• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اتفاقاً تحلیل خودمم همینه
یه جور سیا بازیه واسه این که تماشاچیا بیان ورزشگاه

نه داداش ربطی به اومدن هوادار نداره...علت های دیگه داشت این حرکت که چون نمیشه بحث کرد پس نمیشه هم عنوانش کرد!

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
تو خرشیدی ولی غروب نداریurl.jpgآهــــــــــــــــــای فــــــــرهـــــــــــاد مـــــجــــیــــــدی
ایشالله که جمعه تو استادیوم باشه و همگی باهم شاهد بردی دیگر از سوی تیم محبوبمون باشیم​

فایل های ضمیمه

• Farhad-Majidi.jpg
    Farhad-Majidi.jpg
    30.1 KB · نمایش ها: 10
  • 0.152090001376204701_parsnaz_ir3.jpg
    0.152090001376204701_parsnaz_ir3.jpg
    50.4 KB · نمایش ها: 10
  • 20120629111937_180542hp2.jpg
    20120629111937_180542hp2.jpg
    17.3 KB · نمایش ها: 10
  • 73962_899.jpg
    73962_899.jpg
    79.9 KB · نمایش ها: 10

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
خیلی خوشحالم با توجه به اتفاقات اخیر باز هم در خور شان و شخصیت خودمون رفتار کردیم . متاسفانه دیگه از حد هم گذشته یه سری کارا اما این وسط باز هم عده ای مدعی هستن ..!

در هر صورت همونطور که پارسال با بالا بردن جام توسط کاپیتان دوست داشتنیمون لحظه ای شیرین و دست نیافتنی برای رقیبامون خلق کردیم امسال هم قهرمانی به شدت مزه ای صد چندان داره با این حرکاتی که دیده میشه .

بازی جمعه هم نمیگم امیدوارم یا چیزای مشابه دیگه , جمعه فقط باید ببریم و میبریم . همونطور که بازی که 3-2 شد و با دو گل آفساید از بازی عقب بودیم و بردیم این بازی هم به هر نحوی که بشه غیرت و تجربه ما باید چیره حریف بشه . گویا داور مورد پسندشون هم انتخاب شده , باید ببینیم باز هم حرفی باقی میمونه این بار یا که نه ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
نه داداش ربطی به اومدن هوادار نداره...علت های دیگه داشت این حرکت که چون نمیشه بحث کرد پس نمیشه هم عنوانش کرد!
درک می کنم
مشتاقم بدونم
حوصله داشتی واسم پخ کن ;)

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
فقط دو روز ديگه... ما ميبريم چون بهتريم...

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تو خرشیدی ولی غروب نداریمشاهده پیوست 520488آهــــــــــــــــــای فــــــــرهـــــــــــاد مـــــجــــیــــــدی
ایشالله که جمعه تو استادیوم باشه و همگی باهم شاهد بردی دیگر از سوی تیم محبوبمون باشیم​
انشاالله که نمیره ورزشگاه .
داداش یادت نره کجا زندگی میکنی ایران:confused: اگر اونجا باشه سر دقیقه 1 تا 90 فحش بهش میدن
انشاالله که نمیره
+++++++++
یه سوال این داور که دربی قراره قضاوت کنه این همونی نبود که مدیر عامل داماش گف کاری میکنم که از داوری بری؟!
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1033834&title=مظفري‌زاده_جمعه_از_داوري_خداحافظي_مي‌کند
مثل اینکه کارشو کرد:D ولی امیدوارم تو دربی قضاوتش اونطور نباشه که ....

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
قلعه‌نویی: سردار چه خوش‌تیپ شدی!/ صادقی خطاب به رویانیان: 4 دربی یادتان نرود

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد رویانیان امروز در حالی پا به محل تمرین تیم استقلال گذاشت که حضور وی با حاشیه‌های جالبی توأم شد.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس مورد استقبال طرفداران تیم استقلال و کادر فنی و بازیکنان این تیم قرار گرفت.

وی در ابتدای حضورش به سمت طرفداران استقلال رفت و با آنها صحبت کرد، هواداران استقلال به محض دیدن رویانیان با این جملات از وی استقبال کردند: سردار به کمپ ما خوش آمدی، سردار ما پولی نداریم ولی قلب ما پاک و صاف است... در این لحظه رویانیان برای هوداران استقلال دست تکان داد که همین موضوع باعث شد 200 طرفدار تیم استقلال شعار بدهند: سردار، فتح‌الله، استقلال قهرمان.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس که از استقبال طرفداران استقلال خوشحال بود نزد بازیکنان رفت، وی با آنها برخورد گرمی داشت و سپس با تک تک بازیکنان استقلال خوش و بش کرد. رویانیان حنیف عمران‌زاده را در آغوش گرفت و او را از جایش بلند کرد و خطاب به او گفت چطوری بچه محل؟ سپس محمد قاضی را دید و خطاب به او گفت انصافاً این بچه پسر بامعرفت و خوبی است ما باید فکری به حال مطالبات او کنیم که قاضی جواب داد قرار بود شما جلسه بگذارید ما هم منتظر جلسه هستیم. رویانیان نیز به مهاجم فصل گذشته تیمش گفت: ان‌شاءالله این کار را انجام می‌دهم ولی انصافاً قاضی پسر بااخلاق و بامعرفتی است. سپس مدیرعامل پرسپولیس خسرو حیدری را دید و خطاب به این بازیکن گفت آقای حیدری ما خیلی می‌خواهیم که تاکتیک‌های استقلال را پیدا کنیم ولی من سر در نمی‌آورم و می‌ترسم فتح‌الله‌زاده آنجا بیاید و تاکتیک‌های ما لو برود که این موضوع با خنده بازیکنان استقلال توأم شد.

در پایان حضور رویانیان در جمع بازیکنان، یکی از خبرنگاران خطاب به وی گفت: سردار نتیجه چند چند می‌شود که وی پاسخ داد ما می‌بریم در این لحظه امیرحسین صادقی گفت سردار 4 دربی یادت نرود که این جمله با خنده حاضرین همراه شد. مدیر عامل باشگاه استقلال و پرسپولیس سپس در مقابل دوربین برنامه 20:30 قرار گرفتند.

فتح‌الله‌زاده خطاب به مجری خارج از گود گفت: درست است که شما هر شب دعواهای ما را نشان می‌دهید ولی ما اینجا هستیم تا بگوییم مشکلی با هم نداریم.

سپس مدیرعامل استقلال خطاب به مجری این برنامه گفت: انصافاً او از ژورنالیست‌های خوب است و به همراه نجف‌زاده خوب بلد است مو را از ماست بیرون بکشد.

همچنین رویانیان هم گفت: هر چند فقط ما دو نفر را اذیت می‌کنند ولی ما او را دوست داریم. ما با هم کُری می‌خوانیم و یک چیزهایی می‌گوییم اما امروز کنار فتح‌الله‌زاده ایستاده‌ایم تا همه مردم ببینند ما با هم مشکلی نداریم.

به گزارش فارس، در همین لحظات امیر قلعه‌نویی وارد زمین شد. سرمربی تیم استقلال، استقبال گرمی از مدیرعامل پرسپولیس داشت و خطاب به او گفت: سردار چه خوش‌تیپ شدی! که همین موضوع باعث شد تا فتح‌الله‌زاده بگوید اگر رویانیان کلاهش را بردارد خوش‌تیپ‌تر است. رویانیان نیز پاسخ داد انصافاً در این سالها با وجود آنکه من فوتبالی نبودم اما ارادت قلبی به قلعه‌نویی دارم و خیلی خوشحال هستم که این فرصت نصیب ما شد تا در کنار شما حضور داشته باشم. در این لحظه فتح‌الله‌زاده باز هم با شوخی به رویانیان گفت سردار کلاهت را بردار، که رویانیان گفت من خودم را استتار کردم تا کسی من را نشناسد! فتح‌الله‌زاده نیز جواب داد شما اینجا در امان هستید اما دوستان اگر من به تمرین پرسپولیس رفتم و دیگر ما را ندیدید حلال کنید.

در ادامه حضور محمد رویانیان در تمرین آبی‌پوشان که فضای صمیمی را ایجاد کرده بود فتح‌الله‌زاده یک پیشنهاد دیگر هم داد.

وی گفت: از آقای رویانیان می‌خواهم بعد از این بازی به فکر تدارک یک دیدار دوستانه و خیریه باشیم تا مشترکاً بتوانیم به مردم خدمت کرده باشیم.

رویانیان نیز اعلام کرد که بعد از این بازی در خصوص این موضوع صحبت خواهد کرد. حضور مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در تمرین آبی‌پوشان حدود 45 دقیقه زمان برد و در حالی که رویانیان توسط هواداران استقلال تشویق می‌شد کمپ مرحوم حجازی را ترک کرد.

به گزارش فارس، آخرین تمرین استقلال قبل از بازی با پرسپولیس در حال برگزاری است.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تمجید رویانیان از کمپ اختصاصی باشگاه استقلال

در فوتبال ایران ، ساخت مجموعه هایی مثل کمپ استقلال شایسته تقدیر است و به عقیده بنده این کمپ می تواند الگوی بسیار خوبی برای سایر تیمهای شاغل در لیگ باشد

به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ، سردار محمد رویانیان در جریان بازدید از تمرین تیم فوتبال این باشگاه در کمپ اختصاصی استقلال اظهار داشت : من امروز کمپ بسیار خوبی را شاهد بودم و از این بابت به مجموعه باشگاه استقلال و مدیران آن به ویژه به برادر عزیزم جناب آقای دکتر فتح الله زاده تبریک می گویم

در فوتبال ایران ، ساخت مجموعه هایی مثل کمپ استقلال شایسته تقدیر است و به عقیده بنده این کمپ می تواند الگوی بسیار خوبی برای سایر تیمهای شاغل در لیگ باشد و به تجهیز سخت افزاری فوتبال ما کمک نماید .

مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در پایان خاطر نشان کرد : من معتقدم سایر تیمهایی که چنین امکاناتی مثل کمپ استقلال ندارند می توانند از چنین مجموعه هایی استفاده نمایند .

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
یک استقلالی گزارشگر داربی؟/ همه غیر از فردوسی‌پور!

بانک ورزش- در شرایطی که تنها 24 ساعت به داربی 78 تهران زمان یاقی مانده است، همچنان خبری از نام گزارشگر این بازی نیست. به نظر می‌رسد برخی حساسیت‌ها باعث می‌شود نام گزارشگر تلویزیونی این مسابقه حتی از اسم داور دیدار هم دیرتر اعلام شود! با این وجود اما آنچه از همین حالا قطعی به نظر می‌رسد این است که عادل فردوسی‌پور مسوولیت گزارش مسابقه فردا را بر عهده نخواهد داشت. مجری نود علاوه بر اینکه بازی رفت را گزارش کرده، در طول چند هفته اخیر بارها توسط سرمربیان دو تیم نیز مورد هجوم قرار گرفته است. در این شرایط باید مزدک میرزایی:mad: را بخت اول گزارش این بازی دانست. مزدک که علایق شخصی‌اش بیشتر به رنگ آبی نزدیک استo_O، بعد از عادل از بیشترین مقبولیت بین هواداران فوتبال برخوردار است و البته از آخرین گزارشش در داربی هم مدت زمان قابل توجهی می‌گذرد.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
بهترین گلم در دربی را به عابدزاده زدم

بازیکن سابق استقلال گفت: «اگر دربی جمعه در ‌20 دقيقه اول يک گل داشته باشد بازي زيبايي از آب در مي‌آيد.»

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، محمد نوازي، يکي از قديمي‌هاي استقلال است که‌ مقابل پرسپوليس و در دربي‌هاي دهه‌70 معمولا خوب بازي مي‌کرد. در دربی معروف سال‌ 79 که به جنجال انجاميد، نوازي يک گل زيبا از روي ضربه کاشته به عابدزاده زد.

* دربی 78 را چطور مي‌بيني؟

- اگر دو تيم احتياط نکنند، شايد بازي خوبي شود. در اين‌طور بازي‌ها که حساسيت جدولي هم دارد، زدن گل اول خيلي مهم است.

* دربی‌هاي زمان شما حساس‌تر و جذاب‌تر بود ولي حالا معمولا دربی مساوي مي‌شود.

- زمان ما هم مساوي داشتيم ولي مساوي‌ها جذاب بود و پر‌گل. مثلا در همان بازي سال ‌79 ما با پرسپوليس‌2-2 مساوي کرديم و بازي‌4 گل خوب داشت.

* شما هم گل خوبي به عابدزاده زدي؟

- بله، دروازه را ديدم و زدم؛ يعني هدفم فقط گلزني بود. بعضي‌ها مي‌گفتند نوازي مي‌خواست سانتر کند که توپ گل شد ولي واقعا اين‌گونه نبود و ضربه من به زيبايي وارد دروازه عابدزاده شد. هنوز آن گل را فراموش نکرده‌ام و فکر مي‌کنم مهم‌ترين گل دوران ورزشي‌ام بود.

* ... و بعد هم ‌هاشمي‌نسب به عابدزاده گل زد و غش کرد.

- خب اين را بايد از خودش بپرسيد. البته بعد از گل‌هاشمي‌نسب هم علي کريمي براي پرسپوليس گل زد و بازي ‌2-2 شد و پس از آن هم که همه ريختند روي سر‌ هم و درگيري شد.

* تو و استيلي هم به بازداشتگاه رفتيد.

- خب بله، اما بعدش همه‌چيز فراموش شد ولي يادم هست آن دربی از نظر فني هم خيلي خوب بود و کارشناسان مي‌گفتند يکي از بهترين دربی‌ها بود.

* در دربی جمعه فکر مي‌کني تجربه استقلالي‌ها مفيدتر است يا جواني پرسپوليسي‌ها؟

- بايد ديد چگونه از اين فاکتورها استفاده مي‌کنند. استقلال 4 امتياز بيشتر دارد و اين حاشيه امنيت خوبي است. شايد همين عامل سبب شود پرسپوليس فقط براي برد بازي کند و تهاجمي ظاهر شود. به نظر من اگر دربی جمعه در ‌20 دقيقه اول يک گل داشته باشد بازي زيبايي از آب در مي‌آيد.

* زمان شما قبل از دربی مربيان چه مي‌گفتند؟

- منکر حساسيت‌ها که نمي‌شدند اما سعي مي‌کردند از نظر روحي و رواني روي بچه‌ها کار کنند. به‌هر حال بازيکنان‌ (حتي باتجربه‌ها) براي اين بازي استرس دارند و ما هم از اين قضيه مستثني نبوديم.

* شما پنالتي‌زن خوبي هم بودي.

- بله‌، معمولا پنالتي‌هايم گل مي‌شد و چند سال پنالتي‌زن اول استقلال بودم. پنالتي زدن هم نياز به روحيه و البته تمرينات خاص خودش دارد.

* فکر مي‌کني شانس استقلال بيشتر است يا پرسپوليس؟

- البته احتمال مساوي هم وجود دارد ولي اميدوارم استقلال ببرد. بالاخره ما استقلالي هستيم. هرچند بي‌محبتي کم نديديم.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
دکتر فتح الله در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس

[دکتر فتح الله در تمرین تیم فوتبال پرسپولیس]
سردار محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس نیز صبح امروز همراه با دکتر فتح الله زاده ، ضمن حضور در آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال قبل از دربی 78 ، از امکانات کمپ اختصاصی استقلال بازدید کردند .

به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ، دکتر علی فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال ، ساعت 15:30 امروز در تمرین تیم فوتبال باشگاه پرسپولیس حضور پیدا می کنند .

شایان ذکر است سردار محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس نیز صبح امروز همراه با دکتر فتح الله زاده ، ضمن حضور در آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال قبل از دربی 78 ، از امکانات کمپ اختصاصی استقلال بازدید کردند .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
گزارش تمرين استقلال

آخرين تمرين استقلال پيش از دربي برگزار شد.
00946230.jpg

آبي پوشان در حالي از ساعت 11:20 امروز در کمپ زنده ياد ناصر حجازي تمرين کردند که اين تمرين تحت الشعاع حضور محمد رويانيان قرار داشت.

به گزارش اوج نيوز،بالغ بر 200 نفر هوادار در اين تمرين حضور داشتند.

*پس از رفتن رويانيان؛بار ديگر شعارهايي عليه مديرعامل پرسپوليس سر داده شد اما ليدرهاي استقلال بلافاصله واکنش نشان دادند و از گروهي که شعار مي دادند خواستند تا سکوت کنند.

اين در حالي است که در زمان حضور رويانيان در کمپ،وي به شدت تشويق شد.

*دو خبرنگار خانم ژاپني همه اتفاقات رخ داده در کمپ را به تصوير کشيدند.

*بوبکر کبه و احمد جمشيديان در تمرين حضور نداشتند.

*علي نظري،رضا حسن زاده،شاهرخ بياني،دکتر امين نوروزي از حاضران در تمرين بودند.

*محمد مهدي نظري که روز چهارشنبه آسيب ديده بود با تيم تمرين کرد.

*ميرشاد ماجدي به دليل حضور در جلسه هماهنگي قبل از دربي در اين تمرين حضور نداشت.

*امير قلعه نوعي با لباس ورزشي در تمرين حضور يافت و شخصا تمرين را زير نظر گرفت.وي دقايق نسبتا طولاني با کادر خود جلسه اي گذاشت.

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
آخرین توصیه‌ قلعه‌نویی به بازیکنان و مصدومیت عمران‌زاده/یزدانی از آمریکا پیغام فرستاد

به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین تمرین استقلال قبل از دربی حساس پایتخت در حالی که تحت تاثیر حضور محمد رویانیان بود از ساعت 11 در کمپ مرحوم ناصر حجازی آغاز شد.

*حدود 200 تماشاگر برای تماشای این تمرین به کمپ حجازی آمدند.

*قبل از تمرین کاوری که مسئولان کمپ برای حفظ چمن روی آن کشیده بودند را جمع کردند.

*بنری از طرف داریوش یزدانی بازیکن سال‌های قبل استقلال با عکس او به تمرین آورده شده بود و روی آن جمله آبی‌پوشان و آبی‌دلان خدا در دربی یاورتان باشد را حک کرده بودند. داریوش یزدانی در حال حاضر در آمریکا حضور دارد.

*امیر قلعه‌نویی یکی، دو دقیقه قبل از شروع تمرین با بازیکنان صحبت کرد. او خطاب به بازیکنان گفت: فردا با قدرت و بسیار محکم بازی کنید، در وهله اول این کار را به خاطر مردم و در وهله دوم به خاطر حفظ شرایط تیم در جدول، محکم بازی کنید همچنین به شکلی بازی کنید که باعث نشود هواداران حاضر در ورزشگاه تحریک شوند.

*احمد جمشیدیان و کبه دو غایب همیشگی تمرین این روزهای استقلال هستند که امروز نیز غایب بودند این دو بازیکن به دربی نیز نمی‌رسند.

*سرپرست تیم فوتبال استقلال به دلیل حضور در جلسه هماهنگی بازی، در تمرین امروز غایب بود.

*دکتر نوروزی با توجه به اینکه آخرین تمرین قبل از دربی برگزار می‌شد امروز در کمپ حجازی حاضر بود.

*هنگام حضور محمد رویانیان مدیرعامل پرسپولیس، به دلیل حضور برخی بازیکنان در رختکن استقلال نتوانست با آنها دیدار کند. مهدی رحمتی، آرش برهانی و چند تن دیگر این نفرات را تشکیل می‌دادند.

*دوربین شبکه خبر در حالی به تمرین استقلال رسید که محمد رویانیان در حال ترک این مکان بود اما آنها موفق شدند مصاحبه‌ای را با مدیرعامل پرسپولیس ترتیب دهند.

*با توجه به حضور مدیرعامل پرسپولیس در تمرین استقلال دوربین‌های زیادی در کمپ حاضر بودند.

*علی نظری جویباری نیز در تمرین استقلال حضور داشت.

*بازیکنان استقلال ابتدا بدن‌های خود را گرم کردند. قلعه‌نویی هنگام بازی آقاوسط در این تمرین شخصا شرکت کرد.

*چند خردسال در تمرین حاضر بودند و بازیکنان را مورد تشویق قرار دادند. آنها سروصدای زیادی در محل تمرین به راه انداختند.

*علی فتح‌الله‌زاده با محمد رویانیان، ساعت حضور خود در تمرین پرسپولیس که قرار است از ساعت 3 آغاز شود را هماهنگ کردند.

*در بخشی از تمرین استقلال که بازیکنان در حال انجام فوتبال درون‌تیمی بودند حنیف عمران‌زاده دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه پا شد. او در ادامه تمرین حضور نداشت و به رختکن رفت، هنوز وضعیت دقیق این بازیکن مشخص نشده است.

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637
تمجید رویانیان از کمپ اختصاصی باشگاه استقلال

در فوتبال ایران ، ساخت مجموعه هایی مثل کمپ استقلال شایسته تقدیر است و به عقیده بنده این کمپ می تواند الگوی بسیار خوبی برای سایر تیمهای شاغل در لیگ باشد

به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال ، سردار محمد رویانیان در جریان بازدید از تمرین تیم فوتبال این باشگاه در کمپ اختصاصی استقلال اظهار داشت : من امروز کمپ بسیار خوبی را شاهد بودم و از این بابت به مجموعه باشگاه استقلال و مدیران آن به ویژه به برادر عزیزم جناب آقای دکتر فتح الله زاده تبریک می گویم

در فوتبال ایران ، ساخت مجموعه هایی مثل کمپ استقلال شایسته تقدیر است و به عقیده بنده این کمپ می تواند الگوی بسیار خوبی برای سایر تیمهای شاغل در لیگ باشد و به تجهیز سخت افزاری فوتبال ما کمک نماید .

مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در پایان خاطر نشان کرد : من معتقدم سایر تیمهایی که چنین امکاناتی مثل کمپ استقلال ندارند می توانند از چنین مجموعه هایی استفاده نمایند .
بعله که خوبه!!تو این بی پولی ساختنش میخواین خوبم نباشه!؟!

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
یک استقلالی گزارشگر داربی؟/ همه غیر از فردوسی‌پور!

بانک ورزش- در شرایطی که تنها 24 ساعت به داربی 78 تهران زمان یاقی مانده است، همچنان خبری از نام گزارشگر این بازی نیست. به نظر می‌رسد برخی حساسیت‌ها باعث می‌شود نام گزارشگر تلویزیونی این مسابقه حتی از اسم داور دیدار هم دیرتر اعلام شود! با این وجود اما آنچه از همین حالا قطعی به نظر می‌رسد این است که عادل فردوسی‌پور مسوولیت گزارش مسابقه فردا را بر عهده نخواهد داشت. مجری نود علاوه بر اینکه بازی رفت را گزارش کرده، در طول چند هفته اخیر بارها توسط سرمربیان دو تیم نیز مورد هجوم قرار گرفته است. در این شرایط باید مزدک میرزایی:mad: را بخت اول گزارش این بازی دانست. مزدک که علایق شخصی‌اش بیشتر به رنگ آبی نزدیک استo_O، بعد از عادل از بیشترین مقبولیت بین هواداران فوتبال برخوردار است و البته از آخرین گزارشش در داربی هم مدت زمان قابل توجهی می‌گذرد.

شخصا اگه مزدک گزاشگر باشه برای حفظ اعصاب خودم، صدای تی وی رو کم میکنم.
متاسفانه مزدک فقط و فقط برای رسیدن به عادل، فقط میخواد تیکه بندازه. حالا این تیکه چیه و توهین هست یا نه براش مهم نیست...
ترجیح میدم احمدی باشه یا حتی یوسفی تا مزدک

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یک بار نشد ما خبر تمرین رو بخونیم در تیترش این نباشه :

مصدومیت برهانی

مصدومیت عمران زاده

مصدومیت قاضی

مصدومیت آندو

مصدومیت رحمتی

مصدومیت صادقی