• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

تبریک بابت پیروزی و صعود به مرحله بعد ...
خب همونطور که پیش بینی میشد شیرین فراز بسته بازی کرد و با شلوغ کردن پشت محوطه جریمه و وسط زمین سعی میکرد که کارایی خط وسط استقلال رو از کار بندازه که تا حدودی موفق بود تا زمانی که شاهکار میلاد رو دیدن :دی
البته به خاطر بارندگی و سنگینی زمین بر بازی بازیکنان تاثیر گذاشته بود ...
زندی خوب بود ... جباری که مثل هیشه عالی بازی کرد ... شریفات هم معمولی بود و بیشتر روی سرعتش مانور میداد ... محسن یوسفی هم که خیلی خوب بازی کرد و من رو امیدوار کرد که به روزهای وجش برگرده ... توی این فصل واقعا روند رو به روشدی داشته و هر وقت بازی کرده خوب بود ...
یه چیز کرار منو خیلی اذیت میکنه و اون هم اعتراض کردن های بیش از اندازه این بازیکن هست ... ئاقعا زیاد اعتراض میکنه ، سر هر توپ، سر هر خطا اعتراض میکنه که فقط بار منفی به خودش و تیم منتقل میکنه ... امیدوارم دست از اعتراض کردن برداره و فقط به فکر افزایش بار فنی و هم چنین به دنبال مچ کردن خودش با تیم باشه ، توپ زیاد لو داده ...
دفاع تقریبا خوب بازی کرد ... اما امیرآبادی واقعا تابلو بود که جو گیرش شده بود به خاطر بازوبند کاپیتانی :دی
میلاد هم خوب بود ... مختصر و مفید بازی میکنه و به کارهای اضافی با توپ کاری نداره ...

در کل بازی خوبی بود ....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم برد خوبی بود:happy:

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
بچه ها این چی بود رحمتی کشیده بود رو سرش ؟

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
اظهارنظر بازيكنان استقلال پس از صعود
تعدادي از بازيکنان استقلال در پايان بازي برابر شيرين فراز کرمانشاه درباره اين مسابقه صحبت کردند و معتقد بودند که بازي خوبي برگزار شد و شيرين فراز کرمانشاه تيمي بود که بسته بازي نکرد.

حنيف عمران‌زاده در پايان بازي استقلال و شيرين فراز درباره اين بازي گفت: تيم شيرين فراز کرمانشاه فوتبال خوبي را بازي کرد و برخلاف بعضي از تيم‌هاي ليگ برتري بسته بازي نکرد. اين بازي بازي خوبي بود و همچنين باعث شد که چند نفر از بازيکنان ما استراحت کنند.

وي به حضور کم تماشاگران اشاره کرد و گفت: هواداران يک بازي خوب را از دست دادند و شيرين فراز برابر ما بازي خوبي را انجام داد. آن‌ها با دو فوروارد بازي کردند اما هواداران اين بازي زيبا را از دست دادند.

وي افزود: استقلال در هر سه جام مدعي است و حضور بازيکنان ذخيره در ترکيب نشان داد که جايگزين‌هاي خوبي هستند و همدلي خوبي بين بازيکنان استقلال وجود دارد.

او در مورد رنگ لباس شيرين فراز گفت: ما به قرمز حساس هستيم و با هر کس که قرمز بپوشد مشکل پيدا مي‌کنيم.

آندرانيک تيموريان نيز در مورد بازي گفت: امروز بازي خوبي را انجام داديم. نيمه اول کمي باران در کار ما تاثير گذاشت. زمين لغزنده بود و باعث شد که بعضي از کارهايي که مي‌خواستيم را نتوانيم انجام دهيم.

زندي گفت: بازي سختي بود با توجه به اينکه تيم از دسته يک بود با تمام توان بازي مي‌کرد. با توجه به حذف تيم‌هاي بزرگ اين بازي را جدي گرفتيم و خدا را شکر که از اين مرحله عبور کرديم.

وي در مورد بازي کردن خود در دو ديدار اخير گفت: خوشحالم که توانستم در دو بازي اخير از ابتدا به ميدان بروم. آماده و سرحال هستم و مشکلي براي بازي کردن ندارم.

مجتبي جباري در مورد بازي امروز گفت: بازي خوبي بود. خوشبختانه تيم حريف بسته بازي نکرد. با توجه به گل اولي که خوردند، جلوتر آمدند و ما راحت‌تر توانستيم گل‌هاي بعدي را به ثمر برسانيم.

تيموريان: در جام حذفي برنامه داريم
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: در جام حذفي برنامه داريم و مي خواهيم در اين رقابت‌ها موفق شويم.

آندرانیک تیموریان پس از برتری ۵ بر یک برابر شیرین فراز در جام حذفی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازیکنان استقلال خیلی خوب بازی کردند و توانستیم پیروز شویم ما بر روی جام حذفی نیز برنامه داریم،

وی افزود: در نیمه اول نیز بارش شدید باران کار ما را سخت‌ کرد. از سد شیرین فراز گذشتیم و می‌خواهیم در جام حذفی هم موفق شویم.

مظلومي: مقتدرانه پيروز شديم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: مقابل شيرين فراز مقتدرانه پيروز شديم و استقلال براي کسب 3 جام هدف گذاري کرده است.

پرویز مظلومی در نشست خبری پس از بازی با شیرین فراز در خصوص این دیدار اظهار داشت: خدا را شکر که خوب بازی کردیم و به بازیکنان تیمم تبریک می‌گویم. فکر می‌کنم قبل از بازی شرایط تیم‌های دیگر کمی ما را نگران کرد و می‌خواستیم که این اتفاق برای ما رخ ندهد.

وی افزود: عبور از این مرحله برای ما مهم بود چه با یک گل و چه با ۵ گل. هدف ما این بود که بازیکنانی که کمتر در لیگ بازی کرده‌اند به میدان بروند و به بقیه استراحت بدهیم. البته تفاوتی بین آنها نیست و فکر می‌کنم بازیکنان ذخیره ما هم نمره قبولی گرفتند. آنها می‌توانند پشتیبان‌های خوبی در جام حذفی لیگ قهرمانان آسیا و لیگ برتر باشند چون ما در هر ۳ جام هدف‌گذاری کرده‌ایم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا فکر می‌کردید با ۵ گل برنده شوید، گفت: فوتبال به شکلی بود که به دنبال زدن گل اول بودیم و می‌خواستیم آن‌ها را از لاک دفاعی بیرون بکشیم. نیمه اول این کار را انجام دادیم و با تغییرات‌مان روزنه‌های حریف را پیدا کردیم و حتی می‌توانستیم باز هم بیشتر گل بزنیم با این وجود تبریک می‌گویم که تیم ما بازی جوانمردانه‌ای انجام داد؛ اما توان آنها به توان ما نمی‌رسید.

به گزارش فارس، در این لحظه تلفن همراه سرمربی تیم استقلال به صدا درآمد و او مجبور شد موبایل خود را خاموش کند.

وی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به اینکه استقلال به بلوغ تاکتیکی رسیده است، گفت: دیگر فرقی نمی‌کند که چه مهره‌ای در تیم ما بازی می‌کند و چه تیمی در مقابل استقلال قرار می‌گیرد. جام حذفی، جام شگفتی‌ها محسوب می‌شود و شاید بعضی از تیم‌های بزرگ تیم‌های کوچک را دستکم می‌گیرند و در گرداب غرق می‌شود. در جلسه قبل از بازی گفتم که تیم‌های لیگ برتری حذف شده‌اند و باید بازی را جدی بگیرید و خوشحال هستم که مقتدرانه پیروز شدیم.

در ادامه خبرنگاری سؤال کرد: باز هم استقلال روی نوار موفقیت قرار گرفت و اردوهای تیم ملی آغاز شد. آیا در این خصوص برنامه‌ریزی کرده‌اید، که سرمری استقلال پاسخ داد: باید با این برنامه‌ریزی کنار بیاییم و فکر کنم باز هم ۱۵ روز ملی‌پوشانم را در اختیار ندارم؛ اما از همین حالا درخواست می‌کنم و نامه هم خواهیم زد که بازی ما با صبای قم عقب بیفتد. چون بیستم آبان ماه یک بازی سنگین داریم و پس از آن ملی‌پوشان سفری طولانی به اندونزی خواهند داشت و این از توان بازیکنان من می‌کاهد. امیدوارم سازمان لیگ به ما کمک کند و بازی با صبا عقب بیفتد تا خوب تمرین و ریکاوری کنیم و عدالت هم اینگونه رعایت شود.

سرمربی تیم استقلال تاکید کرد: افتخار می‌کنیم که در جام ولایت شرکت کنیم ولی با تیم نصفه و نیمه نمی‌توانم و اعلام می‌کنم در صورتی که تیمم کامل نباشد با همه احترامی که برای برگزارکنندگان آن قائل هستم شرمنده می‌شویم. چون زمانی که می‌خواهیم با یک تیم خارجی بازی کنیم باید تمامی نیروهایمان را در اختیار داشته باشیم.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا از دقیقه یک تا پایان بازی از جای خود بلند نشدید، گفت: پای من ناراحت است و بازی‌های سبک را به همکارانم واگذار می‌کنم و امروز به خودم استراحت دادم.

سرمربی تیم استقلال در پایان در خصوص اینکه آیا بازیکنان ذخیره رضایت شما را برای بازی‌های آینده در لیگ برتر بدست آوردند یا خیر، گفت: ما این بازیکنان را گرفته‌ایم که از آنان استفاده کنیم تا جانشینان خوبی باشند. ما روی ملی‌پوشانمان هم حساب کرده‌ایم و برای آنان هزینه داده‌ایم و داشتن ۶ ملی‌پوش شوخی نیست و روی عملکرد تیم‌ها اثر گذار است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
باران گل ، زیر باران

712802_orig.jpg

تبریک به همه آبی دلان !

متاسفانه تو بارون گیر کردم و نرسیدم برای دیدن بازی ولی شکر خدا که نتیجه خوبی حاصل شد

سوپر میلاد ..

301356_251258434921730_112858165428425_672579_1407761727_n.jpg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سلام اگر زحمت بکشید ویدیو گل ها رو بزارید ممنون میشم....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
امروز جا داشت که بجای دو گله ها یکی رو جباری و یکی رو حنیف بزنه.

بچه ها این چی بود رحمتی کشیده بود رو سرش ؟
اینها یه جور کلاه هست در واقع کارایی اصلیش اینه که تو فصل سرما بازیکن اینو دو لایی تا میکنه و میکشه از سرش پایین که دور گردنش و در واقع گلو رو از سرما حفظ کنه. بهش گردنی هم میگن. تو ایتالیا بوفون خیلی از این پوشاک به عنوان همین کلاه استفاده میکنه ولی اون طرفش رو باز نمیذاره مثل امروز رحمتی. کلا رحمتی عشق بوفونیه واسه خودش ;):blush:

-2.jpg
ای جانم. بوفون ماست ها. :دی
سلام اگر زحمت بکشید ویدیو گل ها رو بزارید ممنون میشم....

معمولا برنا گل ها رو میذاره. یعنی معطل این هست که هی فیلم بذاره :دی

خدمت شما: صعود آسان استقلال به یک‌هشتم‌نهایی
کیفیتش رو نمیدونم ولی باید متوسط رو به پایین باشه. خودم نگرفتمش.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
جواد مردی...............چه سوپر گلی زد میلاد، واقعاً اگر مصدوم نشه و به روند خودش ادامه بده تو خط حمله چه در استقلال و چه تیم ملی مشکلی نداریم...........مرسی مجتبی امیدوارم دیگه مصدوم نشه.........

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود بر آبی دلان

نفت آبادان : آرش برهاني را مي خواهيم

سخنگو باشگاه صنعت نفت آبادان گفت:با درخواست کادر فني به دنبال جذب ''آرش برهاني'' مهاجم استقلال تهران هستيم و در اين زمينه مذاکراتي داشتيم

''عليرضا خليلي نيا'' عصر چهارشنبه افزود: با توجه به اينکه برهاني با استقلال قرارداد دارد صحبت هاي اوليه را باشگاه استقلال انجام داده ايم که در چند روز آينده تکليف اين انتقال را مشخص خواهيم کرد.

بعد از مصدوميت روح الله عرب کادر فني به دنبال جذب مهاجم بوده که در اين ميان چند گزينه داخلي و خارجي را در نظر داشتيم.

گزينه جديد کادر فني ، برهاني مهاجم گلزن تيم استقلال است که در صورت توافق با وي اين بازيکن را جذب خواهيم کرد.

خليلي نيا گفت: برهاني از مهاجمين خوب فوتبال ايران است که حضورش در صنعت نفت مي تواند مشکلات خط حمله تيم را برطرف کند.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سلام

بازی رو تهران نبودم..دیدم..

خیلی خوب بودیم..

گلی که خوردیم هم اصلا تقصیر زرین ساعد نبود..به نظرم کاسیاس هم توی دورازه بود اون گل رو میخورد..چون این جور توپ ها که از فاصله نزدیک با قدرت به طاق دروازه زده میشه از عهده مهار یه انسان خارجه.

فقط با تمام وجود دعا میکنم بخوریم به پرسپولیس...تا الین دفعه بتونیم یه جشنواره گل راه بندازیم ...

راستی این جام ولایت دیگه چیه؟ با تیم اصلیمون قراره بازی کنیم؟ پرسپولیس این وسط چی میخواد؟ :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
علی جان پرسپولیس که بعیده به ما بخوره. با این وضع اگر ادامه بدهند که با ذوب بازی سختی خواهند داشت.

در مورد جام ولایت که باید گفت تف:دی!
این چیه دیگه؟ یه جام اتحادیه بود کم کم منحلش کردن این حالا شاید برای خاطر اسمش دوام بیاره. چون در زمان ارودی تیم ملی برگزار میشه و ملی پوشای استقلال نیستند بعیده که با تیم اصلی بازی کنند. اتیلا حجازی هم امروز تو مصاحبه ای در نماشگاه مطبوعات گفته بود احتمالا استقلال با تیم امیدش شرکت کنه. تصمیم منطقی ای هم هست.

زرین ساعد رو هم موافقم/ و باید یه این هم توجه کنیم که هر گلری رو تو اون شرایط و دقایق بیاری خب پیش خودش یه جورایی روحیه اش خیلی پایین میاد. بهرحال واضح بوده که مربی بخاطر تیم به اون اطمینان نکرده . ولی در کل یه مقداری استرس زیادی یدک میکشید که شاید با فیکس بازی کردن این شرایط رو نداشته باشه. ولی در کل سطح بالا نباید باشه. ظاهرا سی سالش هم هست.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
علی جان پرسپولیس که بعیده به ما بخوره. با این وضع اگر ادامه بدهند که با ذوب بازی سختی خواهند داشت.

در مورد جام ولایت که باید گفت تف:دی!
این چیه دیگه؟ یه جام اتحادیه بود کم کم منحلش کردن این حالا شاید برای خاطر اسمش دوام بیاره. چون در زمان ارودی تیم ملی برگزار میشه و ملی پوشای استقلال نیستند بعیده که با تیم اصلی بازی کنند. اتیلا حجازی هم امروز تو مصاحبه ای در نماشگاه مطبوعات گفته بود احتمالا استقلال با تیم امیدش شرکت کنه. تصمیم منطقی ای هم هست.

زرین ساعد رو هم موافقم/ و باید یه این هم توجه کنیم که هر گلری رو تو اون شرایط و دقایق بیاری خب پیش خودش یه جورایی روحیه اش خیلی پایین میاد. بهرحال واضح بوده که مربی بخاطر تیم به اون اطمینان نکرده . ولی در کل یه مقداری استرس زیادی یدک میکشید که شاید با فیکس بازی کردن این شرایط رو نداشته باشه. ولی در کل سطح بالا نباید باشه. ظاهرا سی سالش هم هست.

بازی اونا با ذوب در اصفهان هست؟

قضیه فروش برهانی جدیه؟

الان در نیم فصل ما کلا یه بازیکن میتونیم بگیریم؟ چه داخلی و چه خارجی؟ در تحت هیچ شرایطی نمیشه 2 بازیکن گرفت؟

بعد اگه مثلا برهانی بره چطور؟

مرسی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بازی اونا با ذوب در اصفهان هست؟

قضیه فروش برهانی جدیه؟

الان در نیم فصل ما کلا یه بازیکن میتونیم بگیریم؟ چه داخلی و چه خارجی؟ در تحت هیچ شرایطی نمیشه 2 بازیکن گرفت؟

بعد اگه مثلا برهانی بره چطور؟

مرسی

بله با ذوب هستند میزبانش هم قرعه کشی میشه.

برهانی هم یه حرفهایی هست. مظلومی که گفته هیچ جا نمیره و نگه داشته میشه ولی خب هر روز خبری میرسه.

امیدوارم حفظ بشه. واقعا خب حیفه. ما بازیهای زیادی تا اخر فصل داریم و این تعدد بازی خطر مصدومیت رو هم داره و هم محرومیت. زیاد بودن بازیکن تو یه پست متاسفانه همیشه از این مشکلات داره و مختص ایران هم نیست همه جا هست / همین الان تو من سیتی این مشکل خیلی حاشیه ساز شده .
امیدوارم ارش منطقی تر فکر کنه و تو این فصل خوب همراه استقلال بمونه . ضمن اینکه به نظر خودم کم بهش بازی ندادند.

نیم فصل هر تعداد که جا داشته باشیم میتونیم بگیریم. فقط از لیگ برتر ما یکی میتونیم بگیریم. تیمهایی که اول فصل 5 تا استفاده نکرده باشند ذخیرشون رو میتونند استفاده کنند.
استقلال یکی برای نیم فصل لیگ برتری داره / فکر کنم اگه رفتن ولید قطعی باشه بتونیم سه تا بگیریم. دو تا جا داشتیم اگه اشتباه نکنم با رفتن ولید میشه سه تا. البته به شرطی که قراردادش فسخ شده باشه. اگر باشگاه ازادش نکرده باشه و بخواهد اذیتش کنه تو لیست میمونه.

اگه ارش بره باز یکی دیگه میشه بجاش اورد تو لیست ولی باز بازیکن لیگ برتری نمیشه بجاش اورد. بازیکن لیگ یکی/ امید/خارجی و ...

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود

اگه قرارداد ولید علی فسخ بشه ، میشه 3 بازیکن گرفت ... کخ حتما باید یه مدافع توشون باشه ...

خب آنیلا حجازی گفته که آرش برهانی تا آخر فصل برای استقلال بازی میکنه ...
خبر :

''آتيلا حجازي'' برهاني امروز در تمرين هاي تيم استقلال شرکت مي کند و با تمام توان در خدمت اين تيم خواهد بود.

وي با بيان اينکه تيم استقلال حضور پرقدرتي در ليگ برتر و جام حذفي باشگاه هاي و همچنين جام باشگاه هاي آسيا خواهد داشت ادامه داد: برهاني مهاجم پرتوان و مطرحي است که تيم استقلال را براي موفقيت در مسابقه هاي پيش رو همراهي خواهد کرد.

''آرش برهاني'' مهاجم تيم فوتبال استقلال که به نيمکت نشيني در اين تيم معترض بود از مدتي پيش در تمرين هاي تيم استقلال شرکت نکرد و زمزمه هايي مبني بر جدايي اين بازيکن از استقلال به گوش مي رسيد.

باشگاه نفت آبادان نيز به طور رسمي خواهان به خدمت گرفتن ''آرش برهاني'' شده بود.

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
اینها یه جور کلاه هست در واقع کارایی اصلیش اینه که تو فصل سرما بازیکن اینو دو لایی تا میکنه و میکشه از سرش پایین که دور گردنش و در واقع گلو رو از سرما حفظ کنه. بهش گردنی هم میگن. تو ایتالیا بوفون خیلی از این پوشاک به عنوان همین کلاه استفاده میکنه ولی اون طرفش رو باز نمیذاره مثل امروز رحمتی. کلا رحمتی عشق بوفونیه واسه خودش ;):blush:
ممنون جواد جان

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
فکر نمیکنم تو نیم فصل خیلی احتیاجی به بازیکن داشته باشیم البته توی خط دفاعی چرا.....

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام برد خوبی رو داشتیم که در نبود چند تا از بازیکنای اصلی جای خوشحالی داره ...

امیدوارم پرسپولیس ذوب رو ببره :)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
فکر نمیکنم تو نیم فصل خیلی احتیاجی به بازیکن داشته باشیم البته توی خط دفاعی چرا.....

من فکر کنم دروازه بان هم احتیاج داریم...

همش میترسم واسه رحمتی اتفاقی بیفته...اون وقته که...

کاش این قانون مسخره دروازه بان خارجی رو بر میداشتن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا