• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parsa12

Registered User
لایک‌ها
55
از این متن خیلی لذت بردم نگاه درستی به این اتفاق ذاره
سایت گل- تبریک به استقلال و استقلالی‌ها و امیر قلعه‌نویی.
فوتبالِ ایران، یک فوتبالِ رو به انحطاط است. فوتبالی که در آن بازیکنی که توپ را لو داده، برای جلوگیری از ضدحمله‌ی حریف، خودش را زمین می‌اندازد؛ فوتبالی است رو به انحطاط.
استقلال امروز مقابلِ یک تیمِ خوشبین و سریع به نامِ سئول، که از تیم ملی کره‌جنوبی قوی‌تر است؛ یک تیمِ دیگر شده بود.
با اینکه شانسِ زیادی برای صعود به فینال نداشت، امیدوارانه بازی کرد. خوشبین بود. گلِ اول را خورد، از صعود دور شد اما دوباره بلند شد و به نبرد بازگشت. تا آخرین لحظاتِ بازی، سازماندهی داشت و در فوتبال‌اش مبارزه‌ی حقیقی علیه شکست دیده شد.
این چیزهایی نیست که ما در لیگِ برترِ ایران ببینیم. مفهوم‌اش چیست؟ اینکه ما پتانسیلِ فوتبالِ حرفه‌یی و خوشبینانه و امیدوارانه و استاندارد را داریم. اگر اف.سی سئول و چهار تیمِ دیگر از شرق اسیا در این کلاس، یک فصل در لیگ برتر ایران بازی می‌کردند؛ کلاسِ بازیِ استقلال و پرسپولیس از نظر تاکتیکی و رفتاری پیشرفتِ چشمگیر می‌کرد.
استقلال امروز دستِ کم از نظرِ رفتارِ جمعی، یک تیمِ اروپایی بود.
تبریک به قلعه‌نویی و استقلالی‌ها.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود بر محب عزیز

اصل خبر گذاشتن و اطلاع رسانی کار پسندیده ای هست و از شما ممنونم

ولی این خبری که در رابطه با نوازی هست کلا جزء حواشی منفی برای ما محسوب میشه و خودمون هم از این دست خبر ها نمیذاریم

منظور دوستان اینجور موارد هست

ممنونم از توجهت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امیدوارم از لاوره در لیگ استفاده بشه...واقعا نمیدونم داره ایشون رو تنبیه میکنه به خاطر قهرش یا مسئله فنی هست..اگر فنی هست چرا تائید شد...اگر نیست تا به کی؟؟

40 هزار دلار بی زبون رو دادیم به ایشون هنوز چیزی ندیدیم....حتما میخوان نیم فصل هم ردش کنن بره بقیه پولش رو هم ندن بعدا بره شکایت کنه..با 40 هزار دلار میشد حداقل کمپ رو تجهیز کرد!!!

همچنین باید مشخص بشه که آقای نیکبخت واحدی رو برای چی خریدن؟ اگه احیا شدنی نیست نیم فصل ردش کنن بره!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
امیدوارم از لاوره در لیگ استفاده بشه...واقعا نمیدونم داره ایشون رو تنبیه میکنه به خاطر قهرش یا مسئله فنی هست..اگر فنی هست چرا تائید شد...اگر نیست تا به کی؟؟

40 هزار دلار بی زبون رو دادیم به ایشون هنوز چیزی ندیدیم....حتما میخوان نیم فصل هم ردش کنن بره بقیه پولش رو هم ندن بعدا بره شکایت کنه..با 40 هزار دلار میشد حداقل کمپ رو تجهیز کرد!!!

همچنین باید مشخص بشه که آقای نیکبخت واحدی رو برای چی خریدن؟ اگه احیا شدنی نیست نیم فصل ردش کنن بره!

آرزو به دل موندم یه بار جای نوری بزارتش و محکش بزنه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سرژیک تیموریان: آندو به خاطر پول از استقلال قهر نمی کند / برادر من عمدا کارت زرد نگرفت

برادر آندرانیک تیموریان شایعات مطرح شده درباره هافبک ملی پوش استقلال را تکذیب کرد.

به گزارش اوج، صادق ورمزیار بازیکن سابق استقلال در گفتگو با یکی از خبرگزاری ها مدعی شده بود که آندو به خاطر عدم گرفتن مطالباتش از استقلال، مدتی با این تیم تمرین نکرد و مشکلات مالی استقلال به‌حدی است که یک طبقه از ساختمان باشگاه را اجاره دادند تا پول آندو را بدهند.

سرژیک تیموریان درباره حرفهای ورمزیار به اوج گفت:من اصلا از این قضیه اطلاع ندارم و بعید می دانم که درست باشد. آخر این چه ساختمانی است که بخواهند یک طبقه اش را اجاره دهند تا پول آندو را بدهند.

سرژیک ادامه داد: آندو هیچ وقت به خاطر پول از استقلال قهر نمی کند. اگر قرار بود چنین کاری را بکند، می توانست 2 ماه قبل سر تمرین نرود اما او اهل این کارها نیست.

تیموریان درباره اینکه برادرش امسال پولی از استقلال گرفته یا نه، تصریح کرد:

بخش کوچکی از مطالبات او پرداخت شده است.
سرژیک درباره این شایعه که آندرانیک به خاطر مشکلات مالی، عمدا سه اخطاره شد تا جلوی اف سی سئول بازی نکند، اعلام کرد:

این حرفها خنده دار است. برادر من یک نیمه با دست شکسته برای تیم ملی بازی کرده. بازی استقلال هم یک بازی ملی بود و آندو هیچ وقت نمی آید خودش را عمدا از چنین دیداری محروم کند. این وصله ها به برادر من نمی چسبد.

فتح‌الله‌زاده: نامه ننویسیم،سنگین‌تریم! / لطف هواداران را جبران می‌کنم

مدیرعامل استقلال با تمجید از حضور تماشاگران در بازی این تیم برابر اف‌سی سئول کره می‌گوید هواداران تیمش با تشویق‌های خودشان فرهنگ پهلوانی را در استادیوم آزادی به نمایش گذاشتند.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نسبت به آینده تیمش ابراز امیدواری کرد.

او که از لحن صدایش مشخص بود، از شکست در مرحله نیمه‌نهایی ناراحت است و چندان تمایلی به گفت‌وگوی طولانی ندارد، از تماشاگران تمجید و ابراز امیدواری کرد تا با یک جام، حضور آنها در بازی روز چهارشنبه را جبران کند.

مشروح این گفت‌وگو در زیر می‌آید:

*از بازی شروع کنیم. استقلال با وجود حضور خوب تماشاگران و ارائه بازی خوب نتوانست به فینال لیگ قهرمانان آسیا راه یابد.چرا؟

در این چند سال تماشاگران استقلال را ویژه و خاص دیده‌ام. تشویق‌های آنها در بازی برابر اف‌سی سئول ویرانگر بود اما بازیکنان ما چون نگران خوردن یک گل بودند، نتوانستند آنی باشند که همیشه هستند.

استرس داشتیم و همین امر کمی معادلات را به هم ریخت. شاید اگر دو گل در کره نخورده بودیم، اینجا راحت‌تر کار می‌کردیم. به هرحال حذف شدیم. هر چند این امر تلخ بود اما همه بازیکنان و کادرفنی ما تلاششان را کرده و زحمت خود را کشیدند که تا همین مرحله رسیدیم. رسیدن به جمع چهار تیم برتر آسیا موفقیت کمی نیست و وقتی به یاد می‌آوریم که این موفقیت با حضور تیم‌هایی مثل الهلال، لخویا، کاشیوا، العین و ... رقم خورده، متوجه بزرگی کار می‌شویم. لیاقت حضور در فینال را داشتیم.

البته باید از هواداران عزیزمان صمیمانه تشکر کنم. همان‌هایی که با تمام وجود ما را تشویق می‌کردند تا به جام برسیم. به هرحال از شکست و حذف ناراحتیم اما به این هوادار واقعاً افتخار کردیم. به این کار آنها که بعد از بازی هم تیم را تشویق کردند، باید گفت یک حرکت فرهنگی بزرگ. آنها درس پهلوانی دادند و دست همه آنها را می‌بوسم.

*اما همین هوادار کمی نگران است که شاید این شکست در انگیزه بازیکنان استقلال برای ادامه کار در لیگ برتر موثر باشد.

نه. به شخصه و همراه کادر مربیگری تیم همه چیز را به دقت رصد می‌کنیم و هیچ سستی‌ای را در این رابطه نمی‌پذیریم. ما به دنبال گرفتن جام هستیم تا لطف بزرگ هواداران را جبران کنیم.

هرچند که در فوتبال قول دادن وجود ندارد و کاری حرفه‌ای به شمار نمی‌رود اما خود هواداران می‌دانند که ما برای گرفتن جام همه تلاشمان را می‌کنیم تا حتماً یک جام را در این فصل برای آنها به ارمغان بیاوریم. ما بازیکنان خوب و باتجربه‌ای داریم که همه تلاششان را می‌کنند تا دل مردم شاد شود.

*برای نیم‌فصل برنامه استقلال چیست؟

ان‌شاءالله آقای قلعه‌نویی سه یا چهار هفته بعد نظرشان را راجع به ورودی‌ها و خروجی‌های تیم می‌دهند. به طور قطع در نیم‌فصل مثل سال گذشته تیم را تقویت می‌کنیم تا در دو جام داخلی و لیگ قهرمانان سال بعد هم حضوری مقتدرانه داشته باشیم.

*قلعه‌نویی در نشست بعد از بازی استقلال برابر اف‌سی سئول از انتخاب داور عربستانی انتقاد کرد. آیا نمی‌شد باشگاه استقلال با نامه‌نگاری مانع از انتخاب داور عربستانی شود؟

بله می‌شد این کار را کرد اما زمانی نام داور اعلام شد که فرصت اعتراض و نامه‌نگاری نبود. به هرحال ما هم از انتخاب داور عربستانی خوشحال نبودیم و دیدید که یک پنالتی ما را هم نگرفت.

*برداشت‌تان نسبت به استقلال این فصل چیست؟

واقعیت این است که تیم ما از جهات مختلف در وضعیت ایده‌الی قرار گرفته بود اما عملکرد ساختار دفاعی‌مان در این فصل کمی ضعیف بوده است.

این مسئله کادرفنی ما را هم نگران کرده و حتما برای حل آن باید کاری کنیم. سوال اینجاست که چرا بهترین خط دفاعی لیگ امسال این گونه شده است؟ خود قلعه‌نویی به شدت پیگیر حل این مشکل است و تلاش می‌کند تا این نقطه ضعف امسال تیم را مثل سال گذشته تبدیل به نقطه قوت تیم کند. بنده هم تا جایی که بتوانم تلاش می‌کنم تا به او در این رابطه کمک کنم.

*به خط دفاعی استقلال اشاره کردید. بالاخره پژمان منتظری در نیم‌فصل از استقلال جدا می‌شود؟

خیر، ان‌شاءالله پژمان منتظری هم تا آخر فصل در کنار ما هستند و در کسب جام به ما کمک می‌کنند.

*ماجرای اعتراض به کسر امتیازتان به کجا رسید؟

همچنان منتظر نتیجه اعاده دادرسی‌مان هستیم و زمانش را قرار است فدراسیون اعلام کند. هرچند بارها گفته‌ام اگر از اینجا نتیجه نگیریم کار را به دادگاه عالی ورزش می‌بریم و به هیچ وجه از موضع و حقمان کوتاه نخواهیم آمد.

*استقلال در حال حاضر سه بازی از سایر تیم‌ها کمتر کرده است. آیا نامه یا درخواستی برای چگونگی تنظیم بازی‌های استقلال به سازمان لیگ می‌نویسید؟ مثلا این سه بازی به نیم‌فصل منتقل شود یا حالاتی دیگر؟

تجربه نشان داده که وقتی در لیگ قهرمانان آسیا بودیم و نیاز داشتیم شرایطمان درک شود، این اتفاق رخ نداد. حالا که حذف شده‌ایم واقعاً فکر می‌کنید به نامه یا درخواست توجهی می‌شود؟ سنگین‌تر این است که نامه ننویسیم و بگذاریم هرطور که می‌خواهند برنامه‌ریزی کنند.

*به عنوان سوال پایانی شنیده شده بحثی میان شما و گزارشگر برنامه 90 صورت گرفته است. دراین‌باره توضیح دهید. ماجرا چه بوده است؟

یک جوانی که نمی‌دانم از کجا وارد فوتبال شده است، چندی پیش به من گفت چرا با رحمتی مذاکره نمی‌کنید؟ مگر دروازه‌بان نمی‌خواهید؟ من هم به خنده و شوخی به او گفتم دروازه‌بان می‌خواهم چه کار وقتی خودم هستم؟ خودم درون دروازه می‌ایستم.

این آقا رفت و صحبت مرا به صورت جدی به رحمتی گفت. رحمتی هم دلخور شد و مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کرد. همین آقا بعد از بازی رفت با چهار نفر از هواداران استقلال صحبت کرد و آنها هم گفته‌اند که اگر جباری در این تیم بود، به فینال می‌رفتیم. بعد هم آمد و به من می‌گوید مردم می‌گویند اگر جباری بود به فینال می‌رفتید. نظرتان چیست؟

ببینید صحبت من این است که جباری بازیکن خوبی است اما چرا در این 10 سال که جباری در استقلال بود، به جمع چهارتیم برتر آسیا نرسیدیم؟ مگر جباری در استقلال نبود و به الهلال باختیم؟ من به آن خبرنگار هم گفتم که شما چرا استادیومی را که یکپارچه تیم را بعد از بازی تشویق می‌کند، تصویربرداری نمی‌کنید؟

دست او را حتی گرفتم و به او گفتم آنهایی را که آن طرف هستند و دارند تیم را تشویق می‌کنند را چرا نمی‌گیری؟ اگر راست می‌گویید دوربینت را بده به من و من هم بروم از بیست نفر فیلم بگیرم که ضد برنامه نود صحبت می‌کنند.

طبیعی‌ است از آن همه تماشاگر، عده‌ کمی اعتقاد داشته باشند که اگر جباری بود، شاید اتفاق دیگری می‌افتاد اما آیا اکثریت هواداران این را می‌گویند؟ من به او گفتم که وجدانت را در نظر بگیر. حتی وقتی دست زدم به او صدایش را بلند کرد و من همان‌جا متوجه شدم که ظاهراً او دنبال بهانه‌ای برای ایجاد یک حادثه است.

به نظرم او با برنامه آمده بود تا خراب کاری کند. منطقی این بود که می‌رفت و از تاثیر نبودن تیموریان و نکونام می‌پرسید نه اینکه برود و ببیند جباری اگر بود چه اتفاقی می افتاد.

من واقعاً برای او متاسفم. دوربین قداست دارد و نباید آنرا به دست هرکسی داد. این دوربین با پول بیت‌المال و مالیات من و شما کار می‌کند و نباید به دنبال بحث‌های شخصی و سلایق شخصی باشد.

در هیچ کجای دنیا از دوربین دولتی نمی‌گذارند آن‌قدر استفاده شخصی شود و این واقعاً تاسف‌آور است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
دو تا بازی بعدی مون تو لیگ برتر مقابل نفت تهران هست و فولاد....یعنی از این سخت تر هم ممکن بود؟
ضمنا گمونم امیرخان اینقدر که تو این دو تا بازی آینده به فکر بازی دادن نیکبخت باشه به فکر بازی دادن گوران لاوره نباشه!!! آخه شما که به این اجنبی اعتقادی نداشتی چرا با این وضعیت بی پولی خریدیش؟
خب نهایتش میرفتی ایمان مبعلی رو میخریدی......باور کنید بیشتر به کارمون میومد
ضمنا نمیدونم این شب ها که تیم از لیگ قهرمانان آسیا حذف شده آقا مجتبی جباری راحت میخوابه یا نه؟؟!!! امیدوارم هیچ گونه وجدان دردی نداشته باشه
در مورد تمرینات تیم قبل از لیگ، مدیریت حاجی در مورد مجتبی، خرید بازیکنا و فرافکنی ها و حاشیه سازی ها برای تیم و عنوان کردن برخی بهانه های واهی به شخصه از امیرخان و حاجی گله مندم
میتونستن با مدیریت بهترشون ما رو به فینال آسیابرسونن
درسته بهترین مربی ایران هنوز امیرخان هست ولی حقیقتش دلم برای پرویز خان مظلومی تنگ شده..نمدونم چرا؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عمران‌زاده: آنهایی که برای استقلال کری می‌خوانند خواب این مرحله را هم نمی‌بینند/ خدا کند تار و مارمان نکنند!

حنیف عمران‌زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص عدم صعود استقلال به فینال لیگ قهرمانان آسیا و مسائل مختلف صحبت‌های زیر را انجام داد:

فارس:بعد از بازی خیلی بازیکنان مصاحبه نکردند و از میکسدزون رد نشدند. چرا؟

من دلیلش را نمی دانم ولی زمانی که من از استادیوم بیرون می رفتم دیگر داشت صبح می شد!

فارس: چرا؟

من و هاشم بیک زاده به تست دوپینگ رفتیم و اصلا در رختکن نبودیم. باور کنید بیشتر از 2 ساعت در اتاق تست دوپینگ بودیم و زمانی که بیرون آمدم خیابان‌های خلوت بود و در ورزشگاه هیچکس هم نبود.10 دقیقه هم نشد که به خانه رسیدم.

فارس:چطور شد که بازی مساوی شد و منجر به عدم صعود استقلال به فینال؟

ما نیمه اول خیلی موقعیت داشتیم. دقایق 7،4،2 و 11 موقعیت های خوبی داشتیم که تبدیل به گل نشد.در بازی رفت هم همین اتفاق افتاد. کل بازی دست ما بود ولی یک توپ آوردند و رفت توی گل. بعد از آن گل کار خیلی سخت شد.فکر می کنم خیلی بدشانسی آوردیم.

فارس: یعنی حقتان صعود بود؟

واقعا مستحق صعود بودیم. البته آن تیم هم خیلی خوب کار کرد و انصافا گردن کلفت بود.

فارس: به لحاظ فنی نه اما به لحاظ حرفه ای واقعا حقتان صعود به فینال بود. خیلی ها اعتقاد دارند استقلال به فاصله فوتبال کره و ایران باخت...

شما نگاه کنید خرجی که آنها برای فوتبالشان می کنند چقدر است. امکانات ما مقابل آنها صفر است. بخواهم در این مورد حرف بزنم یک کتاب است. بهتر است کارشناسان نظرشان را بگویند ولی شما آمار و ارقام بودجه تیم هایی که در لیگ قهرمانان حضور پیدا می کنند را بگیرید و با استقلال قیاس کنید.

فارس:اما با همه این صحبت‌ها هواداران استقلال خیلی ناراحت بودند..

آنها حق دارند ولی شرایط ما را هم ببینند. مگر تا اینجا که بالا آمدیم کار کوچکی انجام دادیم؟خیلی‌ها که برای استقلال کری می خوانند و دعا دعا می‌کردند که به فینال نرسیم خواب حضور در نیمه‌نهایی آسیا را هم نمی‌بینند. من فقط بگویم دست هواداران استقلال درد نکند که با حضورشان به بازیکنان دلگرمی دادند. باور کنید ما بازیکنان می دانستیم جمعیت زیادی به ورزشگاه می آید. نیازی نبود که از آنها بخواهیم از ما حمایت کنند. خودشان همه چیز را می دانند. از طریق شما هم از آنها عذر خواهی می کنم و امیدوارم در لیگ زحماتشان را جبران کنیم.

فارس:در خصوص صحنه پنالتی صحبت کن.

در آن صحنه خیلی سعی کردم نزدیک بازیکن حریف نشوم ولی او خوب نفوذ کرد و به عمق زد. فکر می کنم او در آن صحنه از تجربه اش استفاده کرد.

فارس: برخورد کره‌ای ها هم بعد از بازی با بازیکنان استقلال جالب بود.

آنها چه در بازی رفت و چه در این بازی رفتار خوبی با ما داشتند.بعد از بازی هم با تک تک اعضای تیم ما دست داند و خسته نباشید گفتند.

فارس: با این شرایط وضعیت استقلال در لیگ را چطور می‌بینی؟

ما در لیگ برتر مدعی هستیم مثل هر سال. فقط خدا کند سازمان لیگ طوری برنامه ریزی نکند که چون 3 بازی ما عقب افتاده تار و مار شویم.

جمشیدیان: ۸۰ درصد منتقدان، مخالف قلعه‌نویی هستند/ تیم ملی در ۲ بازی با کره ۳ موقعیت گل هم نداشت!

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: آنهایی که امروز از استقلال انتقاد می‌کنند، مخالف امیر قلعه‌نویی هستند نه تیم.
خبرگزاری فارس: جمشیدیان: ۸۰ درصد منتقدان، مخالف قلعه‌نویی هستند/ تیم ملی در ۲ بازی با کره ۳ موقعیت گل هم نداشت!

احمد جمشیدیان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شکست استقلال مقابل اف سی سئول و نرسیدن به فینال لیگ قهرمانان آسیا صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: نظرت در مورد بازی استقلال با اف سی سئول چیست؟

ما بازی با کیفیتی انجام دادیم. همین تیم ملی مقابل کره جنوبی در دو دیدار رفت و برگشت 3 موقعیت گل هم نداشت اما ما در بازی با اف سی سئول به خصوص در دیدار برگشت 70 درصد توپ را در اختیار داشتیم و موقعیت های زیادی از دست دادیم. البته تیم کره ای هم موقعیت های خوبی داشت اما استقلال در دو بازی رفت و برگشت به دنبال فوتبال بود و نمی خواستیم با ضد فوتبال حریف را خراب کنیم. در تهران یکی از بهترین بازی های استقلال انجام شد.

فارس: پس چرا نتوانستید نتیجه نهایی را بگیرید؟

زورمان نرسید. ما تلاش خود را انجام دادیم.

فارس: این روزها انتقاد از استقلال به اوج خود رسیده است.

80 درصد آنهایی که امروز از استقلال انتقاد می کنند کسانی هستند که با امیر قلعه نویی مشکل دارند و برای کوبیدن او از این راه استفاده می کنند. این افراد با بازیکنان کاری ندارند و حتی دنبال این نیستند که تیم خوب بازی کرده یا نه. تا جایی که من دیدم و می دانم خیلی ها از جنس فوتبال دوست نداشتند که استقلال به فینال لیگ قهرمانان آسیا برسد. چون می دانستند که اگر استقلال با سرمربیگری امیر قلعه نویی به فینال برسد دیگر نمی توانند امیر را بکوبند و قادر نیستند او را از آن بالا پایین بکشند. در این چند سال اخیر امیر قلعه نویی جام های زیادی را آورده است و اگر جام آسیا هم به آن اضافه می شد منتقدان او دیگر نمی توانستند علیه او چیزی بگویند و به همین دلیل معتقدم خیلی ها از شکست استقلال خوشحال شدند و از روی ناچاری تیمی را می کوبند که بهترین عملکرد فنی را داشت. باز هم می گویم مشکل اصلی آنها امیر قلعه نویی است و البته این کوته فکری فوتبال ما را می رساند. ما در این فوتبال رقابت نمی کنیم بلکه همدیگر را می زنیم.

فارس: چطور؟

من در سال هایی که در سپاهان بودم هر گاه هر تیمی در لیگ قهرمانان آسیا بود دعا می کردم همه تیم ها موفق شوند اما متاسفانه این فرهنگ در فوتبال ما وجود ندارد که برای موفقیت هم هماهنگ شویم. به جای اینکه خود را به تیم بالاتری برسانیم تلاش می کنیم آن تیم را پایین بیاوریم.شما همین فشردگی مسابقاتی که برای استقلال گذاشتند را ببینید. مگر استقلال مثل تیم ملی نبود. آیا واقعا به استقلال دید ملی داشتند؟ فوتبالی که 20 سال است در رده باشگاهی رنگ قهرمانی در آسیا را ندیده ارزش این را نداشت که با استقلال راه می آمدند؟ اگر دو بازی ما را لغو می کردند آیا اتفاق خاصی می افتاد.

فارس: سازمان لیگ می خواهد به خاطر تیم ملی بازی ها زودتر تمام شود؟

مگر با دو بازی عقب افتاده نمی شد لیگ را در همان تاریخ 20 فروردین تمام کنند. البته در این زمینه امیر قلعه نویی حرف خوبی می زند. اگر هم بازی های لیگ را در این تاریخ به پایان برسانند آیا باشگاه های خارجی بازیکنان خود را در این تاریخ به تیم ملی می دهند؟ باشگاه ها با این وضعیت اقتصادی هزینه 20 میلیاردی می کنند اما چه گناهی کرده‌اند که کسی توجهی به این مسائل نمی کند؟ شما دقت کنید از پس فردا تمرین تیم شروع می شود اما 6،7 بازیکن ما به تیم ملی می روند. چند نفری هم مصدوم هستند و استقلال باید تا قبل از بازی با نفت با 5 بازیکن تمرین خود را ادامه دهد. در این شرایط از استقلال چه توقعی می رود؟ آن از اول فصل که ملی پوشان نیاز به استراحت داشتند و دیرتر در تمرین حضور پیدا کردند و این هم از وسط فصل. این هم از وضعیت مالی باشگاه. شاید اگر باشگاه پول داشت هتل و پرواز بهتری داشتیم اما باشگاه با دندان تیم را می کشد. من در سپاهان بودم و شرایط خوبی را دیدم و اکنون که به استقلال آمده ام کاملا سختی ها را می بینم و مشاهده می کنم که تیم های استقلال و پرسپولیس با چه سختی در حال تیمداری هستند. به نظر شما اگر تیم ملی چنین بازی مقابل کره جنوبی انجام می داد کسی جرات انتقاد از آن را داشت. مردم از بازی استقلال لذت بردند و هواداران هم تیم را تشویق کردند. متاسفانه برخی شمشیر را از رو بسته اند و من از برخی مطالبی که منتشر می شود تعجب می کنم. ما بین 4 تیم اول آسیا بودیم و فینال در یک قدمی ما بود.

فارس: از عملکرد خودت در این مسابقه راضی بودی؟

من بعد از 4 ماه 90 دقیقه بازی کردم و از نظر بدنی کم آوردم. با این حال با شرایطی که داشتم توانستم خودم را برسانم. اگر یکی از موقعیت هایی که داشتیم تبدیل به گل می شد شرایط استقلال تغییر پیدا می کرد. اکنون هم مصدوم هستم و سه روز است که به کلینیک می روم اما تا دو هفته فرصت دارم تا خودم را آماده کنم. ما در بازی با اف سی سئول گل هایی خوردیم که کاری نمی شد کرد. گل اول که هر 100 سال یک بار به گوشه دروازه می رسد. گل دوم هم پنالتی بود و کاری نمی شد کرد. در هر صورت ما تمام تلاش خود را کردیم و دوست نداشتیم این طور شود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اگه هوادارهای ما سنگ بزنن 4 امتیاز کم میکنن ازمون! ظاهرا این قانون فقط شامل الفاظ به داور میشه شامل سنگ زدن نمیشه!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
عاغا کم کردن امتیاز فقط فقط قراره از استقلال کم بشه نه از تیم های دیگه...
اخه استقلال بلد نیست از بند پ استفاده کنه

خداروشکر این هفته بهترین نتیجه که به نفع تیم ما بود رقم خورد اخرین هم در جریانه با شکست پرسپولیس راه برای ما خیلی باز میشه

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
خوشبختانه نتایج ایده آل به نفعمون رقم خورد.
انشالله با برد در 3 بازی عقب افتاده که 2 تاش تو آزادیه یه بازگشت مقتدرانه به جدول خواهیم داشت

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هیچی الان در جریان یکی از بازی ها هوادارای حریف یه سنگ پرتاب کردن داخل زمین! در اعتراض به داور!

اینا مگه واستون عادی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا من دیگه اینچیزا واسم عادی شده که همه چیزو سر تیم ما میشکونن

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
اینا مگه واستون عادی نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا من دیگه اینچیزا واسم عادی شده که همه چیزو سر تیم ما میشکونن

اینطوری دیگه آخرشه داداش دیگه چقدر واضح هان

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اینطوری دیگه آخرشه داداش دیگه چقدر واضح هان

esteghlal%202.gif

داش علی خوب چی بگم ؟؟؟
من دیگه نمیدونم چی بگم ولی انگار واسه ملت هم ستم بماا عادی شده
خودشون اووومدن یه قانونی باب کردن الان صحبتشم نمیکنن
فقط میخاستن تیممونو تیم محبوبمونو عشقمونو وجودمونو تو ذهنامون بد کنن

ولی باید بدون یه استقلالی دو آتیشه که عشق استقلال
13241240301.gif
تو قلبش حک بشه توی دنیا اب و غذا نمیخاد فقط استقلالو میخاد
1375821467911.gif

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
esteghlal%202.gif

داش علی خوب چی بگم ؟؟؟
من دیگه نمیدونم چی بگم ولی انگار واسه ملت هم ستم بماا عادی شده
خودشون اووومدن یه قانونی باب کردن الان صحبتشم نمیکنن
فقط میخاستن تیممونو تیم محبوبمونو عشقمونو وجودمونو تو ذهنامون بد کنن

ولی باید بدون یه استقلالی دو آتیشه که عشق استقلال
13241240301.gif
تو قلبش حک بشه توی دنیا اب و غذا نمیخاد فقط استقلالو میخاد
1375821467911.gif

like++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...+++++++++++++++++++++++++++++++++...
images

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
like++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...+++++++++++++++++++++++++++++++++...
images

blueheart.gif
نوکرم داش علی

1367773567181.gif

20131003142428-dfe2e366.jpg
20131003142240-4a98752c.jpg
20131003142225-faea599c.jpg
20131003142149-4cbf97d5.jpg
20131003142630-e9fe71bc.jpg
20131003142144-f3281781.jpg
20131003142612-87ebba9e.jpg

»»»»»»»»»»»که بازی اینارو ببینن«««««««««««««««

20131003142200-34d8f80e.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]احتمال حضور میشاییل هنکه در استقلال
blueheart.gif
[/h]
درراستای تقویت استقلال در نیم فصل دوم احتمال دارد میشائیل هنکه که سابق روی نیمکت استقلال می نشست به جمع دستیاران امیر قلعه نویی افزوده بشود. مدیران استقلال مذاکراتی با این مربی آلمانی داشته اند…
بعد از شکست استقلال مقابل اف سی سئول احتمال بروز برخی تغییرات در تیم استقلال قوت گرفته است. این تغییرات ممکن است دامن کادر فنی استقلال را هم بگیرد. گفته می شود از جمله گزینه ها برای تقویت کادر فنی استقلال میشائل هنکه است. مربی آلمانی که در فصل یازدهم با مظلومی هم همکاری می کرد.از باشگاه استقلال خبر می رسد که مذاکراتی با این مربی آلمانی شده تا مانند گذشته به کادر فنی استقلال افزوده بشود. گفته می شود امیر قلعه نویی هم با آمدن هنکه موافقت کرده و دور از ذهن نیست که در نیم فصل دوم این مربی آلمانی را روی نیمکت استقلال ببینیم. اینکه با آمدن هنکه یکی از همکاران کنونی امیر قلعه نویی از این تیم جدا بشوند مشخص نیست. شاید هنکه درشرایطی به استقلال بیاید که هیچ یک از اعضای کادر فنی کنونی از استقلال جدا نشود. در همین راستا شنیده می شود که شاهرخ بیانی که اکنون به عنوان آنالیزوباشگاه استقلال فعالیت می کند هم یکی از گزینه ها برای مربیگری در استقلال و همکاری با قلعه نویی است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
blueheart.gif
[/h]
درراستای تقویت استقلال در نیم فصل دوم احتمال دارد میشائیل هنکه که سابق روی نیمکت استقلال می نشست به جمع دستیاران امیر قلعه نویی افزوده بشود. مدیران استقلال مذاکراتی با این مربی آلمانی داشته اند…
بعد از شکست استقلال مقابل اف سی سئول احتمال بروز برخی تغییرات در تیم استقلال قوت گرفته است. این تغییرات ممکن است دامن کادر فنی استقلال را هم بگیرد. گفته می شود از جمله گزینه ها برای تقویت کادر فنی استقلال میشائل هنکه است. مربی آلمانی که در فصل یازدهم با مظلومی هم همکاری می کرد.از باشگاه استقلال خبر می رسد که مذاکراتی با این مربی آلمانی شده تا مانند گذشته به کادر فنی استقلال افزوده بشود. گفته می شود امیر قلعه نویی هم با آمدن هنکه موافقت کرده و دور از ذهن نیست که در نیم فصل دوم این مربی آلمانی را روی نیمکت استقلال ببینیم. اینکه با آمدن هنکه یکی از همکاران کنونی امیر قلعه نویی از این تیم جدا بشوند مشخص نیست. شاید هنکه درشرایطی به استقلال بیاید که هیچ یک از اعضای کادر فنی کنونی از استقلال جدا نشود. در همین راستا شنیده می شود که شاهرخ بیانی که اکنون به عنوان آنالیزوباشگاه استقلال فعالیت می کند هم یکی از گزینه ها برای مربیگری در استقلال و همکاری با قلعه نویی است.

یعنی مجید صالح میره ؟!یا یه دستیار بهش اضافه میشه ؟

ای کاش نامجو مطلق رو میووردن

یادش بخیر چه تحولی داد به تیم صمد مرفاوی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
blueheart.gif
[/h]

یاد مجتبی جباری بخیر از هنکه هم انتقاد میکرد!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا