• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فوتبال آذربایجان تازه نفس تر می آید

ولی چندین سال بود که خبری از ستاره های فوتبال آذربایجان نبود و فوتبال آذربایجان که روزگاری در کنار فوتبال خوزستان مهد فوتبال کشور بود در خواب به سر می برد.

به گزارش نصرنیوز، فوتبال آذربایجان از دیرباز یکی از قطب های برتر فوتبال کشور بود که بازیکنان بزرگی به فوتبال ایران معرفی کرده بود. ولی چندین سال بود که خبری از ستاره های فوتبال آذربایجان نبود و فوتبال آذربایجان که روزگاری در کنار فوتبال خوزستان مهد فوتبال کشور بود در خواب به سر می برد.ولی با صعود تراکتور به لیگ برتر روزهای تلخ به فراموشی سپرده شد و روز به روز شاهد پیشرفت و بازگشت دوباره فوتبال این دیار بودیم.

تراکتور چندین سال پیاپی در لیگ ایران عملکرد خوبی از خود به نمایش گذاشت و توانست دو سال پیاپی نایب قهرمان لیگ برتر شود و یکسال نیز در لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا به میدان برود.

در کنار تراکتور شهرداری نیز یکسال راهی لیگ برتر شد که عملکرد موفقی نداشت و آسانسور وار سال بعد به دسته اول سقوط کرد. شهرداری بار دیگر توانست امسال جواز صعود به لیگ برتر را کسب کند که با حکم کمیته انضباطی این اتفاق رخ نداد.

اما گسترش فولاد تیم دیگری بود که با اسکلت بندی بازیکنان بومی توانست راهی لیگ برتر شود و روند خصوصی سازی باشگاه ها را در فوتبال ایران طی کند. گسترش با حمایت بخش خصوصی عملکرد خوبی در دسته یک داشت و توانست با قاطعیت تمام به لیگ برتر راه یابد.

امسال دو تیم تراکتورسازی و گسترش فولاد دو نماینده فوتبال استان در لیگ برتر خواهند بود که شاهد رویارویی سرخابی های فوتبال آذربایجان در لیگ برتر خواهیم بود با این تفاوت که سرخابی های دیار آذربایجان همانند برادر هستند و ویژگی های نامناسب سرخابی پایتخت را دارا نیستند.

تراکتورسازی امسال با تغییر مدیریت، سرمربی و برخی بازیکنان خود تغییرات گسترده ای در خود دید و با هدایت مجید جلالی گام به لیگ برتر خواهد نهاد. تراکتور باید در سه جبهه لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا به مصاف رقبای خود برود و کار سختی خواهد داشت.

همچنین گسترش فولاد نیز با هدایت رسول خطیبی و حفظ بازیکنان بومی خود و اضافه نمودن چندین بازیکن لیگ برتری گام به مسابقات خواهد نهاد و در لیگ برتر و جام حذفی به رقابت خواهد پرداخت. شاگردان خطیبی اولین تجربه لیگ برتری خود را کسب می کنند و هدف های بزرگی در سر می پرورانند.

این دو تیم شرایط کاملا متفاوتی در سال جاری خواهند داشت و تراکتورسازان پس از چندین سال حضور در لیگ برتر و کسب تجربه فراوان برای قهرمانی خواهد جنگید و با حضور بازیکنانی چون کریمی، نصرتی، ابراهیمی، دقیقی و... خود را برای حضور پرقدرت در سه جبهه آماده می کند.

گسترش فولاد با شرایطی متفاوت در اولین تجربه خود پا به میادین خواهد گذاشت و شاید انتظار قهرمانی یا کسب سهمیه آسیایی انتظاری رویایی و دور از دسترس برای این تیم باشد. گسترش می تواند با بکارگیری بازیکنان جوان و بومی پدیده لیگ سیزدهم لقب گیرد.

خطیبی در این فصل با جذب بازیکنان با تجربه ای چون موسوی، فروزان، نقی زاده و... نشان داد که نمی خواهد دست خالی در لیگ حضور یابد و فقط دلیر و نوشی صوفیانی دو بازیکن جدا شده از این تیم بودند تا اسکلت اصلی تیم حفظ شود.

حضور بازیکنان جوان و آینده داری چون سامان نریمان جهان، مهدی قریشی، احمد کامدار، شهریار شیروند و چندین و چند بازیکن بومی می تواند نوید بازگشت فوتبال آذربایجان به روزهای خوش گذشته را بدهد و فوتبال دوستان این دیار را امیدوار سازد که امثال باقری، اکبرپور، دین محمدی ها و... بار دیگر در فوتبال دیار آذربایجان رشد و نبوغ یافته اند و با مرور زمان ادامه یافتن روند کنونی می تواند نوید روزهای خوش را داشته باشد.

گسترش فولاد می تواند با کسب یک رتبه تک رقمی در لیگ امسال انتظارها را برآورده سازد و با کسب تجربه در سالهای آتی خود را در چهره یک تیم مدعی نشان دهد و آنچه بیش از پیش ضروری به نظر می رسد عدم تکرار سرنوشت لیگ برتری شهرداری است که مدیران گسترش فولاد باید با کسب تجربه از شهرداری مراقب باشند تا این تیم آسانسور لیگ برتر و دسته یک نباشد و در مسابقات سال جاری حرفهایی برای گفتن داشته باشد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اظهارات مجید جلالی در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس و تراکتورسازی

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی پس از یک سال دوری از لیگ برتر در اولین نشست خبری گفت که به بازی برابر پرسپولیس به عنوان شروع خوب در فصل جدید نگاه می‌کنم. به گزارش آناج، مجید جلالی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل پرسولیس در هفته اول لیگ برتر فوتبال گفت: خوشحالم که فرصت دست داد بار دیگر در سطحی که دوست دارم در فوتبال باشم. خوشحالم بعد از سال‌ها کار سربلند در استان خوزستان عزیز این بار در استان دیگر که ظرفیت و بستر خوبی دارد حضور دارم و امیدوارم بتوانم به جوانان لیگ کمک کنم.

وی افزود: آخرین بازی من در لیگ با پرسپولیس بود و بعد از یک سال استراحت با تیم جدیدم باز هم با پرسپولیس بازی دارم که شرایط متفاوتی دارد. تیم‌های لیگ اشتیاق زیادی برای یک فصل بزرگ دارد و دعا می‌کنم با حمات هوادارانمان با نتایجی که می‌گیریم پاسخگوی آنها باشیم وشایستگی‌هایمان را ثابت کنیم.

جلالی در مورد حضور تعدادی از بازیکنان پرسپولیس در تراکتورسازی و اینکه آیا آنها برای بازی فردا استرسی دارند خاطرنشان کرد: اگر تمرینات ما را می‌دیدید متوجه می‌شدید که بازیکنان ما در چه آرامش و اعتماد به نفسی کار می‌کنند ما به این دیدار به چشم انجام یک بازی خوب نگاه می‌کنیم و به اینکه مقابل تیم قبلی برخی بازیکنان به میدان می رویم نگاهی نداریم.

anaj1374578995PcZW39.jpg

سرمربی تراکتورسازی در مورد اینکه 10 درصد جایگاه به هواداران تیمش اختصاص داده شده اظهار داشت: این چیزی نیست که بتوان برای آن درصد قایل شد. نمی‌توان این مسائل را معلوم کرد و فردا می‌بینیم که چگونه برای این مسئله تصمیم گیری شده است.

جلالی در مورد شناختش از پرسپولیس گفت: پرسپولیس تغییرات زیادی داشته است یک دیدار دوستانه خوب میان آنها داشتیم و اطلاعات مناسبی به دست آوردیم. برنامه‌هایمان را بر اساس این اطلاعات طراحی کردیم.

وی در مورد موضوع کاپیتانی تراکتورسازی و انتخاب مرتضی اسدی به عنوان کاپیتان عنوان کرد: از همان شروع این مسئله حل شده بود حتی در این ارتباط صحبت‌هایی با برخی بازیکنان تیم داشتم که بچه‌ها از این موضوع استقبال کردند. با نصرتی صحبت کردم از این مسئله استقبال کرد شاید هم چیزی در دلش بود اما بازیکنان ما منطقی هستند. کریمی نیز از این موضوع اتفاق نظر داشت که کاپیتان ما مرتضی اسدی شود.

جلالی در مورد شرایط حضور علی کریمی در تمرینات تراکتورسازی عنوان کرد: کریمی در تمرینات فوق‌العاده بوده است آنقدر تمرین می‌کرد که ما را نیز تحت تاثیر قرار می‌داد. فردا خواهید دید فصل خوبی خواهیم داشت و انشاءالله از بازی با پرسپولیس شروع مناسبی داشته باشیم.

وی در مورد اینکه هواداران تراکتورسازی انتظار قهرمانی دارند گفت:‌ انتظارات هوادارانمان حق است آنها تیم خود را دوست دارند. تراکتورسازی صاحب شخصیت شده و باید در کورس قهرمانی باشد. بازیکنان نگاهشان این است و تمام تلاشمان رادر این استان خواهیم کرد.

وی در مورد موضوع حضور انصاری‌فرد در دیدار فردا خاطرنشان کرد: مشکل کریم انصاری‌فرد حل شده و او منعی برای بازی کردن ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اظهارات علی دایی در نشست خبری پیش از بازی پرسپولیس و تراکتورسازی

علی دایی می‌گوید اکثر بازیکنان مدنظرش جذب تیم شده و با این وضعیت به آینده پرسپولیس امیدوار است. به گزارش آناج، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پیش از بازی برابر تراکتورسازی اظهار کرد: فردا اولین بازی دو تیم در لیگ است و از اهمیت خاصی برخوردار است. مطمئنا بازی سختی در پیش داریم. سعی می‌کنیم اگر خدا بخواهد بازی خوبی به نمایش بگذاریم. به خوبی تمرین کرده‌ایم. بازی‌های دوستانه خوبی داشتیم و در چند روز اخیر هم تا جایی که می‌توانستیم روی کارهای تاکتیکی تمرکز کرده‌ایم.

وی ادامه داد: تراکتور تیم خوبی است، بویژه با بازیکنانی که جذب کرده و مربی بزرگی که دارد آن‌ها حریف سختی خواهند بود. اما ما مصمم هستیم که لیگ را خوب شروع کنیم.

دایی در پاسخ به این سوال که پرسپولیس کنونی چقدر به تیمی که مد نظرش بوده نزدیک است گفت:‌ تقریبا اکثر کسانی که روی آن‌ها نظر داشتیم جذب شدند به غیر از دو، سه نفر که آن‌ها به دلایلی حضورشان در پرسپولیس میسر نشد. تیم خوبی بسته‌ایم و من شخصا خیلی به آینده امیدوارم. از هواداران می‌خواهم که تا دقیقه 90 ما را حتما حمایت کنند و پشت سر ما باشند. همراهی آن‌ها باعث می‌شود که کم و کاستی ما پوشیده شود.

سرمربی پرسپولیس درباره آمادگی تیمش از لحاظ بدنی گفت: ما با برنامه در کارهای بدنی پیش رفته‌ایم و از این نظر به هیچ عنوان مشکلی نداریم. مشکل ما فقط این بود که در آغاز کار بعضی از بازیکنان را در اختیار نداشتیم و یکی، دو نفر از آ‌ن‌ها هم دیر به ما اضافه شدند و هنوز آمادگی مطلوب را ندارند که سعی می‌کنیم آن‌ها را به سطح بقیه برسانیم.

anaj1374579659eVGaLa.jpg

دایی در پاسخ به این سوال که آیا دوست داشتید بازی اول فصل‌تان با تراکتور نبود گفت: برای ما فرقی نمی‌کند. ما دوست داشتیم بازی اول‌مان دیداری راحت‌تر باشد اما باز هم تفاوتی نمی‌کند. کاملا آماده این بازی هستیم.

وی درباره آخرین وضعیت مذاکره پرسپولیس با خلعتبری گفت: باشگاه، پیگیر وضعیت این بازیکن است. متاسفانه محمدرضا با تیم اماراتی قرارداد بسته و اگر بتوانیم رضایت‌نامه او را بگیریم حتما در خدمتش خواهیم بود. من خلعتبری را خیلی دوست دارم و فوتبالش هم به همه ثابت شده است.

سرمربی پرسپولیس در ادامه درباره تقابل کریمی و انصاری فرد با پرسپولیس گفت: هر دو بازیکن جزو بزرگان فوتبال ما هستند بویژه علی کریمی که برای پرسپولیس و تیم ملی خیلی زحمت کشیده است اما این فوتبال حرفه‌ای است. شما یک روز در کنار هم هستید و یک روز مقابل هم. برای آن‌ها آرزوی موفقیت می‌کنم و به این اتفاق فقط از جنبه ورزشی‌اش نگاه می‌کنم.

دایی در ادامه گفت:‌ تمام تیم‌های لیگ برای هماهنگ شدن نیاز به زمان دارند. ما 13 خروجی از تیم داشتیم بنابراین بازیکنان جدید تا با شرایط پرسپولیس و هواداران بزرگ این تیم آشنا شوند،‌ کمی زمان می‌برد.

وی درباره انتخاب کاپیتان پرسپولیس در این فصل گفت: ما امشب در اردوی تیم کاپیتان را مشخص می‌کنیم. کاپیتان اول و دوم تیم نزد خودم محفوظ است اما امشب با بازیکنان هم مشورت می‌کنم و در نهایت هر کسی که جمع بگوید کاپیتان تیم می‌شود. کاپیتان باید کسی باشد که رابط خوبی بین سرمربی و بازیکنان باشد و به فکر منافع تیم باشد.

خبرنگاری از دایی درباره تقابلش با مجید جلالی که روزگاری شاگرد او بوده پرسید که سرمربی پرسپولیس پاسخ داد: جلالی نه تنها در تیم ملی ارتش‌ها بلکه در صبا باتری مربی من بود. من از او چیزهای زیادی یاد گرفتم و دوستش دارم. همیشه خودم را شاگرد جلالی می‌دانم. او مربی بادانشی است و مطمئن باشید همین فردا هم از او چیزهای زیادی یاد خواهم گرفت.

دایی با اشاره به اینکه تنها مصدوم پرسپولیس برای بازی فردا پولادی است گفت: کریم باقری جزو کادر فنی ماست. درباره سرپرست تیم هم باشگاه تصمیم‌گیرنده است. تا الان که من در خدمت شما هستم می‌دانم شیرینی سرپرست تیم است. ما جایگاه پنجعلی را خیلی بالاتر از این دیدیم که این کارها را انجام دهد و او به عنوان مدیر تیم بر همه چیز نظارت دارد.

خبرنگاری از سرمربی پرسپولیس پرسید با توجه به اینکه زوج سید جلال حسینی و محسن بنگر فصل گذشته موفق نبود چه تدابیری برای این فصل اندیشیده‌اید گفت: ما با فصل‌های گذشته کاری نداریم و به تمرین‌های تیم نگاه می‌کنیم. خوشبختانه در تمرین‌ها همه مدافعان خوب بودند. سال‌های قبل باید به فراموشی سپرده شود. یادمان نرود که همین زوج در فینال لیگ قهرمانان آسیا برای سپاهان بازی کرده است

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مصاحبه اسدی؛جلالی و آذرنیا در کنفرانس خبری

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی جلسه هماهنگی بازی فردا برگزار شده و مصاحبه آذر نیا؛جلالی و اسدی را ادامه مطلب خواهیم دید:
اسدی: مشکل کاپیتانی حل شده بود
مرتضی اسدی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار با پرسپولیس گفت: بازی فردا مثل تمامی مسابقات ۳ امتیاز دارد و تمام تمرکزمان معطوف به این بازی است. تمرینات خوبی انجام دادیم بازیکنان انگیزه زیادی دارند و در بازی فردا با حمایت هوادارانمان که همیشه حامی ما بودند امیدوارم گام اول را محکم برداریم.
وی در مورد مسئله کاپیتانی اظهار کرد: از ابتدا روی این موضوع مشکلی نداشتیم و فرقی نمی‌کرد چه کسی کاپیتان است این مسئله را حل کردیم و تنها هدف ما آرزوی تیم در اولین گام خود است.

m.asadi 01lwhpfi [ghgd
جلسه هماهنگی دیدار تیم‌های پرسپولیس و تراکتورسازی برگزار شد.

H.Azarniya01_Tractorchi
نشست هماهنگی دیدار تیم های پرسپولیس و تراکتورسازی امروز در محل سازمان لیگ برگزار شد و در پایان مقرر شد پرسپولیس در این دیدار قرمز و تراکتورسازی یکدست سفید بپوشد.
همچنین در این نشست اختلافاتی بر سر حضور درصد هواداران تراکتورسازی به وجود آمد ولی نماینده باشگاه پرسپولیس باز هم تاکید داشت طبق قانون فقط ۱۰ درصد از هواداران تراکتورسازی باید در ورزشگاه حاضر شوند. در این جلسه مقرر شد دو جایگاه از طبقه پایین و دو جایگاه از طبقه بالا در اختیار هوادارن تراکتورسازی قرار بگیرد.
آذرنیا سرپرست تراکتورسازی در خصوص اینکه قرار است چند در صد از تماشاگران تبریزی در جایگاه مستقر شوند گفت: این مساله را از مسئولان پرسپولیس سوال کنید!
در پایان این جلسه مقرر گردید بلیط فروشی این دیدار از ساعت ۱۴ آغاز شده و دربهای استادیوم از این ساعت به روی تماشاگران باز شود.

مجید جلالی سرمربی تراکتورسازی
مجید جلالی سرمربی تراکتورسازی
جلالی: کریمی ما را تحت تاثیر قرار داد/ انتظار هواداران برای قهرمانی به حق است
مجید جلالی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر فوتبال گفت« خوشحالم که فرصت دست داد بار دیگر در سطحی که دوست دارم در فوتبال باشم. خوشحالم بعد از سال‌ها کار سربلند در استان خوزستان عزیز این بار در استان دیگر که ظرفیت و بستر خوبی دارد حضور دارم و امیدوارم بتوانم به جوانان لیگ کمک کنم.
وی افزود: آخرین بازی من در لیگ با پرسپولیس بود و بعد از یک سال استراحت با تیم جدیدم باز هم با پرسپولیس بازی دارم که شرایط متفاوتی دارد. تیم‌های لیگ اشتیاق زیادی برای یک فصل بزرگ دارد و دعا می‌کنم با زحمات هوادارانمان با نتایجی که می‌گیریم پاسخگوی آنها باشیم وشایستگی‌هایمان را ثابت کنیم.
جلالی در مورد حضور تعدادی از بازیکنان پرسپولیس در تراکتورسازی و اینکه آیا آنها برای بازی فردا استرسی دارند خاطرنشان کرد: اگر تمرینات ما را می‌دیدید متوجه می‌شدید که بازیکنان ما در چه آرامش و اعتماد به نفسی کار می‌کنند ما به این دیدار به چشم انجام یک بازی خوب نگاه می‌کنیم و به اینکه مقابل تیم قبلی برخی بازیکنان به میدان می رویم نگاهی نداریم.
سرمربی تراکتورسازی در مورد اینکه ۱۰ درصد جایگاه به هواداران تیمش اختصاص داده شده اظهار داشت: این چیزی نیست که بتوان برای آن درصد قایل شد. نمی‌توان این مسائل را معلوم کرد و فردا می‌بینیم که چگونه برای این مسئله تصمیم گیری شده است.
جلالی در مورد شناختش از پرسپولیس گفت: پرسپولیس تغییرات زیادی داشته است یک دیدار دوستانه خوب میان آنها داشتیم و اطلاعات مناسبی به دست آوردیم. برنامه‌هایمان را بر اساس این اطلاعات طراحی کردیم.
وی در مورد موضوع کاپیتانی تراکتورسازی و انتخاب مرتضی اسدی به عنوان کاپیتان عنوان کرد: از همان شروع این مسئله حل شده بود حتی در این ارتباط صحبت‌هایی با برخی بازیکنان تیم داشتم که بچه‌ها از این موضوع استقبال کردند. با نصرتی صحبت کردم از این مسئله استقبال کرد شاید هم چیزی در دلش بود اما بازیکنان ما منطقی هستند. کریمی نیز از این موضوع اتفاق نظر داشت که کاپیتان ما مرتضی اسدی شود.
جلالی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس در مورد شرایط حضور علی کریمی در تمرینات تراکتورسازی عنوان کرد: کریمی در تمرینات فوق‌العاده بوده است آنقدر تمرین می‌کرد که ما را نیز تحت تاثیر قرار می‌داد. فردا خواهید دید فصل خوبی خواهیم داشت و انشاءالله از بازی با پرسپولیس شروع مناسبی داشته باشیم.
وی در مورد اینکه هواداران تراکتورسازی انتظار قهرمانی دارند گفت:‌انتظارات هوادارانمان حق است آنها تیم خود را دوست دارند. تراکتورسازی صاحب شخصیت شده و باید در کورس قهرمانی باشد. بازیکنان نگاهشان این است و تمام تلاشمان رادر این استان خواهیم کرد.
وی در مورد موضوع حضور انصاری‌فرد در دیدار فردا خاطرنشان کرد: مشکل کریم انصاری‌فرد حل شده و او منعی برای بازی کردن ندارد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ایچیمده بیر حیس وار ... الي بايراق توتان ايستاديوما گلسين

Tiraxturchi.ir-qaflan؛يئنه هيجان جانيميزي بورويوب . نفس لريميزي توتموشوق .... اوت گونو(چهارشنبه) تیراختوروموزلا پرسپولیس و سو گونو(پنجشنبه) گوستریشیله ایستیقلال كئچيريله جك اويونلارين قايغي سي وار ايچيميزده .

آذربايجان فوتبول سئورلري هر ایکی گوروشو صبيرسيزليك له گوزله يير .اوزه لیکله تيراختور سئورلر يئني اوغورلارين ، اوزونوسئورلر ايسه اوغورسوزلوق لارين سئوينجينه قاپيلماق اوچون گونلري و ساهات لاري سايير ...

ايچيمده قريبه بير حيس وار ...

سانكي بو دفعه ده ييغما تاخيميمز چوخلاريني اوتانديراجاق ....

لاپ ائله ايستيقلال ايله آزادي ده اويونوندا كي كيمي ... تراختورچولار آزادي ده چوخلاريني سوسدوردو .... اما بو بويوك ظفر غلبه يه كولگه سالماق ايستيرديلر ؛ فردوسي پورلار و قازه ته لر اويون بيتندن سونرا سفه فيكيرلر و آتديلار اورتايا...

ايچيمده قريبه بير حيس وار...

يئنه بير قوروپ معنوي حيس لردن محروم اولان اينسان تاخيمين نوماييش ائتديرديي اويونون مضمونوندان آسيلي اولماياجاق ، تيراختور ييغماسينين سئون آزاركشلري بو دفعه داها چوخ اولاجاق ايستاديوم دا ... يازيلاجاق تاريخ ده يئرآلماق ، گله جك ده اويونه - اويونه : « او اويوندا من ده وارايديم » دئيه بيلمك اوچون ....

ايچيمده قريبه بير حيس وار...

آرتيق بير شكيل ده گوزونو قيرديغيميز هر ايكي رقيب بروز وئرمه سه ده ، چكينير .... چونكي اونلارين سورپريز ، بيزيم ايسه تيراختورچولارين آلقيشلاماسين دان قورخورلار ... ان چتيني ايستيقلال-ي سهند ايستاديوموندا له ائدمك دي و ... اوندان قاباق پرسپولیس بيردفعه ده آزادی ده قيريلاجاق....

ايچيمده بير حيس وار ....

تاخيملاریميز ايستيقلالي و پيروزي ني قاباخلاياجاق .... ييغمالاریميز تاريخي عرضينده سوپر ليگين ايلك یئتیلیکینده ان چوخ خالي ( ايمتياز توپلامي ) بو ايكي اويوندا آكتيويني زنگينله شديرمه كله قازاناجاق ....

چوخلارينا توتارلي جاواب اولاجاق ... تاريخ يازيلاجاق ...

ايچيمده بير حيس وار ...

بو دفعه فوتبولچوموز همياشيدي اولان « اولدوز» رقيبيندن فرم-ا آلماق اوچون آردينجا قاچماياجاق... بو دفعه اوز فرماسيني ايمضالايب اونو سئون آزاركشلرينه(یاردیمجیلارینا) باغيشلاياجاق ...

ايچيمده امين بير حيس وار ...

من ده تيراختورچي آديندان بو يازيني يازديم و ايمضا (لاري) آتيب سيزه تحويل وئريرم .... ايندي « توپ » سيزده دير، مشقچي لي ، فوتبولچولو ، ييغما عضولري .... بويورون ، او ايمضا(لار) اوچون نه لر ائده بيله جئينيزي گوسترين !

الي بايراق توتان ايستاديوما گلسين چون ایچیمده بیر حیس وار ...

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
برای انتخابات هیئت فوتبال استان آذربایجان‌شرقی/ ششگلانی رقیبی ندارد

به گزارش نصر نیوز به نقل از فارس،مدیر روابط عمومی هیئت فوتبال استان آذربایجان‌شرقی امروز در گفت‌و‌گویی اظهار کرد: ‌اطلاعیه ثبت‌نام هیئت فوتبال استان هفته گذشته در یکی از نشریات سراسری کشور منتشر و همچنین در سایت هیئت فوتبال استان درج و در سطح شهر نیز بنرهایی برای اطلاع رسانی نصب شده است، اما تا این لحظه تنها جواد ششگلانی برای این انتخابات ثبت نام کرده است.

تقیون در پاسخ به این سئوال که فکر می‌کنید در روز آخر چه کسی برای این ثبت‌نام اقدام کند، گفت: حدسم من این است که فردا در روز آخر ثبت نام، شهرام دبیری و محمدحسین جعفری برای انتخابات ریاست هیئت فوتبال استان اقدام کنند.

آغاز بلیت فروشی بازی استقلال با گسترش فولاد ساعت 15 روز پنج شنبه

تقیون از زمان بلیت فروشی بازی گسترش فولاد تبریز با استقلال تهران خبر داد و تصریح کرد: روز پنج‌شنبه ساعت 15 بلیت فروشی این بازی در محل استادیوم آغاز خواهد شد و بلیت‌ها کاغذی و مبلغ آن نیز 40 هزار ریال است.

وی افزود: گسترش فولاد تبریز و استقلال تهران ساعت 10 شب پنج شنبه سوم مرداد در ورزشگاه یادگار امام (ره) به مصاف هم خواهند رفت، اما با توجه به حضور استقلال تهران و حساسیت بازی، بلیت فروشی این بازی از ساعت 15 آغاز خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
سرمربی تراکتور: امسال تیم بزرگری داریم/ بازی فردا بازی زیبایی خواهد بود

به گزارش نصرنیوز، مجید جلالی سرمربي تيم تراکتورسازي در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر پرسپوليس در هفته نخست ليگ برتر اظهار کرد: از اينکه دوباره خداوند به من فرصت داد تا بتوانم در کنار فوتبال باشم و در سطحي که دوست دارم کار کنم، خوشحالم. همچنين خوشحالم که بعد از سال‌ها کار کردن در خوزستان عزيز، حالا در استاني کار مي‌کنم که ظرفيت‌هاي خوب و بستري مناسب براي خدمت‌گزاري دارد. اميدوارم بتوانم در اين جا هم منشاء خدمت باشم.

وي ادامه داد: آخرين باري که در ليگ بودم با پرسپوليس بازي داشتم و حالا بعد از يک سال استراحت، اولين بازي دوباره با پرسپوليس است. ما امسال صاحب يک تيم بزرگ هستيم و همه بازيکنان براي يک فصل خوب اشتياق دارند. اميدوارم جوابگوي محبت و خوبي‌هاي هواداران باشيم و فردا شايستگي‌مان را در زمين اثبات کنيم.

جلالي درباره شرايط تيمش گفت: اگر تمرين‌هايمان را مي‌ديديد متوجه مي‌شديد که بازيکنان ما چقدر اعتماد به نفس دارند و همه آماده يک شروع خوب در ليگ هستند. بازيکناني که قبلا در پرسپوليس بوده‌اند هم بيشتر به فکر يک شروع خوب هستند تا اينکه مقابل تيم قبلي خود بازي کنند.

سرمربي تراکتور درباره سهميه هواداران تراکتورسازي از سکوهاي ورزشگاه آزادي هم گفت: اين چيزي نيست که بشود برايش درصد قائل شد و فيلتر گذاشت. تعدادي که به ورزشگاه مي‌آيند اين موضوع را مشخص مي‌کنند. ما فقط قبل از بازي مي‌توانيم درباره اين موضوع صحبت کنيم.

وي درباره پرسپوليس گفت: اين تيم هم تغييرات زيادي داشته است. ما بازي تدارکاتي خوبي مقابل آن‌ها برگزار کرديم. در چند روز گذشته هم تمرين‌هايمان را بر اساس شيوه بازي اين تيم طراحي کرديم. ان‌شاءالله بازي زيبايي خواهد شد.

سرمربي تراکتورسازي درباره بحث انتخاب کاپيتان تيم در فصل جديد هم گفت: اين موضوع حل شد وقتي با بازيکنان با صداقت صحبت کنيد آن‌ها هم منطقي قبول مي‌کنند. محمد نصرتي استقبال کرد و من حتي با علي کريمي صحبت کردم. در حال حاضر همه روي کاپيتاني مرتضي اسدي اتفاق نظر دارند.

جلالي درباره آخرين وضعيت علي کريمي گفت: او تمرين‌هاي فوق‌العاده‌اي را پشت سر گذاشته است و آنقدر خوب بود که ما را هم تحت تاثير قرار داد. مطمئنا فصل خوب و شروع خوبي را از او خواهيد ديد. ما مي‌خواهيم انتظارات هواداران را که کاملا به حق است برآورده کنيم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا کريم انصاري فرد مي‌تواند مقابل پرسپوليس بازي کند يا خير گفت: از لحاظ قانوني مشکل اين بازيکن برطرف شده و مي‌تواند فردا بازي کند

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علی دایی: تراکتور بازیکنان و مربی بزرگی دارد/ به دنبال سه امتياز هستيم

به گزارش نصرنیوز، علي دايي در نشست خبري پيش از بازي تيمش مقابل تراکتورسازي عنوان کرد: مطمئنا بازي سختي داريم. اين مسابقه هم براي ما دشوار است و هم تراکتورسازي. در اين مدت روي کارهاي تاکتيکي کار کرديم.تراکتورسازي هم بازيکنان و مربي بزرگي دارد و حريف دشواري است.

وي در پاسخ به اين پرسش که آيا از روند نقل و انتقالات تيم راضي است يا نه گفت: ما اکثر کسانيکه مدنظر داشتيم را گرفتيم به غير از دو،سه نفري که نظر داشتيم اما به ما ملحق نشدند. با اين وجود من به آينده اميدوارم. از طرفداران مي خواهم تيم را حمايت کنند و تا دقيقه 90 پشت تيم باشند.همراهي آنها مي تواند نواقص ما را بپوشاند.

سرمربي پرسپوليس درباره اينکه آيا بازيکنان هنوز در افت بدني هستند گفت:ما ديگر کارهاي بدني را انجام داديم و از لحاظ بدني مشکلي نداريم.مشکل اين است که برخي بازيکنان از اول به ما اضافه نشدند.سعي مي کنيم آنها را از هفته سوم،چهارم به تيم اضافه کنيم.

وي درباره قرعه دشوار پرسپوليس در هفته نخست گفت: هم ما دوست داشتيم و هم تراکتور که بازي راحت تري را در آغاز ليگ داشته باشيم. با اين وجود به طور حتم به دنبال سه امتياز بازي هستيم.

سرمربي پرسپوليس درباره وضعيت محمد رضا خلعتبري عنوان کرد:اين موضوع را باشگاه پيگيري مي کند. اگر محمد رضا رضايتنامه اش را بگيرد در خدمتش هستيم.من او را خيلي دوست دارم و فوتبالش را هم به همگان نشان داده است.متاسفانه اين قراردادش همه چيز را خراب کرده است.

وي درباره تقابل علي کريمي و کريم انصاري فرد با تيم سابقشان گفت:هر دو جزو بزرگان فوتبال ما هستند.مخصوصا کريمي که هم براي پرسپوليس و تيم ملي زحمات زيادي کشيده است.فوتبال حرفه اي است.يک روز در کنار هم و يک روز در مقابل هم.من فقط از جنبه فوتبال به اين مساله نگاه مي کنم.ما فوتبالمان را انجام مي دهيم.

سرمربي پرسپوليس درباره اينکه چقدر زمان نياز است تا بازيکنان جوان تيمش در ليگ برتر جا بيفتند عنوان کرد:تمام تيم ها نياز به زمان دارند.ما چند خروجي داشتيم و نياز به زمان داريم.مخصوصا بازيکنان جوانمان نياز به زمان دارند.با شناختي که از بچه ها دارم مي دانم اين هماهنگي خيلي زود انجام مي شود.

وي درباره اينکه چه بازيکني کاپيتان پرسپوليس خواهد بود گفت:من امروز کاپيتان تيم را مشخص مي کنم.نظر بچه ها خيلي مهم است.اسم کاپيتان اول و دوم براي من مخفوظ است.کاپيتان را بايد بچه ها قبول داشته باشند.قدرت رهبري داشته باشد و به فکر منافع تيم باشد و نه شخص خودش.من خودم کاپيتان تيم را در ذهنم کانديدا کرده ام ولي نظر بچه ها هم براي من مهم است.امشب کاپيتان مشخص مي شود.

سرمربي پرسپوليس درباره تقابل با مجيد جلالي اظهار داشت: من در تيم ارتش و صبا شاگرد جلالي بودم. او بزرگ من است. فوتبال است ديگر.يک روز شاگرد ايشان بودم و حالا مقابلشان بازي مي کنم.باز هم مي گويم مقابل تيمي بازي مي کنيم که مربي بزرگي دارد.

وي درباره غايبان تيمش در بازي فرداشب گفت:ما مصدوم فقط يک نفر داريم که مهرداد پولادي است.پس از تمرين امروز ليست مشخص مي شود.

سرمربي پرسپوليس درباره وضعيت کريم باقري و اينکه گفته مي شود براي او کارت سرپرستي صادر مي شود گفت:باقري جزو کادر فني ماست.مساله سرپرستي به باشگاه مربوط مي شود.تا الان شيريني سرپرست است.اين را هم بگويم که جايگاه پنجعلي بيش از اين هاست که اين کارها را انجام بدهد.کارهاي مديريتي بر عهده باشگاه است و من دخالت نمي کنم.

دايي درباره ضعف خط دفاع پرسپوليس در فصل گذشته گفت: ما با فصل گذشته کاري نداريم.به تمرين نگاه کرديم.بچه هايي که در خط دفاع بودند عالي کار کردند.همين زوج حسيني و بنگر در سپاهان بازي کرده است.در فينال جام باشگاههاي آسيا بازي کرده است.در جام باشگاه هاي جهان بازي کرده است.بايد به آينده نگاه کنيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
گسترش فولاد در هتل پارس/ استقلال در هتل شهریار

به گزارش آناج، کاروان تیم فوتبال استقلال برای قرار گرفتن مقابل شاگردان رسول خطیبی فردا چهارشنبه ساعت 17 عازم تبریز خواهند شد.

آبی پوشان تهرانی در هتل شهریار تبریز ساکن خواهند بود و گویا جلسه ای نیز برای آنالیز گسترش فولاد برگزار خواهند کرد.

فولاد مردان تبریزی نیز امسال تمامی اردوهای پیش از بازی خود را در هتل پارس خواهند بود و نشست خبری پیش از بازی نیز در این هتل برگزار خواهند کرد.

دیدار دو تیم گسترش فولاد تبریز و استقلال تهران از هفته نخست لیگ برتر فوتبال، روز پنجشنبه سوم مرداد ماه ساعت 22 در استادیوم یادگار امام انجام خواهد شد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
داربی پنج شنبه برگزار میشود/تغییرات در برنامه لیگ

به نوشته مجله خبری-هواداری تراکتورسازی(تراکتورچی) از سوی سازمان لیگ برتر تاریخ بازیهای هفته دوم و سوم لیگ برتر تغییراتی داشته است که این برنامه به صورت زیر تغییر یافته است و بازی داربی آذربایجان نیز روز پنجشنبه دهم مرداد ماه برگزار خواهد شد:
هفته دوم لیگ برتر
پنجشنبه دهم مرداد
ملوان – داماش ساعت ۲۲ ، ورزشگاه انزلی
مس – استقلال صنعتی، ساعت ۲۲، ورزشگاه امام علی (ع) کرمان
سایپا – راه آهن، ساعت ۲۲، ورزشگاه انقلاب کرج
تراکتورسازی- گسترش فولاد، ساعت ۲۲، ورزشگاه یادگار امام تبریز
استقلال- سپاهان، ساعت ۲۲، ورزشگاه آزادی

جمعه یازدهم مرداد
نفت تهران – صبا، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه دستگردی تهران
ذوب آهن – پرسپولیس، ساعت ۲۲ ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
فولاد خوزستان – فجر سپاسی، ساعت ۲۲، ورزشگاه تختی اهواز
toup
هفته‌ سوم لیگ برتر
دوشنبه چهاردهم مرداد
فجرسپاسی- استقلال، ساعت ۲۲، ورزشگاه حافظیه
گسترش فولاد تبریز – سپاهان ، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه یادکار امام (ره) تبریز

سه شنبه پانزدهم مرداد
ذوب آهن – تراکتورسازی ، ساعت ۲۲، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان
صبا – فولاد، ساعت ۲۲، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
استقلال صنعتی – سایپا ، ساعت ۲۲، ورزشگاه تختی اهواز
داماش – نفت تهران، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه شهید عضدی رشت
راه‌آهن – ملوان، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه تختی تهران
پرسپولیس – مس کرمان، ساعت ۲۲ ، ورزشگاه آزادی تهران

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
بلیط فروشی از ساعت ۱۴ فردا آغاز خواهد شد

پیش تر اعلام شده بود که برای این دیدار بایستی بلیط الکترونیکی خریداری گردد که در اینباره نیز اعلام شد که بلیط فروشی طبق روال قدیمی و کاغذی خواهد بود

سازمان لیگ اعلام کرد : دیدار ‍پرسپ‍ولیس و تراکتور از هفته اول لیگ برتر که روز چهارشنبه از ساعت ۲۲ در استادیوم آزادی برگزار خواهد شد از ساعت ۱۴ بلیط فروشی خواهد شد

پیش تر اعلام شده بود که برای این دیدار بایستی بلیط الکترونیکی خریداری گردد که در اینباره نیز اعلام شد که بلیط فروشی طبق روال قدیمی و کاغذی خواهد بود

مهدی تاج نیز اعلام داشت که از هفته چهارم لیگ برتر بایستی تمامی بلیط فروشی ها الکترونیکی انجام شود

che226

Registered User
لایک‌ها
419
یکی از فانتزیام اینه که تراختور 3 تا به پرسپولیس بزنه...
هوادارا شعار بدن ...
.
.
.
.
.
.
.
.حمید استیلی ... حمید استیلی

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی به همراه مرتضی اسدی در کنفرانس خبری پیش از بازی با پرسپولیس + تصاویر

سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز با حضور در کنفرانس خبری پیش از بازی تراکتور ، پرسپولیس به سوالات خبرنگاران پاسخ داد : مجید جلالی در این نشست مطبوعاتی گفت: خوشحالم که فرصت دست داد بار دیگر در سطحی که دوست دارم در فوتبال باشم. خوشحالم بعد از سال‌ها کار سربلند در استان خوزستان عزیز این بار در استان دیگر که ظرفیت و بستر خوبی دارد حضور دارم آخرین بازی من در لیگ با پرسپولیس بود و بعد از یک سال استراحت با تیم جدیدم باز هم با پرسپولیس بازی دارم که شرایط متفاوتی دارد. تیم‌های لیگ اشتیاق زیادی برای یک فصل بزرگ دارد و دعا می‌کنم با حمات هوادارانمان با نتایجی که می‌گیریم پاسخگوی آنها باشیم وشایستگی‌هایمان را ثابت کنید مجید جلالی در خصوص تمرینات تراکتورسازی گفت : اگر تمرینات ما را می‌دیدید متوجه می‌شدید که بازیکنان ما در چه آرامش و اعتماد به نفسی کار می‌کنند ما به این دیدار به چشم انجام یک بازی خوب نگاه می‌کنیم وی در مورد موضوع کاپیتانی تراکتورسازی و انتخاب مرتضی اسدی به عنوان کاپیتان عنوان کرد: از همان شروع این مسئله حل شده بود حتی در این ارتباط صحبت‌هایی با برخی بازیکنان تیم داشتم که بچه‌ها از این موضوع استقبال کردند. با نصرتی صحبت کردم از این مسئله استقبال کرد شاید هم چیزی در دلش بود اما بازیکنان ما منطقی هستند. کریمی نیز از این موضوع اتفاق نظر داشت که کاپیتان ما مرتضی اسدی شود.
سرمربی تیم تراکتورسازی در مورد اینکه هواداران تراکتورسازی انتظار قهرمانی دارند گفت: انتظارات هوادارانمان حق است آنها تیم خود را دوست دارند. تراکتورسازی صاحب شخصیت شده و باید در کورس قهرمانی باشد. بازیکنان نگاهشان این است و تمام تلاشمان رادر این راستا انجام خواهیم داد . وی در مورد موضوع حضور انصاری‌فرد در دیدار فردا خاطرنشان کرد: مشکل کریم انصاری‌فرد حل شده و او منعی برای بازی کردن ندارد.

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

a%20(6).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتورسازان وارد شهر تهران شدند + تصاویر

تیم تراکتورسازی تبریز که از هفته اول مسابقات لیگ برتر فصل سیزده میهمان تیم پرسپولیس تهران است ساعت 13:25 وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد تیم تراکتورسازی پس از تشریفات پرواز به سمت هتل محل اسکان تیم رفت تا پس از استراحتی چند ساعته خود را برای تمرین عصر امروز آماده کنند قرار است از ساعت 18:30 در زمین شماره 2 آزادی سرخپوشان تبریز آخرین تمرین خود را قبل از رویارویی با تیم پرسپولیس انجام دهند . کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی دو تیم نیز از ساعت 15:30 در محل سازمان لیگ برگزار خواهد گردید .

a%20(1).JPG

a%20(2).JPG

a%20(3).JPG

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
هوای پرسپولیس را داشته باشید/ امسال هم در بین بامعرفت‌ها هستم
کاپیتان سابق پرسپولیس اعلام کرد: امسال هم در بین بامعرفت‌ها و بامرام‌ها هستم، همان‌هایی که رنگ‌شان سرخ و مرام‌شان عشق است؛ هوای پرسپولیس را داشته باشید.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کریمی که قرار است فردا شب در اولین دیدار لیگ برتر با تیم تراکتورسازی مقابل پرسپولیس بازی کند در کد هواداری خود اعلام کرد: زندگی من با شما هواداران پرسپولیس گذشته اما امسال هم در بین با محبت‌ها و با معرفت‌ها هستم. همان‌هایی که رنگشان سرخ و مرام‌شان عشق است. هوای پرسپولیس را داشته باشید به امید دیدار

به گزارش فارس، اولین دیدار پرسپولیس و تراکتورسازی چهارشنبه شب ساعت 22 در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. کریمی کاپیتان پرسپولیس در این فصل به تراکتورسازی پیوسته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
با درخواست دایی و در ازای دریافت مبلغی/رضایتنامه انصاری فرد صادر شد

باشگاه پرسپولیس رضایتنامه کریم انصاری فرد را صادر کرد.
به گزارش اوج نیوز،دقایقی قبل به درخواست علی دایی و در ازای گرفتن حدود 20 درصد از قرارداد مهاجم جدید تراکتورسازی،رضایتنامه کریم انصاری فرد برای جدایی از جمع سرخپوشان تهران یبه تاریخ 92/4/30 صادر شد.
این در حالی است که پیوستن کریم انصاری فرد به تراکتورسازی با سر و صدا زیادی همراه بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
توافق پرسپولیس و تراکتورسازی در جلسه هماهنگی/ هیچ هوادار آذری زبانی بیرون نمی ماند

مسئولان دو باشگاه پرسپولیس و تراکتورسازی بر سر تعداد هواداران تیم تبریزی در بازی فردا به توافق رسیدند.
به گزارش اوج نیوز، جلسه هماهنگی بازی پرسپولیس و تراکتورسازی امروز برگزار شد. اصلی ترین موضوع مورد بحث در این جلسه توافق دو طرف بر سر تعداد هواداران تراکتورسازی بود. یاوران رییس کانون هواداران تراکتورسازی در این خصوص به اوج گفت: ما این مجوز را از مسئولان پرسپولیس گرفتیم که زمان برگزاری بازی هیچ هواداری از تراکتورسازی بیرون از ورزشگاه نماند. این اجازه را گرفته ایم و نهایت تلاشمان را برای رفاه هواداران انجام می دهیم.
وی افزود: از سوی کانون هواداران هیچ اتوبوسی به تهران نمی آید و هوادارانی که دوست دارند در تهران همراه تیم باشند باید خودشان به ورزشگاه آزادی بیایند.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فروزان: یک تنه مقابل مهاجمان استقلال می ایستم

دروازه بان تیم فوتبال گسترش فولاد گفت: از بازی مقابل تیم بزرگ استقلال نمی ترسیم.
محسن فروزان در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز درباره دیدار تیمش مقابل استقلال اظهارداشت: این بازی دیدار پدیده های لیگ برتربا تیم قهرمانی است که همه بازیکنانش با تجربه هستند. من امید زیادی داریم که پدیده های لیگ بتوانند با تجربه هایی را که 90 درصد اسکلت تیم ملی را تشکیل می دهند شکست دهند.
وی ادامه داد: تیم جوان گسترش فولاد از بازی مقابل استقلال بزرگ نمی ترسد. انگیزه بازیکنان بسیار بالا است و ما هم قسم شدیم حداکثر امتیازات را از استقلال بگیریم. من امیدوارم بازیکنان تیم ما که شبانه روز تلاش می کنند در این بازی به آنچه حقشان است برسند.
فروزان افزود: من کار سختی مقابل مهاجمان استقلال دارم. فرهاد مجیدی، آرش برهانی و محمد قاضی مهاجمان بزرگی هستند اما من یک تنه مقابل همه آنها می ایستم. امیدوارم از این بازی سربلند بیرون بیایم و بهترین عملکردرا داشته باشم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:نمی توان برای حضور هوادار فیلتر قائل شد/پرسپولیس تغییرات زیادی داشته است

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:کریم انصاری فرد مشکلی برای همراهی با تراکتورسازی ندارد.
به گزارش اوج نیوز،مجید جلالی که با دقایقی تاخیر در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل پرسپولیس در محل سازمان لیگ حضور یافته بود اظهار داشت:از اینکه دوباره خدا این فرصت را به من داد که بتوانم در فوتبال باشم شکرگزار هستم.خوشحالم پس از سالها کار در فوتبال می توانم در یک استان دیگر که ظرفیت های خوبی دارد و بستر خوبی برای خدمتگزاری در آن وجود دارد حاضر شدم.امیدوارم بتوانم در تبریز به جوان ها کمک کنم.
وی ادامه داد:آخرین بازی که در لیگ بودم در برابر پرسپولیس بود و الان پس از یک سال استراحت دوباره با پرسپولیس شروع می کنم.ما صاحب یک تیم بزرگ هستیم که همه آنها برای فصل بزرگ آماده هستند.امیدوارم با حمایت هواداران شایستگی های تیم را اثبات کنیم.
سرمربی تراکتورسازی درباره اینکه آیا در بین بازیکنان فعلی تراکتور و سابق پرسپولیس برای رویارویی با تیم سابقشان استرس وجود دارد یا نه گفت:نه،بازیکنان ما با آرامش کار می کنند.آنها به این مسابقه به چشم یک شروع خوب نگاه می کنند و نه اینکه در برابر تیم سابقشان قرار می گیرند.مصمم هستیم که لیگ را خوب شروع کنیم.
وی درباره اینکه ظرفیت طرفداران دو تیم در ورزشگاه به کجا رسید گفت:این چیزی نیست که بتوان برای آن درصد قائل شد.آن چیزی که در استادیوم می بینیم مشخص می کند که چند در صد خواهد بود.این بحث ها چیزهایی است که قبل از بازی می شود گفت.در شهرهای دیگر هم همین طور است.نمی شود برای حضور هوادار فیلتر قائل شد.
سرمربی تراکتورسازی درباره شناختش از پرسپولیس اظهار داشت:پرسپولیس تغییرات زیادی داشته است.ما با این تیم بازی تدارکاتی هم داشتیم و همین مساله مشخص بود.البته بازی رسمی با تدارکاتی فرق دارد و ما هم سعی کردیم بر اساس تمرینات و بازی های دوستانه اطلاعات جمع کنیم.ان شالله ثمره تلاشمان را در بازی فردا ببینیم.
وی درباره اینکه آیا بحث کاپیتانی در تراکتورسازی حل شده است یا نه گفت:همان روز اول این مساله رفع شد.با محمد نصرتی صحبت کردم.وقتی با بازیکنی منطقی صحبت می کنیم می پذیرند.حتی علی کریمی.بنابراین همه اتفاق نظر دارند روی کاپیتانی اسدی.
سرمربی تراکتورسازی درباره وضعیت علی کریمی عنوان کرد:کریمی به قدری خوب تمرین کرد که ما را هم تحت تاثیر قرار داد.مطمئنا فصل خوبی از او می بینید و فردا هم شروع خوبی خواهید دید.
وی درباره توقع هواداران از تراکتورسازی گفت:انتظار هواداران به حق است.تراکتور آن قدر صاحب شخصیت شده است که می تواند قهرمان شود.بازیکنان ما به چنین دیدگاهی رسیده اند.همه تلاش و امید ما رسیدن به خواسته به حق هواداران است.
جلالی درباره وضعیت کریم انصاری فرد اظهار داشت:مشکل این بازیکن حل شده است.برای بازی کردن از نظر قوانین منعی ندارد.

بالا