• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه‌نویی: منتظری یک ساختمان 200 میلیونی گرفته نه 900 میلیون / استقلال لیاقت قهرمانی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل راه‌آهن گفت: «بازی سختی مقابل راه‌آهن داریم. ولی برای من عجیب است که چرا سازمان لیگ این مسابقه را در ورزشگاه تختی برگزار می‌کند. این کار خوبی نیست که مسابقه را در تختی برگزار کنند چون هم استقلال هم راه‌آهن ضرر می‌کنند. فردا هیچ کدام از دو تیم دنبال فوتبال بازی کردن نخواهد بود. برگزاری مسابقه استقلال - راه‌آهن در ورزشگاه تختی، پاک کردن صورت مسئله است. سازمان لیگ باید ببیند که زمین این ورزشگاه چه شرایطی دارد. برگزاری مسابقه در ورزشگاه تختی کمکی به فوتبال ایران نمی‌کند.»
قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که آیا پژمان منتظری واقعا 900 میلیون تومان پول از استقلال گرفته؟ گفت: «من در این چند سال هیچ وقت در مسائل مالی دخالت نکرده‌ام و به همکارانم هم اجازه دخالت نداده‌ام. می‌توانید از مدیرانی که با آن‌ها کار کرده‌ام این موضوع را بپرسید. امسال هم مثل سال‌های گذشته نمی‌دانم شرایط قرارداد بازیکنانم چطور است. ابتدای فصل در این مورد از امیری سوال پرسیدم که او گفت منتظری پول نگرفته. شاید در طول برگزاری مسابقات، یکی از اسپانسرها پولی به منتظری داده باشد. ولی مطمئن هستم که استقلال و فتح‌الله‌زاده پولی نداشته‌اند که 900 میلیون تومان به منتظری بدهند. من فقط خبر دارم که یک ساختمان با قیمت 200 میلیون تومان به منتظری داده شده است. این هم هنر فتح‌الله‌زاده است که بدون پول با بازیکنان قرارداد بسته. من هم برای باشگاه از دوستانم پول قرض کردم که هنوز نتوانستم آن را پس بدهم.»
او دوباره به تعداد زیاد غایبان تیمش اشاره کرد و گفت: «در بازی با راه‌آهن، کبه، جمشیدیان، قاضی، عمران‌زاده و غلام‌نژاد را در اختیار نداریم. اولادی هم احتمالا به دلیل مصدومیت نمی‌رسد.»
قلعه‌نویی با اشاره به جدایی پژمان منتظری، فرهاد مجیدی و مجتبی جباری از استقلال گفت: «ستون فقرات هر تیمی کانال مرکزی آن است. ما سه بازیکن خود را در این کانال از دست داده‌ایم. جباری، مجیدی و منتظری از تیم رفته‌اند و در چنین شرایطی هواداران باید ما را درک کنند. ما با این وجود می‌خواهیم از قهرمانی فصل گذشته دفاع کنیم و لیاقت قهرمانی هم داریم.»

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
بهترین فرصت رو داریم تا صدر نشین بشیم :)

امیدوارم عملکرد خط دفاع بعد از رفتن پژمان خوب باشه :cool:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام به همه ی دوستان :)

آدرسو درست اومدم ؟!

آقا دلمون کلی واسه ی همگی تنگیده بود و خوشحالم که دوباره شرایط ردیف شد و سر ما خلوت ...

آقا فردا صدرنشینیم ؟؟؟؟ :D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اولادی کی مصدوم شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نقل و نباته دیگه؟؟؟ هر روز یکی مصدومه!!!

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827

آدرسو درست اومدم ؟!

آقا دلمون کلی واسه ی همگی تنگیده بود و خوشحالم که دوباره شرایط ردیف شد و سر ما خلوت ...

شدیداً خوش برگشتی
دلمون واست تنگ شده بود

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

آدرسو درست اومدم ؟!

کجایی تو ؟ ۵ -۶ ماهه نیستی !‌

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

آدرسو درست اومدم ؟!

به به سلام!!
آقا من به دلم افتاده بوداااا!!خوش اومدی:D
بهله!
بهله دیگه مطمئن باش

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002

آدرسو درست اومدم ؟!

به به آقا مصطفی . خوبی ؟
کوچولو خوبه ؟

100% صدر نشینیم ;)

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
جواد نكونام در حال زيارت
كاپيتان تيم ملي فوتبال كشورمان عكس زير را در صفحه اينستاگرامش منتشر كرده و نوشته: "بايد كه از اينجا گريخت"

IMG20182115.jpg

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
قلعه‌نویی: شیوه مدیریت فتح‌الله‌زاده است که با بی‌پولی قرارداد می‌بندد
Mail.png
PDF.png
Print.png

خداوکیلی نباید یک طرفه به قاضی برویم نه فتح الله زاده و نه استقلال این پول را ندارند. شاید مقداری پول به بازیکن داده باشد اما این شیوه مدیریت فتح الله زاده است که با بی پولی قرارداد می بندد و آنها را حفظ می کند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از فارس، امیر قلعه‌نویی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل راه آهن در مورد این بازی و شرایط استقلال، ضمن تبریک ماه ربیع الاول گفت: امیدوارم که پرویز زاهدی پیشکسوت مطبوعات در صحت و سلامت کافی باشد. بازی فردا خیلی سخت است و جایگاه راه آهن اینجای جدول نیست. بازی آنها را آنالیز کردیم و یک بازی سخت را در پیش داریم. جای تعجب دارد چرا سازمان لیگ بازی را در ورزشگاه تختی گذاشته است.
وی افزود: میزبانی معیارهایی دارد ولی به نظر من کار خوبی نیست که سازمان لیگ این بازی را در آنجا انداخت. ما باید بدانیم که بردن بازی در ورزشگاه تختی پاک کردن صورت مسئله است. بعد از بازی با سایپا از شرایط زمین تشکر کردم اما از مسئولان سازمان لیگ می پرسم آیا آنجا شرایط بازی دارد؟ این کارها به فوتبال ما کمک نمی کند اما مطمئنم راه آهن هم از شرایط زمین ضرر می کند چون باید به زیر توپ بزنیم و آن ها هم این کار را بکنند.
وی در خصوص شایعاتی که پیرامون دریافت مبلغ 900 میلیون تومان از استقلال برای پژمان منتظری گفت: خوشحالم در این چند سال که مربی بودم در مسائل مالی چه در مورد بازیکنان و همکارانم کاری نداشتم، این را می توانید از تمام مدیران بپرسید. در هرپستی سه گزینه به مدیرعامل می دهیم حتی از ساکت، قریب و فتح آلله زاده می توانید سوال کنید. من ریز قرارداد بازیکنان مثل رحمتی، حیدری، منتظری و حتی ایمان باصفا را نمی دانم. من بی اطلاع هستم منتظری پولی گرفته یا نه. وقتی از امیری پرسیدم او گفت پولی نگرفته است ولی یقین دارم استقلال 900 میلیون پول نداشته که به یک بازیکن بدهد و خداوکیلی نباید یک طرفه به قاضی برویم نه فتح الله زاده و نه استقلال این پول را ندارند. شاید مقداری پول به بازیکن داده باشد اما این شیوه مدیریت فتح الله زاده است که با بی پولی قرارداد می بندد و آنها را حفظ می کند.
وی در مورد کمبود استقلال در دیدار فردا گفت: امروز با 13 بازیکن تمرین کردیم. غلام‌نژاد، کبه، جمشیدیان و به احتمال زیاد اولادی را هم در اختیار نداریم.
قلعه نویی در مورد اینکه آیا از انتقال منتظری پولی به استقلال می رسد یا نه گفت: در زمان قدیم مربیانی اینجا بودند که از فروش بازیکن درصد می گرفتند ولی من در زمان مدیریت قریب بازیکن یک میلیارد و نیمی فروختیم که یک سنت از آن را نگرفتم اما اینکه چگونه با منتظری قرارداد بسته شده به من ربط ندارد. زمانی باشگاه مشکل داشت من از دوستانم قرض کردم و شرمنده آنها هستم که نتوانشتم پولشان را پس دهم. شاید قرار بوده از طریق ارتباطات پولی به بازیکنان برسد ولی این موضوع در حیطه وظایف من نیست.
وی در ادامه در مورد عملکرد استقلال گفت: ما نسبت به استقلال خوب بازی نمی کردیم اما نسبت به لیگ خوب کار کردیم. من روزها در کمپ حجازی حاضرم و ساعت ها فیلم می بینم. باید برای مردم بگویم ما منتظری، جباری و مجیدی که ستون اصلی تیم بودند را از دست دادیم و هنوز هم می خواهیم از عنوان قهرمانی دفاع کنیم و با همه وجود من و بازیکنانم تلاش می کنیم. امیدوارم مصدومان ما هم برسند تا همان انتظاری که از استقلال داریم تیم موفقی شویم استقلال در هر 3 جام موفق کار می کند.
۱۳ دی ۱۳۹۲ ۱۴:۲۳

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
فتح‌الله‌زاده: منتظری رفتار خوبی نکرد، قبل داربی بازیکنان را شارژ می‌کنم
Mail.png
PDF.png
Print.png

قرار شد در طول فصل مبلغ قرارداد او را پرداخت کنیم که این اتفاق صورت گرفت و در طول نیم فصل تمام پول قرارداد او را پرداخت کردیم و منتظری هیچ طلبی از استقلال ندارد
فتح‌الله‌زاده: منتظری رفتار خوبی نکرد/ برای داربی بازیکنان را شارژ می‌کنم
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال مدیرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با پیوستن پژمان منتظری به ام‌ صلال قطر گفت: پیوستن بازیکنان به تیمهای دیگر امری طبیعی است اما موضوعی که ما را در رابطه با منتظری دلخور و ناراحت کرد، این بود که اگر منتظری قصد ترک استقلال را داشت، ای کاش نیم‌فصل این موضوع را به ما اعلام می‌کرد تا بتوانیم با دست باز جای خالی او را پر کنیم، اما متاسفانه منتظری در این رابطه چیزی به ما نگفت و یکباره اعلام کرد که قصد جدایی از استقلال را دارد.
دکترفتح‌الله‌زاده با انتقاد از رفتار منتظری گفت: او بازیکن خوبی برای ما بود و زحمات زیادی را برای استقلال کشید، اما این رفتار او، رفتار خوبی نبود و ای کاش تیم استقلال و هواداران پرشمارش را رها نمی‌کرد. چه خوب بود او با رفتار و برخورد خوب از استقلال جدا می‌شد.
مدیرعامل باشگاه استقلال با تکذیب اخباری مبنی بر پرداخت 900 میلیون تومان به پژمان منتظری برای نیم فصل بازی در استقلال، گفت: ما طبق عرف و در شروع فصل برای امضای قرارداد مبالغی را به بازیکنان پرداخت کردیم که این کار در مورد پژمان منتظری صورت نگرفت و ما پولی بابت امضای قرارداد به او پرداخت نکردیم. قرار شد در طول فصل مبلغ قرارداد او را پرداخت کنیم که این اتفاق صورت گرفت و در طول نیم فصل تمام پول قرارداد او را پرداخت کردیم و منتظری هیچ طلبی از استقلال ندارد.
دکتر فتح‌الله‌زاده گفت: خدا را شکر می‌کنم بازیکنی از استقلال جدا شد که تمام پول قراردادش را گرفته بود و فرصت حمله برای عده‌ای فراهم نشد که بگویند او به بهانه پرداخت نشدن قراردادش از استقلال جدا شد.
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: اکثر بازیکنان به جز چند بازیکن مثل تیموریان، اکبرپور، بیگ‌زاده و عمران‌زاده پول‌های خود را تا حدودی دریافت کرده‌اند و تلاش می‌کنیم تا روزهای آینده پول تمام بازیکنان را پرداخت کنیم.
فتح‌الله‌زاده با بیان اینکه بازیکنان خوبی در استقلال حضور دارند که می‌توانند جایگزین پژمان منتظری شوند، گفت: صادقی، غلام نژاد، عمران‌زاده، ساموئل و حتی جودکی بازیکن جوان ما می‌توانند جای منتظری را پر کنند و از این بابت نگرانی نداریم.
مدیرعامل باشگاه استقلال اظهار کرد: باید بپذیریم که عرب‌ها آنقدر پول دارند و بر روی باشگاه‌هایشان سرمایه‌گذاری کرده‌اند که بازیکنان ما را وسوسه می‌کنند. این موضوع باید ریشه‌ای در فوتبال ما حل شود، اما به نظر من بازیکنان نباید تنها به بهانه پول یک تیم و هوادارانش را رها کنند.
دکتر فتح‌الله‌زاده با اشاره به بازیکنانی که با وجود طلب از استقلال اما حاضر به ترک این تیم نشدند، به ایسنا گفت: تیموریان با وجود پیشنهادهای زیادی که داشت، مردانه ایستاد و استقلال را تنها نگذاشت. اکبرپور، صادقی و آرش برهانی که هیچ پولی از استقلال تاکنون نگرفته است، واقعا فداکارانه برای استقلال تلاش می‌کنند، اما طی چند روز آینده من از خجالت آنها در می‌آیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان اینکه هنوز مشکلات مالی در این وجود دارد، گفت: هنوز هیچ پولی از وزارت ورزش و جوانان نگرفته‌ایم اما با سرمایه‌گذاری اقتصادی که از چند ماه گذشته انجام داده بودم، درآمدهایی به دست آورده‌ایم که قبل از داربی بدهی بازیکنان را پرداخت خواهیم کرد و آنها را شارژ مالی می‌کنم.
وی با بیان اینکه مجلس باید دست وزیر ورزش و جوانان را برای کمک به استقلال و پرسپولیس باز بگذارد، به ایسنا گفت: تیم‌های استقلال و پرسپولیس واقعا شرایط سختی را سپری می‌کنند و به حمایت دولت نیاز دارند. اینکه مجلس به وزیر ورزش برای کمک نکردن به این دو تیم فشار بیاورد، کار صحیحی نیست. این دو تیم برای دولت هستند و دولت باید آنها را حمایت کند. باز هم تکرار می‌کنم اگر نمی‌خواهند به این دو تیم کمک کنند، آنها را واگذار کنند تا خودشان هزینه‌هایشان را تامین کنند.
دکتر فتح‌الله‌زاده با اشاره به تصویب بودجه برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از سوی مجلس، گفت: بودجه تصویب می‌شود اما وقتی پولی به دستمان نمی‌رسد چه فایده‌ای دارد؟ به وزیر فشار می‌آورند و راه را بسته‌اند که حقی ندارید به استقلال و پرسپولیس کمک کنید. این هیچ سودی ندارد، باید مجوزهای لازم صادر شود تا وزارت ورزش و جوانان مشکلی برای کمک به این دو باشگاه نداشته باشد.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
هافبک جدید استقلال از راه رسید/بازیکنی که جایگزین برزیلی دیگر شد

به گزارش خبرگزاری فارس، هافبک برزیلی به نام « آنتینیو» امروز ساعت ۵ صبح وارد تهران شد.

این بازیکن قرار است فردا در تست پزشکی باشگاه استقلال حضور پیدا کند و در صورتی که مشکلی نداشته باشد با این باشگاه استقلال قرارداد امضا می‌کند.

این بازیکن اکنون در هتل اوین محل اقامت آبی پوشان حضور دارد.

البته او امروز احتمالا نظاره گر بازی استقلال و راه آهن در ورزشگاه تختی خواهد بود.

این بازیکن برزیلی بازیکنی نیست که از یک ماه قبل استقلالی ها به دنبالش بودند. بازیکن قبلی ظاهرا به دلیل عدم صدور رضایتنامه از سوی باشگاهش نتوانست به استقلال بیاید و این بازیکن فعلی که در تهران است فرد جدیدی است که به استقلالی ها معرفی شده است.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
رقم قرارداد منتظري با ام صلال اعلام شد؛

مدافع تيم فوتبال استقلال قرارداد مالي بسيار خوبي با تيم ام صلال قطر امضا کرده است.
00946328.jpg

يکي از سايت هاي قطري رقم قرارداد منتظري با ام صلال را يک ميليون و پانصد هزار دلار براي مدت يکسال و نيم اعلام کرده که مبلغي در حدود چهار ميليارد و پانصد ميليون تومان مي شود.

به گزارش ايپنا، اين مدافع ايراني امروز اولين تمرين خود را با ام صلال انجام خواهد داد.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
منتظری از اول فصل میخواست بره و شاید بهتر بود که اول فصل میرفت
البته قطعا با رفتنش تو اول فصل دوستانی که بازیکن براشون مهم بود تا 6 ماه داستان داشتن که مدیریت ضعیف نتونست منتظری رو نگه داره
ولی قطعا با رفتن منتظری بازیکنی مثل عقیلی یا فرشید طالبی که هر دو هم نزدیک با ما بودن تو فصل نقل و انتقالات رو میگرفتیم و الان با مشکل کمتری مواجه بودیم
در مورد اینکه عنوان میشه ضعف مدیریت بود که نتونست پژمان رو نگه داره هم - بله اگر مدیری باشه که بتونه به یک مدافع 4.5 میلیارد بده تو ایران میتونیم بگیم ضعف مدیریت ما باعث شد پژمان بره و الا داریم خودمون رو گول میزنیم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
این آنتونیو اطلاعات بیشتری ازش نیست؟

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

آدرسو درست اومدم ؟!

سلام آقا مصطفی
کجایی برادر
اره امروز میریم اون بالای بالا

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آبي پوشان در اين مسابقه با مهدي رحمتي، امير حسين صادقي، جي لويد ساموئل، خسرو حيدري، عليرضا واحدي نيکبخت، جواد نکونام، پژمان نوري، آندرانيک تيموريان، آرش برهاني، سياوش اکبرپور و محمد مهدي نظري به ميدان مي رود.

به گزارش اوج، استقلال در اين بازي فقط سه بازيکن ذخيره داد که عبارتند از:سيد حسين حسيني،هاشم بيگ زاده و ايمان با صفا.:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا