؛ تا از جمله بازیکنانی هستی که تحت هیچ شرایطی اجازه جدا شدن از تیم را به تو نخواهم داد چرا که به تو اعتقاد دارم و بخاطر همین اعتقاد 8 ماه پای تو ایستادم تا به شرایط آرمانی برسی. در بازی با سایپا شرایط به گونه ای بود که ما صلاح دیدیم تو رابه میدان نفرستیم و این به معنای نادیده گرفتن توانایی فنی تو نیست.
میداوودی افزود: آقای فریبا و طالبی (مترجم هنکه) شاهد حرفهای ما بودند و هرگز موضوع درگیری لفظی در میان نبوده و من متعجبم که افراد چنین مسایلی را مطرح می کنند. من خودم همواره با صداقت برخورد می کنم و اگر بحثی بود پیش از آن که رسانه ای بخواهد آن را منعکس کند، خودم آن را بی رودربایستی اعلام میکردم در حالی که این خبر دروغ است واختلافی بین من و آقای مظلومی نیست. به خصوص که اگر چنین بود ایشان قبل از تمرین با من صحبت می کرد و به من اجازه تمرین نمی داد، یا به من می گفت فردا به تمرین نروم، اما این خبر دروغ محض است و مشکلی بین من مربیانم و باشگاه استقلال وجودندارد.

خلاصه که امیدوارم همچین چیزائی نخواد مد بشه ..

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

دیروز وقتی خبر درگیری لفظی میلاد رو خوندم خیلی تعجب کردم با شناختی که از میلاد داشتم باورش برام سخت بود برا همین هیچ نظری ندادم تا ببینیم قضیه به کجا میکشه . شکر خدا این هم شایعه بود .

یه مسئله دیگه هم هست که زمان بازی استقلال عوض شد و به ساعت 17:15 دقیقه روز جمعه تغییر کرد ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در ستایش از فرهاد مجیدی:آخرین بازمانده روزگار سپری شده

خداحافظي مجیدی، خداحافظي توام با وقار است. آمیخته به احترام. با اشاره به جوانانی که شایسته هستند و پشت خط مانده. باز کردن راه برای دیگران.​

144888hp2.jpg

سایت گل-آخرین بازمانده های نسل طلایی ما بودند. آخرین هنرمندان توپ گرد به سنت فوتبال ایرانی. فرهاد مجيدي و علي كريمي. مثل فرش های نفیس قدیمی. تابلوهای مینیاتور لبالب از جزئیات. یادگارهای گذشته. نسلي كه فوتبال را در خانه ها آغاز کرد. زمانی که خانه ها هنوز حیاط داشتند. احتمالا حوضی و یک دو درخت. نمونه ای از پسر بچه های پر شر و شوری که در کوچه ها به دنبال توپ می دویدند. در خيابان های کم عرض. در خیابان هایی که بازی ها گاه و بیگاه برای عبور اتومبیل ها قطع می شدند. آخرین نسل بار آمده در فوتبال محلات. استاد بازی های گل كوچك. بازي های سه به سه و چهار به چهار.
این که مجيدي متولد 56 است و كريمي متولد 57 تصادفی نیست. نسل های بعد بازی ها خیابانی را نمی فهمیدند. طعم بازی های گل کوچک را نمی چشیدند. شهرها خيابان ها را می بلعيدند و فوتبال از نوع ایرانی اش که مهارت های فردی را غنا می بخشید بر باد می دادند. محو کردند. به همین دلیل حرکات فرهاد مجیدی هنوز میخکوب کننده است و شیرین. هنوز تماشایی است و سحرآور. مدافعان امروزي نمي دانند با او چه کنند. نمی دانند چگونه مهارش کنند. چرا که فوتبالی که او بازی کرده را بازی نکرده اند. حرکاتی که او انجام داده را انجام نداده اند. دریبل هایش. استارت هایش. حرکت در مناطق محاصره شده و بغل پاهایش ما را پرتاب می کردند به گذشته ها. به دورها. با به یاد آوردن اکبر افتخاري، محمد صادقی، ابراهیم قاسمپور، ایرج دانايي فرد، حسن روشن، ناصر محمد خانی و خیلی های دیگر. خیلی هایی که اکنون جایشان در فوتبال ایران خالی است. خیلی زیاد.

مجیدی هنوز در اوج قرار دارد. در سی و پنج سالگی اش هنوز او را پسر جوانی قلمداد می کنیم (که برتافته از سادگی سیمایش هم هست. از معصومیت نگاهی باوقار). هنوز گل هاي حساس تیمش را مي زند. جلوتر از جوان ها. می دانیم هنوز هم می تواند عصای دست تيم ملي باشد. تیم ملی که نمی داند برای گشودن دروازه ها در صورت نزول کریم انصاری فرد چه کند.

اما ناگهان وداع کرد. خداحافظي. در اوج. پس از زدن سه گل در سه داربی پیاپی درون دروازه رقیب سنتی سرخپوش. با نزدیک شدن به جایگاه افسانه ای صفر ایرانپاک. آن چه اريك كانتونا را به یاد آورد. کانتونایی که خیلی زود در سی سالگی ناگهان وداع کرد و از منچستر یونایتد رفت. همین طور پل اسکولز که در سی سالگی اعلام کرد پیراهن تیم ملی را نخواهد پوشید تا در خدمت باشگاهش باشد.

شايد تصمیم مجیدی برگرفته از خستگي باشد، یا شاید هم بي حوصلگي. در عین حال يادمان نرود سی و پنج ساله شده. سن و سالی که حفظ شرایط جسمی دشوار است و نبرد فیزیکی با بازیکنان پانزده سال جوان تر از خود بسیار سخت. بستن بار سفرهای دور برایش آسان نخواهد بود. همین طور حضور در اردوهای طولانی. به علاوه انتظارات بزرگ. این که او می خواهد آخرین پرده های فوتبالی اش را در اوج به پايان رساند قابل درك است. احتمالا برای همه ما. هم طرفداران استقلال و هم پرسپولیسی ها که تردیدی ندارم در آینده با ستایش از او یاد خواهند کرد. چنان که از ناصر حجازی با احترام فراوان یاد می کنند.

خداحافظي مجید، خداحافظي توام با وقار است. آمیخته به احترام. با اشاره به جوانانی که شایسته هستند و پشت خط مانده. باز کردن راه برای دیگران. محض نمونه ميلاد ميداوودي كه در مرز ستاره شدن بسر می برد.

خاطره های ملی او کم شمار ماندند. بسیار کمرنگ. بیست ساله بود که در جام ملت های آسیا 1996 برابر کویت به میدان رفت. ولی جایی در تیم ملی جام جهانی 1998 نیافت. احتمالا نمی تواند افسوس نخورد. آن روزها بیست و دو ساله بود و با طراوت. زمانی که راست یا دروغ می گفتند گروهی در تیم ملی باند قدرت برپا ساخته بودند. گروهی که مجیدی جوان جایی میانشان نداشت. کنار مانده محجوبی بیش نبود. نه گفتن او به تیم ملی مترادف با نه گفتن به تحقق رویای جام جهانی هم هست. شاید تردید دارد در سی و نه سالگی جایی در تیم ملی در صورت سفر به برزیل 2014 خواهد یافت. با این وصف 21 گل در آسيا سابقه بین المللی اش را پر بار کرده. برای همیشه. گل های زیبایش را فراموش نخواهیم کرد. هرگز. هیچ وقت.

وداع فرهاد مجیدی از میادین با بوسیدن پیراهن آبی دشوارتر خواهد بود. دلمان برایش تنگ خواهد شد. خیلی زیاد. یادگار فوتبال غریزی و سنتی فوتبال ما با خداحافظی اش دل های پرشماری را خواهد شکست.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

تنها حواشي استقلال را از قهرماني دور مي‌کند

پرویز مظلومی در حاشیه تمرین استقلال در مورد دیدار این تیم با ملوان در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: طی هفته گذشته تمرینات بسیار منظمی را انجام داده‌ایم. تیم از لحاظ فنی به شرایط ایده‌آلی رسیده و از لحاظ روحی نیز بازیکنان در شرایط خوبی به سر می‌برند.

به کسی قول فیکس بودن نداده‌ام
وی با بیان اینکه فریدون زندی به دلیل مصدومیت و فرهاد مجیدی به دلیل سه اخطاره بودن در دیدار با ملوان حضور ندارند، در مورد صحبت‌های میلاد میداودی که عنوان کرده بود از پنج روز قبل از دیدار با سایپا می‌دانست در ترکیب تیم استقلال قرار ندارد، خاطرنشان کرد: به کسی قول نداده‌ام همیشه به عنوان بازیکن اصلی به میدان برود. تصمیم با من است که چه بازیکنی به طور کامل و یا به عنوان ذخیره در میدان حاضر شود.

بازیکن باید تفکر حرفه‌ای داشته باشد
سرمربی تیم فوتبال استقلال در این مورد ادامه داد: مگر میلاد فکر می‌‌کرد در دربی به طور کامل بازی می کند؟ بازیکن حرفه‌ای باید تفکر حرفه‌ای هم داشته باشد. من هشت ماه صبر کردم تا او به میدان بیاید و همان بازیکنی باشد که در گذشته بود.

ملوان می‌خواهد با پیروزی برابر ما نتایج گذشته را به فراموشی بسپارد
وی ملوان را تیمی جوان و پرانگیزه توصیف کرد و افزود: با بازیکنان صحبت کرده‌ام و به آنان گفتم فرهاد پورغلامی تیم جوانی را در اختیار دارد و با توجه به اینکه در شهر انزلی به مصاف این تیم می‌رویم، آنها با تمام وجود و با حمایت پرشور هواداران‌شان مقابل ما قرار می‌گیرند. ضمن اینکه ملوانی‌ها با توجه به نتایج بدی که در چند هفته اخیر بدست آورده‌اند، قطعا برای کسب سه امتیاز پا به میدان می‌گذارند و می‌خواهند با پیروزی مقابل ما آن نتایج را به فراموشی بسپارند.

حاشیه‌ها تنها عامل ناکامی استقلال
مظلومی تنها عامل موفقیت نبودن استقلال را حواشی دانست و اضافه کرد: تمام اعضای مدیریتی استقلال به صورت شبانه روزی تلاش می‌کنند تا این تیم از حاشیه‌ها به دور بوده و در آرامش کامل کارش را انجام دهد. اعتقاد دارم تنها عاملی که باعث ناکامی استقلال خواهد شد، حواشی است که ما ناخودآگاه به آن می‌پردازیم، بنابراین از بازیکنان خواسته‌ام تمام تفکر خود را معطوف به تمرینات کرده و از حاشیه‌ها دور شوند تا خدایی‌ نکرده حواشی آنها را از متن دور نکند.

عراقی‌ها حق دارند از ما ناراحت باشند
وی در مورد اعتراض مسئولان فوتبال عراق نسبت به حضور جاسم کرار در دیدار مقابل تراکتورسازی خاطرنشان کرد: انصافا به آنها حق می‌دهم ناراحت باشند. با توجه به مصدومیت کرار، نباید از وی در دیدار مقابل تراکتور استفاده می‌کردیم. کرار به زور آمپول به میدان رفت و وضع مناسبی نداشت. در آن دیدار تا حدودی دست ما خالی بود و مجبور شدیم از کرار استفاده کنیم. البته یادآوری می‌کنم کرار انگیزه بسیار بالایی برای حضور در مقابل تراکتورسازی تبریز داشت.

حرف‌های ولید علی برایم قابل هضم نیست
سرمربی استقلال تهران با اشاره‌ به صحبت‌های مدیر برنامه ولید علی که گفته بود مشکل خانوادگی دارد و نمی‌تواند در ایران باشد، اظهار داشت: برای من این حرف‌ها قابل هضم نیست. یک بازیکن حرفه‌ای تمامی جوانب را برای حضور در لیگ یک کشور دیگر می‌سنجد. آیا باشگاه استقلال مسئول نداشت که ولید علی با او هماهنگی کند؟

ولید علی باید غرامت سنگینی پرداخت کند
وی در این خصوص اضافه کرد: ولید علی در اختیار مدیریت باشگاه قرار گرفته و مسئولان باشگاه ظرف چند روز آینده وضعیت این بازیکن را مشخص می‌کنند، معتقدم اگر ولید علی باز نگردد باید غرامت سنگینی پرداخت کند.

مشکلات مالی باعث بی‌انگیزگی بازیکنان می‌شود
مظلومی مشکلات مالی این تیم را قابل توجه خواند و افزود: در مورد مسائل مالی نشستی با حضور مدیرعامل و سرپرست تیم داشتیم و آقای فتح‌الله زاده قول داده با حضور هیئت مدیره به زودی مشکلات بازیکنان به پایان برسد تا آنها دیگر دغدغه نداشته باشند. ما چند بازی و خصوصا شهرآورد را با پیروزی پشت سر گذاشتیم اما هنوز بازیکنانم پاداشی دریافت نکرده و اعتقاد دارم این مسئله می‌تواند باعث بی‌انگیزگی آنها شود.

حل مشکلات مالی ظرف روزهای آینده
وی در ادامه افزود: البته بازیکنان استقلال بسیار پخته و باتجربه هستند و تمامی تلاش خود را به عشق هواداران انجام می‌دهند اما معتقدم که اگر این روند ادامه یابد آینده خوبی نخواهیم داشت. گرچه تعدادی از بازیکنان تا حدودی مشکلات‌شان حل شده و مسئولان باشگاه درصدد این هستند ظرف چند روز آینده همه مشکلات مالی بازیکنان استقلال را حل کنند.

بهتر است دولتی‌ها در کنار سرخابی‌ها باشند
سرمربی استقلال تهران در خصوص اتفاقاتی که در برنامه 90 افتاد و انتقاداتی که از اعضای هیئت مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس صورت گرفت، خاطرنشان کرد: آقایان سیاسی باید در این مورد نظر بدهند اما من اعتقاد دارم اگر دو تیم استقلال و پرسپولیس دولتی هستند پس بهتر است آدم‌های دولتی در کنار این دو تیم باشند تا بتوانند مسائل مالی آنها را برطرف کنند.

استفاده از زرینچه به عنوان مسئول اقتصادی استقلال بسیار عجیب است
وی ادامه داد: هیچوقت یک پیشکسوت نمی‌تواند برای استقلال پولساز باشد به طور مثال قراردادن جواد زرینچه به عنوان مسئول اقتصادی باشگاه استقلال بسیار تعجب انگیز است! مگر جواد تجربه چنین کاری را دارد و می‌تواند به باشگاه پول تزریق کند؟ امیدوارم اعضای هیئت مدیره هرچه زودتر به وضعیت این باشگاه سر و سامان بهتری ببخشند.

اردوهای متعدد تیم ملی ما را عذاب داد
مظلومی وضعیت لیگ را تا پایان هفته هشتم راضی کننده خواند و اظهار داشت: به نظرم لیگ امسال منظم برگزار شده اما به دلیل اردوهای متعدد تیم ملی ما خیلی عذاب کشیدیم زیرا تیم ما در هر اردو باید هفت یا هشت بازیکن را در اختیار تیم ملی قرار دهد و همین مسئله باعث می‌شود تا هم آنها در تیم ملی تخلیه شوند و هم من با 10 بازیکن تمرینات نامنظمی را انجام دهم که متاسفانه ضربه بزرگی به تیم من می‌‌زند.

باز با فلسطین بار فنی برای تیم ملی ما ندارد
وی با بیان اینکه اگر این روند ادامه یابد مطمئن باشید برنامه‌های تیم ملی ضرر بسیار زیادی به برنامه‌های سازمان لیگ می‌زند، در مورد دیدار تیم ملی ایران مقابل فلسطین خاطرنشان کرد: به نظرم این دیدار بیشتر جنبه سیاسی داشته و هویت بخشیدن به تیم فوتبال این کشور را دارد. مطمئن باشید بازی با فلسطین هیچ بار فنی‌ای برای فوتبال ما ندارد.

طبق شرایط هر بازی نفرات‌مان را در زمین قرار می‌دهیم
مظلومی با اشاره به اینکه پس از بازی مقابل ملوان اردوی تیم ملی برای دیدار با بحرین آغاز شده و مجبوریم دوباره با 10 الی 12 نفر تمرینات‌مان را ادامه دهیم، در پایان در مورد اعتراض چند بازیکن نسبت به وضعیت خودشان در استقلال گفت: فوتبال امروز حرفه‌ای است و طبق شرایط هر بازی نفرات‌مان را در زمین قرار می‌دهیم، پس نمی‌توانیم در یک بازی از همه بازیکنان استفاده کنیم اما با توجه به حضور در سه جام قطعا در طول این مسابقات از وجود این بازیکنان بهره خواهیم برد.

دیدار تیم‌های فوتبال ملوان بندرانزلی و استقلال تهران در هفته نهم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 18:30 فردا یکشنبه با قضاوت سعید مظفری زاده در ورزشگاه تختی بندرانزلی برگزار می‌شود.

این هم یه پوستر زیبا از شیر فرهاد ...

itlpwkd0ac2nxpgsbgh.jpg
[/URL]

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
میداوودی: من همان میلاد میداوودی سابق هستم

میلاد میداوودی ظهر جمعه قبل از حرکت به سمت محل تمرین استقلال و سفر به انزلی در گفت و گو با سایت شخصی اش ضمن تشریح جزئیات اتفاقات اخیر، توضیحات کاملی داد که بخش هایی از آن در پی می آید. ( متن کامل این گفت و گو را در سایت شخصی میداوودی بخوانید):

تابع تصمیم باشگاه هستم

من روز چهارشنبه در مصاحبه قبلی ام گفته بودم که تصمیم مظلومی در این زمینه کاملا درست است و باعث می شود بازیکنانی که آماده هستند و خوب تمرین می کنند، به حق خودشان برسند. نمی دانم چرا این قسمت ازحرف هایم که دفاع از تصمیم مظلومی بود، مورد توجه قرار نگرفت!... در رابطه با اینکه میداوودی می تواند هر تصمیمی بگیرد نیز من نظر خودم را روز گذشته به باشگاه اعلام کردم که آقای فتح الله زاده و مظلومی به من لطف داشتند؛ من هم ضمن تشکر از حسن نیت آنها اعلام کردم که تابع نظرشان هستم.

آشتی کنان مثل دعوا خیالی بود

... امروز از آشتی کنان من و آقای مظلومی با وساطت شاهرخ بیانی در تمرین پنجشنبه خبر داده، باید بگویم این خبرکاملا خیالی است. من با مظلومی قهر نبودم که بخواهم آشتی کنم...

همه اطلاعات را برعکس نوشتند

به غیر از گفت و گوی 25 دقیقه ای من و مظلومی در اتاق مربیان که آن خبرگزاری به اسم جزئیات درگیری در دو جمله سرهم کرده و تحویل مردم داده، تمام اطلاعات دیگر آن مطلب دروغ است. ... اینکه مظلومی بگوید هشت ماه مصدوم بودی و چرا مصاحبه می کنی و من جواب بدهم بعد از بازی با ملوان تکلیفم را روشن می کنم، چه ارتباطی به هم دارد؟! ....آن شب حداقل 10 دقیقه خودم حرف زدم؛ پس چرا فقط یک جمله نامربوط نوشتند؟!

... همه فوتبالی ها می دانندخصوصیات اخلاقی مظلومی در قبال بازیکنان چیست. مظلومی آدمی است که در عین احترام وقتی بازیکنی مصاحبه ای بکند یا حرفی بزند که کوچکترین بی احترامی در آن وجودداشته باشد، جلوی بازیکن را می گیرد و اجازه نمی دهد در تمرین شرکت کند... اگر من کوچک ترین بی احترامی به آقای مظلومی کرده بودم، مطمئن باشید نه تنها با خنده و شوخی از من استقبال نمی کرد که برخورد جدی هم انجام می داد.

داستانی نوشتند و حرف دلشان را فاش کردند

برخی ها دوست داشتند و دارند که بین من و استقلال فاصله بیفتد. یک داستان درست کردند و آخرش هم حرف دلشان را نوشتند که میداودی احتمالا با استقلال به انزلی نمی رود اما من چمدانم را بسته ام و الان که صدای اذان ظهر بلند است، منتظرم دخترم آمیتیس رضایت بدهد تا به سمت محل تمرین حرکت کنم.... امیدوارم در انزلی اگر فرصت بازی پیدا کردم، خاطره تلخ بازی سال گذشته را پاک کنم. ...

من همان میداوودی ام

من همان میلاد میداودی هستم که به خاطر استقلال به من تهمت زدند و از تیم ملی دور شدم. گفتند عمدا با تیم ملی به سفر نرفت تا برای استقلال مقابل استیل آذین بازی کند.

من همان میداودی هستم که روزقبل از بازی سال قبل با سپاهان، در تمرین استقلال رباط داخلی زانویم کش آمد و دکترهاگفتند اگر بازی کنی، احتمال پاره شدن رباط صلیبی ات وجود دارد. مسابقه ای که برای میلیونها استقلالی در آن زمان از دربی هم حساس تر بود و 80 هزار استقلالی را به آزادی آورد.همان بازیکنی که خبرنگاران بارها نوشتند ای کاش چند سال زودتر به تهران می آمد. بازیکنی که مچ پایش را به عمد شکستند و 10 ماه سختی کشید تا برگردد. روزانه هفت الی هشت ساعت در فیزیوتراپی و استخر و سالن بدنسازی حضور داشتم؛ با شایعات و اخبار نادرست که روحیه خانواده ام را خراب می کرد، مواجه بودم. از تیم ملی و جام ملت ها باز ماندم. نتوانستم به استقلال در لیگ و باشگاه های آسیا کمک کنم، شانس آقای گل شدن در لیگ برتر از دستم رفت و خیلی مشکلات دیگر را تحمل کردم تا برگردم و حالا که برگشته ام به جای آن که انصاف داشته باشند؛ دست به حاشیه سازی می زنند.

با استقلال هدف بزرگی دارم

از هواداران استقلال انتظار دارم در مقابل خبرهایی که منتشر می شود، هوشیار باشند و تحت تأثیر هر حرفی قرار نگیرند.تشویق های آنان که روز بازی با داماش هنگام بازگشتم به میادین فوتبال ورزشگاه آزادی را لرزاند، شاید برای برخی ها قابل تحمل نباشد و نتوانند چنین وضعیتی را ببینند و هواداران باید مواظب شیطنت ها و شایعات باشند. باز هم آرزو می کنم که با دعای خیر مردم بتوانم سالم باشم و به آمادگی کامل برسم تا انشاالله هدفی که در ذهنم هست را به همراه استقلال و برای این تیم کسب کنم. ... همان اواسط فصل گذشته که مصدوم بودم و خبر کناره گیری اجباری ام از فوتبال نقل محافل بود، یک روز در محل تمرین استقلال به پرویز مظلومی گفتم و تأکید کردم اگر خدا کمکم کند و قسمت شود، برمی گردم و به این هدف با تیم استقلال دست پیدا می کنم. دیروز هم بعد از شنیدن دیدگاه آقایان فتح الله زاده و مظلومی برای کسب این هدف مصمم تر شدم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ولی بازی سختیه.
میتونیم خوب باشیم و ببریم.
و میشه باز هم تو انزلی حوادث و جوگیر شدن نتایج رو رقم بزنه.

پیش بینی من برد یک بر صفر یا تساوی بدون گل هست.

اینم اضافه کنم که بهترین انگیزه برای آرش و میلاد و حتی شریفات بوجود اومده تا در غیاب فرهاد خودشون رو تثبیت کنند. امیدوارم این منجر به خودخواهی نشه.
حنیف و اندو خوب کار کنند نصف راهو رفتیم. مجتبی هم نقطه امیدی هست برای بازی سازی. مهدی رحمتی هم خودش یه نقطه اتکاست.

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
آقا یه سایت معرفی‌ کنید بعد هر بازی جدولو داشته باشه این ورزش ۳ خیلی‌ بیخود شده

فردا هم می‌زنیم له‌ می‌کنیم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا یه سایت معرفی‌ کنید بعد هر بازی جدولو داشته باشه این ورزش ۳ خیلی‌ بیخود شده

عزیز دل جان:دی چی صدا کنم تو رو ..........

اینجا فوق العاده هست. همه چیز لیگ ایران توش هست. حتی ببین که تولد بازیکنها رو هر روز میزنه. امارش دقیقه. کارت زردهای 10 سال قبل رو هم توش زده. از لحاض آماری درجه یک تر از این ندیدم.

از لحاظ خبرهایی که میزاره هم انصافا از روی کینه و قصد و غرض نیست. تحلیل هاشم و اصغر و ... رنگی و تعصبی و .. هم نداره. صرفا خبره.

ولی خب گاهی وقتها یه کمی با تاخیری در حد یه ساعت تو وقتی که خیلی یهو نتایج و... زیاد بشه اپدیت میشه. خیلی کم ولی پیش میاد.
چند وقتی هم شیلتر شده بود. الان بازه.

در کل به نظرم بی نظیره و آهای ملت اینو تو بوک مارکتون سیو کنید: Persian League- Latest Iran League News - Iran Football News - Iran Sport News

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

اینجا فوق العاده هست. همه چیز لیگ ایران توش هست. حتی ببین که تولد بازیکنها رو هر روز میزنه. امارش دقیقه. کارت زردهای 10 سال قبل رو هم توش زده. از لحاض آماری درجه یک تر از این ندیدم.

از لحاظ خبرهایی که میزاره هم انصافا از روی کینه و قصد و غرض نیست. تحلیل هاشم و اصغر و ... رنگی و تعصبی و .. هم نداره. صرفا خبره.

ولی خب گاهی وقتها یه کمی با تاخیری در حد یه ساعت تو وقتی که خیلی یهو نتایج و... زیاد بشه اپدیت میشه. خیلی کم ولی پیش میاد.

در کل به نظرم بی نظیره و آهای ملت اینو تو بوک مارکتون سیو کنید: Persian League- Latest Iran League News - Iran Football News - Iran Sport News

جالبه فارسی نداره! بعد نظر سنجیش فارسیه!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بچه ها امروز ایشالا بازی رو میبریم .... یعنی خدا کنه ببریم ... خیلی به برد توی این بازی نیاز داریم تا خودمونو از بقیه ی تیما بکنیم .

من که اعصابم خورده، ساعت 2 با قطار دارم میام تهران و نمیتونم بازی رو ببینم ... خیلی حیف شد ... میگم تا حالا قطار سوار نشدم تلویزیون نداره ؟؟؟؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بچه ها امروز ایشالا بازی رو میبریم .... یعنی خدا کنه ببریم ... خیلی به برد توی این بازی نیاز داریم تا خودمونو از بقیه ی تیما بکنیم .

من که اعصابم خورده، ساعت 2 با قطار دارم میام تهران و نمیتونم بازی رو ببینم ... خیلی حیف شد ... میگم تا حالا قطار سوار نشدم تلویزیون نداره ؟؟؟؟
تلویزیونش فیلم نشون میده

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مظفری زاده قاضی امروز استقلال

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، سعید مظفری زاده قاضی امروز پیکار دو تیم فوتبال استقلال و ملوان خواهد بود. با اعلام کمیته داوران رسول فروغی،محسن فریمانی و محمد ملکی در مسابقه امروز مظفری زاده را در امر قضاوت یاری میکنند.

مجيدي و زندي تنها غايبان استقلال

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،تيم فوتبال استقلال در شرايطي از ساعاتي ديگر در چهار چوب هفته نهم ليگ برتر به مصاف ملوان مي رود كه از وجود دو بازيكن خود بي بهره است.فريدون زندي به علت مصدوميت و نرسيدن به شرايط مسابقه و مجيدي به خاطر دريافت سه كارت زرد نمي توانند استقلال را همراهي كنند.

Last edited:

moeinfans

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

دستت درد نکنه جواد و مصطفی جون کلی‌ حال دادین خلاص شدیم از دست اون سایت :دی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا