جوات خوبه بازی نکرد!!!!!!!!!!!!!!جواد کی خوب بازی کرده؟![]()
بعد از بازی با الهلال که توپو زد به حنیف گل خوردیم ما بهش میگیم جوات چکش!!!! البته کلنگ هم در پاره ای از اوقات گفته شده....!!!! :-Dجوات خوبه بازی نکرد!!!!!!!!!!!!!!
جوات وافعا بازیکن خوبیه
قرار نیس یه بازیکن همیشه خوب باشه![]()
دوست عزیز میشه یکم مودب تر باشید با مربی تیم استقلالبعضی از دوستان متاسفانه خودشونو به اون راه میزنن با طرفداری ببخشید کورکورانه انگار استغفرا...قلعه لابی باز پیغمبره تمام ذات قلعه فساد ریا دروغ هست فتح ا...راده هم از اون بدتر چرا استقلال در صدر هست اما کسی خوشحال نیست ؟؟چرا این همه دروغ ؟؟ پول نیست اوتوقت بازیکن خارجی میگرن؟؟ حقایق باید دید نباید مثل کبک آدم سرشو زیر برف کنه کی میشه فصل تموم شه امیر اداماش گم شن از استقلال. تازه چند وقت پیشم بخاطر یه دلال که دورو ور امیر بود بهش هشدار دادند .دستش دیگه رو شده لابی باز در رو
خزئبل جمله خوبی نیست براکسی که صرفانظرشو گفته چیزی نمیگم فقط متاسفم داداش عزیزدوست عزیز میشه یکم مودب تر باشید با مربی تیم استقلال
اینجا هواداران استقلال عبور و مرور میکنن و مسلما این خزئبلاتی که برای سرمربی تیم نوشتین رو نمیپسندن
ضمن اینکه الان اتفاق خاصی افتاده که دوباره شما نظرت برگشته ؟ یادمه یکی دو سال پیش همینطور مینوشتین و یه روزی اومدین اینجا از همه معذرت خواهی کردین - چی شده دوباره شروع کردین ؟
آیا کسی رو سراغ دارید تو این شرایط ادامه همکاری بده با تیمی؟همون پرویزی خان مظلومی دو تا باخت میداد میومد میگفت برای من دسیسه چیندن - دارن خط میدن - نه بازیکنی این مدلی از تیمش رفته بود و نه چیز دیگری - حالا درسته امیر هم بیاد بگه آقا نشستن زیر آب منو زدن که منتظری و نکونام مجیدی دارن میرن ؟ بیاد بگه اینا میخواستن منو زمین بزنن ؟ تا حالا اینطور حرفی شنیدین از قلعه نویی؟
یک مقدار تعقل بد نیست به قرآن - فقط بشینید بگید لابی باز
اون دوستمون میگه من دوره همه مربیا رفتم استادیوم فقط زمان قلعه نویی لیدرا خوب نیستن - آخه عزیز من لیدرای باشگاه نزدیک 15 سال همینن - چرا میایم برای خراب کردن یه نفر که مربی تیممون هم هست زمین و زمان رو به هم میدوزیم؟
شما فکر کن از تیم مظلومی تو یه فصل فقط فرهاد رفت - چه اتفاقی افتاد؟ تا آخر فصل هر باختی که تیم آقا داد گفت فرهاد نبود - میخوان زیر آب منو بزنن آقایون - دارن رو سکو ها خط میدن و ....
دیگه حداقل تو روزی که تیم صدر جدول یکم از شوری قضیه کم کنید - شورشو در نیارید
خزئبل جمله خوبی نیست براکسی که صرفانظرشو گفته چیزی نمیگم فقط متاسفم داداش عزیز
من ازنظرات ومواضعم کوتاه نمیام اماعادت به توهین و بکاربردن جملات بدهم ندارم واقعیتهارو.گفتم و خواهم گفت شماوامثال شماهم می دونید که من راست میگم قلعه یه باند باز لابی باز و شریک دزد رفیق قافله هست محمد نوازی جالب در موردش حرف زده بود مصاحبشو بخون موفق باشید دوست عزیز
بعضی از دوستان متاسفانه خودشونو به اون راه میزنن با طرفداری ببخشید کورکورانه انگار استغفرا...قلعه لابی باز پیغمبره تمام ذات قلعه فساد ریا دروغ هست فتح ا...راده هم از اون بدتر چرا استقلال در صدر هست اما کسی خوشحال نیست ؟؟چرا این همه دروغ ؟؟ پول نیست اوتوقت بازیکن خارجی میگرن؟؟ حقایق باید دید نباید مثل کبک آدم سرشو زیر برف کنه کی میشه فصل تموم شه امیر اداماش گم شن از استقلال. تازه چند وقت پیشم بخاطر یه دلال که دورو ور امیر بود بهش هشدار دادند .دستش دیگه رو شده لابی باز در رو
کدوم نظر ؟اوقتم گفتم صرفا بخاطر استقلال سکوت میکنم در ضمن من نظرمو گفتم جالب این بود لینکشم گذاشتم مگه دروغ بود جریان دلال که اطراف امید بود بهشم هشدار داده بودن؟؟؟؟هم شما هم بقیه که شما میگید میدونن من فقط واقعیتها رو گفتم پس بجای سربه زیر برف کردن باید حقایق قبول کرد خریدهارو ببین همه مصدوم همه سوخته نظری گرفتیم که بعد 100بازی بزور یه گل زد عده ایی که دیپورتی بودن گرفت آرزه لاوره کبه اولادی نظری قاضی جمشیدیان بازم بگم بسه انصافا .خریدهای دایی ببین همه سرمایه براچندسال چه خوشت بیاد چه بدتون قلعه یه آدم باندباز لابی باز دلال هست همین اینم یا رژه هست یا **** جمع نمیدونم اما این واقعیت قلعه هست سالهاس که درموردش دارن میگن یه سرچ توگوگل درموردش بزنی میاد دستت چیه جریانشما سر تا پای پستی که ازت نقل قول شده توهینه اونوقت میفرمائید توهین نمیکنید؟ میتونید دوباره ملاحظه کنید
ببینم اگر چنین چیزی بود به نظرت فرهاد مجیدی یا علی منصوریان کسایی بودن که بیان با این مدل آدمی کار کنن ؟ به اخلاق علی منصور و فرهاد شک داری یا اینکه محمد نوازی پسر پیغمبر بوده که وقتی بهش گفتن پیر شدی نمیشه بازیکن دسته یکی رو که 36 سال سنشه آورد استقلال رفته یه سری داستان سر هم کرده؟ (بعد صحبت همون آقا چی بود ؟ مگه در مورد استقلال اهواز نبود؟ چطور آقا سال بعد از اون ماجرا رو یادش نبود که استقلال اهواز بازی یکی مونده به آخر باعث شد قهرمانی از دست استقلال بره ؟)
چطور واقعیات رو میگید و از مواضعتون پائین نمیادید ولی سال گذشته که تیم قهرمان شد نظرتون کاملا چیز دیگری بود ؟
از آب گل آلود ماهی گرفتن کاری نداره دوست عزیز برای بنده و دیگر دوستان هم اهمیتی نداره این کار رو انجام بدین فقط لطف کنید رو اعصاب بقیه رژه نرید
بزارید اگر شما ناراحتین حداقل طرفداران استقلال از صدرنشینی تیمشون لذت ببرن
متاسفانه بعضی ها فقط با جام قهرمانی ارضا میشن و کاری به کیفیت فنی تیم و بازی تماشاگر پسند و اخلاق و اینجور مسائل ندارن .
والا تیم ملی مون هم کیفیتی نداره که شما میخوای تیمای باشگاهیمون داشته باشن! بعدشم وقتی استقلال میره جزء 4 تای آسیا حتما یه کیفیت مطلوبی داشته که به اونجا رسیده....حالا کاری به این فصل ندارم
بعضی از دوستان متاسفانه خودشونو به اون راه میزنن با طرفداری ببخشید کورکورانه انگار استغفرا...قلعه لابی باز پیغمبره تمام ذات قلعه فساد ریا دروغ هست فتح ا...راده هم از اون بدتر چرا استقلال در صدر هست اما کسی خوشحال نیست ؟؟چرا این همه دروغ ؟؟ پول نیست اوتوقت بازیکن خارجی میگرن؟؟ حقایق باید دید نباید مثل کبک آدم سرشو زیر برف کنه کی میشه فصل تموم شه امیر اداماش گم شن از استقلال. تازه چند وقت پیشم بخاطر یه دلال که دورو ور امیر بود بهش هشدار دادند .دستش دیگه رو شده لابی باز در رو
آیا باز باید براتون پست قبلیتون رو کوت کنم تا اینکه از کوچه علی چپ خارج بشید ؟کدوم نظر ؟اوقتم گفتم صرفا بخاطر استقلال سکوت میکنم در ضمن من نظرمو گفتم جالب این بود لینکشم گذاشتم مگه دروغ بود جریان دلال که اطراف امید بود بهشم هشدار داده بودن؟؟؟؟هم شما هم بقیه که شما میگید میدونن من فقط واقعیتها رو گفتم پس بجای سربه زیر برف کردن باید حقایق قبول کرد خریدهارو ببین همه مصدوم همه سوخته نظری گرفتیم که بعد 100بازی بزور یه گل زد عده ایی که دیپورتی بودن گرفت آرزه لاوره کبه اولادی نظری قاضی جمشیدیان بازم بگم بسه انصافا .خریدهای دایی ببین همه سرمایه براچندسال چه خوشت بیاد چه بدتون قلعه یه آدم باندباز لابی باز دلال هست همین اینم یا رژه هست یا **** جمع نمیدونم اما این واقعیت قلعه هست سالهاس که درموردش دارن میگن یه سرچ توگوگل درموردش بزنی میاد دستت چیه جریان
یه پیشنهاد ... شما برو طرفدار تیم پرسپولیس شو .... اینطوری هم واسه خودت بهتره هم ما ...کدوم نظر ؟اوقتم گفتم صرفا بخاطر استقلال سکوت میکنم در ضمن من نظرمو گفتم جالب این بود لینکشم گذاشتم مگه دروغ بود جریان دلال که اطراف امید بود بهشم هشدار داده بودن؟؟؟؟هم شما هم بقیه که شما میگید میدونن من فقط واقعیتها رو گفتم پس بجای سربه زیر برف کردن باید حقایق قبول کرد خریدهارو ببین همه مصدوم همه سوخته نظری گرفتیم که بعد 100بازی بزور یه گل زد عده ایی که دیپورتی بودن گرفت آرزه لاوره کبه اولادی نظری قاضی جمشیدیان بازم بگم بسه انصافا .خریدهای دایی ببین همه سرمایه براچندسال چه خوشت بیاد چه بدتون قلعه یه آدم باندباز لابی باز دلال هست همین اینم یا رژه هست یا **** جمع نمیدونم اما این واقعیت قلعه هست سالهاس که درموردش دارن میگن یه سرچ توگوگل درموردش بزنی میاد دستت چیه جریان
بنظرم با این بازیکنها و تجربه بین المللی و اسم بزرگ استقلال و هوادار میلیونی قهرمانی آسیا چیز دور از انتظاری نبوده و نیست .
انصافا بازی با سئول که یه تیم گردن کلفت بود من چیزی بنام کیفیت از استقلال ندیدم . بازی با بوریرام هم همینطور . خدا پدر رحمتی رو بیامرزه که تو آسیا نظیر نداره .