• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
عابديني:شايد داماش‌مقابل استقلال به ميدان‌نرود

امير عابديني اظهار داشت: امروز جلسه‌اي با بازيکنان تيم داشتم و آنها از شرايط مالي باشگاه بسيار ناراحت‌اند. بازيکنان مي‌گويند با تبليغات تلويزيوني همه فکر مي‌کنند فوتباليست‌ها درآمدهاي ميلياردي دارند در حالي که ما حتي براي هزينه کرايه خانه خود هم گاهي اوقات با مشکل مواجه هستيم. مردم تصور مي‌کنند ما هم مثل برخي از بازيکنان تيم‌هاي صنعتي و پرطرفدار دستمزدهاي کلان مي‌گيريم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: بازيکنان داماش با تمام مشکلات ما ساخته‌اند اما اکنون مي‌گويند يکي بايد به داد مشکلات ما برسد آنها حق دارند ظاهرا شهر رشت تيم ليگ برتري نمي‌خواهد زيرا هيچ حمايتي از ما نمي‌شود شايد همان تيم سپيدرود به درد آنها مي‌خورد که هميشه در ليگ دسته اول باقي بماند.

عابديني با اشاره به شرايط مالي باشگاه گفت: ما اکنون حتي براي کرايه کردن اتوبوس و آمدن به تهران مشکل داريم به همين دليل شايد تيم داماش مقابل استقلال در روز سه‌شنبه حاضر نشود ما 4 ميليون به هتل پرداخت کرده‌ايم و آن را رزرو کرده‌ايم و اما اکنون 6 ميليون تومان ديگر را نداريم که به هتل بدهيم با اين وضعيت شايد اصلا به تهران نياييم که بخواهيم مقابل استقلال بازي کنيم. اميدوارم مسئولان استاني حرف من را بشنوند و حرف من را جدي بگيرند و به داد داماش برسند.

فوتبال کشور ما داره به کجا میره واقعا؟؟؟؟
این باید وضعیت تیم های لیگ برتری باشه(لیگ حرفه ای:blink: به گفته خودشون) جمع کنید بابا ...

وضعیت تیم خودمون هم خیلی بده...پول های مملکت رو میلیارد میلیارد اختلاس میکنند...بعدشم میگن پول نداریم...حتی بودجه ای رو هم که خودشون تعیین میکنند پرداخت نمیکنند اگه خیلی خاطره تیم براشون عزیز باشه درصدی میدن به تیم...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فوتبال کشور ما داره به کجا میره واقعا؟؟؟؟
این باید وضعیت تیم های لیگ برتری باشه(لیگ حرفه ای:blink: به گفته خودشون) جمع کنید بابا ...

وضعیت تیم خودمون هم خیلی بده...پول های مملکت رو میلیارد میلیارد اختلاس میکنند...بعدشم میگن پول نداریم...حتی بودجه ای رو هم که خودشون تعیین میکنند پرداخت نمیکنند اگه خیلی خاطره تیم براشون عزیز باشه درصدی میدن به تیم...

آره عابدینی فیلمشه

عابدینی پولداره منتهی نمیخواد برای داماش خرج کنه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
600_Esteghlal-1392-10-01.jpg

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
پژمان اگه بره مشکلات ما دوبرابر میشه:( البته با حضور اون پژمان نوری که مجبور میشیم بیشتر تحملش کنیم:( خداکنه بمونه بهش احتیاج داریم

[h=1]قلعه‌نويي: با جدايي منتظري مخالفم[/h]
[h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اميدواريم پژمان منتظري همان طورکه در سال‌هاي گذشته براي استقلال زحمت کشيده اين بار هم شرايط ما را درک کند.[/h]
00939829.gif

امير قلعه‌نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال صبح امروز در گفت‌وگو با برنامه راديو ورزش درباره خداحافظي پژمان منتظري از جمع استقلالي‌ها گفت: من32سال است در فوتبال هستم و در همه شرايط فوتبال حضور داشتم و با اين تجربه مي‌گويم که شايد پژمان منتظري در تاريخ باشگاه استقلال و فوتبال ايران جزو بهترين‌ها باشد. او بازيکن بامعرفت و خوبي است و يک هفته‌اي بود که درباره رفتنش از استقلال با من صحبت مي‌کرد. در کل من با اين موضوع مخالفم و ديروز هم به خودش و هم به فتح‌الله‌زاده اين موضوع را انتقال دادم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: شايد اگر دو هفته پيش بحث رفتن منتظري مطرح مي‌شد مي‌توانستيم يک مدافع جذب کنيم اما الان نقل و انتقالات تمام شده و ما درگير سه جام هستيم که با دو دفاع وسط که شايد در يک بازي سه کارته و يا مصدوم شوند نمي‌توان به موفقيت رسيد. من به باشگاه نظراتم را گفتم و ديشب هم جلسه‌اي ميان پژمان منتظري و فتح‌الله‌زاده برگزار شد و بايد بينيم خروجي اين جلسه چه مي‌شود. اميدواريم پژمان منتظري همان طورکه در سال‌هاي گذشته براي استقلال زحمت کشيده اين بار هم شرايط ما را درک کند. شايد اگر زودتر اين حرف را مطرح مي‌کرد مي‌توانستيم يک مدافع جذب کنيم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال در خصوص اينکه گفته مي‌شود روند حرکتي تيمش در بازي با صبا خيلي بهتر از بازي استقلال مقابل فجرسپاسي بود، گفت: شما اگر يک بنز يا پرايد داشته باشيد اما بنزين در باک آن ماشين نباشد، اتومبيل شما حرکت نمي‌کند. شما آمار مصدومان ملي‌پوش ما را ببينيد. ما هر سه بازي يک بازيکن ملي‌پوشمان مصدوم مي‌شود چرا که بدن و فونداسيون بدني آنها آن چيزي که قلعه‌نويي مي‌خواهد نيست. من هميشه جزو مربياني بودم که دو هفته کارم را زودتر شروع مي‌کردم اما از بعد از بازي ايران مقابل کره تا شروع ليگ 35 روز فاصله بود که کي‌روش هم اعلام کرد به ملي‌پوشان 20 روز استراحت دهيد.

وي افزود: بدن بازيکنان ما ضعيف است از اول فصل تا الان يک بازي نبود که تمام نفرات را در اختيار داشته باشد. بيک‌زاده، نکونام،‌ خسروحيدري و اميرحسين صادقي و ... جزو همان بازيکنان ملي‌پوش ما بودند که مصدوم مي‌شدند و يا مي‌شوند. اين موضوع به ما لطمه زد اما حدود 4 هفته‌اي است که تيم را به صورت کامل در اختيار دارم. البته ما آمديم و بدن بازيکنان فشار بيشتري وارد کرديم و همين مسئله باعث شد که روند تيمي ما بهتر شود اما اين استقلال هنوز با استقلالي که من در نظر دارم فاصله دارد. البته دو دليل ديگر هم در اين ميان وجود دارد.

قلعه‌نويي درباره اين دو دليل تصريح کرد: ما از نظر مالي مشکل داريم. فتح‌الله‌زاده در فشار است و هيئت مديره هم تلاش مي‌کند اما طبق مصوبه مجلس قرار شد 50 درصد خود باشگاه کسب درآمد کند و 50 درصد ديگر را وزارت ورزش و جوانان به باشگاه‌ها بدهد که اين موضوع هنوز اتفاق نيفتاده است البته تعبير دولت و نبودن وزير ورزش وجوانان هم در اين قضيه دخيل بود. الان هم آقاي گودرزي در وزارت ورزش با مشکلات عديده‌اي روبروست که من از نزديک آنها را مي‌دانم اما شرايط تيمي ما اين است و مردم بايد ما را بيشتر درک کنند.

وي ادامه داد:‌ البته نبايد اين حرف را بزنم اما حدود 500 ميليون از دوستانم قرض کردم تا به مشکل نخوريم اميدوارم وزارت ورزش به ما هم فکر کند. کادر فني استقلال، کادر پزشکي و پشتيباني ما نزديک به 12 ماه است حقوق نگرفته‌اند. البته اين مشکل را همه تيم‌ها دارند اما توقع از استقلال بيشتر است. ما در جمع 4 تيم برتر آسيا قرار گرفتيم اما انگار بعضي‌ها ناراحت شدند. ما بايد صورت‌مان را با سيلي سرخ نگه داريم تا شرمنده هوادارانمان نشويم.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سؤال که ذهنيتي در جامعه فوتبال به وجود آمده که بعضي از بازيکنان از حالا خودشان را در جام جهاني مي‌بينند و حتي براي خود حريف مي‌تراشند، گفت: زماني که قرعه‌کشي جام جهاني برگزار مي‌شد برنامه‌اي در تلويزيون پخش مي‌شد که به نظرم کار بچه‌گانه‌اي بود البته کشورهاي ديگر هم چنين برنامه‌اي دارند اما اينکه دو بازيکن را به تلويزيون بياوريد و از آنها بپرسيد که با مسي چه مي‌کنند، هم بي‌احترامي به سرمربي تيم ملي است و هم دخالت در ارنج تيمي او. بعد از آن برنامه هم ديديد در فضاي مجازي چه شد.

وي ادامه داد: آقاياني که ادعاي دانشگاهي بودن دارند، حرکت‌هايي مي‌کنند و فوتبال را به سمتي مي‌برند که در شان مردم ايران نيست. البته من 10 سال است با اين موضوع مقابله مي‌کنم و چون همواره حرف حق را زدم هميشه تنها بودم اما زير بار آدم‌هايي که تريبون در اختيارش است، نرفتم. فوتبال جاي لذت بردن است نه مسخره بازي و يا مسائل ديگر! اينکه به يک بازيکن بگوييد تو با مسي چه مي‌کني و يا در يک بازي کلمات خاصي در مورد فلان بازيکن به کار مي‌بري،‌کار درستي نيست. فوتبال هزار شرايط مختلف دارد شايد بازيکني اصلا به جام جهاني نرسد و يا از آمادگي دور باشد و يا در ليست 11 نفره نباشد. اينکه بياييم اين حرف‌ها را بزنيم تا برنامه‌مان را پُر کنيم و 4 نفر مخاطب داشته باشيم از نظرم کار درستي نيست. من 10 سال است اين حرف‌ها را مي‌زنم اما کو گوش شنوا؟!

سرمربي استقلال در پايان صحبت‌هايش درباره مصدوميت جواد نکونام اظهار داشت: ديروز از پاي او MRI گرفتيم و قرار است امروز دکتر کيهاني با چند پزشک ديگر در اين باره مشورت کند که تا امروز ظهر اين موضوع مشخص مي‌شود اما به نظرم موضوع خاصي نيست و شايد نهايتا يک يا دو بازي نکونام را در اختيار نداشته باشيم.

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]امروز تکليف منتظري مشخص مي‌شود[/h]
[h=2] مدافع استقلال براي آخرين مذاکرات با علي فتح‌الله‌زاده امروز به دفتر مديرعامل اين باشگاه مي‌رود.[/h]
00941491.jpg

جلسه پژمان منتظري ، مدافع استقلال با علي فتح‌الله‌زاده ، مديرعامل اين باشگاه امروز (يکشنبه) برگزار مي‌شود.

زمان اين جلسه هنوز به طور دقيق مشخص نشده است، ولي احتمال دارد که اين بازيکن پيش از تمرين امروز يا بعد از تمرين به دفتر مديرعامل استقلال برود.

پژمان منتظري که با پيشنهاد يک تيم چيني روبرو است، قصد جدايي از آبي پوشان را دارد، اما مجموعه باشگاه استقلال خواهان ماندن اين بازيکن در استقلال هستند.

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
[h=1]امروز تکليف منتظري مشخص مي‌شود[/h]
[h=2] مدافع استقلال براي آخرين مذاکرات با علي فتح‌الله‌زاده امروز به دفتر مديرعامل اين باشگاه مي‌رود.[/h]
00941491.jpg

جلسه پژمان منتظري ، مدافع استقلال با علي فتح‌الله‌زاده ، مديرعامل اين باشگاه امروز (يکشنبه) برگزار مي‌شود.

زمان اين جلسه هنوز به طور دقيق مشخص نشده است، ولي احتمال دارد که اين بازيکن پيش از تمرين امروز يا بعد از تمرين به دفتر مديرعامل استقلال برود.

پژمان منتظري که با پيشنهاد يک تيم چيني روبرو است، قصد جدايي از آبي پوشان را دارد، اما مجموعه باشگاه استقلال خواهان ماندن اين بازيکن در استقلال هستند.

خدا کنه بمونه

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]باشگاه داماش: با استقلال بازي نمي‌کنيم[/h]
[h=2] باشگاه داماش با ارسال نامه‌اي به سازمان ليگ اعلام کرد در بازي با استقلال حاضر نخواهد شد.[/h]
00942974.gif

باشگاه داماش با ارسال نامه‌اي به سازمان ليگ و مهدي تاج اعلام کرده که به علت مشکلات موجود در بازي با استقلال حاضر نخواهد شد.

به گزارش فارس، اين نامه خواسته بازيکنان از مديرعامل باشگاه داماش بوده و آنها اعلام کردند که تا تکليف مسائل مالي مشخص نشود در اين بازي حاضر نخواهند شد.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
ماجدی:
نکونام می‌تواند خیلی سریع برگردد/ تلاش می‌کنیم منتظری در استقلال باقی بماند

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: نکونام می‌تواند هرچه سریع‌تر به تمرینات بازگردد.

13920827000035_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار وزشی خبرگزاری فارس، میرشاد ماجدی در خصوص مصدومیت جواد نکونام اظهار داشت: نکونام که کشیدگی عضله دارد و با توجه به شناختی که از او داریم می‌تواند هرچه سریع‌تر خود را به بازی‌ها برساند.

وی در مورد وضعیت ساموئل تصریح کرد: ساموئل اعلام کرده که مبلغی از قراردادش را دریافت کند و پس از آن در سر تمرینات حاضر شود. با توجه به اینکه شرایط باشگاه خوب نیست و در این شرایط که خیلی از بازیکنان پول خود را دریافت نکرده‌اند مسئولان به دنبال این هستند که مسئله را زودتر حل کنند تا او هم به تمرینات بازگردد.

سرپرست استقلال خاطرنشان کرد: قرار بوده 50درصد بودجه باشگاه را هیئت‌مدیره و 50درصد دیگر را وزارت ورزش تأمین کند. فتح‌الله‌زاده و هیئت‌مدیره تلاش خود را انجام داده‌اند اما هنوز بودجه وزارت تأمین نشده است.

ماجدی با اشاره به حضور استقلال در لیگ قهرمانان آسیا گفت: ما نگاه ویژه‌ای به مسابقات آسیایی داریم چند سال گذشته اتفاقی افتاد و اسامی دیر ارسال شد آن هم به دلیل اینکه کار تخصصی وجود نداشت، ما هم‌اکنون اساسی را آماده کرده‌ایم و حتی زودتر از 25 ژانویه هم ارسال می‌کنیم.

وی در مورد شرایط پژمان منتظری تصریح کرد: شما باید در مورد این بازیکن با فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی صحبت کنید. به هر حال او بازیکن بزرگی است و تلاش می‌کنیم تا او را حفظ کنیم اما به هر حال برخی شرایط مربوط به خود فرد می‌شود.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
باشگاه داماش: با استقلال بازي نمي‌کنيم

باشگاه داماش با ارسال نامه‌اي به سازمان ليگ اعلام کرد در بازي با استقلال حاضر نخواهد شد.
00942974.gif

باشگاه داماش با ارسال نامه‌اي به سازمان ليگ و مهدي تاج اعلام کرده که به علت مشکلات موجود در بازي با استقلال حاضر نخواهد شد.

به گزارش فارس، اين نامه خواسته بازيکنان از مديرعامل باشگاه داماش بوده و آنها اعلام کردند که تا تکليف مسائل مالي مشخص نشود در اين بازي حاضر نخواهند شد.

آره بازی نکنین بروبچ تیم یه استراحت بخوره بهشون!!

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
گزارش تمرين آبي‌پوشان

جواد نکونام و پژمان منتظري در تمرين امروز تيم استقلال شرکت کردند.
00002674.jpg

تيم فوتبال استقلال از ساعت 11 صبح امروز برنامه‌هاي آماده‌سازي خود را در کمپ زنده‌ياد حجازي پيگيري کرد.

به گزارش فارس، در تمرين امروز آبي‌پوشان هاشم بيگ‌زاده، مجيد غلام‌نژاد، ساموئل، کبه، ستار همداني، کريم بوستاني و محمدمهدي نظري حضور نداشتند.

*احمد جمشيديان امروز هم مطابق روزهاي گذشته به تمرينات اختصاصي پرداخت.

*جواد نکونام که به دليل آسيب‌ديدگي در تمرين بعد از بازي استقلال مقابل صبا حضور نداشت امروز در کنار ديگر بازيکنان به تمرين پرداخته و در کارهاي گروهي شرکت کرد .البته اين بازيکن کمي زودتر از ساير بازيکنان استقلال از تمرينات کنار رفت.

*پژمان منتظري که همچنان بحث رفتن و يا نرفتن او از استقلال مطرح است امروز در کنار ديگر بازيکنان حضور پيدا کرد و اتفاقا با سوالات همبازيانش در مورد اينکه آيا تصميم خود را گرفته يا خير روبه‌رو شد. قرار است منتظري پس از جلسه با فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نويي تصميم نهايي را بگيرد. سرمربي تيم استقلال نيز امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد که مخالف جدايي اين بازيکن از جمع بازيکنانش است.

*امير قلعه‌نويي امروز با لباس شخصي در تمرين حاضر شد. وي در حالي که با خبرنگاران مصاحبه مي‌کرد تمرين تيمش را به مجيد صالح سپرد و مربي استقلال اجراي کاراي تاکتيکي را برعهده داشت. قلعه‌نويي نيز پس از پايان مصاحبه‌اش با رسانه‌ها در گوشه‌اي از زمين نشست و پس از چند دقيقه راهي رختکن شد. وي پيش از آنکه زمين چمن را ترک کند با احمد جمشيديان گفت‌وگو کرد و وضعيت اين بازيکن را جويا شد.

*بازيکنان تيم استقلال که شنيده بودند امير عابديني اعلام کرده ممکن است تيمش براي بازي سه‌شنبه به تهران نيايد در اين خصوص صحبت مي‌کردند و مي‌خواستند بدانند آيا بازي برگزار مي‌شود يا خير؟

*بخش اول تمرين امروز به گرم کردن بدن‌ها اختصاص داشت در بخش دوم بازيکنان بازي آقاوسط را پشت سر گذاشتند که مجيد صالح خودش در اين برنامه‌ها با بازيکنان کار مي‌کرد. در بخش پاياني بازيکنان فوتبالي مشابه هندبال را پشت سر گذاشتند که اميرحسين صادقي نقش دروازه‌بان را ايفا مي‌کرد.

*ميرشاد ماجدي در حاشيه تمرين امروز از بازيکنان پاسپورت آنها را مي‌خواست زيرا قرار است از مدارک آنها براي ارسال اسامي به AFC استفاده کند.

*بازيکنان تيم استقلال امشب و در آستانه اربعين حسيني در منزل ستار همداني حضور پيدا خواهند کرد.

ديدار تيم‌هاي استقلال و داماش روز سه‌شنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
در صورت منتفی شدن انتقال مدافع ایرانی به لیگ حرفه‌ای چین

دالیان به جای پژمان منتظری از لیگ استرالیا مدافع می‌گیرد

در صورت عدم حضور پژمان منتظری در لیگ حرفه‌ای فوتبال چین، دالیان آربین به سراغ مدافع استرالیایی خواهد رفت.

13920530000774_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، در چند روز گذشته بحث انتقال مدافع 29 ساله و ملی‌پوش تیم قهرمان فصل گذشته لیگ برتر ایران به لیگ چینی‌ها قوت گرفته است. در این خصوص حتی گفته شد مقام‌های استقلال با مدافع با سابقه رایزنی کرده تا بلکه بتوانند وی را از انتقال به تیم خاور دوری منصرف کرده و همچنان در کادر بازیکنان خود به خدمت بگیرند.

براساس اخبار پراکنده‌ای که از چین در این مورد گزارش شده، تیم دالیان در صورت عدم دسترسی به مدافع استقلال، نگاه خود را معطوف لیگ استرالیا خواهد کرد و از این کشور بازیکن برای تقویت خط دفاع خود خواهد گرفت.
دالیان از چند ماه قبل خواهان مدافع خوش‌اخلاق تیم ملی و آبی‌پوشان است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تبریک میگم به داداش عرفان بابت کاربر فعال شدن
++++++++++++++++++++
امروووز امیدوارم پژیمان بمونه
اون واقعا عالیه
++++++++++
امروز

در تمرين امروز آبي‌پوشان هاشم بيگ‌زاده، مجيد غلام‌نژاد، ساموئل، کبه، ستار همداني، کريم بوستاني و محمدمهدي
نظري + جواد نکونام حضور نداشتند:blink:
پس کی حضور داشتن:D

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تلاش مجری پرسپولیسی برای ایجاد درگیری بین استقلالی‌ها

بانک ورزش – آرش برهانی دیشب مهمان برنامه « برف می‌باره» ویژه شب یلدا بود. علی ضیا مجری این برنامه که یک پرسپولیس است خیلی تلاش کرد تا برهانی را رودرروی قلعه نویی قرار دهد.

او ابتدا از مشکلات آرش با قلعه نویی سوال کرد که برهانی به گونه ای آن را تکذیب کرد که مشخص شد مشکلاتی وجود دارد.

سپس ضیا به برهانی گفت:« شما چرا این ساعت بیدارید؟ آقای قلعه نویی بفهمه ناراحت نمی شه؟» برهانی در این لحظه نمی دانست چه جواب بدهد.

بازیکن خوش اخلاق استقلال بعد از چند ثانیه گفت:« من به آقای ماجدی گفتم ساعت 11 به صداوسیما می روم و ایشان گفتند اگر 11 باشد اشکالی ندارد. بعدش دیگر تقصیر شما بود که من 12:30 آمدم.»

912

Registered User
لایک‌ها
472
بچه ها اگه بازی با داماش برگزار نشه 3 هیچ به نفع ما حساب میشه؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

912

Registered User
لایک‌ها
472
وایییییییییییی اگه نشه که خیلی خوب میشه مخصوصا برای تفاضل گلمون

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
وایییییییییییی اگه نشه که خیلی خوب میشه مخصوصا برای تفاضل گلمون

اره دیگه
اگه بازی قبلی نوری سوووتی نمیداد
2 بر هیچ میبردیم
و روووند صعودی پیدا میکردیم

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
فوری: داماش برای بازی استقلال به تهران نمی آید

این تصمیم مشترک امیر عابدینی و بازیکنان داماش بعد از جلسه طولانی امروزاست
سایت گل- امروز بعد از دو جلسه مفصل بین امیرعابدینی و بازیکنان داماش ، آنها تصمیم گرفته اند در اعتراض به اوضاع تیم برای بازی استقلال به تهران نیایند.
این تصمیم در حالی است که داماش قرار بود فردا به تهران بیاید . آنها امروز توافق کردند برای تحت فشار گذاشتنن مالکین داماش کاری کنند و این چیزی است که به ذهن شان رسیده ...
گزارش کامل گل در این باره به زودی منتشر می شود.

پ.ن : مثل اینکه خبر داره جدی میشه !

912

Registered User
لایک‌ها
472
بروبچ اینجا کسی تو کانون هواداری استقلال عضو هستش ؟ چه امکاناتی میده وقتی عضو میشی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا