• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
[h=1]پيشنهاد ساموئل: يا توافق يا فسخ قرارداد[/h]
[h=2] مدير برنامه‌هاي هافبک ترينيداد و توباگويي استقلال 2 پيشنهاد جديد اين بازيکن را به باشگاه استقلال ارائه داد.[/h]
00945100.jpg
جي لويد ساموئل هافبک استقلال مدتي است به دليل عدم پرداخت مطالباتش از سوي باشگاه استقلال در تمرينات اين تيم شرکت نمي‌کند.

به گزارش تسنيم، علي اميري معاون ورزشي باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري تسنيم، در مورد وضعيت ساموئل گفت: با مدير برنامه‌هاي ساموئل تماس گرفتيم که او در کانادا حضور داشت. چند بار هم مديربرنامه‌هاي ساموئل با ما تماس گرفت که نتوانستيم با او صحبت کنيم.

وي افزود: مدير برنامه‌هاي ساموئل 2 پيشنهاد به باشگاه ارائه کرده است. او گفته ساموئل آمادگي دارد که با باشگاه استقلال براي ادامه همکاري به توافق برسد. دومين پيشنهاد او اين بود که ساموئل حاضر است پول قرارداد نيم‌فصل اولش را دريافت و قراردادش را با استقلال فسخ کند.

او تصريح کرد: ظرف همين هفته درباره مشکل ساموئل تصميم‌گيري خواهيم کرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بازی دیروز نکات جالی داشت

1- جای تبریک داره بخاطر حضور بازیکن موثری به نام ایمان با صفا، امیدوارم روز به روز بازیش بهتر و بهترترترتر بشه، نیمه اول خیلی موثر بازی کرد

2- اوایل نیمه اول غلام نژاد خیلی خوب نبود و بعد خودشو پیدا کرد، پاس گل زیبایی هم به محمد قاضی داد، امیدوارم این یکی هم روزهای خوبشو سپری کنه و دچار مصدومیت نشه

3- براوو محمد قاضی...این زمان مجتبی جباری بود چی میشد؟ در همین حد هم باز خدا رو شکر امیدوارم..دوست دارم آقای گل لیگ بشه.فعلا 4 گل زده که تا 9 تای نفر اول راه درازی نیست

4- این پژمان منتظری هر کاریش بکنی سطحش به سطح استقلال نمیرسه...یه گل تو نیمه اول خراب کرد و نزد و تک گل صبا رو هم باعث و بانی اون بود....ولی ظاهرا چاره ای نیست و باید به همین بسازیم

5- گل صبا رو اگر پژمان منتظری یکم زودتر رسیده بود میتونستیم نخوریم

6- در ادامه بازیها باید دنبال تفاضل گل بیشتر باشیم..یه مشکلمون تفاضل گله

7-بازی بعدی با داماشه تو آزادی 3 دی- بازی بعدش مهمان راه آهن هستیم روز 14 دی..بنظرم خوب میشه تو این دوتا بازی امتیاز و تفاضل گل جمع کرد

8- نمیدونم چرا هر کار میکنم بازی این نظری به چشمم نمیاد؟

9- یکی دو هفته دیگه وعده ما ...صدر جدول............

:دی شماره 4 منظورت پژمان نوریه دیگه؟

vayne solidor

Registered User
لایک‌ها
384
اقای قلعه نویی تو رو جون هر کسی که دوست داری به این نوری بازی نده
من نمیدونم تو این بشر چی دیدی که اولا خریدیش دوما بازیش میدی بحثم بازی دیروز نیست کلا تو این فصل نوری چه کار مثبتی برامون انجام داده نیکبخت که تو بازی با سایپا خوب بازی کرد چرا یه شانس دوباره بهش نمیدی یا نهایت بزار صادقی تو اون پست بازی کنه .
خدا کنه زودتر این فصل تموم شه برگرده همون ملوان:mad:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح‌الله‌زاده:قلعه‌نویی قول داد در استقلال می‌ماند/ رویانیان از هدایتی و زنجانی پول می‌گیرد، من از خدا!

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره شرایط کلی باشگاه و تیم استقلال صحبت‌های زیر را انجام داد:

فارس: در این شرایط بی‌پولی استقلال خوب نتیجه می‌گیرد.

خدا را شکر اوضاع خوب است اما ما هم مثل همه بی‌پول هستیم ولی در حال تلاشیم تا مشکلات مالی را حل کنیم.

فارس: حدود یک ماه پیش آقای زمانی عضو هیئت مدیره باشگاه اعلام کرد که به زودی مشکلات مالی حل می‌شود اما باشگاه همچنان درگیر مسائل مالی است.

هر کسی مصاحبه می‌کند خودش مسئول صحبت‌هایش است، من تا زمانی که چیزی قطعی نشود آن را عنوان نمی‌کنم. با آقای نجف‌نژاد یک کار اقتصادی را آغاز کرده‌ایم و ظرف یک هفته نتیجه اولیه خواهد داشت. من براساس همان کاری که کرده‌ایم صحبت می‌کنم تا انشاءالله بتوانیم بخشی از مطالبات را پرداخت کنیم.

فارس: تکلیف ساموئل چه شد این قهر و آشتی‌ها لوث نشده است؟

بحث قهر و آشتی نیست، همان روزی که ساموئل به تمرین نیامد به او و مدیربرنامه‌اش اطلاع دادیم که جلسه‌ای بگذاریم و توافق کنیم که تا امروز و فردا به تمرینات بازگردد. فکر می‌کنم امروز یا فردا توسط آقای امیری این جلسه گذاشته می‌شود.

فارس: بازیکن برزیلی چه زمانی قرار است به ایران بیاید؟

هنوز نیم‌فصل برزیل تمام نشده است و منتظریم تا بازی‌های آنها تمام شود و او به ایران بیاید. ما برای جذب این بازیکن هیچ مشکلی نداریم.

فارس: آرش برهانی ابتدای فصل که قراردادش را با استقلال تمدید کرد گفت رابطه اش با شما پدر و فرزندی است ولی این روزها نیمکت‌نشین شده و ظاهرا امیر قلعه‌نویی تصمیمی برای بازی دادن او ندارد.

امیرخان کارش درست است و حتی بیشتر از من آرش را دوست دارد. برهانی برای قلعه نویی مثل بچه خودش می‌ماند. همه این اتفاق‌ها برای این است که آرش خودش را نشان دهد و بتواند از او استفاده کند. آرش باید همانی باشد که می‌خواهیم، شاید در شرایط کنونی بی‌انگیزه شده باشد اما با صحبت‌هایی که ما با او انجام می‌دهیم او تلاشش را می‌کند.

فارس: با مشکلات مالی بازیکنان چه می کنید؟محمد قاضی هم در مصاحبه‌ای به شرایط استقلال اشاره کرده بود و گفته اگر وضعیت همین باشد استقلال در آسیا به مشکل می‌خورد.

مسئله لیگ قهرمانان آسیا یک مسئله ملی است و تمام مسئولانی که دوست دارند اتفاق خوب بیفتد باید نظر خاص‌تری به چهار تیمی که در لیگ قهرمانان آسیا هستند داشته باشند.

فارس: ظاهرا با فدراسیون بابت ملی‌پوشان به توافقاتی رسیده‌اید می‌شود در مورد این مسئله بیشتر توضیح دهید؟

من پیشنهادی به فدراسیون فوتبال دادم که جامع است مطمئنا جلسات بیشتری باید با فدراسیون بگذاریم و طی صحبت‌هایی که کی‌روش و امیر قلعه‌نویی با هم می کنند قطعا نتایج خوبی می‌گیریم. البته من پیشنهادم را نمی‌توانم باز کنم چون ممکن است برخی به مشکل بخورند و توقع‌ها بالا برود ولی با پیشنهادی که من دادم هم تیم‌ملی می‌تواند از ملی‌پوشان استفاده کند هم ما.

فارس ظاهرا امیر قلعه‌نویی از کی‌روش ناراحت است و معتقد است او نباید صحبت‌هایش را رسانه‌ای کند؟

این مسئله حق امیرخان است و کسی نمی‌تواند بهانه‌ای بیاورد چون سرمربی ما حاضر شده با کی‌روش حرف بزند. کسی که نخواهد جلسه بگذارد و صحبت‌هایش را مطرح کند یعنی نمی‌خواهد مذاکره کند. مطمئنا اگر جلسه‌ای گذاشته شود راه بهتری می‌رویم اما اگر قرار باشد صحبت‌ها در رسانه‌ها مطرح شود این راهی که می‌رویم به ترکستان است. البته من امیدوارم با تدبیر فدراسیون فوتبال این مسئله حل شود.

فارس: این روزها رویانیان رقیب شما در باشگاه پرسپولیس ساز جدایی کوک کرده و حتی عده‌ای معتقدند که با شما برای رفتن در حال رقابت است؟

رویانیان در این مدت تلاش زیادی برای باشگاه پرسپولیس انجام داده است و من دوست دارم که این مسئله برای رویانیان و پرسپولیس به خوبی و خوشی تمام شود. این اتفاق برای پرسپولیس می‌تواند خوشایند باشد و بعد از چند سال این تیم در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند واقعا جای آنها در تیم خالی است.

فارس: فکر نمی‌کنید این رفت و آمدها در باشگاه پرسپولیس و استقلال کمرشکن شده است؟

واقعا همین‌طور است. 17، 18 سال پیش که من با باشگاه لورکوزن آلمان ارتباط داشتم می‌دیدم که آنها چطور برنامه‌ریزی می‌کنند همان‌موقع اقای کالموند خودش استعفا داد تا در فدراسیون کار کند ولی بقیه همچنان سر کار خود ماندند. تازه این باشگاه آلمانی را یک شرکت بزرگ ساپورت می‌کند و با این همه برنامه‌ریزی و حامی مالی هنوز نتوانسته مقام قابل توجهی در اروپا کسب کند چون تعریف آنها این بود که بین اول تا سوم لیگ آلمان شوند. آنها با واقعیت‌ها زندگی می‌کنند نه با احساس. آنها کارشناسی می‌کنند و بر اساس آن توان می‌گذارند این مسائل باید در فوتبال ما هم فرهنگ‌سازی شود البته این را هم بگویم تا زمانی که خصوصی‌سازی نشود این اتفاقات رخ نمی‌دهد. من مثالی برای شما می‌زنم، چندین سال قبل در روزنامه اطلاعات مجله جوانان را در می‌آوردم، در یک برهه‌ای مدیرمسئول مجله رفت و کارهای او هم روی دوش من افتاد در آن زمان که کاغذ به سختی گیر می‌آمد تیراژ مجله به 160 هزار نسخه رسید آن زمان عده‌ای بابت این پیشرفت کاری حسادت‌هایی کردند و برای من حرف درآورده بودند که هزینه زیادی می‌کنم بعد از این مسائل من از این مجله بیرون آمدم و راهی باشگاه استقلال شدم که اتفاقا تیراژ مجله هم افت کرد ولی به مسئول موسسه اطلاعات گفتم من اگر بخواهم مجله شخصی هم در بیاورم همین هزینه را می‌کنم چون هزینه دو برابری درآمد دوبرابری دارد. حالا در ورزش هم همین است عده‌ای به من می‌گویند اگر این تیم برای خودت بود این همه هزینه می‌کردی و من جوابم این است که حتی دو برابر این هزینه می‌کردم چون درآمد بیشتر می‌شود. بحث فوتبال ما هزینه زیاد نیست بلکه بحث سرمایه‌گذاری است ما اگر می‌خواهیم در مورد این مسائل صحبت کنیم باید از آدم‌هایی که متخصص هستند استفاده کنیم، ما از رسانه ملی هم توقع داریم که برای بحث‌های کارشناسی در این زمینه از افراد باتجربه و استخوان خورد کرده استفاده کند. رسانه نباید تفکر خودش را به مهمانان خود تحمیل کند صداوسیما آنقدر تبلیغ یک طرفه روی هزینه‌ها برای باشگاه‌های دولتی کرده ولی خودش نمی‌داند که عامل اصلی افت فوتبال آنها هستند چون حق پخش واقعی را نمی‌دهند و کسی هم جرات نمی‌کند در مورد صداوسیما صحبت کند اما من می‌گویم! آنها با من هم دعوا دارند، اما مهم نیست تا روزی که هستم از حق فوتبال دفاع می‌کنم حتی اگر منجر به این شود که بگویند از این فوتبال بروم.

فارس: ظاهرا جواد نکونام هم بدجور مصدوم شده است؟

مصدومیت او جدی است اما او بدن قوی دارد و کادرپزشکی ما هم قوی است در نتیجه خیلی زود خوب می‌شود.

فارس: قضیه پژمان منتظری و رفتن او به چین چه شد؟

ما دوست نداریم منتظری برود چون او ستون تیم ماست و نمی‌توانیم این بازیکن را از دست بدهیم تا هفته دیگر تکلیفش را مشخص می‌کنیم.

فارس: شاید خیلی زود باشد در مورد فصل آینده صحبت کنیم اما این روزها شایعاتی مطرح شده مبنی بر اینکه قلعه‌نویی فصل بعد به راه‌آهن می‌رود آیا شما صحبتی با او داشته‌اید؟

ما صحبت‌هایمان را با قلعه‌نویی انجام داده‌ایم و تصمیم گرفته‌ایم سال آینده تیم جوان‌تری تشکیل دهیم.

فارس: یعنی او قول ماندن داده است؟

قول دادنی نیست گرفتنی است و ما این قول را از او گرفته‌ایم.

فارس: اما بابک زنجانی هم بد پول خرج نمی‌کند و شاید امیر قلعه‌نویی را هوایی کند؟

آقای زنجانی خیلی خوب پول خرج می‌کند و البته خیلی هم به پرسپولیس کمک می‌کند رویانیان هرگاه پیش او می‌رود جیبش 80 سانتی‌متری است اما وقتی بازمی‌گردد جیبش 160 سانتی‌متری می‌شود! به هر حال فعلا دور دور سردار است، هم زنجانی کمک می‌کند هم هدایتی حتی از علی انصاریِ ما هم پول می‌گیرد مبارک است انشاءالله.

فارس: پس شما از چه کسی پول می‌گیرید؟

خدا به ما پول می‌دهد از قدیم گفتند کم بخور اما همیشه بخور.

فارس: فردا شب دربی میلان است شما طرفدار اینتر هستید یا میلان؟

من در ایران و دنیا اول از همه طرفدار استقلال هستم و طرفدار هیچ تیم خارجی‌ نیستم تیم دوم‌ من هم پرسپولیس است!

پ.ن : یکی به من توضیح بده تیم دوم من پرسپولیسه یعنی چی؟

واکنش رویانیان به صحبت های فتح الله زاده :

محمد رويانيان در خصوص اظهارات فتح‌الله زاده اظهار داشت: من نمي‌دانم حاجي براي چه اين حرفها را زده که من از هدايتي و زنجاني پول مي‌گيرم، چون من اصلاً درباره پول گرفتن ايشان حرفي نمي‌زنم.

به گزارش فارس ، وي افزود: بايد اعلام کنم فعلاً در خصوص وضعيت هيئت مديره و اين مسائل هيچ حرفي براي گفتن ندارم چون حرفها زده شده اما آقاي فتح‌الله زاده مي‌خواهم جواب شما را بدهم چون معتقدم حداقل 3 برابر پرسپوليس از وزارت ورزش و سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال پول گرفته‌آيد، البته ما کاري به اين حرفها نداريم.

رويانيان ادامه داد: آقاي فتح‌الله زاده عزيز که همين‌جا از تو بابت اينکه نگران من هستيد تشکر مي‌کنم اما ما هم مي‌دانيم شما از کجا پول مي‌گيريد يا از کجا گرفته‌ايد و بهتر از همه اين موضوع را مي‌دانيم که چه کساني به شما کمک مي‌کنند اما دنبال آن نيستيم که بخواهيم اين مسائل را رسانه‌اي کنيم و روي آنها مانور کنيم.

وي در پايان خاطرنشان کرد: دريافتي‌هاي ما کامل مشخص است و مشکل خاصي ندارد اما بهتر است اين را در جريان باشيد که برخي‌ها که مي‌گويند از هيچ‌کس پول نمي‌گيرند به غير از خدا حداقل 3 برابر ما از وزارت و فدراسيون پول گرفته‌اند.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
:دی شماره 4 منظورت پژمان نوریه دیگه؟

آره دقیقا همون پژمان نوری....نمیدونم چرا عادت ندارم بگم پژمان نوری...فقط کیبردم به سمت پژمان منتظری میچرخه!!

ضمنا خواستم بدونم کی پست های منو دقیق میخونه؟ :دی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بعد از پیام بنیامین بهادری به مناسبت خداحافظی کاپیتان استقلال (فرهاد مجیدی) ما هم واجب میدونیم به رسم احترام و ادب درگذشت ناگهانی و دلخراش همسر بنیامین بهادری را به ایشان و تمام بازماندگان و دوستدارنشون تسلیت عرض کنیم و امیدواریم ما را هم در غمشون شریک بدونن

f97cdf6bc17797bb1.jpg

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]خداحافظي منتظري با قلعه‌نويي و بازيکنان[/h]
[h=2] مدافع ملي‌ پوش استقلال بعد از جلسه‌ تمريني امروز با سرمربي و بازيکنان اين تيم خداحافظي کرد.[/h]
00941491.jpg

پژمان منتظري بعد از تمرين امروز استقلال با امير قلعه‌نويي جلسه‌اي برگزار کرد و در اين نشست اعلام کرد شايد ديگر در تمرينات اين تيم حاضر نشود و از سرمربي اين تيم خداحافظي کرد.

به نقل از فارس، منتظري از مدت‌ها پيش پيشنهاد مالي خوب از باشگاه چيني دريافت کرد و اين مسئله را با مسئولان استقلال درميان گذاشت و ظاهرا قرار است راهي چين شود.

وي در رختکن و پس از تمرين امروز با بازيکنان استقلال هم خداحافظي و اعلام کرد که مي خواهد فوتبالش را درکشور چين ادامه بدهد.

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
[h=1]خداحافظي منتظري با قلعه‌نويي و بازيکنان[/h]
[h=2] مدافع ملي‌ پوش استقلال بعد از جلسه‌ تمريني امروز با سرمربي و بازيکنان اين تيم خداحافظي کرد.[/h]
00941491.jpg

پژمان منتظري بعد از تمرين امروز استقلال با امير قلعه‌نويي جلسه‌اي برگزار کرد و در اين نشست اعلام کرد شايد ديگر در تمرينات اين تيم حاضر نشود و از سرمربي اين تيم خداحافظي کرد.

به نقل از فارس، منتظري از مدت‌ها پيش پيشنهاد مالي خوب از باشگاه چيني دريافت کرد و اين مسئله را با مسئولان استقلال درميان گذاشت و ظاهرا قرار است راهي چين شود.

وي در رختکن و پس از تمرين امروز با بازيکنان استقلال هم خداحافظي و اعلام کرد که مي خواهد فوتبالش را درکشور چين ادامه بدهد.

هر دم ....
حیف

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
خوب اینم از پژمان :(
کلکسیون بد بیاریامون تو این فصل تکمیل شد :|
کاشکی اون یکی پژمان میرفت!

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
یکی پشت اون یکی خنجر میزنن میرن

هوادار و تو سرما و گرما تیمش رو تشویق میک%k

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خداحافظي منتظري با قلعه‌نويي و بازيکنان

مدافع ملي‌ پوش استقلال بعد از جلسه‌ تمريني امروز با سرمربي و بازيکنان اين تيم خداحافظي کرد.
00941491.jpg

قهرمانی هم پرید!

مدافع نداریم

حالا ببینم اونایی که زمان مجیدی رفت بهش توهین کردن که پولکیه و تیم رو ول کرد و ال شد و بل شد جرات دارن همون حرفا رو به منتظری بزنن یا نه!

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
امیدوارم این بار هم مثل بار قبلی نره و خدافظیش الکی باشه

ارسال شده توسط کاهن اعظم معبد پی تی :دی

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
استقلال باید سال ها شاید هم دهه ها منتظر بمونه تا یکی مثل فرهاد بیاد

اینم از پژمان که رفت

من کاملا بهش حق میدم

الان 30 سالشه نهایتا 4 سال دیگه میتونه حرفه ای بازی کنه

باید خرج خانوادش رو بده

مثل اشخاص دیگه نشه که 50 سال شد ببینه هیچی واسه خودش و خانوادش نداره

باید الان آیندش رو تضمین کنه

فردا که یه اتفاقی براش بیفته خدایی نکرده

کسی نمیاد کمکش کنه

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
آغا اینم از پژمان
خیلیم خوب
امان از بی پولی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عابديني:شايد داماش‌مقابل استقلال به ميدان‌نرود

امير عابديني اظهار داشت: امروز جلسه‌اي با بازيکنان تيم داشتم و آنها از شرايط مالي باشگاه بسيار ناراحت‌اند. بازيکنان مي‌گويند با تبليغات تلويزيوني همه فکر مي‌کنند فوتباليست‌ها درآمدهاي ميلياردي دارند در حالي که ما حتي براي هزينه کرايه خانه خود هم گاهي اوقات با مشکل مواجه هستيم. مردم تصور مي‌کنند ما هم مثل برخي از بازيکنان تيم‌هاي صنعتي و پرطرفدار دستمزدهاي کلان مي‌گيريم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: بازيکنان داماش با تمام مشکلات ما ساخته‌اند اما اکنون مي‌گويند يکي بايد به داد مشکلات ما برسد آنها حق دارند ظاهرا شهر رشت تيم ليگ برتري نمي‌خواهد زيرا هيچ حمايتي از ما نمي‌شود شايد همان تيم سپيدرود به درد آنها مي‌خورد که هميشه در ليگ دسته اول باقي بماند.

عابديني با اشاره به شرايط مالي باشگاه گفت: ما اکنون حتي براي کرايه کردن اتوبوس و آمدن به تهران مشکل داريم به همين دليل شايد تيم داماش مقابل استقلال در روز سه‌شنبه حاضر نشود ما 4 ميليون به هتل پرداخت کرده‌ايم و آن را رزرو کرده‌ايم و اما اکنون 6 ميليون تومان ديگر را نداريم که به هتل بدهيم با اين وضعيت شايد اصلا به تهران نياييم که بخواهيم مقابل استقلال بازي کنيم. اميدوارم مسئولان استاني حرف من را بشنوند و حرف من را جدي بگيرند و به داد داماش برسند.

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
در حاشيه تمرين امروز سرمربي تيم استقلال با پسر پژمان نوري صحبت مي‌کرد. وي براي دقايقي توپ را از پسر نوري گرفت و خطاب به وي گفت ديدي پدرت ديروز توپ را لو داد و گل خورديم؟ پسر نوري پاسخ داد من بازي را نديدم که قلعه‌نويي به او گفت هر وقت پدرت اشتباه مي‌کند بازي را نمي‌بيني؟!:D

دم قلعه نوعی گرم . با این حرفش یکم ازش خوشم اومد . اگه دیگه بازیش نده تمام شهر رو نذری میدم :D

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
خدایا این کشتی رو که عنقریبه به گل بشینه رو یه کاریش کن:rolleyes:
با این وضعیت دربی یخورده خطریه جام باشگاها هم که قرار بشه بازیکنا برن تیم ملی چه بازیای قشنگی میشه:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا