• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تبریک میگم صدر نشینی رو..جدول چقدر خوشگل شده

15126166879174645644071312091228n.png

این آقا مصطفی هم نیومد نیومد تا استقلال بره صدر جدول

مونده آقا فرزادعزیزکه دلمون براش تنگ شده

ضمنا..................

مجتبی رفت بازم صدر جدولیم
فرهاد رفت بازم صدر جدولیم
پژمان رفت بازم صدرجدولیم
فقط دو بازیکن روی نیمکت داریم بازم صدر جدولیم
چون ما ژنرال رو داریم بهترین سرمربی آسیا

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چرا مدت زیادی ــــــه بازی هامون هیچ وقت 5شنبه یا جمعه نیست برعکس همشهریمون!

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1032342

همش شنبه 1 شنبه!

متاسفانه درسته ... مدت زیادیه که در اکثر مواقع بازیهای خونگیمون در روزهای غیر تعطیله ... من هم تو دلیلش موندم!

هفته ی گذشته که ما میزبان بودیم و پرسپولیس میهمان بازیها توی یک روز و اونم 3شنبه برگزار شد !!!!
بعد همین هفته که پرسپولیس میزبان بود بازیش روز تعطیل برگزار شد !!! و ما امروز بازی کردیم ... (جالبه که بازیها توی یه روز برگزار نشد)
دوباره هفته ی بعد که ما میزبانیم و پرسپولیس میهمان بازیها همزمان توی یه روز غیر تعطیله !!!!!!!!

جالب تر میشه که بدونید بعد از هفته ی 23 که داربی هست و هفته ی 24 که همه ی بازیها تو روز غیرتعطیله ، توی هفته ی 25 ام که پرسپولیس میزبانه و استقلال میهمان بازیها رو گذاشتن روز تعطیل ....

البته میتونید بررسی کنید .... از نیم فصل دوم به اونور که دیگه بازی آسیایی هم در کار نبوده و برناممون با سایر تیما فرقی نداشته (که بخواد بهونه ای در کار باشه) به غیر از هفته ی 16 ام که توی آزادی میزبان گسترش فولاد بودیم تمامی بازیهامون توی آزادی در روزهای غیر تعطیل برگزار شده و این در حالیه که توی همین بازه زمانی تمامی بازیهای پرسپولیس در آزادی توی روزای تعطیل برگزار شده !!!!!!!

کاملا گوشَش باز هست ...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
حسيني: پيراهن نداشتم تا جاي آندو را بگيرم

دروازه‌بان دوم استقلال گفت: با من صحبت شد تا به جاي هافبک مصدوم استقلال به زمين بروم اما چون پيراهن نداشتم اين اتفاق نيفتاد.

00946157.jpg

سيدحسين حسيني پس از برتري يک بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن در خصوص اينکه آيا قرار بود به جاي تيموريان به زمين مسابقه برود، گفت: با من صحبت شد تا به جاي هافبک مصدوم استقلال به زمين بروم اما چون پيراهن نداشتم اين اتفاق نيفتاد.

وي ادامه داد: حتي به من گفتند که گرم هم بکنم اما نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد که به زمين نرفتم.
کد خبر : 1029663 زمان ارسال : شنبه 1392/10/14 17:43

--------------------------------------------------------
یعنی این صدرنشینی یه مزه دیگه ای داره
تبریک به همه دوستان

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
آقا تبریک
دوباره برگشتیم به جایگاه اصلیمون

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
کد خبر : 1029731 زمان ارسال : يکشنبه 1392/10/15 11:21

آرش در حالت انتظار!

برهاني از حضور در تمرينات استقلال منع شد

مهاجم تيم فوتبال استقلال تا اطلاع ثانوي از حضور در تمرينات تيمش منع شد.
00943115.gif

آرش برهاني که بعد از تعويض خود در ديدار روز گذشته مقابل راه آهن به کلمن آب لگد زد و به رختکن رفت در اختيار مسئولان اين باشگاه قرار گرفت و تا اطلاع ثانوي حق حضور در تمرينات آبي پوشان را ندارد.

به گزارش فارس، سرمربي تيم استقلال که بعد از پايان بازي روز گذشته اعلام کرد در صورتي که برهاني اين حرکت را انجام داده باشد ديگر در استقلال نخواهد بود امروز با حضور برهاني در تمرين آبي پوشان مخالفت کرد.

قرار است تکليف برهاني بعد از جلسه کادر فني و مسئولان باشگاه استقلال روشن شود.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
روشن: آدم‌هاي کج و کوله بايد از استقلال بروند

پيشکسوت باشگاه استقلال که در جشن 50 سالگي باشگاه پرسپوليس حضور يافته بود، در اين رابطه اظهار کرد: آقاي رويانيان که الان مديرعامل پرسپوليس است، در عمرش چهار تا روپايي نزده، اما از دوستانش کمک گرفته و تا الان چند کار خوب انجام داده است. ما شاهد اين بوديم که مسئولان شوراي شهر يکي از شهرستان‌هاي کشور 10 هزار متر به باشگاه پرسپوليس اهدا کرد. ما هم در استقلال از اين موارد داريم اما فقط نمي دانيم اين چيزها کجا مي‌رود.

به گزارش ايسنا، او ادامه داد: من امشب به همراه عباس کارگر جم مخصوصا به جشن پرسپوليس آمديم که به مديران باشگاه ثابت کنيم اين چيزي که شما مي‌گوييد نيست. شما حساب کنيد 50 پيشکسوت پرسپوليس که به اين جشن دعوت شده بودند، امشب تا صبح نمي‌خوابند فقط به خاطر اين که اسم‌شان آمده و از آنها تقديري شده. هيچ بحث مالي هم در ميان نيست.

روشن با انتقاد از مديريت کنوني باشگاه استقلال گفت: آدم‌هاي کج و کوله بايد از استقلال بروند. من از وزير ورزش و جوانان اين را مي‌خواهم و احتياجي هم به هيچ چيز ندارم. هر چيزي که دلم بخواهد مي گويم تا اين باشگاه درست شود. من به عنوان يک پيشکسوت استقلال ننگم مي‌آيد از اين که بگويم در آکادمي باشگاه چه فجايعي رخ مي‌دهد که آقايان اين مسائل را پشت قهرمان شدن پنهان مي‌کنند. ما اين قهرماني‌ها را نمي‌خواهيم.

مهاجم سال‌هاي دور تيم ملي فوتبال در ادامه گفت: پرسپوليس از الان در حال پشتوانه سازي براي آينده خود است. همان طور که در قديم اين دو باشگاه چنين کاري مي‌کردند. من در زمان بازي‌ام از پرسپوليس پيشنهاد داشتم. پول خوبي هم مي‌دادند. با 500 هزار تومان آنها مي‌شد در آن زمان پنج – شش خانه خريد ولي ما در استقلال بزرگ شده بوديم و تعصب داشتيم. حالا وقتي به استقلال مي‌گويند چه کار فرهنگي انجام داده‌ايد، براي من خيلي جالب است که مديرعامل تحصيلکرده ما مي‌گويد سه دوچرخه‌سوار را از قم به مشهد فرستاديم. اگر کار فرهنگي اين است پس جشن امشب چيست؟

پيشکسوت استقلال در ارزيابي خود از داربي پيش روي سرخابي‌هاي پايتخت گفت: تا زماني که بازيکنان در اين دو باشگاه رشد پيدا نکنند و به پيراهن‌شان تعصبي نداشته باشند نمي‌شود به اين بازي گفت داربي. اين بازيکنان اگر ببازند ناراحت پول نگرفتن‌شان هستند.

فتح‌الله‌زاده: قلعه‌نویی هر تصمیمی درباره برهانی بگیرد حمایت می‌کنم/زمین و زمان هم کمک کنند پرسپولیس نمی‌تواند ببرد

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره پیروزی یک بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن و صدرنشینی این تیم، قهر آرش برهانی، حرف و حدیث‌های بوجود آمده در مورد پژمان منتظری و ... صحبت‌های زیر را انجام داد.

* تسنیم: از پیروزی استقلال مقابل راه‌آهن آغاز کنیم که تیم‌تان به صدر جدول رفت.

بچه‌ها غیرتمند بازی کردند و کادر فنی با شرایطی که وجود داشت، زحمات زیادی کشید. در این دیدار کل دفاع‌مان تغییر کرد و مقابل تیم خوب راه‌آهن عملکرد خوبی داشتند اما فارغ از این مسائل باید نکته‌ای را بگویم.

* تسنیم: بفرمایید؟

گزارشگر بازی اعلام می‌کرد استقلال بازیکن ندارد. او باید این موضوع را اصلاح کند چون لیست ما جا ندارد که بخواهیم آن را پر کنیم. مصدومیت بازیکنان چه ربطی به من دارد؟ گزارشگر بازی ادعا می‌کرد همه بازیکنان استقلال از این تیم جدا شده‌اند، در صورتی که در نیم‌فصل دوم چند بازیکن جذب کرده‌ایم. نمی‌دانم چرا سطح گزارشگران ما این چنین است و به قول عادل فردوسی‌پور چه می‌کند این گزارشگر!

* تسنیم: چقدر اطمینان دارید که استقلال قهرمان لیگ شود؟

ابتدای فصل گفته بودم و اکنون نیز می‌گویم ما یکی از مدعیان اصلی قهرمانی هستیم. اگر مسائل مربوط به مهدی رحمتی در تیم ملی بوجود نمی‌آمد، از دروازه‌بان گرفته تا خط هافبک استقلال ستون‌های اصلی تیم ملی هستند.

ضمن اینکه بازیکنانی چون پژمان نوری و مهرداد اولادی را داریم که سابقه بازی در تیم ملی دارند و محمد قاضی نیز در آستانه دعوت به تیم ملی است. آقایان مدام می‌گویند چرا مجتبی جباری را از دست دادیم اما چرا هیچ‌کس سوال نمی‌کند چگونه آندرانیک تیموریان را جذب کردیم؟ احساس می‌کنم مظلوم واقع شدم و پیروزی‌های استقلال هم جواب خدا به مظلومیت من است.

یکی از روزنامه‌ها نوشته بود که چرا فتح‌الله‌زاده نتوانست بازیکنش را نگه دارد. وقتی بازیکن با یک تیم دیگر قرارداد بسته چطور می‌توان آن را نگه داشت؟ همه این مسائل یک طرف و باید به یاد داشته باشیم امیر قلعه‌نویی به تنهایی چند بازیکن است. من فردی به استقلال آوردم که بهترین مربی ایران است اما نمی‌دانم چرا اکنون که در صدر جدول هستیم به ما حمله می‌کنند.

* تسنیم: محمد رویانیان گفته زمین، زمان، هوا و دریا به استقلال کمک می‌کنند تا این تیم پیروز شود.

زمین و زمان به آنها کمک هم کنند، نمی‌توانند بازی‌های خود را ببرند. حسین عسگری در مصاحبه خود گفته گل نفت به پرسپولیس سالم بود که داور مردود اعلام کرد. آیا باز هم می‌گویند به ما کمک می‌شود؟ ما چاکر رویانیان هم هستیم ولی زمین و زمان به ما کمک نمی‌کند بلکه با مربی و بازیکنان‌مان پیروز می‌شویم.

* تسنیم: در بازی روز گذشته آرش برهانی از تعویض خود ناراحت شد و با لگد به کُلمن آب زد. قلعه‌نویی هم گفته اگر این صحنه را ببیند تا زمانی که در استقلال حضور دارد برهانی جایی در این تیم نخواهد داشت. در این باره چه صحبتی دارید؟

از میرشاد ماجدی شنیدم که گفت برهانی به خاطر اینکه نتوانست گل بزند، به کلمن لگد زد. خود قلعه‌نویی هم عنوان کرده این صحنه را ندیده است.

* تسنیم: اما برهانی با ناراحتی به رختکن رفت...
اختیارات مستطیل سبز در اختیار مربی تیم است و هر تصمیمی که او درباره برهانی بگیرد حمایت می‌کنیم.

* تسنیم: مشکلات مالی استقلال به کجا رسید؟

مشکل مالی نداریم چون می‌دانیم همه تیم‌ها مشکل مالی دارند و تنها استقلال نیست که دچار چنین مشکلی است.

* تسنیم: ظاهرا شب قبل از بازی با راه‌‌آهن به اردوی استقلال رفتید تا با بازیکنان در مورد حرف و حدیث‌های بوجود آمده درباره پرداخت 900 میلیون تومان پول به پژمان منتظری صحبت کنید. درست است؟

پول گرفتن منتظری دروغ وحشتناکی بود که از داخل خودمان به آن دامن زده شد و آن رسانه‌ای که دوستان گرمابه و گلستان آقایان هستند این موضوع را مطرح کردند.

اگر بتوانم به بازیکنی 900 میلیون تومان بدهم هنر کرده‌ام. مگر قرارداد منتظری چقدر بوده که این همه پول به او داده‌ایم؟ 20 سال است در استقلال و فوتبال حضور دارم و می‌دانم یک نفر که در باشگاه استقلال حضور دارد، با یک نفر که در بیرون از باشگاه است ارتباط دارد و می‌خواهد استقلال را بهم بریزد. من سناریوی آنها را می‌نویسم.

* تسنیم: این شخص چه کسی است؟

خدا به زودی این شخص را به خاطر طینتی که دارد، معرفی خواهد کرد.

* تسنیم: نظرتان در مورد جشن 50 سالگی باشگاه پرسپولیس چیست؟

این کار خوبی است و امیدوارم همیشه از این نوع کارها انجام شود.

* تسنیم: برخی انتقاد کردند که اگر پرسپولیس مشکل مالی دارد چطور این نوع جشن‌ها را برگزار می‌کند.

تا آنجایی که می‌دانم آنها نمی‌گویند ما مشکل مالی داریم و همیشه گفته‌اند شرایط ما خوب است! چنین جشنی را چند سال پیش گرفتیم اما چون برخی پیشکسوتان از دعوت نشدنشان دلخور شدند، سعی کردیم دیگر چنین جشنی نگیریم تا ناراحتی بوجود نیاید.

* تسنیم: حسن روشن با تمجید از جشن 50 سالگی پرسپولیس از کارهای فرهنگی شما انتقاد کرد.

روشن 2 سال است به من حمله می‌‌کند ولی چون پیراهن پیشکسوتی او را می‌بینم احترام می‌گذارم. اشکالی ندارد و بگذارید او به من حمله کند اما همانطور که گفتم برای اینکه دلخوری از اینکه فلان پیشکسوت دعوت نشده بوجود نیاید تصمیم گرفتیم چنین جشنی را برگزار نکنیم. با این وجود باز هم تاکید می‌کنم که کار رویانیان خوب بود.

* تسنیم: همه می‌دانند شما بیش از دربی‌ها همیشه روحیه خوبی دارید و کری می‌خوانید. این بار در آستانه دربی چه صحبتی دارید؟

پیش از دربی با استقلال خوزستان داریم که آن دیدار برای ما مهم است چون اگر استقلال خوزستان را شکست دهیم حریف‌مان به احتمال زیاد امتیاز از دست می‌دهد و فاصله‌مان با صدر بیشتر می‌شود. هنوز به دربی فکر نکردم و پس از بازی با استقلال خوزستان درباره دربی صحبت می‌کنم.

به نظرم همیشه باید با روحیه کار کرد. به عنوان مثال وقتی می‌گویم منتظری را نگه می‌دارم برخی‌ها به من گفتند خیلی ساده‌ای، چون او از استقلال رفت. این افراد همان‌هایی هستند که وقتی جواد نکونام و مهدی رحمتی با یکدیگر عکس یادگاری انداختند به من گفتند این عکس را نگه می‌داریم و زمانی که از استقلال جدا شدند به فتح‌الله‌زاده نشان می‌دهیم. این 2 بازیکن در استقلال ماندند اما من به روی آن رسانه نیاوردم که چه گاف بزرگی دادند.

منتظری از اول سال رفته بود و قراردادی که با او بستم جزو افتخار خودم می‌دانم. می‌دانید چرا؟ چون او را برای لیگ قهرمانان آسیا نگه داشتم و حتی در نیم‌فصل دوم نیز 3 بازی برای ما انجام داد. آیا این به ضرر استقلال بود؟ به هر حال این مسائل تمام می‌شود و ما سال آینده‌ای نیز در پیش داریم.

* تسنیم: کار قرارداد بستن با بازیکن برزیلی به پایان رسید؟

این بازیکن اگر در تست پزشکی قبول شود مشکلی برای حضور در استقلال ندارد. هیچ وقت اجازه ندادم بی‌پولی به ما برای جذب بازیکن لطمه بزند. هنوز قرارداد این بازیکن برزیلی امضا نشده و همین‌جا از طریق شما اعلام می‌کنم آمادگی خرید بازیکن گرانقیمت را دارم و کادر فنی هر بازیکنی را که پیشنهاد دهد جذب می‌کنم.

* تسنیم: حتی اگر لیونل مسی باشد؟!

نه، در حد عرف این مسئله را گفتم. به عنوان مثال آن بازیکن برزیلی که گفته بودم 500 هزار دلار قراردادش بود حاضر بودم جذبش کنم ولی او نتوانست به ایران بیاید. نمی‌دانم چرا دوستان دوست دارند استقلال را به هم بریزند اما من و معاونانم همه تلاشمان را می‌کنیم تا استقلال موفق باشد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فتح الله زاده: سرمربی استقلال بِرند است/ رویانیان ترسیده/ ژنرال 5 ستاره هستم!

مدیرعامل باشگاه استقلال تهران در تازه‌ترین صحبت‌هایش به تمام مسائل و حواشی پیرامون این باشگاه از حرکت آرش برهانی تا کمبود بازیکن و انتقال پژمان منتظری به قطر پرداخت. فتح الله زاده همچنین از افرادی در داخل باشگاه یاد کرد که به خاطر دعواهای شخصی قصد به هم ریختن تیم را دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده در پایان تمرین صبح امروز یکشنبه استقلال که در کمپ مرحوم ناصر حجازی برگزار شد در جمع خبرنگاران حضور یافت و ابتدا درباره حرکت آرش برهانی اظهار داشت: عده‌ای قصد دارند امیر قلعه نویی را به خاطر حرکت آرش برهانی تحریک کنند که این حرکت جوانمردانه نیست. قلعه نویی گفته است باید فیلم را ببینم. باید دید خود بازیکن هم چه می‌گوید. حرف آرش این است که چون نتوانسته به تیم کمک کند و گل بزند، این حرکت را انجام داده و به کلمن لگد زده است.

وی افزود: این با آن حرفی که در دهان قلعه نویی می‌گذارند فرق دارد. من هم جای قلعه نویی باشم برخورد می‌کنم. ولی میرشاد ماجدی (سرپرست استقلال) به من گفت که آرش به این خاطر این کار را کرده که نتوانسته است گل بزند.

* از تصمیم قلعه نویی حمایت می‌کنم
مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: به هر حال من از سرمربی تیم حمایت می‌کنم. او هر تصمیمی که بگیرد من از آن حمایت خواهم کرد.

* هر نوع بی انضباطی محکوم است
فتح الله زاده در پاسخ به این سئوال که چرا پیش از این با حرکتی مشابه که توسط مهدی نظری انجام شده بود، برخوردی صورت نگرفت، یادآور شد: من این حرکت را از نظری ندیدم و از شما می‌شنوم. به هر حال این به سرمربی و سرپرست تیم بر می‌گردد. مگر مدیرعامل کنار زمین است که بخواهد با این حرکتها برخورد کند؟ من هر نوع بی انضباطی را محکوم می‌کنم و معتقدم باید با آن برخورد شود ولی سرمربی و سرپرست باید به من در این خصوص اطلاع بدهند.

* بازیکن برزیلی را با 120 هزار دلار می‌آورم
وی ادامه داد: وظیفه مدیرعامل این است که دنبال خرید بازیکن برود. اگر تیم بازیکن بخواهد و من نیاورم، آن وقت مشکل از من است. الان یک بازیکن برزیلی را بدون واسطه آورده‌ایم که قیمت آن حدود 120 هزار دلار برایمان آب خورده است. اگر می‌خواستیم از طریق واسطه این بازیکن را بیاوریم، بالای 200 هزار دلار باید خرج می‌کردیم. اگر این بازیکن نیامد، آن وقت باید بروید و مدیرعامل تیم پاسخگو باشد.

* حاضرم در این شرایط 500 هزار دلار هم برای خرید بازیکن بدهم!
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: الان هم گفته‌ام که آمادگی خرید بازیکن استاندارد و خوب را داریم. حتی حاضرم 500 هزار دلار هم بدهم. من این پول را هر طور که شده تهیه می‌کنم. به کادر فنی هم گفتم دست شما بسته نیست و در هر پستی که بازیکن می‌خواهید، اعلام کنید.

* پژمان منتظری به ما لطف داشت
فتح الله زاده در ادامه صحبت‌هایش در پاسخ به سئوالی مبنی بر هجمه‌ای که علیه پژمان منتظری بعد از حضور این بازیکن در تیم ام صلال قطر ایجاد شده است، اظهار داشت: بعضی از مطالبی که نوشته می‌شود برای من تعجب آور است. شاید هم من نمی‌فهمم! وقتی یک بازیکن با یک باشگاه قرارداد ندارد، دیگر چه کار می‌شود کرد؟ مگر می‌شود یک بازیکن را به زور نگه داشت؟ پژمان می‌خواست ابتدای فصل برود ولی به او گفتم ما مشکل داریم و بهتر است در لیگ قهرمانان آسیا هم با ما بماند. او قبول کرد و تا نیم فصل کنار ما ماند. پژمان به ما لطف کرد ولی آیا حالا ما باید زیر حرفمان بزنیم.

* قرارداد منتظری یکساله بسته شده بود
وی ادامه داد: پژمان حتی آنقدر به ما اطمینان داشت که قراردادش را یکساله با ما بست چون فدراسیون فوتبال قبول نمی‌کرد قرارداد شش ماهه باشد. او به ما اطمینان کرد و ما هم نمی‌توانستیم از اعتمادش سوء استفاده کنیم.

* قلعه نویی یک مدافع می‌خواست
مدیرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: با این حال یک گلایه از پژمان دارم. ضمن تشکر به خاطر تمام زحماتی که این بازیکن برای ما کشید، با این حال وی نیم فصل قطعی به ما نگفت که از استقلال جدا می‌شود. قلعه نویی قصد داشت یک مدافع در نیم فصل بگیرد ولی پژمان آن موقع به ما اعلام نکرد که حتما از استقلال جدا می‌شود.

* کسی نباید پژمان را اذیت کند
فتح الله زاده در ادامه صحبت‌هایش تاکید کرد: هیچ کس نباید پژمان را به خاطر جدایی از استقلال اذیت کند. این بازیکن اگر فردا روزی هم به استقلال برگردد من با او قرارداد سفید امضا می‌کنم.

* عده‌ای در باشگاه دعوایشان را به تیم می‌کشانند
وی در پاسخ به این سئوال که گفته می‌شود پژمان منتظری از استقلال طلب 900 میلیون تومانی دارد، گفت: مگر کل قرارداد پژمان چقدر بوده که باید به او 900 میلیون تومان بدهیم؟

در این لحظه خبرنگاران گفتند 1 میلیارد و 200 میلیون تومان. فتح الله زاده در واکنش به این مبلغ، گفت: اگر اینطور بود که باید به پژمان 600 میلیون تومان می‌دادیم نه 900 میلیون. چون او تا نیم فصل برای ما بازی کرده است. متاسفانه عده‌ای که سرنخ آنها در باشگاه است، و نمی‌توان از آنها نام برد نباید دعوایشان را به تیم مرتبط کنند. من این افراد را می‌شناسم ولی چون در آستانه دربی هستیم اسمشان را نمی‌گویم تا تیم به هم نریزد.

* بهتر از پرسپولیس به بازیکنان پول داده‌ام
مدیرعامل باشگاه استقلال در ادامه تاکید کرد: وقتی به بازیکن پول می‌دهیم یک عده انتقاد می‌کنند، وقتی هم پول نمی‌دهیم یک عده دیگر منتقد می‌شوند. ما نصف قرارداد پژمان را به او پرداخت کردیم. به اکثر بازیکنان استقلال خوب پول داده‌ام. قطعا بهتر از پرسپولیس به بازیکنانم پول داده‌ام. البته فقط سیاوش اکبرپور، هاشم بیک زاده و امیرحسین صادقی هیچ پولی نگرفته‌اند ولی بقیه بازیکنان بیشتر از سایر تیم‌ها پول گرفته‌اند.

* جباری به خاطر بی پولی ما از استقلال نرفت
فتح الله زاده افزود: عده‌ای می‌گویند بی پولی عامل بازیکن نگرفتن ماست. حتی می‌گویند جباری به خاطر بی پولی ما از استقلال رفت در حالی که اینطور نبود. من همان موقع از کادر فنی خواستم اسم بازیکن دیگری را به من بدهند تا جذبش کنم، مگر فقط یک بازیکن روی زمین داریم!

* برند ایرانی را سرمربی استقلال کردیم!
وی همچنین با تمجید از امیر قلعه نویی، تصریح کرد: شما نگاه کنید در بازی با فجر با چه شرایطی پیروز شدیم. دفاع ما کامل عوض شده بود ولی ما این بازی را هم بردیم. ما یک برند ایرانی را سرمربی کردیم که خودش یک تیم است! ارزش قلعه نویی از پنج بازیکن هم بیشتر است! ما مربی خوب و باهوشی داریم که تیم را به خوبی ***** می‌کند.

* هواداران، تنها نگرانی من هستند
مدیرعامل استقلال گفت: تنها نگرانی من فقط هواداران هستند. امیدوارم آنها برای بازی با استقلال اهواز به ورزشگاه بیایند تا خود را برای دربی آماده کنیم. ما یکی از مدعیان اصلی قهرمانی هستیم. نمی‌گویم مدعی قهرمانی؛ تاکید می‌کنم که یکی از مدعیان قهرمانی.

* رویانیان می‌ترسد!
فتح الله زاده درباره کُری خواندن محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه استقلال مبنی بر اینکه پرسپولیس دربی را می‌برد، گفت: کسی که می‌ترسد این حرف‌ها را می‌زند!

* پرسپولیس چه چیزی شده که ما نشدیم؟
وی در ادامه در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر انتقادات تند حسن روشن از مدیریت باشگاه استقلال در جشن 50 سالگی پرسپولیس، تصریح کرد: روشن سالهاست که صحبت‌های تندی می‌کند. تا زمانی که لقب و اسم پیشکسوت روی این افراد است، به آنها احترام می‌گذارم و توهین‌ها را تحمل می‌کنم. روشن می‌گوید پرسپولیس الان باشگاه شده است. می‌خواهم بدانم پرسپولیس چه چیزی شده که ما نشده‌ایم؟! الان اینجا (کمپ استقلال) را ببینید. من هیچ کاری نکرده باشم این کمپ را درست کرده‌ام تا بازیکنانم با خیال راحت تمرین کنند و ارزش افزوده آن میلیاردی باشد.

* با احترام به قلعه‌نویی، ژنرال 7 ستاره هستم
فتح الله زاده همچنین ادامه داد: ما هم کارهای زیادی در استقلال انجام داده‌ایم. البته من هفت تا قهرمانی با استقلال دارم و با احترام به امیر قلعه نویی باید بگویم من ژنرال هست ستاره هستم!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
برهانی: اگر طنابِ دار داشتم خودم را روی «کُلمن» دار می زدم!/ عذر‌خواهی ‌می‌کنم

33atdgbcxnaq0okj76d4.gif

آرش برهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در ابتدا ضمن تسلیت به جواد خیابانی گفت: من با او خاطرات خوبی دارم و از بچگی نیز با همین خاطرات جواد خیابانی زندگی می‌کنم. حالا هم با او هم‌درد هستم و از همین طریق به او تسلیت می‌گویم.

برهانی در خصوص بازی روز گذشته، گفت: ما بازی خوبی انجام دادیم و خدا را شکر که دو هفته‌ای است با ارائه بازی خوب 3 امتیاز را می‌گیریم. دیروز هم روز خوبی را پشت سر گذاشتیم و من چون خودم مهاجم هستم شرایط مهدی نظری را بهتر درک می‌کنم و خوشحالم از اینکه او توانست بعد از مدت‌ها گل بزند و با گل او به 3 امتیاز بازی برسیم. می‌دانم که او تحت فشار بود و از صمیم قلب بابت گلزنی نظری خوشحال هستم.

مهاجم تیم استقلال در خصوص حرکتش بعد از تعویض، گفت: زمانی‌که تعویض شدم خیلی زیر فشار بودم چون نتوانستم گل بزنم. دیروز حسی داشتم که به من می‌گفت می‌توانی گل بزنی اما وقتی تابلوی تعویض را دیدم تمام برنامه‌هایم خراب شد و از این بابت ناراحت شدم که نتوانستم برای استقلال مفید باشم.

وی افزود: اگر آن حرکت را انجام دادم به خاطر ناراحتی بود که نتوانستم برای استقلال گل بزنم. خیلی سال‌ها اتفاق افتاده که تعویض شدم و حتی در زمان مربیگری آقای قلعه‌نویی در بازی با پیکان در دقیقه 60 عوض شدم آن هم به خاطر مسائل تاکتیکی ولی هیچ کسی تاکنون چنین رفتاری از من ندیده بود. در این 7 سال هیچ وقت اتفاق نیفتاده که کسی از من چنین حرکتی ببیند و همیشه استقلال و پیراهن این تیم برایم در اولویت قرار داشته و دارد.

برهانی افزود: من اصلا حرکتم را تأیید نمی‌کنم ولی به من هم حق بدهید چون انسان هستم و انسان جایزالخطا است. دیروز اصلا بعد از تعویض متوجه نبودم که چه کاری انجام می دهم. من فقط کلمن را با پایم هل دادم ولی در این مسئله کمی بزرگنمایی شده است. شاید باور نکنید ولی اگر آنجا طناب دار وجود داشت روی کلمن می رفتم و خودم را دار می زدم چون خیلی ناراحت بودم!چون اصلا متوجه نبودم که چه کاری انجام می دهم و تسلطی روی کارهایم نداشتم. از طرفی ورزشگاه تختی روبرویش جایگاه تماشاگران ندارد و فکر نمی‌کردم کسی آن صحنه را ببیند و چنین اتفاقی بیفتد. مطمئنا اگر در ورزشگاه آزادی بود چنین اتفاقی نمی‌افتاد ولی حرکتم را تأیید نمی‌کنم و باید بگویم این اتفاق را در آینده جبران خواهم کرد.

برهانی در پایان صحبت‌هایش به فارس، گفت: از مجموعه استقلال، کادر فنی، هواداران عذرخواهی می‌کنم و تأکید می‌کنم که پیراهن استقلال از همه چیز برایم باارزش‌تر است و خیلی زمان‌ها بوده که به خاطر همین پیراهن از خیلی چیزها گذشته‌ام و به خاطر 30 دقیقه بیشتر بازی کردن دوست ندارم برای تیمم حاشیه درست شود و حرکتم ناخواسته بود.

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
اخه آرش تو چرا آخه كسى تو فوتبال ايران به خوش اخلاقى تو هست ؟؟؟
آرش خراب كرد
امير با كسى شوخى نداره حتى اگه فقط ١٠ تا بازيكن داشته باشه

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
دکتر نوروزی وضعیت مصدومان استقلال را شرح داد

دکتر امین نوروزی، معاونت پزشکی علوم ورزشی باشگاه استقلال گفت: امسال یکی از پرکارترین سال‌های کاری بنده و کادرپزشکی‌ام بود و دلیل این مسئله بیشتر به نوعی به خاطر عدم زمان مناسب قبل از شروع فصل و بین فصل در انجام تمرینات مناسب بدنسازی بود

دکتر امین نوروزی، معاونت پزشکی علوم ورزشی باشگاه استقلال گفت: امسال یکی از پرکارترین سال‌های کاری بنده و کادرپزشکی‌ام بود و دلیل این مسئله بیشتر به نوعی به خاطر عدم زمان مناسب قبل از شروع فصل و بین فصل در انجام تمرینات مناسب بدنسازی بود.
دکتر نوروزی در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه استقلال اضافه کرد: با این حال کادرپزشکی استقلال بازیکنان را سر موعد به بازی می‌رساند. اما مشکل ما انواع و اقسام مصدومیت‌ها بود و همچنین تعدد مصدوم‌ها که هر بازیکنی خوب می‌شد، بلافاصله یک بازیکن جدید مصدوم به جای او اضافه می‌‌شد. همین مسئله خیلی کار گروه پزشکی را سخت و مشکل‌‌ساز کرد که جا دارد یک خسته نباشید به همه اعضای کادرپزشکی استقلال بگویم.
وی در خصوص وضعیت مصدومان استقلال گفت: مجید غلام‌نژاد از ناحیه عضله پشت ساق پا ضربه خورده و ان‌شاءا... از هفته آینده به تمرینات استقلال اضافه می‌‌شود. کبه هم با وجود مصدومیت شدیدی که از ناحیه زانو داشت تحت درمان است و اگر شرایط به همین منوال طی شود از ده روز دیگر دویدن دور زمین را آغاز می‌کند.
دکتر نوروزی وضعیت اولادی را اینگونه شرح داد: این بازیکن به دلیل فشار بیش از حد در تمرین از ناحیه عضله پشت ران دچار مصدومیت شد و در حال‌حاضر تحت درمان است.
وی در خصوص شرایط احمد جمشیدیان گفت: وی همچنان تحت درمان است. با توجه مشکل جدی که این بازیکن داشته و عمل جراحی سنگینی که روی ایشان انجام گرفته این بازیکن بعد از دوران نقاهت دردهای پراکنده‌ای در نواحی مختلف لگن حس می‌کرد که این دردها برای ایشان آزاردهنده بود و نیاز به درمان‌های متعددی داشت که همه برای او انجام گرفت و همچنان هم مراحل درمانی این بازیکن پیش می‌رود که این اتفاق یکی از سنگین‌ترین مشکلات ما در سال جاری بود.
معاونت پزشکی باشگاه استقلال در ارتباط با مصدومیت تیموریان گفت: متاسفانه این بازیکن در بازی با راه‌آهن ضربه شدیدی دید و او هم در سریال مصدومیت ها اضافه گردید، اما با توجه به اسکنی که از پای تیموریان گرفتیم خوشبختانه او دچار شکستگی پا نشده است و پس از رفع دردپایش در تمرینات شرکت می‌کند.
دکتر نوروزی در پایان اعلام کرد: با درایتی که از آقای قلعه‌نویی و همکارانش سراغ دارم با درنظر گرفتن به تعادل فشار تمرینات و استراحت بازیکنان ان‌شاءا... درصد آسیب‌دیدگی‌ها کاسته می‌شود.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
طبق آئين‌نامه مسابقات

استقلال ميهمان ذوب‌آهن در جام حذفي شد

تيم فوتبال استقلال در مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي ميهمان تيم ذوب‌آهن اصفهان است.

به نقل از سايت سازمان ليگ، غلامرضا بهروان رئيس کميته مسابقات اعلام کرد طبق آئين‌نامه مسابقات، استقلال ميهمان تيم ذوب آهن در مرحله يک چهارم جام حذفي است.

نامه بهروان به مديران دو باشگاه استقلال و ذوب آهن به شرح زير است:

«احتراما؛ پيرو دعوتنامه شماره 4553/110 مورخ 9/10/92 سازمان ليگ فوتبال جهت مراسم قرعه‌کشي تعيين ميزبان و ميهمان جام حذفي يادواره آزادسازي خرمشهر در مرحله 4/1 در روز دوشنبه 16/10/92 در محل روابط عمومي سازمان ليگ، به اطلاع مي‌رساند با توجه به آيين‌نامه برگزاري مسابقات جام حذفي به شماره 2359/110 مورخ 4/6/92 ماده 4-5-5 که متذکر شده هر تيم در مرحله اول و دوم پي در پي ميزبان يا مهمان باشد بازي سوم نياز به قرعه‌کشي نيست و تيمي که بيشترين ميزباني پي در پي را دارا باشد به طور اتوماتيک ميهمان خواهد بود لذا با توجه به جدول مسابقات حذفي تيم استقلال تهران دو بار پي در پي ميزبان بوده که جهت بازي سوم خود با ذوب آهن اصفهان نياز به قرعه‌کشي ندارد و مي‌بايست به عنوان ميهمان، مسابقه مرحله 4/1 خود را در اصفهان برگزار نمايد. خواهشمند است به مبادي ذي‌ربط ابلاغ فرماييد.»

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ديدار استقلال وذوب‌آهن اول بهمن برگزارمي‌شود

ديدار دو تيم استقلال و ذوب‌آهن در مرحله يک چهارم حذفي اول بهمن ماه در اصفهان برگزار مي‌شود.

بعد از اعلام ميزباني ذوب آهن در ديدار با استقلال در مرحله يک چهارم جام حذفي مشخص شد که اين مسابقه روز اول بهمن ماه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.

به گزارش فارس،ساير ديدارهاي مرحله يک چهارم جام حذفي فردا در سالن روابط عمومي سازمان ليگ قرعه‌کشي خواهد شد که پرسپوليس بايد به مصاف فولاد خوزستان برود. راه آهن بايد با تراکتورسازي بازي کند.و مس کرمان و نفت آبادان نيز در اين مرحله به مصاف يکديگر خواهند رفت که فردا ميزباني و ميهماني اين تيم‌ها با قرعه کشي مشخص خواهد شد.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بازگشت تیم به صدر و از اون مهمتر بازگشت خودم به تاپیکو خدمت دوستان تبریک میگم :D
عشق است استقلال
esteghlal%202.gif
w03e2yg0nc9a2t8ts.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اوه اگه آندو مصدوم بشه دیگه ...
ایشالا که چیزی نیست ...

دوستان کسی میدونه بازی با استقلال اهواز چند تا دو کارته داریم ؟ امیدوارم تو این بازی دچار جو قبل از دربی نشیم و انتقام شکست دور رفت رو هم بگیریم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا