• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
به نظرم مرفاوی بیشتر بازیکن خوبی برای استقلال بوده تا مربی خوب

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مثل اينکه بازی امروز شده 4:20 ،در هر صورت من که نيستم و نميتونم ببينم .

نکته ديگه راجع به سهميه آسيايی که واقعاً خنده داره ،،تيم دوم ليگ که با 34 بازی طی 1 سال به اين مقام ميرسه بايد بره پلی آف اونوقت قهرمان جام حذفی با 4 بازی که 2 تاشون هم با تيم های ليگ 1 هست مستقيم ميره!!

اميدوارم اين قانون مسخره رو سال ديگه بردارند ، به نظرم تيم سوم ليگ هم به قهرمان جام حذفی ارجحيت داره.

پ.ن پست هام به 1000 رسيد:eek: lol.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دقیقه ی 35 ... بازی صفر صفر

فکر کنم باید خط هافبک رو قویتر کنیم .... آرش که 2زار نمیارزه ... تن لشی بیش نیست ... به نظرم بهتره کرار رو سریعا به جای برهانی بیاره تو .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دمش گرم عجب گلی زد جباری!
4fvgdaq_th.gif

فوق العاده قشنگ و مسلط و حرفه ای...
clap.gif

بچه ها صحنه ای که طالب لو از محوطه بیرون اومد واقعا خطا بود به نظرتون؟ اگه خطا نباشه احتمالا دوباره 90 هفته بعد برای این که برد استقلال رو زیر سوال ببره زوم می کنه روی همین صحنه...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پ.ن پست هام به 1000 رسيد:eek: lol.

مبارک باشه :)

نیمه اول فکر کنم 1-0 جلو افتادیم (به این احمق ها نمی دونم چی باید گفت :hmm:)

اما به نظر من برهانی بد هم نبود :)

چند تا موقعیت هم خراب کردیم !!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
واقعا نمیدونم اگه فرهاد مجیدی و جباری رو نداشتیم چیکار میکردیم ؟!
حمودی ! رحمتی ! امیر ابادی ! برهانی ! فک کنم مظلومی عزمش و جذب کرده بود که این بازی رو با اختلاف 2-3 گل ببازه ! مجتبی کارشو خراب کرد :lol:

خداییش یه پنالتی هم که واسه شاهین نگرفت ! دیگه از اون تابلو تر نمیشد !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

تبریک می گم بلاخره بردیم :دی

چه کار کرد مجتبی جباری :)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
تبریک شدید به همه دوستان. عججججججججججججب برد شیرینی بود.

به قول فردوسی پور چه می کنه این مجتبی! انصافا حق مسلم استقلال که 3 امتیاز این بازی بود رو از توی حلقوم شاهین کشید بیرون و تیم رو از تیمای دیگه صدر جدول کند! انصافا برازنده این اسمایلی هستش:
smiley-happy091.gif

امیدوارم همسایه طبقه پایینی شاکی نشه از بس دقیقه 94 پریدم بالا و پایین!
567t4rvc9jw2fjnp1iqq.gif

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
مظلومی چی کار کرد با تیم !!!
تیموریانی که بازی بعد محرومه رو کشید بیرون که چی بشه ؟
شریفات رو از اول جای برهانی میزاشت ...
تجربه ثابت کرده کرار بازیکنی که از اول باید فیکس باشه و 10 20 دقیقه ای کاری نمیتونه بکنه .
جباری هم زیدان آسیاست همین و بس ...

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
مظلومی آندو رو میکشه بیرون :|
کرار رو باید زودتر میاورد
گل دوم تقصیر رحمتی بود :|

مظلومی هم مربی بشو نیست :|

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
آقا تبریک میگم این برد رو ... دم داش مجتبی گرم ... زیدان آسیا ...
این مظلومی هم نباد آندو رو میکشید بیرون ... با این کارش کلا وسط زمین رو داد به شاهین ... کیانوش میرفت بیرون بهتر بود تا آندو ... خروج آرش و میداوودی هم به نظرم اشتبه بود ... باید حتما یکشیون (میلاد :دی) توی زمین میموند ...
در کل برد شیرینی بود ... مخصوصا گل سوم که خیلی خب ما رو از یخی که توش بودیم کشید بیرون ...
باز هم تبریک میگم.

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
منم تبریک میگم برد خوبی بود
ولی واقعا مضلومی مربی تیمای بزرگ نیست

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
تــــــــبـــــــــریــــک به همه ی استقلالیهای گل

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من روحیه برتری طلبی استقلال رو تحسین میکنم که تا اخرین لحظه تیمتون بوی گل میده.

از طرفی خوشحالم برای مجتبی که داره روز بروز بهتر میشه. امیدوارم تو تیم ملی هم فیکس باشه و همینطوری بازی کنه

اما گل اول مثل اینکه باز مشکلات داوری داشته !؟ من بازی رو ندیدم یکی میاد توضیح بده.

مظلومی هم میگفت که تعویض اندو بخاطر مصدومیت بوده حالا باید دید درسته یا نه.سر جریان خسرو که پزشک تیم ملی اخطار داده بود اقای مظلومی با بیان این جمله که پزشک تیم ملی تو کار استقلال دخالت نکنه دست گل رو به اب داد و البته خودشون ضرر کردن . چون خسرو مثل اینکه مصدومیتش جدی تر شد

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
من بازی رو دیدم ، طالب لو خیلی جلو اومد و تا اومد شوت بزنه گفتم 100% خطائه اما واقعیتش صحنه اهسته رو چند بار نشون دادند به نظرم اومد اون لحظه که از محوطه جریمه خارج شده توپ توی دستاش نبود . حالا باز توی 90 حتما 20 بار نشون میده قشنگ معلوم میشه .

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
گل دوم تقصیر رحمتی بود :|
چرا فرامرز جان؟ اون توپ رو که مهاجم خیلی ناجور زد! هر کی بود فکر نمی کنم می تونست بگیره...
کیانوش میرفت بیرون بهتر بود تا آندو ...
یه جورایی بعد از حرف هایی که فتح الله زاده زده بود که بازی های داربی استقلال - پرسپولیس این چند سال اخیر سیا30 بوده و مسوولین تیم ها با مقامات بالا شب قبل از بازی جلسه توجیهی داشتند، من دارم فکر می کنم وجود یه بازیکن نخاله توی تیم های استقلال و پرسپولیس همیشه برای مواقع ضروری لازم بوده، وگرنه نه قلعه نویی مغز خر خورده بود که علیزاده رو انقدر بازی بده نه مظلومی!
N_aggressive%20(19).gif

واقعا این جور موقع هاست که زبان حال فریاد می زنه: مملکته داریم؟
N_aggressive%20(19).gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من تو راه بودم بازی رو ندیدم...

ظاهرا مجتبی هت تریک کرده ! دمش گرم...

از صحبت های شما هم فهمیدم ظاهرا مظلومی بازم روی اعصاب راه رفته :دی

راستی الان هم ماجرای آسیا رو فهمیدم...واقعا جای تاسف داره..

اینقدر بدم میاد از بازیکنایی که هی میگن ما استقلال رو دوس داریم بعد مصاحبه هایی میکنن که تیم رو به حاشیه ببرن!

وحید طالب‌لو پس از شکست 3 بر 2 شاهین بوشهر برابر استقلال گفت: به تمام هواداران استقلال تبریک می‌گویم. امروز شاهد یک بازی زیبا بودیم اما متاسفانه در دقایق پایانی گلی دریافت کردیم که فقط می‌توانم بگویم روی اتفاق بود.

وی در خصوص انگیزه خود تصریح کرد: نمی‌دانم اسمش را چه می‌گذارید، من مقابل تیم قدیمی‌ام بازی می‌کردم و به هر حال دوست داشتم تا با تمام قدرت برابر این تیم ظاهر شوم.

دروازه‌بان شاهین در مورد عدم رویارویی با مظلومی پیش از دیدار گفت: من به هیچ عنوان بلد نیستم ادا دربیاورم و هیچ گاه "شو" بازی نمی‌کنم و دوست ندارم چنین کاری انجام دهم. این کار را انجام دادم که مردم بدانند چه دلیلی باعث شد که من از استقلال دور شوم. مدت‌ها برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادند تا من از استقلال دور شوم.

وی افزود: به تمام پیشکسوتان استقلال احترام می‌گذارم اما مسائلی است که باعث شد از استقلال دور شوم.

طالب‌لو گفت: بازی برابر استقلال سخت بود. استقلال تیم بزرگی است و پتانسیل‌ زیادی دارد. بازی 2 بر صفر باخته را به تساوی کشاندیم و در دقایق پایانی و روی یک اتفاق گل سوم را دریافت کردیم. به نظرم تنها هنر استقلال این است که در این فصل قهرمان نشود.

دروازه‌بان شاهین در پاسخ به این سؤال که آیا از سرمربی استقلال ناراحت است، گفت: طبیعی است که ناراحت باشم زیرا با برنامه ریزی باعث دوری من از استقلال شدند. بازی ندادن به موقع من و در ترکیب قرار دادن من زمانی که در اوج نبودم یکی از دلایلی بود که باعث شد از استقلال دور شوم زیرا مردم روز بد من را می‌دیدند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از دلایلی که می‌گویم با برنامه ریزی مرا از استقلال دور کردند، این بود که مظلومی در میانه‌های فصل در پروازی که از اصفهان به تهران داشت با دروازه بان مد نظر خود صحبت کرد و قول و قرارهای خود را گذاشت.

طالب‌لو در پاسخ به این سؤال این دروازه بان مهدی رحمتی بوده گفت: بله حتما رحمتی بوده؛ من از این موضوع مطمئن هستم. دوست ندارم گناه دیگران را بشویم زیرا خودم آنقدر گناهکارم اما از این امر مطمئن هستم.

وی در مورد صحنه‌ای که منجر به گل اول استقلال شد خاطرنشان کرد: در مورد داوری صحبت نمی‌کنم و کارشناسان در مورد آن نظر بدهند. استقلال پتانسیل‌ بالایی و بازیکنان کلیدی دارد که هر کدام می‌توانند گره بازی را باز کنند اما این تیم باید به یاد داشته باشد که کار گروهی نیز در دستور کار خود قرار دهد.

طالب‌لو در مورد بازگشت به استقلال اظهار داشت: هم اکنون تمام تمرکزم روی شاهین است و نمی‌توانم در مورد این موضوع صحبت کنم،
شاید مظلومی از من خوشش نمی‌آید ولی این رابطه متقابل است.

دروازه بان شاهین درباره مشکلش با رحمتی گفت: من هیچ مشکلی فنی با دروازه‌بان تیم ملی ندارم ولی به زودی تمام حقایق را خواهم گفت.

خیلی هم خوب کردن که انداختنت بیرون با اون سوتی هات! :eek: تو استقلال رو دوس نداری ..که اگه دوس داشتی اینجوری علیه تیم مصاحبه نمیکدری اونم وسط فصل!

چی بهت میرسه؟

جز این که تیم رو وارد حاشیه کنی ..تیم ضربه ببینه...

حسادتت به مهدی رحمتی هم از همون اوایل پیدا بود...

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا