• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
فردا شاهد دربی خواصی خواهیم بود/ قوانین AFC مانع صادر شدن کارت سرمربیگری رسول شد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، حسین خطیبی در نشست خبری قبل از بازی تیمش مقابل تراکتورسازی گفت: برای تراکتورسازی آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم بعد از دو سال جام ارزشمندی برای استانمان کسب کند.

وی در مورد بازی فردا افزود: هر دو تیم بازی اول را واگذار کرده اند، از لحاظ روحی و روانی بازیکنان را برای بازی آماده کرده ایم و فقط به سه امتیاز فکر می کنیم و مساوی هم در بازی فردا می تواند باخت محسوب شود. امیدوارم در داخل مستطیل سبز رقابت جوانمردانه ای داشته باشیم با وجود اینکه در بیرون دوست و برادر هستیم. امیدوارم بازی خوبی باشد و هر تیم مستحق پیروزی باشد، سه امتیاز را کسب کند.

خطیبی در مورد مصدومان تیمش برای بازی فردا خاطرنشان کرد: فقط رسول علیزاده مصدوم است و تمامی بازیکنان برای بازی آمادگی کامل دارند.

مربی تیم فوتبال گسترش فولاد در خصوص اینکه چرا چندی از بازیکنان تبریزی در لیست قرار نگرفته اند اظهار داشت: قرار گرفتن بازیکنان در لیست بر اساس آمادگی و نظر کادر فنی می باشد و علت نبودن زینال خیری و داداشوند در بازی گذشته دیر اضافه شدن به جمع تیم می باشد و بعد از آمادگی کامل در بازی های بعدی حضور خواهند داشت.

وی در مورد حواشی دیدار گذشته تصریح کرد: بازی مقابل استقلال بسیار خوب برگزار شد و ما عملکرد خوبی داشتیم و به اشتباه بازیکنان باختیم. علت حضور من نیز در این کنفرانس رد شدن نامم به عنوان سرمربی است و تمامی نکات فنی بازی و تیم بر عهده رسول خطیبی است.

حسین خطیبی اظهار داشت: تیم ما امسال برای قهرمانی بسته نشده است و هدف ما قرار گرفتن در بین ده تیم برتر است. بیشتر اعضای تیم را بازیکنان جوان و بومی تشکیل می دهند و مطمئن باشید تیم ما پدیده این فصل خواهد شد. متاسفانه قرعه بدی که برایمان رقم خورده است کارمان را سخت کرده است ولی با کمک کادر فنی و برنامه ریزی مناسب، نتیجه های خوبی کسب خواهیم کرد.

مربی گسترش فولاد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تعویض های تیم با نظر شما صورت می گیرد یا خیر تأکید کرد: من همانند یونس باهنر عضو کادر فنی تیم هستم و تصمیم گیرنده اصلی در این باره آقا رسول هستند. ما فقط به عنوان مشاور و کمک در نیمکت هستیم و تمامی تعویض ها با نظر مستقیم وی صورت می گیرد. برادرم اعتماد کافی به ما دارد و ما هم سعی می کنیم بهترین مشاوره ها را به وی بدهیم.

وی راجع اینکه کارت سرمربیگری به نام چه کسی صادر شده است بیان داشت: از ابتدا به علت اینکه آقا رسول مدرک مربیگری سطح A ندارد و سازمان لیگ با وجود رایزنی های زیاد، کارت سرمربیگری وی را صادر نکرد، با توافقی که انجام شد کارت سرمربیگری به نام من صادر شد.

خطیبی ادامه داد: قبل از شروع لیگ برتر، طبق مذاکراتی که صورت گرفته بود آقای کفاشیان بخاطر اینکه رسول خطیبی مربی برتر انتخاب شده بود، به سازمان لیگ دستور مساعدت در زمینه صادر شدن کارت وی را داده بود ولی سازمان لیگ بخاطر رعایت قوانین AFC نتوانست این کار را انجام دهد.

مربی گسترش فولاد در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه جو سکوها را در بازی فردا چگونه پیش بینی می کنید خاطر نشان کرد: فردا دربی خاصی در پیش داریم و من مطمئن هستم هواداران با اخلاق تبریزی، بازی خوب و جوانمردانه ای را شاهد خواهند بود. تراکتورسازی تماشاگران زیادی دارد ولی ما هم هواداران خودمان را داریم.

وی از حضور رسول خطیبی به عنوان بازیکن در نشت های خبری خبر داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
ششگلانی: فروش بلیت بازیهای گسترش در اختیارهئیت فوتبال است/بلیت های تراکتورسازی فرقی با بلیت کاغذی ندارد| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج |

به گزارش آناج، ششگلانی درباره نحوه فروش بلیت بازی‌های تراکتورسازی و گسترش فولاد در لیگ برتر گفت: زمانی که بلیت بازی‌های تراکتورسازی توسط هیات فوتبال فروخته می‌شد، این کار به صورت اینترنتی انجام می‌شد اما از وقتی این کار به تراکتورسازی محول شده، فرقی با فروش بلیت کاغذی ندارد!

ششگلانی ادامه داد: باشگاه تراکتورسازی برای بازی‌هایش در همان ورزشگاه یادگار امام (ره) کارت بلیت می‌فروشد و پس از بازی هم آن‌ها را پس می‌گیرد. به این ترتیب فروش بلیت به این صورت فرقی با بلیت کاغذی ندارد. در حالی که تجهیزات لازم در ورزشگاه یادگار امام (ره) نصب شده است.

وی درباره نحوه فروش بلیت بازی‌های گسترش فولاد هم گفت: فروش بلیت بازی‌های این تیم در اختیار هیات فوتبال است و بر اساس طرح سازمان لیگ فروخته می‌شود. البته هنوز تجهیزات لازم برای فروش الکترونیکی در ورزشگاه اختصاصی گسترش فولاد نصب نشده است.

پیش از این فروش بلیت‌های لیگ برتر در تبریز بر عهده یک شرکت خدمات ارتباطی بود که پس از اعطای حق فروش بلیت‌ها به تراکتورسازی قرارداد این شرکت با هیات فوتبال لغو شده است.

ششگلانی در این رابطه گفت: با این شرکت قرارداد داشتیم و دو فصل هم بلیت‌ها توسط این شرکت فروخته شد. تجهیزات الکترونیکی را همین شرکت در ورزشگاه یادگار امام (ره) نصب کرده بود. فصل سوم قرارداد ما با این شرکت، سازمان لیگ فروش بلیت‌ها را به تراکتورسازی محول کرد و حالا این باشگاه باید حق و حقوق آن شرکت را بپردازد اما هنوز این کار صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: برای حق و حقوق شرکت مذکور رقم‌های متفاوتی از 400 تا 600 میلیون تومان ذکر شده که ما بررسی این مساله را به کارشناسان سپرده‌ایم. باشگاه تراکتورسازی باید این مبلغ را پرداخت کند و ما هم از طریق هیات فوتبال پیگیر این ماجرا هستیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی :گسترش برادر کوچک تراکتور است | کرنر

مجید جلالی سرمربی تیم تراکتورسازی تبریز در نشست خبری پیش از بازی با گسترش فولاد اظهار کرد: ان‌شاءالله با هم آینده خوبی را برای فوتبال آذربایجان رقم بزنیم. می‌خواهیم حضور مقتدرانه‌ای در تمام بازی‌ها و جام باشگاه‌های آسیا داشته باشیم و باید شرایط این دیدگاه را از پیش از شروع فصل آماده کنیم و من این موضوع را انجام داده‌ام چون نگاه من به آینده است و لازم است تا تمرین‌های سنگین‌تری داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ان‌شاءالله در مقابل گسترش که برادر کوچک تراکتورسازی است نتیجه خوبی را کسب کنیم.

جلالی درباره بازی گذشته با پرسپولیس نیز بیان کرد: در بازی اول آنچه انتظار داشتیم نبودیم و کیفیت مناسبی نداشتیم. این موضوع به این معنی نیست که به آینده تیم امیدوار نباشیم. ما با توجه به تمام احترامی که برای آقای خطیبی و گسترش فولاد قائلیم تمامی سعی‌مان را برای کسب سه امتیاز انجام خواهیم داد. ان‌شاءالله بازی خوب و سلامتی که می‌تواند برای سایر شهرآوردها هم باشد، داشته باشیم.

سرمربی تراکتورسازان درباره هواداران این تیم گفت: هواداران تراکتورسازی منحصر به فرد هستند و فوتبال را به خوبی درک می‌کنند. ان‌شاءالله با وجود آن‌ها نتایج خوبی خواهیم گرفت.

جلالی اظهار داشت: تیمی که می‌خواهد نتایج خوبی کسب کند، نمی‌تواند با ۱۱ بازیکن خوب کار کند ولی اگر یک تیمی می‌خواهد بزرگ باشد و بزرگ بماند، باید تیمی بزرگ داشته باشد و نیمکتش نیز خوب باشد ولی باید برای تبعات و حاشیه‌هایش فکری بکند تا موجب حاشیه نشود.

سرمربی تراکتورسازان درباره اینکه چه زمانی این تیم به شرایط ایده‌آل خواهد رسید گفت: مدتی زمان لازم است تا به تیم دلخواه‌مان برسیم. شاید از بین بازیکنانی که داریم، فقط با نصرتی در گذشته کار کرده‌ام. باید به شکلی برنامه‌ریزی کنیم که به شرایط مطلوبی دست یابیم و زمانی که از این تیم می‌رویم اثرات خوب‌مان ماندگار شود. من فکر می‌کنم که به فوتبال خوبی که انتظار داریم از هفته ششم یا هفتم به بعد دست یابیم.

وی درباره وضعیت مصدومیت کریم انصاری فرد اظهار داشت: فکر می‌کنم انصاری فرد امروز می‌تواند تمرین کند و اگر شرایط خوبی داشته باشد می‌توانیم او را در لیست ۱۸ نفره بازی فردا قرار بدهیم.

جلالی درخصوص بازیکنان جذب شده این تیم اظهار داشت: باید صبوری کنیم. بازیکنانی که گرفته‌ایم کارمان را پیش خواهند برد. بازیکنان خوبی داریم. مهم‌ترین عناصر نتیجه‌گیری تراکتورسازی در سال قبل را از دست داده‌ایم ولی باشگاه برای حفظ‌شان تمامی تلاشش را انجام داد ولی آن‌ها نماندند. بازیکنانی که جذب تیم شده‌اند می‌توانند به خوبی جایشان را پر کنند. باید نقطه ضعف هر بازیکنی را برطرف کنیم نه اینکه کنار بگذاریم زیرا اگر این کار را انجام دهیم پس مربی چه کاری انجام داده است.

وی گفت: تیمی که می‌خواهد بزرگ باشد، باید حواشی‌اش جمع شود و باید حواشی در درون تیم حل شود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی:بهتر از بازی با پرسپولیس خواهیم بود/تبعات نیمکت نشینی بازیکنان بزرگ را به جان می خرم

سرمربی تیم تراکتورسازی گفت:فوتبال تبریز مسائل منحصر به فرد زیادی دارد که یکی از آنها هواداران هستند.
به گزارش اوج نیوز،مجید جلالی در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل گسترش فولاد عنوان کرد:خوشحالم که برای اولین بار کنار شما عزیزان هستم.باید با همکاری و همدلی فصل خوبی را برای تراکتور رقم بزنیم.آینده خوبی در انتظار آذربایجان و تراکتورسازی است.شاید در بازی اول آن چیزی که انتظار داشتیم نبودیم.ما تمرینات زیاد و سنگینی را انجام دادیم و بنا بر دلایل متعدد کیفیت لازم را در بازی با پرسپولیس نداشتیم.
وی ادامه داد:نا امید نیستیم.تیم خوبی داریم.اکثر بازیکنان در تمرینات تحت تاثیر باخت مقابل پرسپولیس قرار داشتند اما آنها را متوجه بازی آینده کردیم.من برای آماده سازی تیمم دو راه داشتم که باید یکی از آنها را انتخاب می کردم.یکی اینکه آماده سازی بسته و کوتاه مدت برای شروع لیگ را در دستور کار قرار می دادم و دیگری اینکه با دیدگاهی دور برای شرکت در سه جام تیمم را آماده کنم و همین را انتخاب کردم.می خواهیم در آسیا مقتدارنه ظاهر شویم و کارم را براین اساس طراحی کردم.
سرمربی تراکتورسازی افزود:برخی بازیکنان ما شرایط سنی شان طوری است که نیاز به تمرین سنگین دارند.مطمئن باشید بازیکنان ما در مسابقه فردا بهتر از بازی با پرسپولیس ظاهر می شوند.
وی تصریح کرد:گسترش فولاد برادر کوچک تر تراکتورسازی است.بازی خوبی را شاهد خواهیم بود.من مسابقه اول این تیم با استقلال را دیدم.آنها درگیر و دونده هستند و حتما می دانید مقابل چنین تیم هایی باید متمرکز و با حوصله بازی کنیم.احترام زیادی برای گسترش و خطیبی قائل هستم اما با همه وجود برای پیروزی در این بازی تلاش می کنیم.
سرمربی تراکتورسازی در بخش دیگری از اظهاراتش به هواداران اشاره کرد و گفت:فوتبال تبریز مسائل منحصر به فرد زیادی دارد که یکی از آنها هواداران هستند.من در شهرهای زیادی کار کردم و هواداران تبریزی منحصر به فرد هستند.قطعا در دربی تبریز آنها مثل برادر کنار هم خواهند بود تا فوتبال تبریز را تشویق کنند و نه تراکتور و گسترش فولاد را .این هواداران کمک می کنند تا بازی سلامت و خوبی را که برای کل فوتبال ایران الگو باشد شاهد باشیم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا شکست مقابل پرسپولیس امیدواری اش را برای قهرمانی کمرنگ نکرده است اظهار داشت:آنهایی که در فوتبال هستند و با فوتبال بزرگ شده اند چنین برداشتی نمی کنند.در هفته دوم بازی ها کسی که این حرف را می زند خارج از حطیه فوتبال فعالیت کرده است.
سرمربی تراکتورسازی افزود:هواداران تراکتور فوتبال را می بینند،درک می کنند و دوست دارند به آینده هم توجه کنند.آنها به دنبال فوتبالی خوب و متفاوت هستند.دیدگاههای متین و منطقی دارند.به بازی پرسپولیس کاری نداشته باشید.تحولات بازی تمرکزمان را به هم زد.ما برای نیمه دوم برنامه داشتیم اما نتوانستیم آنها را اجرا کنیم.
وی درباره اینکه علی کریمی مقابل پرسپولیس در حد انتظار ظاهر نشد گفت:تیم ما به یک بازیکن وابسته نیست.کل تیم ما خوب نبود.کریمی هم جزو آن است.ما یک تیم هستیم.جوانان خوبی داریم که در آینده آنها را خواهید دید.برخی مربیان تیمشان را با 11 بازیکن اصلی و 15 بازیکن فرعی می بندند.آنها نگران تبعات نیمکت نشینی بازیکنان بزرگ هستند اما من این تبعات را به جان می خرم.ما نیمکت خوبی داریم و باید این بازیکنان را مدیریت کنیم.
جلالی درباره اینکه رسول خطیبی را به عنوان مربی سال از سوی کانون مربیان انتخاب کرده است اظهار داشت:ما در کانون مربیان وظیفه مان این است مربیان جوان و مستعد را بشناسیم و حقشان را بدهیم.خطیبی یکی از آنهاست که برایش آرزوی موفقیت می کنم.در لیگ برتر هم او صاحب تجارب خوبی می شود که می تواند از او یک مربی بزرگ بسازد.
وی درباره اینکه چقدر طول می کشد تا بتواند تاکتیک هایش را دیکته کند گفت:از جمع بازیکنان فعلی فقط محمد نصرتی در یک دوره با من کار کرده است.سایر بازیکنان اولین بار است که با هم کار می کنیم.می خواهم طورری برنامه ریزی کنم که در آینده موفق باشیم.مثالی می زنم.بازیکنی که سالها وقتی پاس داده است به توپ نزدیک شده و من به او می گویم وقتی پاس می دهی فرار کن تا بخواهد با این شرایط جا بیفتد زمان می برد.در ذهن من نوعی از فوتبال است که برای اجرایی شدنش کار بازیکن سخت می شود.به بازیکنان گفته ام روزی که با فولاد شروع کردم از 6 بازی نخست ،3 امتیاز گرفتیم اما در جدول نیم فصل دوم با آن تیم جوان نایب قهرمان شدیم.وقتی با پاس قهرمان شدیم از دو بازی اول یک امتیاز گرفتیم و در 11 بازی ابتدایی سه باخت داشتیم اما با عملکرد خوب در دور برگشت قهرمان شدیم.استنباطم این است پس از 6،7 هفته به شرایط ایده آل برسیم.
سرمربی تراکتورسازی درباره آسیب دیدگی کریم انصاری فرد عنوان کرد:می خواهم اول مطلبی بگویم و بعد پاسختان را بدهم.برای بازی پرسپولیس 4 فوروارد داشتم که 3 نفر را به زمین فرستادم و برنامه ام این بود کریم انصاری فرد را به ترکیب اضافه کنم.ساعت 5 بعد از ظهر به من گفتند نمی توانی از او استفاده کنی.حالا که مشکل انصاری فرد حل شده است دیگر نیازی به توضیح بیشتر نیست.او آسیب دیده بود و در این هفته فقط یک جلسه تمرین سبک انجام داد.شب گذشته با او صحبت کردم و امروز به تمرین می آید.اگر شرایطش خوب باشد او را در لیست 18 نفره قرار می دهم.
جلالی در پاسخ به این پرسش که آیا تیمش تاکتیک پذیر است گفت:باید به این نکته توجه کنیم.امسال مهم ترین عناصر نتیجه گیری خود را از دست داده ایم.سید صالحی،دهنوی و لوپز این عناصر بودند که سهمی ویژه در موفقیت های سال گذشته داشتند.من شاهد بودم باشگاه تلاش زیادی کرد که آنها را حفظ کند اما به هر دلیل رفتند.با این حال باید حوصله کنیم.من اطمینان دارم بازیکنان جدید جای آنها را به خوبی پر می کنند.
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره ضعف حبیب گردانی در پست دفاع چپ اظهار داشت:من قبول دارم گردانی ضعف هایی دارد اما وظیفه ما این است ضعف ها را پوشش بدهیم.بازیکنانی مثل گردانی و یا مسعود ابراهیم زاد در آینده بسیار قابل خواهید دید.تجربه 30 ساله ام در فوتبال می گوید آنها خیلی بهتر می شوند.
جلالی درباره اینکه آیا ترافیک در پست دفاع وسط برای تیمش مشکل ساز نمی شود گفت:در سه بازی تدارکاتی که در تهران برگزار شد شرایط طوری پیش رفت که نگران دفاع وسط شدیم و تصمیم گرفتیم یک بازیکن دیگر را اضافه کنیم.اگر من به همین مدافعان اطمینان می کردم یکی از سهمیه های لیگ برتری مان را به دفاع اختصاص نمی دادیم.با این حال بازی های زیادی داریم.در مدت 10 ماه باید 50 بازی انجام بدهیم.نوع گلی که مقابل پرسپولیس خوردیم سال پیش به کرار اینگونه دروازه تراکتور باز شده بود.باید کارهای ویژه ای داشته باشیم.
وی در ادامه به تمجید از باشگاه سپاهان پرداخت و گفت:استقلال و پرسپولیس از نظر هوادار بسیار سرتر از سپاهان هستند اما سپاهان با مدیریتی که دارد اجازه نداده است اتفاقاتش به بیرون خانواده درز کند.آنها حتی بازیکنشان را اخراج کردند اما حتی یک خبر در رسانه ها منتشر نشد.همه باید کمک کنیم تا تراکتورسازی به آنچه مدنظر همه ماست برسد.
جلالی درباره اینکه آیا قول قهرمانی می دهد اظهار داشت:دکتر شریعتی جمله قشنگی دارد.می گوید فلسفه هر کسی آن چیزی است که عمل می کند و نه آن چیزی که می گوید.باز هم می گویم زمان می خواهیم.تعامل و همکاری بسیار مهم است.
.وی درباره جذب بازیکنان خارجی گفت:ما باید در این باره حساسیت به خرج بدهیم.تا کنون 120 سی دی بازیکن خارجی دیده ایم اما شاید دو،سه نفر از آنها خوب بودند که آنها هم درگیر بازی های تیم ملی کشورشان هستند و جذبشان مراحلی را می طلبد.
جلالی درباره اینکه گفته می شود او نمی تواند حق تراکتورسازی را بگیرد اظهار داشت:در فولاد که بودم در جلسه هیات مدیره یکی از اعضا به من همین جمله را گفت.گفتند که در اصفهان مقابل سپاهان پیش بودیم اما بازی را از دست دادیم و چون شما ایستادی و به تصمیمات اشتباه داور اعتراض نکردی اینطور شد.من هم گفتم کار من این است و شما هم با شناخت از نوع کارم انتخابم کردید.اگر نمی خواهید مشکلی نیست و می روم.من مربی نیستم که کنار زمین داد و فریاد کنم.سکوها را تحریک کنم.به آینده امیدوارم و معتقدم کار به سلامت جلو می رود.
وی افزود:در بازی با پرسپولیس محسن قهرمانی اشتباه کرد اما چون می دانم سلامت است اگر 20 اشتباه دیگر هم می کرد تحمل می کردم.ما باید کمک کنیم تا داوری مان به سمت و سوی کم اشتباه شدن پیش برود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی : برای کسب 3 امتیاز بازی می کنیم / گسترش برادر کوچک تراکتورسازی است .

مجيد جلالي سرمربي تيم تراکتورسازي تبريز با حضور در نشست خبري پيش از بازي با گسترش فولاد به سوالات خبرنگاران پاسخ داد : ان‌شاءالله با کمک هواداران و اصحاب رسانه آينده خوبي را براي فوتبال آذربايجان رقم می زنيم. مي‌خواهيم حضور مقتدرانه‌اي در تمام بازي‌ها و جام باشگاه‌هاي آسيا داشته باشيم و بايد شرايط اين ديدگاه را از پيش از شروع فصل آماده کنيم و من اين موضوع را انجام داده‌ام چون نگاه من به آينده است و لازم است تا تمرين‌هاي سنگين‌تري داشته باشيم. و سنگینی بازیکنان در بازی اول به همین دلیل بود چون تمرینات بدنسازی پرفشاری را سپری کردیم . او در خصوص تیم گسترش فولاد گفت : گسترش برادر کوچک تیم تراکتورسازی است و مطمئنا با کادرفنی جوان و بسیار خوبی که دارد برای برد بازی می کند آنها در بازی اول مقابل استقلال هم بسیار جنگنده و دونده ظاهر شدند و این نوید روزهای خوب برای این تبریزی را دارد . ولی با تمام احترامی که به آقای خطیبی و تیم گسترش فولاد دارم در این بازی برای کسب 3 امتیاز وارد زمین مسابقه می شویم . سرمربي تراکتورسازان درباره هواداران اين تيم گفت: در تبریز چیزهای منحصر بفرد زیادی وجود دارند ، با توجه به سابقه چندین ساله مربیگریم در شهرهای مختلف نظیر چنین هوادارانی را ندیده ام ، هواداران تراکتورسازي منحصر به فرد هستند و فوتبال را به خوبي درک مي‌کنند. ان‌شاءالله با وجود آن‌ها نتايج خوبي خواهيم گرفت.
سرمربي تراکتورسازان درباره اينکه چه زماني اين تيم به شرايط ايده‌آل خواهد رسيد گفت: مدتي زمان لازم است تا به تيم دلخواه‌مان برسيم. شايد از بين بازيکناني که داريم، فقط با نصرتي در گذشته کار کرده‌ام. بايد به شکلي برنامه‌ريزي کنيم که به شرايط مطلوبي دست يابيم و زماني که از اين تيم مي‌رويم اثرات خوب‌مان ماندگار شود. من فکر مي‌کنم که به فوتبال خوبي که انتظار داريم از هفته ششم يا هفتم به بعد دست يابيم.
وي درباره وضعيت مصدوميت کريم انصاري فرد اظهار داشت: فکر مي‌کنم انصاري فرد امروز مي‌تواند تمرين کند و اگر شرايط خوبي داشته باشد مي‌توانيم او را در ليست 18 نفره بازي فردا قرار بدهيم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
خطیبی: تساوی برای ما مثل باخت است/ رسول به دلیل قوانین AFC نمی‌تواند در نشست‌ها و کنار زمین حاضر شود

مربی تیم فوتبال گسترش فولاد گفت: سازمان لیگ خیلی سخت گیری کرد تا رسول نتواند سرمربی گسترش فولاد باشد.
به گزارش اوج نیوز، حسین خطیب در کنفرانس خبری قبل از بازی با تراکتورسازی اظهارداشت: از دوران کودکی ام تراکتور را دوست داشتم و بازیکن این تیم هم بودم. الان هم برای جلالی و تراکتور آرزوی موفقیت می کنم.
وی ادامه داد: هر دو تیم بازیهای هفته گذشته خود را باخته اند و این هفته برای برد به میدان می آیند. با اینکه احترام خاصی برای جلالی قایل هستم اما تیم ما از هر نظر برای برد آماده است و فردا به میدان می رویم تا 3 امتیاز را کسب کنیم. مساوی برای هر دو تیم مثل باخت است و نتیجه تساوی به دردمان نمی خورد.
خطیبی افزود: تراکتور تیم محبوب تبریز است و امیدوارم امسال قهرمان شود. ما هم برای خودمان تماشاگرانی داریم که قطعا فردا از ما حمایت خواهند کرد. باری فردا دربی جذابی از آب در می آید و امیدوارم بازیکنان دو تیم جوانمردانه بازی کنند. ما در بیرون زمین با تراکتوری ها رفیق هستیم اما درون زمین رقیب هستیم.
مربی تیم گسترش فولاد درباره مصدومان بازی فردا اظهار کرد: در بازی فردا فقط رسول علیزاده را به دلیل مصدومیت نخواهیم داشت ولی بقیه بازیکنان آماده بازی هستند. داداش‌وند و زینال‌ خیری از نظر بدنی در بازی با استقلال آماده نبودند و احتمالا در بازی فردا یا سایر بازی‌ها از آنها استفاده خواهیم کرد.
خطیبی درباره سرمربی‌گری گسترش فولاد و نبود مدرک A برادرش رسول خطیبی گفت: سازمان لیگ به دلیل قوانینی که AFC دارد، اظهار داشته است که رسول خطیبی نمی‌تواند در نشست‌ها و کنار زمین حضور یابد. تمامی مسئولیت‌های قبلی تیم بر عهده آقای رسول خطیبی است و تصمیم و نظرنهایی در مورد تعویض‌ها حتی در زمانی که در میدان است، با نظر وی اعمال خواهد شد.
وی درباره بازیکنان بومی این تیم اظهار کرد: بالای 80 درصد بازیکنان ما بومی هستند که آینده‌دار نیز بوده و ان‌شاءالله با این توانمندی و شناختی که داریم، می‌توانیم عملکرد خوبی داشته باشیم. مطمئنا رفته‌رفته به شرایط ایده‌آل می‌رسیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
علیپور به فارس خبر داد تذکر کتبی به خطیبی و رفع اتهام از قلعه‌نویی و باشگاه استقلال

حجت‌الاسلام علیرضا علیپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد نتیجه تحقیقات هیئت رسیدگی به تخلفات در مورد ادعاهای رسول خطیبی در مورد بازی با استقلال و تماس با سعید آقایی بازیکن تیمش گفت: هیئت رسیدگی به تخلفات در روزهای گذشته به طور فوق‌العاده به این پرونده رسیدگی کرد و اقدامات زیادی را انجام دادیم. اقداماتی نظیر مصاحبه تلفنی با رسول خطیبی، مصاحبه با میرشاد ماجدی، دعوت حضوری از ماجدی و اخذ توضیحات کتبی از ایشان، اخذ توضیحات کتبی از باشگاه استقلال و گسترش فولاد تبریز و سرانجام ارائه فیلم بازی استقلال و گسترش فولاد تبریز به کارشناسان جهت ارزیابی بازی بازیکن مورد نظر. اخذ توضیحات کتبی از مسئول کمیته جوانان از جمله اقداماتی بود که هیئت رسیدگی به تخلفات در این مدت انجام داد.

علیپور تصریح کرد: پس از این اقدامات گروه کارشناسی نوع بازی سعید آقایی را در مقابل خسرو حیدری و پژمان منتظری از نظر فنی عادی و طبیعی تلقی کرد و با توجه به اینکه حیدری و منتظری اکنون از زوج‌های قدرتمند فوتبال آسیا هستند نوع بازی آقایی مقابل این دو بازیکن طبیعی بوده است و هیچ ربطی به ارتباط با کادر فنی استقلال هم نداشته است. نوع تماس تلفنی با بازیکن گسترش فولاد تبریز نیز از نظر ساختاری و تشکیلاتی نیز ارتباطی به باشگاه استقلال نداشته است.

دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات تصریح کرد: اظهارنظر امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال قبل از بازی در مورد بازیکن گسترش فولاد تبریز تخطی از آئین‌نامه نبوده و جزو صحبت‌های عرف و متداول در فوتبال است.

علیپور افزود: با توجه به تماس برای حضور بازیکن گسترش فولاد تبریز در تیم ملی نیازمند اقدام فوری برای اصلاح آئین‌نامه رابطه تیم ملی و باشگاه‌ها هستیم. البته با توجه به اظهارنظرهای رسول خطیبی سرمربی گسترش فولاد تبریز به این مربی تذکر کتبی داده می‌شود و در صورتی که هیئت رسیدگی به تخلفات صلاح بداند پرونده خطیبی به کمیته انضباطی ارجاع خواهد شد. از تمامی سرمربیان و مدیران تیم‌های لیگ برتری می‌خواهیم مراقبت بیشتری در صحبت‌ها و اقداماتشان انجام دهند،‌ صحبت‌هایی که مطرح کردم جمع‌بندی دبیرخانه هیئتی رسیدگی به تخلفات از پرونده گسترش فولاد تبریز و استقلال بود که این جمع‌بندی به هیئت رسیدگی به تخلفات ارسال خواهد شد تا آنها تصمیم نهایی را در این مورد اتخاذ کنند.

دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات در پایان با تأکید بر پاک بودن لیگ برتر عنوان کرد:‌ لیگ برتر ایران از سه تخلف سوءجریان مالی،‌ زد و بند و دوپینگ مبرا است و با متخلفان در هر رده و جایگاهی که باشند به طور قاطع برخورد می‌کنیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی : من مربی نیستم که کنار زمین داد و فریاد کنم / تراکتور و استقلال و پرسپولیس باید از سپاهان یاد بگیرند - Goal.com

.امسال مهم ترین عناصر نتیجه گیری خود را از دست داده ایم.سید صالحی،دهنوی و لوپز این عناصر بودند که سهمی ویژه در موفقیت های سال گذشته داشتند

سایت گل -مجید جلالی در نشست خبری بازی تیمش مقابل گسترش فولاد در دقایقی طولانی به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.
به گزارش گگل او که برای اولین بار در تبریز در یک نشست خبری شرکت می کرد از بازی پرسپولیس آغاز کرد و گفن:خوشحالم که برای اولین بار کنار شما عزیزان هستم.باید با همکاری و همدلی فصل خوبی را برای تراکتور رقم بزنیم.آینده خوبی در انتظار آذربایجان و تراکتورسازی است.شاید در بازی اول آن چیزی که انتظار داشتیم نبودیم.ما تمرینات زیاد و سنگینی را انجام دادیم و بنا بر دلایل متعدد کیفیت لازم را در بازی با پرسپولیس نداشتیم.

امیدوار به آسیا

نا امید نیستیم.تیم خوبی داریم.اکثر بازیکنان در تمرینات تحت تاثیر باخت مقابل پرسپولیس قرار داشتند اما آنها را متوجه بازی آینده کردیم.من برای آماده سازی تیمم دو راه داشتم که باید یکی از آنها را انتخاب می کردم.یکی اینکه آماده سازی بسته و کوتاه مدت برای شروع لیگ را در دستور کار قرار می دادم و دیگری اینکه با دیدگاهی دور برای شرکت در سه جام تیمم را آماده کنم و همین را انتخاب کردم.می خواهیم در آسیا مقتدارنه ظاهر شویم و کارم را براین اساس طراحی کردم . برخی بازیکنان ما شرایط سنی شان طوری است که نیاز به تمرین سنگین دارند.مطمئن باشید بازیکنان ما در مسابقه فردا بهتر از بازی با پرسپولیس ظاهر می شوند.

گسترش فولادمی دود

گسترش فولاد برادر کوچک تر تراکتورسازی است.بازی خوبی را شاهد خواهیم بود.من مسابقه اول این تیم با استقلال را دیدم.آنها درگیر و دونده هستند و حتما می دانید مقابل چنین تیم هایی باید متمرکز و با حوصله بازی کنیم.احترام زیادی برای گسترش و خطیبی قائل هستم اما با همه وجود برای پیروزی در این بازی تلاش می کنیم.

تراکتور و گسترش برادرند

فوتبال تبریز مسائل منحصر به فرد زیادی دارد که یکی از آنها هواداران هستند.من در شهرهای زیادی کار کردم و هواداران تبریزی منحصر به فرد هستند.قطعا در دربی تبریز آنها مثل برادر کنار هم خواهند بود تا فوتبال تبریز را تشویق کنند و نه تراکتور و گسترش فولاد را .این هواداران کمک می کنند تا بازی سلامت و خوبی را که برای کل فوتبال ایران الگو باشد شاهد باشیم.

لزوم فراموشی بازی پرسپولیس

اینکه شکست مقابل پرسپولیس امیدواری ام را برای قهرمانی کمرنگ کرده حرف عجیبی است . آنهایی که در فوتبال هستند و با فوتبال بزرگ شده اند چنین برداشتی نمی کنند.در هفته دوم بازی ها کسی که این حرف را می زند خارج از حطیه فوتبال فعالیت کرده است .هواداران تراکتور فوتبال را می بینند،درک می کنند و دوست دارند به آینده هم توجه کنند.آنها به دنبال فوتبالی خوب و متفاوت هستند.دیدگاههای متین و منطقی دارند.به بازی پرسپولیس کاری نداشته باشید.تحولات بازی تمرکزمان را به هم زد.ما برای نیمه دوم برنامه داشتیم اما نتوانستیم آنها را اجرا کنیم.

علی کریمی مقابل پرسپولیس

تیم ما به یک بازیکن وابسته نیست.کل تیم ما خوب نبود.کریمی هم جزو آن است.ما یک تیم هستیم.جوانان خوبی داریم که در آینده آنها را خواهید دید.برخی مربیان تیمشان را با 11 بازیکن اصلی و 15 بازیکن فرعی می بندند.آنها نگران تبعات نیمکت نشینی بازیکنان بزرگ هستند اما من این تبعات را به جان می خرم.ما نیمکت خوبی داریم و باید این بازیکنان را مدیریت کنیم.

شش هفته صبر کنید

از جمع بازیکنان فعلی فقط محمد نصرتی در یک دوره با من کار کرده است.سایر بازیکنان اولین بار است که با هم کار می کنیم.می خواهم طورری برنامه ریزی کنم که در آینده موفق باشیم.مثالی می زنم.بازیکنی که سالها وقتی پاس داده است به توپ نزدیک شده و من به او می گویم وقتی پاس می دهی فرار کن تا بخواهد با این شرایط جا بیفتد زمان می برد.در ذهن من نوعی از فوتبال است که برای اجرایی شدنش کار بازیکن سخت می شود.به بازیکنان گفته ام روزی که با فولاد شروع کردم از 6 بازی نخست ،3 امتیاز گرفتیم اما در جدول نیم فصل دوم با آن تیم جوان نایب قهرمان شدیم.وقتی با پاس قهرمان شدیم از دو بازی اول یک امتیاز گرفتیم و در 11 بازی ابتدایی سه باخت داشتیم اما با عملکرد خوب در دور برگشت قهرمان شدیم.استنباطم این است پس از 6،7 هفته به شرایط ایده آل برسیم.باید به این نکته توجه کنیم.امسال مهم ترین عناصر نتیجه گیری خود را از دست داده ایم.سید صالحی،دهنوی و لوپز این عناصر بودند که سهمی ویژه در موفقیت های سال گذشته داشتند.من شاهد بودم باشگاه تلاش زیادی کرد که آنها را حفظ کند اما به هر دلیل رفتند.با این حال باید حوصله کنیم.من اطمینان دارم بازیکنان جدید جای آنها را به خوبی پر می کنند.

.

کریم شاید در فهرست 18 نفر

برای بازی پرسپولیس 4 فوروارد داشتم که 3 نفر را به زمین فرستادم و برنامه ام این بود کریم انصاری فرد را به ترکیب اضافه کنم.ساعت 5 بعد از ظهر به من گفتند نمی توانی از او استفاده کنی.حالا که مشکل انصاری فرد حل شده است دیگر نیازی به توضیح بیشتر نیست.او آسیب دیده بود و در این هفته فقط یک جلسه تمرین سبک انجام داد.شب گذشته با او صحبت کردم و امروز به تمرین می آید.اگر شرایطش خوب باشد او را در لیست 18 نفره قرار می دهم.

ترافیک در پست دفاع وسط

در سه بازی تدارکاتی که در تهران برگزار شد شرایط طوری پیش رفت که نگران دفاع وسط شدیم و تصمیم گرفتیم یک بازیکن دیگر را اضافه کنیم.اگر من به همین مدافعان اطمینان می کردم یکی از سهمیه های لیگ برتری مان را به دفاع اختصاص نمی دادیم.با این حال بازی های زیادی داریم.در مدت 10 ماه باید 50 بازی انجام بدهیم.نوع گلی که مقابل پرسپولیس خوردیم سال پیش به کرار اینگونه دروازه تراکتور باز شده بود.باید کارهای ویژه ای داشته باشیم.

تمجید از باشگاه سپاهان

استقلال و پرسپولیس از نظر هوادار بسیار سرتر از سپاهان هستند اما سپاهان با مدیریتی که دارد اجازه نداده است اتفاقاتش به بیرون خانواده درز کند.آنها حتی بازیکنشان را اخراج کردند اما حتی یک خبر در رسانه ها منتشر نشد.همه باید کمک کنیم تا تراکتورسازی به آنچه مدنظر همه ماست برسد.

قول قهرمانی

دکتر شریعتی جمله قشنگی دارد.می گوید فلسفه هر کسی آن چیزی است که عمل می کند و نه آن چیزی که می گوید.باز هم می گویم زمان می خواهیم.تعامل و همکاری بسیار مهم است.

بازیکن خارجی

.وی درباره جذب بازیکنان خارجی باید بگویم ما باید در این باره حساسیت به خرج بدهیم.تا کنون 120 سی دی بازیکن خارجی دیده ایم اما شاید دو،سه نفر از آنها خوب بودند که آنها هم درگیر بازی های تیم ملی کشورشان هستند و جذبشان مراحلی را می طلبد.

اعتراض به داوری

در فولاد که بودم در جلسه هیات مدیره یکی از اعضا به من همین جمله را گفت.گفتند که در اصفهان مقابل سپاهان پیش بودیم اما بازی را از دست دادیم و چون شما ایستادی و به تصمیمات اشتباه داور اعتراض نکردی اینطور شد.من هم گفتم کار من این است و شما هم با شناخت از نوع کارم انتخابم کردید.اگر نمی خواهید مشکلی نیست و می روم.من مربی نیستم که کنار زمین داد و فریاد کنم.سکوها را تحریک کنم.به آینده امیدوارم و معتقدم کار به سلامت جلو می رود.

در بازی با پرسپولیس محسن قهرمانی اشتباه کرد اما چون می دانم سلامت است اگر 20 اشتباه دیگر هم می کرد تحمل می کردم.ما باید کمک کنیم تا داوری مان به سمت و سوی کم اشتباه شدن پیش برود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
اهراب نیوز - «آذربایجان تیملری - فرق ائلمز رحلری»/شعار فردای تبریز

هفته دوم لیگ برتر فوتبال کشور از فردا آغاز می‌شود و در دربی فوتبال تبریز، دو تیم تراکتورسازی و گسترش فولاد ساعت ۲۲ شب پنجشنبه به مصاف هم می‌روند.

تراکتورسازی هفته اول لیگ برتر را با شکست مقابل پرسپولیس تهران آغاز کرده و این هفته می‌خواهد سه امتیاز بازی را از آن خود کند. تراکتورسازی به خوبی واقف است برای رسیدن به جمع مدعیان باید از همان هفته‌های ابتدایی به جمع امتیازات اقدام کرده و حتی تساوی نیز برای این تیم کافی نیست.

در نقطه مقابل گسترش فولاد دیگر نماینده فوتبال تبریز است که هفته اول را با وجود ارائه بازی خود مغلوب استقلال تهران شده است. شاگردان رسول خطیبی که سه هفته نخست باید به مصاف تیم‌های اول تا سوم جدول سال گذشته بروند درصدد هستند به هر نحوی شده از تراکتورسازی امتیاز کسب کرده و دست خالی میدان را ترک نکنند.

در حال حاضر تیم گسترش فولاد در رده یازدهم و تراکتورسازی در رده دوازدهم جدول قرار دارند. به نظر می‌رسد بر خلاف شعار مرسوم تماشاگران «آذربایجان تیملری - فرق ائلمز رحلری» این بار با توجه به موقعیت دو تیم در جدول، این دربی از حساسیت خاصی برخوردار باشد.

دربی فوتبال‌های تبریز

تیم‌های تراکتورسازی و گسترش فولاد تنها سابقه یک بازی رسمی دارند که در سال ۸۹ تیم گسترش فولاد در جام حذفی موفق به پیروزی سه بر دو بر تراکتورسازی شد.

این پنجمین دربی فوتبال تبریز در لیگ برتر است. چهار دربی قبلی بین تیم‌های تراکتورسازی و شهرداری انجام گرفته بود که به سه پیروزی تراکتورسازی منجر شده و یک بازی نیز با تساوی خاتمه یافته بود. این آمار نشان می‌دهد که تراکتورسازی در دربی‌های نتایج قابل قبولی را گرفته است.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
جلالی: هواداران تبریزی مانند همه چیز دیگر این شهر منحصر بفردند/ گسترش فولاد برادر کوچکتر تراکتور است| پایگاه فرهنگی اطلاع رسانی آناج | Anaj.ir

به گزارش آناج، مجید جلالی در نشست خبری قبل از بازی تیمش مقابل گسترش فولاد گفت: در بازی اول آنطور که انتظار داشتیم نبودیم. با وجود تمرینات خوب و بستن تیمی منسجم، نتوانستیم نمایشی قابل قبول ارائه کنیم.

وی ادامه داد: شرایط بهتری برای بازی با گسترش فولاد، برادر کوچکتر تراکتورسازی داریم و با توجه به شرایط خوب تمرین در این هفته، بازی بهتری را شاهد خواهیم بود.

سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی در خصوص شرایط دربی تبریز اظهار داشت: در تبریز همه چیز منحصر بفرد است و واقعا هواداران تبریزی بی نظیرند. ما نگاه ویژه ای به گسترش فولاد به عنوان تیم همشهری و برادر داریم و در بازی فردا ثابت خواهیم کرد دربی تبریز همانند همه چیز دیگرش منحصر بفرد می باشد. از اینکه از گسترش فولاد به عنوان برادر تیمم یاد می کنم هیچ نگرانی ندارم و کسانی که خارج از فوتبال هستند برداشت های نادرستی از این موضوع دارند.

جلالی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه شما اظهارات قلعه نوعی مبنی بر بی سواد بودن هواداران تبریزی را تائید می کنید یا خیر تأکید کرد: هواداران تبریزی برخوردی کاملاً متین و خوب دارند و واقعا همه چیز شما تبریزی منحصر بفرد و ویژه است. تبریزی ها فوتبال را می بینند و درک می کنند. خواسته هواداران تبریزی از من این است که علاوه بر اینکه نگاه خوبی به آینده دارم، فوتبال خوبی بازی کنم.

وی در خصوص اینکه نبودن علی کریمی مشکل ساز خواهد شد یا خیر یادآور شد: بازی با پرسپولیس را خوب آغاز کردیم و شرایط طوری رقم خورد که در نهایت نتیجه را واگذار کردیم. کریمی بازیکن بزرگی است ولی تیمی نیستیم که با نبود یک بازیکن تمام برنامه هایمان به هم بریزد.

سرمربی تراکتورسازی تاکید کرد: از تراکتور امسال، فقط با نصرتی قبلا کار کرده ام و بقیه افراد برای نخستین بار شاگرد من شده اند. در برنامه ریزی ام یک هدف بزرگ دارم و مهم است که به آن برسم. میخواهم به فوتبال خدمت کنم و به نظر من خدمت کردن این است که وقتی دیگر در این تیم نیستم، اثراتم مثبتم و خدماتم برای همه قابل درک و فهم باشد. تا جا افتادن نکات فنی کار داریم و در آینده این نکات می تواند باعث ایجاد شرایط خوب و آرمانی برای تیم شود.

جلالی در پاسخ به این سئوال که از چه زمانی می توانیم شاهد تراکتور مطلوب باشیم اذعان داشت: مهمترین عناصر نتیجه گیری تیم در فصل گذشته را با وجود تلاش باشگاه برای حفظشان، از دست دادیم. در مقابل نفرات خوبی به تیم اضافه شده اند و می توانند موثر باشند. وظیفه من کار کردن روی نقاط ضعف بازیکنان است و نمی شود هر بازیکن را با نقاط ضعف مختلف از دست داد. فوتبالی که همه از تراکتور انتظارش را دارند، بعد از هفته ششم به بعد نمایان خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه نبود کریم انصاری فرد در بازی مقابل پرسپولیس تمام برنامه هایش را بر هم ریخت، بیان داشت: من با چهار مهاجم به تهران رفته بودم و درست در ساعت 17 روز بازی به من اعلام کردند که کریم انصاری فرد نمی تواند بازی کند و من هم همانطور که در جریان بازی هم شاهد بودید، نتوانستم برنامه خودم را به کار بگیرم. دلایل صادر نشدن کارت بازی انصاری فرد را سازمان لیگ بهتر می داند و چون کارتش صادر شده است، نمی خواهم به این موضوع دامن بزنم.

سرمربی تراکتورسازان در خصوص قضاوت قهرمانی و اینکه چگونه می خواهد از حق تیم در برابر حق کشی ها دفاع کند تصریح کرد: همانند برخی مسائل دیگر گذشت زمان این مسائل را بر همگان آشکار خواهد کرد. در بازی با پرسپولیس تمام نگاه من به این بود که بازیکنان را آرام کنم و احقاق حق تیم در کنار زمین و متشنج کردن سکوها وظیفه من نیست و کار مناسبی هم نمی باشد. محروم شدن داور بازی از سوی کمیته داوران حاکی از این است که نظارت های لازم صورت می گیرد و می توان به آینده امیدوار بود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
تراکتور - تراختور - گسترش : اولین نبرد تراختور در تبریز در برابر بردار کوچک

ارسال به ارسال به 100 درجه کلوب دات کام
هفته دوم مسابقات لیگ برتر در حالی روزهای پنج شنبه و جمعه این هفته برگزار می گردد که طبق برنامه در روز اول بازی های این هفته ، دو تیم همشهری تراکتورسازی و گسترش فولاد در مصافی سنگین به دیدار هم بروند... (به ادامه مطلب بروید )
32422955557533897588.png32422955557533897588.png

به گقرعه نامناسب مسابقات برای تیم های تبریزی باعث شده است تا تراکتور و گسترش در هفته های آغازین لیگ برتر مسابقات حساسی را انجام دهند و در چهار بازی ابتدایی خود به مصاف حریفان نام آشنایی مانند استقلال تهران ،پرسپولیس تهران و سپاهان اصفهان بروند و همین مسئله بر حساسیت بازی دو تیم افزوده است از طرفی دیگر دیدار دو تیم در هفته اول بازی ها در برابر سرخابی ها حاشیه های فراوانی داشته است به گونه ای که تراکتوری ها قضاوت یک جانبه قهرمانی داور مسابقه را باعث شکست تیم خود می دانند و از طرفی دیگر رسول خطیبی پس از پایان دیدار با استقلال مدعی شد که تماس های مشکوکی از طرف این باشگاه با یکی از بازیکنان جوانش گرفته شده است و همین امر تمرکز این بازیکن را بر هم زده و یکی از عمده دلایل باخت تیمش را همین مسئله عنوان کرده است .
تراکتور و گسترش فولاد تاکنون در لیگ برتر سابقه بازی برابر همدیگر را ندارند ولی در سال 1389 گسترش فولاد در مسابقات جام حذفی در ورزشگاه اختصاصی تراکتور موفق شده است با نتیجه 2 – 3 تراکتور را شکست دهد .
گسترش فولاد برای بازی با تراکتور تمام بازیکنان خود را در اختیار دارد ولی تراکتور در این بازی احتمالا ترکیبی متفاوت تر از دیدار اول خود را به میدان خواهد فرستاد و علت آن هم محروم بودن مرتضی اسدی به خاطر دریافت کارت قرمز در دیدار برابر پرسپولیس و همچنین برطرف شدن مصدومیت مسعود ابراهیم زاده و در نهایت صادر شدن کارت بازی کریم انصاری فرد و مارکو باسارا صرب می باشد .
این دیدار روز پنج شنبه ساعت 10شب در ورزشگاه یادگار حضرت امام ( ره ) شهر تبریز برگزار خواهد شد

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
دربی سرخابی های تبریز آسیایی می شود؟

شهرآورد در زبان انگلیسی Local derby و به اختصار derby نامیده می‌شود که برگرفته از نام شهر داربی در انگلستان است.
جمهور نیوز:شهرآورد، داربی ، یا دربی ، به مسابقه ورزشی بین دو باشگاه همشهری که هم آورد هم شناخته می شوند، گفته می‌شود. شهرآورد بیشتر در ورزشهای گروهی و بویژه در فوتبال و راگبی کاربرد دارد.
در ایران مهم‌ترین شهرآورد بازی فوتبال بین دو تیم تهرانی پرسپولیس و استقلال است. در لیگهای باشگاهی اروپا و آمریکای جنوبی نیز شهرآوردهای مشهوری دیده می‌شود.
دربی یا شهرآورد تهران که به سرخابی مشهور است در تیر ۱۳۸۷ توسط مجله وردساکر به عنوان مهمترین شهرآورد در آسیا و بیست‌ودومین شهرآورد بزرگ در جهان اعلام شد. خبرگزاری گل نیز این شهرآورد را بزرگترین شهرآورد جهان می‌داند.
امسال تیم آبی پوش گسترش فولاد تبریز با صعود به لیگ برتر ایران جام خلیج فارس وبا توجه به استفاده از بازیکنان بومی در کانون توجه فوتبال دوستان تبریزی قرار گرفته است.
حال باید دید این تیم با مربی جوان وخوش فکر خود ،در مقابل تیم پرهوادار تراکتور سازی تبریز که در ایران و آسیا برای خود نامی دست وپا کرده است چگونه ظاهر خواهد شد.
اگر تیم گسترش فولاد بتواند برای خود تماشگرانی نزدیک به تیم تراکتورسازی جذب کند شاید شاهد سرخابی معروف دیگری از ایران در سطح فوتبال آسیا باشیم که البته با توجه به پتانسیل های موجود در ایران وتبریز و وجود سابقه ذهنی در هواداران شکل گیری چنین جبهه ای دور از انتظار نیست.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
منتشر شد .

بسته رسانه ای دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و گسترش فولاد جهت استفاده عزیزان علاقمند منتشر گردید .

1.jpg

http://www.tractor-club.com/pics/LIG92-93/baste resane ei/h1/h1.pdf

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
کیانی: با جلالی مثل قلعه نوعی به مشکل نمی خورم/ هرطور شده باید دربی تبریز را ببریم

هافبک تیم فوتبال تراکتورسازی گفت: اگر نیمکت نشین هم شوم اعتراض نمی کنم و به نظر جلالی احترام می گذارم.
مهدی کیانی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تیمش قبل از دربی تبریز اظهار داشت: شرایط بسیار خوب است. با تمریناتی که انجام داده ایم انگیزه زیادی داریم تا باخت هفته اول را جبران کنیم. روحیه تیم پس از شکست مقابل پرسپولیس پایین بود اما با صحبت هایی که کادرفنی انجام داد الان شرایط خوبی داریم و می خواهیم بهترین نتیجه را مقابل گسترش فولاد بگیریم.
وی ادامه داد: گسترش فولاد تیم بسیار خوبی است و از نفرات و کادرفنی خوبی استفاده یم کند اما ما باید پیروز شویم. هرطور شده باید 3 امتیاز این مسابقه را مال خود کنیم.
هافبک تراکتورسازی درباره صحبت های مجید جلالی مبنی بر اینکه تبعات ناشی از نیمکت نشینی بازیکنان بزرگ را به جام می خرد، تصریح کرد: ما تحت هر شرایطی تابع نظر سرمربی تیم هستیم. بازیکن هستیم و تابع نظر مربی. هر تصمیمی جلالی بگیرد اطاعت می کنیم.
کیانی در پاسخ به این سوال که آیا اتفاقاتی که در زمان امیر قلعه نوعی برایش رخ داد، تکرار نمی شود، افزود: آن مسائل برای من تجربه شد و قطعا بابت نیمکت نشینی با جلالی به مشکل نمی خورم. اگر نیمکت نشین هم شوم اعتراض نمی کنم و به نظر جلالی احترام می گذارم. آن مسائل تکرار نمی شود. من تمرین می کنم و هرچه خدا بخواهد همان می شود.
دیدگاه شما

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
رسول خطیبی به عنوان بازیکن در نشست‌های خبری شرکت می‌کند خطیبی: گسترش فولاد پدیده این فصل لیگ برتر می‌شود/ کارت سرمربیگری به نام من صادر ش

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت گسترش فولاد تبریز، حسین خطیبی در نشست خبری قبل از بازی تیمش مقابل تراکتورسازی گفت: برای تراکتورسازی آرزوی موفقیت می‌کنم و امیدوارم بعد از دو سال جام ارزشمندی برای استان‌مان کسب کند.

وی در مورد بازی فردا افزود: هر دو تیم بازی اول را واگذار کرده‌اند، از لحاظ روحی و روانی بازیکنان را برای بازی آماده کرده‌ایم و فقط به سه امتیاز فکر می‌کنیم و مساوی هم در بازی فردا می‌تواند باخت محسوب شود. امیدوارم در داخل مستطیل سبز رقابت جوانمردانه‌ای داشته باشیم با وجود اینکه در بیرون دوست و برادر هستیم. امیدوارم بازی خوبی باشد و هر تیم مستحق پیروزی باشد، سه امتیاز را کسب کند.

خطیبی در مورد مصدومان تیمش برای بازی فردا خاطرنشان کرد: فقط رسول علیزاده مصدوم است و تمام بازیکنان برای بازی آمادگی کامل دارند.

مربی تیم فوتبال گسترش فولاد در خصوص اینکه چرا چند تن از بازیکنان تبریزی در لیست قرار نگرفته‌اند، اظهار داشت: قرار گرفتن بازیکنان در لیست بر اساس آمادگی و نظر کادر فنی است و علت نبودن زینال خیری و داداشوند در بازی گذشته دیر اضافه شدن به جمع تیم است و بعد از آمادگی کامل در بازی‌های بعدی حضور خواهند داشت.

وی در مورد حواشی دیدار گذشته تصریح کرد: بازی مقابل استقلال بسیار خوب برگزار شد و ما عملکرد خوبی داشتیم و به اشتباه بازیکنان باختیم. علت حضور من نیز در این کنفرانس رد شدن نامم به عنوان سرمربی است و تمام نکات فنی بازی و تیم بر عهده رسول خطیبی است.

حسین خطیبی اظهار داشت: تیم ما امسال برای قهرمانی بسته نشده است و هدف ما جای قرار گرفتن در بین 10 تیم برتر است. بیشتر اعضای تیم را بازیکنان جوان و بومی تشکیل می‌دهند و مطمئن باشید تیم ما پدیده این فصل خواهد شد. متاسفانه قرعه بدی که برای‌مان رقم خورده است کارمان را سخت کرده است ولی با کمک کادر فنی و برنامه‌ریزی مناسب، نتیجه‌های خوبی کسب خواهیم کرد.

مربی گسترش فولاد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تعویض‌های تیم با نظر شما صورت می‌گیرد یا خیر، تأکید کرد: من همانند یونس باهنر عضو کادر فنی تیم هستم و تصمیم گیرنده اصلی در این باره آقا رسول هستند. ما فقط به عنوان مشاور و کمک در نیمکت هستیم و تمام تعویض‌ها با نظر مستقیم وی صورت می‌گیرد. برادرم اعتماد کافی به ما دارد و ما هم سعی می‌کنیم بهترین مشاوره‌ها را به وی بدهیم.

وی راجع اینکه کارت سرمربیگری به نام چه کسی صادر شده است، بیان داشت: از ابتدا به علت اینکه آقا رسول مدرک مربیگری سطح A ندارد و سازمان لیگ با وجود رایزنی‌های زیاد، کارت سرمربیگری وی را صادر نکرد، با توافقی که انجام شد کارت سرمربیگری به نام من صادر شد.

خطیبی ادامه داد: قبل از شروع لیگ برتر، طبق مذاکراتی که صورت گرفته بود آقای کفاشیان به خاطر اینکه رسول خطیبی مربی برتر انتخاب شده بود، به سازمان لیگ دستور مساعدت در زمینه صادر شدن کارت وی را داده بود ولی سازمان لیگ به خاطر رعایت قوانین AFC نتوانست این کار را انجام دهد.

مربی گسترش فولاد در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه جو سکوها را در بازی فردا چگونه پیش‌بینی می‌کنید، خاطرنشان کرد: فردا دربی خاصی در پیش داریم و من مطمئن هستم هواداران با اخلاق تبریزی، بازی خوب و جوانمردانه‌ای را شاهد خواهند بود. تراکتورسازی تماشاگران زیادی دارد ولی ما هم هواداران خودمان را داریم.

وی از حضور رسول خطیبی به عنوان بازیکن در نشت‌های خبری خبر داد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پزشک تراکتورسازی به اوج خبر داد/انصاری فرد می تواند در دربی تبریز به میدان برود

مهاجم تیم تراکتورسازی می تواند این تیم را در دربی تبریز همراهی کند.
به گزارش اوج نیوز،کریم انصاری فرد که از ناحیه کشاله ران دچار آسیب دیدگی شده بود،عصر چهارشنبه در تمرین تیم تراکتورسازی حضور یافت.
دکتر مولایی پزشک تراکتورسازی در این باره به اوج گفت:با پیگیری های صورت گرفته از سوی کادر پزشکی،انصاری فرد مهیای حضور در بازی شد و در صورت صلاحدید کادر فنی می تواند به میدان برود.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
http://www.yjc.ir/fa/news/4492257/دقيقي-نمي-خواهم-کار-انصاري-فرد-گره-بخورد

سعید دقیقی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: رقابتهای اوایل فصل بسیار حساس است همه تیمها پرانرژی وارد مسابقات می شوند و گسترش فولاد هم از این قاعده مستثنی نیست حالا هم ما باید این حریف را به چشم حریفی سرسخت به حساب بیاوریم نه تیمی تازه صعود کرده.

وی ادامه داد: آنها مقابل استقلال عملکرد خوبی به نمایش گذاشتند حریف سرسختی هستند ضمن اینکه دربی تبریز بر حساسیت این بازی می افزاید و ما باید برای جبران شکست هفته قبل حتماً پیروز شویم.

وی در پایان با اشاره به صدور کارت کریم انصاری فرد گفت: از اینکه کار کریم درست شد خوشحالم و به خاطر حس رقابت نمی خواهم در کار فرد دیگری گره بیفتد. ما با هم برای به نتیجه رسیدن تیممان تلاش می کنیم./

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
مدیر عامل تراکتور سکوت خود را شکست / سیاست ما احترام به همه ارکان فوتبال است/ با تدبیر به هدفمان رسیدیم / - Goal.com

به نظرم نباید مسائل شخصی وارد فوتبال وورزشگاه های ما شود، حرکت تعاملی باشگاه تراکتور سازی در فوتبال ایران با توجه به برنامه های پیش رو در اینده ای نزدیک خود را نشان خواهد داد

سایت گل – هفته اول لیگ برتربرای تراکتور سازی همراه با حاشیه های نا خواسته ای شد که از صدور رضایت نامه بازیکن نامی شروع وباقضاوت غیر قابل دفاع قاضی میدان که همراه با شکست این تیم بود به پایان رسید ، اما در ورای چنین اتفاقاتی مدیریت این باشگاه بنابه هر دلیلی سکوت معنا داری را اتخاذ نمود وواکنش خاصی را در رسانه ها از خود نشان نداد ، با گذشت یک هفته از اولین بازی این تیم واتفاقات مختلف آن امروز موفق به ترتیب مصاحبه ای با مدیر عامل این باشگاه شدیم که از نظر تان می گذرد .

سکوت شما بعد اتفاقات هفته اول چه پیامی داشت ؟

قبل بازی با پرسپولیس ما یک هدف را دنبال می کردیم آنهم حل وفصل انتقال کریم انصاری فرد بود که عملی نشد و مسئله مهم دیگر که بعد بازی تمرکز ما روی آن بود واکنش کمیته داوران وفدراسیون فوتبال در خصوص قضاوت قاضی میدان بود ، ما سعی کردیم بدون راه انداختن جنگ رسانه ای موارد اعتراضی خود را به مسئولین مربوطه انتقال دهیم ومنتظر تصمیم آنها باشیم .

در خصوص انصاری فرد چگونه به خواسته خود رسیدید ؟

همه توافقات ما با کریم انصاری فرد در مهلت قانونی عملی شد ومدارک آن نیز تحویل مسئولین مربوطه گردید تا مدارک مورد بررسی قرار بگیرد ، بعد این موضوع طبق مقررات باشگاه پرسپولیس خواستار مبلغی شد بعنوان حق رشد که در خصوص بازیکنان زیر 23 سال اعمال می شود این بحث وتوافق روی عدد مالی آن چند روزی وقت ما را گرفت تا با پرداخت آن به باشگاه پرسپولیس این قضیه حل وفصل شود.

اقای قهرمانی هم که ظاهرا با محرومیت سنگین چند هفته ای روبرو شده است ؟

در خصوص قضاوت این داور ما مستندات خود را به کمیته داوران ارسال کردیم وهمانطوری که شاهد هستید برای حفظ حرمت قشر زحمت کش داوران نخواستیم سخن ویا مطلبی را مطرح کنیم که زحمات دیگر عزیزان را زیر سوال ببریم ، بنده ضمن تشکر از کمیته داوران وهمه داورانی که برای پیشرفت وارتقائ فوتبال کشور صادقانه تلاش می کنند امید وارم دیگر شاهد بروز چنین اشتباهات فاحشی نباشیم .

بحث فلاویو لوپز به کجا انجامید ؟

در همین یکی دو روز گذشته نماینده این بازیکن با مسئول روابط بین الملل ما در تماس بوده وگویا این بازیکن و ایجنت اوخواستار دریافت رضایت نامه از باشگاه تراکتور سازی است ،ما شرایط خود را برای صدور رضایت نامه به آنها اطلاع دادیم .

شرایط شما چیست ؟

باشگاه تراکتور سازی علاوه بر درخواست مبلغی برای صدور رضایت نامه خواستار پرداخت غرامت از سوی این بازیکن شده است که از نظر مالی خسارات وارده به باشگاه تامین خواهد شد.

در خبر ها امده که باشگاه ذوب آهن از پیام صادقیان شکایت کرده ؟

بله ما هم چنین خبری را شنیدیم وظاهرا این بازیکن که تا نیم فصل مسابقات با اصفهانی ها قرار داد داشته بدون تسویه حساب ودریافت رضایت نامه راهی تیم تهرانی شده ودر مقابل تیم ما هم به بازی گرفته شده است ، این در حالی است که در خصوص کریم انصاری فرد با توجه به توافقات انجام گرفته اجازه بازی صادر نشد.باید منتظر عکس العمل مسئولین فدراسیون فوتبال باشیم تا نسبت به این قضیه تصمیمات مقتضی را بگیریم.

برگردیم به هفته اول ،عملکرد تیم تراکتور سازی را چگونه ارزیابی می کنید ؟

همانطوری که همه در جریان هستند بازی ما درمقابل پرسپولیس از یک شرایط ویژه برخور دار بود ، بیشتر از اینکه مسائل فنی تاثیر گذار باشد مواردی بودند که بازی را تحت تاثیر خود قرار دادند ، از طرفی طبق انچکه در فصول گذشته اتفاق افتاده تیم ما شروع های خوبی را تجربه نکرده است ما در چهار دوره قبل سه شکست را متحمل شده ایم وتنها یک تساوی را برای هفته های اول بدست اورده ایم اما بازی هفته دوم برای ما خوش یمن بوده وسر آغاز موفقیت شده است.

در هفته اول در تبریز وورزشگاه یادگار امام بعضی از تماشاگران شعار های را علیه سرمربی استقلال سر دادند واکنش شما چه می تواند باشد ؟

سیاست کلی باشگاه تراکتور سازی حفظ احترام تمامی ارکان تشکیل دهنده فوتبال از اعضای فدراسیون گرفته تا داوران ، مربیان ، بازیکنان وتماشاگران تیم های حریف است ، لذا اینگونه اقدامات مورد تائید باشگاه تراکتور سازی نیست و به نظرم نباید مسائل شخصی وارد فوتبال وورزشگاه های ما شود، حرکت تعاملی باشگاه تراکتور سازی در فوتبال ایران با توجه به برنامه های پیش رو در اینده ای نزدیک خود را نشان خواهد داد واین باشگاه با هواداران فهیم وبیشمار خود فرهنگ احترام به همه ارکان فوتبال را بیاری خدا نهادینه خواهد کرد.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
پورغلامی: مردم تبریز با آغوش باز مرا پذیرفتند/ جسور بودن جوانان گسترش فولاد کار را سخت می کند

مربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز گفت: مصمم هستیم تا با قدرت مقابل گسترش فولاد ظاهر شویم و بتوانیم 3 امتیاز را مال خود کنیم.
فرهاد پورغلامی در گفت و گو با خبرنگار اوج نیوز، درباره شرایط تیمش در آستانه دربی تبریز مقابل گسترش فولاد اظهار داشت: تمرینات خوبی را انجام داده ایم و آماده دیدار با گسترش هستیم. ما مقابل پرسپولیس شکست خوردیم اما نباید این شکست را زیاد بزرگ کرد چراکه در فوتبال این برد و باخت ها طبیعی است. پیروزی و شکست همیشه وجود دارد. تیم ما سریعا به شرایط خوب خود برگشته و می خواهیم مقابل گسترش فولاد بازی خوبی انجام دهیم.
وی ادامه داد: من با شناخت به تبریز آمدم و با شرایط تیم بسیار خوب خو گرفته ام. هواداران تراکتور هم با آغوش باز مرا پذیرفتند و از آنها ممنونم. باشگاه منسجم تراکتورسازی لیاقت داشتن این مردم دوست داشتنی را دارد.
مربی تراکتورسازی همچنین گفت: دربی ها شرایط خاص خود را دارد. مصمم هستیم تا با قدرت مقابل گسترش فولاد ظاهر شویم و بتوانیم 3 امتیاز را مال خود کنیم. دنبال انجام بازی خوب هستیم.
پورغلامی در پایان افزود: تیم گسترش فولاد تیم جسوری است که یکسری جوان جویای نام را در ترکیب خود دارد. بازی کردن مقابل این جوانان کار را برای هرتیمی سخت می کند اما ما به دنبال کسب 3 امتیاز هستیم.

javad19

Registered User
لایک‌ها
619
عدم حضور حتی یک بازیکن در اردوی تیم ملی از آذربایجانشرقی | پایگاه اطلاع رسانی تبریز بیدار

به گزارش تبریز بیدار ، علی دوستی مهر سرمربی تیم ملی نوجوانان زیر 17 سال اسامی 28 بازیکن را برای حضور در اردوی جدید تیم ملی اعلام کرد.
این اردو از 11 تا 16 مرداد در آکادمی ملی فوتبال برگزار می‌شود و بازیکنانی که نامشان در ذیل می‌آید باید قبل از ساعت 14 روز جمعه 11 مرداد خودشان به کادرفنی و سرپرستی تیم ملی معرفی کنند:

یوسف سیدی- اردبیل

رضا جعفری، احمد گوهری- تهران

محمد رضا کاوه، محمد بازاج، علی ریگی، حسین مهربان- خراسان رضوی

عرفان وجدانی، کمیل حق زاده، علی هزامی، میلاد بدرقه، ساسان جعفری، رضا کرملا چعب، مجتبی مقتدایی، خوزستان

ایمان سلیمی- هرمزگان

سید مجید حسینی، علی قلی زاده، ماهان رحمانی- البرز

صادق محرمی، امیرمحمد مظلوم، سعید عزت اللهی- گیلان

آرمین هاشمی، سید مصطفی هاشمی- مازندران

میلاد داعی، مهدی امینی ، مهدی صدقیان، امیر نصر آزادانی، امیر حسین کریمی- اصفهان

این در حالی است که آذربایجان شرقی حتی یک نماینده هم در میان بازیکنان دعوت شده به اردو ندارد.

بالا