• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
600_Esteghlal-1392-10-25.jpg

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

مظفری‌زاده داور دربی شد
سعید مظفری زاده داور دربی 78 شد.

13920823000543_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، سعید مظفری زاده به عنوان داور دربی 78 انتخاب شد و به این ترتیب وی دیدار روز جمعه را قضا وت خواهد کرد.

سعید علی نژادیان و حسن کامرانی فر کمک های وی در دیدار روز جعه هستند.

دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال روز جمعه برگزار می شود.
پ.ن:یا خدا!!!!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
در زندگی افراد مشهور جستجو کنید از داخلش بدتر از قلیان کشیدن درمی‌آید!
رحمتی: کفاشیان دستور داد بهترین بازیکن فصل گذشته نشوم!/ کار رویانیان نوش‌دارو پس از مرگ سهراب بود

دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال گفت: فصل گذشته با دستور علی کفاشیان به عنوان بهترین بازیکن لیگ انتخاب نشدم اما همه چیز و همه کس را به خدا واگذار می‌کنم.

13920616000414_PhotoA.jpg

میثم رحمانی-سید مهدی رحمتی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در آستانه دربی 78 در مورد این مسابقه و همچنین اتفاقات روزهای گذشته و عکس منتشر شده از وی در یکی از روزنامه‌های ورزشی صحبت‌هایی را انجام داده که در زیر می‌خوانید:

فارس: از حال و روز این روزهای فوتبال ما صحبت کن.

فعلا که خبر خاصی نیست و فوتبال ما هیچ مشکل و حاشیه‌ای ندارد، تنها مشکل ما هم این است که یکی دو بازیکن قلیان کشیده‌اند و همه چیز رو به راه است!

فارس: اتفاقاً عکس خودت را در یکی از روزنامه‌ها چاپ کرده بودند اما در این چند روز واکنشی نداشتی.

این عکس مال امروز و دیروز نیست و مربوط به 6- 7 سال پیش است. شما خودتان بهتر می‌دانید از این مدل عکس‌ها در اینترنت و فضای مجازی بسیار زیاد است و اگر هر آدم عاقل و با شعوری به این عکس نگاه کند متوجه می شود که واقعی نیست. من هم عادت ندارم دروغ بگویم و نمی‌خواهم بگویم که هیچ وقت قلیان نکشیده‌ام ولی این مسئله شخصی است. حرف من این است اگر قرار باشد در زندگی آدم‌های معروف و مشهور کنکاش بشود چیزهایی از داخل آن بیرون می‌آید که خیلی بدتر از قلیان کشیدن است!

فارس: این اتفاق واکنش قلعه‌نویی، دایی، رویانیان و حتی سید جلال حسینی را هم در پی داشت، اظهارنظرها را شنیده‌ای؟

در وهله اول از این دوستان به خصوص امیر قلعه‌نویی و علی دایی تشکر می‌کنم ضمن آنکه از دوست بسیار خوبم سید جلال حسینی ممنون هستم. مصاحبه روز گذشته آقای رویانیان را دیدم و از ایشان هم ممنون هستم که در مورد ما صحبت کرد ولی با توجه به شناختی که از مدیرعامل محترم باشگاه پرسپولیس داشتم این انتظار می‌رفت که او کارمندان این باشگاه و اشخاص زیر دستش را توجیه می‌کرد که به سادگی آبروی یک نفر را نبرند و با آبروی انسان‌ها خیلی راحت بازی نکنند. که به نظر من صحبت‌های آقای رویانیان نوشداروی پس از مرگ سهراب است!

13921025000284_PhotoL.jpg

فارس: ظاهراً با فتح‌الله‌زاده هم در مورد عدم چاپ عکس بازیکنان رقیب صحبت کرده بودی و از او خواستی بهتر است از طرف باشگاه استقلال این موضوع دنبال نشود.

احساس کردم شاید بخواهد یکسری اتفاقات رخ دهد و به فتح‌الله‌زاده زنگ زدم و گفتم مدیر روابط عمومی پرسپولیس و سردبیر آن روزنامه ورزشی یک کار چیپ و غیراخلاقی انجام داده و من از شما می‌خواهم به جای جبران این حرکت غیر انسانی و سخیف کاری کنیم که این آقایان کار انسانی یاد بگیرند و متوجه شوند که آبرو ذره‌ ذره جمع می‌شود و به همین راحتی نباید با آن بازی کرد. خوشبختانه نظر آقای فتح‌الله‌زاده هم همین بود و او هم از این موضوع استقبال کرد.

فارس: بگذریم. کیفیت فنی لیگ امسال تا به اینجا چطور بوده، آیا در آستانه دربی می‌توانیم به این بازی امیدوار باشیم؟

به نظر من فوتبال ما دوره‌ای را سپری می‌کند که در آن تغییر نسل به وجود آمده است و تا بازیکنان جوان جا بیفتند کمی زمان می‌برد اما امیدوارم حق این جوانانی که در لیگ ما تلاش می‌کنند نادیده گرفته نشود و به نوعی حق آنها ادا شود.

فارس: کنایه می‌زنی؟

چطور؟

فارس: نکند به خاطر صحبت‌های مهدی تاج که گفته بود حق رحمتی سال گذشته در انتخاب بهترین بازیکن لیگ ایران خورده شده اینگونه صحبت می کنی؟

من از آقای تاج تشکر می‌کنم که خیلی شفاف در یک برنامه زنده تلویزیونی صحبت کرد و واقعیت‌ها را گفت. باید بگویم من از انتخاب نشدنم زیاد ناراحت نشدم چون این موضوع نظر و دستور شخص آقای کفاشیان بود. به خاطر این که با دستور ایشان حق من نادیده گرفته شد هیچ ناراحتی ندارم و با اینکه با استناد رسانه‌ها و آمار و ارقام فاصله بسیار زیادی با رقبا داشتم خم به ابرو نیاوردم و همه چیز و همه کس را به خدا واگذار کردم.

فارس: مطمئنی که این اتفاق از طرف کفاشیان رخ داده؟

من دوست ندارم زیاد در مورد این موضوع صحبت کنم و به همین دلیل فقط به همین مقدار صحبت بسنده کردم اما از این موضوع مطمئن هستم.

فارس: بازی روز جمعه را چطور می‌بینی، فکر می‌کنی چه نتیجه‌ای رخ دهد؟

صحبت خاصی در مورد این بازی ندارم و این بازی هم مثل همه بازی‌ها می‌آید و می‌رود فقط آرزو دارم که بازیکنان دو تیم صحیح و سلامت از داخل زمین بیرون بیایند و نتیجه این مسابقه هم دست خدا است.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ایوووول سید مهدی
مرامو معرفتش یه دنیاااا می ارزه
پارسال بیشترین امتیازو بین 3نفر که بهترین بازیکن میشدن داشت بعدش ییهو رفتن یکی که بین سه نفر بود اوردن!!!
خود نویدکیا هم هنگ کرده بود از این انتخاب
هههههی خدا چی بگیم ماهمیشه مظلوووم واقع میشیم

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
من گفتمـ این ادمین های فارس نیوز با ما مشکل دارن..3 بار نظر گذاشتم بدون هیچ گونه توهین...تایید نمیکنه ولی هوادار تیم همشهری هرچی از دهنش در میاد میگه و در کمترین زمان ممکن تایید میشه...
عدالت!!!!

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

استقلالی‌ها با لباس جدید در دربی ۷۸ / پنج آبی‌پوش در خطر محرومیت از بازی با ذوب‌آهن
۵ بازیکن تیم استقلال در صورت دریافت کارت زرد در دربی دیدار آینده آبی‌پوشان در لیگ را از دست خواهند داد.

13921024000153_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، مسئولان باشگاه استقلال طبق توافق با اسپانسر این تیم لباس‌های جدیدی را برای دربی 78 تهیه کرده و قرار است با البسه جدید نسبت به دیدار های گذشته وارد زمین شوند.

* 6 بازیکن تیم استقلال تا قبل از بازی روز جمعه 2 کارته هستند و در صورتی که از سعید مظفری زاده کارت زرد بگیرند از دیدار بعدی آبی پوشان محروم خواهند بود. تیموریان، نوری، اولادی، غلام نژاد، ساموئل 5 بازیکنی هستند که در خطر محرومیت هستند. استقلال روز اول بهمن ماه در ورزشگاه فولاد شهر در جام حذفی به مصاف ذوب آهن می رود و مجددا در روز یازدهم بهمن در لیگ برتر در ورزشگاه آزادی میزبان ذوب آهن خواهد بود.
:D برنامه ریزی فدراسیون تو حلقم

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
با این حساب شک ندارم آندو جمعه کارت میگیره البته نه اینکه عمدا بهش کارت بدن..بازی آندو جوریه که جمعه حتما کارت رو میگیره!

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
مخالفت پرسپوليس با کاهش قيمت بليت دربي

باشگاه پرسپوليس با کاهش قيمت بليت دربي مخالفت کرد.
00005108.jpg

باشگاه پرسپوليس بعنوان تيم ميزبان دربي 78 با کاهش قيمت بليت اين بازي مخالفت کرد. پيش از اين نيز مسولان سازمان ليگ اعلام کرده بودند باشگاه پرسپوليس مخالف کاهش قيمت‌هاست و اين بار نيز مهدي تاج رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران در گفت‌وگو با تسنيم تاکيد کرد که پرسپوليسي‌ها براي ديدار با استقلال هم مخالفت خود را براي کاهش قيمت بليت بازي اعلام کرده‌اند.

به گزارش تسنيم، بدين ترتيب قيمت بليت ديدار دربي پايتخت بدين شرح است:

بليت جايگاه : 15 هزار تومان - در فروش بليت الکترونيک با 12 درصد تخفيف 13 هزار و 200 تومان

بليت طبقه اول: 8 هزار تومان

بليت طبقه دوم: 5 هزار تومان

ديدار پرسپوليس و استقلال ساعت 14:30 روز جمعه 27 دي در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

پ.ن:اینا کین دیگه؟؟بابا قیمت کمتر بشه به نفع هر دوتا تیمه!!!

يعني الان بشت دروازه ميشه 8 تومن
و 6 تا جايكاه شرق و 6 تاي غرب ميشه 15 تومن ؟
يه نفر منو قانع كنه !
راستي هنوزم جايكاه 22 و 23 رو بورسه ؟ :cool:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
با این حساب شک ندارم آندو جمعه کارت میگیره البته نه اینکه عمدا بهش کارت بدن..بازی آندو جوریه که جمعه حتما کارت رو میگیره!
از اون 5تا اندو که 100% کارت گرفتنش
بقیه هم99.9%
داور هم مظفری زاده ;) که تعداد کارتهامون از 5تا بیشتر میشهo_O

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
فرهاد مجیدی پرسپولیسی ها را در دربی سورپرایز می کند!

استقلالی ها در تلاشند از طریق فرزاد مجیدی و همچنین یکی دوستان نزدیک فرهاد، شرایط حضور مجیدی را در ورزشگاه آزادی فراهم کنند.

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، گرچه استقلالی ها دیگر هرگز نخواهند توانست از فرهاد مجیدی، کاپیتان اسطوره ای خودشان در داربی ها استفاده کنند و دیگر شاهد گلزنی های فرهاد در داربی نخواهیم بود، اما شنیدیم استقلالی ها در تلاشند تا یکبار دیگر در داربی از فرهاد مجیدی استفاده کنند! البته این بار نه به عنوان بازیکن که قطعا چنین چیزی میسر نخواهد بود. بلکه به عنوان یک تماشاگر و هوادار ویژه.

استقلالی ها در تلاشند تا پای فرهاد مجیدی را به عنوان یک تماشاگر ویژه به ورزشگاه آزادی باز کرده تا با حضور او در این داربی، تماشاگران استقلال بیشتر به وجد آمده و بیشتر از انتظار تیمشان را مورد تشویق و حمایت قرار دهند. البته استقلالی ها هنوز نمی دانند که فرهاد مجیدی در روز بازی در ایران خواهد بود یا خیر، اما در تلاشند تا از طریق برادرش فرزاد و همچنین یکی دوستان نزدیک او، شرایط حضور فرهاد در ورزشگاه را پدید آورند.

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
2 خبر کوتاه از آبي‌پوشان

پزشک تيم فوتبال استقلال گفت: مصدوميت محمد‌مهدي نظري جدي نيست.
00946409.jpg

کاوه ستوده در مورد وضعيت مصدوميت محمد مهدي نظري، گفت: مصدوميت اين بازيکن جدي نيست و فقط از ناحيه مچ‌ پا احساس درد مي‌کرد. نظري براي حضور در دربي مشکل پزشکي ندارد.

نيز به گزارش فارس، تيم اميد استقلال امروز در مسابقه اميدهاي تهران به مصاف تيم استيل آذين رفت که با نتيجه 5 بر يک به پيروزي رسيد.

ايوب اصغرخاني سرمربي تيم اميد استقلال است.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان عزیز گفته میشه که استقلال تهران در دربی از این پیراهن رونمایی خواهد کرد.
image-660x330.jpg

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا