• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
قابل توجه بعضیها که اینقدر به فکر تماشای بازی ما هستند ، به فکر تیم خودشون نیستن ...! :D

مظفری‌زاده: گزارشگر بازی اشتباه کرد/ فقط سه دقیقه وقت اضافه محاسبه کردم

سعید مظفری زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزرای فارس در مورد دلیل محاسبه کمتر وقت‌های اضافه دیدار استقلال و صبای قم گفت: من تعجب می کنم که چرا برخی این مسئله را عنوان می‌کنند و حتی برخی سایت ها نیز به این مسئله اشاره کرده اند اما واقعیت این است که من فقط سه دقیقه وقت اضافه برای این دیدار محاسبه کردم که چند ثانیه هم بیشتر محاسبه کردم. این اشتباه گزارشگر بازی بود که اعلام کرد من 4 دقیقه وقت اضافه گرفته ام در حالیکه همه افرادی که درورزشگاه حضور داشتند دیدند که داور چهارم هم با تابلو 3 دقیقه وقت اضافه را نشان داد و حتی می‌توانید در این زمینه از مسئولان تیم‌ها سوال کنید. ظاهرا همه مدت وقت های تلف شده را درست دیدند جز گزارشگر بازی!

وی در مورد مردود شدنش در تست آمادگی جسمانی کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: من اصلا در تست آمادگی جسمانی شرکت نکردم که بخواهم مردود شوم بلکه به دلیل ارایه گواهی پزشکی قرار شد من در ماه فوریه تست آمادگی جسمانی بدهم و اصلا در امارات تست آمادگی جسمانی ندادم.

به گزارش فارس، استقلال دو بر یک مقابل صبای قم پیروز شد و گزراشگر بازی اعلام کرد که داور 4 دقیقه وقت اضافه گرفته اما زودتر سوت پایان بازی را به صدا در آورد.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
332647_heroa.jpg

نکونام با اینکه در بازی با صبا مصدوم شد اما در بازی بعدی تیمش حضور دارد چرا که مصدومیتش جدی نیست:happy:
سایت گل-جواد نکونام کاپیتان تیم ملی و بازیکن استقلال که در بازی با صلا دچار مصدومیت شد و از بازی در دقایق پایانی خارج شد مصدومیتش جدی نیست و می تواند در بازی بعدی استقلال تیمش را همراهی کند.
به گفته محمد نوری فر مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال نکونام مصدومیتش جزیی است و با یکی دو روز استراحت می تواند دوباره در تمرینات شرکت کند.

امیدوارم خبر موثق باشه :blush::cool::happy:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
خدا کنه فردوسی پور چند تا از بازیکنای نفت رو جمیعا دعوت کنه به 90 ! :D بازیشون خراب بشه!

خیلی داره خوب نتیجه میگیره!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فكر كنم زوج قاضي و اولادي اگر هماهنگ بشن خط حمله خوبي ميشه . قاضي يه خوبي داره كارش بگير نگير نداره . موقعيت رو كم پيش مياد خراب كنه . پژمان نوري متاسفانه كل روند تيمي رو داغون ميكنه

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
تبریک بابت برد تیم
فقط تیم باید این نوریش نباشه
واقعا حال آدمو بهم میزنه

Last edited by a moderator:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من خيلي دوست داشتم ميشد استقلال كريم انصاري فرد رو بگيره . يعني اول فصل ميتونست اين كار رو كنه .

Error73

Registered User
لایک‌ها
3,504
[h=1]چند خبر از کاروان استقلال در قم[/h]
[h=2] قلعه نويي براي زيارت بارگاه حضرت معصومه (س) از کاروان استقلال در قم جدا شد.[/h]
00035013.jpg

کاروان تيم فوتبال استقلال بعد از برد صباي قم راهي رستوراني در مرکز شهر قم شدند تا بعد از صرف شام با اتوبوس راهي تهران شوند.

به گزارش فارس، اين در حالي است که امير قلعه‌نويي براي زيارت بارگاه حضرت معصومه (س) از کاروان استقلال جدا شد اما اعلام کرد که براي بازگشت به تهران خودش را به اتوبوس تيم مي‌رساند.

خبر ديگر از استقلال اين‌که مچ پاي جواد نکونام در بازي با صباي قم آسيب ديد که درمان مچ پاي اين بازيکن تا زمان به رستوران رفتن استقلالي‌ها ادامه داشت. نکونام فردا به کيلينيک دکتر نوروزي مي رود تا با عکسبرداري از مچ پاي مصدومش ميزان مصدوميتش مشخص شود.

استقلالي‌ها فردا و از ساعت 15 در کمپ مرحوم ناصر حجازي تمرين ريکاوري‌شان را برگزار خواهند کرد.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
من خيلي دوست داشتم ميشد استقلال كريم انصاري فرد رو بگيره . يعني اول فصل ميتونست اين كار رو كنه .

کریم خیلی بازیکن خوبیه و خیلی عالی کار میکنه حالا شاید تو یه تیمی نتونه بازی کنه ولی تو سایپا و تراکتور نشون داده بازیکن خوبی هستش . از اولم دوست داشت بیاد استقلال ولی چون از نظر مالی اوکی نشد نیومد . منم کریم انصاری فرد و ارش افشینو خیلی خیلی دوست دارم و امیدوارم یکیشون بیاد استقلال چون خیلی بازیشونو دوست دارم بخصوص آرش افشین عزیزم .

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
نکونام وقتی تو لالیگا بازی میکرد هر بازی که تلویزیون از اوساسونا نشون میداد رو میدیدم چون واقعا لذت میبردم
به جز اواخر بازیش تو اوساسونا ک افت خیلی شدیدی داشت
تو تیم ملی هم واقعا ضعیف بازی میکنه
به ابی یا قرمز بودنش کاری ندارم ولی اسم نکونام فقط تو زمینه و جای خیلی های دیگه رو گرفته همین اسم

• Like
Reactions: usl

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک بابت برد و گرفتن 3 امتیاز بازی
نسبت به بازی قبلی خوب بودیم
یعنی تو روحت نوری مردک اخه اونجا جای دریبل یا مکس کردن هست؟؟ اخه تی وی نمیبینی ؟بازیهای لیگهای خارجی نمیبینی:eek: سر جدت بیخیال این تکنیکها باش بزن زیرش دریبل نمیخواد بکنی .در ضمن این موهات و ریشتو بزن شاید بازیت یکمی خوب شد
با اومدن با صفا وسط تیم یکم جون گرفته خوب کار میکنه این با صفا
تو این بی بازیکنی مصدومیت نکونام هم مصیبتی شد انصافا"
این ساموئل مالیش ردیف نشد؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
2-3 روز قبل جو خيلي بدي تو تابيك حاكم شده بود ولي الان. ....
به نظر من هميشه بايد از تيم در هر شرايطي حمايت بشه حون اين مورد هميشه به عنوان يكي از برتري هاي ما نسبت به تيم رقيب عنوان مي شد
در ضمن اشخاص مهم نيستند و ما طرفدار باشكاه استقلال هستيم و اميدوارم با حمايت هواداران امسال هم قهرماني ليك رو كسب كنيم

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
2-3 روز قبل جو خيلي بدي تو تابيك حاكم شده بود ولي الان. ....
به نظر من هميشه بايد از تيم در هر شرايطي حمايت بشه حون اين مورد هميشه به عنوان يكي از برتري هاي ما نسبت به تيم رقيب عنوان مي شد
در ضمن اشخاص مهم نيستند و ما طرفدار باشكاه استقلال هستيم و اميدوارم با حمايت هواداران امسال هم قهرماني ليك رو كسب كنيم

والا بحث اینه ما یک مربی داریم که اگر دستش از نظر مالی باز باشه میشه تو آسیا هم حرف های زیادی داشت

اما الکی الکی بخاطر بی پولی تیم اکثر پتانسیلش رو از دست میده

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
والا بحث اینه ما یک مربی داریم که اگر دستش از نظر مالی باز باشه میشه تو آسیا هم حرف های زیادی داشت

اما الکی الکی بخاطر بی پولی تیم اکثر پتانسیلش رو از دست میده

من نه از قلعه نوعي خوشم مياد نه بدم مياد, ولي فكر نكنم تقصير زيادي داشته باشه
تيم ما از لحاظ كادر فني و بازيكن يقينا بهترين تيم ليك هست ولي يه مشكلي هست:
به حق يا نا حق به فوتباليست ها مبالغ ميلياردي داده ميشه, خب هر جقدر هم كم يا زياد باشه توفع دريافتش رو داره
مثلا خود ما مي تونيم بريم يه مدت طولاني جايي كار كنيم ولي دستمزد نكيريم ؟ خب بالاخره روي عملكرد و روحيه بازيكن تاثير منفي ميزاره
نمونش همين ساموئل , از خانوادش دوره و تنها اميدش به رفع نياز هاي ماليش هست ولي وقتي اون هم براورده نشه. ...
حالا ايراني ها شايد غيرت داشته باشن و به خاطر اسم استقلال زياد صداشون در نياد ولي خارجي ها نه
و اين اوضاع حاكم بر تيم هم فقط مشكل مالي هست و با اين شرايط من به شخصه انتظار بيشتر از اين رو از تيم ندارم

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
بازی دیروز نکات جالی داشت

1- جای تبریک داره بخاطر حضور بازیکن موثری به نام ایمان با صفا، امیدوارم روز به روز بازیش بهتر و بهترترترتر بشه، نیمه اول خیلی موثر بازی کرد

2- اوایل نیمه اول غلام نژاد خیلی خوب نبود و بعد خودشو پیدا کرد، پاس گل زیبایی هم به محمد قاضی داد، امیدوارم این یکی هم روزهای خوبشو سپری کنه و دچار مصدومیت نشه

3- براوو محمد قاضی...این زمان مجتبی جباری بود چی میشد؟ در همین حد هم باز خدا رو شکر امیدوارم..دوست دارم آقای گل لیگ بشه.فعلا 4 گل زده که تا 9 تای نفر اول راه درازی نیست

4- این پژمان منتظری هر کاریش بکنی سطحش به سطح استقلال نمیرسه...یه گل تو نیمه اول خراب کرد و نزد و تک گل صبا رو هم باعث و بانی اون بود....ولی ظاهرا چاره ای نیست و باید به همین بسازیم

5- گل صبا رو اگر پژمان منتظری یکم زودتر رسیده بود میتونستیم نخوریم

6- در ادامه بازیها باید دنبال تفاضل گل بیشتر باشیم..یه مشکلمون تفاضل گله

7-بازی بعدی با داماشه تو آزادی 3 دی- بازی بعدش مهمان راه آهن هستیم روز 14 دی..بنظرم خوب میشه تو این دوتا بازی امتیاز و تفاضل گل جمع کرد

8- نمیدونم چرا هر کار میکنم بازی این نظری به چشمم نمیاد؟

9- یکی دو هفته دیگه وعده ما ...صدر جدول............

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
سلطان پاس گل
پژی خان

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
نکونام وقتی تو لالیگا بازی میکرد هر بازی که تلویزیون از اوساسونا نشون میداد رو میدیدم چون واقعا لذت میبردم
به جز اواخر بازیش تو اوساسونا ک افت خیلی شدیدی داشت
تو تیم ملی هم واقعا ضعیف بازی میکنه
به ابی یا قرمز بودنش کاری ندارم ولی اسم نکونام فقط تو زمینه و جای خیلی های دیگه رو گرفته همین اسم
اتفاقا بنظرم دیروز نکو یکی از بهترین های تیم بود هم تو بازیسازی و هم تو دفاع
پاس چیپش تو نیمه اول به نوری معرکه بود تو نیمه دوم هم که یه خطر 100% رو از صبا گرفت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا