• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
نظری ؟ فصل بعد؟؟؟ نه تو رو خدا از این فکرا نکنید...نظری فصل بعد باید بره!!! خیلی رو مخه! حالا یه گل زده دلیل نمیشه....بیشتر از اینا باید گل میزد..

راستش من فکر میکنم که میتونه روند فعلیش رو تغییر بده ... یه تغییر کلی

به نظرم تا آخر فصل نظر شما رو نسبت به خودش عوض خواهد کرد :)

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
جام يونس شکوري

استقلال در پنالتي دربي پيشکسوتان را برد

تيم فوتبال پيشکسوتان استقلال موفق شد از سد پرسپوليس بگذرد.
00003535.jpg

در شرايطي که کمتر از 2 هفته به دربي 78 پايتخت باقي مانده، دربي پيشکسوتان استقلال و پرسپوليس در جام يونس شکوري برگزار شد که در نهايت استقلال در ضربات پنالتي رقيب سنتي خود را شکست داد.

به گزارش تسنيم،اين بازي در وقت‌هاي معمولي با نتيجه 2-2 به پايان رسيد. بهنام ابوالقاسم‌پور و حسن شير محمدي براي پرسپوليس و عليرضا اکبرپور و سيروس دين‌محمدي براي استقلال گلزني کردند.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
5 استقلالی و 3 پرسپولیسی در خطر از دست دادن دربی

سایت گل – 8 بازیکن از دو تیم استقلال و پرسپولیس قبل از دربی پیش رو دو اخطاره اند و با دریافت کارت زرد در بازی های هفته بیست و دوم دربی را به خاطر محرومیت از دست خواهند داد.

این شرایط برای استقلالی ها نگران کننده تر است چرا که آنها 5 بازیکن دو اخطاره دارند و بیشتر این نفرات بازیکنان کلیدی این تیم به حساب می آیند.

از بین استقلالی ها آندو تیموریان،هاشم بیک زاده،مجید غلام نژاد،پژمان نوری و مهرداد اولادی دو اخطاره اند که البته به احتمال زیاد آندو به خاطر مصدومیت در مصاف با استقلال اهواز به میدان نخواهد رفت تا دربی را از دست ندهد اما نفراتی مثل پژمان نوری و بیک زاده که جزو فیکس های تیم شان هستند باید مواظب باشند.

در جمع پرسپولیسی ها حسین ماهینی ،امید عالیشاه و محسن مسلمان دو اخطاره اند که ماهینی در دربی رفت نیمکت نشین بود اصلا دوست ندارد دربی برگشت را از دست بدهد.نکته جالب در مورد عالیشاه اینجاست که او به خاطر سه اخطاره شدن دربی رفت را از دست داد و حالا که بعد از 5 هفته غیبت آماده بازی شده اگر در اهواز به میدان برود و مقابل فولاد کارت بگیرد بار دیگر دربی را از دست خواهد داد.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
آرش چرا اینو شوت کرده ناراضی بوده مگه . خوب بازی خوب نکرده تعویض شده دیگه غیر اینه .

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
کارآرش نمیشه توجیه کرد اما بهرحال خودشم گفته قصدی نداشتم اما درست نیست به خاطر یه حرکت که انگیزه ازانجام دادانش معلوم نیس کسی که حدالقل 6-7سال تو استقلال حضوزداشته بخابیرون کرد و زیر سوال بردش .کی میشه قصل تموم بشه علی منصور بیاد این تکرار و آینه دق بره از استقلال

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
دیگه خسته شدیم از بس بازیکن خارجی نیمکت نشین یا دادگاه برو دیدیم..امیدوارم این یکی چرخش برای استقلال بچرخه و موندگار بشه

15235673427450672002.jpg

آنتونيو دمورا كارواليو ملقب به تونی بازیکن برزیلی مدنظر استقلال
Antonio de Moura Carvalho + Link Video

بازیکن پابه توپ، تکنیکی، دوپا و شوت زنی هست که به نظر میتونه مشکل خط هافبک رو حل کنه و پاس گلهای خوبی به مهاجمان از جمله آرش بده، مسئولان باشگاه استقلال ب هافبك برزيلي به نام آنتونيو دمورا كارواليو، ملقب به توني قرارداد داخلي امضا كرده اند و پس از انجام تست پزشكي با او قرارداد رسمي امضا خواهند کرد. امروز هم توني تست پزشكي و نوار قلب داد و اين تست ها را با موفقيت پشت سر گذاشت تا مشكلي براي ثبت قرارداد با استقلال نداشته باشد. اين هافبك هجومي 27 ساله با سابقه بازي براي بواويستا پرتغال، اين فصل رو در تيم اي بي سي برزيل توپ زده و به عنوان يك هافبك تهاجمي به استقلال پيوسته. توني از فردا به تمرينات استقلال پا مي گذارد تا رسما شاگرد امير قلعه نويي شود.
اینم 2 لینک از بازیهاش
لینک آپارات
http://www.aparat.com/v/sJcWS
لینک یوتیوپ
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=37qen-c4v9A

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
اوه اوه این تونی عجب بازیکنیه لینک آپارات رو دیدم اگر واقعا این طوری باشه واقعا یه پلی میکر خوب رو بعد از مجتبی گرفتن

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
اوه اوه این تونی عجب بازیکنیه لینک آپارات رو دیدم اگر واقعا این طوری باشه واقعا یه پلی میکر خوب رو بعد از مجتبی گرفتن
البته اگه ایشونم مثل بقیه بازیکنامون به جرگه مصدومین نپیوندن!

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
توتی جون از امروز هم میتونه بازی کنه . مشکلی نیست . طبق اطلاعاتی که قبلا یادمه دیدم ،بازیکن های خارجی رو باید از 16 دی می گرفتند تیم های ایرانی .که یعنی امروز .

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
دیگه خسته شدیم از بس بازیکن خارجی نیمکت نشین یا دادگاه برو دیدیم..امیدوارم این یکی چرخش برای استقلال بچرخه و موندگار بشه

15235673427450672002.jpg

آنتونيو دمورا كارواليو ملقب به تونی بازیکن برزیلی مدنظر استقلال
Antonio de Moura Carvalho + Link Video

بازیکن پابه توپ، تکنیکی، دوپا و شوت زنی هست که به نظر میتونه مشکل خط هافبک رو حل کنه و پاس گلهای خوبی به مهاجمان از جمله آرش بده، مسئولان باشگاه استقلال ب هافبك برزيلي به نام آنتونيو دمورا كارواليو، ملقب به توني قرارداد داخلي امضا كرده اند و پس از انجام تست پزشكي با او قرارداد رسمي امضا خواهند کرد. امروز هم توني تست پزشكي و نوار قلب داد و اين تست ها را با موفقيت پشت سر گذاشت تا مشكلي براي ثبت قرارداد با استقلال نداشته باشد. اين هافبك هجومي 27 ساله با سابقه بازي براي بواويستا پرتغال، اين فصل رو در تيم اي بي سي برزيل توپ زده و به عنوان يك هافبك تهاجمي به استقلال پيوسته. توني از فردا به تمرينات استقلال پا مي گذارد تا رسما شاگرد امير قلعه نويي شود.
اینم 2 لینک از بازیهاش
لینک آپارات
http://www.aparat.com/v/sJcWS
لینک یوتیوپ
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=37qen-c4v9A

واقعا توی این لینک که یه بازیکن فوق العادست عجب شوت زنیه لامصب!!!! تکنیک و سرعتش هم خیلی خوبه هوش بالایی هم تو ارسال پاس داره کلا به یه همچین بازیکنی نیاز داشتیم فقط امیدوارم که افت نکرده باشه.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
واقعا توی این لینک که یه بازیکن فوق العادست عجب شوت زنیه لامصب!!!! تکنیک و سرعتش هم خیلی خوبه هوش بالایی هم تو ارسال پاس داره کلا به یه همچین بازیکنی نیاز داشتیم فقط امیدوارم که افت نکرده باشه.
جالبه بیشتر موقع ها هم شماره هفت میپوشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خدا کنه همینی باشه که توی این ویدیو نشون میده :D

اگه افت نکرده باشه و با تیم هماهنگ شه مشکل بازیسازیمون رو حل خواهد کرد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امیر قلعه‌نویی مطرح کرد: برهانی باید از مردم عذرخواهی کند نه قلعه‌‎ نویی

سرمربی استقلال که معتقد است باید نگاه برادرانه، عدالت محور و اصلاحی به برخی اتفاقات داشته باشیم نه اینکه از ریشه بزنیم، در مورد وضعیت آرش برهانی گفت: برخی از دوستان و حتی بازیکنان به من گفتند او از گل نزدن ناراحت شده نه تعویضش. با این حال اعتقاد دارم او باید از مردم عذرخواهی کند نه قلعه‌‎نویی.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر قلعه‌نویی در واکنش به اینکه چه تصمیمی در خصوص آرش برهانی گرفته و آیا ممکن است به خاطر اینکه او بازیکن اخلاق بوده و خدمات بسیاری برای استقلال داشته است، حداقل از تیم اخراج نشود، ضمن بیان مطلب فوق گفت:

در فلسفه کاری ما یکسری اصولی وجود دارد که اگر اصول و اخلاقیات نباشد سنگ روی سنگ بند نمی‌شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر بازیکن حرکت غیرورزشی انجام دهد باید با او برخورد شود، ادامه داد: من یک دقیقه کار با عزت را با 10 سال کار بدون عزت عوض نمی‌کنم اما برهانی مصاحبه کرده و گفته است من از بدبازی کردن خودم ناراحت شدم نه از تعویض قلعه‌نویی.
سرمربی استقلال اظهار داشت:
برهانی باید از مردم عذرخواهی کند نه قلعه‌‎نویی، البته من آرش را دوست دارم و در بعضی موارد که در جلسه فنی تصمیم گرفته می‌شود نظری بازی کند اما من می‌گویم بگذارید آرش به میدان برود تا برگردد و بتواند به ما کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: پیش از هر بازی سه جلسه در خصوص آنالیز تیم حریف و تیم خود داریم و در شب بازی هم تصمیم گیری نهایی خواهد شد اما من یک جاهایی خودم مستقیما ورود می‌کنم تا بازیکنی مانند آرش از دستمان نرود.
مثلا می‌گویم این بازی در آزادی برگزار می‌شود و بهتر است به خاطر کیفیت خوب زمین، آرش به میدان برود تا شرایط خوبی را پیدا کند.
قلعه‌نویی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: البته باید نگاه برادرانه، عدالت محور و اصلاحی به برخی اتفاقات داشته باشیم. اینکه از ریشه بزنیم درست نیست. ما در حال بررسی این حرکت هستیم و هر چند برهانی عذرخواهی کرده اما اعتقاد داریم این حرکت نباید اصلا انجام می شد.
وی با طرح این مثال که لیوان چه به عمد و چه غیرعمد به زمین بیفتد می شکند اما این شکستن ها زمین تا آسمان با همدیگر متفاوت است، تاکید کرد:
کلمن جلوی برهانی بوده و او به آن لگد زده است. کارش صد در صد اشتباه است اما برخی از دوستان و حتی بازیکنان که نمی‌خواهم اسمشان را بیاورم به من گفتند او از تعویضش ناراحت نشده بلکه به خاطر گل نزدنش ناراحت است.
سرمربی استقلال اضافه کرد:
دوستان به من گفتند برهانی دنبال به ثمر رساندن گل صدم است و به این خاطر استرس دارد و ممکن است آدم در چنین شرایطی اشتباه کند. حتی من در 10 سال گذشته دو هزار اشتباه داشتم که در این چند وقت آن را اصلاح کردم. پس باید به این موضوع منطقی‌تر نگاه کنیم و تصمیم اصلاحی بگیریم نه آنکه از ریشه بزنیم.
وی در مورد صدرنشینی استقلال هم اینگونه اظهارنظر کرد: صعود استقلال به صدر جدول لطف خدا، اهل بیت و زحمات مجموعه بوده است و شاید امیر قلعه‌نویی کمترین نقش را در این موفقیت داشته است اما کار سختمان از امروز شروع شده زیرا در حالی صدرنشین شده‌ایم که فاصله کمی با سایر مدعیان داریم و باید آن را حفظ کنیم.
قلعه‌نویی که با رادیو ورزش صحبت می‌کرد، در پاسخ به این پرسش مجری برنامه صبح و ورزش در مورد اینکه آیا رقابت استقلال و پرسپولیس روی کیفیت دربی تاثیر منفی نمی‌گذارد؟، اینگونه واکنش نشان داد: من خواهشی از رسانه‌ها دارم که امسال کمتر به این بازی توجه کرده و حساسیت آن را کاهش دهند.
وی افزود: من تیم را بر اساس داشته‌های خود و شرایط و تفکرات تیم حریف ارنج می‌کنم. فوتبال مانند شطرنج بوده که تمام حرکات حریف را باید در نظر گرفت. وجدانا در این مدت هم سعی کردم در دربی‌ها بر اساس توانایی‌های خود و حریف تیم را به میدان بفرستم تا بازی برنده یا بازنده داشته باشد.
سرمربی استقلال در خصوص جذب بازیکن جدید این تیم هم اظهار کرد: باید ابتدا یک توضیحی بدهم که ما بر اساس بودجه خود در جذب نفرات مشکلاتی داریم مثلا اولادی که به بازی او اعتقاد دارم و در این مدت پیشرفت خوبی داشته است 350 میلیون پول رضایتنامه را خودش داده و تا امروز یک ریال هم از ما نگرفته است. غلام‌نژاد هم که در تمرین‌های نخست پس از برخورد با صادقی مصدوم شد، برای جذبش هنوز یک ریال به سایپا و خودش نداده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه بازیکنان را بر اساس توانایی‌های فنی شان جذب می‌کنیم، تصریح کرد: مثلا فرزاد حاتمی در تراکتورسازی عملکرد خوبی نداشت به استقلال آمد و توانست بازی‌های خوبی را ارائه کند. قاضی هم که فصل پیش مصدوم بود در این فصل کمک زیادی به ما کرد. ما بر اساس افکار تاکتیکی‌مان بازیکن جذب می‌‎کنیم اما هر خریدی منجر به موفقیت نمی‌شود. شما بازیکن بزرگی مانند زلاتان را در نظر بگیرید که نتوانست در اسپانیا موفق باشد. تغییرات احتیاج به زمان دارد اما ما سعی می‌کنیم بهترین نفرات را به خدمت بگیریم.
قلعه‌نویی در پایان با اشاره به اینکه بازیکن از شهر به شهر دیگری می‌رود دچار مشکل می‌شود چه برسد از یک قاره به قاره دیگر، در خصوص وضعیت "آنتونیو دمورا کاروالیا" بازیکن جدید برزیلی این تیم هم گفت:
3 فیلم بازی این بازیکن توسط مجید صالح آنالیز شد و سپس با گروه آنالیز تیم باز هم فیلم او را دیدیم. در جذب بازیکنان ما تصمیماتمان مشورتی است و حتی آقای پورحیدری روی آن اشراف دارد و امیدواریم این بازیکن بتواند به تفکرات تاکتیکی ما کمک کند.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
این بازیکن خیلی عالیه هرچند در فیلم همه بازیکنها خوب هستند اما امیدوارم فرصت کافی بهش برسه تا مثل آرزه و لاوره نشه

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334

غیبت برهانی و خوشامدگویی نکونام به تونی/ شایعه جدایی شماره ۶ و در خواست برای حضور سرپرست پولدار!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تمرین صبح امروز (دوشنبه) استقلال ساعت 11:30 در مجموعه انقلاب برگزار شد و آبی پوشان به کار با وزنه پرداختند.

* آنتونیو ملقب به تونی هافبک برزیلی مدنظر استقلالی‌ها در تمرین آبی‌پوشان حضور یافت و همراه بازیکنان به تمرین پرداخت.
میرشاد ماجدی به دنبال تهیه لباس برای این بازیکن بود و با زحمت موفق به تهیه لباس شد.

* جواد نکونام دقایقی با تونی به صحبت پرداخت و حضورش در استقلال را به این بازیکن برزیلی خوشامد گفت. صحبت‌های نکونام و تونی به سوژه اصلی عکاسان تبدیل شده بود.

* آرش برهانی به دلیل رفتارش در دیدار مقابل راه‌آهن و لگدی که به کلمن آب زد همچنان از حضور در تمرینات محروم بوده و کادر فنی استقلال هنوز تصمیمی درباره این مهاجم نگرفته است.

* مهرداد اولادی، مجید غلام‌نژاد، بوبکر کبه به همراه آرش برهانی غایبان تمرین امروز استقلال بودند. اولادی به دلیل کشیدگی از ناحیه پشت پا در کلینیک دکتر امین نوروزی حضور داشت و به احتمال زیاد از 2 روز دیگر تمریناتش را با آبی‌پوشان از سر می‌گیرد.

* مهدی رحمتی دروازه‌بان استقلال سرحال‌ترین بازیکن امروز آبی‌پوشان در تمرین بود و با بیشتر بازیکنان و کادر فنی شوخی می‌کرد. دروازه‌بان استقلال با شوخی به میرشاد ماجدی سرپرست استقلال گفت: «ما سرپرست پولدار می‌خواهیم، نه سرپرست بی‌پول!»

* محمد هوتن پسر امیر قلعه‌نویی همراه آبی‌پوشان تمرین کرد.

* امیر قلعه‌نویی با لباس شخصی در مجموعه انقلاب حاضر شد و دستیاران او تمرین را زیر نظر داشتند.

* محمد قاضی با دیدن محمدهوتن قلعه‌نویی از او سراغ پدرش را گرفت و به پسر قلعه‌نویی با شوخی گفت: «چرا بابات تاخیر دارد!»

* بازیکن برزیلی استقلال قد و هیکل کوچکی دارد و حتی هیکل او از خسرو حیدری نیز کوچکتر است.

* بازیکنان استقلال زیر نظر بدنساز تیم به کار با وزنه پرداختند اما پیش از آغاز تمرین بازیکنانی چون جواد نکونام، مهدی رحمتی، امیرحسین صادقی و حنیف عمران‌زاده تمرینات اختصاصی انجام دادند.

* نکته قابل توجه تمرین کردن بازیکنان این تیم با لباس متفاوت بود، به گونه‌ای که برخی از بازیکنان با لباس‌های آبی، برخی با لباس‌های سفید و برخی با لباس‌های مشکی تمرین کردند.

* شایعه پیشنهاد تیم‌های قطری و چینی به جواد نکونام و جدایی‌اش از استقلال به سوژه اعضای کادر فنی استقلال تبدیل شده بود، اما ظاهراً شماره 6 استقلال به آبی‌پوشان اعلام کرده تا آخر فصل در این تیم می‌ماند.

* استقلال عصر امروز به استراحت می‌پردازد و از فردا تمریناتش ادامه می‌دهد.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حیدری: باید به صدر نشینی مان تداوم دهیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه اسقلال، خسرو حیدری در خصوص برد استقلال مقابل راه آهن گفت:ما شرایط سختی برای این دیدار داشتیم 3 بازیکن بیشتر روی نیمکت تیم حضور نداشتند و همین اتفاق باعث شد تا تیم با وضعیتی دشوار به مصاف راه آهن برود ولی با این حال ما بازی منطقی و خوبی را از خود به معرض نمایش گذاشیم و خدا را شکر که توانستیم به برد برسیم.
وی افزود:از این به بعد باید از صدرنشینی خود دفاع کنیم و مطمینا با این شرایط باید هوشیارتر به مصاف حریفانمان برویم وبیشتر از فرصت هایمان استفاده کنیم.
حیدری در ارتباط با عملکرد خود در این دیدار اظهار داشت:فکر میکنم خوب بازی کردم.مخصوصا اینکه من و آندو زوج خوبی را در جناح راست تشکیل دادیم و در بازی های بعدی هم میتوانیم به همین شیوه در کنار هم برای استقلال موثر ظاهر شویم.
وی در ادامه گفت:مقابل راه آهن در پست دفاع راست به میدان رفتم و فکر میکنم در این پست موثرتر میتوانم برای استقلال بازی کنم.
بازیکن استقلال در ارتباط با بازی این هفته استقلال مقابل استقلال خوزستان گفت:همه بازی ها برای ما سخت و حساس هستند و با توجه به حساسیت بازی های دور برگشت باید حواسمان را جمع کنیم تا کمتر دچاره اشتباه شویم.مطمینا همه هدف و برنامه ما مقابل استقلال خوزستان که تیم خوبی هم است کسب پیروزی است تا به صدر نشینی خود تداوم دهیم.
حیدری در ارتباط با شانس قهرمانی استقلال در لیگ گفت:ما هم به اندازه بقیه تیم ها شانس قهرمانی داریم.امسال رقابت در صدر جدول بالا است و باید سعی کنیم طوری نتیجه بگیریم که در هفته آخر لیگ صدر نشین باشیم و از قهرمانی خود دفاع کنیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا