• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
دوستان روزنامه اي بايد برن تصاوير بازيكنان خودشون تو كيش كه با .... هست رو منتشر كنند !
والا به خدا .

اون عكسي كه از حنيف هم هست بدون رضايت و اطلاع اون كرفته شده و اين فك كنم نقض حريم شخصي باشه و غير قانوني هست . برا همين شكايت كرده

يكي نيست اينو بكه كه قليون كشيدن حرام نيست ( !! ) و همين طوري كه خدادا كفته اين حركت دوستان تو اردوي تيم ملي بوده و مشكل اينجاست

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
معرفتو مرام تاجی ها همیشه اثبات شده است
انگار ما نمیدونیم خیلی از بازیکنای دیگه هم قلیون میکشن
این عکس هم مشخص نیس واسه کیه

Last edited:

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757
ملت چه حوصله ای دارن! دنبال مالک ـه این کفش میگردن
8du71con26i1w46ussl9.jpg

قدیم اسپویلر داشت پی طی!

2hid

Registered User
لایک‌ها
198
قلیون کشیدن مشکل شرعی و خلاف قانون نیست همانطور که جناب نجفی در برنامه زنده پایش آمدند و گفتند ( گوش کردنش خالی از لطف نبود )
حالا چرا اینقدر دارند بزرگش می کنند و دامن میزنند. دلیلی نداره همه مردم حداقل 1 بار شاید کشیده اند حال باید جریمه بشوند؟ البته در مورد 2 بازیکنی که توی کیش قلیون کشیدند درسته صحیح نیست و نباید در بازی ملی این حرکت انجام می شد ولی کار خلاف قانون نیست. حالا امروز 1 روزنامه هم اومده 2 تا دیگرو معرفی کرده.. بابا اینا بچه بازین... اینا تحجر و وارد زندگی مردم شدنه..خجالت داره کسی با قلیون نه معتاد میشه نه دین و شرعیاتشو می بازه.. برای سلامتی مضره حالا گندش کردند هر روز باید شاهد حرکاتی باشیم که جز تاسف چیزی نداره . ارزشی نداره در بارش صحبت بشه..

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
من یه پرسپولیسی تیر هستم ولی یه مورد ناراحتم کرد ویه مورد اشکمو در اورد
اول اینکه این دکتر که مدارکشو موتوری زده حرفش خوب نبود درمورد اسطوره این نظرو بده وبگه مرحوم حجازی با فلان چیک وفلان چیک فوت کرد خوب که چی ما میدونیم ولی قرار نیست که ... خلاصه خوشم نیومد
حرکت تیم استقلال واقعا قشنگ و100000000000000000 لایک داشت واقعا دمشون گرم اشکمو دراوردن ای کاش همیشه از این حرکتا میزدن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فردوسی پور : کمیته انضباطی به قضیه آندو تیموریان ورود کند!

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
خدا خودش اون بالا نشسته ایشالا جمعه ببریم و جواب خوبی به همه این نامردی ها بدیم.....

Sent from my C5303 using Tapatalk

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
چند وقته می خوام بیام یه چیزی بنویسم فروم با این تغییراتش نمی زاره :)
می خواستم بگم که این رفتن بازیکنانمون ربط مستقیمی به تیم ملی مون داره و این صد در صد سفارش کیروش و کفاشیان به بازیکن ها بوده !
و نمیشه برای این اسمی گذاشت و حال آدم رو چه از مربی و فدراسیون و خود بازیکن به هم می زنه !!
حالا منتظری از اول فصل می خواست بره ولی می خواست بره چین ولی از قطر سر در می اره . و می تونست در استقلال بمونه ولی به خاطر توصیه دوستان رفت قطر !! اینطور هم پول خوبی می گیره و هم نظر سر مربی تیم ملی رو به دست میاره . من با رفتن بازیکن مشکلی ندارم منتظری حق داره بره و اتفاقا از رفتنش تو این موقع مشکلی ندارم و با این همه زحمتی که برای استقلال کشیده و اخلاقش همون موقع هم بهش حق می دادم و می دم ولی دلیل رفتنش برام مهمه !! شاید این یکی از دلایل رفتنش بوده باشه و این برای من قابل هضم نیست !! شاید حق داشته و بین حضور ثابتش تو جام جهانی و استقلال یکی رو باید انتخاب می کرده و آسون ترین راه همین بوده (تاکید دارم که آسون ترین راه نه تنها ترین راه !) ولی برای من نامید کننده بوده !!
و در مورد آقای نکونام که هیچ صحبتی نمی تونم بکنم چون ایشون احتمالا تنها دلیلش این بوده و از نظر من ایشون اصلا جای برای فکر کردن ندارند و اصلا انتظاری از ایشون ندارم !!

و یک حرف دیگر ، دوستان پرسپولیسی از جفا به تیمشون صحبت می کنند و کرده اند ! اینها احتمالا جفا در حق استقلال حساب نمیشه ؟؟ حافظه تاریخی ما همیشه کم بوده ! مشت نمونه خرواره !! می خواستم بگم که از این جفا ها در همه سالها بوده ولی تو بوق کرنا کردنش نمونه مظلومیت نیست بلکه نشانه ناکارامد بودنمونه !! بیشتر از این هم تو این تاپیک جاش نیست صحبت کنیم :)

و یک صحبت با خودمون :)
ما زمان مظلومی فقط بارفتن مجیدی باعث شد که مربیمون تقصیر رو بندازه گردن مجیدی چون وسط فصل تیم رو رها کرده و رفته !! ولی امسال که اول فصل جباری رو مدیریت رها کرد و جانشینی هم براش نیاورد . وسط فصل مجیدی خداحافظی کرد و همینطور منتظری و نکونام از تیم جدا شدند و عملا به جای این 4 نفر هم فرد شاخصی اضافه نشد که در مورد منتظری و نکونام عملا هیچ بازیکن اضافه نشد ! ولی با این همه احوال تیم صدر جدوله درسته تین رویایی بازی نمی کنه ولی نتیجه رو می گیره حالا به ضرب زور و هر چیزی که دوست دارید اسمش رو بزارید ! تیم تا حالا نتیجه گرفته ، و این هنر قلعه نویی رو نشون میده ! بزارید هرکی هر چه دوست داره بگه کسی که متعصب و کورکورانه داره فوتبال رو می بینه صحبت از لاتائلاتی می کنه برای فراموشی ناکامی خودش تا سرپوشی بزاره بر زخم خودش !! من نمی گم همه چیز پاک هست ولی تهمت زدن اشتباه هست . اولا در این فوتبال ما اول باید به پاکی همه شک کرد بعد به درستی آدم ها ایمان آورد . پس اینکه عده ای میان تهمت های رو می زنند مهم نیست چون خودشون مبرا از همون تهمت های که می زنند نیستند . و اینکه قلعه نویی حداقل از همه مربی های وطنی از لحاظ آمار بهترین مربی هست و این به هیچ وجه شانسی نیست :)

انشالله دربی رو یک بازی خوب ببینیم و اگه هم نبینیم :) حداقل به نفع استقلال تموم بشه :)

موفق باشید :)

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
تنها جایی که مردم از فوتبال لذت نمی‌برند همین ایران است!
قلعه نویی: انتخاب من برای توپ طلا ریبری است/ امیدوارم این بیانه نویسی ها ازبین برود
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: انتخاب من ریبری است و امیدوارم ریبری بهترین بازیکن جهان شود.

13921022000057_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی در خصوص اینکه به نظر او امسال کدام بازیکن بهترین بازیکن جهان خواهد شد، گفت: ما ایرانی‌ها احساسی هستیم و دوست داریم که مسی بهترین بازیکن جهان شود اما از آنجایی که ریبری در موفقیت‌های بایرن مونیخ نقش زیادی داشته من قلباً‌ دوست دارم ریبری بهترین بازیکن جهان شود چرا که تکراری بودن انتخاب بهترین بازیکن جهان هم از بین می‌رود. البته مسی امسال مصدومیت‌هایی داشته و آن شرایطی که در گذشته داشت را ندارد؛ اما کریس‌رونالدو هم سال خوبی را پشت سر گذاشت، اما در مجموع دوست دارم ریبری بهترین بازیکن جهان شود.

وی ادامه داد: ما ایرانی‌ها دوست داریم بازیکنان تکنیکی بهترین بازیکنان جهان شوند. تکنیکی که مسی دارد با تکنیکی که رونالدو دارد متفاوت است و از آنجایی که مسی قد کوتاهتری دارد بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد، اما هرکدام از این سه نفر بهترین بازیکن جهان شود به نظر من حقش بوده است.

قلعه‌نویی در مورد انتخاب یوب‌هانکس سرمربی پیشین بایرن مونیخ به عنوان بهترین مربی جهان در سال 2013 اظهار داشت: من در گزینه‌هایم انتخابم یوب‌هانکس بود و گزینه من بهترین مربی جهان شد. او مربی‌است که سالیان سال هرکجا بوده نتایج خوبی داشته و تداوم زیادی در کارهایش داشته است. هانکس مربی اخلاق‌گرا و بدون حاشیه‌ای بود که در همه دوره‌ها بی‌حاشیه کار کرد و به نظرم قبل از اینکه بهترین مربی جهان باشد مربی اخلاق‌گرا و اخلاق‌مداری است که من هم به او تبریک می‌گویم.

سرمربی استقلال در خصوص پیش‌بینی‌اش از دربی روز جمعه هم اظهار داشت: در ابتدا باید بگویم که یکسری بیانیه‌ها در حال رد و بدل شدن میان دو باشگاه است که این در شأن فوتبال ما نیست و من هم کاری ندارم که چه کسی این کار را شروع کرده است و چه کسی آن را ادامه داده است. به نظر من همه دنیا از فوتبال لذت می‌برند و تنها جایی که مردم از فوتبال لذت نمی‌برند ایران است.

وی ادامه داد: فقط ما بلدیم که به هم تهمت بزنیم و نسبت به هم حسادت کنیم و وقتی بیرون گود هستیم کارهایی بکنیم که به نفع فوتبال نباشد. امیدوارم مسائلی که فوتبال ما را به این روز انداخته است هرچه زودتر از کنار فوتبال دور شود. این بیانیه‌نویسی‌ها هم از بین برود.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
جواد نکونام به الکويت پيوست

جواد نکونام با قراردادي چهار ماهه به الکويت کويت پيوست تا هم بازي وليد علي ، هافبک سابق استقلال شود.
00939796.jpg

جواد نکونام که چند روز پيش رسما از استقلال جدا شد با قراردادي چهار ماهه به ارزش بيش از نيم ميليون دلار به الکويت کويت پيوست.

به نقل از ايسنا،او روز گذشته (دوشنبه) با عبدالعزيز مرزوق ، رييس باشگاه الکويت ديدار کرد و با اين تيم قرارداد بست.

سايت عربي "کوره" رقم قرارداد نکونام را بيش از نيم ميليون دلار اعلام کرد. تيم الکويت يکي از مطرح‌ترين تيم‌هاي فوتبال کويت به شمار مي‌آيد. در اين تيم بازيکنان بزرگي همچون وليد علي ، هافبک سابق استقلال بازي مي‌کند.

الکويت در ليگ فوتبال کشور کويت با 31 امتياز و يک بازي کمتر نسبت به ديگر تيم‌ها در صدر جدول رده‌بندي قرار دارد.

vayne solidor

Registered User
لایک‌ها
384
واقعا برای نکونام متاسفم که سومین تیم برتر اسیا را ول کرد رفت کویت فوتبال بازی کنه قراردادشم اونقدر زیاد نبود تو استقلالم 70 80 درصد این پول را میتونست بگیره.فوتبال کویت اینقدر سطح پایینی داره که حتی لیاقت حضور توی لیگ قهرمانان اسیا را هم نداره واقعا متاسفم

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
واقعا برای نکونام متاسفم که سومین تیم برتر اسیا را ول کرد رفت کویت فوتبال بازی کنه قراردادشم اونقدر زیاد نبود تو استقلالم 70 80 درصد این پول را میتونست بگیره.فوتبال کویت اینقدر سطح پایینی داره که حتی لیاقت حضور توی لیگ قهرمانان اسیا را هم نداره واقعا متاسفم
همه فهمیدن واسه چی رفته..3 تا بازی

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
نقدی‌زاده: روز جمعه خط‌قرمز هواداران عدم فحاشی به تیم حریف است
Mail.png
PDF.png
Print.png

در این جلسه که با حضور علی نظری قائم‌مقام، علی امیری معاون ورزشی، سیدمهدی علوی معاونت فرهنگی، عباس نقدی‌زاده رئیس کانون هواداران استقلال برگزار شد، آخرین هماهنگی‌های لازم برای دیدار دربی انجام و تصمیم‌گیری شد
به‌گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، جلسه کانون هواداران استقلال ظهر امروز در محل باشگاه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور علی نظری قائم‌مقام، علی امیری معاون ورزشی، سیدمهدی علوی معاونت فرهنگی، عباس نقدی‌زاده رئیس کانون هواداران استقلال برگزار شد، آخرین هماهنگی‌های لازم برای دیدار دربی انجام و تصمیم‌گیری شد. نقدی‌زاده در این‌باره به سایت استقلال گفت: روز جمعه خط قرمز ما عدم فحاشی به تیم حریف و تشویق تیم خود است. به همین دلیل جلسه خوبی را با سه مشوق و معاونان برگزار کردیم و به جمع‌بندی لازم رسیدیم، اعتقاد داریم استقلال شخصیت قهرمانی دارد به همین دلیل به حمایت هواداران نیاز دارد.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
هم بی‌‌پول هستیم هم غریب؛همه بازیکنان امسالِ استقلال اسطوره هستند
اکبرپور:دوست دارم یا خودم گل بزنم یا برهانی/دربی فقط دربی‌های سال 82
هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: دوست دارم خودم زننده گل در دربی باشم ولی اگر نشد دوست دارم برهانی گل بزند.

13910506000106_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، سیاوش اکبرپور از آن دسته بازیکنانی است که تجربه حضور در دربی‌های زیادی را دارد. این بازیکن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص خاطرات خود از دربی و همچنین پیش‌بینی‌اش از نتایج مسابقه و شرایط استقلال صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید.

فارس: اگر جمعه بازی کنی چندمین دربی‌ات خواهد بود؟

من تا به حال در 13 بازی به میدان رفتم و فکر می‌کنم تقریبا جز باتجربه‌ها باشم.

فارس: بدترین دربی‌ات کدام بوده؟

اول از همه این را بگویم که نظر من این دربی‌ها مزه ندارد و خیلی بی‌مزه شده است. سالهای 82، 83 و 84 دربی‌ها خیلی قشنگ‌تر بود و بدترین دربی‌ام همان نتیجه 2 بر یکی بود که دنیزلی سرمربی پرسپولیس بود.

فارس: بهترین دربی چطور؟

همان دربی 3 بر 2 که پیروز قربانی گل سوم را زد. در آن بازی 2 بر یک عقب بودیم.

فارس: شرایط استقلال چطور است؟

خدا را شکر فکر می‌کنم با احتساب بازی‌های جام حذفی 6 بازی است که اصلا نباختیم و در این چند بازی آخر هم خوب بازی کردیم هم موقعیت گلزنی داشتیم و امیدوارم که بتوانیم به این روند ادامه دهیم. ما به دنبال برد در بازی جمعه هستیم و البته پرسپولیس هم برای برد به زمین می‌آید.

فارس: به جنگ روانی قبل از این بازی اعتقادی داری؟

جنگ روانی برای من معنی ندارد و اعتقادی ندارم. من چهاردهمین دربی را تجربه می‌کنم. سالهای اولی که به استقلال آمده بودم روزنامه‌ها را می‌خواندم تا ببینم چه می‌نویسند و شور و حال خاصی داشتم ولی حالا اهمیتی ندارد و به نظرم یک بازی معمولی است. البته برای هواداران بازی حساس است به خصوص امسال که پرسولیس در کورس قهرمانی قرار گرفته است. ما سال های قبل اختلافات امتیازاتمان تقریبا با پرسپولیس زیاد بود ولی امسال شرایط فرق می‌کند و نتیجه برای هر دو تیم مهم است. فکر می‌کنم همه بازی‌ها 3 امتیازی بوده ولی این بازی به خصوص برای استقلال 6 امتیازی است چون اگر پرسپولیس را ببریم فاصله امتیازاتمان به 7 امتیاز می‌رسد ولی می‌خواهم نکته‌ای را بگویم.

13920712000098_PhotoL.jpg

فارس: بگو.

خدا را شکر و افتخار می‌کنم که در تیمی بازی می‌کنم که همه بچه‌های آن بامعرفت هستند.

فارس: چطور؟

پول که اصلا نمی‌گیریم و با وجود اینکه باشگاه پرطرفدار لقب داریم غریب همه شده‌ایم. می‌بینید که در هر بازی به زور 2 هزار نفر مردم به استادیوم می‌آیند ولی با افتخار می‌گویم که بازیکن استقلال سال 92 بودم و در خاطره ورزشی‌ام این افتخار می‌ماند که هم بی‌پول هستیم و هم غریب. البته برای آن مردمی که از پای تلویزیون بازی‌های ما را می‌بینند آرزوی موفقیت می‌کنم و هم اینکه آنها در خیابان از ما تشکر می‌کنند ممنون هستم. این را حتما از قول من بنویسید امسال تمام بازیکنانی که در این تیم بازی کرده‌اند تک به تک اسطوره هستند، از گلر سوم بگیرید تا نفر اصلی تیم.

فارس: چرا؟

به خاطر اینکه نه پولی می‌گیرند و نه حرفی می‌زنند و نه حمایتی از طرف مردم می‌شوند. اینها اسطوره هستند که بدون چشمداشت برای مردم بازی می‌کنند.

فارس: مسابقه نظرسنجی برنامه 90 در نهایت با برد پیامکی پرسپولیس به پایان رسید. این روزها همه می‌گویند شرایط پرسپولیس بهتر است، تو چه نظری داری؟

به نمایندگی از کل مجموعه استقلال می‌گویم که کادر و بازیکنان تیم استقلال به هیچ عنوان به دنبال کری خواندن نیستند و ما حرفمان را در زمین می‌زنیم. اعتقاد دارم این بازی جزو بازی‌های رویایی دو تیم می‌شود و نتیجه‌اش هم دست خداست هر چند دوستان مصاحبه می‌کنند که 3 تا 3 تا یا 4 تا 4 تا می‌زنیم ولی ما از این حرف‌ها نمی‌زنیم و امیدوارم بازی قشنگی از آب دربیاید.

13920827000032_PhotoL.jpg

فارس: قلعه‌نویی هم که تا به حال در دربی نباخته.

امیدوارم این روند ادامه داشته باشد و ما که از خدایمان است.

فارس: رفتن نکونام، منتظری و ... تأثیری در شرایط استقلال ندارد؟

وقتی می‌گویم افتخار می‌کنم بازیکن تیمی هستم که چنین شرایطی دارد به این دلیل است. ما در خیلی از بازی‌های فصل به زور 13 نفر می‌شدیم و فکر می‌کنم مقابل سپاهان یک نفر روی نیمکت داشتیم. من نمی‌توانم خودم را جای نکونام و منتظری بگذارم ولی خودم یک روز اشتباه کردم و از استقلال رفتم و حالا خدا را شکر می‌کنم که به این تیم برگشتم. امیدوارم نکونام و منتظری هر جا که هستند موفق باشند و افتخارم این است که در کنار بازیکنان با معرفت استقلال بازی می‌کنم.

فارس: اگر بخواهی نتیجه دربی را پیش‌بینی کنی چه می‌گویی؟

اجازه دهید در این مورد صحبت نکنم، نتیجه دست خدا است و اگر بازی کردم تلاش می‌کنم که بهترین بازی را ارائه کنم.

فارس: و به عنوان سوال دوست داری چه بازیکنی از استقلال گل بزند؟

خودم (باخنده) دوست دارم گلزن بازی خودم باشم ولی اگر خودم نبودم دوست دارم که آرش برهانی گل بزند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا