• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا ؟! یه تریپ قدیمی بریم ؟؟! :rolleyes:

298604_207747572630586_132328430172501_511624_184283749_n.jpg

ايستاده از راست : محمد نوري -عليرضا منصوريان -فرد ملکيان -پرويز برومند -مهدي پاشازاده
نشسته از راست : علي چيني-رسول زاده- عليرضا اکبرپور -فرهاد مجيدي-محسن گروسي -محمد خرمگاه

اینم آخرین عکس تیمی از سلاطین آبی :

zob%20(2).jpg

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
این هم مصاحبه ای از ناصر خان درپنجمین ماه پروازشون به دنیای باقی .روحشون قرین رحمت الهی. تقدیم به هواداران ناصرخان و استقلالی های عزیز

ناصر حجازی: خودم را به خواب زدم که مردم نبینند ترسیده‌ام/یک‌بار آتیلا را با دمپایی زدم

امروز دقیقاً 5 ماه از پرواز عقاب آسیا می‌گذرد.

طبق روال یکی از مصاحبه‌های قدیمی ناصرخان حجازی را تقدیم دوستداران او می‌کنیم. اما قبل از اینکه مصاحبه را بخوانید، به این فکر کنید که اگر ناصر حجازی بود، در واکنش به انتخابات اعضای هیأت‌مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس چه صحبت‌هایی انجام می‌داد؟

*چقدر موافق حضور مربی خارجی در ایران هستید؟
بستگی به مربی‌اش دارد. اگر خوبش را بیاوریم، عالی است و به فوتبال‌مان کمک می‌شود. درست مثل بحث حضور بازیکنان خارجی در ایران. به نظر من وقتی قرار است ارز از مملکت خارج کنیم، باید جنس خوب وارد کنیم تا پول‌مان را دور نریخته باشیم. برخی از مدیران که وارد فوتبال می‌شوند، می‌دانند مهمان چندماهه هستند، پس طبیعتاً دلشان به حال خودشان می‌سوزد تا تیمی که برایشان ماندگار نیست، می‌روند سراغ دلال‌ها، جذب مربی خارجی ارزان و فاکتور بالا نوشتن برای بحث بازرسی.

* بیشتر توضیح می‌دهید؟
یک مربی ضعیف بیکار در خارج از کشور حتی برای ماهی 3 هزار دلار سرودست می‌شکند. دلال با او توافق می‌کند که به‌جای 50 هزار دلار شما 150 هزارتا بگیر اما پای قرارداد 500 هزار دلاری را امضا کن و کاری به بقیه پول نداشته باش. آن فرد هم از خدا خواسته قرارداد می‌بندد. می‌دانید فوتبال ما چقدر از این مسائل داشته است و چه ضربه‌هایی خورده؟ مربی بُنجل خارجی می‌آید که فقط این پول را بگیرد، در کنارش بازیکنان بُنجل به باشگاه قالب می‌شوند و قرارداد بالا برایشان منعقد می‌شود. نیم‌فصل تیم ته جدول است و جیب آقای مدیر و دوست دلالش حداقل 400، 500 میلیون رفته است. اصغر حاجیلو یادش هست اواخر دهه 70 من چه برخوردی با آقای «ک» مدیر یک باشگاه داشتم وقتی که از ما سهم‌خواهی کرد.

* اتفاقاً حاجیلو تعریف می‌کرد در یک باشگاه مدیری شما را کنار گذاشت چون پیش از آن می‌خواست در یک شهرستان نماینده شود و از شما خواسته بود حمایتش کنید.

(می‌خندد) نمی‌دانستیم همین آدم چند هفته بعد می‌شود مدیر باشگاه ما در اصفهان! از ما خواستند برای انتخابات مجلس برایشان تبلیغ کنیم و یک چیزی بگیریم. من گفتم پول خیلی مهم است اما نه به هر قیمتی! به حاجیلو گفتم از کجا بدانیم او آدم کاربلدی است که برویم به مردم بگوییم به او رأی بدهید، ضمن اینکه آدم کاربلد خوشنام می‌شود و نیازی ندارد من و تو برویم برایش تبلیغ کنیم. از بدشانسی من و اصغر، او رأی نیاورد اما شد مدیر باشگاه ما و به حاجیلو گفتم ساک‌مان را جمع کنیم برویم تهران که دیگر اینجا، جای ما
نیست.

*یک‌بار هم خود من با شما آمدم بوشهر اما مربیگری یکی از تیم‌های این استان را نپذیرفتید.
برای یک تیم دسته‌اولی به من پیشنهاد دادند. 7 بازی این تیم باقی مانده بود، صبح رسیدم بوشهر و ظهر رفتم جلسه. جدول را نگاه کردم و دیدم این تیم اگر همه بازی‌هایش را ببرد، صعود نمی‌کند و همه بازی‌هایش را ببازد، سقوط نمی‌کند. گفتم پس چرا آمده‌اند دنبال من و می‌خواهند 30 میلیون بدهند؟ برایم سؤال شده بود تا اینکه سر جلسه فهمیدم هدف از استخدام من فوتبالی نیست و یک کار تبلیغاتی است برای مدیر باشگاه. به همين دلیل عذرخواهی کردم و شب به تهران برگشتم. شب هم هوا خراب شده بود و هواپیما بدجوری می‌لرزید. حتی مهمان‌دارها از جایشان بلند نشدند و با ترس زیاد داشتند زیر لب ذکر می‌گفتند. پیش خودم گفتم این هواپیما سقوط می‌کند. چشمانم را بسته بودم، خودم را زده بودم به خواب، چون خیلی‌ها چشم‌شان به من بود و نمی‌خواستم نشان بدهم ترسیده‌ام. (می‌خندد)

*در آن مقطع که رفتید بوشهر و برگشتید، به لحاظ مالی شرایط خوبی نداشتید.

سر ساخت خانه‌ام دستم خالی شده بود. هرچه داشتم، فروختیم تا خانه‌مان را بسازیم اما وسط کار پول‌مان تمام شد. روزهای سختی بود که گذشت. خدا را شکر این بی‌پولی نتوانست مرا از اصولم برگرداند. بعضی‌ها گفتند حالا یک دفعه قرارداد اینجوری ببند و پولت را بگیر تا دست و بالت باز شود، کسی نخواهد فهمید که به آن دوستان گفتم من برای خودم زندگی می‌کنم نه دیگران. مردم نفهمند، خودم جواب خودم را چه بدهم؟

*چه چیزهایی شما را ناراحت می‌کند؟
من که کلاً زود ناراحت می‌شوم. یک‌سری مسائل برای مردم عادت شده ولی من را آزار می‌دهد. مثلاً در خیابان عادی شده یک‌سری الکی بوق بزنند اما من ناراحت می‌شوم. من از خودسانسوری متنفرم، از خیانت و دورویی متنفرم.

*کدام برهه از زندگی‌تان را دوست دارید؟
روزهایی که سخت بودند.

*چرا؟

چون باعث شدند هم خودم را بسازم و بشناسم، هم میان مردم مقبولیت پیدا کنم ولی اگر بخواهم روزهای خاصی را نام ببرم، روز ازدواجم، تولد فرزندانم و تولد امیرارسلان (در مقطع انجام این مصاحبه جانان، دختر آتیلا به دنیا نیامده بود) به خصوص اینکه با تولد آتیلا نگاه من به زندگی متأهلی عوض شد و عمیقاً عاشق زندگی‌ام شدم.

*مگر قبل از آن نبودید؟
بودم، ولی گاهی در اردوها که با بچه‌ها می‌گفتیم و می‌خندیدیم، پیش خودم می‌گفتم اول جوانی خودمان را انداختیم زیر بار مسئولیت زندگی در حالی که خیلی از همبازیانم راحت هستند. این‌ها بعد از تمرین می‌روند گردش و من باید بروم خانه! ولی با تولد پسرم دنبال این بودم که سریع کارهای بیرون منزل تمام شود که بروم منزل.

*شما که خیلی جدی و سختگیر به نظر می‌رسید، آتیلا را در کودکی چگونه تنبیه می‌کردید؟
یک‌بار در 8، 9 سالگی یک حرف بد از دهانش خارج شد، دمپایی را به سمتش پرتاب کردم که جاخالی داد و فرار کرد و دیگر پس از آن هیچ کلمه بدی از دهان پسرم نشنیده‌ام، هرچند خودش (آتیلا) مدعی است سرش را به دیوار کوبیده‌ام (می‌خندد) اما قلباً خوشحالم که دوست و دشمن می‌گویند پسر شما خیلی مؤدب و باشخصیت است. حاصل یک عمر تلاش هر پدری تربیت و پیشرفت فرزندانش است و من خودم را آدم خوشبختی می‌دانم چون دو فرزند سالم و سلامت دارم، منظورم به لحاظ جسمی و فکری و رفتاری است و این هم لطف خداوند است. در مورد تیمداری هم باید بگویم مدیران تیم‌های دولتی از من خوششان نمی‌آید.

منبع: خبرآنلاین

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
مرسی ساسان جان
صد افسوس که قدر ناصر خان رو هیشکی ندونست

خواهش می کنم دوست عزیز . انجام وظیفه یک طرفدار فوتبال بود به یک روح بزرگ

اینجا رو ببینید "

سر ساخت خانه‌ام دستم خالی شده بود. هرچه داشتم، فروختیم تا خانه‌مان را بسازیم اما وسط کار پول‌مان تمام شد. روزهای سختی بود که گذشت. خدا را شکر این بی‌پولی نتوانست مرا از اصولم برگرداند. بعضی‌ها گفتند حالا یک دفعه قرارداد اینجوری ببند و پولت را بگیر تا دست و بالت باز شود، کسی نخواهد فهمید که به آن دوستان گفتم من برای خودم زندگی می‌کنم نه دیگران. مردم نفهمند، خودم جواب خودم را چه بدهم؟

این رو کسانی درک می کنند که براشون گرفتاری مالی پیش اومده باشه. باید خیلی روح بزرگی داشته باشی که بتونی در موقع نیاز از اصولت دست نکشی.

خدا رحمتشون کنه. :(

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام خدمت دوستان
این هم مصاحبه ای از ناصر خان درپنجمین ماه پروازشون به دنیای باقی .روحشون قرین رحمت الهی. تقدیم به هواداران ناصرخان و استقلالی های عزیز

ناصر حجازی: خودم را به خواب زدم که مردم نبینند ترسیده‌ام/یک‌بار آتیلا را با دمپایی زدم

امروز دقیقاً 5 ماه از پرواز عقاب آسیا می‌گذرد.

طبق روال یکی از مصاحبه‌های قدیمی ناصرخان حجازی را تقدیم دوستداران او می‌کنیم. اما قبل از اینکه مصاحبه را بخوانید، به این فکر کنید که اگر ناصر حجازی بود، در واکنش به انتخابات اعضای هیأت‌مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس چه صحبت‌هایی انجام می‌داد؟

*چقدر موافق حضور مربی خارجی در ایران هستید؟
بستگی به مربی‌اش دارد. اگر خوبش را بیاوریم، عالی است و به فوتبال‌مان کمک می‌شود. درست مثل بحث حضور بازیکنان خارجی در ایران. به نظر من وقتی قرار است ارز از مملکت خارج کنیم، باید جنس خوب وارد کنیم تا پول‌مان را دور نریخته باشیم. برخی از مدیران که وارد فوتبال می‌شوند، می‌دانند مهمان چندماهه هستند، پس طبیعتاً دلشان به حال خودشان می‌سوزد تا تیمی که برایشان ماندگار نیست، می‌روند سراغ دلال‌ها، جذب مربی خارجی ارزان و فاکتور بالا نوشتن برای بحث بازرسی.

* بیشتر توضیح می‌دهید؟
یک مربی ضعیف بیکار در خارج از کشور حتی برای ماهی 3 هزار دلار سرودست می‌شکند. دلال با او توافق می‌کند که به‌جای 50 هزار دلار شما 150 هزارتا بگیر اما پای قرارداد 500 هزار دلاری را امضا کن و کاری به بقیه پول نداشته باش. آن فرد هم از خدا خواسته قرارداد می‌بندد. می‌دانید فوتبال ما چقدر از این مسائل داشته است و چه ضربه‌هایی خورده؟ مربی بُنجل خارجی می‌آید که فقط این پول را بگیرد، در کنارش بازیکنان بُنجل به باشگاه قالب می‌شوند و قرارداد بالا برایشان منعقد می‌شود. نیم‌فصل تیم ته جدول است و جیب آقای مدیر و دوست دلالش حداقل 400، 500 میلیون رفته است. اصغر حاجیلو یادش هست اواخر دهه 70 من چه برخوردی با آقای «ک» مدیر یک باشگاه داشتم وقتی که از ما سهم‌خواهی کرد.

* اتفاقاً حاجیلو تعریف می‌کرد در یک باشگاه مدیری شما را کنار گذاشت چون پیش از آن می‌خواست در یک شهرستان نماینده شود و از شما خواسته بود حمایتش کنید.

(می‌خندد) نمی‌دانستیم همین آدم چند هفته بعد می‌شود مدیر باشگاه ما در اصفهان! از ما خواستند برای انتخابات مجلس برایشان تبلیغ کنیم و یک چیزی بگیریم. من گفتم پول خیلی مهم است اما نه به هر قیمتی! به حاجیلو گفتم از کجا بدانیم او آدم کاربلدی است که برویم به مردم بگوییم به او رأی بدهید، ضمن اینکه آدم کاربلد خوشنام می‌شود و نیازی ندارد من و تو برویم برایش تبلیغ کنیم. از بدشانسی من و اصغر، او رأی نیاورد اما شد مدیر باشگاه ما و به حاجیلو گفتم ساک‌مان را جمع کنیم برویم تهران که دیگر اینجا، جای ما
نیست.

*یک‌بار هم خود من با شما آمدم بوشهر اما مربیگری یکی از تیم‌های این استان را نپذیرفتید.
برای یک تیم دسته‌اولی به من پیشنهاد دادند. 7 بازی این تیم باقی مانده بود، صبح رسیدم بوشهر و ظهر رفتم جلسه. جدول را نگاه کردم و دیدم این تیم اگر همه بازی‌هایش را ببرد، صعود نمی‌کند و همه بازی‌هایش را ببازد، سقوط نمی‌کند. گفتم پس چرا آمده‌اند دنبال من و می‌خواهند 30 میلیون بدهند؟ برایم سؤال شده بود تا اینکه سر جلسه فهمیدم هدف از استخدام من فوتبالی نیست و یک کار تبلیغاتی است برای مدیر باشگاه. به همين دلیل عذرخواهی کردم و شب به تهران برگشتم. شب هم هوا خراب شده بود و هواپیما بدجوری می‌لرزید. حتی مهمان‌دارها از جایشان بلند نشدند و با ترس زیاد داشتند زیر لب ذکر می‌گفتند. پیش خودم گفتم این هواپیما سقوط می‌کند. چشمانم را بسته بودم، خودم را زده بودم به خواب، چون خیلی‌ها چشم‌شان به من بود و نمی‌خواستم نشان بدهم ترسیده‌ام. (می‌خندد)

*چه چیزهایی شما را ناراحت می‌کند؟
من که کلاً زود ناراحت می‌شوم. یک‌سری مسائل برای مردم عادت شده ولی من را آزار می‌دهد. مثلاً در خیابان عادی شده یک‌سری الکی بوق بزنند اما من ناراحت می‌شوم. من از خودسانسوری متنفرم، از خیانت و دورویی متنفرم.

*کدام برهه از زندگی‌تان را دوست دارید؟
روزهایی که سخت بودند.

*چرا؟

چون باعث شدند هم خودم را بسازم و بشناسم، هم میان مردم مقبولیت پیدا کنم ولی اگر بخواهم روزهای خاصی را نام ببرم، روز ازدواجم، تولد فرزندانم و تولد امیرارسلان (در مقطع انجام این مصاحبه جانان، دختر آتیلا به دنیا نیامده بود) به خصوص اینکه با تولد آتیلا نگاه من به زندگی متأهلی عوض شد و عمیقاً عاشق زندگی‌ام شدم.

*مگر قبل از آن نبودید؟
بودم، ولی گاهی در اردوها که با بچه‌ها می‌گفتیم و می‌خندیدیم، پیش خودم می‌گفتم اول جوانی خودمان را انداختیم زیر بار مسئولیت زندگی در حالی که خیلی از همبازیانم راحت هستند. این‌ها بعد از تمرین می‌روند گردش و من باید بروم خانه! ولی با تولد پسرم دنبال این بودم که سریع کارهای بیرون منزل تمام شود که بروم منزل.

*شما که خیلی جدی و سختگیر به نظر می‌رسید، آتیلا را در کودکی چگونه تنبیه می‌کردید؟
یک‌بار در 8، 9 سالگی یک حرف بد از دهانش خارج شد، دمپایی را به سمتش پرتاب کردم که جاخالی داد و فرار کرد و دیگر پس از آن هیچ کلمه بدی از دهان پسرم نشنیده‌ام، هرچند خودش (آتیلا) مدعی است سرش را به دیوار کوبیده‌ام (می‌خندد) اما قلباً خوشحالم که دوست و دشمن می‌گویند پسر شما خیلی مؤدب و باشخصیت است. حاصل یک عمر تلاش هر پدری تربیت و پیشرفت فرزندانش است و من خودم را آدم خوشبختی می‌دانم چون دو فرزند سالم و سلامت دارم، منظورم به لحاظ جسمی و فکری و رفتاری است و این هم لطف خداوند است. در مورد تیمداری هم باید بگویم مدیران تیم‌های دولتی از من خوششان نمی‌آید.

منبع: خبرآنلاین

مرسي ساسان خان
دلم شكست باز
خيلي مرد بود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
آقا ؟! یه تریپ قدیمی بریم ؟؟! :rolleyes:

مشاهده پیوست 80501

ايستاده از راست : محمد نوري -عليرضا منصوريان -فرد ملکيان -پرويز برومند -مهدي پاشازاده
نشسته از راست : علي چيني-رسول زاده- عليرضا اکبرپور -فرهاد مجيدي-محسن گروسي -محمد خرمگاه
یادمه همون سالها یه خبرهایی بود که ظاهرا مادر علی چینی به قتل رسیده بود. خیلی هم سر و صدا کرد ولی من اخرش چیزی نفهمیدم. خیلی زود مسئله یهو دیگه دنبال نشد. فرزاد جان از اوت جریان چیزی خاطرت هست؟
واقعا هم بازیکنی خوب بود. خیلی سطح بالا هم نبود ولی خوب بود.
محسن گروسی رو / یادش به خیر. یادمه وقتی رفت ذوب تو یه بازی از فاصله دور یه گل زمینی به تیم رقیب و رفیق زد. اون گلش خیلی تو یادم دقیق مونده.

سلام خدمت دوستان
ساسان جان خان سپاس
چی میشه گفت واقعا.
افسوس که زود رفت. خیلی زود:(
روحش شاد
-----------------------
سرپرست تیم فوتبال استقلال احتمال جدایی آرش برهانی را تکذیب کرد و گفت: آرش بازیکن بزرگی است و ما برای موفقیت در فصل جاری به او به مانند دیگر بازیکتان نیاز داریم. ادامه خبر (به سبک مجید غایب)

درحالی که تمرین آغاز شده بود اعضای هیئت مدیره استقلال به غیر از عبدالرضا ساور در محل تمرین حاضر شدند و به بازیکنان تیم معارفه شدند و برای آنها صحبت کردند. ادامه خبر

در صحنه گل وقتی خسرو حیدری از راست توپ را ارسال کرد، من در تیر اول جلوی فرشید طالبی قرار داشتم اما وقتی توپ به جناح چپ رفت و به مجیدی رسید، من پشت سر طالبی قرار گرفتم و سانتر دقیق آقا فرهاد را تبدیل به گل کردم. ادامه خبر

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
درود

ساسان جان ممنون واسه مصاحبه زنده یاد حجازی ..

یادمه همون سالها یه خبرهایی بود که ظاهرا مادر علی چینی به قتل رسیده بود. خیلی هم سر و صدا کرد ولی من اخرش چیزی نفهمیدم. خیلی زود مسئله یهو دیگه دنبال نشد. فرزاد جان از اوت جریان چیزی خاطرت هست؟
واقعا هم بازیکنی خوب بود. خیلی سطح بالا هم نبود ولی خوب بود.
محسن گروسی رو / یادش به خیر. یادمه وقتی رفت ذوب تو یه بازی از فاصله دور یه گل زمینی به تیم رقیب و رفیق زد. اون گلش خیلی تو یادم دقیق مونده.

الان که گفتی یادم اومد ، ولی هیچ چیز تکمیل تری یادم نیست

گروسی هم آره یادش بخیر تیز و فرز و گلزن بود

دو خبر ! اول اینکه امروز اعضای هیئت مدیره رفتن سر تمرین ، دوم هم اینکه مدیر برنامه های کرار اعلام کرده که درصد زیادی از پول قرارداد رو دریافت کرده و اینکه پولی نگرفتن شایعه س

اینم یه مصاحبه با فری زندی :

زندی: تنها استقلال توان قهرمانی دارد/ فقط خودمان می‌توانیم به خودمان ببازیم!

172511_PhotoA.jpg

فارس: در خصوص اولین حضورت در ترکیب استقلال صحبت کن؟
چند هفته‌ای بود که منتظر چنین موقعیتی بودم که خوشبختانه نصیبم شد و خوشحال هستم در اولین بازی‌ام برای استقلال برابر ذوب‌آهن به پیروزی رسیدیم. نکته‌ای که برایم مهم‌تر بود این مسئله است که توانستم بعد از 4 ماه بازی کنم چون شرایط بسیار سختی را پشت سر گذاشتم و فکر می‌کنم عملکرد قابل قبولی داشتم.

فارس: بعد از اولین بازی دوستانه‌ استقلال در ابتدای فصل حرف و حدیث‌های زیادی پیرامون مصدومیت تو مطرح شد و عده‌ای می‌گفتند آسیب دیدگی‌ات به فصل قبل برمی‌گردد؟
نمی‌خواهم در مورد این مسئله زیاد صحبت کنم. تنها بگویم اگر مصدومیتی داشتم چه طور در همان بازی دوستانه استقلال به میدان رفتم؟ در همان بازی که شما اشاره می‌کنید پایم ضربه خورد و بعد از آن تمرینات را زود شروع کردم و مشکل فقط همین بود.
حتی دیگر در این خصوص صحبتی انجام ندادم و فقط می‌خواهم در زمین حرف‌هایم را بزنم.

فارس: شرایط و جو استقلال چه طور است؟ با جو این تیم که پرطرفدار هم هست، کنار آمده‌ای؟
من به این عادت کرده‌ام که وقتی استقلال بازی دارد 50-60 هزار هوادار به استادیوم می‌آیند و واقعا ما برای آنها بازی می‌کنیم. اصلا برای همین استقلال را انتخاب کردم چون تیمی پرطرفدار است.

فارس: مدتی در تیم ملی بودی. به بازگشت به تیم ملی فکر می‌کنی؟
فعلا تمام تمرکزم روی استقلال است ولی وقتی آماده باشم و خوب بازی کنم مطمئن باشید به صورت اتوماتیک وار شرایط حضورم در تیم ملی هم ممکن است پیش بیاید. فعلا تصمیم دارم آنقدر برای استقلال خوب بازی کنم که نظر همه را جلب کنم.

فارس: صدرنشینی استقلال با حضور تو در دیدار با ذوب‌آهن توام شد. فکر می‌کنی این روند ادامه داشته باشد؟
بازی‌های چند هفته اخیر را زیر نظر گرفتم. اعتقاد دارم فقط خودمان می‌توانیم به خودمان ببازیم و وقتی هماهنگ شویم هیچ تیمی جلودارمان نیست. ممکن است نوسان در یکی دو بازیکن به وجود بیاید ولی ما می‌توانیم قهرمان شویم.

فارس: رقیبان شما برای قهرمانی چه تیم‌هایی هستند؟
سخت است حالا در این خصوص صحبت کنم. این روزها صبا و نفت در بالای جدول حضور دارند و دو تیم جوانی هستند که می‌توانند همان جا خودشان را نگه دارند اما اگر از من سؤال می‌پرسید معتقدم فقط استقلال توان قهرمانی شدن در لیگ را دارد.

فارس: رقابت در خط هافبک استقلال برای تو سخت نیست؟
ما بازی‌های زیادی در پیش داریم و علاوه بر لیگ جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا نیز پیش رویمان است. برای همین می‌گویم قهرمان می‌شویم چرا که بازیکنان بزرگی داریم چون در همه خطوط می‌توانند جای یکدیگر را پر کنند.

فارس: یکی از بازیکنانی هستی که روی ضربات ایستگاهی خوب تمرین می‌کنی و تبحر داری قبول داری که استقلال بازیکنان زیادی دارد که می‌توانند خوب ضربه ایستگاهی بزنند؟
بله. چند نفر در تیم ما هستند خوب ضربه می‌زنند اما همه می‌دانند من هم روی این مسئله خوب کار می‌کنم. جباری و میداودی خوب روی این ضربات تمرین می‌کنند اما در کل این مسئله برای مجموعه استقلال خوب است و امیدوارم از این حربه برای موفقیت تیم استفاده کنیم.

فارس: صحبت خاصی نداری؟
خیلی خوشحالم که بعد از 4 ماه برگشتم و توانستم به تیم کمک کنم. چند بازی لازم دارم تا به آمادگی کامل برسم تا برای استقلال مفید‌تر باشم.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا ! عکس پیدا کردم کولاک ! نیگا :دی

تیم تاج سال 1350

297224_138950189540342_100002760860540_139623_907127079_n.jpg

Hossssein

Registered User
لایک‌ها
205
وکیل رسمی کرار: رسانه ها دروغ می گویند، کرار در استقلال راضی است
مدیر برنامه جاسم کرار نقل قول های قدیمی و بعضا غیرواقعی از این بازیکن عراقی را مشکوک و مغرضانه خواند.

به گزارش جام نیوز به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، "سید موسوی" وکیل رسمی جاسم کرار اعلام کرد: «روز پنج شنبه با حضور در حسابداری باشگاه استقلال بخشی از مبلغ قرارداد کرار را طی یک فقره چک دریافت کردم که مبلغ قابل توجهی هم هست و از این بابت از آقای دکتر فتح الله زاده و باشگاه استقلال تشکر می کنم.»
وی افزود: «با این حال امروز در برخی نشریات نقل قول هایی از کرار منتشر شده که من به آنها مشکوکم و در شرایطی که بازیکن پول خود را دریافت کرده فکر می کنم این نوشته ها مغرضانه است و نویسندگان آن اهداف دیگری دارند که در صورت ادامه مجبورم از مجاری قانونی آنها را پیگیری کنم.»

Last edited by a moderator:

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

خونه اش توی تهران یا توی عراق رو فروخته ؟ یعنی چی مشکل مالی داره ؟ به قول خودش سه سال است توی ایران بازی میکنه یعنی اونقدر نگرفته که کار به فروش اموالش نرسه ؟
امیدوارم این هم خیلی زود برطرف بشه چون اصلا دوست ندارم دوباره حاشیه درست بشه برای استقلال ...

چند خبر :

اعضاي هيئت مديره استقلال در تمرين تيم(عکس)

تمرينات تيم استقلال امروز در حالي پشت درهاي بسته انجام شد که مهمانان ويژه اي داشت

heyat2.jpeg.jpg

فريبا: برهاني را به تيم‌هاي داخلي نمي‌دهيم

مربي تيم فوتبال استقلال گفت: مظلومي مي‌گويد آرش برهاني را به هيچ تيم داخلي نمي‌دهيم.
بهتاش فریبا در مورد اینکه چرا آرش برهانی در تمرین شرکت نکرده، اظهار داشت: او یا خودش باید بگوید چرا نیامده و یا باید این سؤال را باید از منصور پورحیدری بپرسید.

وی در خصوص اینکه مظومی، برهانی را می خواهد یا خیر عنوان کرد: ما نمی خواهیم این بازیکن را از دست بدهیم. من آرش را خیلی دوست دارم. مظلومی می گوید فقط در صورتی که بخواهد به خارج از ایران برود و خودمان هم یک مهاجم سرزن بگیریم حاضر می شود برهانی از استقلال برود و اصلا حاضر نمی شود او را به تیم داخلی بدهیم.

فریبا در مورد اینکه به نظر می رسد مظلومی به برهانی اعتقاد ندارد، گفت: این گونه نیست. یادتان هست دو سال پیش زمان صمد مرفاوی چند بازی به میدان رفت؟ مظلومی فصل پیش آرش را احیا کرد. اکنون هم او را به عنوان بازیکن درجه یک می شناسیم.

پورحيدري: عمران زاده به بزرگترها احترام مي گذارد

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت:‌ عمران‌زاده و فرزامي روز گذشته با هم برخوردي نداشتند.

منصور پورحیدری در مورد شرایط استقلال قبل از بازی فردا با شیرین فراز کرمانشاه گفت: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته ایم. جام حذفی را جدی گرفته ایم و به موفقیت در این جام امیدوار هستیم.

وی در خصوص اینکه برگزاری تمرینات پشت درهای بسته تا چه زمانی ادامه دارد، عنوان کرد: این موضوع بسته به نظر مربیان دارد. فرصت استفاده از همه بازیکنان و انجام تمرینات تاکتیکی کم است و به همین دلیل مربیان ترجیح می دهند پشت درهای بسته تمرینات را انجام دهند تا خلوت تر باشد.

سرپرست تیم استقلال در ارتباط با حضور هیئت مدیره در تمرین روز گذشته گفت: حضور اعضای هیئت مدیره در تمرین خیلی خوب بود و در مورد آینده باشگاه صحبت هایی شد.

پورحیدری در خصوص اینکه گفته می شود عمران زاده به سمت فرزامی نرفته است، گفت: فرزامی زمانی به تمرین آمد که سایر اعضای هیئت مدیره صحبت هایشان را کرده بودند و تمرین تیم شروع شده بود. این مسائل را روزنامه ها می نویسند و مشکل ساز می شوند. مردم هم این خبرها را می خوانند و گرفتاری برای ما درست می کنند. عمران زاده به بزرگترها احترام می گذارد.

سرپرست آبی پوشان در مورد اینکه می گویند به برهانی مرخصی اجباری داده شده، اظهار داشت: این بحث هایی است که در مطبوعات شکل می گیرد. او خودش این درخواست را کرده و مظلومی هم روی او نظر مثبت دارد.

خبر :

*بیم بومبا مدافع ۲۸ ساله و اهل توگو پس از چند روز شرکت در تمرین استقلال شب گذشته ایران را ترک کرد. به نظر می رسد کادرفنی استقلال از عملکرد این بازیکن رضایت نداشته اند.

* برخلاف گذشته،‌ استقلال امروز اردوی قبل از بازی خود را در هتل استقلال برگزار می کند. این تیم همواره در هتل المپیک اردو برگزار می کرد. آبی پوشان فردا در جام حذفی به مصاف شیرین فراز کرمانشاه می روند. این بازی ساعت ۱۸ در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

* کادرفنی استقلال صبح امروز با حضور در باشگاه فیلم بازی شیرین فراز و ماشین سازی را آنالیز کرد. این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود شیرین فراز تمام شده بود. سرمربی شیرین فراز تا پیش از این رضا مهاجری بود اما اکنون مجید آقاجری سرمربی این تیم است.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
روز شنبه فولاد شهر بودم و بازی استقلال - ذوب رو دیدم .
یه چیزی که خیلی برام عجیب بود اینکه چرا مظلومی بجای جباری از کرار استفاده نمیکنه ، کرار موقعی هم که تعویضی اومد تو زمین خیلی خیلی موثر بود .
الان با این خبرها و حواشی بهتر فهمیدم که چرا مظلومی از اول بازیش نداده . بازیکن خارجی ای که میاد توی ایران و یه همچین حرکاتی در میاره ... چی بگم واقعا جای تاسف داره برای فوتبال کشور .

.

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

خب بازی تو جام جذفی احتیاط لازمه خودش رو داره. شیرین فراز تو لیگ یک وضعیت خوبی نداره و از 4 بازی یه برد و یه مساوی و دو باخت داشته. اینکه جلو ما بعد از تساوی انتحاری باشند کاملا واضح هست .
این دیگه هنر استقلاله که ببینیم برای این بازی چه فکری داره. معمولا تیم رو تو یه همچین بازیهایی با ترکیب نصفه و نیمه خواهیم دید و اینکه چند تا بازیکن اصلی روی نیمکت برای مواقع اضطراری.

خودم میپسندم که تیم با ترکیبی از ذخیره و اصلی بیاد ولی با این فرق که اصلی ها از اول باشند و بعد از کسب نتیجه و با تعویض از حالت اصلی به تیم دوم بریم و تو تیم با تجربه نگه داریم. در ادامه بازی مدارا کردن و اینها رو پیش بگیریم. ولی خب اکثر اوقات برعکس این روال طی میشه.

امیدوارم فقط شیرین فراز رو دست کم نگیرند که دردسر میشه. بازیهای دیروز تلگر و درس عبرت خوبی هست برای اینکه این بازی رو جدی بگیرند.

من خبر خاصی از تیم نمیبینم / فقط این اخبار مربوط به ارش زیاد بود اونم دیروز. امیدوارم حفظ بشه. ما با بازیهای اسیایی و حذفی تو زمستون خیلی به بازیکن نیاز داریم. نباید تیم رو خالی کرد. الان ولید نیست و ارش رو هم بخواهند از دست بدهند بد جوری ضرر میکنیم.

اینم مصاحبه قبل از بازی که دیروز بوده
پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از ديدار تيمش برابر شيرين فراز کرمانشاه در چارچوب رقابت‌هاي جام حذفي فوتبال با بيان اينکه جام حذفي جام شگفتي‌هاست اظهار کرد: گاهي تيم‌هاي بزرگ در جام حذفي شکست مي‌خورند و حذف مي‌شوند. بنابراين ما حريف خود را دست کم نخواهيم گرفت چون آن‌ها با انگيزه زيادي به تهران مي‌آيند.

وي ادامه داد: شيرين فراز تيم جواني است که از قدرت بدني بالايي برخوردار است. اين تيم هفته گذشته تيم ماشين‌سازي که صدرنشين گروه خود است را شکست داده است. من به بازيکنان خود گفته‌ام که پيش از بازي با مس سرچشمه در ليگ برتر بايد با پيروزي برابر شيرين فراز با روحيه بالايي به مصاف حريف کرماني‌مان برويم.

مظلومي در ادامه با اعلام اين خبر که در بازي چهارشنبه برابر شيرين فراز به چند تن از بازيکنان اصلي تيمش استراحت خواهد داد گفت: تيم ما اکنون قالب تاکتيکي خود را پيدا کرده است و ديگر متکي به فرد نيست. تمام بازيکنان در قالب تاکتيکي خود انجام وظيفه مي‌کنند و کارها به خوبي پيش مي‌رود.

سرمربي تيم فوتبال استقلال همچنين با بيان اينکه نامي از بازيکناني که قصد دارد آن‌ها را در بازي فردا استراحت بدهد، نمي‌برد، درباره بازيکن توگويي که مدتي با اين تيم تمرين کرده بود تيمش اظهار کرد: اين بازيکن توگويي مدتي با ما تمرين مي‌کرد و امروز از او خواستيم که به کشورش بازگردد تا در جلسه‌اي که با کادر فني خواهيم داشت، درباره‌اش تصميم‌گيري کنيم. تنها موردي که درباره اين بازيکن ما را نگران مي‌کند، اين است که او فصل قبل در آلمان دچار مصدوميتي شده بود که ما متاسفانه نتوانستيم از او تست پزشکي بگيريم تا معلوم شود مصدوميتش کاملا برطرف شده است يا خير. اگر مصدوميت او جدي نباشد، بازيکن بسيار خوبي است. ما همچنين در اين فکر هستيم که خط دفاع خود را قوي‌تر کنيم و به همين دليل به دنبال جذب يک دفاع وسط خوب هستيم.

وي ادامه داد: در بازي فردا قصد ندارم از فرهاد مجيدي استفاده کنم چرا که او دچار مصدوميتي جزئي است و نمي‌خواهم مصدوميتش تشديد شود. برهاني نيز که دو روز از ما مرخصي گرفته بود، امروز به تمرين تيم بازمي‌گردد و احتمالا در بازي فردا از او استفاده مي‌کنم. او بازيکن بزرگي است که هميشه در تيم تاثيرگذار بوده است و درباره اينکه برخي مي‌گويند من عمدا او را بازي نمي‌دهم بايد بگويم ميزان بازي‌هاي برهاني در استقلال را در زماني که من مربي بوده‌ام و زماني که ديگران مربي‌ بوده‌اند، مقايسه کنيد تا ببينيد او در چه زماني بيشتر بازي کرده است.

مظلومي همچنين درباره مشکل مالي جاسم کرار گفت: کرار بخشي از مطالباتش را دريافت کرده است و اکنون مشکلي با تيم ندارد. او در صحبتي که با من داشت، مصاحبه‌اش بر عليه تيم را تکذيب کرد و گفت با هيچ جا صحبت نکرده است. در اين لحظه محمد سررشته‌داري که به عنوان مدير رسانه‌اي تيم استقلال در جلسه حضور داشت، گفت: مدير برنامه‌هاي کرار فردي به نام آقاي موسوي است و هر گونه اظهار نظر از سوي افراد ديگر مورد تاييد کرار و باشگاه نيست. مثلا فردي هست که از دوستان کرار است و بارها خود را به عنوان مدير برنامه‌هاي او معرفي کرده و با روزنامه‌ها مصاحبه کرده است که ما هم تذکر‌هاي لازم را به آن روزنامه داده‌ايم.

در ادامه خبرنگاري از مظلومي پرسيد نظرش درباره بازديد دوشنبه اعضاي هيات مديره باشگاه از تمرين تيمش چيست و آيا بازيکنان استقلال بويژه فرهاد مجيدي آن‌ها را شناختند يا خير، که سرمربي استقلال پاسخ داد: مجيدي و ساير بازيکنان تيم اعضاي هيات مديره را خوب مي‌شناسند. من حضور آن‌ها را در تمرين تيم به فال نيک مي‌گيرم و حرف‌هايي که آن‌ها در آن روز زدند، نويدبخش آينده‌اي روشن براي استقلال بود.

پرويز مظلومي در پايان با اشاره به مشکلات تيم پرسپوليس گفت: مسائلي که پيرامون اين باشگاه مطرح مي‌شود، کاملا طبيعي است چرا که استقلال و پرسپوليس هواداران زيادي دارند و مرکز تمام حاشيه‌ها هستند. اکنون که هيات مديره اين باشگاه از کادر فني تيمش حمايت مي‌کند، اين استيلي و دستيارانش و بازيکنان اين تيم هستند که بايد از اين حمايت مسئولان باشگاه خود استفاده کنند. استيلي مربي جوان و بادانشي است که هر کجا بوده است تيمش فوتبال زيبايي بازي مي‌کرده است. ما بايد به مربيان جوان بيشتر بها بدهيم و با چند باخت آن‌ها را برکنار نکنيم. فقط مربيان مي‌فهمند که استرس و فشار رواني چقدر در کار يک مربي تاثير منفي مي‌گذارد و باعث مي‌شود نتواند در لحظه تصميم مناسبي بگيرد.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اوه اوه به خیر گذشت :دی
بعد تیم المپیک و سپاهان اینم هتریکش میشد.

در فهرست ۱۸ نفره استقلال تغییر ایجاد شد.
حسینی جایگزین حمودی شد

فارس، با استعلامی که منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال از سازمان لیگ گرفت متوجه شد امروز استقلال نمی تواند از علی حمودی مقابل شیرین فراز کرمانشاه استفاده کند.
علی حمودی در جام حذفی فصل گذشته در آخرین بازی با پیراهن فولاد مقابل پرسپولیس قرار گرفته و از بازی اخراج شده است و به همین دلیل در اولین بازی جام حذفی این فصل نمی تواند به میدان برود.

مظلومی پس از متوجه شدن این قضیه میثم حسینی را که استراحت داده بود به اردو بازگردانده است.

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

حسینی جایگزین حمودی شد

فارس، با استعلامی که منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال از سازمان لیگ گرفت متوجه شد امروز استقلال نمی تواند از علی حمودی مقابل شیرین فراز کرمانشاه استفاده کند.
علی حمودی در جام حذفی فصل گذشته در آخرین بازی با پیراهن فولاد مقابل پرسپولیس قرار گرفته و از بازی اخراج شده است و به همین دلیل در اولین بازی جام حذفی این فصل نمی تواند به میدان برود.

مظلومی پس از متوجه شدن این قضیه میثم حسینی را که استراحت داده بود به اردو بازگردانده است.

بقیه باید یاد بگیرن

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656

حسینی جایگزین حمودی شد

باز هم منصور پورحیدی ...
خدا برامون حفظش کنه ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب نیمه اول بردیم :)
امیرآبادی مثل همیشه رو مخ بود
زندی وسط بازی می کنه به جای کیانوش و آندرانیک بازی می کنه و میشه گفت خیلی بهتر از کیانوش هست حداقل پاس هاش درست هست :)
کرار هم خوب بازی می کنه ولی مثل اینکه هنوز مچ نیست چون پاس هاش نمی رسه !!

ببینم نیمه دوم چکار می کنند به نظر بهتره که جباری و میلاد رو بکشه بیرون برای بازی با مس سرچشمه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
خوب تبریک بردیم :)
شریفات باز هم دست از بچه بازی اش بر نداشته توی صحنه کرار با دست یه حرکتی نشون داد که گمونم گفت خاک بر سرت :D
گل حنیف هم درست بود بازیکن خودشون دروازه بان رو هل داد

به هر حال بردیم :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم تبریک میگم.
خب برد پر گل بود ولی نباید غافل بود که اگر بیشتر از این ترکیب از ترکیب اصلی دور میشد شاید به دردسر می افتادیم.
جباری و یوسفی خیلی موثر بودند / رحمتی هم نیز. کلا همه تیم یه دست و خوب کار کردند و باید بگیم خیلی هوشیارانه حریف رو دست کم نگرفتند.
میلاد و یوسفی هم که گلزنان برجسته امروز بودند. گلهای میلاد هر دو زیبا بود و حیف که جباری گل نزد.
زرین ساعد رو نمیدونم چی بگم. حالا یه گل خورد روش هم خیلی مقصر نبود / یه مقداری هم خشک بود به نظرم. چابک نشون نداد. بهرحال امیدوارم اگه روزی بهش نیاز داشتیم محکم تر ببینیمش.

حریف دور بعدمون به لطف تعلل راه اهن شده مهر کرج که چون این مرحله رو اونها هم میزبان بودند بازی بعدی قرعه کشی خواهد شد. شاید یه بار دیگه تو ازادی به میدان رفتیم.

بازم تبریک.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا