• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
4 جهانی شده ...
48705bbd59cdfe031.jpg
4870879e28cd1b382.jpg
4870d019e7aac36b3.jpg

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جواد بیشتر از اینکه بازیش به درد تیم بخوره تجربش به درد میخوره ...

الانم که اومده سر تمرین .... احتمال 99% حداقل تا دربی برامون بازی خواهد کرد.

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
جوات خوبه بازی نکرد!!!!!!!!!!!!!!:eek:
جوات وافعا بازیکن خوبیه;)
قرار نیس یه بازیکن همیشه خوب باشه:D
بعد از بازی با الهلال که توپو زد به حنیف گل خوردیم ما بهش میگیم جوات چکش!!!! البته کلنگ هم در پاره ای از اوقات گفته شده....!!!! :-D

Sent from my C5303 using Tapatalk

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
بعضی از دوستان متاسفانه خودشونو به اون راه میزنن با طرفداری ببخشید کورکورانه انگار استغفرا...قلعه لابی باز پیغمبره تمام ذات قلعه فساد ریا دروغ هست فتح ا...راده هم از اون بدتر چرا استقلال در صدر هست اما کسی خوشحال نیست ؟؟چرا این همه دروغ ؟؟ پول نیست اوتوقت بازیکن خارجی میگرن؟؟ حقایق باید دید نباید مثل کبک آدم سرشو زیر برف کنه کی میشه فصل تموم شه امیر اداماش گم شن از استقلال. تازه چند وقت پیشم بخاطر یه دلال که دورو ور امیر بود بهش هشدار دادند .دستش دیگه رو شده لابی باز در رو
دوست عزیز میشه یکم مودب تر باشید با مربی تیم استقلال
اینجا هواداران استقلال عبور و مرور میکنن و مسلما این خزئبلاتی که برای سرمربی تیم نوشتین رو نمیپسندن
ضمن اینکه الان اتفاق خاصی افتاده که دوباره شما نظرت برگشته ؟ یادمه یکی دو سال پیش همینطور مینوشتین و یه روزی اومدین اینجا از همه معذرت خواهی کردین - چی شده دوباره شروع کردین ؟
آیا کسی رو سراغ دارید تو این شرایط ادامه همکاری بده با تیمی؟همون پرویزی خان مظلومی دو تا باخت میداد میومد میگفت برای من دسیسه چیندن - دارن خط میدن - نه بازیکنی این مدلی از تیمش رفته بود و نه چیز دیگری - حالا درسته امیر هم بیاد بگه آقا نشستن زیر آب منو زدن که منتظری و نکونام مجیدی دارن میرن ؟ بیاد بگه اینا میخواستن منو زمین بزنن ؟ تا حالا اینطور حرفی شنیدین از قلعه نویی؟
یک مقدار تعقل بد نیست به قرآن - فقط بشینید بگید لابی باز
اون دوستمون میگه من دوره همه مربیا رفتم استادیوم فقط زمان قلعه نویی لیدرا خوب نیستن - آخه عزیز من لیدرای باشگاه نزدیک 15 سال همینن - چرا میایم برای خراب کردن یه نفر که مربی تیممون هم هست زمین و زمان رو به هم میدوزیم؟
شما فکر کن از تیم مظلومی تو یه فصل فقط فرهاد رفت - چه اتفاقی افتاد؟ تا آخر فصل هر باختی که تیم آقا داد گفت فرهاد نبود - میخوان زیر آب منو بزنن آقایون - دارن رو سکو ها خط میدن و ....
دیگه حداقل تو روزی که تیم صدر جدول یکم از شوری قضیه کم کنید - شورشو در نیارید

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
دوست عزیز میشه یکم مودب تر باشید با مربی تیم استقلال
اینجا هواداران استقلال عبور و مرور میکنن و مسلما این خزئبلاتی که برای سرمربی تیم نوشتین رو نمیپسندن
ضمن اینکه الان اتفاق خاصی افتاده که دوباره شما نظرت برگشته ؟ یادمه یکی دو سال پیش همینطور مینوشتین و یه روزی اومدین اینجا از همه معذرت خواهی کردین - چی شده دوباره شروع کردین ؟
آیا کسی رو سراغ دارید تو این شرایط ادامه همکاری بده با تیمی؟همون پرویزی خان مظلومی دو تا باخت میداد میومد میگفت برای من دسیسه چیندن - دارن خط میدن - نه بازیکنی این مدلی از تیمش رفته بود و نه چیز دیگری - حالا درسته امیر هم بیاد بگه آقا نشستن زیر آب منو زدن که منتظری و نکونام مجیدی دارن میرن ؟ بیاد بگه اینا میخواستن منو زمین بزنن ؟ تا حالا اینطور حرفی شنیدین از قلعه نویی؟
یک مقدار تعقل بد نیست به قرآن - فقط بشینید بگید لابی باز
اون دوستمون میگه من دوره همه مربیا رفتم استادیوم فقط زمان قلعه نویی لیدرا خوب نیستن - آخه عزیز من لیدرای باشگاه نزدیک 15 سال همینن - چرا میایم برای خراب کردن یه نفر که مربی تیممون هم هست زمین و زمان رو به هم میدوزیم؟
شما فکر کن از تیم مظلومی تو یه فصل فقط فرهاد رفت - چه اتفاقی افتاد؟ تا آخر فصل هر باختی که تیم آقا داد گفت فرهاد نبود - میخوان زیر آب منو بزنن آقایون - دارن رو سکو ها خط میدن و ....
دیگه حداقل تو روزی که تیم صدر جدول یکم از شوری قضیه کم کنید - شورشو در نیارید
خزئبل جمله خوبی نیست براکسی که صرفانظرشو گفته چیزی نمیگم فقط متاسفم داداش عزیز
من ازنظرات ومواضعم کوتاه نمیام اماعادت به توهین و بکاربردن جملات بدهم ندارم واقعیتهارو.گفتم و خواهم گفت شماوامثال شماهم می دونید که من راست میگم قلعه یه باند باز لابی باز و شریک دزد رفیق قافله هست محمد نوازی جالب در موردش حرف زده بود مصاحبشو بخون موفق باشید دوست عزیز

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
رده بندي باشگاه هاي قاره هاي مختلف جهان اعلام شد
استقلال سوم آسيا/روبين کازان دهم اروپا/بايرن در صدر قرار گرفت

سايت رسمي آمار و ارقام فوتبال تازه ترين رده بندي باشگاهي قاره هاي مختلف جهان را اعلام کرد.
به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران در اين رده بندي تيم فوتبال استقلال ايران پس از گوانگژو چين و اف سي سئول کره در جايگاه سوم آسيا قرار گرفت.

10 تيم برتر قاره آسيا:

1-گوانگ ژو (چين)

2- اف سي سئول( کره جنوبي)

3- استقلال( ايران)

4- الشباب( عربستان)

5-پوهانگ استيلرز( کره جنوبي)

6-جونبوگ موتور( کره جنوبي)

7- کاشيوا ريسون( ژاپن)

8- الهلال( عربستان)

9- بوريرام( تايلند)

10- الاهلي ( عربستان)

Scarer boy

Registered User
لایک‌ها
161
بايرن‌ بهترين تيم جهان، استقلال بهترين تيم ايران

تيم فوتبال بايرن‌مونيخ به عنوان بهترين و استقلال به عنوان شصت‌و‌هفتمين تيم جهان معرفي شدند.
00946361.jpg

تيم فوتبال بايرن‌مونيخ، قهرمان فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا از سوي فدراسيون بين‌المللي آمار و تاريخ فوتبال (IFFHS) به عنوان بهترين تيم فوتبال جهان در سال 2013 معرفي شد.

به نقل از تسنيم،از سال 1991 که IFFHS اقدام به رده‌بندي تيم‌هاي فوتبال جهان بر اساس نتايج رسمي مي‌کند اين اولين بار است که يک تيم آلماني در جايگاه نخست اين رده‌بندي جاي مي‌گيرد. باواريايي‌ها فصل گذشته با يوپ هاينکس قهرماني در بوندس‌ليگا، جام حذفي آلمان و ليگ قهرمانان اروپا را تجربه کردند.

در بخش بهترين تيم‌هاي آسيايي هم استقلال با 148 امتياز پس از تيم‌هاي گوانگژو چين و اف‌سي سئول کره‌جنوبي در مکان سوم قرار دارد. شاگردان امير قلعه‌نويي همچنين در رده‌بندي کلي بهترين تيم‌هاي جهان در جايگاه شصت‌و‌هفتم ايستاده‌اند.

در رده‌بندي 200 تيم برتر جهان به جز استقلال نامي از ساير تيم‌هاي ايراني ديده نمي‌شود.

فهرست 10 تيم فوتبال برتر جهان به شرح زير است:

1- بايرن‌مونيخ آلمان 370 امتياز

2- رئال‌مادريد اسپانيا 290 امتياز

3- چلسي انگليس 273 امتياز

4- اتلتيکو مادريد اسپانيا 251 امتياز

5- بارسلونا اسپانيا 247 امتياز

6- پاري‌سن‌ژرمن فرانسه 240 امتياز

7- اف‌سي بازل سوئيس 239 امتياز

8- اتلتيکو مينيرو برزيل 238 امتياز

9- تاتنهام انگليس 238 امتياز

10- بنفيکا پرتغال 232 امتياز

همچنين دورتموند با 218 امتياز در مکان دوازدهم، منچسترسيتي انگليس با 212 امتياز در رده شانزدهم، يوونتوس با 205 امتياز در مکان نوزدهم و منچستريونايتد با 193 امتياز در جايگاه بيست‌و‌ششم قرار دارند.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خزئبل جمله خوبی نیست براکسی که صرفانظرشو گفته چیزی نمیگم فقط متاسفم داداش عزیز
من ازنظرات ومواضعم کوتاه نمیام اماعادت به توهین و بکاربردن جملات بدهم ندارم واقعیتهارو.گفتم و خواهم گفت شماوامثال شماهم می دونید که من راست میگم قلعه یه باند باز لابی باز و شریک دزد رفیق قافله هست محمد نوازی جالب در موردش حرف زده بود مصاحبشو بخون موفق باشید دوست عزیز

شما سر تا پای پستی که ازت نقل قول شده توهینه اونوقت میفرمائید توهین نمیکنید؟ میتونید دوباره ملاحظه کنید
بعضی از دوستان متاسفانه خودشونو به اون راه میزنن با طرفداری ببخشید کورکورانه انگار استغفرا...قلعه لابی باز پیغمبره تمام ذات قلعه فساد ریا دروغ هست فتح ا...راده هم از اون بدتر چرا استقلال در صدر هست اما کسی خوشحال نیست ؟؟چرا این همه دروغ ؟؟ پول نیست اوتوقت بازیکن خارجی میگرن؟؟ حقایق باید دید نباید مثل کبک آدم سرشو زیر برف کنه کی میشه فصل تموم شه امیر اداماش گم شن از استقلال. تازه چند وقت پیشم بخاطر یه دلال که دورو ور امیر بود بهش هشدار دادند .دستش دیگه رو شده لابی باز در رو

ببینم اگر چنین چیزی بود به نظرت فرهاد مجیدی یا علی منصوریان کسایی بودن که بیان با این مدل آدمی کار کنن ؟ به اخلاق علی منصور و فرهاد شک داری یا اینکه محمد نوازی پسر پیغمبر بوده که وقتی بهش گفتن پیر شدی نمیشه بازیکن دسته یکی رو که 36 سال سنشه آورد استقلال رفته یه سری داستان سر هم کرده؟ (بعد صحبت همون آقا چی بود ؟ مگه در مورد استقلال اهواز نبود؟ چطور آقا سال بعد از اون ماجرا رو یادش نبود که استقلال اهواز بازی یکی مونده به آخر باعث شد قهرمانی از دست استقلال بره ؟)
چطور واقعیات رو میگید و از مواضعتون پائین نمیادید ولی سال گذشته که تیم قهرمان شد نظرتون کاملا چیز دیگری بود ؟
از آب گل آلود ماهی گرفتن کاری نداره دوست عزیز برای بنده و دیگر دوستان هم اهمیتی نداره این کار رو انجام بدین فقط لطف کنید رو اعصاب بقیه رژه نرید
بزارید اگر شما ناراحتین حداقل طرفداران استقلال از صدرنشینی تیمشون لذت ببرن

Last edited:

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تکلیف نهایی نکونام پس از شهرآورد پایتخت مشخص می شود

تهران - ایرنا - تکلیف نهایی جواد نکونام کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران و هافبک تیم استقلال که زمزمه هایی جدایی اش از جمع آبی پوشان شنیده می شود پس از دیدار استقلال مقابل پرسپولیس در هفتاد و هشتمین شهرآورد تهران مشخص می شود.

80987008-5407542.jpg

به گزارش روز پنج شنبه ایرنا، نکونام که اعلام کرده است از باشگاه هایی در قطر، چین و ترکیه پیشنهاد دارد و با پرداخت 100 هزار دلار به باشگاه استقلال بازیکن آزاد محسوب خواهد شد دیروز (چهارشنبه) پس از یک جلسه غیبت و صحبت با امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان در تمرین این تیم حاضر شد.

قرار شده است نکونام تیم استقلال تهران را در دیدار مقابل استقلال خوزستان و پرسپولیس تهران در هفته های بیست و دوم و بیست و سوم لیگ برتر باشگاه های ایران همراهی کند و سپس در نشستی با امیر قلعه نویی تکلیف نهایی اش برای ماندن در جمع آبی پوشان یا جدایی از این تیم مشخص شود.

تیم فوتبال استقلال تهران ساعت 16 و 40 دقیقه روز شنبه 21 دی ماه در هفته بیست و دوم لیگ برتر باشگاه های ایران در ورزشگاه آزادی تهران پذیرای استقلال خوزستان است.

آبی پوشان روز جمعه 27 دی ماه نیز در هفته بیست و سوم لیگ برتر، هفتاد و هشتمین شهرآورد فوتبال تهران را در ورزشگاه آزادی تهران مقابل تیم پرسپولیس برگزار می کنند.

تیم فوتبال استقلال تهران اکنون با 41 امتیاز، صدرنشین لیگ برتر باشگاه های ایران است.

hamed_ph80

Registered User
لایک‌ها
1,113
شما سر تا پای پستی که ازت نقل قول شده توهینه اونوقت میفرمائید توهین نمیکنید؟ میتونید دوباره ملاحظه کنید

ببینم اگر چنین چیزی بود به نظرت فرهاد مجیدی یا علی منصوریان کسایی بودن که بیان با این مدل آدمی کار کنن ؟ به اخلاق علی منصور و فرهاد شک داری یا اینکه محمد نوازی پسر پیغمبر بوده که وقتی بهش گفتن پیر شدی نمیشه بازیکن دسته یکی رو که 36 سال سنشه آورد استقلال رفته یه سری داستان سر هم کرده؟ (بعد صحبت همون آقا چی بود ؟ مگه در مورد استقلال اهواز نبود؟ چطور آقا سال بعد از اون ماجرا رو یادش نبود که استقلال اهواز بازی یکی مونده به آخر باعث شد قهرمانی از دست استقلال بره ؟)
چطور واقعیات رو میگید و از مواضعتون پائین نمیادید ولی سال گذشته که تیم قهرمان شد نظرتون کاملا چیز دیگری بود ؟
از آب گل آلود ماهی گرفتن کاری نداره دوست عزیز برای بنده و دیگر دوستان هم اهمیتی نداره این کار رو انجام بدین فقط لطف کنید رو اعصاب بقیه رژه نرید
بزارید اگر شما ناراحتین حداقل طرفداران استقلال از صدرنشینی تیمشون لذت ببرن
کدوم نظر ؟اوقتم گفتم صرفا بخاطر استقلال سکوت میکنم در ضمن من نظرمو گفتم جالب این بود لینکشم گذاشتم مگه دروغ بود جریان دلال که اطراف امید بود بهشم هشدار داده بودن؟؟؟؟هم شما هم بقیه که شما میگید میدونن من فقط واقعیتها رو گفتم پس بجای سربه زیر برف کردن باید حقایق قبول کرد خریدهارو ببین همه مصدوم همه سوخته نظری گرفتیم که بعد 100بازی بزور یه گل زد عده ایی که دیپورتی بودن گرفت آرزه لاوره کبه اولادی نظری قاضی جمشیدیان بازم بگم بسه انصافا .خریدهای دایی ببین همه سرمایه براچندسال چه خوشت بیاد چه بدتون قلعه یه آدم باندباز لابی باز دلال هست همین اینم یا رژه هست یا **** جمع نمیدونم اما این واقعیت قلعه هست سالهاس که درموردش دارن میگن یه سرچ توگوگل درموردش بزنی میاد دستت چیه جریان

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
متاسفانه بعضی ها فقط با جام قهرمانی ارضا میشن و کاری به کیفیت فنی تیم و بازی تماشاگر پسند و اخلاق و اینجور مسائل ندارن .

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
متاسفانه بعضی ها فقط با جام قهرمانی ارضا میشن و کاری به کیفیت فنی تیم و بازی تماشاگر پسند و اخلاق و اینجور مسائل ندارن .

والا تیم ملی مون هم کیفیتی نداره که شما میخوای تیمای باشگاهیمون داشته باشن! بعدشم وقتی استقلال میره جزء 4 تای آسیا حتما یه کیفیت مطلوبی داشته که به اونجا رسیده....حالا کاری به این فصل ندارم

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
والا تیم ملی مون هم کیفیتی نداره که شما میخوای تیمای باشگاهیمون داشته باشن! بعدشم وقتی استقلال میره جزء 4 تای آسیا حتما یه کیفیت مطلوبی داشته که به اونجا رسیده....حالا کاری به این فصل ندارم

بنظرم با این بازیکنها و تجربه بین المللی و اسم بزرگ استقلال و هوادار میلیونی قهرمانی آسیا چیز دور از انتظاری نبوده و نیست .

انصافا بازی با سئول که یه تیم گردن کلفت بود من چیزی بنام کیفیت از استقلال ندیدم . بازی با بوریرام هم همینطور . خدا پدر رحمتی رو بیامرزه که تو آسیا نظیر نداره .

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
کدوم نظر ؟اوقتم گفتم صرفا بخاطر استقلال سکوت میکنم در ضمن من نظرمو گفتم جالب این بود لینکشم گذاشتم مگه دروغ بود جریان دلال که اطراف امید بود بهشم هشدار داده بودن؟؟؟؟هم شما هم بقیه که شما میگید میدونن من فقط واقعیتها رو گفتم پس بجای سربه زیر برف کردن باید حقایق قبول کرد خریدهارو ببین همه مصدوم همه سوخته نظری گرفتیم که بعد 100بازی بزور یه گل زد عده ایی که دیپورتی بودن گرفت آرزه لاوره کبه اولادی نظری قاضی جمشیدیان بازم بگم بسه انصافا .خریدهای دایی ببین همه سرمایه براچندسال چه خوشت بیاد چه بدتون قلعه یه آدم باندباز لابی باز دلال هست همین اینم یا رژه هست یا **** جمع نمیدونم اما این واقعیت قلعه هست سالهاس که درموردش دارن میگن یه سرچ توگوگل درموردش بزنی میاد دستت چیه جریان
آیا باز باید براتون پست قبلیتون رو کوت کنم تا اینکه از کوچه علی چپ خارج بشید ؟
آیا باید به دلیل توهین به مربی تیم استقلال در تاپیک استقلال حتما پستتون پاک بشه تا متوجه بشید دارید توهین میکنید؟
از خرید دیگر تیمها گفتید - آیا فراموش کردین حمودی برای چه از استقلال رفت ؟ نظرتون در مورد رفتن آرش افشین به سپاهان چیست؟ شما فکر میکنید قلعه نویی علاقه نداشت مسلمان و صادقیان رو جذب کنه ؟
آیا فکر میکنید بنده و دیگران سرمون رو زیر برف کردیم یا شما که هنوز وضعیت باشگاه برات روشن نشده ؟ آیا فکر میکنید همون جباری با تمام اون داستانها اگر پول بود جایی غیر از استقلال میرفت ؟
الان کبه و اولادی اومدن اینجا مصدوم شدن تقصیر قلعه نوییه؟ مگر غیر از اینه که همه بازیکنا قبل از عقد قرارداد زیر نظر بهترین اورتوپد ورزشی ایران دکتر نوروزی تست پزشکی میدن؟
نظری بازیکن بدی بود ؟ اوکی چقدر داستان سر همین نظری درست شد که این آقا بتونه بیاد استقلال ؟ ( شکی تو اینکه الان خوب نیست ندارم ولی آیا در گذشته بازیکن ناتوانی بود ؟) جالبه از مهره برای سالهای بعد میگید خب اینم بازیکن جوون که بعد نیم فصل خود شما ازش خسته شدی
قاضی مهره به درد نخوری بود ؟
به نظرتون با این 100 میلیاردی که نقد تو حساب باشگاه بود کی رو میتونستیم بگیریم بهتر از این دوستان ؟
در مورد دلالی که فرمودین کنار تیم بود و بهش هشدار داده شده بود هم باز مثل اینکه فقط قرار فرافکنی کنید - اون طرف فقط و فقط به این دلیل که سال 88 در جریان اعتراضات دستگیر شده بود کمیته به ظاهر اخلاقی فدراسیون خواسته بود کنار استقلال نباشه و دلیل دقیقا ذکر شده بود.

متاسفانه رویه دو سال پیشتون رو دوباره پیش گرفتین و دارید با اعصاب بقیه بازی میکنید

برای بار دوم ازتون خواهش میکنم اجازه بدین سایرین که بر خلاف شما از صدرنشینی تیم خوشحالن از این بابت لذت ببرن

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یه پیشنهاد ... شما برو طرفدار تیم پرسپولیس شو .... اینطوری هم واسه خودت بهتره هم ما ...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بنظرم با این بازیکنها و تجربه بین المللی و اسم بزرگ استقلال و هوادار میلیونی قهرمانی آسیا چیز دور از انتظاری نبوده و نیست .

انصافا بازی با سئول که یه تیم گردن کلفت بود من چیزی بنام کیفیت از استقلال ندیدم . بازی با بوریرام هم همینطور . خدا پدر رحمتی رو بیامرزه که تو آسیا نظیر نداره .

بله منم همیشه گفتم که ما سقف آرزو هامون باید بالا باشه چون ما قهرمانی آسیا رو تجربه کردیم قبلا....ولی بدون هزینه کردن نمیشه در آسیا قهرمان شد...

شما دستمزد لیپی مربی گوانجو رو برو ببین چقدر بوده.....به نظرت بدون هزینه های گزاف تیمی از چین ! میتونست قهرمان آسیا بشه؟ وقتی پول نیست فتح الله زاده استعفا میده..پشت اون جباری میگه وضعیت باشگاه مسخره س...پشت اون جباری اخراج میشه و پشتش هم بازیکنی نمیگیریم و باعث میشه بدون بازی ساز جلوی سئول کم بیاریم....همه اینا به هم متصله..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا