• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
بازی برگشت با داماش صد در صد انجام میشه.یهو میبینی از طریق ب.ز . یا م.ه یا م.ر پول رو جور میکنند و تیم داماش تو بازی برگشت با بعضیها که در هفته های پایانی است تو خونه خودش وا میده و بقیه ماجرا.بهرحال اینجا ایرانه و اقای عابدینی ید طولایی تو بعضی مسائل دارند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بروبچ اینجا کسی تو کانون هواداری استقلال عضو هستش ؟ چه امکاناتی میده وقتی عضو میشی؟

شام میدن دوست عزیز!:D

یه زنگ بزن به باشگاه استقلال روابط عمومی جوابت رو میده عزیز

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح الله زاده : منتظری برود کار خوبی نکرده است چون جایگزینی نداریم

علي فتح‌الله‌زاده درباره وضعيت پژمان منتظري عنوان کرد: در جلسه‌اي که امير قلعه‌نويي و علي نظري جويباري نيز حضور داشتند، به پژمان گفتم جايگزيني براي او نداريم و انتظار داريم شرايط ما را درک کند. به همين دليل همه چيز به بعد از بازي فردا مقابل داماش موکول شد.

به گزارش تسنيم ، وي در مورد اينکه منتظري پيش از آغاز فصل به مسئولان باشگاه استقلال گفته بود که در پايان نيم‌فصل از اين تيم جدا خواهد شد، گفت: اين موضوع درست است ولي منتظري در فصل نقل و انتقالات نيم فصل دوم چيزي به ما نگفت. او بايد شرايط استقلال را در نظر بگيرد چرا که واقعا مشکل داريم و اگر او بخواهد از استقلال جدا شود کار خوبي نکرده است.

مديرعامل استقلال در خصوص وضعيت جي‌لوئيد ساموئل تصريح کرد:‌ اختلافي با ساموئل نداريم. او بازيکن زحمتکش و منطقي است اما هنوز از AFC پولي دريافت نکرديم که به او دهيم. بدقول نيستيم و دست ساموئل را باز گذاشتيم و گفته‌ايم اگر به پول نياز دارد مي‌تواند قراردادش را با استقلال فسخ کند.

فتح‌الله‌زاده درباره احتمال حاضر نشدن داماش گيلان در بازي روز سه‌شنبه مقابل استقلال به دليل مشکلات مالي گفت: فکر مي‌کنم اين تيم مقابل استقلال به ميدان مي‌رود اما بايد بگويم اگر داماش تاکنون روي پاي خود ايستاده با مديريت برجسته امير عابديني بوده است.

وي در مورد اختلاف نظر با محمد رويانيان مبني بر اينکه چه تيمي پول بيشتري گرفته است، گفت: من گفتم اگر آمار بگيريد، مي‌بينيد که او از بابک زنجاني و حسين هدايتي پول گرفته است. اينکه گفتم رويانيان از هدايتي و زنجاني پول گرفته حرف بدي زده‌ام؟

مديرعامل استقلال با اشاره به صحبت‌هاي رويانيان که گفته بود فتح‌الله‌زاده 3 برابر او پول گرفته است، عنوان کرد: فرض بگيريم حرف او درست باشد که در اين حالت پولي که بايد گرفته باشم حدود 3 ميليارد تومان مي‌شود. در صورتي که درست نيست و من 1.5 ميليارد از وزارت ورزش پول گرفتم و پرسپوليسي‌ها يک ميليارد و ما 500 ميليون بيشتر گرفته‌ايم.

فتح‌الله‌زاده در خصوص اينکه رويانيان براي ادامه همکاري با پرسپوليس خواستار حضور دو فرد پولدار در هيئت مديره پرسپوليس شده است گفت: حرف رويانيان درست است. شما اگر مديرعاملي را انتخاب مي‌کنيد بايد به او اختيار تام دهيد.

وي درباره شايعه برکناري مديران استقلال و پرسپوليس از سوي وزارت ورزش و جوانان گفت: در آخرين صحبتي که با گودرزي، وزير ورزش داشتم، ايشان از مديران باشگاه‌ها حمايت کرد و به ما گفت برويد و با جديت کارتان را انجام دهيد. در آن جلسه احساس نکردم که بخواهند ما را برکنار کنند. به نظرم اين شايعات از جاي ديگري منشا مي‌گيرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

میگم چطوره ما هم بگیم هفته بعد بازی نمیکنیم و از محل درامد ها! به ما هم یه پولی داده بشه بدیم به ساموئل!

اینجوریشو دیگه ندیده بودیم

50 میلیون تومن به داماش کمک کردن!!!!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درود

متاسفانه شرایط زیاد جالب نیست

به رتبه تیم تو جدول کاری ندارم ولی بیشتر برای آینده نگران هستم خداروشکر حسینی ثابت کرد دروازه بان خوبیه و میشه روش حساب باز کرد ولی برای تک تک بازیکن های خط دفاع هیچگونه جایگزینی نه در لیگ
وجود داره و نه میشه روی جوان ها حساب باز کرد چون اصلا بهشون میدون ندادیم
الان بازیکنای فعلی حداکثر تا سه فصل جوابگو هستند میانگین سنی بسیار بالا هست و تقریبا کسی هم به فکر نیست از طرفی به نظر میاد قلعه نویی هم اشباع شده وزیادانگیزه نداره
خط هافبک هم که تکلیفش مشخصه جباری وقتی از تیم رفت تیم از هم پاشید و تقریبا داریم از تاکنیک بکش زیرش استفاده میکنیم و تاکنیک خاصی نداریم
الان مناسب ترین کاری که میشه برای آینده استقلال هست جوانگرایی هست که با قلعه نویی نمیدونیم به این هدف برسیم
قلعه مربی نتیجه گرا هست و صددرصد اجازه میدون دادن به جوان تر ها رو نخواهد داد
شاید اگه من جای فتح الله زاده بودم فصل بعد منصوریان رو میاوردم از تیم فعلی هم فقط رحمتی و آندو و حنیف و با صفا رو نگه میداشتم و کلا ترکیب تیم رو جوون میکردم
همون کاری که با قلعه نویی کردن و سه سال بهش فرصت دادن همین کار رو هم با منصوریان بکنن تا آینده تیم رو از دست ندیم
بازیکنای خوبی تو جوانان و امید داریم که خودم یکیشون رو میشناسم و واقعا بازیکنای مستعدی هستن حیفه که الان این فرصت رو از دست بدیم
چون کسانی هستن که پول خوبی دارن و راحت میتونن از این بازیکنا سوء استفاده کنن
امیدوارم طرز تفکر عوض بشه و به جوونا میدون بدن

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504

گفتم 90٪ درصد بازی انجام میشه ...بفرما...

ولی بازم داماش تیمیه که چند روز تمیرین نداشته با مشکلات مالی سروکار داشته روحیه هیچی نداره و انگیزه هم در حد صفره ایشاا... 4 تا میزنیم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
لاف زدن اصل اساسی مدیریت تو فوتبال ایران هست

و هر مدیری از این هربه استفاده میکنه تا امتیاز بگیره و در اصطلاح بتونه باج بگیره

از اول هم پیدا بود داماش بازی میکنه

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]قلعه‌نويي: بازي فردا انتحاري و سخت است[/h]
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اميدوارم که در دولت روحاني به ورزش و فوتبال توجه بيشتر و ويژه تري شود.[/h]
00944377.jpg

امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از بازي با داماش اظهار داشت: براي بازي فردا دو بحث داريم. اول اينکه مسئولان کشور ما بايد نگاه خوبي به احساسات هواداران تيم ها داشته باشند. داماش متعلق به ميليون ها طرفدار گيلاني است ولي چون برنامه ريزي نداريم و درست خرج نمي کنيم با حساسات هوادارانشان بازي مي کنيم. عابديني تنها است و اميدوارم دولت روحاني نسبت به ورزش و فوتبال راهکار خوبي ارائه کند چون 30 سال و اندي گذشته و هيچ کس راهکار خوبي براي ورزش ما ارائه نکرده است. مثلا برنامه ريزي براي سپاهان و فولاد باعث شده تا اين تيم ها موفق شوند.

به گزارش فارس، وي افزود: تعجب مي کنم که چرا اين همه سال گذشته و هيچ دولتي نتوانسته راهکار ارائه کند. ما چه چشم اندازي نسبت به اين فوتبال داريم و با ريش گرو گذاشتن نمي شود کاري را پيش برد.

قلعه نويي ادامه داد: بايد نگاه ويژه اي به فوتبال داشته باشند و مثلا وقتي مديرعاملي علاقه به فوتبال ندارد مي آيد و به يکباره مي بينيم تيم به ليگ دو رفت. نفت آبادان، نساجي قائمشهر و آرارات تيم هاي هستند که نگرانشان هستيم. تنها چيزي که در اين فوتبال داريم نيروي انساني است و اگر مديران لايق و اهل فن باشند که البته همه آنها زحمت مي‌کشند کارها درست پيش مي رود.اين گونه فوتبال جلو نمي رود و بعد قلم ها به سمت مربيان مي رود. داماش تيم بسيار خوبي است و تيم خوبي دارد و همه مشکلات را عابديني به دندان مي کشد. مي دانيم بازي سختي داريم. چون اينگونه بازي ها انتحاري مي شود.

قلعه نويي تاکيد کرد: فيلم بازي هاي آنها را ديده‌ايم و بايد پرس لازم را روي خط هافبک و مهاجمانشان انجام دهيم تا به هدف خود برسيم.

سرمربي استقلال در مورد مصدومان تيمش گفت: بيک زاده، کبه و جمشيديان را در اختيار نداريم و مهدي نظري هم امروز تکليفش مشخص مي شود.بايد ببينيم مي توانيم بگوييم در ليست 18 نفره حضور دارد يا نه. چون هيچ وقت تعداد بازيکنانمان به 18 نفر نمي رسد.

قلعه نويي در خصوص جدايي بازيکناني مثل منتظري، ساموئل و غيره گفت: من موضعم را نسبت به منتظري گفتم و به هيچ عنوان دوست ندارم جدا شود. مفاد قرارداد او را نمي دانم که مي تواند جدا شود يا نه. ولي منطقي نيست که يک تيم با دو مدافع در سه جام شرکت کند. بحث ما مالي است و مشکل بي پولي. وقتي کادرفني ما 11 ماه است که پولي نگرفته نمي توانيم به بازيکن بگوييم که سر تمرينات حاضر شود.

قلعه نويي در خصوص شايعه حضورش در راه‌آهن و دوستي اش با زنجاني گفت: من استقلال را با همه وجودم دوست دارم وقتي استقلال سيزدهم و يا نهم بود و هر وقت که پول نداشت در خدمتش بودم. اتفاقا خوشحالم که در اين شرايط به استقلال کمک کردم. ولي از به وجود آمدن اين شايعات تعجب مي کنم. وقتي دو بازي را مي بريم اين شايعات به وجود مي آيد ولي هر وقت مي بازيم خبري از اين حرف ها نيست. من تا زماني که در تشکيلات استقلال هستم با همه وجود کار مي کنم. بايد ببينيم آنها من را مي خواهند يا خير ولي حالا که هستم با تمام وجود کار مي کنم و همه فکر و ذکرم استقلال است.

سرمربي آبي پوشان در مورد موضع وزارت ورزش مبني بر عدم تغييرات در دوباشگاه سرخابي تصريح کرد: من در موضعي نيستم که بخواهم در اين مورد حرفي بزنم اما فتح الله زاده و بقيه دوستان زحمت مي کشند تا تيم را تا اينجا نگه داشتند اين نشاندهنده تلاش هيئت مديره و زحمات فتح الله زاده است و به مديريت او باز مي گردد. فتح الله زاده هميشه به عنوان عاشق استقلال به اين تيم کمک کرده و اميدواريم مشکلاتمان هر چه سريعتر حل شود.

سرمربي استقلال در خصوص عدم استقبال تماشاگران از بازي هاي استقلال و پرسپوليس گفت: اين موضوع خيلي علت دارد ولي از 8 سال پيش يکسري برنامه ريزي ها شد که فوتبال را از خانواده ها بيرون بکشند و واقعا با برنامه اين کار را کردند و به هدف خود رسيدند. ما با نيروي زميني بازي داشتيم. يادم مي آيد 50 هزار نفر به ورزشگاه آمدند. آنجايي که بايد حرف هايم را زده اما يکي ديگر از بحق ها مسائل اقتصادي و فوتبال است. يکي زيبا بازي نکردن تيم ها است. گراني بليت ها يکي ديگر از مشکلات است. من قلعه نويي به جز آزادي به هر جايي که مي رويم دغدغه ام اين است که زمين خوب داشته باشد ولي فکر مي کنم الان در افغانستان هم زمين ها خوب است. چرا هميشه ميگويم در بازي هاي آسيايي به بلوغ تاکتيکي مي رسيم چون بازي ها در زمين هاي هموار در خانه رقبا برگزار مي شود. ضمن آنکه بعد از بازي ها بايد قداست مربيان و بازيکنان زير سوال رود و خود من بعد از باخت ها به هزار دليل رجوع مي کنم که باخت تيمم را توجيه کنم. اينها همه دليل است که فوتبال از خانواده ها دور شده است.

قلعه نويي افزود: وظيفه من اين است که پاسخگوي رسانه ها باشيم و جاي تقدير دارد که از روز تعطيل خود مي گذريد و اينجا حاضر مي شويد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
واکاوی سرخابی‌ها در خصوص حضور نیافتن تماشاگران در ورزشگاه‌ها

دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دنبال این هستند تا تماشاگران را با فوتبال آشتی دهند.
13901130000004_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، نوری‌فر مدیر رسانه ای باشگاه استقلال در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار دو تیم استقلال و داماش پیش از صحبت‌های امیر قلعه‌نویی، عنوان کرد: با هماهنگی‌هایی که با باشگاه پرسپولیس انجام دادیم قرار است بحثی را دنبال کنیم مبنی بر آشتی طرفداران فوتبال که این مسئله را در دو ماه می‌خواهیم مورد ارزیابی قرار دهیم.
وی ادامه داد:‌ حضور تماشاگران علاوه بر درگیر بودن دو باشگاه استقلال و پرسپولیس یک مسئله ملی به حساب می‌آید و امیدواریم با راهکارهایی که در این جلسات دنبال می‌کنیم دوباره تماشاگران را در ورزشگاه ببینیم.
قرار است در این جلسات پیشنهادهایی در مورد حضور تماشاگران در ورزشگاه‌ها داده شود و این مسائل مورد بررسی قرار گیرد.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
چه بگیر و ببندی شده:)یا عین ادم بگو میمونم یا برو دیگه این همه ناز کردن نداره اخه

[h=1]احتمال پيوستن منتظري به تيم قطري بيشتر است[/h]
[h=2] سخنگوي باشگاه استقلال گفت: علاقمند هستيم که منتظري با بررسي همه جوانب طوري تصميم بگيرد که باشگاه دچار مشکل نشود.[/h]
00941491.jpg

به نقل از سايت باشگاه استقلال، هاشم ساعدي در مورد وضعيت بازيکنان مصدوم اين تيم اظهار داشت:‌ بايد از تلاش‌‌هاي دکتر نوروزي تشکر کنيم که با کوشش خود به دنبال رفع مصدوميت بازيکنان تيم است. او نقطه‌نظرات کارشناسانه خود را در خصوص جواد نکونام به سرمربي تيم امير قلعه‌نويي اعلام کرد و با توجه به گزارش اعلام شده از سوي او و حضور نکونام در تمرين امروز قلعه‌نويي تصميمات لازم را در ارتباط با استفاده از اين بازيکن در ترکيب استقلال در بازي فردا (سه شنبه) مقابل داماش مي‌گيرد.

وي در ادامه گفت: هاشم بيک‌زاده دوران آماده‌سازي خود را طي مي‌کند و طبق اعلام معاونت پزشکي باشگاه از روز شنبه مي‌تواند استارت بزند. خوشبختانه گويا مشکل مصدوميت نظري هم رفع شده تا قلعه‌نويي در ارتباط با ميدان دادن به ايشان تصميم بگيرند.

سخنگوي باشگاه استقلال تصريح کرد:‌ با پيگيري‌هايي که از دکتر نوروزي داشتيم، کبه هم همچنان دوران نقاهت خود را سپري مي‌کند و به گفته معاونت پزشکي به احتمال زياد هفته آينده از پاي اين بازيکن مجدداً MRI گرفته مي‌شود تا ببينند وضعيت او چه مي‌شود. احمد جمشيديان هم که همچنان در تمرينات استقلال اختصاصي تمرين مي‌کند در آينده به تشخيص کادرفني از او بازي گرفته مي‌شود.

ساعدي در ارتباط با وضعيت پژمان منتظري اعلام کرد: اين بازيکن از 2 باشگاه چيني و قطري پيشنهاد داشت و تا جايي که بنده اطلاع دارم حضورش در چين منتفي شده است. از آن جايي که منتظري پاسخ باشگاه چيني را نداده گويا پيوستنش به اين تيم منتفي شده اما احتمال پيوستن وي به باشگاه قطري وجود دارد. در جلسه‌اي هم که روز گذشته با حضور علي فتح‌الله‌زاده، امير قلعه‌نويي، علي نظري و علي اميري و پژمان منتظري برگزار شد اين مسئله مورد بررسي قرار گرفت.

وي ادامه داد: باشگاه به حفظ اين بازيکن و نفراتي که وضعيتي مشابه با پژمان منتظري دارند، علاقمند است. منتظري هم مثل بقيه بازيکنان استقلال بازيکن ارزشمندي است اما او اصرار دارد که به تيم قطري بپيوندد ولي فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نويي مخالف اين مسئله بوده و علاقمند به اين هستند که او کماکان در استقلال حضور داشته باشد.همان‌طور که سرمربي تيم اعلام کرد بهتر اين بود که منتظري نيم‌فصل در خصوص جدايي‌‌ صحبت مي‌کرد تا باشگاه به دنبال جايگزين وي در نيم‌فصل باشد. ما علاقمند هستيم که منتظري با بررسي همه جوانب طوري تصميم بگيرد که باشگاه استقلال دچار مشکل نشود.

سخنگوي باشگاه استقلال در ادامه گفت: ظرف روزهاي آينده اين مسئله به طور همه‌جانبه مورد بررسي قرار مي‌گيرد. باشگاه استقلال دنبال راهکارهايي است که تا ظرف روزهاي آينده اين مشکل و مشکلاتي از اين نوع را حل و فصل کند.

ساعدي در ارتباط با مسائل و مشکلات مالي باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: مي‌دانيم وزرات ورزش با محدوديت‌هاي مالي مواجه است اما علاقمند هستيم که وزارت ورزش نهايت مساعدتش را با ما داشته باشد. مديرعامل و هيات‌مديره باشگاه استقلال تمام تلاش خود را جهت رفع مشکلات مالي انجام مي‌دهند و البته ما مي‌دانيم وزارت ورزش هم محدوديت‌هاي قانوني دارد اما به هر حال بايد بخشي از مشکلات مالي استقلال هم توسط وزارت ورزش رفع شود.

وي تصريح کرد: باشگاه استقلال به دنبال اين است تا با هماهنگي که با وزارت ورزش انجام مي‌دهد بخشي هرچند کوچک از مشکلات مالي استقلال را حل کند و من فکر مي‌کنم تا اواخر هفته جاري يا اوايل هفته آينده بخش کوچکي از مشکلات مالي ما از اين طريق حل و فصل شود. هرچند که مدير عامل باشگاه و رئيس هيات‌مديره به دنبال اين هستند از طريق ديگر هم مشکلات مالي را برطرف کرده و در‌آمدزايي کنند.

ساعدي در پايان اعلام کرد: همان‌طور که پيش از اين هم گفته بوديم استقلال سعي مي‌کند زودتر از موعد مقرر ليست خود را به AFC ارسال کند. به همين دليل ماجدي از بازيکنان درخواست کرد تا پاسپورت‌هاي خود را تحويل باشگاه دهند تا اقدامات لازم در اين زمينه صورت بگيرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
تاج: به داماش 50 میلیون تومان دادیم تا بتواند مقابل استقلال بازی کند

رییس سازمان لیگ فوتبال ایران از پرداخت 50 میلیون تومان پول به باشگاه داماش برای بازی کردن مقابل استقلال خبر داد.

مهدی تاج درباره حل شدن مشکل داماش گیلان برای بازی کردن با تیم فوتبال استقلال به خبرنگار ورزشی ایسنا گفت: داماشی‌ها مصر بودند که به خاطر مشکلات مالی مقابل استقلال بازی نکنند اما صحبت‌هایی با امیر عابدینی مدیرعامل این باشگاه انجام دادیم و قرار بر این شد این بازی انجام شود.

وی ادامه داد: همان طور که می‌دانید AFC نظارت دقیقی روی شرایط لیگ‌ها دارد و قطعا لغو بعضی‌ از بازی‌ها به این شکل، از امتیازات ما می‌کاهد. همه تلاش کرده بودند که آن 908 امتیاز به دست آمد و نباید کاری کنیم امتیازهای ما کم شود.

رییس سازمان لیگ فوتبال از پرداخت 50 میلیون تومان پول به باشگاه داماش خبر داد و گفت: داماش مدت‌هاست مشکل مالی دارد و واقعا نمی‌خواستند در این بازی هم حاضر شود اما 50 میلیون تومان از محل درآمد این تیم در سازمان لیگ به آن‌ها پرداخت شد تا بتوانند شرایط لازم برای بازی با استقلال را به دست آورند. اگر این بازی لغو می‌شد، آن وقت برای بازی‌های بعد هم تیم‌ها احتمال می‌دادند داماش نتواند در بازی‌ها حاضر شود و نظم لیگ به هم می‌ریخت.

تاج گفت: امیدوارم در هفته آینده با برگزاری یکی، دو جلسه‌ای که قرار است مابین مدیران داماش و مسئولان مختلف برگزار شود، مشکل این باشگاه حل شود. تمام تلاش سازمان لیگ این است که بازی‌ها را به طور منظم برگزار کند چون همین نظم در امتیازگیری ما از AFC اثرگذار است. امیدواریم بتوانیم برخی دیگر از مطالبات سازمان لیگ از دستگاه‌های مختلف از جمله صداوسیما را در بحث حق پخش بگیریم تا کمک خوبی هم برای باشگاه‌ها باشیم.

پ.ن : جدا پیشنهاد میدم ما هم اعلام کنیم هفته بعد بازی نمیکنیم به خاطر مشکلات مالی..اینجوری سازمان لیگ برای اینکه امتیاز از لیگ ما کم نشه مجبور میشه پول بده! ما هم پول رو میگیریم میدیم به ساموئل!

بعدش هم با مسئولین وزارت ورزش جلسه بذارن که مشکلات ما رو هم حل کنن!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
امروز داشتم به قضیه استعفای مدیران عامل دو باشگاه تهرانی خصوصا باشگاه خودمون استقلال فکر میکردم
آخرین حدسی که زدم اینه:
دقت کردید مدیران عامل آبی و قرمز هر بار نوبتی استعفا میدن و دوباره به مسند قدرت برمیگردن؟
بعد جالبه مثلا حاجی اگر استعفا بده رویانیان ازش حمایت میکنه و اگر رویانیان استعفا بده حاجی ازش حمایت میکنه
اصلا قضیه خیلی تابلو شده
گمونم با هم قرار گذاشتن که برای تحت فشار گذاشتن وزارت ورزش هر بار یکیشون استعفا بده و اون یکی حمایت کنه
بعد با لابی صندلی خودشون رو نگه دارن و وزارت ورزش هم که تو این بی پولی غیر از این دو نفر رو نداره با استعفاشون موافقت نکنه
همینطور سرمربی بعضی تیم ها و اطرافیان به شدت از برگشت مدیر عامل مستعفی حمایت کنن
این تقریبا تبدیل به یه شوی نمایشی شده
یه بار حاجی یه بار رویانیان به تناوب....کاملا هم حساب شده که صندلی مدیرعاملی هپپو نشه
خلاصه برام جالبه که این دو تا عجیب هوای همدیگه رو از پشت سر دارن

در مورد دوستمون که عنوان کردن تیم باید جوانگرایی اساسی داشته باشه و منصوریان بشه سرمربی به شدت موافقم
احتمالا تا چند وقت دیگه هم منصوریان رو از تیم جوانان بفرستن بره ..نظر شخصیمه..تا این جا هم خیلی خاطرشو خواستن که مونده
اما......
جوانگرایی در تیم درست، اما ما تو سالهای گذشته چی کاشتیم که حالا درو کنیم؟ با یه ایمان با صفا و حسینی که بهار نمیشه! میشه؟
متاسفانه چند ساله که با لقمه آماده خوردن خو گرفتیم
همین منصوریان اگر بیاد و دو هفته نتیجه نگیره همچنین هوادارا از خجالتش در بیان که خودش باور نکنه
به شخصه با همین سیستم فعلی بیشتر موافقم تا اینکه یه دفعه تو تیممون انقلاب بشه و همه چی کن فیکون!!! ما از اوناش نیستیم که صبر و تحمل تیم سازی داشته باشیم یعنی اینجور عادت کردیم

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
یعنی خوشم میاد از نیما

نیما شاهرخ‌شاهی، هنرپیشه استقلالی تلویزیون و سینما طی گفت‌گویی با سایت رسمی باشگاه استقلال در خصوص شرایط این تیم گفت: بازیکنان استقلال خیلی با غیرت هستند که با این شرایط اینقدر عاشقانه و با تعصب در زمین به میدان می‌روند
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، نیما شاهرخ‌شاهی، هنرپیشه استقلالی تلویزیون و سینما طی گفت‌گویی با سایت رسمی باشگاه استقلال در خصوص شرایط این تیم گفت: بازیکنان استقلال خیلی با غیرت هستند که با این شرایط اینقدر عاشقانه و با تعصب در زمین به میدان می‌روند. آنها به عشق استقلال و این پیراهن از جان مایه می‌گذارند تا استقلال هم شرایط خوبی را تجربه کند. استقلال تا اینجای کار خیلی خوب نتیجه گرفته و با توجه به اینکه امیر قلعه‌نویی مربی نیم‌فصل دوم است من مطمئنم استقلال هفته‌های بهتری را تجربه می‌کند.
وی اضافه کرد:‌استقلال در ادامه لیگ نمی‌گذارد حریفانش نفس بکشند مخصوصا با اضافه شدن مصدومان به تیم شرایط استقلال خیلی بهتر می‌شود و می‌تواند از عنوان قهرمانی‌اش دفاع کند.
شاهرخ‌شاهی در ادامه بازی‌ با داماش را اینگونه پیش‌بینی کرد: داماش همیشه در تهران خوب بازی می کند و از اینرو ما نمی‌توانیم آن را دست‌کم بگیریم استقلال هم برای جا نماندن از رقبایش به سه امتیاز این بازی نیاز دارد و جایی که باید به پیروزی برسد، برنده می‌شود به همین دلیل من مطمئنم سه امتیاز بازی فردا به استقلال می‌رسد.
وی در پایان گفت: خیلی دوست دارم سکوهای ورزشگاه پر باشد.
خیلی از دلایل ممکن است باعث شده باشد که هواداران به استادیوم نیایند اما آنها باید به یاد داشته باشند حضورشان در ورزشگاه خیلی مواقع نتیجه بازی‌ها را تغییر داده است. این جمله امیر قلعه‌نویی خیلی به دل من نشست او گفت در نیم‌فصل دوم دروازه‌ها کوچکتر می‌شوند. وقتی شرایط در نیم‌فصل دوم اینقدر سخت و حساس است من از هواداران استقلال می‌خواهم به استادیوم آمده و به پیروزی‌های این تیم کمک کنند.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
رکورد تاریخی استقلال که پرسپولیسی ها به گردش هم نمی رسد

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، تيم فوتبال استقلال از مرز 700 امتياز در ليگ برتر فوتبال گذشت. آبي‌هاي پايتخت پس از كسب پيروزي مقابل صباي قم 701 امتيازي شدند و همچنان به يكه‌تازي خود در فوتبال ايران ادامه دادند.

استقلال پيش از اين نيز پرامتياز‌ترين تيم تاريخ ليگ برتر بود و با توجه به اينكه در فصل جاري نيز امتيازهاي خوبي گرفته به جمع‌آوري امتيازهاي بيشترش ادامه مي‌دهد.

استقلال در 391 بازي ليگ برتر 193 برد، 123 تساوي و 75 باخت به دست آورده و با احتساب يك امتياز كسر شده در اين فصل، اكنون 701 امتيازي است. استقلالي‌ها به‌طور ميانگين از هر بازي 1.8 امتياز كسب كرده‌اند.

پس از استقلال، تيم سپاهان با 658 امتياز در رده دوم و پرسپوليس با 631 امتياز در رده سوم جدول كلي تاريخ ليگ برتر ايستاده است.

البته از پرسپوليس 7 امتياز و از سپاهان نيز 3 امتياز كسر شده است كه اگر چنين نبود اكنون سپاهان 661 و پرسپوليس 638 امتيازي بودند. با اين حال اگر اين امتياز‌ها نيز بازمي‌گشت استقلال همچنان صدرنشين جدول امتيازي همه ادوار ليگ بود. از استقلال نيز در فصل جاري يك امتياز كسرشده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا