• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
65088831655577066092.jpg

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
قلعه‌نویی: تا زمانی که در استقلال هستم برهانی را در تیم نمی‌بینید

امیر قلعه‌نویی گفت: اگر آرش برهانی واقعا کاری کرده باشد، دیگر تا زمانی که من در استقلال هستم او را در تیم نخواهید دید.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی در پایان دیدار تیم های راه‌آهن و استقلال که با برد یک بر صفر آبی‌ها همراه بود، گفت: خدا را شکر می‌کنم که توانستیم از تیم خوب راه آهن سه امتیاز را بگیریم. بارها گفته‌ام که جایگاه راه آهن پایین جدول نیست؛ چون تیمی که در طول 90 دقیقه چند بار تاکتیکش را عوض می‌کند، یعنی تیم بسیار خوبی است.

وی که در نشست خبری پس از دیدار با راه‌آهن صحبت می کرد، در ادامه گفت:‌ از مسئولان استادیوم تختی تشکر می‌کنم چرا که وضعیت زمین نسبت به بازی قبلی بهتر بود اما باز هم تاکید می‌کنم که دولت و شخص دکتر روحانی باید توجه ویژه‌ای به ورزشگاه‌ها داشته باشند و با اختصاص بودجه آنها را تجهیز کنند ورزشگاه‌های تختی و آزادی می‌توانند قشنگ‌ترین ورزشگاه‌های خاور میانه باشند.

قلعه‌نویی درباره رفتار برهانی پس از تعویض شدن که با پا به یخدان کنار نیمکت ضربه‌ای وارد کرده بود و به رختکن رفت، گفت: همین الان که از نشست بروم فیلمش را نگاه می‌کنم اگر واقعا چنین کاری کرده باشد، دیگر تا زمانی که من در استقلال هستم آرش را در تیم نخواهید دید.

سرمربی استقلال درباره نیمکت کم‌تعداد تیمش نیز گفت: در میان بازی می‌خواستم حسینی را به جای آندو به زمین بفرستم که گفتند نمی‌شود! دو بازیکن سه اخطاره هم داشتیم که اگر بودند به مشکل نمی‌خوردیم.

قلعه‌نویی در پایان گفت: تیم مال هواداران است و آن‌ها چه بیایند و چه نیایند، تیم مال آن‌هاست. از آن‌ها تشکر می کنم و امیدوارم در بازی‌های بعدی بیشتر بیایند.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اقایون ابی دل تبریک بابت این برد و صدر نشینی .حالا بزن اون هود رو روشن کن که بوی سوختی میاد:cool::D
عجب گلی هم زد نظری .نزد نزد نزد تا گل 3 امتیازی و صدر جدولی رو زد دمش گرم بند خدا نزدیک بود گریه کنه
بی بازیکنی داره فریاد میزنه انصافا تو هیچ تیمی ندیدم اوضاع اینطوری باشه
در کل امروز روز خوبی بود حال کردم . و امیدوارم پستم ویرایش نشه
موفق باشید دوستان استقلالی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بيک‌زاده: اميدوارم ديگر صدر را از دست ندهيم

هافبک استقلال گفت: حالا که پس از مدت‌ها به صدر جدول رسيديم اميدوارم ديگر صدر را از دست ندهيم.

هاشم بيک‌زاده پس از برتري يک بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن که با پاس گل اين بازيکن حاصل شد، گفت: بابت اين سه امتياز خدا را شکر مي‌کنم و به هواداران‌مان در اين هواي سرد در ورزشگاه بودند تبريک مي‌گويم. برد دلچسبي بود و توانستيم سه امتياز شيرين کسب کنيم.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: حالا که پس از مدت‌ها به صدر جدول رسيديم اميدوارم ديگر صدر را از دست ندهيم.

بيک‌زاده در مورد بازيکنان کمي که روي نيمکت ذخيره استقلال بودند، گفت: فقط من و ايمان باصفا به همراه يک دروازه‌بان روي نيمکت حضور داشتيم که اين هم از بدشانسي‌هاي استقلال است و نشان داد که دست قلعه‌نويي روي نيمکت خالي است.پس با توجه به اين شرايط که براي جايگزين کردن بازيکن مشکل داشتيم سه امتياز ارزشمندي به دست آمد.

وي تصريح کرد: من هم چون مصدوم بودم در اواسط نيمه دوم به زمين آمدم و در مجموع معتقدم بازگشت خوبي داشتم.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تيموريان: شايسته پيروزي بوديم

ملي‌پوش استقلال گفت: مقابل راه‌آهن با بازي‌اي که انجام داديم شايسته برد بوديم.

آندو تيموريان پس از برتري يک بر صفر مقابل راه‌آهن اظهار داشت: بازي خوبي را انجام داديم و شايسته برتري بوديم. خدا را شکر که به حق‌مان رسيديم در حالي‌که زمين هم نامساعد بود.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: بازيکنان راه‌آهن هم تلاش زيادي را انجام دادند، آنها در دفاع بسيار خوب بودند و راه‌هاي نفوذ ما را بسته بودند. ما هم سعي کرديم از کناره‌هاي زمين به آنها ضربه بزنيم که خوشبختانه همين اتفاق افتاد و به سه امتياز رسيديم.

بازيکن ملي‌پوش استقلال در خصوص بازي‌هاي آينده گفت: در همه مسابقات بايد براي سه امتياز تلاش کنيم و بتوانيم موقعيت خود را در جدول رده‌بندي حفظ کنيم.

تيموريان در خصوص داوري هم گفت: قضاوت داوران عالي بود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ای بابا ...

چقدر اینجا سوت و کوره ... باورم نمیشه کلوپمون بعد از این برد و صدر نشینی این باشه وضع حال و هواش ... پس بروبچز کجان ؟

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
برگشتمون به جایگاه اصلیمون تبریک
فعلا که داریم با حداقل نتیجه می گیریم
باید این بازی رو ببریم که بازیهای سخت آخر فصل اذیتمون نکنه

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
ماشالله بچه ها کجای دنیا دیدید تیمی تنها با 14 بازیکن بیاد صدر نشین بشه تازه با این همه مشکلات ریز و درشت آفرین استقلا گل کاشتی همیشه پیروز و سربلند باشی
به نظر من اگر استقلال میتونست مجتبی جباری رو حفظ کنه وفرهاد خداحافظی نمیکرد وچندتا مهره تاثیر گذارتر رو جذب میکرد در نیم فصل الان با اختلاف 5 یا 6 امتیازی صدرنشین بود
در کل به اینکه استقلالی هستم افتخار میکنم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا مصطفی شوما هستی حالا حالا دیگه؟؟:D

بله بله ... ان شا الله هستیم در خدمتتون ...

تصویربردار برنامه نود برای برهانی مشکل درست می‌کند / تکلیف آرش دوشنبه مشخص می‌شود

بانک ورزش – فیلم لگد زدن برهانی به کلمن در اعتراض به تعویض نایاب شده و پس از اینکه قلعه نویی تصویر ضبط شده بازی را بازبینی کرد و چیزی دستگیرش نشد، اعلام شد تصویربردار باشگاه از این صحنه فیلم گرفته است. اما حالا خبر رسیده در این فیلم هم چیزی مشخص نبوده و تنها تصویربردار برنامه نود مدعی است که چون روی برهانی زوم بوده توانسته این صحنه را شکار کند. کادر فنی استقلال از تصویربردار این برنامه خواستند تا این فیلم را در اختیار آنها قرار دهد ولی او گفته می توانند این تصویر را در برنامه نود ببینند و او حاضر نیست فیلم را به آنها بدهد. حال باید تا دوشنبه صبر کرد و دید فردوسی پور به طور مفصل به این موضوع خواهد پرداخت یا سرسری از این ماجرا رد می شود تا مشکلی برای برهانی پیش نیاید.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فقط از همین الآن بگم امیدوارم در صورت قهرمانی توی این فصل امیرخان واسه فصل بعد هم بالا سر تیم بمونه .....

واسه فصل بعد هم یه جوانگرایی درست و حسابی بکنه که تیم دچار مشکل نشه ... البته میدون دادن به ایمان با صفا و محمد نظری هم ایشالا در آینده جواب میده.

به نظرم امسال پرسپولیس تو این زمینه خوب عمل کرد ولی ما هم با توجه به وضعیت مالیمون بد عمل نکردیم ...

راستی امروز نبود منتظری رو اصلا حس نکردیم ... امیدوارم ساموئل توی ترکیب دفاعی جواب بده ... خوبیش اینه که وقتی ساموئل رو میذارن توی دفاع با توجه به خصوصیات بازیسازیش میتونه تو فاز حمله هم بار تهاجمیمون رو بیشتر کنه .

پ.ن : من دو روز دیگه امتحان پایگاه داده دارم ... برام دعا کنید :)

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نظری ؟ فصل بعد؟؟؟ نه تو رو خدا از این فکرا نکنید...نظری فصل بعد باید بره!!! خیلی رو مخه! حالا یه گل زده دلیل نمیشه....بیشتر از اینا باید گل میزد..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا