• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

برد امشب یووه که خیلی چسبید :happy: منتظر فردا هستم تا یک برد شیرین دیگه را از نوع استقلالیش تجربه کنم :rolleyes:

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بچه ها میلاد یک چیزی آماده کرده در حدو اندازه ی بعضی ها............

فایل های ضمیمه

• 390546_190133774403138_100002195503618_423379_1527041656_n.jpg
    390546_190133774403138_100002195503618_423379_1527041656_n.jpg
    45.5 KB · نمایش ها: 79

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

اول یه خواهش. بازی هر چی شد کنترل از دست ندیم.

بعد اینکه خودم دو دل هستم! امیدوارم حرف مجید درست بشه.
یه کمی هم قبول دارم که حساسیت حذفی بازی هست / ولی میترسم تیم شل بگیره. بازی کنیم برنده ایم.

امیدوارم پیروز بازی باشیم . ترجیح میدهم هر اتفاقی قرار بی افته در نود دقیقه بیافته.

اتفاقا 90 امشب هم سوتیش رو نشون داد

اتفاقا تا دیدم یاد شما افتادم.
البته من دو سال اخیر و گفته بودم این کدوم بازی بود؟ فکر کنم زمان صمد بود.
بهر حال امروز احتمال بازی کردنش خیلی زیاده. امیدوارم خرابکاری نکنه.

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
کسی آماری از استادیوم نداره دو سه تا از سایت ها رو که نگاه میکردم آمار خیلی کم بوده فکر کنم از اون دربی هایی بشه که 100 هزار تا تکمیل نمیشه. :(

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
تركيب احتمالي سرخابيها

حميد استيلي که دستش براي دربي حسابي خالي است قصد دارد تيمش را با سيستم 1ـ 3ـ 2ـ4 به ميدان بفرستد.

عليرضا حقيقي درون دروازه مي‌ايستد و رضا نورمحمدي و ممدوتال هم دو مدافع مياني خواهند بود، مجتبي شيري به عنوان مدافع راست و اميرحسين فشنگچي به عنوان مدافع چپ بازي مي‌کند و مازيار زارع و حسين بادامکي دو هافبک دفاعي سرخپوشان خواهند بود که در اين ميان وظايف تهاجمي بادامکي بيشتر خواهد بود.

محمد نوري به عنوان هافبک تهاجمي بازي خواهد کرد و علي کريمي و غلامرضا رضايي به عنوان دو هافبک ـ مهاجم سمت راست و چپ خواهند بود و مهرداد اولادي هم به عنوان مهاجم نوک به ميدان خواهد رفت.
نکته قابل توجه اين است که که پرسپوليس روي نيمکت فقط ميثاق معمارزاده، محمد منصوري و سامان آقازماني و الهایی را دارد. با اين شرايط به نظر مي‌رسد حميد استيلي يکي از سخت‌ترين روزهاي مربيگري‌اش را تجربه کند.
ترکیب استقلال:
سيدمهدي رحمتي درون دروازه مي‌ايستد و پژمان منتظري و حنيف عمران‌زاده وسط آبي‌ها خواهند بود. در سمت راست شانس بازي کردن مهدي اميرآبادي از علي حمودي بيشتر است ولي در سمت چپ ميثم حسيني بازي خواهد کرد.
کيانوش رحمتي و آندارنيک تيموريان دو هافبک دفاعي استقلال خواهند بود و مجتبي جباري هم به عنوان هافبک وسط، بازي‌ساز اصلي آبي‌ها خواهد بود.با حرفهای فتح اله زاده در برنامه ورزش و مردم اینطور به نظر می رسید که او امروز بازی می کند و زندی ذخیره خواهد بود.
فرهاد مجيدي و ميلاد ميداوودي مهاجمان کناري استقلال هستند و آرش برهاني هم به عنوان مهاجم نوک به ميدان خواهد رفت.

Mojtaba88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به جان خودش چه حالی میده امروزم اینارو شکست بدیم حذف شن بره پی کارش دستشون که به جام حالا حالاها نمیرسه :wacko: :lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مثل اینکه جو استادیوم خراب شده متاسفانه و هر دو گروه اسطوره های همدیگه رو مورد خطاب قرار میدهند !
رفیقم زنگ زد گفت استقلالی ها علی دایی و علی پروین رو با اسامی چون علی کلنگ و علی دنبه خطاب میکنند و پرسپولیسی ها هم در جواب ناصر کراکی شعار میدهند

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خطای روی فرهاد رو نگرفت!
داور کلا با اوناست!
یه حمله نکرده پرسپولیس!
اینا می خوان استقلال رو بازنده کنن!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوب نیمه اول در حالی که حق تیم بود با اختلاف یکی دو گل برنده باشه مساوی تموم شد. خیلی فرصت داشتیم، اون دو تا ضربه فرهاد که با اختلاف خیلی کم از کنار دروازه رد شد و اون استوپ سینه قشنگش و اون ضربه آرش که خورد به تیرک... اینا هر کدوم شون می تونستند گل باشند.

امیدوارم توی نیمه دوم خوش شانس تر باشیم...
snitch.gif

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
ظاهرا پیمان یوسفی بازی رو گزارش میکنه!!!!

این که صد برابر از خیابانی بدتره یه تیکه هایی میاد : محبوب القلوب هواداران پرسپولیس

نیمه اول و قصر در رفتن شدید یعنی دقیقا مشخصه که وقتی توپ و میگیرن میبرن کناره ها فقط سرعت بازی و بگیرن. یه پنالتی ام که سوخت تا ببینیم نیمه دوم چی میشه.

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
ماشالله به داوری فقط مونده پرسپولیسی یه چوب بردارن همه رو بزنن ! اون از پنالتی اون از خطاهایی که بر روی مجیدی شد و نگرفت اینم از حرکت آخر کریمی که زمین رو با چاله میدون اشتباه گرفته یه کارت باید بهش میداد . کلا تیم حریف هم حرفی برای گفتن نداشت

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعاً پرسپولیس چیزی برای گفتن نداره فارغ از داوری بسیار ضعیف که اکثرش بر ضرر ما بود تیم خوب کار کرد ، من فکر میکنم ما داریم با یک تیم + داور = پرسپولیس طرفیم به هر حال امیدوارم 2 ساعت دیگه اینجا بهم تبریک بگیم ................

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
داور فوق العاده شوته. انواع و اقسام خطاها روی دو تیم میشه اصلا انگار نه انگار.

در مورد پنالتی شاید اگه همون اول که چرخید و دست مدافع اومد روش خودش رو مینداخت پنالتی میگرفت اما رفت جلو و وفتی توپ فاصله گرفت خودشرو انداخت.
حسینی هم واقعا دفاع خوبیه. دیقه 45 وقتی توپ رو از کریمی گرفت بعد از تکل کریمی روی حسینی صورت کریمی جالب بود.....

در کل نیمه دوم اگه مثل نیمه اول باشیم میبریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا